70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun
ne ilaçı kullanıyorsun?

sağol canım kortizon kullanıyorum canım bide antibiotik ağrı kesici en çokta kalsiyum içerken midem bulanıyor halbuki tatlı içimi güzel ama etkiliyor işte hayatımda kullanmadığım kadar ilaç içtim sanırım toptan tedavi oldu

sağol canım herkes tatilde sanırım yaz sonu yada ramazanda toplaşırız inşallah

doktora gıttım geldımmm, tahmın ettıgım gıbı faranjıt yıne almıs basını gıtmışşşş, aftasonu fena carpmıs benı bademcıklerım ıltıhaplanmışşşş:26: iğneleri verıyodu ama kocişte yok kimle gıtcem iğneye dedım antıbıyotık yazdı doktorda, gargara, agrı kesıcı&ates dusuruc, hemencık ıyılesırım ınşşşş herkese gecmıs olsun dılkelerı ıcın cok tesekkur edıyorummmm

belenaycımm sana da cok gecmıs olsun ınş sende kısa zmnda hemen ıyılesır sağlıklı kılo verme yoluna aynı hızla gerı dönersınnnnn

sağol canım benim sanada geçmiş olsun sende benim gibi yaz günü hasta olmayı becerebilenlerdensin bol bol ıhlamur nane limon adaçayı bide elma kaynat iç çok faydası oluyor dikkat et kendine

haklısın canım...
alışveriş yaptım dün ona...
önüme geleni aldım valla
battırdım adamımı
bırak batacaksa sen batır çocuklar batırsın sefan olsun

benımde artık kornıklestı cnaım, sankı hep orda dryo bı anlık üşütmeyle, bı sogukalmaya hemen atak halınde bıtırıyo benı, napcagımı sasırdımmmm, canım yanıooo coookkk
ada çayı ile gargara yap. bana hep söylenen şey. aldım çayı ama bir kere bile yapmadım paketi bile açmadım. ama adaçayının iltihap tedavi etme özelliği meşhurdur. dur bak senin için araştırdım buldum şimdi gargara tarifi : Çalkalama/Gargara: 2-3 tatlı kaşığı kurutlmuş ve ince kıyılmış yaprak, 2 bardak soğuk suya eklenir ve ateşe konur. kaynamaya başlayınca ocaktan indirilir ve üstü kapalı olarak 15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde pek çok kere 5-10 dakika süreli gargaralar yapılır. Adaçayı dıştan uygulandığında (Çalkalama ve Gargara), bademcik iltihabı, boğaz hastalıkları, diş iltihaplanmaları, yutak ve ağız boşluğu iltihaplanmalarında veya ülserlerinde özellikle önerilir. Eğer zamanında adaçayı kullanılmış olsaydı, pek çok çocukta ve yetişkinde bademcik ameliyatına gerek kalmayabilirdi. Bedenimizin polisleri olarak, zehirli maddeleri yakalayan ve zararsız hale getiren bademcikler alındığında, ağızdan giren zararlı maddeler doğruca böbreklere ulaşırlar. Adaçayı, sallanan dişlere, dişeti çekilmesine ve kanamasına karşı da (Çalkalama ve Gargara) başarıyla kullanılabilir veya bitki çayına batırılan pamuk hasta bölgelere uygulanır. Ayrıca dıştan kullanımda da, gargara ve çalkalamaların yanısıra yara kompresi olarak da kullanılabilir. (alıntı)

oh hepsinden bi tutam sırayla ya bu lahana çorbası diyeti şey değil mi sabah öğle akşam çorba içiyorsun o mu? :44:

canım raporda verseydı bu halde calısıyor musun hala yoksa:44:

tesekkur ederım canım onem verıp arasırdıgın ıcın bı gargara verdı yemek yıyemedım hala şimdi sıparıs verıdm onu yedıkten sonra yapcam gargarayı, zatn yedgım bıseyden de tat alamıyorummmm:26:

