Allah sabır versin güzelim zor gerçekten.nerde çalışıyosun?canım çalışmaya başladım çocuklarla gidiyorum işe
sorma etraf kreş gibi..
yakında atarlar beni...
sabır sabır nereye kadar di mi
ha işte evet ben de bunu demeye çalışıyordum tatlandırıcı konusunda kesinlikle katılıyorum ellerinden öpüyorum doktor amcanın. çok haklı. destekli diplomalı haklı.
bende karar verdim bugünden itibaren kullanmıycam artık ama kalsın evde halam hatta kayınvalidem deşeker hastalığı var onlar gelirse koyarım önlerine ikram olsun
ya kızlar allah rızası için şu kıza bişeyler diyin beni çıldırtıcak burda hem anlamıyo hemde kafa tutyo karışmıyım dedim ama gerçekten işi kişiselleştirince dayanamadım hepsini okumanıza gerek yok sadece yöntemini ve bana söylediklerine bakın bişeyler yazın ii veya kötü off canımı çok sıktı aptal off dayanamadım napiim beni benden etti allahım yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...umaksam-6dan-sonra-yemeyerek-kilo-verdim.html
ilk sayfalarda yokum son bikaçında başladı tartışmaya benle öff cvb yazmıyım dedim ama çıldırttı ya
ben hiç nezamandır bikaç kıyafet hariç bişey almadım bi ucuz diye ligralı kotlardan almıştım ozamanlar geldim içine giremedim 40bedendi ama giremedim şimdi onun gibi kotlara giriyorum ama aldığım yeni kotlar poşetten bile çıkmamıştı kilo verince çıkartırım dolapa diye,ama şimdi kaybettim onları 3yeni kot çokta güzellerdiya yırtık pacaydı 2si off çok merak ediyorum içine girebilirmiyim acaba diye,ama bulamadım geçen baya bi aradım neyse çıkarlar biywerden bende çiroz olmuş halde bana bosbol geliyorlamı bideya ben yaz bitmeden vermek istiyorum yainsan kışın illaki alıyor. daha vermden umudumu kaybedip zaten veremiyorum diyip yine almak istemiyorum. vereyim ki korumaya çalışayım istiyorum. her beden kıyafetim var. artık tek beden olsun istiyorum. nişan için çamışır alınacaktı ya deli oluyorum böyle adetlere ben alırım çamaşırımı falan dedim ama yapacak bir şey yok. tabi soruldu bedenim, nasılsa kilo vericem diye olduğumdan biraz küçük söyledim. tabii değiştirme kartıyla almışlar. canım kayınannem aylardır soruyor 'kızım bak olmazsa bedeni değiştirelim' diye tabii ki olmaz şu halimle ama vermeye başladım bile zaten kendim bir şey alırken de zaten vericem diye küçük alıyorum sonrası rezillik tabi. dolap daha etiketi çıkarılmamış bir sürü kıyafet dolu :95:
Allah sabır versin güzelim zor gerçekten.nerde çalışıyosun?
ben de kesinlikle katılıyorum doktora normal şeker bile zararlı ki gerisini siz düşünün.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ksam-6dan-sonra-yemeyerek-kilo-verdim-16.html
işte burda başladı gıcıklaşmaya nerden önerdim bilmemki kendi yapsın işte
sağol canım ya inanınki 3gündür hep içimde kaldı keşke hiç bulaşmasaydım dedim ama ne biliyim böyle bi insan olduğunu sanki çok doğru şeyler yapıyomuş gibi azarlayıp durdu bense ilk yazımda bende senin yöntemine benzer yöntem uyguluyorum daha doğrusu normal yaşantım böyle dedim ara öğünise canım isterse yiyorum dedim anam neymiş ara öğün yenmezmiş onun yönteminde aman uzatmıycam zaten canım sıkkın geçmiyoda niye takıyosama aaaaaaaa densizlik ayol. hemen müdahele ediyorum şekerim
bugün okuldaki kocaman iskeleti dağıttılar..
çene bir yanda kalça bir yanda
Bacak bir yanda kol bir yanda...
Müdür tamam yeter Ayşe hanım siz çıkın gidin evinize...dedi...
Başım ağrıyor dedi...
Ay kız kafayı yiyorum inan
Kız bir yürüseydi iş kolaydı da...
sağol canım ya inanınki 3gündür hep içimde kaldı keşke hiç bulaşmasaydım dedim ama ne biliyim böyle bi insan olduğunu sanki çok doğru şeyler yapıyomuş gibi azarlayıp durdu bense ilk yazımda bende senin yöntemine benzer yöntem uyguluyorum daha doğrusu normal yaşantım böyle dedim ara öğünise canım isterse yiyorum dedim anam neymiş ara öğün yenmezmiş onun yönteminde aman uzatmıycam zaten canım sıkkın geçmiyoda niye takıyosam:
kiraz sapı çayında bir tad var ama çıkaramadım ne olduğunu :44: ilaç gibi mi desem ama bir garip ağır bir tad var :26:
bildirim yapmayı unutmuşum
baş 90
geçen hfta 65
bu hafta 63.5
giden 1.5
toplamda 26.5
hedef 60..
