selam kızlarrrvınnla baqlanıyorum nete..safranboluda köydeyim şuan...yarın 5 civarı yola çıkıcaz inş..iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim..sizleri çok seviyorum kızlarr...çok yediiiimmmm çokkk ama hiç pişman deqilim :76::76: midem bayram etti...hesabı kitabı düşünmeden yedim midemde tatil yaptı (diyetten) ...çok dolu dolu geçti günler..gezdk tozduk yedik içtik ve zaman doldu..yarın istanbula dönüyorum kızlar...akşamları çok soquk oluyor 1-2 akşam soba bile yaktık eve dönüp eski beslenme düzenime dönmek için can atıyorum..özledim sevgili diyetimi yataqımı istanbulun sıcaqını bilee özlüyo insan yaa..ne kadar adı tatil olsada evini özlüyor insan...bide ben çok evciyimdir onunda etkisi var sanırım...dualarınıza ihtiyacım var yarın akşamüstü yola çıkıcaz...öpüyorum hepinizi..sabahtan akşama kadar sitede kalmak bile gözümde tutuyor...szide özleyin beni anacımm
mektupp
hiçbiryere bırakmam canım ablamı..ben seni öyle kolay bulmadımki kolay bırakayım...seni çok seviyorum canım ablam benim..
muazzezzzz kıss doqum günün kutlu olsun bebeqimmmRabbim hayırlı mutlu saqlıklı istediqin gibi bir yaşam nasip etsin bnm canımaa...kıss hayırsız insan bi merak eder indinizmi sena diye bi arar sorar neyse taşıma suyla deqirmen dönmemiş
hepinize iyiakşamlar kızlar vınnla baqlanıyorum çıkıyım..inşallah görüşürüz..Allaha emanet olun kızlar...
tekrar hayırlı yolculuklar sena ablacım ,tez vakitte gelirsiniz sağlıcakla inş...bekliyoruzz biz seni burda çok özlettin kendini yeterselam kızlarrrvınnla baqlanıyorum nete..safranboluda köydeyim şuan...yarın 5 civarı yola çıkıcaz inş..iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim..sizleri çok seviyorum kızlarr...çok yediiiimmmm çokkk ama hiç pişman deqilim :76::76: midem bayram etti...hesabı kitabı düşünmeden yedim midemde tatil yaptı (diyetten) ...çok dolu dolu geçti günler..gezdk tozduk yedik içtik ve zaman doldu..yarın istanbula dönüyorum kızlar...akşamları çok soquk oluyor 1-2 akşam soba bile yaktık eve dönüp eski beslenme düzenime dönmek için can atıyorum..özledim sevgili diyetimi yataqımı istanbulun sıcaqını bilee özlüyo insan yaa..ne kadar adı tatil olsada evini özlüyor insan...bide ben çok evciyimdir onunda etkisi var sanırım...dualarınıza ihtiyacım var yarın akşamüstü yola çıkıcaz...öpüyorum hepinizi..sabahtan akşama kadar sitede kalmak bile gözümde tutuyor...szide özleyin beni anacımm
mektupp
hiçbiryere bırakmam canım ablamı..ben seni öyle kolay bulmadımki kolay bırakayım...seni çok seviyorum canım ablam benim..
muazzezzzz kıss doqum günün kutlu olsun bebeqimmmRabbim hayırlı mutlu saqlıklı istediqin gibi bir yaşam nasip etsin bnm canımaa...kıss hayırsız insan bi merak eder indinizmi sena diye bi arar sorar neyse taşıma suyla deqirmen dönmemiş
hepinize iyiakşamlar kızlar vınnla baqlanıyorum çıkıyım..inşallah görüşürüz..Allaha emanet olun kızlar...
günnnnaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyddııınnlar herkeze başta ben olmak üzere herkeze mutlu ve güzel bir gün diliyoruuuummmmgünaydın günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm benim yediklerimi bilsen o artılar az bile hergün burger kıng de alıyodum soluguu akşam müsli yalan oldu zaten :) yemek yedimmm
anladım canım tahmın edebılıyorum sonucta 2 kg aldın o kadar düğüne filan gittin geldin gen eiyi gercekten sanslı bi bünyen var yani ben olsam dedıgın gıbı 5 kg almıstım kesınsen halledersın aksam yemek yemen de ıyı olmus oyle cok yıyp bırden kesmek ıyı deıl dengelı olması lazım
senacım saglıkla dönün inşallah topık ıyıce sessizleşti gelde artık bi hizaya sok canım
günaydın kızlar
ya ne zamandır giymediğim platform topuk şık bir ayakkabım vardı korkuyordum giymeye şu kilolardan dolayı. topuğu 10-12 cm falan. en son ekimde giymiştim o zaman da 70-72 kiloydum hiç zorlanmamıştım. bugün giyeyim dedim ya of yürürken hep topuk kırılacak gibi oluyor bi de bolarmış ee ben de ayaklarımı kasıyorum ve arada ayak topuğum çıkıyor sanki dışarıyaof ya kendi kendimi düşürdüğüm şu durum ben çok rahat kullanırım topukluyu hatta rahat koşarım düzgün yürürüm falan ama bugün bununla salak gibiyim ya bozuntuya vermicem diye kasarken anam ağlıyor ben yürüyemediği halde topuklu giyen, resmen topallayan, dengeyi sağlamak için kamburlaşan, yanındakinden destek alarak paytak paytak yürüyen kızları garipserim yani güzel giyinmişsin özenmişsin o hareketler ne otur sıfır acaba böyle düşündüğüm için mi bugün kasıyorum abartıyorum anlamadım ya ay aptal gibiyim ya ama bana rağmen aykkabım çok güzel
anımsama yapmadım o yüzden uzunuzun kullanıcı adı şifre yaz sıkılıyorumaferin gizli takipçi seniisen sıteden cıkarken cıkıs mı yapıyorsun ben hıc yapmıyorum sadece sayfayı kapatıyorum okadar her seferınde sıfre fılan gırmıyorum dırek acılıyor o yüzden
kronik hastalıklar kötü benim eşimde sürekli soğuk algınlığı bademcik faranjit bilmem ne her sene hasta olurdu sonra ben sürekli meyva suyu meyve takviyesi arada bitki çayları vs adamı adam ettim rahat 4-6 yıldır 1 bilemedin 2 kere hasta oldu.normalde yatak döşek yatardı günlerce.sende vitaminini eksik etme nekadar meyva suları katkılı densede faydası oluyor.tabi kendin sıkmak yada tazesini yemek en doğrusu ama yapamıyosan bile gnde 1 bardak bitki çayı yada meyva suyu tüketmeyi alışkanlık haline getir.havalar sapıttı benım bunye napsınnnnnbutun haftasonunu boyle gecırırsen :118: :118: olacagı buydu zatennnn :26:
ilkokul cocukları gıbı bademcıklerım ıltıhaplanmıs bırdennnngideyım de terımı atayım bariiii, aerobık var bugun onları yapcak pek halım yok olmadı aletlıye gecıs yaparlarsa ona gecerımmm :44:
kız ben de hep cıkıs yapıyorummm, nolur nolmaz, bazen acıl bı iş cıkıyo masadan kalkıyorum o zmn baskaları oturabılıyooo :26: bı de ınatla rumuzumda uzun, dıyorum daha kısa bısı bulamamısmıyımmmm ıkı saat onu yazıyorum bıdeee
oh ohhselam kızlarrrvınnla baqlanıyorum nete..safranboluda köydeyim şuan...yarın 5 civarı yola çıkıcaz inş..iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim..sizleri çok seviyorum kızlarr...çok yediiiimmmm çokkk ama hiç pişman deqilim :76::76: midem bayram etti...hesabı kitabı düşünmeden yedim midemde tatil yaptı (diyetten) ...çok dolu dolu geçti günler..gezdk tozduk yedik içtik ve zaman doldu..yarın istanbula dönüyorum kızlar...akşamları çok soquk oluyor 1-2 akşam soba bile yaktık eve dönüp eski beslenme düzenime dönmek için can atıyorum..özledim sevgili diyetimi yataqımı istanbulun sıcaqını bilee özlüyo insan yaa..ne kadar adı tatil olsada evini özlüyor insan...bide ben çok evciyimdir onunda etkisi var sanırım...dualarınıza ihtiyacım var yarın akşamüstü yola çıkıcaz...öpüyorum hepinizi..sabahtan akşama kadar sitede kalmak bile gözümde tutuyor...szide özleyin beni anacımm
mektupp
yağ tuz önemli lezzet vericiler ama yağı hepten kesme tuz sonuçta her besinde var ama yağ besinlerdeki vitamini açığa çıkarırı.ki sen izmirdesin zeytin yağı en sağlıklısıyine bir ben ve ziyaretçi neyse mönüyü yazim ben bugün biraz fazla kaçtı zaten artılardayım ama napim tazsız tuzsuz yemekten gına geldi ben yazim da sizde topa tutun beni sabah mide bulantısından ölüyorum akşam üstü diriliyorum ha babam yedim bugün :18:
:125:
sabah.
