70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldın canım valla sabahtan berı burdayım ama bı yesım vardı ıste.sen alıstın gezmeye zaten azcıkda evde dur bak bende ıs yerındeyım hep tıkılı

bılgılendırmeler ıcın cok saol canım, ben de bu tatılde otellere sıkışmak deil gezmek ıstıyorum oyuzden de dıdımı ıstemıstım demmkı dogru bı tercıh yapmısımm, etrafındakı yerlere ulasımı kolay olsun ıstedım senın dedıgın o outletlere gıtmeyı cok ısterım ama altımızda araba yok, dolmuş otobus fılan dolanacaz anca, benım gonlumden gecen bı gün gunu bırlık efes yapmak, baska bı gunde tekme turu, tatılımız uzun olmadıgı ıcın anca bunlara vakıt bulabılırz dıye dusunuyorummm..yunan adası da süper fıkırmıs cunku eşimde bende yunanınastan meraklısıyızz, ama benım pasaport yok eşimde var, ben kıyıda bekler onu yollarıma rtıkkk pışıkkkkkkkkkk, hıc bıyere yollamam bızım ıstedıgımız seneye yaza kadar ekstra bı kaazncımız fılan olursa bıraz maddı durumu toparlayıp yunanıstana gıtmek yaz tatılınde ama işte tamamen hayal su andaaa :26:

sneınde tatılın guzel gecer ınş canım, ama bızı unutma yaaa, arada barı gır

günaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum

birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı

inş guzel haberlerle gerı dönersin canımmmm, gönlüne göre olsunnnnnnn

güzelim araba olayını dert etme bence. didimde turizm şirketleri oluyor. günübirlik efes turları falan oluyor. ya da siz en iyisi didimden bir araba kiralayın bütün fiyatlara bakın ama önce. kiralık arabalar çok oluyor didimde. efese de gidersin zaten didimden efese giderken sökeden geçeceksin anayolun kenarında görürsün zaten outletleri. araba kiralayamazsanız da üzülme her yere dolmuş otobüs var didimden..... ay kopamıyorum burdan ya azcık bi zaman buldum hemen yazayım didim

ben kuaföre kaçar kızlar öptüm hepicinizi beni özleyin tamam mı????

yaaaaaaaaaaaa gidiomusunnnn yaaa bişiçik dıyecem kuaforden gelınce bı resım koy kaldır hemencıkkkk, ben burdayımmm, bı kere koyup kaldırmıstın hemen ben yakalayamamıstım seniii amaa :26: merak edıyorummmm valla

benimde başım çatlayacak gibi ağrıyor
kahvaltımı geç yaptım o yüzden sanırım

bu haftasonu memlekete gıdıyorum duguneee, aahh keske guzel kılolar vermıs olsaydım :26: cuma aksamı olcak kınaya yetısebılmek ıcın ızın aldım, cuma gunu buyuk ıhtımal burda olup bıldırımde bulunamıycammmm, şimdiden haber vereyımmmm, belkı merak eden olur benı ızınlı sayın bu haftaaa
zaten kılo vermeyle ılgılı ıkı hafatdır olumsuzluklar yasıyorum nedne boyle olldu anlamadımm, once reglım gecıktı 1 hafta ona bagladım sımdı bu haftada regl oldum hala veremıyorummm, daha ne kadarcık kılo verdımde bıde duraklamaya gırdımmm anlamadımmm vallaaa :26: moralım bozuluyo boyle oluncaaaaa

bende cok merak edıyoruuuummm :84:ayrıca ne zaman koydu yaa ben nası kacırmısım

selammmm kısçelerrr, hasretinize dayanamadım geldiiiim

geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)

ben tatildeyim hala, şu anda urladayızzz kardeşimleeee :)
bugece eve dönüyoruz, biraz da ailemle vakit geçiriyim dimi :)

ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)

kesin 1-2 kilo almış olarak döncem ama okdr da olsun yani değer walla :)

işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı beeen :)

