selam kızlar herkese hayırlı cumalarkızlar birazdan yola çıkıyoruz nasip olursa haftaya çarşamba yada perşembe dönücez akşam babam geldi bugün doktora gittik tekrar göz içinden iqne olması gerekiyor dönüşte bizimle buraya dönecek..emine ablacım seni görüyorum aşada hiç konuşamadık bu aralar...geçmişe hiç bakamadım gelince hepsini tektek okucam..bana dua edin hayırlısıyla gidip gelelim ..kötü kötü rüyalar görüyorum ve yola çıkmaktan korkuyorum..neyse bişey olursa hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..muazzez ve yeşim listeyi bu hafta siz yaparsanız çok sevinirim...muazzezcim bu ay turkcell içiyim cnm ama eşimin telinden ararım..e sende arada ara ama dimii hadi gidiyorum .çok az vaktim kaldı valize 1-2 şey atıyım..off koşturmaktan çok sıcakladım aslında okadar sıcak yok..hadi canlarım kendinize iyi bakın döndüqümde listeyi çok güzel yapmak istiyorum haftaya...hadi gittim Allaha emabet olun..
selam kızlar herkese hayırlı cumalarkızlar birazdan yola çıkıyoruz nasip olursa haftaya çarşamba yada perşembe dönücez akşam babam geldi bugün doktora gittik tekrar göz içinden iqne olması gerekiyor dönüşte bizimle buraya dönecek..emine ablacım seni görüyorum aşada hiç konuşamadık bu aralar...geçmişe hiç bakamadım gelince hepsini tektek okucam..bana dua edin hayırlısıyla gidip gelelim ..kötü kötü rüyalar görüyorum ve yola çıkmaktan korkuyorum..neyse bişey olursa hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..muazzez ve yeşim listeyi bu hafta siz yaparsanız çok sevinirim...muazzezcim bu ay turkcell içiyim cnm ama eşimin telinden ararım..e sende arada ara ama dimii hadi gidiyorum .çok az vaktim kaldı valize 1-2 şey atıyım..off koşturmaktan çok sıcakladım aslında okadar sıcak yok..hadi canlarım kendinize iyi bakın döndüqümde listeyi çok güzel yapmak istiyorum haftaya...hadi gittim Allaha emabet olun..
hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız bakalım
misafirlerimi bu sabah gönderdim
şimdi benimkiler gelecek haftaya
bende 1 hafta temizlik yaparım
ama öyle yorgunum ki kolumu ouynatacak gücüm yok
başlangıç 78
geçen hafta 66.2
bu hafta 65.2
giden 12800
hedef 65
ben hedefime ulaştım.ama sizlerin sayesinde
hepinize çooooooooook teşekkür edrim
senacım senin emeğin çok bende
ama ayrılmak istemediğim içim hedefimi azıcık kaydırdım.
bildirim yapmayı unutmuşum
baş 90
geçen hfta 65
bu hafta 63.5
giden 1.5
toplamda 26.5
hedef 60..
slm kizlar kilo veren butun arkidisler tebrik ediyorum benim durumdabir farklilik yok sadece 200 gr gitmis
baslangic:82.5
gecen haf:66.2
bu hafta:66
gid:200
toplam giden:16.5
hedef: 60
canım çalışmaya başlamışsın hayırlı olsun.bakıcı bulabildin mi???çok yoruluyorum ve çok düzensiz beslenmeye başladım yine...
nerdeyse akşama kadar açım gibi geliyor..
gelir gelmez işten uyuyorum...
uyumayı da sevmiyorum ikindi vakti...
bebişi koynuma sokup...
bugün yediklerim çorba dolma çikolata
su bile içmemişim ya
toplamda ne kadar çok vermişsinizne kadar sürdü peki?
ben de vereceğim göreceksiniz ben de ben de
canım çalışmaya başlamışsın hayırlı olsun.bakıcı bulabildin mi???
hayılı yolculuklar tatlım.kötü düşünme bakimmmm sağlıcakla git sağlıcakla gel.bu da neyse
başlangıç:80 kg
gecen hafta:67.5
bu hafta:67.2
giden:300 gr
toplam giden:12.8
hedef:63
kızlar bildirimi kime yapıcaz bilmiyorum .kaptan muazzeze sööledi ama o da gelmedi daha.bi gelsin balakım.ben kaçtm görüşürüz.
kızlar demin sağlık ocağına gittim bi 5 dk çocuklar uyurken dedim gidip diş hapını yazdırayım bittiydide,neyse anacım işte gittim hani tatlandırıcı kullanmaya başladım dedimya 1 hafta önce işte zararı olurmu kullanıyorumda dedim,hay demez olaydım demediğini bırakmadı yawbabam gibidir saolsun pekte sever beni ikinci gebeliğimde oraya giderdimde çok ilgilenirdi saolsun şimdide bana kızıymışım gibi laf etti ee kullanma niye kullanıyorsun onlar diyabetliler için dedi bende üstünde diyet yapanlarda kullanabilir yazıyo dedim,tamam işte şeker hastaları için diyet o dedi normal şeker kullansana dedi bende karbonhidrat çok onda dedim,oda şeker uyuşturucu gibidir azalttıkça vücut alışır tatlı gelir çay dedi bende yeşil çaya katıyorum tatlandırıcıyı dedim,yeşil çay zaten günde bi bardak içilecek oda kanseri koruduğu için öneririz bilhassa dedi,bitki çayı içiyimmi dedim napcan onları boşver içme dedi bende kalakaldım bişeyde diyemedim,ama en son dediki''ben tatlandırıcıyı diyabetlilere bile önermiyorum gerisini sen düşün ister kullan ister kullanma dedi''
canım çalışmaya başladım çocuklarla gidiyorum işe
sorma etraf kreş gibi..
yakında atarlar beni...
sabır sabır nereye kadar di mi
canimoncelikle kolay gelsin diyorum ya tam anlamadim amagaliba cocuklarda seninle eh niye kiziyorlarki aslinda senin maasini ciftvermeliler nede olsa uc kisi calisiyonuz
ha işte evet ben de bunu demeye çalışıyordum tatlandırıcı konusunda kesinlikle katılıyorum ellerinden öpüyorum doktor amcanın. çok haklı. destekli diplomalı haklı.
canimben araligin 26'sinda basladim ama son iki aydir dogru durust veremedim ama benden kaynakli biraz bosverdim..ama tatil donusu siki tutacam butun kilolardan kurtulacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?