Kızlar ben 77 kiloyum ve kilolarımdan kurtulmam lazım, size katılmam mümkün mü? motivasyonunuza ihtiyacım var
ya bende öleyımsu ıcme olayını son gunlerde boşlamaya başladığımı fark edıp bugun su içmeye devam etmek için yıne masamın uzerıne 1,5 lıtrelık şaşalımı aldımm, ılkını bıtırdım sonra ıkıncıyı doldurdum, onunda 1/3ü kaldı ama bu zamana kadar kac defa tuvalete gıdıp geldıgımı ne sız sorun ne ben soyleyeyımgunde 3-4 litre su içen arkadaslar var, ben gunde 4 lıtre su içsem gunumun yarısı tuvalette gecer herhalde, artık suyun mıdem gecmeyıp dırek bagırsaklara gıttıgı konusunda şüphelerım var hanı oyuncak bebekler var ya altına çişini yapan, siz agzından suyuakıtıyosunuz hemen altındaki bezıne çişini yapıyo bebekte, işte onlardan bı farkım kalmadııııı valla boyle bı durum yasadıgım ıcın dısardayken su ıcme olanagım olmuyo, cnku sureklı tuvalete koşma ıhtıyacı hıssedıyorum anca ofiste kalacagımdan emın oldugum gunler rahat rahat su ıcebılıyorummm:26: herkeste oyle mı yoksa bende mı bı tuaflık varr acabaaaaa:44::44::44:
haha ha wc çetelesi.Ben aynı şekildeyim. ve aynı soruyu bende soruyorum kendı kendıme.. herkes mı boyle acaba dıye.. suyu ıcıyorum 5-10 dk sonra tuvaletteyım gunde 2,5 lt bardak sayısına bölsek kac kere tuvalete gıdıyoruz cıkar heralde. ben aslında her tuvalete gıttıgımde bı kagıda cızık atıcaktım yatmadan once bakıcaktım ama bı turlu yapamadım daha..
tabı buna da şükür amaaa daha da cok yolum var canım yaaaa:26: ne bılyım o tartı hıc eksılere gecmıyooo, bı ara 72 küsürleri gördüm, görüş o görüş yanı, nazlı bı sevgılı gıbı yuzunu gosterıp kactıııı hemennnn
şimdi bıldırım kılomu bıle goremıyorummm, sureklı bı artı, sürekli bi artııı çıldıracağımmmmmmmm
Selamlar herkese....
Ya valla acıkmıyorum yanı acıkıyorumdur illakı ama hissetmiyorum. ilk gün öyle zor tutmuştum ki kendimi anlatamam..
gece yarısı bıle cekırdek pasta börek abur cubur yıyen bır ınsan ıcın cok zor bır durum.. ama ilk bır ıkı gunden sonra otomatiğe bağladım.
şimdi size öyle geliyor deneseniz bir iki gün sonra sizde alışırsınız yapmak isterseniz..
Canım hakkında hayırlısı olsun tabiki aslında çalışma şartlarına bakarsan fabrika daha ıyı ama bence fazla para ıcın saat 8 de mesai bitirmeyi göze alma bence sonuçta 2 çocuğun var. eşin kaçta geliyor eve bilmiyorum ama çok yoğun olursun çok yorulursun.. sonra rahatsızlıklarında azmasın.. 8 de cıkıp bırde eve gelmesı var soyunayım dokuneyım 9 u bulur o saatten sonra kıme ne faydan olacak nasıl dınleneceksın bırde cumartesı tam gun bence parasına aldanıp ılkını kabul etme... yınede sen bılırsın..
