canım valla ekmek aslanın midesinde artık gercektendehayırlısı olsun cnm üzülme daha iyisine kısmetin varmış öle düşün bende bugün 2 ayrı görüşmeye gittim 2 side olumlu ama birinin maaşı düşük mesai saatleri iyi diğerinin maaşı yüksek mesai saatleri fena karar veremedim 2 side pazartesi beni bekliyo iş başı için hadi buyrun burdan yakın bakalım
sizce hangisi
mesleğim muhasebe
1. iş emlak firması
08:30 - 20:00
cumartesi 20:00 e kadar mesai
yemek +ssk
maaş 1500 tl
ama evden 2 vesaitle gitmem gerekiyor yakın ama yolu ters olduğundan 30 dk ya orda olurum yani
2. iş bir fabrika plastik üzerine
08:30- 18:30
cumartesi 13:00 e kadar mesai
yemek+ssk
maaş 900 tl
1 vesaitle gidebiliyorum oraya da gitmem 30 dk sürer
hadi bakalım siz seçin ben daha karar veremedim piyasa çok kötü yaaaaa bu ne böle maaşlarr çok saçma yaa çalışmaktan vazgeçicem nerdeyse maaşı normal olan mesaisi saati uzun mesai saati normal olan ise maaşı düşük
iradem zayıftır aslında ama kilolarla karşı karşıya gelince bu kadar bünyeye eziyet yeter diyip başladım 60 kiloya ineyim sigara içince aynını yapıcam bırakmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum valla azaltma yolundayım şuan öle öle bitiricem .diet stresi ile aynı anda olmuyo bırakmak denedim fiyaskoydu ya homini gırtlak olacaktım yada sigara işini erteleyecektim bende ertelemeyi seçtim neme lazım ağzım durmaz kilo veremem diye korktum
barkinim, papatyammm cok teşekkür ederiiiimmmm :)
siizin sayenizde gitti bu kilolar, sizin eserinizzz , kknın eseri , görün istedim :))
papatyam senin kilon şu anda tam bi sınırrrr, ben 69a cok rahat indim 75den, ama sonrasında anam ağladı, gözün korkmasın tbi ama asıl maraton şimdi başlıyo, sakın pes etme kilo weremediğinde, ben ilk 1 ayda 7 kiloya yakın verdim, ama 68den sonraki 5-6 kiloyu 2 ayda anca verebildim.. pes etmediğin sürece eni sonu gitcek o kilolarrr :)
benim işim bayaa zorlaştı şimdi, 5 kilom war gitmesi gereken, 3 ayda vermeyi planlıyorum cünkü benim vücut inatcı biraz, gösteriyo ama elletmiyo wallaaah
pelooooooooommmm napıonnnn kızzzzzz öperim seniii :)
allah zihin açıklığı verir inşallah sanırsam sınavdan çıkmıştır bile ama ,yeni gördüm daha puahgünaydın kızlarrkızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi
ii tatiller canım gez toz dolaş ,kilolarıda beraberinde getirme ama oralarda bırakkızlar gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnözlücem sizi yaaaa.......
tünaydın tünaydınn kızlarrrrrrr çok miskinmmmmm yaaa yatakdannn totomuuu kaldıramıyorumm offffff sıkıcı bi günnnnn havaaa da kapalıııııııııııııııııı benle ilgileninnnnnnnnnnnnnnnnn
üzme kendiniiii üzmeeeeeeee bak vereceksin görürsün eski kilonda olsaydın daha mı iyiydi bak verdiğin kilolara rahatla gidecek tüüüüm inatçı yağlarımız çıtır olcez çıtırrrregl den sonrada gider bekle accık hem
uzanmışım kumsalaselammmm kısçelerrr, hasretinize dayanamadım geldiiiim
geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)
ben tatildeyim hala, şu anda urladayızzz kardeşimleeee :)
bugece eve dönüyoruz, biraz da ailemle vakit geçiriyim dimi :)
ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)
kesin 1-2 kilo almış olarak döncem ama okdr da olsun yani değer walla :)
işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı beeen :)
Eki Görüntüle 216801
Eki Görüntüle 216802
günaydın kızlarrrr..sanada günaydın sena abla geliyorum topiğe ama sadece okuyabiliyorum benim ufaklık çok izin vermiyo sağolsuninşAllah güzel geçer sınavınız
tatilemi gidiyosun ne güzel yaaaa..bizim yerimizide gez canım şimdiden iyi yolculuklar sana..:79::79::79:nereye gidiyosunuz:44:
canım hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller...çok uzun yaa 2ay...özlücez senii..kızlar gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnözlücem sizi yaaaa.......
