70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlım
kız tebrik ederim valla süpersin ,,de bu secret ne yaw çakamadım daha:26:
valla bilgim yok canım yaa ben zaten yapmıycagım ıcın cok önemsemiyom ondan heralde
niye yinemi veremedin kilo yoksa diyeti bıraktığın içinmi
canım sakıncası yoksa cayın sımını özelime atabilrimisin merak ettım bu kadar bulunmuycak kadar neymıs ve neye faydası varmıs:44:
yaaa niye burayada yazabilir gayet tabiii,,yoksa sakıncalı bişiymi
yok canım takılıyorum,,ama itiraf et göbeğimden başka laf edicek biyerim kalmamış dimi pua
bide ben pek kahve içmiyorum artık ama arada aklıma gelirse yaparım,coffemate'li içerim olmuyo kremasız çünkü içemiyorum ama bunda çok az kolari var tavsiye ederim şimdi kaç yazıyodu unttum bi ara bakiim,sanki 9.5 kalorimiydi neydi çokmu attım acep:78::78::78:

ay pardon şimdi baktımda gerçekten baya atmışım ama yaklaşmışım 2 tatlı kaşığı 27.5 kcal'miş,tabi ben 1 tatlı kaşığı yaptığım için 13.75kcal oluyo çokta güzel oluyo

Son düzenleme:
Günaaayyddıınnlaaaarrr

Bacımm tebrikk ederiim bakk 600-700 gidiyor derken 1,5 kg vermişssin kızzz yalnız 67.9 yazmıssın burda nıye 68 yazdın.. fazla yazma sen 100 gr eksık olmasın.. :)

sporunda cok etkısı var bencee..
bende leslie filan yapıcam ya artık dışarı çıkamasamda evde yaparım onlarda baya kardıo calıstırıyor belkı bakmıssındır 3 mil 5 mil değişiyor aynı yolu katetmiş kadar oluyorsun bırde tempolu baya... su içinde kalıyorsun..
evde bunu yapabılırım bakayım ındırecem vıdeosunu... o zaman daha da hızlanacak kılolar emınım sımdı oturdugum yerden boğazımdan keserek bu kadar gıdıyorsa artar dımı artarr yaa

Canım paylaş ne sakıncası olabılırkı bızde faydalanırız... anlatırsan sevinirim...

Son düzenleme:

tebrikler !!! secret ne yahu :26:

Son düzenleme:
bişi değil

ee ozamanda göbek dışında bişeyin yok dedimdi zaten fotolarına bakarsan sende 10 kilo arasındaki farkı görürsün.normalde 10 kilo veren birinde okadar belirgin bir fark olmaz.ama sen yeni doğum yapmış olduğun için şişlikler yaşıyosun ki halada bu devam ediyodurdur.zamanla diyetle beraber vucudun toparlanmaya başlıyor.sen doğum yapalı kısa süre olmuş hemde 2 doğum üst üste yapmışsın.toparlanman zaman alsada bence %100 toparlandın denebilir.kızın kaç aylık oldu unuttum ama 1-1,5 yaşında olduğunda sen tamamen toparlanmış olacaksın.
zaten sen doğumlarından önceki haline dönmek istediğin için çabalıyosun yoksa şuan fıstık gibi bir geç kız olmuşun.

Eveeettt güne sevinçli başladım tartım güzel şeyler gösterdi bana..
Sonunda 74 lü rakama geldiimm...... sonra 73.... 72... 71... 70.. derkeeen 60 lıları da görücemm yuppii.....

Bu hafta ki durum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 75.5 kg

Bu hafta: 74.2
Giden: 1.300 gr

Toplam giden: 6.800 gr
Hedef: 70 kg

200 gr daha vereymişim düz 7 kilo ederdi yav neyse bunada çok şükür..

canım reklam olur dıye yazayanlar varda ondan dedıydım sende yazmayınca ama yazanlarda var sen bılırsın

Kızlar kaç haftadır kaptansısız yahu başıboş kaldık.. kaptan yine yok..
kimsenin haberi yok mu gelecek mi gelmeyecek mi ? haber vermeden tatile gider mi ?
yazdı da ben mi görmedim.... :44:

kime yapıcaksak yine belirleyelim sonra giremeyen oluyor akşam filan bildirimler hep eksik kalıyor... ??

Son düzenleme:

ay çok sevindim galikkde ben yarın sabahın köründe nerden bulcam pili yaaa bugünde hiç çıkasım yoktuya ama ben kardeşimin telini tamire vermiştim tuşlar basmıyo diye ,bugün onu alcaktım yuh ya zaten yine laf yedim kociştem 20 lira demişler ücretine,kaç yıllık telefon 7610 benimdi evlenince ona verdim 4yıldır kullanıyodu kardeşim,askere gidince kalakoysun bende dedim geldiği gün eşim kullanmaya başladı 3 günde hacamat etmiş teli,cebine koyma şunu diyorum sıcağa gelemiyo telefon ama dinleyen kim gitti işte tuşlar basmıyodu,,şimdide otelefona 20tl istiyolar diye bana çattı dün bende ona bi kükredim ,kullanmasaydın benmi bozdum diye yaw 1ayda 5 tel hacamat etti bu sonuncusuydu şimdi evdeki eski telefona mecbur kaldı onu kullanıyo müstahak ona,onudnda geçen şarj soketini bozduydu o telide yaptırdık 7.5 aldılar allahın telefonuna yawşimdi buzamana kadar verdiğimiz tamir paralarıyla bi villa bi araba bide sonmodel telefon alırdık

