evet gördüm bend ecok begendım ama her tene uyacak bı renk deil bence
evet çok hoş beğendim bendee istiyordum böyle bi renk aldım en cıvık sarıyı saçlarım siyahtı, boyadım ama sarı girmediii önce bide açıcı kullanmıştım üste o cıvık en açık sarıyı ama yine tutmadıı niyeeeeeee
kumrallara gider yani banaa
ilk boyatmaya karar verdiğimde bende bu tonda istiyodum ama kuaför bu ton için önce açıcı kullanmamız lazım dediydi o yüzden vazgeçmiştim.ama bence sanada çok yakışır ama tabi o tonu tuttururlarmı o meçhul.uysada olur uymasada olurrrr gördüğümmm en güzel ren diyebilirmmm bronz ten lazım tabi
saçlarım kısa olunca çok sorun olmadı bide çok değil bi avuç bişibence sende cesaret edip yap ilkinde renk tam tutmamıştı sonra işi profesyonelleştirdim bu 3. boyamam.tamam çok para değil 30 liraya boyatıyodum amaşimdi o yaşan olmasın 15 liraya 3 kere boyadım saçımı nekadar kötü olabilirki dipleri çıkmış halinden kat kat iyi olacağına emin ol.bana eşimde yardım etmedi sana eşinde yardım eder arkaları yapmanda sonra elinle masaj yaparak diplere yedir sonuç seni tatmin edecektir.
gördüm ama gel göz hatırlıyonmu desen yok hatırlamıyorumyazın zaten yıpranacak saçların açılacakta rengi bence az sabır et bayrama doğru o tonlara dönersin.kızılında etkisi azalmış olur
ya benim kociş öyle şeylerle uğraşmaz parama sözüm geçer derişte benım sacım hem az deil hem de kısa değil o yüzden cesaret edemıyorummmm, normalde ıkı tüp boya yetıyo sacımaa, haftasonu memlekete dugune gıttıgımde fıssatını bulsaydım orda boyatcaktım bende daha uyguna denk gelıyo ama burda ahrbıden de pahalı boyatmakk :26: hele de bı kere sacımı boyattım kuaforde, istedgnız sac rengını anca acarak yapabılırım dedı, onca actı sacımı ama kafore gırdıgım rekle cıktıgım renk arasıdna bı fark yoktu, ama saclarım lastıge dönmüştü, taradıkca cektıkce uzuyoduuuu, nazard egdı saclarıma o gudnen sonra ne kadar zaman gectı sacım bı dha eskı halıne dönemediiiiikocişte rica ediyorum ama elımı sürmem dıyooooo, aslıdna becerecegıne adım gıbı emınım hepsını bıle boyayayabılır ama bısı olursa renk farkı fılan laf edermısın oyle dıyoooo, kendını korumaya alıyo aklınca
çok tatlı bir renk olmuşya cesaret ettimde noldu olmadıı biz ablamla boyuyoz zaten bir birimizi genelde ablama mükemmel ötesi giriyo istediği sarı renk en son yapışımızda azcık fiasko olmuştu ama,fazla beklemiş saçında uçları bembeyaz olmuştu zaten zamanında üstüste yaptığı saç boyaları yüzünden mahfoldu saçları sonkinde ucuz atlattı valla,, ya ben çok istiyodum bende bi, gariplikmi var acep geçen hafta evde kendim boyadım yine aynı sarıdan aldım ama tıpatıp yine öyle oldu niye resimdeki gibi girmiyo yaaa:84:
ahanda benim saç rengim
Eki Görüntüle 220300
ya benim kociş öyle şeylerle uğraşmaz parama sözüm geçer dersaçların gür ve uzunsa tabi zor olur birinin yardım etmesi lazım.ilk boyadığımda bendede tutmadı dipler başka uçlar başka renk oldu.ikincisinde tam tutturdum buda 3. boyamam ki bu başka bir renk oldu.ben çok takıntılı değilim saç konusunda nekadar gözüm alışmasada kökü bende diyorum avunuyorum boyayıncada işte hep boyatmak gerekiyor bence beyaz saçın falan yoksa en güzeli kendi saçına gölge yaptırmak.bende beyaz yok ve kendi saç rengimde aslında çok güzeldir hangi akla hizme boyamaya karar verdim bende bilmiyorum hatta uzunca bir dönem saçlarım belime kadardı şuan eklediğim resimden daha kısa ensem açıkta şaplak atabilirsin baya bi radikal değişimler yaptım son 1 yıldır bakalım daha ne yaparım.