Allah zihin açıklığı versinde bu durum ders olsun bida böyle sene sonuna ders bırakmaz hem sizi hem kendisini üzmez inşallah
iyi tatiller bol eğlenceler yavrum
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki iş nasibinde vardır..günaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum
birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı
canım ben geldim sen yoksun..nerdesin..gel konuşalım açılırsın belki..tünaydın tünaydınn kızlarrrrrrr çok miskinmmmmm yaaa yatakdannn totomuuu kaldıramıyorumm offffff sıkıcı bi günnnnn havaaa da kapalıııııııııııııııııı benle ilgileninnnnnnnnnnnnnnnnn
verdiqin kilo hiçte az bir kilo deqil..nasip olmayınca 1 kilo bile verilmiyor...canım sen müsliyi denemişmiyidn..kilo vermem durakladı deyince aklıma müsli geldi..biçok arkadaş duraklama dönemini müsliyle atlattı..bu haftasonu memlekete gıdıyorum duguneee, aahh keske guzel kılolar vermıs olsaydım :26: cuma aksamı olcak kınaya yetısebılmek ıcın ızın aldım, cuma gunu buyuk ıhtımal burda olup bıldırımde bulunamıycammmm, şimdiden haber vereyımmmm, belkı merak eden olurbenı ızınlı sayın bu haftaaa
zaten kılo vermeyle ılgılı ıkı hafatdır olumsuzluklar yasıyorum nedne boyle olldu anlamadımm, once reglım gecıktı 1 hafta ona bagladım sımdı bu haftada regl oldum hala veremıyorummm, daha ne kadarcık kılo verdımde bıde duraklamaya gırdımmm anlamadımmm vallaaa :26: moralım bozuluyo boyle oluncaaaaa
canım ohh ne güzel deniz ve sen...ben ordayken gelseydin keşke..okey falan oynardık eqlenirdik..neyse burdan çok keyifli görünüyorsun tatilin tadını çıkar tatlım..selammmm kısçelerrr, hasretinize dayanamadım geldiiiim
geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)
ben tatildeyim hala, şu anda urladayızzz kardeşimleeee :)
bugece eve dönüyoruz, biraz da ailemle vakit geçiriyim dimi :)
ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)
kesin 1-2 kilo almış olarak döncem ama okdr da olsun yani değer walla :)
işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı beeen :)
Eki Görüntüle 216801
Eki Görüntüle 216802
canım çok geçmiş olsun..mutlaka aqrı kesici içmişsindir ama bnm doktorum bana aqrı kesici+asprin bunları beraber içip arkasından bol su içersen çok çabuk atlatırsın ataqı demişti..birde biberiye çayı miqren aqrısına birebir canım..hatta günde 5 fincan içildiqinde 24 günde miqren sıfırlanıyormuş..migrenim tuttu benimde cnmmm ilacımı içtim bekliyorum geçer umarımm
cnm migren ataklarım oluyoo sanırım ondan böle oldummm evet gezmeyii severimmmmm
süpersinnn bebeğimmmmmmmm çok geçmişşş olsun cnmm babanaaaa
selam millet ben geldim 2 iş görüşmem vardı eve yeni geldim yorgunum bişiiler yiyeyim sonra gelirim belki .bu arada bu sabah 68.7 çıktım dün dediğim dua tuttu erkenden sanırsamhafta sonuna 68,7 ile girerim herhalde dedim ama sabahına öle çıktım iyimi yaa bu kadarı tesadüfmi sizce ben cuma sabahı kessin 68,5 görücem tartıda eminim buna daha azı olur ama fazlası olmaz inşallah
canım 1.seçenek tabiki..hiç düşünme derim..hayırlısı olsun cnm üzülme daha iyisine kısmetin varmış öle düşün bende bugün 2 ayrı görüşmeye gittim 2 side olumlu ama birinin maaşı düşük mesai saatleri iyi diğerinin maaşı yüksek mesai saatleri fena karar veremedim 2 side pazartesi beni bekliyo iş başı için hadi buyrun burdan yakın bakalım
sizce hangisi
mesleğim muhasebe
1. iş emlak firması
yemek +ssk
maaş 1500 tl
ama evden 2 vesaitle gitmem gerekiyor yakın ama yolu ters olduğundan 30 dk ya orda olurum yani
yemek+ssk
maaş 900 tl
