70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kusura bakmayın forumu kullanmaya yeni yeni alışıyorum.
pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve yaklaşık 2kilo verdim.
75 kilo civarıyım şu anda ama 60 lı kilolara inmem lazım.
sizin de tecrübelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var

ılk defa pazar gunu dıyete baslayanı gordum

cnm yedıklerını yazz..vee sureklı takıp ett acaıp hırs gelıo

ılk defa pazar gunu dıyete baslayanı gordum

cnm yedıklerını yazz..vee sureklı takıp ett acaıp hırs gelıo
evet bende ilk defa pazar günü diyete başladim bu defa pazartesi başlayıp salı biten diyetlerden olmasın ıstedim
yarndan itibaren düzenli menü bildirimi yapacağım inş:81:
şimdilik hepinize iyi geceler kızlar

Hepinize günaydın kızlar öncelikle....Birkaç gün evvel ben de başlıyorum demiştim ama başlama kararlılığı bugün beni iyi yakaladı...Ve başladım diyetime...Kilo 78...Eylül ayında evleneceğim,anlayacağınız beni kararlı ve meşakkatli bir yol bekliyor...Ama başaracağımı biliyorum...3 ayım var ve ben 60 ı kafaya koydum...Güne akşamdan demlediğim tarçın,karabiber,karanfil ve nane suyuyla başladım (akşamdan demlemiştim)
Kahvaltıya gelince 37 gr lık bir tam buğday ekmeği,1 pors beyaz peynir(25 gr kadar) , salatalık ve şekersiz çay bugünkü kahvaltım...Az sonra da kafama koyduğum 5 km yi yürümeye spor salonuna gideceğim...Şimdilik benden bu kadar...Birlikten kuvvet doğar,başaracağım ve başaracağız herberaber.. Hepinize güzel bir gün dilerim:)))

arkadaşlar beni de alın aranıza.. 72 kiloyum. boyum 152. durumum vahim anlayacağınız...ne yapmam gerekiyor.?

Kızlar ben 77 kiloyum ve kilolarımdan kurtulmam lazım, size katılmam mümkün mü? motivasyonunuza ihtiyacım var

HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRRRRR geleceğin çıtır hatunlarııı siziiiiiii sizdemi geldiniz bakiim hadi kolay gelsin

kız sende gelmısken ank dakılerl ebı bulusma ayarlasak ne dersınız pelin gözde baska var mıydı ank da olan

hosgeldın bu yolculukta sana kolaylıklar ve en onemlısı güçlü bir irade dilerim canım ıns hedefıne ulasırsın

hepinize günaydın kızlar nasılsınız bu aralar topık baya sessizleşti.kaptanım naptın tatıl işini gidecekmisiniz

kızlaaaarrrr günaydın bugün saat 7.30ta kalktım ve kendimi çok dinç ve mutlu hissediyorum 3gün önce askerden izine geldi kardeşim ve bugün arabayla gezmelere gidicez son olarakta bizim köy satılıyorda malum siyanürlü su tehlikesi var köye ziyarate gidicez son kez fotoğraf çekicez ve artık orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdüüü diycez çok üzülüyorum kızlar yaa annemin babamın doğduğu dedemlerim ninemlerim yaşadığı topraklarımız gidiyo bidaha hiç gezmeye gidemiycez olmamız çok üzüyo beni,ben ve erkek kardeşim orda doğmadık ama ablamlar orda doğmuşlar b.ablam hele orada yaşadıklarını anlatırdı ne günlermiş,annemler 79 yılında sudan ölümler olduğu için gelmişler şehre ogün bugün 5 hane yaşıyor sadece köyde güzelim cenneti siyanür barajı yüzünden mahfedecekler gidiyo köyümüz inanamıyorum yaaaa

Son düzenleme:

Eklentiler

• $kızım.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $saçç3.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $saç.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $saç4.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $saç3.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
ya inanmıyorum onlarda ne başka foruma saçlarımı koyduydum geçen ama buraya niye geldiler amaninn kusura bakmayın artıkın:26::26::78::78:

gunaydin canim malesef insanlarin anilari tarihi gecmisi degerleri bugunki ticari hirsa heba edildi dusun binlerce yillik tarihi kalintilar tasiyan hasankeyf'te bugun baraj yapilmak isteniliyor ticari hirsi ve bir halkin gecmisini silmek amaciyla kurulacak bir baraj umarim o baraji kurmak icin altinda imzasi bulunan herkese olumden baska birsey getirmez munzurda ayni durumda bugun bu ne bicim bir hirski birhalkin anilari ve tarihi yok sayiliyor...

herkese günaydınnn

2011-06-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Diet Etimek 1 DİLİM 30
[2] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[3] Çay 2 ADET 5
[4] Omlet 10 GRAM 19.1
[5] Şeker (küp) 2 ADET 39
[6] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 5 GRAM 11.3
[7] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[8] kuru kayısı 2 adet 36

toplamda 252,9 kalori

bundan böle bu şekil yazıcam bilgi olsun diye

şimdi yeşilçayımı içicem demledim az sonra içerim yanii

Son düzenleme:
arkadaşlar beni de alın aranıza.. 72 kiloyum. boyum 152. durumum vahim anlayacağınız...ne yapmam gerekiyor.?