canım raporda verseydı bu halde calısıyor musun hala yoksa:44:

rapor verse nolcak canım ozel olarak bı ofıste calısıyorum ben,hem de patronum tatılde :26:

en azından yatıp dınlenırdın canım tüh yaa

en azından yatıp dınlenırdın canım tüh yaa

malesef oyle bı sansım olmayacak ama patron burda olmadıgı ıcın hıc olmazsa kafamı masama koyabılırım aradaaa :26:

bıde bu aksam spor var, ona gıdıp gıtmeme konusudna kararsızım, eşin ne zmn boyle hastalansa hemen halı saha macına gıder bı ter atar hıc bıseycıgı kalmaz, az once konustukta gıt sen de bı ter at ama usutmeden eve gec sonra bı guzel banyo yapıp yatarsın dıyoooo, ne yapsam karar veremedımmm :44::44:

topik yine dağılmış anneler bebişler anne aday adayları herkes hastamı olmuş çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursunuz inşallah. ziyaretçi olarak bakınıp bakınıp duruyorum ama bir türlü giriş yapasım gelmiyor üşengeçliğim üzerimde yine

aay oraya bı şifre bı isim yazmaktan üşenir mi insan yaaaa ben hasta halımle buralardayım bakkk, antıbıyotıgımı ıctım gargaramı yaptım akşama spora gıtsemmki dıye dusünuyorum bıdee :44:

aay oraya bı şifre bı isim yazmaktan üşenir mi insan yaaaa ben hasta halımle buralardayım bakkk, antıbıyotıgımı ıctım gargaramı yaptım akşama spora gıtsemmki dıye dusünuyorum bıdee :44:
ben öyle tuhaf şeylere üşenirim işte yaz ortasında hastalıkta hiçbişeye benzemez ilaçlarını ihmal etme eşinin dediği gibi spor yap terle biraz açılırsın

aferin gizli takipçi senii sen sıteden cıkarken cıkıs mı yapıyorsun ben hıc yapmıyorum sadece sayfayı kapatıyorum okadar her seferınde sıfre fılan gırmıyorum dırek acılıyor o yüzden

ben öyle tuhaf şeylere üşenirim işte yaz ortasında hastalıkta hiçbişeye benzemez ilaçlarını ihmal etme eşinin dediği gibi spor yap terle biraz açılırsın

havalar sapıttı benım bunye napsınnnnn butun haftasonunu boyle gecırırsen :118: :118: olacagı buydu zatennnn :26:
ilkokul cocukları gıbı bademcıklerım ıltıhaplanmıs bırdennnn gideyım de terımı atayım bariiii, aerobık var bugun onları yapcak pek halım yok olmadı aletlıye gecıs yaparlarsa ona gecerımmm :44:

aferin gizli takipçi senii sen sıteden cıkarken cıkıs mı yapıyorsun ben hıc yapmıyorum sadece sayfayı kapatıyorum okadar her seferınde sıfre fılan gırmıyorum dırek acılıyor o yüzden

kız ben de hep cıkıs yapıyorummm, nolur nolmaz, bazen acıl bı iş cıkıyo masadan kalkıyorum o zmn baskaları oturabılıyooo :26: bı de ınatla rumuzumda uzun, dıyorum daha kısa bısı bulamamısmıyımmmm ıkı saat onu yazıyorum bıdeee

