canım tarhana çorbası değil o bambaşka,,bu kızılcıkla yapılıyo annem yapar benim ,kızılcıkların çekirdeklerini çıkartıp kurutup elinle ufalıyosun sonrada aynı tarhana gibi görüntü oluyo hazır hale geliyo
Eki Görüntüle 219258 işte böyle oluyo
Eki Görüntüle 219259 çorba piştikten sonrada bu çokta lezzetli
ilginç,tadı mayhoştur heralde değilmi...öyleyse severim mayhoş şeyleri...bulursam deniycem en kısa zamanda
hemde nasıl güzel mayhoş bi de tadı var öyle,,küçükken annem hep hasta olunca pişiriverirdii,çok severim ben,hatta en son geçen 1 sene içinde çok hastalanmıştımda aklıma ilk annemin çorbası gelmişti annem bana gelince ilk onu dedim anne ben kızılcık çorbası istiyorum diye canım yaa hemen yapıvermişti ,hastalıkta çok iştah açıyo hiç birşey canım istemez ama buna hayır diyemiyo insan mayhoşluğu bu yüzden ferahlatıyo mideyibu arada ben annemi çoookkk seviyorumm ya bikez daha anladım
yapma böyle zaten busene memlekete gidemiyorum ...benide ağlatcan şimdi...anam burnumda tütüyor zaten sus guuuuu
aaa pardon ya bilmiyodum ne biliyim içimden geldii işte,bilmiyorum uzakta yaşasak özlermiyimki diyorum acaba taş çatlasın hergün görüyorum valla
selm herkse
tatıl çok yorucu hiç bişey anlamıyorum
inşallah dınlenebılıırm
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
deryacım nasılsın?............
iyiyim canım sen nasılsın...uzun zaman oldu denk gelmedik
eşimin ailesi vardı canım
çok giremedim
arada girip okuyorum ama cevap yazmaya fırsat olmadı
of hala çok yorgunum valla
allah kolaylık versin canım
bende aynı vallahi geçen 2 hafta ve bugünde dahil denetleme vardı cıcığımızı çıkardılar birde geçen temmuzdan bu aya kadar yani bir yıllık istatistikleri istediler ay ay...mahvoldum ki ben istemedikleri halde her ay yapıp kenara koyduğum halde....bide yapmasaymışım işin içinden hiç çıkamıyacaktım demek ,aklımı seveyim...ona rağmen bayağı yordu beni...2 haftadır dosyalar evraklar havada uçuşuyor,bakalım daha neler istiycekler...bu aradada gelen bebekler gebeler hasta takipleri...ruh gibi oldum
gunaydın kızlar ya ben sanırsam yazın kılo veremıyorumıkı gundur 74 ama dun aklıma geldı ben daha once kavun yıyerek kilo vermıstım.yemeklerden sonra kavun yersenız kalorı yakımına yardımcı oluyor.
bi diyete sokamadık seni yavrum.dikkat ediyosun olmuyor etmiyosun kilo alıyosun ne biz ne sen keşfedemedik bir trlü senin sorununuzaten abartılı kilon yok ama ilerisi için hamilelik dönemiiçin çalışmak şart yoksa toparlanmak 2 katı zor olcak bende 58 olim bebiş istiyorum seni bekliyorum bak beraber yapçaz ona göre.bu sene sonuna kadar zamanın var
kızlarr bugun artık son kez akşam mantımı da yyip yarın eski tempoma kesin dönüş yapıyorummm ihtiyaç listemi tamamladımmm hergün menü paylaşıp tekrar kiloları yollamaya devamm çok ara verdim kardeşimle sabahları yürücezdeee çıtırlara devam anlıcanızzzzzzzz
kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
8:30-18:30 çalışacaksın haftanın 6 günü ve adamın verdiği maaş 400 lira
sigorta yok yol yok
işi ticarete dökmüşler artık
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.
hoşgeldinben nişanlımla bir düğüne katılacaktım tam diyetimin ortasında, giymeyi düşündüğüm elbisem ve ayakkabılarım üzerime olmayınca diyetisyenimi aradım 1 hafta içinde acil kio vermem incelmem gerektiğini çare bulamazsam internetteki şok diyetleri deneyeceğimi söyledim. sakın onları yapma dedi. benim listeyi sıkalım, sonra toparlarız dedim, hemen şak diye ayak üstü söyledi listeyi. bunu bozmazsan haftada 3 kilo verirsin dedi. bazen bozsam da listeye uymaya çalıştım ve 1 haftada 2.7 kilo verdim hoş düğüne gitmedik ama aşkımın inceldiğimi söylemesi beni öyle mutlu etti ki istersen bir ara o haftanın diyetini yazarım ama hep aynı diyeti yapmak da iyi değil daha sonra yeniden kilo almamak için yavaş yavaş gevşetmek gerekiyor diyetleri. :125:
bana da yaz bana da yazz, hayatta yapamam oyle lıstelerı ama merak ettımmmacil durumda belkı sıkısınca kullanılabılırrr :26:
yazarım tabi ama akşam olur mu?
olurrrrrrrrrrrr tabıkı dee, şimdiden tesekkurler canımmm
tatlım kavun çok tatlı fazla şeker yüzünden kilo almayalım
kız beni beklersen menopoza girersin
ben daha iş bulacamda kariyer yapacam da bebe olacak
son gün patlama yaptın yani
bende güya bugün başlıyodum ama unuttum bugün evlilik yıl dönümümüz
doğal olarak akşam yemeğidir tatlıdır derken ipin ucu kaçtı
yarında üniversiteden arkadaşım gelecek
yarında iptal sayılır
kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
8:30-18:30 çalışacaksın haftanın 6 günü ve adamın verdiği maaş 400 lira
sigorta yok yol yok
işi ticarete dökmüşler artık
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?