kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
8:30-18:30 çalışacaksın haftanın 6 günü ve adamın verdiği maaş 400 lira
sigorta yok yol yok
işi ticarete dökmüşler artık
gecmıs olsun canım ufak bı operasyonla atlatmanıza sevındımiyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.
ben sevmem zaten karpuz peynırle hıc yemem tatlı ve tuzlu olan seylerı bırlıkte yıyemıyom benbenimde akşam menüm
saat:18:00 1d. karpuz-kk peynir.
saat 19dada 1 kase kızılcık çorbası(sarımsaklı)
bugün böyle yaptım karpuz peynir deniyim dedim ama sabahtan beri açım doymadım çorbayıda yedim sonra,karpuz peynir dikkatli ve ölçülü olunmazsa kilo aldırıyormuş kızlar dikkat edin,,,
Doktorum-Karpuz ve Peynir Şişmanlatıyor mu? Sorusunun Cevabını İzle | Sınırsız Video İzle işte burda bakın çok şaşırdım yaaa
güzel görünüyo ama nerden bulcaz canım ıstedı gönder bakimcanım tarhana çorbası değil o bambaşka,,bu kızılcıkla yapılıyo annem yapar benim ,kızılcıkların çekirdeklerini çıkartıp kurutup elinle ufalıyosun sonrada aynı tarhana gibi görüntü oluyo hazır hale geliyo
Eki Görüntüle 219258 işte böyle oluyo
Eki Görüntüle 219259 çorba piştikten sonrada bu çokta lezzetli
şaka gibi valla
sigorta yok yol yok
şaka gibi valla
sigorta yok yol yok
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.
rica ederim. söz konusu diyeti yazıyorum arkadaşlar;
kalkınca aç karnına:
1-2 bardak su +1-2 adet kuru kayısı
kahvaltı:
1 ince dilim tam buğday/tam tahıl/tam yulaf/tam çavdar ekmek
1 porsiyon peynir
domates-salatalık
1. ara:
1 bardak ayran
öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ikindi:
10 adet fındık veya badem veya 2 top dondurma
akşam:
bol salata
avuç içi kadar et veya 4 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
1 dilim ekmek
yemekte ya da yemekten sonra sade soda
3. ara: 10 erik
suyu falan zaten biliyorsunuz bol. hali hazırda diyet yaptığım için bu beni çok zorlamadı gayet rahattı. ama diyet yapmayan biri birden böyle diyete başlarsa zorlanabilir sanıyorum. ayh keşke bir hafta sıksam dişimi 60ları görsem haftaya ne güzel olurdu ama şu öğle yemeklerine dayanabilsem dayanamıyorum. o değil yediğim yerle anlaşma yaptım bi de 3-4 çeşit almak zorundayım
:92: kızlar bu arada hemen muhabbete daldım ama oncelıkle hepınıze gunaydın :92:
bugun temmuz 5 ve benım faranjıtım çoşşştuuu :26: haftasonu düğün münasebetiyle dostalrla bı arada olunca 2 geceyıde dısarda gecırdık ve sonuc şiş bademcıkler, yutkunurken zorlayan bı boğaz, çatallı bi sesdün akşam bogazımın acısıyla evde aglarken eşimde iş yuzunden mecbur sehır dısına cıkmak zorunda kaldııııııııııı kendımı pek bedbaht hıssettım, gozumden yaslar aktıııı
çatlasın tabikız yürmeye başladı ha tam şeker olur şimdi bıcır bıcır tamam artık ortalığı yıkıp devireceği zamanlar çok uzak değildir :119:
çatlasın anam çatlasın valla,biliyomusun benim kızda yürümeyi iice söktü,1.5 haftadır diyim bende dışarlardada bi yürüyo sanırsın oyuncak bebek allah nazarlardan korusun çok korkuyorum nazar deyicek diye çok tatlı inan okadar mutluyumki bende anlıyorum yaneee
:
canım tarhana çorbası değil o bambaşka,,bu kızılcıkla yapılıyo annem yapar benim ,kızılcıkların çekirdeklerini çıkartıp kurutup elinle ufalıyosun sonrada aynı tarhana gibi görüntü oluyo hazır hale geliyo
Eki Görüntüle 219258 işte böyle oluyo
Eki Görüntüle 219259 çorba piştikten sonrada bu çokta lezzetli
şaka gibi valla
sigorta yok yol yok
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.