diyetisyenin ödem için tavsiye ettiği çay : doğa marka phyto slim günde 1-2 bardak

tadını beğendiğim şişliklerimi indiren çay : doğadan marka form mısır püsküllü

tadını beğenemediğim çay : lipton marka form plus kiraz saplı

ay ağzından bal damlıyor seviyorum kız seni ben yateşekkür ederim,evet ee kızım 13temmuzda yaşına giricek demekki 6ayda ben çiroz olucam desene 1buçuk yaşına kadarayya benim moralim bozuldu yaw bidaha ortalığa koymıcam yada pil kapağını yağıştırıyım en iisi tartılamadımya bi eksiklik var içimde ama herşeyde bi hayır vardır belkide kilo almışımdırda üzülmiyim diye kaybetmiştir bıdığım

tebrik ederim canım valla benimde haberim yok ama habersiz gitmez herhal,bide geçmişte yazmadı bişey gidiyorum diye ben hep takipteyim

sağol cnm valla bende hem şaşırdım hem çok sevindim hani dedim ya secret yapıyom işte akşam espiri olsun diye sabah 68 i görücem tartıda diyip akşam yaptım bildirimi ama sabah tartıda 67,9 görünce oha falan oldum yaneeeeeeeee

tebrikler !!! secret ne yahu :26:

canım secret işte düşünce gücü gibi bişii yani istediğine odaklanıyosun tarzı bişii ya ben espiri olsun diye dediydim aslında ama istediğine odaklanıp düşünürsen hep bi nevi dua eder gibi oluyo sanırım oluyo çoğu şey işte

kızlar merhaba,
sanırım sena kaptanımız tatilde,özelden kime bidirim yapacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum..
oğlum bu salı sünnet olacak,dua edin kızlar.öpüyorum hepinizi

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:74.5 kg
Bu hafta: 73.2 kg
Giden: 1.300 gr
Toplam giden: 4800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

:92: merhaba kızlar :92:

normalde bugun ıcın ızın ıstemıstım bıldırımde bulunamayacaktım ama sabaha durusma cıktı ve ofıse gelmek zorunda kaldım, sabah bı ugradım bıldırımde bulunamadan cıktım, memlekete dugune gıdıyorummm 2saat sonra otobusum var hemencık bıldırımımı yapayımmmm

başlangıç:79 kg
gecen hafta:73.30
bu hafta:72.60
giden:700 gr
toplam giden:6.400
hedef:58

verdıgım 700 gr tamamen son ıkı gunun meyvesı, cunku salı gunu fılan hep artılardaydım bıldırım kıloma bıle inememiştimmm :26:
topıktekı arkadaslar ne süper kılo verıyolar yaaaa Nazar , darısı basımaaaaaaaaaa bir kıloyu bıle gecmıs neredeyse verılen butun kılolar, napıyosunuz boyleeee arkadaslar bıze de bulastırın ogretın bırazzz yaaa olmuyo ama boooolee, ben kac haftadadır aynı kılolarda bı ılerı ıkı gerı gıdıp duruyorumm artık 60ları gormek ıstıyorum yaaaa

ay o kiraz sapını bende içemedim duruyo kutuda
mısır püskülünü içmedim hiç ama slim olan güzel bende de var içeyim hatta şimdi bi tane bol limonlu

ay o kiraz sapını bende içemedim duruyo kutuda
mısır püskülünü içmedim hiç ama slim olan güzel bende de var içeyim hatta şimdi bi tane bol limonlu

kiraz sapı çayında bir tad var ama çıkaramadım ne olduğunu :44: ilaç gibi mi desem ama bir garip ağır bir tad var :26:

iyi günler tazeler , kilo veren bütün tazeleri kutluyorum , darisi benim gibi veremeyenlere diyorum.
Bende yazayim kilocigumu
baslangic....76,7
gecen hafta.....75,9
bu hafta .........75,9
hedef .............60 nasil olacaksa

slm kizlar kilo veren butun arkidisler tebrik ediyorum benim durumdabir farklilik yok sadece 200 gr gitmis

baslangic:82.5
gecen haf:66.2
bu hafta:66
gid:200
toplam giden:16.5
hedef: 60

selam kızlar herkese hayırlı cumalar kızlar birazdan yola çıkıyoruz nasip olursa haftaya çarşamba yada perşembe dönücez akşam babam geldi bugün doktora gittik tekrar göz içinden iqne olması gerekiyor dönüşte bizimle buraya dönecek..emine ablacım seni görüyorum aşada hiç konuşamadık bu aralar...geçmişe hiç bakamadım gelince hepsini tektek okucam..bana dua edin hayırlısıyla gidip gelelim ..kötü kötü rüyalar görüyorum ve yola çıkmaktan korkuyorum..neyse bişey olursa hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..muazzez ve yeşim listeyi bu hafta siz yaparsanız çok sevinirim...muazzezcim bu ay turkcell içiyim cnm ama eşimin telinden ararım..e sende arada ara ama dimii hadi gidiyorum .çok az vaktim kaldı valize 1-2 şey atıyım..off koşturmaktan çok sıcakladım aslında okadar sıcak yok..hadi canlarım kendinize iyi bakın döndüqümde listeyi çok güzel yapmak istiyorum haftaya...hadi gittim Allaha emabet olun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…