70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi kere zaman ayır temizlen sonra sık sık yaparsın temiz temiz olursun.kuaföre gidip valla açamam bi yerimi :)) oturur kendim yaparım.ki hani çok temiz sayılmazdım 1 aya yakın zaman geçti son yapışımın ona rağmen bak 10-15 dk dan fazla sürmedi.bazen denk gelmiyor zaman olmuyor üşeniyorum falan ozaman zor oluyor dediğin gibi ağdayla yapışıyoruz birbirimize büyük aşk yaşıyoruz bida pişman olup sık sık yapmaya başlıyorum vs.bence dende bi dişini sık yap sonra temiz temiz yazın rahat edersin valla popom bile terliyodu bak şimdi efil efil derlerya popom serinledi valla

Son düzenleme:
sıcaklıgını iyi ayarlamak gerekıyor onun bırde ılık olanı var gördüm ama kullanmadım hıc belkı o daha kolaydır
onu beze sürüp kullanıyosun ama ben daha zorlandım onda. yiğenlerim ağda makinası kullanıyolar onun hazır ağdası var onu eritip özel bezini alıyosun ona sürüp kullanıyosun.ama onunda baya işi var.çamsakızından vazgeçme anacım en kolayı o boşver

hmm bende yapamam bezle .alıştım bende devam o zaman dogumdan sonra bıle korktum yapmaya ama genede jilet vurmayım bıdaha baş edemem dıye bekledım azcık gec yaptım kokrtugum kadar olmadı allahtan

sıcaklıgını iyi ayarlamak gerekıyor onun bırde ılık olanı var gördüm ama kullanmadım hıc belkı o daha kolaydır

bende vivetin sir agdasını kullanıyorum daha dogrusu kullanıyodummmm, o da ıyı baya ama işte son yapıslarım buyuk husranla sonuclandı, sınırlenıp bıraktımmm normal cam sakızını yapıstırınca bı daha cıkartamayısım cok var o yuzden uzak duruyorum:26: ya bu kuafor olayına alıssan cok rht edersın dıyo herkes, kadınlar işinin ehlı ne de olsa 5 dakka da bıtırıyolarmısss :44: bıde onlarda sir agdayla alıyolarmıs baya ıncelme oluyomuşşş, ama işte nerde ben de o cesarett, utanırım zatennn:26: hanı evlerıne temızlıkcı kadın cagırıp o gelmeden cokta pis gozukmesın evım dıye bı ön temızlık yapan kadınlar var ya onlara benzerım, gıtmeden kendımı bı budarım fılannnnn bılemem kı zaten ne derecede gıdılır, nası davranılır :26: yaz geldı yaaaa mutlaka bı cozum bulmak lazımmmmm, bende bebek gıbı dolanmak ıstıyorummmmmmm

Son düzenleme:
hmm bende yapamam bezle .alıştım bende devam o zaman dogumdan sonra bıle korktum yapmaya ama genede jilet vurmayım bıdaha baş edemem dıye bekledım azcık gec yaptım kokrtugum kadar olmadı allahtan
en doğrusunu yaptın.ben daha etkilisini duymadım şimdiye kadar hepsi geçici çözümler.makinaylada alınıyor ama hassas bölgeler için zor.ama yinede ağda kadar etkili değil.

bende gdiyorum valla çok rahat oluyo 10 dk da tertemiz

muhakkak etkilidir ama unutmaki kamuya açık alan nekadar temiz ve hijyenik bir ortam bilemezsin.utanmayı boşver işin sağlık boyutuda var :26: ağda yapışıyo ısısını ayarlamak lazım biraz meşakatli oluyor ama dedimya sonuca değiyor.
hazır ağda bantları denebiştim bikere ama bacağıma oda iyiydi bence.bence onuda deneyebilirsin ama yinede sık sık yapmak lazım zor olur.tüy dökücü kremler var ama bence etkili değil.hatta ben denediğimde hiçbir etkisi olmadı kıllar öyle duruyodu ya kremde sorun vardı yada benim kıllarda direndiler
benim arkadaşımın hormon bozukluğu var o yüzden o evde sr yapıyor.küçük bi makinası var ağdayı içinde eritip kullanıyor.aslında zor değiş.sir bide çabuk kuruyan bişi sürünce hemen kuruyor yapışmadan çekip alabiliyosun.istersen öyle bişeyde deneyebilirsin.:26:

en doğrusunu yaptın.ben daha etkilisini duymadım şimdiye kadar hepsi geçici çözümler.makinaylada alınıyor ama hassas bölgeler için zor.ama yinede ağda kadar etkili değil.

bıkını bolgesıne makına tamamd adaha hassas yerlere nası kullanıyolar onu yaaaa

yalnız kilo topiği ne muhabbetine döndü bakar mısınız kımsecıklerın yoklugundan

hıc olmazsa sayfamızı boş bırakmıyoruzzzz bu da kılo gıbı bı dert işte kadınlar içinnnn

hıc olmazsa sayfamızı boş bırakmıyoruzzzz bu da kılo gıbı bı dert işte kadınlar içinnnn
eli hafif biri her yeri alabilir makinayla oda beceri işi ama yinede o bölge için makina zor epey acıtıyor ağda onun yanında acısız kalıyor bence

zaten kadınların derdi bitmez ki

makınabencede daha cok acı verıyor ben onla yapamadım.dısarda aldırma mevzusuna gelınce bende utanırım ama mecburen gıttım hamılelıgın sonunda doguma hazırlık ııcn zaten egilıp yapamıyordum da mecbur kaldım yani .ama bende kolay kolay güvenmem hıjyenıklıgıne yeşimin yazdıgı gıbı.kendı sıstemıme devam bı kerede 2 ncı dogumda gıderım o kadar olur heralde

eli hafif biri her yeri alabilir makinayla oda beceri işi ama yinede o bölge için makina zor epey acıtıyor ağda onun yanında acısız kalıyor bence

kuafor olmaz dıyosun yaniiiiiii, kimse benı kufore gaza getırmeyecek mi yaaaaa
aay makınayla olmaz orası yaa, kimin eli ne kadar hafıf olursa olsun :18:
benım de cıkma vaktım geldı, artık sıra akşamcılardaaaaaa ben kacar bugunlukkkk, kuafor tecrubesı olanlar benı gaza getırır, yasadıklarını paylasırlrasa sevınırımmm belkı gaza gelırım tatıl oncesıııı hepınızı opuyorummm

