70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım valla ekmek aslanın midesinde artık gercektende mesai saatlerıne bakınca cok barız fark yok bence ama ıkısı arasında baya fıyat farkı var o yüzden ben 1. seçenek dıyorum.hakkında hayırlısı hangısıyse o olsun canım

valal ıyısın bence ırade olarak ben 5 aydır burdayım verdıgım kılo ortada ıste gerısı gelmıyor gercı 2 aydır aynı kılolarad gezıp duruyom.ramazana kadar 64 ü görürsün merak etme canım

aaay canımmm misss gibi olmuşunnnnn darısı basımaaaaaa tam tatıl fotoları, denız kenarı bı çıtır hatunnnnnn
ben de napıyım aynı bıldıgın gıbı hersey forumlar arası dolanıyodummm moraller bozuk bugunlerde, gecen hafta reglım gecıktı bı hafta dedım bozmayayım moralımı dedım ama bu haftada tık yok anlamadım ben noluyooooo sankı cok kılo vermısım gıbı duraklamaya gırdııı, napcagımı bılemedım bendeee:26: cok azımlı nı ınsan değilim, tartıda eksılerı gorunce anca motıve olabılıyodummmm sımdı o da olmayınca bırakmamak ıcın kendımle savasıyorummmm ,
bende haftasonu memlekete dugunde gobek atmaya gıtcemmm agustosta cıkabılıyoruz adlı tatılde anca ıznee bızdeee

tatılı her anının tadını cıkar valla canımmmmmm, kardesıne de cok slmlarr bol bol eglenınnnnn :118: :118:

günaydın kızlarr kızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi
allah zihin açıklığı verir inşallah sanırsam sınavdan çıkmıştır bile ama ,yeni gördüm daha puah

ii tatiller canım gez toz dolaş ,kilolarıda beraberinde getirme ama oralarda bırak

ne yapmamızı istersin cicim masaj falan yapiyimmi totişine rahatlar kalkarsın belki

tabı buna da şükür amaaa daha da cok yolum var canım yaaaa:26: ne bılyım o tartı hıc eksılere gecmıyooo, bı ara 72 küsürleri gördüm, görüş o görüş yanı, nazlı bı sevgılı gıbı yuzunu gosterıp kactıııı hemennnn
şimdi bıldırım kılomu bıle goremıyorummm, sureklı bı artı, sürekli bi artııı çıldıracağımmmmmmmm

uzanmışım kumsala 2 dk ayrılmşım gelip gitmişin hemen.geçmişi okuyamazsın diye seni görünce geçmiş olsun dileklerimi sunayım dedim ama yin eolmadı :84::84: artık başka sefere kısmetse.

teşekkür ederim canım sınavımız çok güzle geçti yarında 1 sınav birde sözlüsü var eksik etmeyin dualarınızı..topiqe girince mutlaka bişeyler yaz canım ben hep bişeyler yazarsın diye bekliyorum..

canım hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller...çok uzun yaa 2ay...özlücez senii..

Allah zihin açıklığı versinde bu durum ders olsun bida böyle sene sonuna ders bırakmaz hem sizi hem kendisini üzmez inşallah

iyi tatiller bol eğlenceler yavrum

amin canım teşekkürler...sözde baya bi ders olmuş gibi ama Allah ömür verirse seneye görücez..

günaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum

birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki iş nasibinde vardır..

canım ben geldim sen yoksun..nerdesin..gel konuşalım açılırsın belki..

verdiqin kilo hiçte az bir kilo deqil..nasip olmayınca 1 kilo bile verilmiyor...canım sen müsliyi denemişmiyidn..kilo vermem durakladı deyince aklıma müsli geldi..biçok arkadaş duraklama dönemini müsliyle atlattı..

canım ohh ne güzel deniz ve sen...ben ordayken gelseydin keşke..okey falan oynardık eqlenirdik..neyse burdan çok keyifli görünüyorsun tatilin tadını çıkar tatlım..

canım çok geçmiş olsun..mutlaka aqrı kesici içmişsindir ama bnm doktorum bana aqrı kesici+asprin bunları beraber içip arkasından bol su içersen çok çabuk atlatırsın ataqı demişti..birde biberiye çayı miqren aqrısına birebir canım..hatta günde 5 fincan içildiqinde 24 günde miqren sıfırlanıyormuş..

oo çok güzell..böyle hergün azaldıqını görmek insanı nası mutlu ve motive ediyor..çok tebrikler cnm..hadi bakalım cumaya seni bomba gibi bekliyoruz..

canım 1.seçenek tabiki..hiç düşünme derim..

