70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar yarın kınamız var bildirimde bulunamıcam ayşebahara bugunden msj attım bildirimimi ama artık senamı yapıcak bidemedim için buraya yzim istedim
başlangıç: 74 kg
geçen hafta: 59.2 kg
bu hafta: 59.0kg
giden: 0.200 gr
toplamda giden : 15 kg
hedef: 55 kg
görüşürüzz

canım etimeği üzerine peynir sürüp kraker gibi yiyom valla.ben değiştiriyorum hep cnm bi hafta buğday ekmeği- bi hafta etimek -bi hafta lıght ekmek öle yapıyom

karatay diyeti nedir ki hiç duymadım

sen günlük buraya yediklerini yaz haftalık bildirimini yap zaten ister istemez dikkat edersin yediklerine

canım ben ankaradayım maalesef yaa
burda doğru düzgün ne iş imkanı var ne de para veriyolar
dün gittiğim yerde ki adam maaşı iyi veriyo 1250 dedi ama sigortayı sgariden yapıyo bende ona sinir oluyorum emek hırsızlığı resmen
bugün bi yere daha gitcem inşallah orası daha iyi bi yerdir

kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz

kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz

bende ıstıyorum onlardan da nette baktım güvenemıyorum bazısı oran olarak ölçüyomus bazısıda sadece yazıyla ıste az cok fılan dıye gösteriyormus ben su kadar kg yag dıye gösteremsını ıstıyorum ama hangı markada var bılmıyorum

bi geçerken uğradım çıkıcam şimdi kayınvalidemler gelcek biran önce gelselerde acıktım valla onlar gidince gelirmiyim belli olmaz kendimi yorgun hissediyorum keyifsizim yine
ya inanmıyorum onlarda ne başka foruma saçlarımı koyduydum geçen ama buraya niye geldiler amaninn kusura bakmayın artıkın:26::26::78::78:
kendi ellerinle basıldın.gördün gül cemalinide maşallah fıstık gibi olmuşsun biraz daha kilo verirsen ne olursun bilmem baya baya farketmiş geçenki halinle.

canım güzel görünüyor da bence magazadan al dün bi topıkte okudum bırı almıs yanlıs bısey gondermısler hatta baskul bıle degıl yanı sonra gerı gondermısler bu seferde eskı gıbıymıs ve dogru ölçmüyormus t..al in miş bıdaha ugrasmamak ıcın servsıe vercez mecburen yazmıs.hem bu sıte cok gec gönderıyor ürünleri bilgine canım dısardan al bence bakıp görerek alırsan bızede haber et

:92: kimse yok gozukuyor ama yıne de hepınıze merhaba kızlar :92:

bugun adlıeyden donerken kendımı pazara attım bısı almakıcın deıl de oylesıne bakmak ıcın gıttıgımde hep alcak bısıler bulurken bu defa bısıler alayım dedım ve tahmın ettıgınız gıbı bısıycık bulamadımmmm, heo boyle olur zatennnn aa ama bı tane 5 TL ye bı penye elbıse aldım, tatıle gıdersek ıyı olur dıyee
yaz sıcakları da bastırmadı daha ama topıkte tenhalastı, sabahları gecmısı okumak 2 dklık iş oldu vallaa :26:

kimse yok gerçi ama ben mönümü yazayım nasıl olsa kızlar gelir :)

sabah : 2 dilim zinde ekmek arası beyaz peynir maydanoz ( zinde ekmegi yeni keşfettim komşu fırında tam bugdaydan ve bol liften yapılıyomuş diyabetliler içimiş)
ara : yok
ögle : 1 küçük haşlanmış patates , ton balıgı
ara : yok
akşam : yaprak sarma ve yogurt yemegi düşünüyorum ama kaç tane yiyebilirim. ( sarmalar ince uzun )
aradada belki karpuz yerim

ne diyorsunuz ???

bende zayıflıcam diye birşey almıyorum ama giyecek birşey bulmaktada zorlanıyorum
sadece çanta ve ayakkabı alıyorum zayıflarsam birşey olmaz diye
ama bi pantolonum çok severdim bacakları oluyoda , beli çok komik duruyo.
baya süre komik gezecegim gibi ya

ben de menumu yazayımmmm;

sabah

2 dilim cavdar ekmegı arasına bı tane light üçgen peynır sürüp yedim

ara

adlıye oldugum ıcın olmadı malesef :26:

öğlen - şu anda yıyorumm

tavuklu salata + light yogurdun içine keten tohumu döktüm onu yıyorum ıkı oglendır salatamın yanında

ara

kepeklı galeta 2 adet, 5i 1 yerde çay içicem

akşam

bı tabak corba + yanına ne yıyeyım bılemedımmmmmm:44::44:

ben de cok buyuk pahalı seyler almıyorum bı umut belkı de zayıflarım dıye :26: ceket almam mesela nolur nolmaz ama bı tshırtten zarar gelmez herhalde zaten kılo vermeye baslayınca ılk once vucudun ust kesimınden gıttıgı ıçin usten dar gelen, beli dar olan seylerımı gıyebılıyorum bende,üst açısından dolaptaki çeşitlerim arttı ama işte aaah bu toto yok mu belkı zamanla totomda erir dıye bısı almak ıstemıyorummmm :1

:92::92::92:

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bı konudaaaa

şimcik benım kocişle bırıncı evlılık yıl dönümüm yaklasıoooo napıyım ne edeyımmm bı el atıverın yaaaa şu olaya, bı beyın fırtınası yapalım hem hepımız yararlanırız

guzel fıkırlerınızı beklıyorummmm vallaaaa, hadı bakalımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…