havalar ısınınca herkes dışarı atıyo kendini sanırsam yoksa evde olsalar herkes burda olurdu.lahmacun aklıma gelıyoda uygun olur mu onu bılemıyodummmm, bı daha aklımad bulunsun bı lahmacun yıyeyım barıııalsında tavuguda cok severım ama boyle her gun her gun tıksınırım dıye korkuyorum vallahiiiiii
ya topıkte herkes tatılde deıl ama yıne de kısmecıkler gırmıyooooınsan ısteyınce bı ıkı mesaj yazcak zamanı yaratabılır diye dusunuyorum ben, sonucta herkes bı yolunu bulup cuma gunu topıge gelıp bıldırım yapmasını bılıyooo dımı amaaaa :44: motıvasyonum düşüooo benım burda kımsecıkler olmayınca, bak hastalandımmmmmmm buralardaaaaa :26:
aay ben bugunu gectım hergun tavuk yıorum yaaa, her oglen aynı muhabbet ne yesem ne yesem dıye dusunp duruyorum sonrada gıdıp yıne tavuk yıyorum, yok tavuklu salata yok tavuk ızgara
bak ben hala gormedım ekonomı sayfası hayret oysakı bı o sayfa bı bu sayfa dolanıp duruyorummmmm
yemediklerinin parasınımı biriktiricen.mantıklı bir fikir bizde para işlerine kocş baktığından ve ben birikenleri harcamaya başladığımda sınır tanımadığımdan böyle şeylerle uğraşmıyorum.bend efarmasinin topıgınde kesfettım kumbara yapıp ayda bır ceyrek altın almaya calısıyorlar bende basladım dün itibariylen agustos sonu dogacak yegenıme takacagımız altını alcam ınsallah birikince
arzu face yeni saç rengimi teşhir ettiğim bir resim koydum bak bakalım beğenecekmisin
bend efarmasinin topıgınde kesfettım kumbara yapıp ayda bır ceyrek altın almaya calısıyorlar bende basladım dün itibariylen agustos sonu dogacak yegenıme takacagımız altını alcam ınsallah birikince
arzu face yeni saç rengimi teşhir ettiğim bir resim koydum bak bakalım beğenecekmisin
yemediklerinin parasınımı biriktiricen.mantıklı bir fikir bizde para işlerine kocş baktığından ve ben birikenleri harcamaya başladığımda sınır tanımadığımdan böyle şeylerle uğraşmıyorum.
resim kötü ama saçlar gayet net görünüyor sonuç olaraksac rengin süper olmus (eskisi cok acıktı) kendın boyadın demı hangılerını karsıtırdıydın hangı marka boyayla de bakalım bende vedekı boyayı boyayıp bask aboy alcam beyazlar kapanmıyo cıkolata karamel olcak.
hersey tamam da kızım korktum valla ılk görünce ne o oyle sacını önüne atmısın tek gözlü canavar gibi
resim kötü ama saçlar gayet net görünüyor sonuç olarakkocişe şebeklik yaparkene böyle bir poz çıktı beğenmedim bende zaten
kendim boyadım 10 dk mı almadı.yarım tüp tarçın bakırla 1 tüp kaşmir sarı karıştırdım.şimdi renk biraz açıldı kızıl gibi değilde daha kahve tonuna döndü.
