kızlar kusura bakmayın forumu kullanmaya yeni yeni alışıyorum.
pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve yaklaşık 2kilo verdim.
75 kilo civarıyım şu anda ama 60 lı kilolara inmem lazım.
sizin de tecrübelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var
evet bende ilk defa pazar günü diyete başladim bu defa pazartesi başlayıp salı biten diyetlerden olmasın ıstedimılk defa pazar gunu dıyete baslayanı gordum
cnm yedıklerını yazz..vee sureklı takıp ett acaıp hırs gelıo
arkadaşlar beni de alın aranıza.. 72 kiloyum. boyum 152. durumum vahim anlayacağınız...ne yapmam gerekiyor.?
Kızlar ben 77 kiloyum ve kilolarımdan kurtulmam lazım, size katılmam mümkün mü? motivasyonunuza ihtiyacım var
kızlar kusura bakmayın forumu kullanmaya yeni yeni alışıyorum.
pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve yaklaşık 2kilo verdim.
75 kilo civarıyım şu anda ama 60 lı kilolara inmem lazım.
sizin de tecrübelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var
kız sende gelmısken ank dakılerl ebı bulusma ayarlasak ne dersınız pelin gözde baska var mıydı ank da olangelelım bana....
dün gece sular gıdecek dıye gece 11 -12 ye kadar temızlık yaptım su kaplarını doldurdum...
bugun okulda bulmaca ya sardık bulmaca çözüyoz...
sonra komşumla olıvıuma gıttım....seven hıl de ındırım varmış....benım koca göbeklı kocama tişört aldım kendıme mını etek ve şort aldım....
komşuma gıtım kahve ıçtık....
şimdi de evımdeyım...
valiz hazırlanacak yarına yolculuk var ankaraya....
14 gun yokum....ama aralarda gırerım bakarım babamın dükkanından selam ederım sıze....tatıldede net olur buyuk ıhtımal fırsat bulursam gırerım....
Hepinize günaydın kızlar öncelikle....Birkaç gün evvel ben de başlıyorum demiştim ama başlama kararlılığı bugün beni iyi yakaladı...Ve başladım diyetime...Kilo 78...Eylül ayında evleneceğim,anlayacağınız beni kararlı ve meşakkatli bir yol bekliyor...Ama başaracağımı biliyorum...3 ayım var ve ben 60 ı kafaya koydum...Güne akşamdan demlediğim tarçın,karabiber,karanfil ve nane suyuyla başladım (akşamdan demlemiştim)
Kahvaltıya gelince 37 gr lık bir tam buğday ekmeği,1 pors beyaz peynir(25 gr kadar) , salatalık ve şekersiz çay bugünkü kahvaltım...Az sonra da kafama koyduğum 5 km yi yürümeye spor salonuna gideceğim...Şimdilik benden bu kadar...Birlikten kuvvet doğar,başaracağım ve başaracağız herberaber..Hepinize güzel bir gün dilerim:)))
amin benimkiler 13.5 yaşındalar allah kolaylık versin tekmi bakıyorsun
kızlaaaarrrr günaydın bugün saat 7.30ta kalktım ve kendimi çok dinç ve mutlu hissediyorum 3gün önce askerden izine geldi kardeşim ve bugün arabayla gezmelere gidicez son olarakta bizim köy satılıyorda malum siyanürlü su tehlikesi var köye ziyarate gidicez son kez fotoğraf çekicez ve artık orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdüüüdiycez çok üzülüyorum kızlar yaa annemin babamın doğduğu dedemlerim ninemlerim yaşadığı topraklarımız gidiyo bidaha hiç gezmeye gidemiycez olmamız çok üzüyo beni,ben ve erkek kardeşim orda doğmadık ama ablamlar orda doğmuşlar b.ablam hele orada yaşadıklarını anlatırdı ne günlermiş,annemler 79 yılında sudan ölümler olduğu için gelmişler şehre ogün bugün 5 hane yaşıyor sadece köyde güzelim cenneti siyanür barajı yüzünden mahfedecekler gidiyo köyümüz inanamıyorum yaaaa
işte kızlar daha dün çektim farkındayım yavaş yavaş göbeğimde gidiyo çok mutluyum,giden kilolarım ve beklenen beeeennn ilk defa sıfatımıda koyuyorum ya utandım:78::78::78::78:
hakkında hayırlı olan bir iş bulursun inşAllah canım.temmuz sonuna nasıl 60 olacaksın inş.olursun ama bizede söyle bizde olalım yaaaa
arkadaşlar beni de alın aranıza.. 72 kiloyum. boyum 152. durumum vahim anlayacağınız...ne yapmam gerekiyor.?
ay sorma yaa bende sürekli takıpteyım ama gelıyorum sıkılıyorum kımse olmayıncaKızlar nerdesiniz yahuu.. öldürmeyin şurayıı...
herkese günaydınnn
2011-06-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Diet Etimek 1 DİLİM 30
[2] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[3] Çay 2 ADET 5
[4] Omlet 10 GRAM 19.1
[5] Şeker (küp) 2 ADET 39
[6] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 5 GRAM 11.3
[7] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[8] kuru kayısı 2 adet 36
toplamda 252,9 kalori
bundan böle bu şekil yazıcam bilgi olsun diye
şimdi yeşilçayımı içicem demledim az sonra içerim yanii
aslında doğru diyosun fabrikaya göre değişiyo
kısmet birazda
mali müşavirlik olayını halletseydin keşke şuan öyle bi şansın kalmadı maalesf
ben martta ki sınava girdim 55 puan aldım çok üzüldüm 5 puanla kaçırdım staj başlatmayı
diploma hiç işe yaramıyo emin ol
ben 4 yıllık mezunum deneyim olmadan diploma kağıt parçasından başka bişey değil
geçen bi mali müşavirlik bürosuyla görüştüm iş için bedava çalış deseler çalışırdım düşün yani
amacım sadece işi öğrenmek ama uğraşmıyolar işte
neyse hakkımızda hayırlısı
ben yarın bi yerle daha görüşmeye gitcem ilana göre staj yapabileceğimde bi yer
bakalım kısmet
Kız biraz kolay bir secret vereydin, bir ayda 9 küsür kiloyu nasıl verecen...
kızlaaaarrrr günaydın bugün saat 7.30ta kalktım ve kendimi çok dinç ve mutlu hissediyorum 3gün önce askerden izine geldi kardeşim ve bugün arabayla gezmelere gidicez son olarakta bizim köy satılıyorda malum siyanürlü su tehlikesi var köye ziyarate gidicez son kez fotoğraf çekicez ve artık orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdüüüdiycez çok üzülüyorum kızlar yaa annemin babamın doğduğu dedemlerim ninemlerim yaşadığı topraklarımız gidiyo bidaha hiç gezmeye gidemiycez olmamız çok üzüyo beni,ben ve erkek kardeşim orda doğmadık ama ablamlar orda doğmuşlar b.ablam hele orada yaşadıklarını anlatırdı ne günlermiş,annemler 79 yılında sudan ölümler olduğu için gelmişler şehre ogün bugün 5 hane yaşıyor sadece köyde güzelim cenneti siyanür barajı yüzünden mahfedecekler gidiyo köyümüz inanamıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?