teşekkür ederim tuqbacım bugün sınavımız çok güzel geçti ama yarında var dualarınızı eksik etmeyin cnm..

selam kızlar
nasılsınız bakalım
senacım dönmüşsün hoşgeldin.biraz baktımda tatilinde iyi geçmiş.
kızınada allah zihin açıklığı versin.
misafirlerim hala burdalar o yüzden giremiyorum.
listeyede yazılmamışım ama benim bildirim yaptığımda kime yazacağımız belli değildi neyse bu hafta yazarım.
cuma günü gidecekler inşallah
vallahi çok zor küçücük ev 7 kişi
az kaldı ama dağınıklıktan çıldırmak üzereyim.
yani tamam tatildesinizde beni kimse düşünmüyor
burası otel sanki
offff misafire laf etmek istemem ama ev sahibinede bu kadar eziyet edilirmi yaaaaaaaaa
neyse öpüyorum hepinizi
bu hafta bitecek inşallah..........

ooo süper olurrr hala yatıyorum :)

cnm inşş sınavlardan güzel sonuçlar alırrrr evet arada gelip bakıyorumm sizden kopamıyorum ağrım olsadaa biberiye çayını sölemiştinde ben denemedim daha migren hapı çtimde aspirin kullanamıyrm burun damarım çatlak kanı sulandırdıgı için burnum kanıyooo şimdi biraz daha iiyim ama bugun böle sersem gibi geçerrr

Selamlar herkese....

Ya valla acıkmıyorum yanı acıkıyorumdur illakı ama hissetmiyorum. ilk gün öyle zor tutmuştum ki kendimi anlatamam..
gece yarısı bıle cekırdek pasta börek abur cubur yıyen bır ınsan ıcın cok zor bır durum.. ama ilk bır ıkı gunden sonra otomatiğe bağladım.
şimdi size öyle geliyor deneseniz bir iki gün sonra sizde alışırsınız yapmak isterseniz..

Canım hakkında hayırlısı olsun tabiki aslında çalışma şartlarına bakarsan fabrika daha ıyı ama bence fazla para ıcın saat 8 de mesai bitirmeyi göze alma bence sonuçta 2 çocuğun var. eşin kaçta geliyor eve bilmiyorum ama çok yoğun olursun çok yorulursun.. sonra rahatsızlıklarında azmasın.. 8 de cıkıp bırde eve gelmesı var soyunayım dokuneyım 9 u bulur o saatten sonra kıme ne faydan olacak nasıl dınleneceksın bırde cumartesı tam gun bence parasına aldanıp ılkını kabul etme... yınede sen bılırsın..

canım kadroluyum tabi ama bankada şube değiştirirler hep..eskiden evime 5 dk lık bir şubedeydim şimdi uzak şube olacak..
maaşım piyasaya göre fena değil,ama iş çok yorucu..şu da var ki 3-4 seneye kadar şube müdürü olma durumum var,görevimin bir üst kademesi şube müdürlüğü.(ama pek gözüm görmüyor bu durumu da..) istifa etsem başka bankalarda belki daha iyi şartlarda iş bulabilirim ama bu bugün için böyle,ara versem hadi 2. çocuk düşünsek geçecek 3-4 yıl,yaşım olacak 34-35,ondan sonra da zor bulurum iş..
bakıcı için buralarda 750-1000tl duyuyorum çevremde..kimseye de emanet edemezmişim gibi geliyor..
uff çok karışık kafam..

tatlım şanslısın bence, etrafımdaki bütün çalışan arkadaşlarım işi gücü bırakıp ev hanımı olma hayalleri kuruyor..

canım istanbulun neresinde oturuyorsun..

kaptanım döndün mü?hoşgeldin..ben ist avr tarafındayım,batı uçlarına doğru diyeyim..

Bugün kü menümü yazayım;

Kahvaltı: 2 dil. ekmek, yeşil soğanlı yumurta, domates, biber, peynir.
Ara: yok
Öğle: yarım kase çorba, tavuk sote, salata.
Ara: yok
Akşam (16:20): dondurma (2 kase)
Ara: 2 bard. Limonlu yeşil çay

ya 1 kase iyiydi de son 1 kaseyi daha yemeseydim.. :97:

2-3 lt civarı su...

kuzular napıyosunuz?
ben işe devam etme konusunda hala kararsız bir şekilde devam ediyorum hayatıma, neyse hayırlısı ne ise o olsun bakalım..
bu arada yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama başaramıyor da olabilirim. annem 60 kg ama en şişman hali bu.. babam da çok zayıf olmasa da şişman değildir,ananem dışında çoğu insan zayıftır ailemde.. onlar da kilo alsalar bile sonradan kilo vermişler.. benim tartıdaki ibre bile pek oynamıyor şu sıralar..