Eki Görüntüle 216801
Eki Görüntüle 216802

benimde başım çatlayacak gibi ağrıyor
kahvaltımı geç yaptım o yüzden sanırım

migrenim tuttu benimde cnmmm ilacımı içtim bekliyorum geçer umarımm

hosgeldın canım valla sabahtan berı burdayım ama bı yesım vardı ıste.sen alıstın gezmeye zaten azcıkda evde dur bak bende ıs yerındeyım hep tıkılı

cnm migren ataklarım oluyoo sanırım ondan böle oldummm evet gezmeyii severimmmmm

süpersinnn bebeğimmmmmmmm çok geçmişşş olsun cnmm babanaaaa

gecmıs olsun canım mıgrende zor allah sıfa versın

selam millet ben geldim 2 iş görüşmem vardı eve yeni geldim yorgunum bişiiler yiyeyim sonra gelirim belki .bu arada bu sabah 68.7 çıktım dün dediğim dua tuttu erkenden sanırsam hafta sonuna 68,7 ile girerim herhalde dedim ama sabahına öle çıktım iyimi yaa bu kadarı tesadüfmi sizce ben cuma sabahı kessin 68,5 görücem tartıda eminim buna daha azı olur ama fazlası olmaz inşallah

fıstıksın fıstık maşallah daha ne istiyon kızz kiloları değişelimmi

gözünaydın canım sızın gıbı ıradelı arakdaslara cok ımrenıyorum zaten masallah

maalesef olumsuz

hayırlısı olsun cnm üzülme daha iyisine kısmetin varmış öle düşün bende bugün 2 ayrı görüşmeye gittim 2 side olumlu ama birinin maaşı düşük mesai saatleri iyi diğerinin maaşı yüksek mesai saatleri fena karar veremedim 2 side pazartesi beni bekliyo iş başı için hadi buyrun burdan yakın bakalım

sizce hangisi

mesleğim muhasebe

1. iş emlak firması

08:30 - 20:00
cumartesi 20:00 e kadar mesai
yemek +ssk
maaş 1500 tl

ama evden 2 vesaitle gitmem gerekiyor yakın ama yolu ters olduğundan 30 dk ya orda olurum yani

2. iş bir fabrika plastik üzerine

08:30- 18:30
cumartesi 13:00 e kadar mesai
yemek+ssk
maaş 900 tl

1 vesaitle gidebiliyorum oraya da gitmem 30 dk sürer

hadi bakalım siz seçin ben daha karar veremedim piyasa çok kötü yaaaaa bu ne böle maaşlarr çok saçma yaa çalışmaktan vazgeçicem nerdeyse maaşı normal olan mesaisi saati uzun mesai saati normal olan ise maaşı düşük

Son düzenleme:
barkinim, papatyammm cok teşekkür ederiiiimmmm :)
siizin sayenizde gitti bu kilolar, sizin eserinizzz , kknın eseri , görün istedim :))

papatyam senin kilon şu anda tam bi sınırrrr, ben 69a cok rahat indim 75den, ama sonrasında anam ağladı, gözün korkmasın tbi ama asıl maraton şimdi başlıyo, sakın pes etme kilo weremediğinde, ben ilk 1 ayda 7 kiloya yakın verdim, ama 68den sonraki 5-6 kiloyu 2 ayda anca verebildim.. pes etmediğin sürece eni sonu gitcek o kilolarrr :)

benim işim bayaa zorlaştı şimdi, 5 kilom war gitmesi gereken, 3 ayda vermeyi planlıyorum cünkü benim vücut inatcı biraz, gösteriyo ama elletmiyo wallaaah

pelooooooooommmm napıonnnn kızzzzzz öperim seniii :)

gözünaydın canım sızın gıbı ıradelı arakdaslara cok ımrenıyorum zaten masallah

iradem zayıftır aslında ama kilolarla karşı karşıya gelince bu kadar bünyeye eziyet yeter diyip başladım 60 kiloya ineyim sigara içince aynını yapıcam bırakmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum valla azaltma yolundayım şuan öle öle bitiricem .diet stresi ile aynı anda olmuyo bırakmak denedim fiyaskoydu ya homini gırtlak olacaktım yada sigara işini erteleyecektim bende ertelemeyi seçtim neme lazım ağzım durmaz kilo veremem diye korktum

inşallah cnm yaa inşallah temmuz sonuna yetiştireyim diyodum hani ramazana girmeden 60 olayım diyodum ama zor çok zor bari temmuz sonuna 64 ü görsem şükredicem

Son düzenleme:

üzme kendiniiii üzmeeeeeeee bak vereceksin görürsün eski kilonda olsaydın daha mı iyiydi bak verdiğin kilolara rahatla gidecek tüüüüm inatçı yağlarımız çıtır olcez çıtırrr regl den sonrada gider bekle accık hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…