:92::92::92:
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bı konudaaaa
şimcik benım kocişle bırıncı evlılık yıl dönümüm yaklasıoooonapıyım ne edeyımmm bı el atıverın yaaaa şu olaya, bı beyın fırtınası yapalım hem hepımız yararlanırız
guzel fıkırlerınızı beklıyorummmm vallaaaa, hadı bakalımmmmm
evet canım saol,,yalnız gezmeye çıktıkta köye gidemedim araba fena tuttu beni zaten çıkardım bi güzelüzüldüm cnm yaa doğa olayı bir köyü yuttu desene sen şunaa.
nekadar doğmasanda pek gidemesende insanın memleketi yaa bi başla hissediyo bende doğma büyüme istanbulluyum .ama ailem malatya doğumlu annem babam 17 yaşında gelmişler istanbula ben 13 yaşıma kadar 1 yıl ara ile tatillerde giderdim malatyada ki köyümüze .sonrası baraj altında kaldı köy yeni köy kuruldu ama eski köyü hala gülümseyerek hatırlarım güzel anılar vardı samimi şeker bir köydü insanları gibi ama şimdi yeni kurulan köy sanki soğuk geliyo bana ev sayısı artmış evler birbirinden nerdeyse 50-100 mt uzak eskiden bitişikti çoğu damlardan birbirimizin evine geçer şakalaşırdık o derece samimiydi eski insanlar hep daha bir yakın daha bi neşeliydi sanki yada çocuktuk bize öyle geliyordu.neyse netice olarak en son 13 yaşında gittiğim malatyaya sonrasında 21 yaşında gidebildim 20 gün kaldım ve gidiş o gidiş birdaha malatyaya ayak basamadım bir türlü kısmet olmadı ama hep özlemdir gitmek benim için oraları görmek ana baba toprağı işte çekiyo bişekilde .ALLAH nasip kısmet ederse seneye iiiinşallah gidicem 15-20 günlük bir tatil yapıcam gezicem dolaşıucam değişen herşeyi görücem. sen en azından eski köyünüzü fotoğraflayıp daha sonra bakabileceksin ben onuda yapamadım bir tek kayısı bahçesinde 4 yaşında çekilmiş bir resmim var malatyaya ait
teşekkür ederim uçucam şimdifıstık olmuşsun valla fıstıkkkk çıtır senüüüüüüüüüü
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:leeyyynnn kiloluyum demeyin bana
toto yok göbek yok
bi de 2 çocuk annesi
dağıttırmayın ulen topiği
bende istiyooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmkızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz
ay ilk defa göbişime laf etmedin demekki harbidende gidiyo göbişim ay ne güzel bişiymiş buuuuuuuuuuuuubi geçerken uğradımçıkıcam şimdi kayınvalidemler gelcek biran önce gelselerde acıktım valla onlar gidince gelirmiyim belli olmaz kendimi yorgun hissediyorum keyifsizim yine
kendi ellerinle basıldın.gördün gül cemalinide maşallah fıstık gibi olmuşsun biraz daha kilo verirsen ne olursun bilmem baya baya farketmiş geçenki halinle.
evdemi yapıcan birşeyler dışarıdamı ona göre fikir verelim:)
canım ben ankaradayım maalesef yaa
burda doğru düzgün ne iş imkanı var ne de para veriyolar
dün gittiğim yerde ki adam maaşı iyi veriyo 1250 dedi ama sigortayı sgariden yapıyo bende ona sinir oluyorum emek hırsızlığı resmen
bugün bi yere daha gitcem inşallah orası daha iyi bi yerdir
kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah bi kaç kez tartıldım çok farklı rakamlar çıktı tartı da
yeni bi tartı alıcam suyu yağı ölçenlerden var mı öneriniz
maşallahh yaa ne güzelll bende böyle olmakk istiyorummmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:işte kızlar daha dün çektim farkındayım yavaş yavaş göbeğimde gidiyo çok mutluyum,giden kilolarım ve beklenen beeeennn ilk defa sıfatımıda koyuyorum ya utandım:78::78::78::78:
Eki Görüntüle 217260 Eki Görüntüle 217259 Eki Görüntüle 217258 Eki Görüntüle 217257 Eki Görüntüle 217256 Eki Görüntüle 217255 Eki Görüntüle 217235 Eki Görüntüle 217236 Eki Görüntüle 217237 Eki Görüntüle 217238 Eki Görüntüle 217239 Eki Görüntüle 217240 Eki Görüntüle 217241 Eki Görüntüle 217242 Eki Görüntüle 217243 Eki Görüntüle 217244 Eki Görüntüle 217245 Eki Görüntüle 217246 Eki Görüntüle 217247 Eki Görüntüle 217248
kimse yok gerçi ama ben mönümü yazayım nasıl olsa kızlar gelir :)
sabah : 2 dilim zinde ekmek arası beyaz peynir maydanoz ( zinde ekmegi yeni keşfettim komşu fırında tam bugdaydan ve bol liften yapılıyomuş diyabetliler içimiş)
ara : yok
ögle : 1 küçük haşlanmış patates , ton balıgı
ara : yok
akşam : yaprak sarma ve yogurt yemegi düşünüyorum ama kaç tane yiyebilirim. ( sarmalar ince uzun)
aradada belki karpuz yerim
ne diyorsunuz ???
