70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugun acıl ıslerım vardı onları hallettım kusura bakmayın lutfen

sabah menum:
ıncecık bı tost yagsız
bır domates
beyaz peynır
cok acık cay

ara: bı seftlı

oglen birsey yıyemedım

sımdı aksam yemegım:
1tabak kısır
bolca su
kucuck bı tavuk gogsu(1kasık kadar)

gelelım bana....

dün gece sular gıdecek dıye gece 11 -12 ye kadar temızlık yaptım su kaplarını doldurdum...

bugun okulda bulmaca ya sardık bulmaca çözüyoz...

sonra komşumla olıvıuma gıttım....seven hıl de ındırım varmış....benım koca göbeklı kocama tişört aldım kendıme mını etek ve şort aldım....

komşuma gıtım kahve ıçtık....

şimdi de evımdeyım...

valiz hazırlanacak yarına yolculuk var ankaraya....

14 gun yokum....ama aralarda gırerım bakarım babamın dükkanından selam ederım sıze....tatıldede net olur buyuk ıhtımal fırsat bulursam gırerım....

ya bende öleyım

sanırım yuudm yuuddm içmek lazım dırek dıkmemek gerek tepeye.

mesela saate 1 bardak içsek daha az gidebilriz.

haha ha wc çetelesi.

mektupcum sabret canım az kalmış.

bu kadar sıkıntı yaptın inş.kıymet bılirler.

genelde böle durumlarda bi de memnun olmazlar ev sahıbınden....

ayy ben hiç gelemıyom mısafıre....

insan evınde yan gelip yatmak istiyo.....

senanın dikkatine

canım ben allah kısmet edersen yarın gidiyorum

en az 2 hafta yokum benı ızne ayırırsan sevınırım.ara da fırsat oldukça girerim.

hepinizi çok öpüyorum herkese iyi tatıller.

herkesi çok seviyorum....

evetttttttttttttttttt ben geldim :79::79::79::79:

nerede kalmıştık bakiiim :)

mönümü yazayım hemen sonra yürüyüşümü yapmaya gidicem koşu bandına çıkıp hızlı bi şekilde 45-50 dk yürümem lazım her günkü maraton

sabah

aç karnına 1 bardak limonlu su
1 diet etimek üzerine 1 ad lıght karper
iş görüşmesine gidiyodum başka bişii yemedim sabahtan

öğlen eve ancak 12 de geldiğimden kahvaltı faslına devam etmek istedim

2 poğaçaaaaaaa (ev poğaçası kendim yapmıştım )
2 çay tek şekerlisindennnnnnnn napiim kafam karışıktı iş mevzularından dolayı
1 ad domates

saat 3 gibi 100 gr yoğurt

saat 18:30 da geciktim dışarı alışverişe çıkmıştım :)

4 mücver yağda kızarmışından ama napiim
2 etimek
100 gr yoğurt
arkasından :)

1 bardak diet kolaaaa

az sonra yürüyüşümü yapıp yeşil çayımı içicem ve yanında 2 kuru kayısı .akşamada papatya çayımı içerim gün bitti hesapladım yediklerim
739 kaloriymiş bugün ama ben çoook doymuş vaziyetteyim

canım o 72 ceeeeeee eee yapıp bak zayıflıyosun isteyince demiştir sana sen 62 yide görücen kısa zamanda merak etmeee dikkatli ye spor yap sen kazanacaksın eminim bunaaa

canım eve geldikten sonra eşimle konuştum zaten ben pek istekli gitmemiştim görüşmeye saatleri telefonda söylemişlerdi ben bi şansımı deneyeyim demiştim.banada fazla geldi saatler para iyi ama dediğin gibi malesef çocuklarım eşim herkes sefil olur valla eve gelene kadar 8:30 olur soyun dökün 21:00 yemek ye kaldır kızla ilgilen onu yatır saat olur 22:00 ertesi güne yemek hazırla 23:00 soyun dökün yat 24:00 sabah en az 06.30 kalkmam gerek kızı kreşe vericem çünki hazırla onu servise bindir kendin işe git derken bitap düşerim .
diğer işin parası beni tatmin etmez ben 3 yıl önce 2.000 tl ile işten ayrıldım.kendime yediremiyorum bu fiyatları çalışmama değecek bi iş aramaya devam aradım 2 firmayıda kusura bakmayın kabul edemeyeceğim dedim malesef.yani arama maratonuna devam edicem kısmet inşallah olur hayırlısıyla rabbim gönlüme göre verecek eminim buna.cumrteside en azından yarım gün olsun yada olmasın istiyorum zaten tam gün fena olur yaaa