seni hemen masaya yatırmamız gerekiyor cnm .

bu arada hoş geldin

biz neler yapıyosak sende aynını kendine uygun olanını seç başla .imkanın varsa dietisyenede git dicem ama çoğu fosss para yemekten başka bişiiye yaramıyolar .aman işte sen bilirisin cnmmmm.yediklerine mutlaka dikkat et şeker yağ tuz gibi zararlı şeylerden ya çoook az kullan yada sıfırla .arada canın isteyince tadımlık şeyler ye ama bence tabii doyumluk olmasın haftada 1-2 kaçamak yap .sporrrrrrr mutlaka

Son düzenleme:
Kızlar nerdesiniz yahuu.. öldürmeyin şurayıı...
ay sorma yaa bende sürekli takıpteyım ama gelıyorum sıkılıyorum kımse olmayınca

canım su etımegı nası yıyon yaa kuru kuru onun yerıne tam tahıllı bugday ekmegı yesen arada farkettımd ehıc ekmek yok sende

cnm yaa diplomam olaydı birkaç iyi işi o şeklde kaçırdım ben.sen istanbuldamısın.ben istanbuldayım iş imkanı çok ama bize uygununu bulmak tamamen kısmet işi işte bazısı diploma bazısı tecrübe ye bakıyo ama istediğimizi bulmak şans işte şans.
sen ne güzel giriyosun sınava.keşke yapsaydım valla geç oldu artık yaş oldu 36 daha nekadar yapabilirimki

ben kendim girmedim ama abim var benden 3 yaş büyük onun herşeyini ben hallettim inanırmısın staj yapacağı yere kadar ayarlayıp hatta adamlar sırf staja alsınlar diye sigorta parasını bile verdim şirkete ama abim staj sınavını kazandı 2 yıl stajıda bitti .müşavirlik sınavında 2 defa girdi sadece 2 ders vereildi sıkıldı bıraktı manyek onu müşavir yapıp biro açacaktım hayalimdi ama olmadı nasip değilmiş işte.şimdide eşimin bi arkadaşı müşavirlik belgesini almış ama kurtköyde oturuyolar bana gel bu tarafa diyo %40 ortak ol başlayalım diyo ya otrafa gidicem e otarafta kimseleri tanımıyom vsss çevre yok nasıl iş bağlarım.bilemedim o nedenle beklemedeyim haal iş bulamazsam bakıcam sanırım bakalım kısmet.

staj için hangi semtte oturuyorsun daha önceki çalıştığım yeminliden rica ederim stajer alıyordu o ihtiyacı varsa beni kırmaz .eski çalıştığım muhasebe müdürümün de müşavirlik bürosu var aksarayda .hatta abimin stajının 9 ayını orda yaptırdım sonrasını başka bir şirkete almıştık .deneriz yani şansımızı ihtiyaçları varsa stajer almamışlar ise alabilirler yani .yakın isen tabii yeminli şişlide bürosu bu arada.bilgin olsun yanii

Son düzenleme:
Kız biraz kolay bir secret vereydin, bir ayda 9 küsür kiloyu nasıl verecen...

secret bu bacımmm mucize istiyom. bennn

sıkı dur asıl ben bu sabah 68.3 çıktım iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiii dünden beri 400 gr ama dün yürümekten su içmekten helak oldum akşam yürüyüşümüde yaptım üzerine 20 dk plates öldüm bittim dün valla .hediyesi sabah tartıda geldi ay bu gidişle bugünde 300 gr versem yarına 68 kg yim innnnnnnşallahhhhhhhh

Son düzenleme:

üzüldüm cnm yaa doğa olayı bir köyü yuttu desene sen şunaa.
nekadar doğmasanda pek gidemesende insanın memleketi yaa bi başla hissediyo bende doğma büyüme istanbulluyum .ama ailem malatya doğumlu annem babam 17 yaşında gelmişler istanbula ben 13 yaşıma kadar 1 yıl ara ile tatillerde giderdim malatyada ki köyümüze .sonrası baraj altında kaldı köy yeni köy kuruldu ama eski köyü hala gülümseyerek hatırlarım güzel anılar vardı samimi şeker bir köydü insanları gibi ama şimdi yeni kurulan köy sanki soğuk geliyo bana ev sayısı artmış evler birbirinden nerdeyse 50-100 mt uzak eskiden bitişikti çoğu damlardan birbirimizin evine geçer şakalaşırdık o derece samimiydi eski insanlar hep daha bir yakın daha bi neşeliydi sanki yada çocuktuk bize öyle geliyordu.neyse netice olarak en son 13 yaşında gittiğim malatyaya sonrasında 21 yaşında gidebildim 20 gün kaldım ve gidiş o gidiş birdaha malatyaya ayak basamadım bir türlü kısmet olmadı ama hep özlemdir gitmek benim için oraları görmek ana baba toprağı işte çekiyo bişekilde .ALLAH nasip kısmet ederse seneye iiiinşallah gidicem 15-20 günlük bir tatil yapıcam gezicem dolaşıucam değişen herşeyi görücem. sen en azından eski köyünüzü fotoğraflayıp daha sonra bakabileceksin ben onuda yapamadım bir tek kayısı bahçesinde 4 yaşında çekilmiş bir resmim var malatyaya ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…