çıtırlar menümmmm

uyanınca
2 bardak yeşil çay

kahvaltı
2 dilim lıght ekmek
peynir
zeytin
domates -salatalık
kırmızı köz.biber

ara1 bardak ayran

öğlekiraz (canım bişey istemedi)

aradomates salatalık

akşammüsli (yicem)

su ya devammmm

Son düzenleme:

dişe dokunur hıc bısı yemeden gunu bıtırıyosun ama sennnn :26: bünyen belkı alısıktır ama vucudun zayıf düşmesin bak topıkcene hastayız zatennn:26:

canım benım bılgısayra kımse oturmaz ama senınkınde oyel bı sıkıntı varsa sıteden cıkmak daha kolay bence gelınc etekrar gırersın ama sıfre fılanla ugrasmazsın vey aben oglen cıkarken bılgısayarı kıtlıyorum ekranı yanı windows+L tuşu canım acarkende ctrl+alt+delete o da gzüel yöntem

bencede hıcbısey yok menüde bı kahvaltı güzel sonra kılo versende koruması zor olur bak yasadın zaten azcık fazla yıyınce hemen artılar geldı daha dolu menüler ve daha uzun sürede kılo verırsen daha kalıcı olur bence canım

cnm benim yediklerimi bilsen o artılar az bile hergün burger kıng de alıyodum soluguu akşam müsli yalan oldu zaten :) yemek yedimmm

selam kızlarrr vınnla baqlanıyorum nete..safranboluda köydeyim şuan...yarın 5 civarı yola çıkıcaz inş..iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim..sizleri çok seviyorum kızlarr...çok yediiiimmmm çokkk ama hiç pişman deqilim :76::76: midem bayram etti...hesabı kitabı düşünmeden yedim midemde tatil yaptı (diyetten) ...çok dolu dolu geçti günler..gezdk tozduk yedik içtik ve zaman doldu..yarın istanbula dönüyorum kızlar...akşamları çok soquk oluyor 1-2 akşam soba bile yaktık eve dönüp eski beslenme düzenime dönmek için can atıyorum..özledim sevgili diyetimi yataqımı istanbulun sıcaqını bilee özlüyo insan yaa..ne kadar adı tatil olsada evini özlüyor insan...bide ben çok evciyimdir onunda etkisi var sanırım...dualarınıza ihtiyacım var yarın akşamüstü yola çıkıcaz...öpüyorum hepinizi..sabahtan akşama kadar sitede kalmak bile gözümde tutuyor...szide özleyin beni anacımm

mektupp
hiçbiryere bırakmam canım ablamı..ben seni öyle kolay bulmadımki kolay bırakayım...seni çok seviyorum canım ablam benim..
muazzezzzz kıss doqum günün kutlu olsun bebeqimmm Rabbim hayırlı mutlu saqlıklı istediqin gibi bir yaşam nasip etsin bnm canımaa...kıss hayırsız insan bi merak eder indinizmi sena diye bi arar sorar neyse taşıma suyla deqirmen dönmemiş

hepinize iyiakşamlar kızlar vınnla baqlanıyorum çıkıyım..inşallah görüşürüz..Allaha emanet olun kızlar...

yine bir ben ve ziyaretçi neyse mönüyü yazim ben bugün biraz fazla kaçtı zaten artılardayım ama napim tazsız tuzsuz yemekten gına geldi ben yazim da sizde topa tutun beni sabah mide bulantısından ölüyorum akşam üstü diriliyorum ha babam yedim bugün :18:

:125:

sabah.
1 dilim ekmek,az peynir,yarım domates,salatalık

ara
iki adet kuru kayısı ,iki adet ceviz

öğle:
5 kaşık bulgur pilavıama ama yağı yok tuzu yok karnımda çok açtı :26:
küçük parça haşlanmış tavuk eti yine yazsız tuzsuz
üç kaşık yoğurt
yarım çay bardağı fanta niye içtiysem canım çekti herhal

ara:
6 adet kayısıbaşka türlü kabızlığın önüne geçemiyoruuuuuuum:84:

akşam:
bezelye patates ve tavuklu enginar yemeği yine tuz yok yağ çok az yok yok yok
3 kaşık yoğurt

ara.
üç küçük dilim karpuz
bir küllah dondurma

yahu ne yemişim maşallah bende ama arada kendimi acındırmayı unutmamışım tuz yok yağ yok diye
işte mönü nasıl diye sormıyayım dimi sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…