hoşgeldin tatlımGeçen sene 58 kiloya kadar inmiştim evlendiğim kiloya (55) çok yaklaşmıştım ki ne olduysa deliler gibi yedim içtim gözden düştüm 82 kiloya çıktım2.5 ay fatih sultan mehmet hastanesinde ( kozyatağında eski ptt hastanesi) diyetisyene gittim birkeç kere . Ordan almış olduğum listeyle 2.5 ayda 11 kg verdim şirkette herkese dağıttım falan listeyi :) neyse 71 e kadar düştüm. Ama sonr ayine bıraktım önüme ne gelirse yiyorum tekrar 4 kg geri almışım 75 oldum (allah bağışlasın) :) neyse verdiğim geriye kalan 7 kiloyu da geri almadan bir dur desem fena olmayacak. Ama yine az almışım bukadar yemeye. Eskiden şok diyetlerle verdiklerimi hemen aında hepsini ve daha fazlasını geri alıyordum uzun vadede verince yine ucuz atlattım herhalde. :) klasik pzt başlıcam muhabbeti olcak ama valla bu pzt başlıcam artık. Hadi hepinize kolay gelsin
kız tebrik ederim valla süpersin ,,de bu secret ne yaw çakamadım daha:26:HERKESE GÜNAYNDINN..
hayırlı cumalar arkadaşlar .
gelelim fasulyenin faydalarına geçen hafta 69,5 kg ile başladım haftaya veee şuan tam 67.9 kiloyum aslında tartıda sevinçten göbek attım diyebilirim bu hafta 1,600 gr vermişiminanamıyorum
KIZLAR SECRET İŞE YARADI GALİBAAA
niye yinemi veremedin kilo yoksa diyeti bıraktığın içinmivalla bilgim yok canım yaa ben zaten yapmıycagım ıcın cok önemsemiyom ondan heralde
yaaa niye burayada yazabilir gayet tabiii,,yoksa sakıncalı bişiymicanım sakıncası yoksa cayın sımını özelime atabilrimisin merak ettım bu kadar bulunmuycak kadar neymıs ve neye faydası varmıs:44:
yok canım takılıyorum,,ama itiraf et göbeğimden başka laf edicek biyerim kalmamış dimi puakreması var içinde gayet normal kalorisi.sade iç hiç kalorisiz
aşkolsun ne dedim kız göbeğine.tek sorununun o olduğunu gayet zayıf olduğunu söyledim hep
evdeki tempodan sonra şimdi hergün dışarıda olunca tüm düzenin tepetaklak olmuştur.artık seminerlerde bitti okul sana kaldı dimi :26:
papatyam qivi tebrik ederim
çizelgemi şimdiden değiştirdim kızlar işte secret budurben şimdiden 68 olacağımı bildiriyorum
başlangıç kilosu :75 kg
geçen hafta : 69,5 kg
bu hafta : 68 kg
bu hafta giden : 1,5 kg
toplamda giden : 7 kg
HEDEF : 60 Kg
tabii ki paylaşırım arkadaşım ama özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj yazmadığım için. burada yazsam sakıncası olur mu? yasak mı? çay ödem söküyor. içindekilere baktım, maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs bildiğimiz şeyler. ben bir haftadır mısır püsüllü bir çay içiyorum tadı harika o da aldı bayaa şişliklerimi, kiraz saplı çay denedim ama tadı kötü içemiyorum. bu denediklerim bildiğimiz markaların çeşitleri. ama ben o çayı arıyorum. dediğim gibi sakınca olmayacaksa burda yazayım hepsini. olacaksa 100 mesajı doldurur doldurmaz yazarım özelden.