yolundum geldim.bacaklarımı almıştım önceden makinayla alırım çıkanları.hassas bölgeyle işim vardı.çıkmadan ağdayı hazırladımdı hemen 2 dkda şak şak yapıştırdım hallettim.az değil yani öyle tüm yapmaya başlasam 1 saati alırkı sen tüyümü yolup gelcem demedın mı, anaaam senın her yerının kılı tüyü az herhaldeben desem ki kıl tuy yonmaya gıdıyorumm, benı o gun bı daha goremezsınız topıkteeee, bıtmez işimmmm
sacıda bı kere boyayınca arkadsı gelıyo ya bırakmak kolay iş değil, ben de herhalde hamıle kalırsam kendı rengıne donerımmmm, oda altı baska ustu baska yamalı bohça gıbı olur yaa:26:
çok tatlı bir renk olmuşfarklı renkler boyayınca ton tutmuyor.bide koyu rengin üzerine açık renk boya tutmuyor bazı tonlarda akıyor.benim resimlerde görmüşündür baya sarıydı saçım hatta bi ara civciv gibiydi üzerine tarçın bakır yaptım 2 gün o renk kaldı sonra zamanla açıldı sarıya döndü yine şmdiki rengi b,ile son eklediğim resimden farklı oldu.yıkadıkça rengi değişiyor.
her saçın yapısı dokusu farklı.bence bu renk gayet hoş olmuş ağlama :26:ama ben açıcı kullandııımmmm üstüne olması lazımdı ablamda açıcıdan sonra her renk giriyooo bende niye olmuyo açıcı bile saçımı tam açmadıydı inanmıyorum:84::84::84:
yolundum geldim.bacaklarımı almıştım önceden makinayla alırım çıkanları.hassas bölgeyle işim vardı.çıkmadan ağdayı hazırladımdı hemen 2 dkda şak şak yapıştırdım hallettim.az değil yani öyle tüm yapmaya başlasam 1 saati alır
şimdi bacaklarıma baktımda kalkıp onlarıdamı alsam makinayla.üşen üşen iş daha bi zor oluyor beklemeden sık sık almak lazım :'(
hasas yerlerı neyle alıyosun canımm, markası neee :26: benımde ıyıce alıstırmam lazım baya zorluk cekıyorummm, son ıkı defadır baslayıp acıdan yarıda bırakıyorum napcam bılmem, onceden daha kısa surelı cozumler bulabılıyodum da sımdı evlılık sonrası onlarda olmuyooo uzun surelı cozumler lazım ınsanaaa :44:
ben çamsakızı markayla alıyorum hep
hasas yerlerı neyle alıyosun canımm, markası neee :26: benımde ıyıce alıstırmam lazım baya zorluk cekıyorummm, son ıkı defadır baslayıp acıdan yarıda bırakıyorum napcam bılmem, onceden daha kısa surelı cozumler bulabılıyodum da sımdı evlılık sonrası onlarda olmuyooo uzun surelı cozumler lazım ınsanaaa :44:
bende klasik bildiğin çamsakızı markasını kullanıyorum.en etkilisi bu.bacaklarıma makina onu ağdayla baş edememben çamsakızı markayla alıyorum hep
bu mevsimde zor oluyor vantilatör karısında yada akşam serinde yapma gerekiyor.ama alışıyosun zamanla çektiğin eziyete değiyor benceonunla yapısıp kaldıgım coktur oyuzden cesaret edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?