iyi iyi devam ettt.ekmeği bilemedim duymadım hiç yağ un tuz olayını oranını ama öğrenirsin sen onu da .yaprak sarma 3 taneden fazla yeme z.yağlıysa kalori olarak 186 kalori yapıyo çünki etli isede kalorisi düşük görünüyo hesaplayıcıda anlamadım ama onun 3 adedi 80kalori diyo
iyi iyi devam ettt.ekmeği bilemedim duymadım hiç yağ un tuz olayını oranını ama öğrenirsin sen onu da .yaprak sarma 3 taneden fazla yeme z.yağlıysa kalori olarak 186 kalori yapıyo çünki etli isede kalorisi düşük görünüyo hesaplayıcıda anlamadım ama onun 3 adedi 80kalori diyo
yarım kase yoğurt çorbası
patates yemeği 3kaşık
közlenmiş patlıcan 3çatal(eşimden bana kalmadıki)
2kaşık yoğurt
bol yeşil salata
en sonundada 4 tane karpuz
kalktıktan sonrada sütlaç 2 kaşık
10dk sonra:44:
1 bardak yeşil çay
1avuç kiraz
1avuç çekirdek
toplamda 2.5litre suuu içtimgünü kapattım:79:
:92::92::92:
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bı konudaaaa
şimcik benım kocişle bırıncı evlılık yıl dönümüm yaklasıoooonapıyım ne edeyımmm bı el atıverın yaaaa şu olaya, bı beyın fırtınası yapalım hem hepımız yararlanırız
guzel fıkırlerınızı beklıyorummmm vallaaaa, hadı bakalımmmmm
yarım kase yoğurt çorbası
patates yemeği 3kaşık
közlenmiş patlıcan 3çatal(eşimden bana kalmadıki)
2kaşık yoğurt
bol yeşil salata
en sonundada 4 tane karpuz
kalktıktan sonrada sütlaç 2 kaşık
10dk sonra:44:
1 bardak yeşil çay
1avuç kiraz
1avuç çekirdek
toplamda 2.5litre suuu içtimgünü kapattım:79:
imkanına göre değişir cnm yaa.imkanın varsa bi yerde doğum günü yada nişan vss var de o gece şans işte denk geldi giyin süslen eşinle güzel bir otele yemeğe git ordan yemek sonrası otelin gecekulübüne ordanda üst kata
yadaaaaaaaa al denize nazır bi yere götürr .yadaaaaaaaaa evde bir sürü balon koy salonuna yerde yürümek zor olsun nerdeyse hoş bir sofra kur artık yanına kendince bişiiler koyarsın :) sana kalmış bişii ben normalde içmem ama içiyosan yapabilirsin dicem ama mübarek aylarda yapma da derim yaniigüzel bir müzik seç dans edin 3-5 minik hediye al hediyeleri evin muhtelif yerlerine koy ama paketleri bir kurdele ile birbirine bağla gecenin sonunda son hediye e yatak odasında olsun son hediye senin için hoş bir gecelik olsun
ulen benim aklımda hep gecenin sonuna çalışıyo heeeeeeee
veyaa hep çocuk kalanlardan iseniz al kocanı bir lunaparka gidinnnnnnnnnnnn :)))))) e ordan güzel bir yemek hoş olur müzikli bir restoranda olabilir dans ta edersiniz
bunlar sadece akşam yemeğinmiydiiiiiiaslında bişii yok ama liste uzun gibi ya asanki çok gibi kaşık çatal vs olarak almışsın hep iyiiyiii
doğru nerde duracağını bilmiş işte o önemli olan.mesela ben tadına bakıp bırakamam asla huyum kurusun dün yarım paket cip svardı azcık yiyeyim dedim ama en son hepsi bitti
ben baya yürüdüm bugün gene ama akşama rutin sporumu yapıcam gene accık çamaşırlarla ilgileneyim gene topla yenisini makineden bitince al as ütülenecekleri hallet kaldır yarın bakalım accık sil süpür yapıcam büyük kızda yardım ederse tabii.yoksa cumartesiye bırakıcam yarın havuz sefası yaparım belkii.zaten haftaya pazartesi kardeşimin kızı ellerinden , salı günüde görümcemin kızı gözünden ameliyat olucak 3 gün evde yokum hastanede yatıp kalkıcam dua edin olurmu hastalarımıza ben perşembeye dönerim artık hastanede wi fi varsa bağlanır bi ce eee yaparım belkim size .olmadı perşembeye görüşücez yarın evde olmama havuzda kalırsam akşama gelirim artıkk haberiniz olaaa beni merak eden olursa tabiikendi kendüme gelin güveyde olurmuşum beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?