HERKESE GÜNAYNDINN..
hayırlı cumalar arkadaşlar .
gelelim fasulyenin faydalarına geçen hafta 69,5 kg ile başladım haftaya veee şuan tam 67.9 kiloyum aslında tartıda sevinçten göbek attım diyebilirim bu hafta 1,600 gr vermişiminanamıyorum
KIZLAR SECRET İŞE YARADI GALİBAAA
bişi değilmersi şekerim
ee ozamanda göbek dışında bişeyin yok dedimdi zatenyok canım takılıyorum,,ama itiraf et göbeğimden başka laf edicek biyerim kalmamış dimi pua
bide ben pek kahve içmiyorum artık ama arada aklıma gelirse yaparım,coffemate'li içerim olmuyo kremasız çünkü içemiyorum ama bunda çok az kolari var tavsiye ederim şimdi kaç yazıyodu unttum bi ara bakiim,sanki 9.5 kalorimiydi neydi çokmu attım acep:78::78::78:
tabii ki paylaşırım arkadaşım ama özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj yazmadığım için. burada yazsam sakıncası olur mu? yasak mı? çay ödem söküyor. içindekilere baktım, maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs bildiğimiz şeyler. ben bir haftadır mısır püsüllü bir çay içiyorum tadı harika o da aldı bayaa şişliklerimi, kiraz saplı çay denedim ama tadı kötü içemiyorum. bu denediklerim bildiğimiz markaların çeşitleri. ama ben o çayı arıyorum. dediğim gibi sakınca olmayacaksa burda yazayım hepsini. olacaksa 100 mesajı doldurur doldurmaz yazarım özelden.
listeyi sena yapacaktır ama bugün yetiştireceğini sanmıyorum.yarın yaparsın ne sorun olsunki canım
nescafe kısa sürelide olsa tokluk hissi veren bir içecek ara öğün olarak içiyor olman çokta sorun değil bence.50-100 kalori çok büyük bir değer değil. 1 saat kadar sonra 1 orta boy meyve ile ara öğün yaparsın olur biter.
ay ağzından bal damlıyor seviyorum kız seni ben yabişi değil
ee ozamanda göbek dışında bişeyin yok dedimdi zatenfotolarına bakarsan sende 10 kilo arasındaki farkı görürsün.normalde 10 kilo veren birinde okadar belirgin bir fark olmaz.ama sen yeni doğum yapmış olduğun için şişlikler yaşıyosun ki halada bu devam ediyodurdur.zamanla diyetle beraber vucudun toparlanmaya başlıyor.sen doğum yapalı kısa süre olmuş hemde 2 doğum üst üste yapmışsın.toparlanman zaman alsada bence %100 toparlandın denebilir.kızın kaç aylık oldu unuttum ama 1-1,5 yaşında olduğunda sen tamamen toparlanmış olacaksın.
zaten sen doğumlarından önceki haline dönmek istediğin için çabalıyosun yoksa şuan fıstık gibi bir geç kız olmuşun.
Kızlar kaç haftadır kaptansısız yahu başıboş kaldık.. kaptan yine yok..
kimsenin haberi yok mu gelecek mi gelmeyecek mi ? haber vermeden tatile gider mi ?
yazdı da ben mi görmedim.... :44:
kime yapıcaksak yine belirleyelim sonra giremeyen oluyor akşam filan bildirimler hep eksik kalıyor... ??
Günaaayyddıınnlaaaarrr
Bacımm tebrikk ederiim bakk 600-700 gidiyor derken 1,5 kg vermişssin kızzzyalnız 67.9 yazmıssın burda nıye 68 yazdın.. fazla yazma sen 100 gr eksık olmasın.. :)
sporunda cok etkısı var bencee..
bende leslie filan yapıcam ya artık dışarı çıkamasamda evde yaparım onlarda baya kardıo calıstırıyor belkı bakmıssındır 3 mil 5 mil değişiyor aynı yolu katetmiş kadar oluyorsun bırde tempolu baya... su içinde kalıyorsun..
evde bunu yapabılırım bakayım ındırecem vıdeosunu... o zaman daha da hızlanacak kılolar emınım sımdı oturdugum yerden boğazımdan keserek bu kadar gıdıyorsa artar dımı artarr yaa
Canım paylaş ne sakıncası olabılırkı bızde faydalanırız... anlatırsan sevinirim...
tebrikler !!! secret ne yahu :26:
diyetisyenin ödem için tavsiye ettiği çay : doğa marka phyto slim günde 1-2 bardak
tadını beğendiğim şişliklerimi indiren çay : doğadan marka form mısır püsküllü
tadını beğenemediğim çay : lipton marka form plus kiraz saplı
ay o kiraz sapını bende içemedim duruyo kutuda
mısır püskülünü içmedim hiç ama slim olan güzel bende de var içeyim hatta şimdi bi tane bol limonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?