70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen gün haberlerde hollywood isveç diyetleri şok diyetleri doktorun biri yapmayın sonuçları ölüm bile olabilir dedi :1shok:

bu tür diyetler mahvediyor metabolizmayı, hiç tavsiye etmiyorum zamanında 5-6 kilo isveç diyetiyle vermiş biri olarak, fazlasıyla geri alınıyor, ayrıca vücudunuzun gelecekte daha yavaş kilo vermesini sağlıyor.

sağlıklı beslenerek, günlük 1200 kalorinin altına düşmeyerek verebiliriz bütün kilolarımızı, kalıcı da olur böylece.

vermez olur mu tatlım hiç çaktırmadan 5 kilo vermiş:1shok:
benim kaç haftadır göbeğim çatladı 3,5 kiloyu vercem diye
nasıl oluyor anlamıyorum ya:uhm:
ee işte onlar çok çabuk kilo verebiliyorlar yaa sinirler biz o kadar uğraşalım onlar bu kadar kolay versin offf
canım hoşgeldin aramıza acil sıkı diyet ve spor yapman lazım bence :)
işe hemen sirkeli suyka başlayabilirsin
Sonunda 75 kiloya düştüm karbonhidrat diyeti sağolsun :sm_cool::lepi: kaldı 10 kilo :teytey::dance:

ooo canım iyi vermişin darısı başımızakaydirigubbakcemile

günaydın kızlarbenneyaptımki
biliyorum suçluyum bogazıma hakim olamadım ama
Allah'ın sevdigi kuluyum sadece 300 gr almış görünüyorum üzgünüm çok üzgünüm senağlama
iyi bi dayagı hakkettim ama:çok üzgünüm: kilom 73,8'di şimdi 74,1

sabah domates yumurta zeytin bir tane etimek yedim geç yiyince ara öğün yapmadım öğlen menüm koca bir tabak salata liğht ton balıklı 1 etimek sıcak suyumu içtim çay keyfinde sıra

menümü yazayım bende :)
sabah tost kepekli ekmek arası beyaz peynir
2 bardak çay tek esmer şekerli
10 da 1 bardak yeşil çay 4-5 tane fındık
şimdi öğle yemeğimi yedim
1 tabak sebze yemeği ama çok tuzluydu birde yoğurt
şimdi kahvemi içebilirim :)

canım artık dikkat etmen lazım nasılsa yaptığının farkındasın :)klava:
ya benim gibi olsaydın yediklerimi anlatsam kovarsınız beni burdan
haftasonu benim için kabus gibi geçio vallakötükedihüso

deniycem bir karanfilim yok evde onuda siparis edem kocisi bir deneyelim.tsk melenkolim
hemserim diger hafta yerlerde süründüm ama simdi iyiyim sükür.sanada kolay gelsin benimde camasir günüm bugün aksama kadar onla ugrasacagim bende fazla kalmiyorum girip girip sizi okuyup cikiyorum.

nuraycıım çok güzel,senin için çok sevindim,kupa da senin galiba,tebrikler arkadaşım:hooray:a.s.
beni sorarsanız bugün moralim bozukmirmirmirmirtartıldım,77,9 çıktım:1no2: yani geçen haftaya göre sadece 200 gr eksik:tomato:
ama cuma günü tartılmıştım 77,500 çıkmıştı,şimdi niye böyle oldu anlamadım
öfff yaa üzüldüm gene...o kadar çok kaçamak falan da yapmıyorum,sporu her gün olmasa da yaptım,niye böyle oluyor bilmiyorum:uhm:...
söylemesi ayıp ama bende kabızlık başladıondan oalbilir mi acaba?
kayısı kurusu alıp aralarda ondan yemeyi düşünüyorum
kilo veren herkesi tebrik ederima.s.
benim gibi üzülenler ise moralini bozmasın,bu yol uzun bi yol,sabır gerektiriyo,bunu bilmeliyiz...önümüzdeki maçlara bakalım di mi?:teselli:

nurayy haksızlık oluyo ama , sen böyle her hafta bize fark atarken biz nasıl kupa alalım yaaaa. bir kilo veriyoruz yetmiyo, bütün hafta boğazımızı tutuyoruz yok..kıskanıyoruz valla.:dilcikar:
şaka bir yana azmine hayranım, bravo valla. ama biz de kupa alalım yaniii

kızlar bu metabolizma hızlandırıcı çay wc ye mi çıkartıyor? yani daha sık mı çıkılıyor? öyle ise yapmayacam da sirkeli su bana fazlasıyla yetti çünkü?

misszoro ağzından bal damlıyor inşallah öyledir yaa

sabah bir bardak üzüm suyu çeyrek gevrek
yeşil çay
1 tabak çorba 1 kase yoğurt

şimdiye kadar bunları yedim.ama bugün iştahım çok açık kendimi zor tutuyorum vallahi.

kızlar 3 gundur gıremıyodum pc bozuktu else sana kırıldım acıkcası ben sana o konuyla ilgili senı uzuck bişi söledgmı htrlamıyorum neyse kılomu bıldırıym 68bucuktum 67bucuk olmusum .

inanın bugün benim kafam karıştı dün 78.8 sabah 79.5 az önce 79.1 acaba verdim mi şişlik mi var sabah yüzüğümü de zar zor taktım o kadar dikkat ettim sporumu da yaptım.zayıflayanları tebrik ediyorum.zayıflayamayanlara da sabır diliyorum ama yılmak yok devam karbonhidrat diyeti nasıl?ve de normal beslenmeye geçince verdiklerimizi geri alırmıyız?

ya kızlr kılo cızelgemı yapoarken kusuratları yapamyıorum bırı yardım edebılırmı bana lutfen normalde 68bucugm ama kusuratı yazmıyom işte bu haftada 67 bucuugm bırı bana yardım etsın

ya kızlr kılo cızelgemı yapoarken kusuratları yapamyıorum bırı yardım edebılırmı bana lutfen normalde 68bucugm ama kusuratı yazmıyom işte bu haftada 67 bucuugm bırı bana yardım etsın

ben buçuklu yazıyorum çıkıyo 68.5 yazıp denedinmi ?? :asigim:

sagol canim benim hic moral bozma basta benimde oyle oldu ptesi ile cuma gunu arasi 2kilo oynadigi oldu sakin umutsuzluga kapilma kilit yerdesin ya pes ettirecek seni ya sen o esigi geciceksin sabrini siniyor metabolizman ben incecik olacagina inaniyorum

nuraycım çok güzel kilo vermişsin biraz tüyo alabilirmiyim.özel bi listenmi var.kafana göre azmı yiyorsun?yada emzirdiğin içinmi çaok verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…