hadi bakalım siz seçin ben daha karar veremedim piyasa çok kötü yaaaaa bu ne böle maaşlarr çok saçma yaa çalışmaktan vazgeçicem nerdeyse maaşı normal olan mesaisi saati uzun mesai saati normal olan ise maaşı düşük
teşekkür ederim tuqbacım bugün sınavımız çok güzel geçti ama yarında var dualarınızı eksik etmeyin cnm..allah zihin açıklığı verir inşallah sanırsam sınavdan çıkmıştır bile ama ,yeni gördüm daha puah
ii tatiller canım gez toz dolaş ,kilolarıda beraberinde getirme ama oralarda bırak
ne yapmamızı istersin cicim masaj falan yapiyimmi totişinerahatlar kalkarsın belki
allah zihin açıklığı verir inşallah sanırsam sınavdan çıkmıştır bile ama ,yeni gördüm daha puah
ii tatiller canım gez toz dolaş ,kilolarıda beraberinde getirme ama oralarda bırak
ne yapmamızı istersin cicim masaj falan yapiyimmi totişinerahatlar kalkarsın belki
teşekkür ederim canım sınavımız çok güzle geçti yarında 1 sınav birde sözlüsü var eksik etmeyin dualarınızı..topiqe girince mutlaka bişeyler yaz canım ben hep bişeyler yazarsın diye bekliyorum..
canım hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller...çok uzun yaa 2ay...özlücez senii..
amin canım teşekkürler...sözde baya bi ders olmuş gibi ama Allah ömür verirse seneye görücez..
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki iş nasibinde vardır..
canım ben geldim sen yoksun..nerdesin..gel konuşalım açılırsın belki..
verdiqin kilo hiçte az bir kilo deqil..nasip olmayınca 1 kilo bile verilmiyor...canım sen müsliyi denemişmiyidn..kilo vermem durakladı deyince aklıma müsli geldi..biçok arkadaş duraklama dönemini müsliyle atlattı..
canım ohh ne güzel deniz ve sen...ben ordayken gelseydin keşke..okey falan oynardık eqlenirdik..neyse burdan çok keyifli görünüyorsun tatilin tadını çıkar tatlım..
canım çok geçmiş olsun..mutlaka aqrı kesici içmişsindir ama bnm doktorum bana aqrı kesici+asprin bunları beraber içip arkasından bol su içersen çok çabuk atlatırsın ataqı demişti..birde biberiye çayı miqren aqrısına birebir canım..hatta günde 5 fincan içildiqinde 24 günde miqren sıfırlanıyormuş..
oo çok güzell..böyle hergün azaldıqını görmek insanı nası mutlu ve motive ediyor..çok tebrikler cnm..hadi bakalım cumaya seni bomba gibi bekliyoruz..
canım 1.seçenek tabiki..hiç düşünme derim..
teşekkür ederim tuqbacım bugün sınavımız çok güzel geçti ama yarında var dualarınızı eksik etmeyin cnm..
valla normalde bu kadar fark olmuyodu, bende kendımden şüphe edıcektım ama magazada yan kabınde elbıse denıyen kadında benımle aynı seylerı soyleyınce dedım sorun bende değillelbısenın ıkı bedenı arasında kalcada 1 parmak bıle elbıse genıslemezken goğus bolumunu 4 parmak daha genıs yapmıslar mecbur terzılık oldu elbıse, daraltınca guzek olsun da gerısı problem değilll
aaaay bayılazaaaaaaaaaammmm yaa, hem 5 dıyo hem muslı dıyoooosen beni öldürcen vallaaaaa, gıpta ile bakıyorummmm bana da bulastırımısın bu azım ve ıstekten acabaaa
canım ya nasıl oluyoda acıkmıyon sen maşallah ben da yiyom akşam yemeğimi ama 10 gibi midem zil çalmaya başlıyo valla bazen dayanamıyomda bi ceviz atıveriyom ağzıma yada kayısı kurusu 1-2 ad su içmeye çalışıyom acıktıkça ama aç karnınada hoş olmuyo behhh
hayırlısı olsun cnm üzülme daha iyisine kısmetin varmış öle düşün bende bugün 2 ayrı görüşmeye gittim 2 side olumlu ama birinin maaşı düşük mesai saatleri iyi diğerinin maaşı yüksek mesai saatleri fena karar veremedim 2 side pazartesi beni bekliyo iş başı için hadi buyrun burdan yakın bakalım
sizce hangisi
mesleğim muhasebe
1. iş emlak firması
yemek +ssk
maaş 1500 tl
yemek+ssk
maaş 900 tl
Canım maaşın ne kadar?