valla ben alıştım kiraz sapına 2-3 gün ara vermiştim bitti diye aldım bugün dişçiden çıkınca aktardan .devam edicem 1 hafta daha sonra maydonoza başlıcam 10 gün
Kızlaaarrr KIME BILDIRIM YAPICAZ BIRI CIKSIN YAHUU ?????
yok canım niye kızıyım ben bidaha girmek cvb yazmakmı allah korusun evet büyüklük bende kalsın bidaha karışmam ona cvbta vermem zaten neyse ,çünkü ben baştan çok uğraştım neyse herkezin kendi yöntemidir saygı duyarım sadece fikrimi söyledim kızmaca yok dedim ama anlayan kim sonunda hakarete varan tartışma başlayınca anladım nasıl insan olduğunu iilikte yaramıyo neyse snde haklısın ben bişey demiyorum zaten tabikide o yöntemi biliyorum benimkide ona benziyo ama ara öğünlerimi istediğim zamanda yiyorum yanlış tutum bu sinir oldum ona ara öğün ye diyen yok bide 111kiloda bi insanın haftada en az 1 kilo vermesi lazımken o 300-500grnormal diyo neynmiş öyle verince kalıcı olurmuş haftada 1+kg verirsende geri alırmışız hemen şişko olurmuşuz off ne saçma bi düşünce demekki bizler hep şişko olucaz bizaman sonracanım bak yanlış anlama ama herkesin yaptığı yöntem kendine.bırak sonuçlarını görsün.ayrıca yaptığı çok yanlış bi yöntem değil şimdi bazı doktorlar bunu tavsiye ediy.tek sorun ne zaman acıktığını ve doyduğunu anlayabilmek.sen farrklı bi yöntemle güzel kilo verdin o da başka bişey deniyor tartışmaya gerke yok bence.sakın beni yanlış anlama tatlım ama bu topikler tartışmak için değil paylaşmak çin.bence büyüklük yap ve git o topiğe barışın benim söyleyeceklerim bunlar.sakın bana kızma haaaa ben sen haksızsın demiyorum sadece bunlara gerek yok..
ağzına sağlık canımya valla bayadır söyleyemediklerimi yazmışsın çok sağol bende yazının başını okuyunca yaw bu qivi ne diyo dediydim ama baktımki başlar aldatmacaymış bana neyse tekrar ağzına sağlık ,gerçektende bu topikler tartışmak için değil biliyorum ve susuyorum artık o utansınya ne yediği ne yemediği bizi ilgilendirmiyor insanlar ne yapacağını nasıl kilo vereceğini şaşırdı kendimizden biliyoruz. yanlış bilgi vermese iyi ama asıl tutumları yanlış. sorun da bu. bak oraya yazdım bir şeyler anlar umarım sen gönlünü ferah tut
geçmiş olsun bilirim acısını az çekmedim fıtıktan neyseki dikkatliyim artık iimya hayret bişii yaa ulen insan kendi kendine nazar değdirirmi .sabah kahvaltı sırasında küçük kızım eline çoraplarını geçirmiş sağa sola sürüyodu görünce yerimden kalktım hızlıca eğildim çıkardım elinden doğrulurken sanki belimde şimşekler çaktı nefesim kesildi öle bir ağrı olduki bel kemiğim kırıldı sandım kızlar ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum bel fıtığından çok şükür iyiydim ama eskiden nasıl ağrı çekiyoduysam şu an öle bir ağrı çekiyorum .valla dişçiye randevum vardı şöle böle geçer bari rtandevumu kaçırmayayım dedim kaplamalarıma prova yapılacaktı çünki taksiyle gittim geldim ama duramıyorum doktorumda izne çıkmış aradım zaten nişantaşında yeri napıcam bilemiyom valla .ameliyat sonrası kullandığım çelik korseyi giydim eğilmeden dikkat ede ede yemek yapmaya başladım valla kıymayı vss hazırlamıştım dolaba atmıştım ızgara yapıcaktım akşam .yok savalla yatardım .gerçi yatmaktanda korkuyom yatınca da kalkmak ölüm geliyo ilaç aldım merhemde sürdüm inşallah bişii yoktur yaa hemde ameliyat olduğum bölgede ağrı var .bi üst omurda da fıtık vardı ama ameliyat etmek istememişti ufak diye dr .korkuyorum o mu patladı şimdi de off yaaaaa offfffffffffff
aktardan almadım ki güzeldir belki onlar. ben liptonunkini denedim. bi tuhaf yahu
yok canım niye kızıyım ben bidaha girmek cvb yazmakmı allah korusun evet büyüklük bende kalsın bidaha karışmam ona cvbta vermem zaten neyse ,çünkü ben baştan çok uğraştım neyse herkezin kendi yöntemidir saygı duyarım sadece fikrimi söyledim kızmaca yok dedim ama anlayan kim sonunda hakarete varan tartışma başlayınca anladım nasıl insan olduğunu iilikte yaramıyo neyse snde haklısın ben bişey demiyorum zaten tabikide o yöntemi biliyorum benimkide ona benziyo ama ara öğünlerimi istediğim zamanda yiyorum yanlış tutum bu sinir oldum ona ara öğün ye diyen yok bide 111kiloda bi insanın haftada en az 1 kilo vermesi lazımken o 3300-500normal diyo neynmiş öyle verince kalıcı olurmuş haftada 11+ verirsende geri alırmışız hemen şişko olurmuşuz off ne saçma bi düşünce demekki bizler hep şişko olucaz bizaman sonra
