70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
8:30-18:30 çalışacaksın haftanın 6 günü ve adamın verdiği maaş 400 lira
sigorta yok yol yok
işi ticarete dökmüşler artık

yoook artık!!!! ya ben öğrenciyken çok ıvır zıvır işte part time çalıştım. o paraya çalışmanın ne olduğunu bilirim. ama dediğim gibi öğrenciyken + part time. o zaman bile o yorgunluğa insanın gücüne gidiyor. insanla dalga geçiyorlar resmen ya bu kadar olmaz. insan olan, bunu mesleği olan birine teklif etmeye bile utanır be.. ne kadar çok insan dedim neyse. kök kurutuyorlar vallahi. verime gelince dibine kadar isterler, karşılığına gelince şuna bakın ayıp ya.

gecmıs olsun canım ufak bı operasyonla atlatmanıza sevındım
ben sevmem zaten karpuz peynırle hıc yemem tatlı ve tuzlu olan seylerı bırlıkte yıyemıyom ben
güzel görünüyo ama nerden bulcaz canım ıstedı gönder bakim
şaka gibi valla
sigorta yok yol yok

ck kötü yaa ıns gönlüne göre bi iş bulursun

hepinize günaydın kızlarr

ya muazzez ne güzel kardesınle yürüyüşe cıkıyorsun iş bitti mi gitmiyor musun:44:

şaka gibi valla
sigorta yok yol yok

çok geçmiş olsun cnaım, umarım bu kucuk operasyon çocuguna cok ıyı gelır

hmmmmm, güzel menüüü yapılabilecek bişi gercekten de saklıyorumhemen acil durumlarda kullanırımmmm, cok tesekkurler canımmmmm

:92: kızlar bu arada hemen muhabbete daldım ama oncelıkle hepınıze gunaydın :92:

bugun temmuz 5 ve benım faranjıtım çoşşştuuu :26: haftasonu düğün münasebetiyle dostalrla bı arada olunca 2 geceyıde dısarda gecırdık ve sonuc şiş bademcıkler, yutkunurken zorlayan bı boğaz, çatallı bi ses dün akşam bogazımın acısıyla evde aglarken eşimde iş yuzunden mecbur sehır dısına cıkmak zorunda kaldııııııııııı kendımı pek bedbaht hıssettım, gozumden yaslar aktıııı

günaydın kızlar nasılsınız
shryvz geçmiş olsun canımneyseki hafif bi şekilde atlatmışsınız kıyamam ben oğluşuna canım ya

sempatik ne diyeceğimi bilemedim valla insanla dalga geçer gibi 400 tl üstelik sigorta yol yok hiç vicdan insaf kalmamış inşallah rabbim güzel kapılar açar önüne boşver

kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir güzel bir gün diliyorum herkese
offf şu ilaçlarda mide bulantısı yapmasa ne güzel olacak öğleye kadar mide bulantısından ölüyorum tam geçti derken akşam ilaçları devreye giriyor hamile olsam bu kadar bulanmaz mideneyse geçecek inşallah
bu arada artık pek mönü yazan yok galiba gerçi sık giremedim bu aralar bakamadım geçmişe ama benim mönü hep tuzsuz şekersiz tatsız tuzsuz bişey işte tuzsuzda pek tadı olmuyor ama sağlık için katlanıyoruz napalım bu akşam yazim bari mönüyü bende

geçmiş olsun. bende de kronik faranjit var atak dönemleri zor oluyor ya. ben genelde ayakta atlatırım hastalıklarımı ama bazen öyle oluyor ki beni bile yatağa düşürüyor. ilk olduğumda 20 saat aralıksız hiç kıpırdamadan uyumuşum yurttaki kızlar korkup uyandırmışlardı. başımı bile kaldıramamıştım çok ağırdı. yani uyandırmasalar belki hala uyuyor olacaktım iştahın da kapanır. ama sen direncini düşürme. acıdan yemek yiyemediğim için kaşık elimde az ağlamadım. çok geçmiş olsun

çatlasın tabi kız yürmeye başladı ha tam şeker olur şimdi bıcır bıcır tamam artık ortalığı yıkıp devireceği zamanlar çok uzak değildir :119:

haklısın canım...
alışveriş yaptım dün ona...
önüme geleni aldım valla
battırdım adamımı

canım seninki kaç aylık şimdi...
ne zaman başladı yrümeye
dışarda çok güzel oluyor zaten....
ayakkabı aldım böyle cicili bicili...
beyaz pembe mavi....
eşim dükkanı alsaydın dedi...
zaten 1 yaşında dedi..

