70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım ıstanbulda olsaydım denıze nazır yerler tabıkı de ılk tercıhım olurdu ama denızımız yok malesef :26: aslında evde kutlamak ıstemıyorum cunku oyle guzel sofraları fılan evde her zaman hazırlayabılırım, hem en son boyle özel gun kocişin dogumgunuydu onu da evde kutlamıstk oyuzden bu defa dış mekanlar tercıhım, ama başka bı sorun ortaya cıkıyo zaten bütceyı tatıle zor ayarladık, verecegımız her turlu acık tatılı etkıler gıbı gelıyo bana ama bı yandan da bu bızım ılk evlılık yıldönümümüzzzzz :26:
napsam ne etsem karar veremıyorummmmm

doğru nerde duracağını bilmiş işte o önemli olan.mesela ben tadına bakıp bırakamam asla huyum kurusun dün yarım paket cip svardı azcık yiyeyim dedim ama en son hepsi bitti

cips demeyın bana yaaaaa ben ki en buyuk paketlerı elektrık süpürgesi gıbı çeken ınsandımmmm, tadına bakıp bırakamam dıye ben de eve sokmuyorum artık :26: ama en son gecen ay bırı yanımda yerken ıkı tane alıp bıraktımmm, hayret ettım kendımee yaaaa

valla masallah ıradene ben hastayım istesemde bırakamam ama bundan sorna bende yavas yavas azaltamyı düşünüyorum

bukadar şeyi bi akşamda yeyip haftada 1 kg vermek mucize

KIZ ZATEN HAFTADA 1GÜN BİDEFA BÖYLE ,yoksa nerdeee hergün hemde akşam sütlaç yemek çekirdek zaten uzun zamandır ilk defa oğlana soyarken bende atıştırdım bırakamadım sonrada ,sütlacıda belki 2aydır yapmıyorumdur pua böyle deme havalara uçucam bak ben akşamları pek yiyen biri değilim böyle aparatifleri neyse dünlük böyle geçti ama bu hafta ii değildi bence 1 kilo gidiceni pek zannetmiyorum ama tartım bi güzellik yapar artıkın inşallah

bunlar sadece akşam yemeğinmiydiiiiii aslında bişii yok ama liste uzun gibi ya asanki çok gibi kaşık çatal vs olarak almışsın hep iyiiyiii

aynen canım bişey yok sadece çokmuş gib i geliyo hep kaşık hesabını yazdım ama fena şiştiydim dünya hele yemekten sonraki şeyleri yiyince kudurdum valla

valla ben saçımı boyicem diyom kalkamadım bitürlü hadeee ben kaçar yemek yapcam daha bi boyiyim 45dkdada yemeğimi yaparım artıkın beklerken,sadece diplerim geldi onları halledicem alacalı eşşek gibi görünüyorum bide bende çok beyaz var ya doğuştan erkenden ihtiyarladım diyenlere 82 yaaşındayım diyorum hemde yıllardır ne büyümedim gittim yawwww ama baya 10 kadar var belki daha fazla saymadım açıkçası

Son düzenleme:
valla masallah ıradene ben hastayım istesemde bırakamam ama bundan sorna bende yavas yavas azaltamyı düşünüyorum

kız topıkte ıradesıne hasta olunacak en son ınsanlardanım herhalde bennnnn :26: bı anlık gaza mı geldım naptımmm, ye ye dıye ısrar etmıslerse ben tersını yapmısımdır kesınnnnn yeme deselerdı o sınırle oturur hepsını kendım yerdım huyum kurusun bırılerı bana yeme derse gıcık oluyorum boyle var ya bogasım gelıyo karsımdakını ve ınatla yıyorummm; ama bırı bu kadardan nolcak ye canım ucundan fılan ayagı yaparsa yemıyorummmm, garıp bı hal iştee :26::26:

arcak sayfama gelip yazdıklarını okudum harfi harfine
sadece ilk etapta diyeceklerim şunlar cips ve kola gibi yiyecek içeceklerden uzak durursan hayatında kendine hem sağlığın hem de kilo verme açısından büyük bir iyilik etmiş olacaksın. gerçi sen kola dememişsin ama genelde ikili gibi düşünülür ya hep ben de yazıverdim.
kesinlikle cipsi azalt bırak .
cips yemiş biri olarak söylüyorum . şimdi ise çocuklarım dahi yemezler .sene de 10 tane cips bilmiyorum yiyiyorlar mı?
bana ikram etseler yemem ya da en fazla 2-3 tane alırım.