ücretler arasında çok fark var 1.nokta bu maddi açıdan 900 yeter diyebilirsin
2. olarak saatler farklı evliysen 9a doğru evde olman sıkıntı olabilir
3. olarak da aynı meslekten olduğumuz için söylüyorum hangi firmada kendini geliştirebileceğin önemli
birde bayan olarak fabrikalarda çalışmak zordur sanırım
kısacası şunu sorman lazım kendine
çok çalışıp çok para mı
az çalışıp az para mı ?
canım eve geldikten sonra eşimle konuştum zaten ben pek istekli gitmemiştim görüşmeye saatleri telefonda söylemişlerdi ben bi şansımı deneyeyim demiştim.banada fazla geldi saatler para iyi ama dediğin gibi malesef çocuklarım eşim herkes sefil olur valla eve gelene kadar 8:30 olur soyun dökün 21:00 yemek ye kaldır kızla ilgilen onu yatır saat olur 22:00 ertesi güne yemek hazırla 23:00 soyun dökün yat 24:00 sabah en az 06.30 kalkmam gerek kızı kreşe vericem çünki hazırla onu servise bindir kendin işe git derken bitap düşerim .
diğer işin parası beni tatmin etmez ben 3 yıl önce 2.000 tl ile işten ayrıldım.kendime yediremiyorum bu fiyatları çalışmama değecek bi iş aramaya devam aradım 2 firmayıda kusura bakmayın kabul edemeyeceğim dedim malesef.yani arama maratonuna devam edicem kısmet inşallah olur hayırlısıyla rabbim gönlüme göre verecek eminim buna.cumrteside en azından yarım gün olsun yada olmasın istiyorum zaten tam gün fena olur yaaa
Canım bence iyi yapmışsın, geç olsun güç olmasın boşver... inşallah gönlüne göre bir iş çıkar karşına...
lafı gelmişken bir secret daha temmuz sonuna 60 kg olucam
canım iş konusunda karar verdim zaten ama iki işte benim kendimi geliştirebileceğim bi iş değildi zaten ben çok şükür mesleğim konusunda kendime güveniyorum tek sorun 3 yıldır işimden ayrı kalmam meslektaşmışız anlarsın herşey değişiyor ders çalışır gibi günlük her tebliği okurdum ben çalışma dönemimde anlayacağın benim bi müşavir diplomam yok geri kalan her şey var aslında çok şükür .ama 2 yıllık ön lisans diploması işe yaramıyor bide bankacılık olunca hepten işe yaramıyo genelde muhasebe yada işletme mezunları kabul görüyo bizim meslekte adamlar gıcık yaa tecrübeden çok diplomaya bakıyolar sanki.karar verdim zaten yeniden okuyacağım
ya aslında fabrika olayı firmaya gre farklı eski çalıştığım yer mesela onun gibi birçok yer var ithalat ihracat 200 çalışan vardı muhasebe finansman herşey bendeydi orda ayrıca müşavirimiz yoktu yeminli ayda bir gelir kaşe basar giderdi o kadar yanii adam bana çok dedi kızım gel seni staj yapıyo gösterelim gir sınava diye ama nerdeeeeee salak kafam umrum olmadı o dönem işte ahh kafam ah 8 sene çalıştım orda 4 yıl çalışsam yeter demişti yeminli müşavirlik için sınavlara girerdim ne güzel .
soruna gelinceeeee
ben iş yoğunluğundan kaçmam
tabii saatler uygun olsun 5 kişinin işine yetişirim evelallah ama bizim işte zaten amanda saat 6 oldu 7 oldu bana eyvallah diyemiyosun mutlaka 15-20 dk gecikmeli olabiliyo çıkış
yeteri kadar para(emeğimin karşılığı )+uygun mesai koşulları +fazla zaman almayan yol mesafesi ++++++ çok şey istiyorum galibaaa :)))
ama kardeşlerim hep der abla sen hep yüksekten uçup hayal kuruyorsun ama oluyo sahip oluyosun :)))))))))))))))))
bu daolacak inanıyorum bunaaaaa secret yapıyorum sanırsam :)))))))))))))))
lafı gelmişken bir secret daha temmuz sonuna 60 kg olucam
arkadaşlar beni de alın aranıza.. 72 kiloyum. boyum 152. durumum vahim anlayacağınız...ne yapmam gerekiyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?