su ıcme olayını son gunlerde boşlamaya başladığımı fark edıp bugun su içmeye devam etmek için yıne masamın uzerıne 1,5 lıtrelık şaşalımı aldımm, ılkını bıtırdım sonra ıkıncıyı doldurdum, onunda 1/3ü kaldı ama bu zamana kadar kac defa tuvalete gıdıp geldıgımı ne sız sorun ne ben soyleyeyım gunde 3-4 litre su içen arkadaslar var, ben gunde 4 lıtre su içsem gunumun yarısı tuvalette gecer herhalde, artık suyun mıdem gecmeyıp dırek bagırsaklara gıttıgı konusunda şüphelerım var hanı oyuncak bebekler var ya altına çişini yapan, siz agzından suyuakıtıyosunuz hemen altındaki bezıne çişini yapıyo bebekte, işte onlardan bı farkım kalmadııııı valla boyle bı durum yasadıgım ıcın dısardayken su ıcme olanagım olmuyo, cnku sureklı tuvalete koşma ıhtıyacı hıssedıyorum anca ofiste kalacagımdan emın oldugum gunler rahat rahat su ıcebılıyorummm:26: herkeste oyle mı yoksa bende mı bı tuaflık varr acabaaaaa:44::44::44:

ücretler arasında çok fark var 1.nokta bu maddi açıdan 900 yeter diyebilirsin
2. olarak saatler farklı evliysen 9a doğru evde olman sıkıntı olabilir
3. olarak da aynı meslekten olduğumuz için söylüyorum hangi firmada kendini geliştirebileceğin önemli
birde bayan olarak fabrikalarda çalışmak zordur sanırım

kısacası şunu sorman lazım kendine
çok çalışıp çok para mı
az çalışıp az para mı ?

Ben aynı şekildeyim. ve aynı soruyu bende soruyorum kendı kendıme.. herkes mı boyle acaba dıye.. suyu ıcıyorum 5-10 dk sonra tuvaletteyım gunde 2,5 lt bardak sayısına bölsek kac kere tuvalete gıdıyoruz cıkar heralde. ben aslında her tuvalete gıttıgımde bı kagıda cızık atıcaktım yatmadan once bakıcaktım ama bı turlu yapamadım daha..

valla allah kolaylık versın sana bu kadarda düşüncesizlik olmaz bence

canım ıctıgın suya gore bence normal bende iş yerınde 1.5 2 lt ıcıyorum genelde gercekten cok gıdıyorum wc ye ama dün nıyetlıydım ya ıse gelmeden ugramıstım wc ye ıs yerınde1 kere bıle gıtmedım yanı ne zamankı ıftar ettım su gırdı mıdeme o zaman bulustuk tekrar

yok canım sana özel degil:)
ben normalde işteyken en fazla 2 kere tuvalete giderdim.
şimdi saymıyorum bile

BENDE GÜNDE 3LT SU İÇİYORUM BENİMDE GÜNÜMÜN YARISI TUVALETTE GEÇİYOR NORMALaslında içtiğin suyu yapmıyorsun wcye zaten bir önceki içtiğin bardak suyu 2. bardak suyu i,çtiğinde yapıyosun bunu unutma yani son içtiğin su midede kalıyor,wcye giden ilk içtiğin su canım ne tuhaf benimkinin rengide su gibi artık eminim vücudumu suya doyuruyorum

yok canım sana özel degil:)
ben normalde işteyken en fazla 2 kere tuvalete giderdim.
şimdi saymıyorum bile

ben normalim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya bide su zehırlenmesı dıye de bısı var, benım bunye boyle suya alıskın deılken bı de sudan mudan zehırlenırımmm gercı suyun içimde durdugumu varda zehırleneyımmm bıd e normal olan zaten tuvalete cıktıgında ıdrarının oyle koyu sarı fılan olmaması, zaten yeterlı sıvı alınca su gıbı bıseye dönüyo zamanla
valla normal olmama sevındım, ama işte adlıyeye gıderken fılan su ıcmıyorum, yola gıdeceksem ıcemıyorum, dısarda olcaksam ıcemıyorumm oyuzden de merak ettım herkes hergun bu kadar su ıcıyo onlar nası normal yasayabılıyolar dıyeee :26: ben cıkıyorum şimcik, tabı once bı tuvalete ugrayayaım, hepınızı optum ıyı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…