70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı yolculuklar sena ablacım ya öyle kötü şeyler düşünme,ii düşün iiolsun herşey güle güle gidin ii tatiller görüşürüz haftayaaaaa

hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız bakalım
misafirlerimi bu sabah gönderdim
şimdi benimkiler gelecek haftaya
bende 1 hafta temizlik yaparım
ama öyle yorgunum ki kolumu ouynatacak gücüm yok
başlangıç 78
geçen hafta 66.2
bu hafta 65.2
giden 12800
hedef 65
ben hedefime ulaştım.ama sizlerin sayesinde
hepinize çooooooooook teşekkür edrim
senacım senin emeğin çok bende
ama ayrılmak istemediğim içim hedefimi azıcık kaydırdım.

iyi yolculuklar
iyi tatiller canım
leyleği havada gördün sen
kıskanıyorum yani
bende misafir ağırlıyorum
benim yerimede gez
öpüyorum

Canım ne rahatlamıssındır sımdı... kalabalık ve uzun soluklu mısafır ve o evın dagılmasına yetısememek cok zor..
Sımdı bı ayaklarını uzatırsın ıslerı yaparsın yıne merak etme.. banada onumuzdekı hafta yatılı mısafırler gelecek sanırım. ve bol cocuklu...

benımde duzeltme hastalıgım var.. yanı koltugun ortusunun az ucu kalksa huzursuz oluyorum yattıgım yerden kalkıp duzeltıp yıne yatarım hele mısafır gelınce dusun ortuler havada takla atıyor...
haliyle bende hiç oturmuyorum.. yemektı ıcmektı onları hıc sayma.
mısafır güzel evet ağırlamayı da çok severım elımden geldıgının en ıyısını yaparım.. ama bol cocuklu olanı uzun soluklu olunca yorucu oluyor, bakalım..
Bu arada bu hafta gideni yazmayı unutmussun canım çizelgede yanlıs yazılmasın sonra..

slm kızlar çalışıyorum işte...
iyi gidiyor...
sabahtan yumurta yedim peynir kahve..
öğlen 2 dolma 2 turşu..

kızlar dün akşam show tv de halk meclisi programıında dr. mehmet öz vardı bilirsiniz..
izleyeniniz oldumu bilmiyorum.. sorular soruldu hep baya verımlı bır programdı.. dukan dıyetını de bır kısı sordu..

Dukan la bizzat görüşen biriymiş mehmet öz.. sormus bu dıyetın anlamı nedır neden yola cıkarak bu sıstemı kurdun dıye.
hanı neden 1.hafta soyle 2. hafta boyle buna nerden karar verdın demıs. o da tamamen hastalarımın uyguladıkları seylerden yola cıkarak bunları olusturdum demıs.
yanı deneme yanılma yoluyla ne kadar zamanda ne beslenerek ne kadar kılo verılıyor seklınde..

mehmet öz'ün tavsiyesi şöyleydi;
ille yapmak isteyenler tabi yapabilirsiniz kısa bir süre için uygulanacak bir yöntem ama uzun süreli olacak birşey değil dedi.
bu diyetin iyi bir tarafı düzgün beslenmeyi öğrenirsiniz sadece dedi... ilgilenenler olursa diye yazayım dedim...

su mehmet öz ün kitabını almıştım bır kısmını okudum ama bıtıremedım baya kalın bır kıtap.. adamın mantıgı cok ıyı zayıflamaktan ote ömür boyu sağlıklı yaşamak ve zayıf olmak üzere vucudunu ve sıstemı sana tanıtıyor. .sen o zaman sıstemı bıldıgın ıcın ne yapman gerektıgını ıyı bılıyorsun...
tekrar bıtırmeyı denıcem bakalım... :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bu hafta ben de pek başarılı olamadım ...
Geçen hafta:67.1
Bu hafta:67
Giden:100 gr
toplamda:7
hedef:62

bildirim yapmayı unutmuşum
baş 90
geçen hfta 65
bu hafta 63.5
giden 1.5
toplamda 26.5
hedef 60..

slm kizlar kilo veren butun arkidisler tebrik ediyorum benim durumdabir farklilik yok sadece 200 gr gitmis

baslangic:82.5
gecen haf:66.2
bu hafta:66
gid:200
toplam giden:16.5
hedef: 60

toplamda ne kadar çok vermişsiniz ne kadar sürdü peki?
ben de vereceğim göreceksiniz ben de ben de

canım çalışmaya başlamışsın hayırlı olsun.bakıcı bulabildin mi???

hayılı yolculuklar tatlım.kötü düşünme bakimmmm sağlıcakla git sağlıcakla gel.bu da neyse

başlangıç:80 kg
gecen hafta:67.5
bu hafta:67.2
giden:300 gr
toplam giden:12.8
hedef:63

kızlar bildirimi kime yapıcaz bilmiyorum .kaptan muazzeze sööledi ama o da gelmedi daha.bi gelsin balakım.ben kaçtm görüşürüz.

