70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy yarın sütçüm süt getirecek bende sütlaç yapıcam valla dayanamam hafta sonu iznimden kullanıcam sütlacı yicem 1 kae hiiiç karışmam uzun zamandır yemiyodum kilo nedeni ile nerdeyse 3 ay oldu yawww

eşim bu aralar spor salonuna gidiyor ve haliyle zayıfladı 6-7 kilo verdi
ama o kilo verdikçe benim kilolarım gözüne batmaya başladı
72 kiloyum o 92 :)
62 falan olsam yeter naapmalıyım yardımmm

benim eşimde 99 kilodan 96,5 a düştü amannınnn sorma valla kendi kilolarından çok benimkiyle uğraşıyo onun kilo vermes sağlığı için 1.planda geliyo benim önce fiziki güzellik sonra sağlık ama gelde bunu ona anlattt ben çok zayıfladım diye geriniyo ortalarda ulen ben 6 kilo verdim senin kadar gerinmedim yawww

selam kızlar benim oğlan bırakmıyor nete gireyim nerdeyse bilgisayarı parçalayacak .bu sabah tartıldım 1 kilo gitmiş bir sevindim anlatamam

ohh maşallah 1 kilo iyi valla yaa bende bu hafta uzuuun zamandan sonra 1 kilo eksileri gördüm çoook şükür bakalım sabah 68 çıkar isemmmm tam tamına 1,5 kilo eder yawww ama bu hafta hem çok dikkat ettim gerçi arada kaçamak oldu da en büyük neden aşırı hareketli olmamdı hem gündüz dışardaydım hep hemde akşam rutin sporuma devam ettim bu gün de öldüm ama akşam yürüyüşümü yaptım 30 dk yaptım bu akşam ama yaptım yinede baya farkediyo valla spor la

Son düzenleme:

çizelgemi şimdiden değiştirdim kızlar işte secret budur ben şimdiden 68 olacağımı bildiriyorum

başlangıç kilosu :75 kg
geçen hafta : 69,5 kg
bu hafta : 68 kg
bu hafta giden : 1,5 kg
toplamda giden : 7 kg
HEDEF : 60 Kg

Son düzenleme:
ayy sorma yaa benimkide aynen öyle 100 e yaklaşıyordu şimdi 92 ama abartısız hergün 20 kere göbeğini gösterir
bak nasıl erimiş die

tebrıkelr canım bencede spor cok etkılı sende bu hafta cok kosturdun dedıgın gıbı ee yedıklerınde zaten az sonuc süper tebriklerrr

HERKESE GÜNAYNDINN..

hayırlı cumalar arkadaşlar .

gelelim fasulyenin faydalarına geçen hafta 69,5 kg ile başladım haftaya veee şuan tam 67.9 kiloyum aslında tartıda sevinçten göbek attım diyebilirim bu hafta 1,600 gr vermişim inanamıyorum

KIZLAR SECRET İŞE YARADI GALİBAAA

ayyyyyyyyhhhhh akşamdan çizelgemide hazırlamıştım zati yenisini yapmıcaktım ama hesaplar tutmadı 68 yerine 67.9 çıktım netsem değişsemmi çizelgemi

ay kızlar kızmayın emiii çok sevinçliyim o nedenle şımardım accıkkk

ben kahvaltımı eip sonra gelirim .ama bugün dişçi randevum var yaa unutmuşum öğleden sonra .ona gidicem o zamana kadar accık ev işi yaparım yine.bakalım