toparlarsınız canım biz ilk evlendiğimizde eşyamız bile yoktu ama borç ödüyoduk habire.kanepede yattık 3 sene.sonra yatamızda oldu azda olsa eşyamızda oldu çok şükür şimdide evimiz var ona ödeme yapıyoruz.sırayla hepsi olurceyrek altınla ılgılı topıgı bılıyorummmm ama zaten yeterı kadar borc ıcınde oldugumuzdan elımıze geceni kenara atma gıbı bı luksumuz yok su anda, yoksa o motıve ıle altıncıklar brıktırmek guzel olurduuu, bıze gelen borca harca gdıyo sımdılıkkkkinş kenara köşeye atabılecgeımız gunlerde gelır, zaten yegene bı altın takılcaksa bı anda elınden bı altın parası cıkacagına sımdıden azar azar bırıktırmen daha ıyı olur sızın ıcın dee, bızımde arkadaslar baya actılar dugun sezonunu her hafta baska bı yerde bı dugun, nası yetıscez bakalımmmmmm
ama amaa amaaaaaaa ya bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :26::26::26:
eşimden gizli bir birikim yapmam mümkün değil.sürekli harçlık verir ama sonra lazım olunca hemen veririm ona.gizli saklı şeylere kızar önceden haberi varsa ona göre harcamamızı düzenler kenara para ayırırız.yoksa nerde bizde o bolluk kenara para ayıralımya canım gızlı bı yere koycan kumbarayı hatta kumbiş diyolar mesela marketten artan bozuk parayı fılan eline ne gecerse az veya cok ama sonra harcamıycan altın alcan olmuycak sey deıl bızımde ıst dakı kıracı cıktı ee borcada gırdık süreklide bi ihtiyaç cıkıyo cocugun olsun evın olsun bu ay araba vergısı de varmıs bıraz sıkısacaz gıbı o yüzden bende basladım dogacak yegene altın alcaz mecburen ıyı olacak
toparlarsınız canım biz ilk evlendiğimizde eşyamız bile yoktu ama borç ödüyoduk habire.kanepede yattık 3 sene.sonra yatamızda oldu azda olsa eşyamızda oldu çok şükür şimdide evimiz var ona ödeme yapıyoruz.sırayla hepsi olur
resmi buraya eklemeye çalıştımdı ama olmamıştı birazdan tekrardenerim.:26:
eşimden gizli bir birikim yapmam mümkün değil.sürekli harçlık verir ama sonra lazım olunca hemen veririm ona.gizli saklı şeylere kızar önceden haberi varsa ona göre harcamamızı düzenler kenara para ayırırız.yoksa nerde bizde o bolluk kenara para ayıralımbiliyosun durumu
ay bu matematik problemi gibi can istemeye başlarsan kazandığımızdan çok kumbarada birikim olmalıkız bolluktan deil mesela canın bişey istedi cıkolata dıyelım almıyosun o parayı atıyosun veya bı gıyecek fılan alcan vazgecıyosun atıyosun kumbaraya gizli deil canım yanı harcamamak ıcın saklı bı yere koycan yoksa eşinde atabılır kumbaraya para.benimkide acayıp hassas para konusunda kızar yanı benden gizli para biriktirisen hakkımı helal etmem bıle dedı yani. anladın mı canım mevzu bundan ıbaret
bende batunun kumbarasında biriktiririm ne zamandır herhalde milyoner olcaz yakındakız bolluktan deil mesela canın bişey istedi cıkolata dıyelım almıyosun o parayı atıyosun veya bı gıyecek fılan alcan vazgecıyosun atıyosun kumbaraya gizli deil canım yanı harcamamak ıcın saklı bı yere koycan yoksa eşinde atabılır kumbaraya para.benimkide acayıp hassas para konusunda kızar yanı benden gizli para biriktirisen hakkımı helal etmem bıle dedı yani. anladın mı canım mevzu bundan ıbaret
Eki Görüntüle 220272 yaa amaa kızlar bide sertap erenerin yeni saç rengine bi bakın muhteşem olmuşşşşşşşşşşş bende isteremmm bayıldım yaaaaaaaa şuan saçım çok koyu açmak zor olurr kızıl siyah çünkü sçaım offfffffffffff
saçlarım kısa olunca çok sorun olmadı bide çok değil bi avuç bişivalla sacların rengı guzel olmuş canım, ıkı boyadan guzel tutturmusun, bende sacımı ıkı renk karıstırıpta boyuorum bı kere denedım bgendım oyle de devam ettım hepyalnız bu renklerın tek kotu noktası cabucak akmaları, benımde sacım bakırı bı renk hemencık akıyoooo ben kendımde boyayamıyorummm, sen ne guzel onuda becermısınnnn, şimdi dıplarım cıktı ıkı parmak duruyo oyle valla sacımmmmm:26:
gördüm ama gel göz hatırlıyonmu desen yok hatırlamıyorumyaa amaa kızlar bide sertap erenerin yeni saç rengine bi bakın muhteşem olmuşşşşşşşşşşş bende isteremmm bayıldım yaaaaaaaa şuan saçım çok koyu açmak zor olurr kızıl siyah çünkü sçaım offfffffffffff
evet çok hoş beğendim bendee istiyordum böyle bi renk aldım en cıvık sarıyı saçlarım siyahtı, boyadım ama sarı girmediii önce bide açıcı kullanmıştım üste o cıvık en açık sarıyı ama yine tutmadıı niyeeeeeeeEki Görüntüle 220272 yaa amaa kızlar bide sertap erenerin yeni saç rengine bi bakın muhteşem olmuşşşşşşşşşşş bende isteremmm bayıldım yaaaaaaaa şuan saçım çok koyu açmak zor olurr kızıl siyah çünkü sçaım offfffffffffff
kumrallara gider yani banaaevet gördüm bend ecok begendım ama her tene uyacak bı renk deil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?