1 dilim ekmek,az peynir,yarım domates,salatalık
ara
iki adet kuru kayısı ,iki adet ceviz
öğle:
5 kaşık bulgur pilavıama ama yağı yok tuzu yok karnımda çok açtı :26:
küçük parça haşlanmış tavuk eti yine yazsız tuzsuz
üç kaşık yoğurt
yarım çay bardağı fanta niye içtiysem canım çekti herhal
ara:
6 adet kayısıbaşka türlü kabızlığın önüne geçemiyoruuuuuuum:84:
akşam:
bezelye patates ve tavuklu enginar yemeği yine tuz yok yağ çok az yok yok yok
3 kaşık yoğurt
ara.
üç küçük dilim karpuz
bir küllah dondurma
yahu ne yemişim maşallah bende ama arada kendimi acındırmayı unutmamışım tuz yok yağ yok diye
işte mönü nasıl diye sormıyayım dimi sonuç
ah ah bikaç ay önceki halimi gördüm sende:92: merhaba kızlar :92:
topık tenhalasınca ıkı dakka da bıtıyo gecmıste, ben aynıyım hala, şiş bademcıkler yutkunurken batan bı bogaz, canım acıyo, antıbıyotıkten ıkı kere ıcebıldım daha, agzımın hıc tadı yok yedıgımden bısı anlamıyorummmm
bu sbh ılk defa kepeklı poğacayı denedım ama dedım ya agzımın pek tadı yok, sankı cayla daha gzuel olur gıbı geldı ama vakıt yoktu caya :26:
ooof offf hemen ıyılesmek ıstıyorummm bu haftasonu evlılık yıldonumumuzzzzzz
tavuklu salata dersem pek komik olmayacak dimibır ben ve ıkı zıyaretcı, bu zıyaretcıler bıle daha vefalı yaaa
green 4 bu zıyafetcılerden bırı sensen ve üşengeclikten gırmiosaaan yıneee bılemıyorum yanıııı:26:
bugunki menumu paylasayım sizle;
sabah - 1 adet kepeklı poğaca
ara - 3 adet eti formun limon lifli biskuvisi
öğle yemegı vaktı yıne geldı, ne yesemmmm ne yesemmmmmmmmmmm :44:
tavuklu salata dersem pek komik olmayacak dimiben daha kahvaltı yapıyorum akşam yemeğine göre onu dengeleyecek bişeyler düşün bence
eskiden nasıl diyet yaptığımı unuttum vallakilom sabit kalsa gamda yemicem ama oda değişken hep okadar düzensiz yiyorumki hele bu arada her akşam dondurma yiyorum :78: tekrar diyete başlamak hayal gibi herhalde ben eylül sonu ekimbaşı kampına katılıcam bu diyet olayına
arcak duyuyonmu beni ekimde kampa giriciz ikimiz ben sensiz diyet yapamıyorumbenim sistem bozulalı beri sende kilo veremiyon
oleeeeeeeeeeeeeeeeeey yeşim geldi sonunda, bırılerı var, dıger topıklerde mılletın dertlerını okuyorum bendeeehala da ogle yemegı yemedım, dmeın sıpraıs verdık tavuk ızgara yıneeeee, valla yakında gıdaklıycaaam yaaa, bılgısayar basında otururken altıma yumurta barı koyayım dakuluckaya yatayım zaten kociş cocuk ısteyıp duruyoduuuu al derım bu bıızm cıvcıvımızzzzzzzzz
benimde aynen param yok para harcayasım varnaBER kıssbenım canım sıkılıyorrrr
ofiste lahmacun falan yiyemezmisin bence dışardan yicen en doyurucu ben 1 taneyle doyuyorum.çok gözüm açsa yarım daha yiyorum.sorun olmazsa bence bidahakine lahmacun ye.rahat yemen için hatta içine yeşillik sarılmış halde dürüm şeklinde yaptır rahat rahat yeoleeeeeeeeeeeeeeeeeey yeşim geldi sonunda, bırılerı var, dıger topıklerde mılletın dertlerını okuyorum bendeeehala da ogle yemegı yemedım, dmeın sıpraıs verdık tavuk ızgara yıneeeee, valla yakında gıdaklıycaaam yaaa, bılgısayar basında otururken altıma yumurta barı koyayım dakuluckaya yatayım zaten kociş cocuk ısteyıp duruyoduuuu al derım bu bıızm cıvcıvımızzzzzzzzz
yok caymamben anladım bu dıyet modundan hıc cıkamıycam gene cabalıyorum su son günlerde bakalım sonuc cıkarsa yazacam zateneylül sonu bana uyar tatil döüşü olcak bana bak vazcaymak yalnız bırakmak yok ona göre lafını yedirtme sonra bana
bende tavuk yedım bugun .bende senın gıbı dolanıp duruyom ekonomı sayfasını kesfettım oraya takılıyom bırde farmasi ye diyet basarı öykülerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?