70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evdemi yapıcan birşeyler dışarıdamı ona göre fikir verelim:)

evet canım saol,,yalnız gezmeye çıktıkta köye gidemedim araba fena tuttu beni zaten çıkardım bi güzel ailem gitti beni eve bıraktılar demin valla gidemicektim okadar yolu kaldıramam midem hala fena bide çocuklar var ,yok cesaret edemedim,ama öncesinde burda arabayla 15dk uzaklıkta kaplıcalar var oraya gittik ama sadece gezmek için kaplıcaya girmedik suya falan ama hiç bişeyde anlamadık böyle suya gittik susuz geldikneyse güzeldi zaten yarı aç gitmiştim burdan sabah,oraya varmadan yolda çıkardım bide,oh valla pek yemedim sadece kola içtim 1 bardak bi avuç çekirdek yedim,ama bayada voleybol oynadık ablam kardeşim ve dayımla,,köye gidip annemler çekicek resim ama önemli değil benim oraya okadar gitmişliğim olduki çocukken çok resimim var orayla ilgili videolarımda var oyüzden çok mutluyum ama içim buruk tabi
fıstık olmuşsun valla fıstıkkkk çıtır senüüüüüüüüüü
teşekkür ederim uçucam şimdi
leeyyynnn kiloluyum demeyin bana
toto yok göbek yok
bi de 2 çocuk annesi
dağıttırmayın ulen topiği
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz
bende istiyooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmama sakın hepsi buradan almayın kızlarya ben ordan bi makina aldım hemen geldi ama arızalı çıktı arayıp ulaşamadım iade edemezsiniz dediler sövdüm ana avrat sonra iade süresi geçince bana mj yolluyolar iade edin artık diye olduuuuuuu dedim aptallar hiç ilgi yok iğrenç biyer
ay ilk defa göbişime laf etmedin demekki harbidende gidiyo göbişim ay ne güzel bişiymiş buuuuuuuuuuuuu:78::78::78::78:

ben geldim kızlarrr .
alışverişteydim mecburen öğle saatini kaçırdım ama acıkmamıştım zati sıcak tan sudan başka bişii almadım sonra kardeşimle magnumları gördük

bende karar verdim kaçamağımı öğle yemeğine denk getirmiş oldum 1 mini magnum ve sonrasında sıcaktan bunalınca 1 diet kola içtim

[1] Magnum Mini (antep fıstıklı) 1 ADET 156 kalori
[2] Diet Kola 0.20 LİTRE 4 kalori

bugünkü öğlen mönüm bu oldu akşama ya balık,köfte yada tavuk ızgara olcak henüz karar veremedim ama az az açlık hissetmeye başladım belki geçiştirmek için bir diet etimek yerim bir salatalık eşliğinde tutar bei değilmi olur biter

inşallah hayırlısıyla sen de gönlüne göre bir iş bulursun cnm .
ankarayı hiç bilmiyorum geldim ama düğün için gelmiştim oraya günü birlik döndük başkada gitmedim transit haricinde iş imkanı konusunda da fikrim yok ama inşallah şansın bol olur.asgari sigorta meselesi heryerde aynı gibi istanbulda farklı değil bazı işyerleri ya asgariden yapıyo ytada accık üzerinden ben 3 yıl önce 2.000 alırken sigortam 1,000 den odeniyodu ( yapacak bişii yok napalım

kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz

ya benimkide sabah aynı şeyi yaptı artık sağıttılar herhalde gün gün farklı kiloyu görünce

bi çıktım 68 gösterdi bi çıktım 65,6 bi çıktım 68,3 ama eşim tartıldı kızım tartıldı sonra gene 2 defa denedim 68.3 te karar kıldık çok şükür bende bakayım diyom bitane yeni alayım belki çocukların zulmünden etkilenmiştir zavallı baskülümde artık emekli olmak istiyodur

SLMM ARKADAŞLARR NASILSINIZ BAKALIMM BEN HERGÜN GİREMİYORUM BİR GÜN GİRİP BİR GÜN ARA ÇÜNKÜ EŞİM EVDE OLUYO VE VAKİT BULAMIYORUM NETE BAKMAYA GERÇİ FIRSAT VERENDE OLMUYO ELİMDEN ALIYO SAGOLSUN EEEEE NASILSINIZ NASIL GİDİYO DİYETLERR BEN NE YEDİKLERİMİ YAZAYIM BAKALIMM
SABAH [
Bİ ısırık simit
krem peynir
reçel
3 4 DİLİM KADAR EKMEK
ara dondurma
ÖGLE
zeytinyaglı fasulye
pilav
şimdilik bu kadar ama canım bişiler istiyo kendime hakim olabilirim inşş QUOTE=sudem34;19894300]avatarın çok tatlı.

trendy canım avatarındakı angelına mı?

ezgiilknur hoşgeldın böcüğüm.

