70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilginç,tadı mayhoştur heralde değilmi...öyleyse severim mayhoş şeyleri...bulursam deniycem en kısa zamanda

ilginç,tadı mayhoştur heralde değilmi...öyleyse severim mayhoş şeyleri...bulursam deniycem en kısa zamanda

hemde nasıl güzel mayhoş bi de tadı var öyle,,küçükken annem hep hasta olunca pişiriverirdii,çok severim ben,hatta en son geçen 1 sene içinde çok hastalanmıştımda aklıma ilk annemin çorbası gelmişti annem bana gelince ilk onu dedim anne ben kızılcık çorbası istiyorum diye canım yaa hemen yapıvermişti ,hastalıkta çok iştah açıyo hiç birşey canım istemez ama buna hayır diyemiyo insan mayhoşluğu bu yüzden ferahlatıyo mideyibu arada ben annemi çoookkk seviyorumm ya bikez daha anladım

yapma böyle zaten busene memlekete gidemiyorum ...benide ağlatcan şimdi...anam burnumda tütüyor zaten sus guuuuu

yapma böyle zaten busene memlekete gidemiyorum ...benide ağlatcan şimdi...anam burnumda tütüyor zaten sus guuuuu

aaa pardon ya bilmiyodum ne biliyim içimden geldii işte,bilmiyorum uzakta yaşasak özlermiyimki diyorum acaba taş çatlasın hergün görüyorum valla

aaa pardon ya bilmiyodum ne biliyim içimden geldii işte,bilmiyorum uzakta yaşasak özlermiyimki diyorum acaba taş çatlasın hergün görüyorum valla

aynı yerdeykende özleniyor ama uzakta çok kötü oluyor arkadaşım...kıymet bilmek lazım,yakınken bol bol görüşün allah ayırmasın canım

selm herkse

tatıl çok yorucu hiç bişey anlamıyorum

inşallah dınlenebılıırm

eşimin ailesi vardı canım
çok giremedim
arada girip okuyorum ama cevap yazmaya fırsat olmadı
of hala çok yorgunum valla

allah kolaylık versin canım
bende aynı vallahi geçen 2 hafta ve bugünde dahil denetleme vardı cıcığımızı çıkardılar birde geçen temmuzdan bu aya kadar yani bir yıllık istatistikleri istediler ay ay...mahvoldum ki ben istemedikleri halde her ay yapıp kenara koyduğum halde....bide yapmasaymışım işin içinden hiç çıkamıyacaktım demek ,aklımı seveyim...ona rağmen bayağı yordu beni...2 haftadır dosyalar evraklar havada uçuşuyor,bakalım daha neler istiycekler...bu aradada gelen bebekler gebeler hasta takipleri...ruh gibi oldum

evet okudum canım bitmedi mi daha denetlemeniz
demi çalışırken öyle şeyler vardı ben valla emekli gibi yaşıyorum
ama bizim sorumlumuz sağolsun her yük onun sırtındaydı
hani hakkını yemeyim iyide kıvırıyordu.
ama evde olmaktan çok sıkıldım valla derya
emekli olunca napacaksak
çalışırkende izinli olmak istiyorduk
ama inanki çok daraldım valla
allah ev hanımlarına yardım etsin
ne işin bitiyor nede yaptığın işin adı var
yok yok ben daha çooooooooook çalışmak istiyorum
aslında burda araştırayım diyorum bu yıl bir iş
ama kızıma kıyamıyorum
zaten hep bakıcı ellerinde büyüdüler gariplerim
sana kolay gelsin canım
arkadaşa haber verdik misafirliğe geleceğiz diye eşimi işten çağırdılar hala yok
valla ayıp oldu ama napsam bilmiyorum.

tatlım kavun çok tatlı fazla şeker yüzünden kilo almayalım

kız beni beklersen menopoza girersin
ben daha iş bulacamda kariyer yapacam da bebe olacak

son gün patlama yaptın yani
bende güya bugün başlıyodum ama unuttum bugün evlilik yıl dönümümüz
doğal olarak akşam yemeğidir tatlıdır derken ipin ucu kaçtı
yarında üniversiteden arkadaşım gelecek
yarında iptal sayılır

kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
8:30-18:30 çalışacaksın haftanın 6 günü ve adamın verdiği maaş 400 lira
sigorta yok yol yok
işi ticarete dökmüşler artık

iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.

tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin,,inş. herşey eskisi gibiolucak merak etme gülerek hatırlıycaksınız bugünleri

bana da yaz bana da yazz, hayatta yapamam oyle lıstelerı ama merak ettımmm acil durumda belkı sıkısınca kullanılabılırrr :26:

yazarım tabi ama akşam olur mu?

olurrrrrrrrrrrr tabıkı dee, şimdiden tesekkurler canımmm

rica ederim. söz konusu diyeti yazıyorum arkadaşlar;

kalkınca aç karnına:
1-2 bardak su +1-2 adet kuru kayısı

kahvaltı:
1 ince dilim tam buğday/tam tahıl/tam yulaf/tam çavdar ekmek
1 porsiyon peynir
domates-salatalık

1. ara:
1 bardak ayran

öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ikindi:
10 adet fındık veya badem veya 2 top dondurma

akşam:
bol salata
avuç içi kadar et veya 4 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
1 dilim ekmek
yemekte ya da yemekten sonra sade soda

3. ara: 10 erik

suyu falan zaten biliyorsunuz bol. hali hazırda diyet yaptığım için bu beni çok zorlamadı gayet rahattı. ama diyet yapmayan biri birden böyle diyete başlarsa zorlanabilir sanıyorum. ayh keşke bir hafta sıksam dişimi 60ları görsem haftaya ne güzel olurdu ama şu öğle yemeklerine dayanabilsem dayanamıyorum. o değil yediğim yerle anlaşma yaptım bi de 3-4 çeşit almak zorundayım

aynen cnmm artık eskiye devammmm nice güzelle yıllara eşinle beraber cnm

kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
8:30-18:30 çalışacaksın haftanın 6 günü ve adamın verdiği maaş 400 lira
sigorta yok yol yok
işi ticarete dökmüşler artık

yuhhhh pardon cnm ama neysee küfürü haketmiş yaniii

geçmiş olsun cnm allah şifa versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…