ay ne yapayım dayanamıyorum dedim..
birde oğlana birde kıza aldım...

kendime de keten aldım ama amortisörlü...
zıplıyorum resmen havaya yürürken şiddetle tavsiye ederim...

rengi harika görüntü 10 numara
bende yapacağım heveslendim valla
tadı ağzıma geldi böyle ekşimtrak gibi...
üzerine sarımsak limon kırmızıbiber
offfffffffff of

şaka gibi valla
sigorta yok yol yok

canım çok üüzldüm ama
ekmek aslanın ağzında
çocuk baksana gülüm
hem tecrübe kazanırsın hem yorucu değil
inan 1000 tl ye rahat buluyorsun
dün parkta filipinli bir bayanla tanıştım
3 ayda bir vize yenileyip Türkiyeye geliyormuş
1000 tl ye bakıyor
İngilizce konuşuyor baktığı çocukta anlıyor ha

canım geçmiş olsun..
keşke sünnet de yaptırsaydınız gülüm...
hazır çıkarırdınız aradan...
dikkat et yavruşuna
tekrar çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım sana da çok geçmiş olsun
yalnızsın değil mi
dikkat et oldu mu kendine
özledin değil mi eşini kız....
ne zaman gelecelk

canım geçmiş olsun
ne ilaçı kullanıyorsun?

benımde artık kornıklestı cnaım, sankı hep orda dryo bı anlık üşütmeyle, bı sogukalmaya hemen atak halınde bıtırıyo benı, napcagımı sasırdımmmm, canım yanıooo coookkk

cok gecmıs olsun canım üzüldüm dıkkat et kendıne ıyı bak Allah kavustursun bu arada

canım pek kımse gelmıyor topıge gelende yazıp gıdıyor ock aktıf bı paylasım yok bu ara ama senı özledık canım

cnm yaz tatili kreş devlete bağlı o yüzden yazın tatill kardeşimle sahilde yürüyp geldikk o spor lisesi mezunuu bana yardımcı oluyor kaslarımı çalıştırıyorr

geçmiş olsun cnmm

kızlar geldim yürüyüşten duş aldım yeşil çayımı içiyorumm deniz olmadan yapamam ben yaa sahill sabah güneş deniz öle güzeldekiiii kahvaltımıda yaptım akşam menümü paylaşırım sizleeeee

canım gecmıs olsun böbrekle ılgılı deılde benım aklıma ıdrar yolları yada pipisinde darlık fılan geldı ılk onlarada baktırdınız mı
sağol canım. darlık gibi bi ihtimal yoktu çünkü 5 aylıkken kendi idteğimizle sünnet ettirmiştik.idrar çıkışı az olunca bide gece emmek istemmesi -gündüzde çok hvesli değil yinede emiyor-ağlama nöbetleri 4-5 gündür olunca aklımıza böbrek geldi ama tahlilleri temiz çıktı kan tahlili idrarı alamadık yptırmadık dr da illa idrar tahlili istemedi.bezini ıslatmaması sıcaklardandır dedi.ama okadar sıcak yok yani evim serin. ben yinede idrar tahlilide yaptırcam. bu gece yine kucağımda gezdi yavrum kıyamıyorum bi derdi var belli ama dr lara göre sapasağlam ....
şaka gibi valla
sigorta yok yol yok
dalga mı geçiyorlar..
geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsınız...

geçmiş olsun

İveett :) Lahana çorbası diyetim bitti. Ondan bir kaç gün önce başlamıştım diyete, Toplamda:

24 haziran cuma diete başladım 79.1 ile
3 temmuz pazar 76.4
4 temmuz pazartesi 76.2
5 temmuz salı 76.1

10-11 günde 3 kilo verdim. bu diyet herkese tavsiyemdir

Şimdi dukan zamanı:)

epeydir menülerimi paylaşmıyorum bugün yazayım dedim.sabah 10 da
2 yumurtalı menemen,3 zeytin,peynir
bebeğim 8 aaylık emdiği için proteini fazla alıyorum.
2 dilim ttb ekmeği şekersiz çay ölen yemem akşama kadar 2 ara yaparım.
1. ara 2 por meyve
2.ara 1 kase yoğurt
akşama güveç,pilav,cacık yapacam.
dün tartıda 67.8 i gördüm uçtum sevinçten fazla uçmuşum.bugün bildirimimden bile fazla çıktım.68.5
cumaya kadar eksilmem lazım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…