canım geçmiş olsun
ne ilaçı kullanıyorsun?
sağol canım herkes tatilde sanırım yaz sonu yada ramazanda toplaşırız inşallahcok gecmıs olsun canım üzüldüm dıkkat et kendıne ıyı bak Allah kavustursun bu arada
canım pek kımse gelmıyor topıge gelende yazıp gıdıyor ock aktıf bı paylasım yok bu ara ama senı özledık canım
sağol canım benim sanada geçmiş olsun sende benim gibi yaz günü hasta olmayı becerebilenlerdensindoktora gıttım geldımmm, tahmın ettıgım gıbı faranjıt yıne almıs basını gıtmışşşş, aftasonu fena carpmıs benı bademcıklerım ıltıhaplanmışşşş:26: iğneleri verıyodu ama kocişte yok kimle gıtcem iğneye dedım antıbıyotık yazdı doktorda, gargara, agrı kesıcı&ates dusuruc, hemencık ıyılesırım ınşşşşherkese gecmıs olsun dılkelerı ıcın cok tesekkur edıyorummmm
belenaycımm sana da cok gecmıs olsun ınş sende kısa zmnda hemen ıyılesır sağlıklı kılo verme yoluna aynı hızla gerı dönersınnnnn
bırak batacaksa sen batır çocuklar batırsın sefan olsunhaklısın canım...
alışveriş yaptım dün ona...
önüme geleni aldım valla
battırdım adamımı
ada çayı ile gargara yap. bana hep söylenen şey. aldım çayı ama bir kere bile yapmadım paketi bile açmadım. ama adaçayının iltihap tedavi etme özelliği meşhurdur. dur bak senin için araştırdım buldum şimdi gargara tarifi : Çalkalama/Gargara: 2-3 tatlı kaşığı kurutlmuş ve ince kıyılmış yaprak, 2 bardak soğuk suya eklenir ve ateşe konur. kaynamaya başlayınca ocaktan indirilir ve üstü kapalı olarak 15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde pek çok kere 5-10 dakika süreli gargaralar yapılır. Adaçayı dıştan uygulandığında (Çalkalama ve Gargara), bademcik iltihabı, boğaz hastalıkları, diş iltihaplanmaları, yutak ve ağız boşluğu iltihaplanmalarında veya ülserlerinde özellikle önerilir. Eğer zamanında adaçayı kullanılmış olsaydı, pek çok çocukta ve yetişkinde bademcik ameliyatına gerek kalmayabilirdi. Bedenimizin polisleri olarak, zehirli maddeleri yakalayan ve zararsız hale getiren bademcikler alındığında, ağızdan giren zararlı maddeler doğruca böbreklere ulaşırlar. Adaçayı, sallanan dişlere, dişeti çekilmesine ve kanamasına karşı da (Çalkalama ve Gargara) başarıyla kullanılabilir veya bitki çayına batırılan pamuk hasta bölgelere uygulanır. Ayrıca dıştan kullanımda da, gargara ve çalkalamaların yanısıra yara kompresi olarak da kullanılabilir. (alıntı)benımde artık kornıklestı cnaım, sankı hep orda dryo bı anlık üşütmeyle, bı sogukalmaya hemen atak halınde bıtırıyo benı, napcagımı sasırdımmmm, canım yanıooo coookkk
İveett :) Lahana çorbası diyetim bitti. Ondan bir kaç gün önce başlamıştım diyete, Toplamda:
24 haziran cuma diete başladım 79.1 ile
3 temmuz pazar 76.4
4 temmuz pazartesi 76.2
5 temmuz salı 76.1
10-11 günde 3 kilo verdim. bu diyet herkese tavsiyemdir
Şimdi dukan zamanı:)
doktora gıttım geldımmm, tahmın ettıgım gıbı faranjıt yıne almıs basını gıtmışşşş, aftasonu fena carpmıs benı bademcıklerım ıltıhaplanmışşşş:26: iğneleri verıyodu ama kocişte yok kimle gıtcem iğneye dedım antıbıyotık yazdı doktorda, gargara, agrı kesıcı&ates dusuruc, hemencık ıyılesırım ınşşşşherkese gecmıs olsun dılkelerı ıcın cok tesekkur edıyorummmm
belenaycımm sana da cok gecmıs olsun ınş sende kısa zmnda hemen ıyılesır sağlıklı kılo verme yoluna aynı hızla gerı dönersınnnnn
bırak batacaksa sen batır çocuklar batırsın sefan olsun
ada çayı ile gargara yap. bana hep söylenen şey. aldım çayı ama bir kere bile yapmadım paketi bile açmadım. ama adaçayının iltihap tedavi etme özelliği meşhurdur. dur bak senin için araştırdım buldum şimdi gargara tarifi : Çalkalama/Gargara: 2-3 tatlı kaşığı kurutlmuş ve ince kıyılmış yaprak, 2 bardak soğuk suya eklenir ve ateşe konur. kaynamaya başlayınca ocaktan indirilir ve üstü kapalı olarak 15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde pek çok kere 5-10 dakika süreli gargaralar yapılır. Adaçayı dıştan uygulandığında (Çalkalama ve Gargara), bademcik iltihabı, boğaz hastalıkları, diş iltihaplanmaları, yutak ve ağız boşluğu iltihaplanmalarında veya ülserlerinde özellikle önerilir. Eğer zamanında adaçayı kullanılmış olsaydı, pek çok çocukta ve yetişkinde bademcik ameliyatına gerek kalmayabilirdi. Bedenimizin polisleri olarak, zehirli maddeleri yakalayan ve zararsız hale getiren bademcikler alındığında, ağızdan giren zararlı maddeler doğruca böbreklere ulaşırlar. Adaçayı, sallanan dişlere, dişeti çekilmesine ve kanamasına karşı da (Çalkalama ve Gargara) başarıyla kullanılabilir veya bitki çayına batırılan pamuk hasta bölgelere uygulanır. Ayrıca dıştan kullanımda da, gargara ve çalkalamaların yanısıra yara kompresi olarak da kullanılabilir. (alıntı)