Değecek mi bakalım?
Saatler uzun zira...
Tutacağın bakıcı ne kadar olur?
İstanbulda ihtiyaç sahibi kişi de çok...
Uygun birini muhakkak bulabileceğini düşünüyorujm...
Sonra kadrolumusun?
İstifa etsen geri dönme olasılığın yüzde kaç
İş bulmak biliyorsun aslanın ağzında...
tatlım şanslısın bence, etrafımdaki bütün çalışan arkadaşlarım işi gücü bırakıp ev hanımı olma hayalleri kuruyor..Hepınıze ıyı dıleklerınızden dolayı cok tesekur ederım
papatya dedıgın gıbı cocukların ne zaman nasıl bır hamle yapalacakları bellı olmuyor bır anlık dalgınlık ıste.
Pınkomoto ısmınıı karsıtırmamısımdır umarım bakıcı konusunda kendı basıma hıc gelmedı cunku kımse oglumla bas edemez bugun bulsam bakmaya gozealabılecek guvenılır bırını calısırdım ben hep ıs kadını lmlayı hayal etmıstım ama kısmete ev kadını olarak kalmak varmıs...[sıze=3][lıst=1]
[/lıst]
[/sıze]
canım istanbulun neresinde oturuyorsun..
hayırlısı olsun cnm üzülme daha iyisine kısmetin varmış öle düşün bende bugün 2 ayrı görüşmeye gittim 2 side olumlu ama birinin maaşı düşük mesai saatleri iyi diğerinin maaşı yüksek mesai saatleri fena karar veremedim 2 side pazartesi beni bekliyo iş başı için hadi buyrun burdan yakın bakalım
sizce hangisi
mesleğim muhasebe
1. iş emlak firması
yemek +ssk
maaş 1500 tl
yemek+ssk
maaş 900 tl
su ıcme olayını son gunlerde boşlamaya başladığımı fark edıp bugun su içmeye devam etmek için yıne masamın uzerıne 1,5 lıtrelık şaşalımı aldımm, ılkını bıtırdım sonra ıkıncıyı doldurdum, onunda 1/3ü kaldı ama bu zamana kadar kac defa tuvalete gıdıp geldıgımı ne sız sorun ne ben soyleyeyımgunde 3-4 litre su içen arkadaslar var, ben gunde 4 lıtre su içsem gunumun yarısı tuvalette gecer herhalde, artık suyun mıdem gecmeyıp dırek bagırsaklara gıttıgı konusunda şüphelerım var hanı oyuncak bebekler var ya altına çişini yapan, siz agzından suyuakıtıyosunuz hemen altındaki bezıne çişini yapıyo bebekte, işte onlardan bı farkım kalmadııııı valla boyle bı durum yasadıgım ıcın dısardayken su ıcme olanagım olmuyo, cnku sureklı tuvalete koşma ıhtıyacı hıssedıyorum anca ofiste kalacagımdan emın oldugum gunler rahat rahat su ıcebılıyorummm:26: herkeste oyle mı yoksa bende mı bı tuaflık varr acabaaaaa:44::44::44:
valla allah kolaylık versın sana bu kadarda düşüncesizlik olmaz benceselam kızlar
nasılsınız bakalım
senacım dönmüşsün hoşgeldin.biraz baktımda tatilinde iyi geçmiş.
kızınada allah zihin açıklığı versin.
misafirlerim hala burdalar o yüzden giremiyorum.
listeyede yazılmamışım ama benim bildirim yaptığımda kime yazacağımız belli değildi neyse bu hafta yazarım.
cuma günü gidecekler inşallah
vallahi çok zor küçücük ev 7 kişi
az kaldı ama dağınıklıktan çıldırmak üzereyim.
yani tamam tatildesinizde beni kimse düşünmüyor
burası otel sanki
offff misafire laf etmek istemem ama ev sahibinede bu kadar eziyet edilirmi yaaaaaaaaa
neyse öpüyorum hepinizi
bu hafta bitecek inşallah..........