ağzına sağlık canımya valla bayadır söyleyemediklerimi yazmışsın çok sağol bende yazının başını okuyunca yaw bu qivi ne diyo dediydim ama baktımki başlar aldatmacaymış bana neyse tekrar ağzına sağlık ,gerçektende bu topikler tartışmak için değil biliyorum ve susuyorum artık o utansın
geçmiş olsun bilirim acısını az çekmedim fıtıktan neyseki dikkatliyim artık iim
ya hayret bişii yaa ulen insan kendi kendine nazar değdirirmi .sabah kahvaltı sırasında küçük kızım eline çoraplarını geçirmiş sağa sola sürüyodu görünce yerimden kalktım hızlıca eğildim çıkardım elinden doğrulurken sanki belimde şimşekler çaktı nefesim kesildi öle bir ağrı olduki bel kemiğim kırıldı sandım kızlar ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum bel fıtığından çok şükür iyiydim ama eskiden nasıl ağrı çekiyoduysam şu an öle bir ağrı çekiyorum .valla dişçiye randevum vardı şöle böle geçer bari rtandevumu kaçırmayayım dedim kaplamalarıma prova yapılacaktı çünki taksiyle gittim geldim ama duramıyorum doktorumda izne çıkmış aradım zaten nişantaşında yeri napıcam bilemiyom valla .ameliyat sonrası kullandığım çelik korseyi giydim eğilmeden dikkat ede ede yemek yapmaya başladım valla kıymayı vss hazırlamıştım dolaba atmıştım ızgara yapıcaktım akşam .yok savalla yatardım .gerçi yatmaktanda korkuyom yatınca da kalkmak ölüm geliyo ilaç aldım merhemde sürdüm inşallah bişii yoktur yaa hemde ameliyat olduğum bölgede ağrı var .bi üst omurda da fıtık vardı ama ameliyat etmek istememişti ufak diye dr .korkuyorum o mu patladı şimdi de off yaaaaa offfffffffffff
sorma cnm yaa bi haftadır sol bkalçamdan bacağımın arkasında diz kapağının arkasına doğru bir ağrı oluyodu ama yürürken zormamışımdır diye düşündüm ahhh ahh belirtimiydi yoksam şimdi sinir oldum ihmal ettiğime .yahuu 75 kilodayken belim ağrımaz 7 kilo verdik belimiz ağrıyo iyimii bünye alışamadı herhalde kiloların gidişine :)
ya ne yediği ne yemediği bizi ilgilendirmiyor insanlar ne yapacağını nasıl kilo vereceğini şaşırdı kendimizden biliyoruz. yanlış bilgi vermese iyi ama asıl tutumları yanlış. sorun da bu. bak oraya yazdım bir şeyler anlar umarım sen gönlünü ferah tut
ben de bi aktarın yolunu tutayım. ya da bulayım artık şu slim çayı yaa:84: bulurmuşum işe yaramazmışcnm benim bi tanıdığın arkadaşı aktar ondan aldım ben güveniyom ona iyi olmasa al demez pen pek poşet çay kullanmıyorum halis muhlis bitkiyi alıp kaynatıyorum papatyayı aldım poşetli goşuma gitmedi aktardan aldım gene içiyom akşamlarıda
yok canım niye kızıyım ben bidaha girmek cvb yazmakmı allah korusun evet büyüklük bende kalsın bidaha karışmam ona cvbta vermem zaten neyse ,çünkü ben baştan çok uğraştım neyse herkezin kendi yöntemidir saygı duyarım sadece fikrimi söyledim kızmaca yok dedim ama anlayan kim sonunda hakarete varan tartışma başlayınca anladım nasıl insan olduğunu iilikte yaramıyo neyse snde haklısın ben bişey demiyorum zaten tabikide o yöntemi biliyorum benimkide ona benziyo ama ara öğünlerimi istediğim zamanda yiyorum yanlış tutum bu sinir oldum ona ara öğün ye diyen yok bide 111kiloda bi insanın haftada en az 1 kilo vermesi lazımken o 300-500grnormal diyo neynmiş öyle verince kalıcı olurmuş haftada 1+kg verirsende geri alırmışız hemen şişko olurmuşuz off ne saçma bi düşünce demekki bizler hep şişko olucaz bizaman sonra
ağzına sağlık canımya valla bayadır söyleyemediklerimi yazmışsın çok sağol bende yazının başını okuyunca yaw bu qivi ne diyo dediydim ama baktımki başlar aldatmacaymış bana neyse tekrar ağzına sağlık ,gerçektende bu topikler tartışmak için değil biliyorum ve susuyorum artık o utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?