kızlaaarrrrrrrrrr bu hafta : 72.2 ya yine bayaa yağ vermişim hheheehe iki haftada 4.6 kg! yağ vermişim ya ne demek 4.6 kg yağğğ!!! ama 2.5 kg ödemim varmış artık bir çay ismi verdi büyük marketlerde bunuyormuş ama önceki gittiğimde de vermişti ama bulamıyorum markayı buluyorum ama o çeşidini bulamıyorum. migros, mopaş, carrefour hepsinde var ama o çeşidi yok ya şaypada hiç yok zaten. carrefourda var dedi ama yok ya kalmıyor herhalde. ben de çalışanlara haber bıraktım bu çeşidiniz kalmıyor bana çok lazım diye. bu akşam belki gelebilirmiş çıkışta uğrayabilirsem inş. bulurum. bu arada kesinlikle söylemem gereken bir şey var, tartılarınıza aldanıp moral bozmayın. bende motivasyon falan kalmamıştı dağıttım iki haftadır diyet falan bırakmadım ama boşunaymış kim bilir diyet yapsaydım ne kadar yağ gidecekti hani burada herkes uğraşıyor o kadar, kesin iyi kilolar veriliyor. ama normal tartılar o an üstünüzdeki gerekli gereksiz herşeyi tartıyor ve biz yağlardan kurtulamadık sanıyoruz. diyetisyen yasakladı dışarda tartılmamı. sadece bu makinada tartılacaksın başka yerlere aldanıp moral bozmak yok dedi. 30 kg yağım vardı orada ilk tartıldığımda, şimdi 21 kg tam bir buçuk ayda tam 9 kg yağ vermişim biraz kaslarım artmış. power plate yaptım 3 defa, 1 gün kondisyon çalıştım, öğlenleri yemek yediğim yer uzaklaştığı için 20 dk hızlı yürüyüş yapıyorum demek işe yaramış o kadar hamlıktan sonra tabi ya neyse bence siz de ayrıntılı tartan yerlerde düzenli aynı makinada tartılın. hani alışveriş merkezlerinde, sokaklarda falan oluyor ya 1 liraya, haftada bir defa düzenli öyle yapın bence yani. neyse bildirimimi yapayım ben

başlangıç: 77,2 kg (16 mayıs)
geçen hafta: 73,5 kg
bu hafta: 72,2 kg (30 haziran)
giden: 1,3 kg
toplam giden :5 kg

toplam giden yağ (bunu yazmak istiyorum:) : 9 kg :87::87::87::87:

canım sakıncası yoksa cayın sımını özelime atabilrimisin merak ettım bu kadar bulunmuycak kadar neymıs ve neye faydası varmıs:44:

kızlar nescafe ıceyım dedım sekersızı 54 sekerlısı 75 kalorı dıyo yaa yuh dıyorum
kreması var içinde gayet normal kalorisi.sade iç hiç kalorisiz

ay ilk defa göbişime laf etmedin demekki harbidende gidiyo göbişim ay ne güzel bişiymiş buuuuuuuuuuuuu:78::78::78::78:
aşkolsun ne dedim kız göbeğine.tek sorununun o olduğunu gayet zayıf olduğunu söyledim hep

evdeki tempodan sonra şimdi hergün dışarıda olunca tüm düzenin tepetaklak olmuştur.artık seminerlerde bitti okul sana kaldı dimi :26:
papatyam qivi tebrik ederim

günaydın kızlaaarrr,,,ya ben bugün tartılamadım napcam yaaa,tartının arka kapağı çıkartmış oğlan pil nerlerde bulamadım offf,bildirim kime yapılcaktı liste bugünmü yarınmı hazırlancakk acaba bilginiz varmı eğer olmazsa yarın yapıcam bildirimi:26::26:

ay saol cvp yazdıgın ıcın dogru ondan oyle kalorısı demı yaa bende nerden gelıyo bu kalorı dedıydım am aben sade ıcemıyom dokunuyo carpıyo benı.yarısını ıctım şekerli olanın

canım sakıncası yoksa cayın sımını özelime atabilrimisin merak ettım bu kadar bulunmuycak kadar neymıs ve neye faydası varmıs:44:

tabii ki paylaşırım arkadaşım ama özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj yazmadığım için. burada yazsam sakıncası olur mu? yasak mı? çay ödem söküyor. içindekilere baktım, maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs bildiğimiz şeyler. ben bir haftadır mısır püsüllü bir çay içiyorum tadı harika o da aldı bayaa şişliklerimi, kiraz saplı çay denedim ama tadı kötü içemiyorum. bu denediklerim bildiğimiz markaların çeşitleri. ama ben o çayı arıyorum. dediğim gibi sakınca olmayacaksa burda yazayım hepsini. olacaksa 100 mesajı doldurur doldurmaz yazarım özelden.

listeyi sena yapacaktır ama bugün yetiştireceğini sanmıyorum.yarın yaparsın ne sorun olsunki canım
ay saol cvp yazdıgın ıcın dogru ondan oyle kalorısı demı yaa bende nerden gelıyo bu kalorı dedıydım am aben sade ıcemıyom dokunuyo carpıyo benı.yarısını ıctım şekerli olanın
nescafe kısa sürelide olsa tokluk hissi veren bir içecek ara öğün olarak içiyor olman çokta sorun değil bence.50-100 kalori çok büyük bir değer değil. 1 saat kadar sonra 1 orta boy meyve ile ara öğün yaparsın olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…