işte kızlar daha dün çektim farkındayım yavaş yavaş göbeğimde gidiyo çok mutluyum,giden kilolarım ve beklenen beeeennn ilk defa sıfatımıda koyuyorum ya utandım:78::78::78::78:
[ATTATTACH]
ay sorma yaa bende sürekli takıpteyım ama gelıyorum sıkılıyorum kımse olmayınca
canım su etımegı nası yıyon yaa kuru kuruonun yerıne tam tahıllı bugday ekmegı yesen arada farkettımd ehıc ekmek yok sende
kızlar kusura bakmayın forumu kullanmaya yeni yeni alışıyorum.
pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve yaklaşık 2kilo verdim.
75 kilo civarıyım şu anda ama 60 lı kilolara inmem lazım.
sizin de tecrübelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var
işte kızlar daha dün çektim farkındayım yavaş yavaş göbeğimde gidiyo çok mutluyum,giden kilolarım ve beklenen beeeennn ilk defa sıfatımıda koyuyorum ya utandım:78::78::78::78:
Eki Görüntüle 217260 Eki Görüntüle 217259 Eki Görüntüle 217258 Eki Görüntüle 217257 Eki Görüntüle 217256 Eki Görüntüle 217255 Eki Görüntüle 217235 Eki Görüntüle 217236 Eki Görüntüle 217237 Eki Görüntüle 217238 Eki Görüntüle 217239 Eki Görüntüle 217240 Eki Görüntüle 217241 Eki Görüntüle 217242 Eki Görüntüle 217243 Eki Görüntüle 217244 Eki Görüntüle 217245 Eki Görüntüle 217246 Eki Görüntüle 217247 Eki Görüntüle 217248
canım etimeği üzerine peynir sürüp kraker gibi yiyom valla.ben değiştiriyorum hep cnm bi hafta buğday ekmeği- bi hafta etimek -bi hafta lıght ekmek öle yapıyom
cnm yaa diplomam olaydı birkaç iyi işi o şeklde kaçırdım ben.sen istanbuldamısın.ben istanbuldayım iş imkanı çok ama bize uygununu bulmak tamamen kısmet işi işte bazısı diploma bazısı tecrübe ye bakıyo ama istediğimizi bulmak şans işte şans.
sen ne güzel giriyosun sınava.keşke yapsaydım valla geç oldu artık yaş oldu 36 daha nekadar yapabilirimki
ben kendim girmedim ama abim var benden 3 yaş büyük onun herşeyini ben hallettim inanırmısın staj yapacağı yere kadar ayarlayıp hatta adamlar sırf staja alsınlar diye sigorta parasını bile verdim şirkete ama abim staj sınavını kazandı 2 yıl stajıda bitti .müşavirlik sınavında 2 defa girdi sadece 2 ders vereildi sıkıldı bıraktı manyek onu müşavir yapıp biro açacaktım hayalimdi ama olmadı nasip değilmiş işte.şimdide eşimin bi arkadaşı müşavirlik belgesini almış ama kurtköyde oturuyolar bana gel bu tarafa diyo %40 ortak ol başlayalım diyo ya otrafa gidicem e otarafta kimseleri tanımıyom vsss çevre yok nasıl iş bağlarım.bilemedim o nedenle beklemedeyim haal iş bulamazsam bakıcam sanırım bakalım kısmet.
staj için hangi semtte oturuyorsun daha önceki çalıştığım yeminliden rica ederim stajer alıyordu o ihtiyacı varsa beni kırmaz .eski çalıştığım muhasebe müdürümün de müşavirlik bürosu var aksarayda .hatta abimin stajının 9 ayını orda yaptırdım sonrasını başka bir şirkete almıştık .deneriz yani şansımızı ihtiyaçları varsa stajer almamışlar ise alabilirler yani .yakın isen tabii yeminli şişlide bürosu bu arada.bilgin olsun yanii
kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz
bende ıstıyorum onlardan da nette baktım güvenemıyorum bazısı oran olarak ölçüyomus bazısıda sadece yazıyla ıste az cok fılan dıye gösteriyormus ben su kadar kg yag dıye gösteremsını ıstıyorum ama hangı markada var bılmıyorum
ya inanmıyorum onlarda ne başka foruma saçlarımı koyduydum geçen ama buraya niye geldiler amaninn kusura bakmayın artıkın:26::26::78::78:
benim aklıma bi tanesi yattı göstereyim bak sana da
Hepsiburada.com : Fakir Vendo Vücut Analiz Baskülü | Sağlık ve Kişisel Bakım
:92: kimse yok gozukuyor ama yıne de hepınıze merhaba kızlar :92:
bugun adlıeyden donerken kendımı pazara attımbısı almakıcın deıl de oylesıne bakmak ıcın gıttıgımde hep alcak bısıler bulurken bu defa bısıler alayım dedım ve tahmın ettıgınız gıbı bısıycık bulamadımmmm, heo boyle olur zatennnn aa ama bı tane 5 TL ye bı penye elbıse aldım, tatıle gıdersek ıyı olur dıyee
yaz sıcakları da bastırmadı daha ama topıkte tenhalastı, sabahları gecmısı okumak 2 dklık iş oldu vallaa :26:
bende zayıflıcam diye birşey almıyorum ama giyecek birşey bulmaktada zorlanıyorum
sadece çanta ve ayakkabı alıyorum zayıflarsam birşey olmaz diye
ama bi pantolonum çok severdim bacakları oluyoda , beli çok komik duruyo.
baya süre komik gezecegim gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?