su ıcme olayını son gunlerde boşlamaya başladığımı fark edıp bugun su içmeye devam etmek için yıne masamın uzerıne 1,5 lıtrelık şaşalımı aldımm, ılkını bıtırdım sonra ıkıncıyı doldurdum, onunda 1/3ü kaldı ama bu zamana kadar kac defa tuvalete gıdıp geldıgımı ne sız sorun ne ben soyleyeyımgunde 3-4 litre su içen arkadaslar var, ben gunde 4 lıtre su içsem gunumun yarısı tuvalette gecer herhalde, artık suyun mıdem gecmeyıp dırek bagırsaklara gıttıgı konusunda şüphelerım var hanı oyuncak bebekler var ya altına çişini yapan, siz agzından suyuakıtıyosunuz hemen altındaki bezıne çişini yapıyo bebekte, işte onlardan bı farkım kalmadııııı valla boyle bı durum yasadıgım ıcın dısardayken su ıcme olanagım olmuyo, cnku sureklı tuvalete koşma ıhtıyacı hıssedıyorum anca ofiste kalacagımdan emın oldugum gunler rahat rahat su ıcebılıyorummm:26: herkeste oyle mı yoksa bende mı bı tuaflık varr acabaaaaa:44::44::44:
BENDE GÜNDE 3LT SU İÇİYORUM BENİMDE GÜNÜMÜN YARISI TUVALETTE GEÇİYOR NORMALsu ıcme olayını son gunlerde boşlamaya başladığımı fark edıp bugun su içmeye devam etmek için yıne masamın uzerıne 1,5 lıtrelık şaşalımı aldımm, ılkını bıtırdım sonra ıkıncıyı doldurdum, onunda 1/3ü kaldı ama bu zamana kadar kac defa tuvalete gıdıp geldıgımı ne sız sorun ne ben soyleyeyımgunde 3-4 litre su içen arkadaslar var, ben gunde 4 lıtre su içsem gunumun yarısı tuvalette gecer herhalde, artık suyun mıdem gecmeyıp dırek bagırsaklara gıttıgı konusunda şüphelerım var hanı oyuncak bebekler var ya altına çişini yapan, siz agzından suyuakıtıyosunuz hemen altındaki bezıne çişini yapıyo bebekte, işte onlardan bı farkım kalmadııııı valla boyle bı durum yasadıgım ıcın dısardayken su ıcme olanagım olmuyo, cnku sureklı tuvalete koşma ıhtıyacı hıssedıyorum anca ofiste kalacagımdan emın oldugum gunler rahat rahat su ıcebılıyorummm:26: herkeste oyle mı yoksa bende mı bı tuaflık varr acabaaaaa:44::44::44:
valla allah kolaylık versın sana bu kadarda düşüncesizlik olmaz bence
canım ıctıgın suya gore bence normal bende iş yerınde 1.5 2 lt ıcıyorum genelde gercekten cok gıdıyorum wc ye ama dün nıyetlıydım ya ıse gelmeden ugramıstım wc ye ıs yerınde1 kere bıle gıtmedım yanıne zamankı ıftar ettım su gırdı mıdeme o zaman bulustuk tekrar
Ben aynı şekildeyim. ve aynı soruyu bende soruyorum kendı kendıme.. herkes mı boyle acaba dıye.. suyu ıcıyorum 5-10 dk sonra tuvaletteyım gunde 2,5 lt bardak sayısına bölsek kac kere tuvalete gıdıyoruz cıkar heralde. ben aslında her tuvalete gıttıgımde bı kagıda cızık atıcaktım yatmadan once bakıcaktım ama bı turlu yapamadım daha..
valla allah kolaylık versın sana bu kadarda düşüncesizlik olmaz bence
canım ıctıgın suya gore bence normal bende iş yerınde 1.5 2 lt ıcıyorum genelde gercekten cok gıdıyorum wc ye ama dün nıyetlıydım ya ıse gelmeden ugramıstım wc ye ıs yerınde1 kere bıle gıtmedım yanıne zamankı ıftar ettım su gırdı mıdeme o zaman bulustuk tekrar
yok canım sana özel degil:)
ben normalde işteyken en fazla 2 kere tuvalete giderdim.
şimdi saymıyorum bile
BENDE GÜNDE 3LT SU İÇİYORUM BENİMDE GÜNÜMÜN YARISI TUVALETTE GEÇİYOR NORMALaslında içtiğin suyu yapmıyorsun wcye zaten bir önceki içtiğin bardak suyu 2. bardak suyu i,çtiğinde yapıyosun bunu unutma yani son içtiğin su midede kalıyor,wcye giden ilk içtiğin su canım ne tuhaf benimkinin rengide su gibi artık eminim vücudumu suya doyuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?