- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
imkanına göre değişir cnm yaa.imkanın varsa bi yerde doğum günü yada nişan vss var de o gece şans işte denk geldi giyin süslen eşinle güzel bir otele yemeğe git ordan yemek sonrası otelin gecekulübüne ordanda üst kata
yadaaaaaaaa al denize nazır bi yere götürr .yadaaaaaaaaa evde bir sürü balon koy salonuna yerde yürümek zor olsun nerdeyse hoş bir sofra kur artık yanına kendince bişiiler koyarsın :) sana kalmış bişii ben normalde içmem ama içiyosan yapabilirsin dicem ama mübarek aylarda yapma da derim yaniigüzel bir müzik seç dans edin 3-5 minik hediye al hediyeleri evin muhtelif yerlerine koy ama paketleri bir kurdele ile birbirine bağla gecenin sonunda son hediye e yatak odasında olsun son hediye senin için hoş bir gecelik olsun
ulen benim aklımda hep gecenin sonuna çalışıyo heeeeeeee
veyaa hep çocuk kalanlardan iseniz al kocanı bir lunaparka gidinnnnnnnnnnnn :)))))) e ordan güzel bir yemek hoş olur müzikli bir restoranda olabilir dans ta edersiniz
doğru nerde duracağını bilmiş işte o önemli olan.mesela ben tadına bakıp bırakamam asla huyum kurusun dün yarım paket cip svardı azcık yiyeyim dedim ama en son hepsi bitti
valla canım ıstanbulda olsaydım denıze nazır yerler tabıkı de ılk tercıhım olurdu ama denızımız yok malesef :26: aslında evde kutlamak ıstemıyorum cunku oyle guzel sofraları fılan evde her zaman hazırlayabılırım, hem en son boyle özel gun kocişin dogumgunuydu onu da evde kutlamıstk oyuzden bu defa dış mekanlar tercıhım, ama başka bı sorun ortaya cıkıyo zaten bütceyı tatıle zor ayarladık, verecegımız her turlu acık tatılı etkıler gıbı gelıyo banaama bı yandan da bu bızım ılk evlılık yıldönümümüzzzzz :26:
napsam ne etsem karar veremıyorummmmm
cips demeyın bana yaaaaaben ki en buyuk paketlerı elektrık süpürgesi gıbı çeken ınsandımmmm, tadına bakıp bırakamam dıye ben de eve sokmuyorum artık :26: ama en son gecen ay bırı yanımda yerken ıkı tane alıp bıraktımmm, hayret ettım kendımee yaaaa
bukadar şeyi bi akşamda yeyip haftada 1 kg vermek mucize
bunlar sadece akşam yemeğinmiydiiiiiiaslında bişii yok ama liste uzun gibi ya asanki çok gibi kaşık çatal vs olarak almışsın hep iyiiyiii
valla masallah ıradene ben hastayım istesemde bırakamamama bundan sorna bende yavas yavas azaltamyı düşünüyorum
secret bu bacımmm mucize istiyom. bennn
sıkı dur asıl ben bu sabah 68.3 çıktım iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiidünden beri 400 gr ama dün yürümekten su içmekten helak oldum akşam yürüyüşümüde yaptım üzerine 20 dk plates öldüm bittim dün valla .hediyesi sabah tartıda geldi ay bu gidişle bugünde 300 gr versem yarına 68 kg yim innnnnnnşallahhhhhhhh
kız topıkte ıradesıne hasta olunacak en son ınsanlardanım herhalde bennnnn :26: bı anlık gaza mı geldım naptımmm, ye ye dıye ısrar etmıslerse ben tersını yapmısımdır kesınnnnnyeme deselerdı o sınırle oturur hepsını kendım yerdım huyum kurusun bırılerı bana yeme derse gıcık oluyorum boyle var ya bogasım gelıyo karsımdakını ve ınatla yıyorummm; ama bırı bu kadardan nolcak ye canım ucundan fılan ayagı yaparsa yemıyorummmm, garıp bı hal iştee :26::26:
aynen katılıyorum canım ben 5 aydır oturup adamakıllı bi cips yememişimdir ama eskide hüpletiyordum hemde nasıl hergünarcak sayfama gelip yazdıklarını okudum harfi harfine
sadece ilk etapta diyeceklerim şunlar cips ve kola gibi yiyecek içeceklerden uzak durursan hayatında kendine hem sağlığın hem de kilo verme açısından büyük bir iyilik etmiş olacaksın. gerçi sen kola dememişsin ama genelde ikili gibi düşünülür ya hep ben de yazıverdim.
kesinlikle cipsi azalt bırak .
cips yemiş biri olarak söylüyorum . şimdi ise çocuklarım dahi yemezler .sene de 10 tane cips bilmiyorum yiyiyorlar mı?
bana ikram etseler yemem ya da en fazla 2-3 tane alırım.
ah ah ne komik eşimden eskiden bende duyardım moral bozucu şeyler hehehe veremedin gitti bi kaç hafta oldu falan derdi ama şimdilerde pek bi güzel konuşuyo gözüne şekşimi geliyom neebende senin gibiyim bana ters bişey söylenirse daha gıcık oluyorum eşim mesela bi 65 olamadın deyip duruyor hep senın yüzünden diyorum sen bana ıyısın zayıfladın baya desen ben daha cok hırslancam dıyorum
farmasi canım teşekkürler kolayı içmem asitli içecekte gayet az içerim onun yerini ayranabıraktım ama dısarda yemeyı sevıyorum bı yere cıktıgımda yıyorum kendım hamur ısı hıc yapmam dıyebılırım ama sımıt vs veya annemde ablamda varsa yıyorum kızartmada evde yok denecek kadar az yaparım yanı genel olarak saglıksız beslenmıyorum tamam cıps zafıyetım ama benım durumum düzensizlik sanırım asırı yemesemde ozellıkle aksam saatlerınde bı kudurmam oluyor
eşim bu aralar spor salonuna gidiyor ve haliyle zayıfladı 6-7 kilo verdi
ama o kilo verdikçe benim kilolarım gözüne batmaya başladı
72 kiloyum o 92 :)
62 falan olsam yeter naapmalıyım yardımmm
Iyi günler tazeler.Umarim keyifler yerindedir.
Bunca yillik ömrümde dün gece 1.30 da nutellali ekmek yedim.:78:
dün aksam saat 7 de brokoli haslamasi yemistim , inanin acliktan mide bulantisindan gece uyuyamadim.
1 Dilim nutellali ekmek bu kadarmi lezzetli olur.Sonrasindada koclar gibi uyudum.Allahim kimseyi aclikla ve susuzlukla terbiye etmesin.
ya benimkide sabah aynı şeyi yaptı artık sağıttılar herhalde gün gün farklı kiloyu görünce
bi çıktım 68 gösterdi bi çıktım 65,6bi çıktım 68,3 ama eşim tartıldı kızım tartıldı sonra gene 2 defa denedim 68.3 te karar kıldık çok şükür bende bakayım diyom bitane yeni alayım belki çocukların zulmünden etkilenmiştir zavallı baskülümde artık emekli olmak istiyodur
çok yoruluyorum ve çok düzensiz beslenmeye başladım yine...
nerdeyse akşama kadar açım gibi geliyor..
gelir gelmez işten uyuyorum...
uyumayı da sevmiyorum ikindi vakti...
bebişi koynuma sokup...
bugün yediklerim çorba dolma çikolata
su bile içmemişim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?