Geçen gün haberlerde hollywood isveç diyetleri şok diyetleri doktorun biri yapmayın sonuçları ölüm bile olabilir dedi :1shok:
ee işte onlar çok çabuk kilo verebiliyorlar yaa sinirler biz o kadar uğraşalım onlar bu kadar kolay versin offfvermez olur mu tatlım hiç çaktırmadan 5 kilo vermiş:1shok:
benim kaç haftadır göbeğim çatladı 3,5 kiloyu vercem diye
nasıl oluyor anlamıyorum ya:uhm:
canım hoşgeldin aramıza acil sıkı diyet ve spor yapman lazım bence :)cuma zayıflama yarısmalarına baktım oku oku sıkıldım dıyet yapsam daha kolay gıbı geldı : )
unıversiteye 55 ıle gırdım 75 ıle cıktım 2 yıldırda 75 kılodayım hazıranın 20 sıne dugunum war acıl kılo vermem lazım banada yardımcı olur musunuz kızlar
Sonunda 75 kiloya düştüm karbonhidrat diyeti sağolsun :sm_cool::lepi: kaldı 10 kilo :teytey::dance:
günaydın kızlarbenneyaptımki
biliyorum suçluyum bogazıma hakim olamadım ama
Allah'ın sevdigi kuluyum sadece 300 gr almış görünüyorum üzgünüm çok üzgünüm senağlama
iyi bi dayagı hakkettim ama:çok üzgünüm: kilom 73,8'di şimdi 74,1
kizlar sabah disci randevum var oradan alisverise gitmem lazim kizin oyun grubu derken aksami bulur gelmem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 72,2 gecen ptesi kilom...................................................suan itibari ile 70 olmusum kisaca 1ayda 9kilo oldu hatta once 69cikti ama siz 70 yazin iner cikar 72,2den 70 oh cok sukur ya bu hafta su lavman olayina cozum bulursam ki burdaki eczanelerde imkansiz, kozmik temizligi yapicam kismetse
bu haftanin kupalarindan biri benim sanirim 2.200 ile 72.2 iydim 70kilo olmusum hatta ilk once 69 ciktim ama 70te sabitledi tam 9kilo oldu 79 ile yola cikmistim
ya kızlr kılo cızelgemı yapoarken kusuratları yapamyıorum bırı yardım edebılırmı bana lutfen normalde 68bucugm ama kusuratı yazmıyom işte bu haftada 67 bucuugm bırı bana yardım etsın
nuraycıım çok güzel,senin için çok sevindim,kupa da senin galiba,tebrikler arkadaşım:hooray:a.s.
beni sorarsanız bugün moralim bozukmirmirmirmirtartıldım,77,9 çıktım:1no2: yani geçen haftaya göre sadece 200 gr eksik:tomato:
ama cuma günü tartılmıştım 77,500 çıkmıştı,şimdi niye böyle oldu anlamadım
öfff yaa üzüldüm gene...o kadar çok kaçamak falan da yapmıyorum,sporu her gün olmasa da yaptım,niye böyle oluyor bilmiyorum:uhm:...
söylemesi ayıp ama bende kabızlık başladıondan oalbilir mi acaba?
kayısı kurusu alıp aralarda ondan yemeyi düşünüyorum
kilo veren herkesi tebrik ederima.s.
benim gibi üzülenler ise moralini bozmasın,bu yol uzun bi yol,sabır gerektiriyo,bunu bilmeliyiz...önümüzdeki maçlara bakalım di mi?:teselli:
ya kızlr kılo cızelgemı yapoarken kusuratları yapamyıorum bırı yardım edebılırmı bana lutfen normalde 68bucugm ama kusuratı yazmıyom işte bu haftada 67 bucuugm bırı bana yardım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?