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 haş. yumurta, domates, köz. biber, peynir, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba, 3/4 simit, 2 çorb.k. yoğurt, 1 çorb. kaş. tavuk, salata.
Ara:yok
Akşam (17:00): Dondurma.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2-3 lt civarı su.

bende senin gibiyim bana ters bişey söylenirse daha gıcık oluyorum eşim mesela bi 65 olamadın deyip duruyor hep senın yüzünden diyorum sen bana ıyısın zayıfladın baya desen ben daha cok hırslancam dıyorum

farmasi canım teşekkürler kolayı içmem asitli içecekte gayet az içerim onun yerini ayranabıraktım ama dısarda yemeyı sevıyorum bı yere cıktıgımda yıyorum kendım hamur ısı hıc yapmam dıyebılırım ama sımıt vs veya annemde ablamda varsa yıyorum kızartmada evde yok denecek kadar az yaparım yanı genel olarak saglıksız beslenmıyorum tamam cıps zafıyetım ama benım durumum düzensizlik sanırım asırı yemesemde ozellıkle aksam saatlerınde bı kudurmam oluyor

eşim bu aralar spor salonuna gidiyor ve haliyle zayıfladı 6-7 kilo verdi
ama o kilo verdikçe benim kilolarım gözüne batmaya başladı
72 kiloyum o 92 :)
62 falan olsam yeter naapmalıyım yardımmm

aynen katılıyorum canım ben 5 aydır oturup adamakıllı bi cips yememişimdir ama eskide hüpletiyordum hemde nasıl hergünşimdi benim oğlan kız maşallah hergün en azından 1 paket ama küçük alırım masus oda fırınlanmış cheetos zaten yerler bende alırım 1 tane ilk açıp verdiğimde başka yok,ama yarın cuma ve ben deminden cipsin hepsini yedim ama 50 kuruşluk olan paketi büyük değil yaneeeee:78::78::78:
ah ah ne komik eşimden eskiden bende duyardım moral bozucu şeyler hehehe veremedin gitti bi kaç hafta oldu falan derdi ama şimdilerde pek bi güzel konuşuyo gözüne şekşimi geliyom neegeçen salı pazarını dolaşıyoruz sonuna geldik pazarın bana dediki ''tuğba bişey itiraf edicem valla koca pazarda senden güzeli yoktu hayret valla ilk defa ''dediiay nasıl hoşuma gitti ama beklemiyodummmm(demekki diğer zamanlarda benden güzelini görüyodun heededim oda oldu pua
eşim bu aralar spor salonuna gidiyor ve haliyle zayıfladı 6-7 kilo verdi
ama o kilo verdikçe benim kilolarım gözüne batmaya başladı
72 kiloyum o 92 :)
62 falan olsam yeter naapmalıyım yardımmm

hoşgeldin tatlım gel

Iyi günler tazeler.Umarim keyifler yerindedir.
Bunca yillik ömrümde dün gece 1.30 da nutellali ekmek yedim.:78:
dün aksam saat 7 de brokoli haslamasi yemistim , inanin acliktan mide bulantisindan gece uyuyamadim.
1 Dilim nutellali ekmek bu kadarmi lezzetli olur.Sonrasindada koclar gibi uyudum.Allahim kimseyi aclikla ve susuzlukla terbiye etmesin.