kdr nerdesın kuzum nıye yazmıyon??????

sempatık canım kıyafetın yakışmış maş.[/QUOTE]
hoşbuldumm kuzummm nasılsınnnn

maşallahh yaa ne güzelll bende böyle olmakk istiyorummmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yarım kase yoğurt çorbası

patates yemeği 3kaşık

közlenmiş patlıcan 3çatal(eşimden bana kalmadıki)

2kaşık yoğurt

bol yeşil salata

en sonundada 4 tane karpuz

kalktıktan sonrada sütlaç 2 kaşık
10dk sonra:44:
1 bardak yeşil çay
1avuç kiraz
1avuç çekirdek

toplamda 2.5litre suuu içtimgünü kapattım:79:

iyi iyi devam ettt.ekmeği bilemedim duymadım hiç yağ un tuz olayını oranını ama öğrenirsin sen onu da .yaprak sarma 3 taneden fazla yeme z.yağlıysa kalori olarak 186 kalori yapıyo çünki etli isede kalorisi düşük görünüyo hesaplayıcıda anlamadım ama onun 3 adedi 80kalori diyo

ekmegin tadı çok güzel ,kalorisi yazıyodu ama benim aklımda kalmadı yanlış yazmayayım bi daha gittigimde bakarım.
valla 3 taneyle kalabilecegimi zannetmiyorum ama hadi hayırlısı

canım etlide pirinç olayı azaldığı için otomatikman kaloriside düşüyor

bukadar şeyi bi akşamda yeyip haftada 1 kg vermek mucize

imkanına göre değişir cnm yaa.imkanın varsa bi yerde doğum günü yada nişan vss var de o gece şans işte denk geldi giyin süslen eşinle güzel bir otele yemeğe git ordan yemek sonrası otelin gecekulübüne ordanda üst kata

yadaaaaaaaa al denize nazır bi yere götürr .yadaaaaaaaaa evde bir sürü balon koy salonuna yerde yürümek zor olsun nerdeyse hoş bir sofra kur artık yanına kendince bişiiler koyarsın :) sana kalmış bişii ben normalde içmem ama içiyosan yapabilirsin dicem ama mübarek aylarda yapma da derim yanii güzel bir müzik seç dans edin 3-5 minik hediye al hediyeleri evin muhtelif yerlerine koy ama paketleri bir kurdele ile birbirine bağla gecenin sonunda son hediye e yatak odasında olsun son hediye senin için hoş bir gecelik olsun

ulen benim aklımda hep gecenin sonuna çalışıyo heeeeeeee

veyaa hep çocuk kalanlardan iseniz al kocanı bir lunaparka gidinnnnnnnnnnnn :)))))) e ordan güzel bir yemek hoş olur müzikli bir restoranda olabilir dans ta edersiniz

Son düzenleme:

bunlar sadece akşam yemeğinmiydiiiiii aslında bişii yok ama liste uzun gibi ya asanki çok gibi kaşık çatal vs olarak almışsın hep iyiiyiii

alemsin valla hepsi de ilginç fikirler ben hiç uygulayamam bunları eşim hele hiç anlamaz romatizmden

bunlar sadece akşam yemeğinmiydiiiiii aslında bişii yok ama liste uzun gibi ya asanki çok gibi kaşık çatal vs olarak almışsın hep iyiiyiii

doğru nerde duracağını bilmiş işte o önemli olan.mesela ben tadına bakıp bırakamam asla huyum kurusun dün yarım paket cip svardı azcık yiyeyim dedim ama en son hepsi bitti

ben baya yürüdüm bugün gene ama akşama rutin sporumu yapıcam gene accık çamaşırlarla ilgileneyim gene topla yenisini makineden bitince al as ütülenecekleri hallet kaldır yarın bakalım accık sil süpür yapıcam büyük kızda yardım ederse tabii.yoksa cumartesiye bırakıcam yarın havuz sefası yaparım belkii.zaten haftaya pazartesi kardeşimin kızı ellerinden , salı günüde görümcemin kızı gözünden ameliyat olucak 3 gün evde yokum hastanede yatıp kalkıcam dua edin olurmu hastalarımıza ben perşembeye dönerim artık hastanede wi fi varsa bağlanır bi ce eee yaparım belkim size .olmadı perşembeye görüşücez yarın evde olmama havuzda kalırsam akşama gelirim artıkk haberiniz olaaa beni merak eden olursa tabii kendi kendüme gelin güveyde olurmuşum beee

hastalarınıza acil şifalar diliyorum inş.ameliyatları sorunsuz geçer sanada Allah kolaylık versin.

hosbuldum hosbuldum!!!!! ne guzel yaa herkes zayıfalamıs catır catır bende zayıfalamalıyım eskıden kafama koydugumda yapardım yemıycem dedıgımde yemezdım ırademe hakım olamıyorum kk ile zayıflayanlar grubuna dahıl olmak ıstıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…