toplamda ne kadar çok vermişsiniz ne kadar sürdü peki?
ben de vereceğim göreceksiniz ben de ben de

canimben araligin 26'sinda basladim ama son iki aydir dogru durust veremedim ama benden kaynakli biraz bosverdim..ama tatil donusu siki tutacam butun kilolardan kurtulacam...

kızlar demin sağlık ocağına gittim bi 5 dk çocuklar uyurken dedim gidip diş hapını yazdırayım bittiydide,neyse anacım işte gittim hani tatlandırıcı kullanmaya başladım dedimya 1 hafta önce işte zararı olurmu kullanıyorumda dedim,hay demez olaydım demediğini bırakmadı yawbabam gibidir saolsun pekte sever beni ikinci gebeliğimde oraya giderdimde çok ilgilenirdi saolsun şimdide bana kızıymışım gibi laf ettiee kullanma niye kullanıyorsun onlar diyabetliler için dedi bende üstünde diyet yapanlarda kullanabilir yazıyo dedim,tamam işte şeker hastaları için diyet o dedi normal şeker kullansana dedi bende karbonhidrat çok onda dedim,oda şeker uyuşturucu gibidir azalttıkça vücut alışır tatlı gelir çay dedi bende yeşil çaya katıyorum tatlandırıcıyı dedim,yeşil çay zaten günde bi bardak içilecek oda kanseri koruduğu için öneririz bilhassa dedi,bitki çayı içiyimmi dedim napcan onları boşver içme dedi bende kalakaldım bişeyde diyemedim,ama en son dediki''ben tatlandırıcıyı diyabetlilere bile önermiyorum gerisini sen düşün ister kullan ister kullanma dedi''

canım çalışmaya başladım çocuklarla gidiyorum işe
sorma etraf kreş gibi..
yakında atarlar beni...
sabır sabır nereye kadar di mi

ha işte evet ben de bunu demeye çalışıyordum tatlandırıcı konusunda kesinlikle katılıyorum ellerinden öpüyorum doktor amcanın. çok haklı. destekli diplomalı haklı.

canım çalışmaya başladım çocuklarla gidiyorum işe
sorma etraf kreş gibi..
yakında atarlar beni...
sabır sabır nereye kadar di mi

canimoncelikle kolay gelsin diyorum ya tam anlamadim amagaliba cocuklarda seninle eh niye kiziyorlarki aslinda senin maasini ciftvermeliler nede olsa uc kisi calisiyonuz

canimoncelikle kolay gelsin diyorum ya tam anlamadim amagaliba cocuklarda seninle eh niye kiziyorlarki aslinda senin maasini ciftvermeliler nede olsa uc kisi calisiyonuz

bugün okuldaki kocaman iskeleti dağıttılar..
çene bir yanda kalça bir yanda
Bacak bir yanda kol bir yanda...
Müdür tamam yeter Ayşe hanım siz çıkın gidin evinize...dedi...
Başım ağrıyor dedi...

Ay kız kafayı yiyorum inan
Kız bir yürüseydi iş kolaydı da...

ha işte evet ben de bunu demeye çalışıyordum tatlandırıcı konusunda kesinlikle katılıyorum ellerinden öpüyorum doktor amcanın. çok haklı. destekli diplomalı haklı.

bende karar verdim bugünden itibaren kullanmıycam artık ama kalsın evde halam hatta kayınvalidem deşeker hastalığı var onlar gelirse koyarım önlerine ikram olsun

ya kızlar allah rızası için şu kıza bişeyler diyin beni çıldırtıcak burda hem anlamıyo hemde kafa tutyo karışmıyım dedim ama gerçekten işi kişiselleştirince dayanamadım hepsini okumanıza gerek yok sadece yöntemini ve bana söylediklerine bakın bişeyler yazın ii veya kötü off canımı çok sıktı aptal off dayanamadım napiim beni benden etti allahım yaa

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...umaksam-6dan-sonra-yemeyerek-kilo-verdim.html

ilk sayfalarda yokum son bikaçında başladı tartışmaya benle öff cvb yazmıyım dedim ama çıldırttı ya

canimben araligin 26'sinda basladim ama son iki aydir dogru durust veremedim ama benden kaynakli biraz bosverdim..ama tatil donusu siki tutacam butun kilolardan kurtulacam...

ya ben yaz bitmeden vermek istiyorum ya insan kışın illaki alıyor. daha vermden umudumu kaybedip zaten veremiyorum diyip yine almak istemiyorum. vereyim ki korumaya çalışayım istiyorum. her beden kıyafetim var. artık tek beden olsun istiyorum. nişan için çamışır alınacaktı ya deli oluyorum böyle adetlere ben alırım çamaşırımı falan dedim ama yapacak bir şey yok. tabi soruldu bedenim, nasılsa kilo vericem diye olduğumdan biraz küçük söyledim. tabii değiştirme kartıyla almışlar. canım kayınannem aylardır soruyor 'kızım bak olmazsa bedeni değiştirelim' diye tabii ki olmaz şu halimle ama vermeye başladım bile zaten kendim bir şey alırken de zaten vericem diye küçük alıyorum sonrası rezillik tabi. dolap daha etiketi çıkarılmamış bir sürü kıyafet dolu :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…