canım iş konusunda karar verdim zaten ama iki işte benim kendimi geliştirebileceğim bi iş değildi zaten ben çok şükür mesleğim konusunda kendime güveniyorum tek sorun 3 yıldır işimden ayrı kalmam meslektaşmışız anlarsın herşey değişiyor ders çalışır gibi günlük her tebliği okurdum ben çalışma dönemimde anlayacağın benim bi müşavir diplomam yok geri kalan her şey var aslında çok şükür .ama 2 yıllık ön lisans diploması işe yaramıyor bide bankacılık olunca hepten işe yaramıyo genelde muhasebe yada işletme mezunları kabul görüyo bizim meslekte adamlar gıcık yaa tecrübeden çok diplomaya bakıyolar sanki.karar verdim zaten yeniden okuyacağım
ya aslında fabrika olayı firmaya gre farklı eski çalıştığım yer mesela onun gibi birçok yer var ithalat ihracat 200 çalışan vardı muhasebe finansman herşey bendeydi orda ayrıca müşavirimiz yoktu yeminli ayda bir gelir kaşe basar giderdi o kadar yanii adam bana çok dedi kızım gel seni staj yapıyo gösterelim gir sınava diye ama nerdeeeeee salak kafam umrum olmadı o dönem işte ahh kafam ah 8 sene çalıştım orda 4 yıl çalışsam yeter demişti yeminli müşavirlik için sınavlara girerdim ne güzel .

soruna gelinceeeee

ben iş yoğunluğundan kaçmam
tabii saatler uygun olsun 5 kişinin işine yetişirim evelallah ama bizim işte zaten amanda saat 6 oldu 7 oldu bana eyvallah diyemiyosun mutlaka 15-20 dk gecikmeli olabiliyo çıkış
yeteri kadar para(emeğimin karşılığı )+uygun mesai koşulları +fazla zaman almayan yol mesafesi ++++++ çok şey istiyorum galibaaa :)))
ama kardeşlerim hep der abla sen hep yüksekten uçup hayal kuruyorsun ama oluyo sahip oluyosun :)))))))))))))))))
bu daolacak inanıyorum bunaaaaa secret yapıyorum sanırsam :)))))))))))))))

Son düzenleme:

Canım bence iyi yapmışsın, geç olsun güç olmasın boşver... inşallah gönlüne göre bir iş çıkar karşına...

Canım bence iyi yapmışsın, geç olsun güç olmasın boşver... inşallah gönlüne göre bir iş çıkar karşına...

evet cnm ya bende öyle düşünüyorum inşallah herşeyin hayırlısı bakalım.

aslında eski işyerimi düşünebilirim bugün geleyim desem kapı ardına kadar açık yoklayıp duruyo eski patronun hala arada danışmanlığa devam ediyorum yanii .ama işleri bozuldu benden sonra resmen adamı kocam gibi çekip çeviriyodum ben çıktım 8.ayına top attı diyebilirim adam benden harçlık alırdı o derece herşey bendeydi ama uzak işte çok uzakk

aaaaaa benden sonra kimseler gelmemiş kızlarrrrrrrr yemeğemi daldınız çabbuk o elinizdekileri bırakın masaya yemek yokkk

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

aslında doğru diyosun fabrikaya göre değişiyo
kısmet birazda
mali müşavirlik olayını halletseydin keşke şuan öyle bi şansın kalmadı maalesf
ben martta ki sınava girdim 55 puan aldım çok üzüldüm 5 puanla kaçırdım staj başlatmayı

diploma hiç işe yaramıyo emin ol
ben 4 yıllık mezunum deneyim olmadan diploma kağıt parçasından başka bişey değil
geçen bi mali müşavirlik bürosuyla görüştüm iş için bedava çalış deseler çalışırdım düşün yani
amacım sadece işi öğrenmek ama uğraşmıyolar işte
neyse hakkımızda hayırlısı
ben yarın bi yerle daha görüşmeye gitcem ilana göre staj yapabileceğimde bi yer
bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…