:92: kızlar bu arada hemen muhabbete daldım ama oncelıkle hepınıze gunaydın :92:
bugun temmuz 5 ve benım faranjıtım çoşşştuuu :26: haftasonu düğün münasebetiyle dostalrla bı arada olunca 2 geceyıde dısarda gecırdık ve sonuc şiş bademcıkler, yutkunurken zorlayan bı boğaz, çatallı bi sesdün akşam bogazımın acısıyla evde aglarken eşimde iş yuzunden mecbur sehır dısına cıkmak zorunda kaldııııııııııı kendımı pek bedbaht hıssettım, gozumden yaslar aktıııı
günaydın kızlar nasılsınız
shryvz geçmiş olsun canımneyseki hafif bi şekilde atlatmışsınız kıyamam ben oğluşuna canım ya
sempatik ne diyeceğimi bilemedim valla insanla dalga geçer gibi 400 tl üstelik sigorta yol yok hiç vicdan insaf kalmamış inşallah rabbim güzel kapılar açar önüne boşver
kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir güzel bir gün diliyorum herkese
offf şu ilaçlarda mide bulantısı yapmasa ne güzel olacak öğleye kadar mide bulantısından ölüyorum tam geçti derken akşam ilaçları devreye giriyor hamile olsam bu kadar bulanmaz mideneyse geçecek inşallah
bu arada artık pek mönü yazan yok galiba gerçi sık giremedim bu aralar bakamadım geçmişe ama benim mönü hep tuzsuz şekersiz tatsız tuzsuz bişey iştetuzsuzda pek tadı olmuyor ama sağlık için katlanıyoruz napalım bu akşam yazim bari mönüyü bende
geçmiş olsun. bende de kronik faranjit var atak dönemleri zor oluyor ya. ben genelde ayakta atlatırım hastalıklarımı ama bazen öyle oluyor ki beni bile yatağa düşürüyor. ilk olduğumda 20 saat aralıksız hiç kıpırdamadan uyumuşum yurttaki kızlar korkup uyandırmışlardı. başımı bile kaldıramamıştım çok ağırdı. yani uyandırmasalar belki hala uyuyor olacaktımiştahın da kapanır. ama sen direncini düşürme. acıdan yemek yiyemediğim için kaşık elimde az ağlamadım. çok geçmiş olsun
canım sana da çok geçmiş olsun
yalnızsın değil mi
dikkat et oldu mu kendine
özledin değil mi eşini kız....
ne zaman gelecelk
canım dun bogazım fena oldu, aksam ıyıce kotulestım ama eşimin gıtmesı gerekıyodu gzoudme yasla gonderdımmm onunda gozu arkada kaldı ama mecbur kaldık, bugun işleri var bıtınc eılk otobusle dönecek ınşşşşdün gece yanlızdım evde hasta halde, bıde bu gece yalnız kalırım sanırım:26: bırazdan doktora gıtcem sanırımmmm canım acıyooo
canım geçmiş olsun
ne ilaçı kullanıyorsun?
cok gecmıs olsun canım üzüldüm dıkkat et kendıne ıyı bak Allah kavustursun bu arada:92: kızlar bu arada hemen muhabbete daldım ama oncelıkle hepınıze gunaydın :92:
günaydın kızlar nasılsınız
shryvz geçmiş olsun canımneyseki hafif bi şekilde atlatmışsınız kıyamam ben oğluşuna canım ya
sempatik ne diyeceğimi bilemedim valla insanla dalga geçer gibi 400 tl üstelik sigorta yol yok hiç vicdan insaf kalmamış inşallah rabbim güzel kapılar açar önüne boşver
kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir güzel bir gün diliyorum herkese
offf şu ilaçlarda mide bulantısı yapmasa ne güzel olacak öğleye kadar mide bulantısından ölüyorum tam geçti derken akşam ilaçları devreye giriyor hamile olsam bu kadar bulanmaz mideneyse geçecek inşallah
bu arada artık pek mönü yazan yok galiba gerçi sık giremedim bu aralar bakamadım geçmişe ama benim mönü hep tuzsuz şekersiz tatsız tuzsuz bişey iştetuzsuzda pek tadı olmuyor ama sağlık için katlanıyoruz napalım bu akşam yazim bari mönüyü bende
gecmıs olsun canım ufak bı operasyonla atlatmanıza sevındım
ben sevmem zaten karpuz peynırle hıc yemem tatlı ve tuzlu olan seylerı bırlıkte yıyemıyom ben
güzel görünüyo ama nerden bulcaz canım ıstedı gönder bakim
ck kötü yaa ıns gönlüne göre bi iş bulursun
hepinize günaydın kızlarr
ya muazzez ne güzel kardesınle yürüyüşe cıkıyorsun iş bitti mi gitmiyor musun:44:
sağol canım. darlık gibi bi ihtimal yoktu çünkü 5 aylıkken kendi idteğimizle sünnet ettirmiştik.idrar çıkışı az olunca bide gece emmek istemmesi -gündüzde çok hvesli değil yinede emiyor-ağlama nöbetleri 4-5 gündür olunca aklımıza böbrek geldi ama tahlilleri temiz çıktı kan tahlili idrarı alamadık yptırmadık dr da illa idrar tahlili istemedi.bezini ıslatmaması sıcaklardandır dedi.ama okadar sıcak yok yani evim serin. ben yinede idrar tahlilide yaptırcam. bu gece yine kucağımda gezdi yavrum kıyamıyorum bi derdi var belli ama dr lara göre sapasağlam ....canım gecmıs olsun böbrekle ılgılı deılde benım aklıma ıdrar yolları yada pipisinde darlık fılan geldı ılk onlarada baktırdınız mı
dalga mı geçiyorlar..kızlar bugün iş görüşmesine gittim yine
şaka gibi valla
sigorta yok yol yok
geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsınız...iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.geçmişi okuyamadım kızlarr yarın okurum artık.bi kaç gün pek giremem heralde oğlum izin vermiyo yaa hep kucağımda.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.görüşürüzzzzz.
mrb kızlar bayadır yoktum nasılsınız bakalım
mrb kızlar bayadır yoktum nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?