amiiiinnnnnnn

selam kızlar nasılsınız
bu sabah tartıldığımda 74 kilo geldim sevindim akşam üzeri ise 75 kilo geldim
galiba çok yedim.
utanarak yediklerimi yazıyorum.
sabah,bir orta boy krep bir yemek kaşığından fazla çökelek bir domates bir salatalık 2,3 dilim beyaz peynir
2 bardak yeşil çay
iki saat sonra bir şeftali iki yeşil erik bir bardak yarım yağlı süt
öğlen yemeğini 4 te yedim bir kaşık bulgurla yapılmış kısır bir kepçe çorba 4 kaşık yoğurt
akşam yemeği 7 de bir tabak salata üzerine yarım konserve ton balığı
çok abartmışım değilmi

selamm arkdaşlar...misafirlerim var giremiyorum..hoş misafir sayılmazlar beraber yemek hazırla geze derken..
aksine havalr yağmıurlu sadece salı günü samsun gezisi yapabildik...bugünde evde annem mantı yaptı.gelinimiz ve ben büktük annem açtı..dolabımada koyayım diye çok yaptı..tabi 5 kişide yedik buakşam...ohh özlemişim ama hem saat geçti ve ben eskiden çok yermişimki çok şişerdim kendimi firenledim valla...hafifim şuan ama tabi çokta değil...napıyım yemesem olmazdı hem annem üzülürdü hemde tazeyken nefis oluyor,buzluktan nolursa olsun bu tadı vermez...neyse canınız çekmiştir ..tüüh
yürüyüş olarak ekstra başlayamdım..dikkat etmeye çalşıyorum verememde bu bol menülü günlerde inş.almayımda..bukdar zor veren ben...bu
ara hiç sanmıyorum...daha sırada barajda balık...ve sinop var....
buarada kilo verenler devam ne güzel...yarında bildirim ama ben yine adet öncesine geldim bile..zaman nasıl geçti yaa yinemi adet olucam..püfff..temizlikti annemlerdi geldi yinbe adet zamanımmm...

çok yoruluyorum ve çok düzensiz beslenmeye başladım yine...
nerdeyse akşama kadar açım gibi geliyor..
gelir gelmez işten uyuyorum...
uyumayı da sevmiyorum ikindi vakti...
bebişi koynuma sokup...
bugün yediklerim çorba dolma çikolata
su bile içmemişim ya

ay bende bugün bi 78 küsür bi 75 bi de 76 küsür çıktım
moralimde bozzuldu
neyse yarın bakcaz artık duruma
kesin sonuç alırım inşallah

bende 11 gibi yiyorum bide akşam eşimle yiyorum başka da bişi yok
iyi yine kilo almıyorum

selam kızlar benim oğlan bırakmıyor nete gireyim nerdeyse bilgisayarı parçalayacak .bu sabah tartıldım 1 kilo gitmiş bir sevindim anlatamam

Geçen sene 58 kiloya kadar inmiştim evlendiğim kiloya (55) çok yaklaşmıştım ki ne olduysa deliler gibi yedim içtim gözden düştüm 82 kiloya çıktım 2.5 ay fatih sultan mehmet hastanesinde ( kozyatağında eski ptt hastanesi) diyetisyene gittim birkeç kere . Ordan almış olduğum listeyle 2.5 ayda 11 kg verdim şirkette herkese dağıttım falan listeyi :) neyse 71 e kadar düştüm. Ama sonr ayine bıraktım önüme ne gelirse yiyorum tekrar 4 kg geri almışım 75 oldum (allah bağışlasın) :) neyse verdiğim geriye kalan 7 kiloyu da geri almadan bir dur desem fena olmayacak. Ama yine az almışım bukadar yemeye. Eskiden şok diyetlerle verdiklerimi hemen aında hepsini ve daha fazlasını geri alıyordum uzun vadede verince yine ucuz atlattım herhalde. :) klasik pzt başlıcam muhabbeti olcak ama valla bu pzt başlıcam artık. Hadi hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…