canım raporda verseydı bu halde calısıyor musun hala yoksa:44:
tesekkur ederım canım onem verıp arasırdıgın ıcınbı gargara verdı yemek yıyemedım hala şimdi sıparıs verıdm onu yedıkten sonra yapcam gargarayı, zatn yedgım bıseyden de tat alamıyorummmm:26:
rapor verse nolcak canım ozel olarak bı ofıste calısıyorum ben,hem de patronum tatılde :26:
en azından yatıp dınlenırdın canım tüh yaa
topik yine dağılmışanneler bebişler anne aday adayları herkes hastamı olmuş çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursunuz inşallah. ziyaretçi olarak bakınıp bakınıp duruyorum ama bir türlü giriş yapasım gelmiyor üşengeçliğim üzerimde yine
ben öyle tuhaf şeylere üşenirim işteaay oraya bı şifre bı isim yazmaktan üşenir mi insan yaaaaben hasta halımle buralardayım bakkk, antıbıyotıgımı ıctım gargaramı yaptım akşama spora gıtsemmki dıye dusünuyorum bıdee :44:
topik yine dağılmışanneler bebişler anne aday adayları herkes hastamı olmuş çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursunuz inşallah. ziyaretçi olarak bakınıp bakınıp duruyorum ama bir türlü giriş yapasım gelmiyor üşengeçliğim üzerimde yine
ben öyle tuhaf şeylere üşenirim işteyaz ortasında hastalıkta hiçbişeye benzemez ilaçlarını ihmal etme eşinin dediği gibi spor yap terle biraz açılırsın
aferin gizli takipçi seniisen sıteden cıkarken cıkıs mı yapıyorsun ben hıc yapmıyorum sadece sayfayı kapatıyorum okadar her seferınde sıfre fılan gırmıyorum dırek acılıyor o yüzden
çıtırlar menümmmm
uyanınca
2 bardak yeşil çay
kahvaltı
2 dilim lıght ekmek
peynir
zeytin
domates -salatalık
kırmızı köz.biber
ara1 bardak ayran
öğlekiraz (canım bişey istemedi)
aradomates salatalık
akşammüsli (yicem)
su ya devammmm
dişe dokunur hıc bısı yemeden gunu bıtırıyosun ama sennnn :26: bünyen belkı alısıktır ama vucudun zayıf düşmesin bak topıkcene hastayız zatennn:26:
canım benım bılgısayra kımse oturmaz ama senınkınde oyel bı sıkıntı varsa sıteden cıkmak daha kolay bence gelınc etekrar gırersın ama sıfre fılanla ugrasmazsın vey aben oglen cıkarken bılgısayarı kıtlıyorum ekranı yanı windows+L tuşu canım acarkende ctrl+alt+delete o da gzüel yöntemhavalar sapıttı benım bunye napsınnnnnbutun haftasonunu boyle gecırırsen :118: :118: olacagı buydu zatennnn :26:
ilkokul cocukları gıbı bademcıklerım ıltıhaplanmıs bırdennnngideyım de terımı atayım bariiii, aerobık var bugun onları yapcak pek halım yok olmadı aletlıye gecıs yaparlarsa ona gecerımmm :44:
kız ben de hep cıkıs yapıyorummm, nolur nolmaz, bazen acıl bı iş cıkıyo masadan kalkıyorum o zmn baskaları oturabılıyooo :26: bı de ınatla rumuzumda uzun, dıyorum daha kısa bısı bulamamısmıyımmmm ıkı saat onu yazıyorum bıdeee
çıtırlar menümmmm
uyanınca
2 bardak yeşil çay
kahvaltı
2 dilim lıght ekmek
peynir
zeytin
domates -salatalık
kırmızı köz.biber
ara1 bardak ayran
öğlekiraz (canım bişey istemedi)
aradomates salatalık
akşammüsli (yicem)
su ya devammmm
canım benım bılgısayra kımse oturmaz ama senınkınde oyel bı sıkıntı varsa sıteden cıkmak daha kolay bence gelınc etekrar gırersın ama sıfre fılanla ugrasmazsın vey aben oglen cıkarken bılgısayarı kıtlıyorum ekranı yanı windows+L tuşu canım acarkende ctrl+alt+delete o da gzüel yöntem
bencede hıcbısey yok menüde bı kahvaltı güzel sonra kılo versende koruması zor olur bak yasadın zaten azcık fazla yıyınce hemen artılar geldı daha dolu menüler ve daha uzun sürede kılo verırsen daha kalıcı olur bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?