şimdi zor geliyosa bence kuaföre git bi temizlesin paklasın seni sonra sen evde sık sık kendin yapmaya devam edersin

bugünkü menüm

kahvaltı-saat :11.00

4-5zeytin
kk penir(oğlandan bize kalsaydı yiycektim ama nerdee onu anca kurtardım)
közlenmiş patlıcan 4 çatal
biber kızartması
4dilim ekmek(hemde beyaz yumuşak ekmek yedim uzun aradan sonra kepek ekmeği dün almıştım seviniyorum baktım son tüketim.tarihi geçmiş iade etcem bugün)
yoğurtt
bol yeşil salata
1bardak siyah çay az şekerli
ardındanda bir dilimden kesilmiş karpuz 4-5tane çatal yani

ara

2tane kayısı

1 kulplu bardakta yeşil çay

akşam

valla anneme gidicem şimdi en geç 18.30a kadar yemeliyim yemeği artık ne çıkarsa bahtımıza orda yerim artık anneme gidince pek hemen kalkamıyorum büyümü var ne baba ocağı naparsın kalkamıyo insan

benim eşim saat 15te servisle işe gittiği için bazen kahvaltıyı geç yapabiliyoruz haliyle akşam yemeğinde olmadığı için tek yiyorum ,gece 1dede geliyo işten,oyüzden sabah kahvaltılarımızdaki yemekler baya yemek oluyo yaniieşim istiyo napiim yapmıyımmı alıştım valla 3.5 yıldır sabahları yemek tarzı şeylerde yemeğe

Son düzenleme:
a aaaaaaa ilk defa duydum. mantıklı yani sıcakta bolardığına göre.. zaten çıkartıp biraz havalandığında toparladığını farkediyorum. şişe tutacağıma paket yapıp direkt dolaba koyasam olmaz mı ki

bend efarmasinin topıgınde kesfettım kumbara yapıp ayda bır ceyrek altın almaya calısıyorlar bende basladım dün itibariylen agustos sonu dogacak yegenıme takacagımız altını alcam ınsallah birikince

ya bana ne zamandır diyorlar bak altın koy kenara her ay diye ama kolay değil ki çeyizim yok ya be sevmezdim öyle şeyleri. aman anne çeyiz ne evlenecek olursam o gün gelir alırım diyordum. para biriktiriri, evlenirsem o zaman çıkan yenilerden alırım evlenmezsem başka şeye yatırım yaparım falan diyordum. offff aptal kafam şimdi hiç bişiciğim yok. ıvır zıvır alabiliyorum ancak bu aydan sonra toparlamayı düşünüyorum ya altın alıcam ya da çeyiz seti alıp taksite gireceğim. o topiğe ben de uğrasam iyi olacak ev geçindirmek ev kurmak hele birikim yapmak çok zor çook

Eki Görüntüle 220259
işte bu tek gözü kalmış canavar
ya üniden bir arkadaşıma acaip benziyorsun :96: ve saçlarında gayet normal ki..

bayaa değiştirmiş simasını. saçları çok hoş duruyor ama sertapa kumral çok yakışıyor hani hep öyle bildik ya ondan herhalde.:26:

ba yıl dım!!!!!!!!!!!!!! işte ben bu seçı seviyorum ya.. hem boyatmak istediğim renk(belki biraz daha açığı da olabilir) hem de sevdiğim dalgalardan yaaaa ben saçımı hiç boyatmadım daha. önce hep yeşil isterdim, sonra bir kere bir tutamın uçlarını maviye boyattım ama hiç mi hiç belli olmadı. ama bir kere gölge yaptırdım hala uçlarda var tabi boyanmayınca. iyi de oldu ben zaten diplerden istemiyordum. kuaförlerde boyamam ne güzel doğal rengin var yazık ederiz gibi cevaplar verdiler hep. ben de söz dinledim kıymet bileyim dedim. ama su dalgası kesin yaptırcam dedim bir ay kadar önce yaptırdım allahım rezil ettiler saçımı dipleri dutmadı, uçlar perma gibi karış kuruş oldu bi de neyseki çabuk uzuyor da ben bir şekle sokarım zamanla. neyse ya ne dertliymişim ama senin dalgalar nasıl? örme mi perma mı? su dalgası mı? kendin mi yaptın? çok tatlı duruyor saçların

ay kız valla havalara gircem şimdi kendim yaptım bukonularda hem pratiğimdir hemde masrafsız

merhabalar bugün kü menüm
sabah kalkınca 3 günkurusu
10.30 da kahvaltı

sabah ttb ekmeği kaşar 3 dilim sucuk 1 yeşil biber 2 dilimli yağsız tost
3 zeytin,1 rafadan yum,1 tk pekmez,tanesinden 1 çilek reçeli
arada haşlanmış mısır
saat 16 da akşam yemeği

cacık,salata,1 bar ayran,5 kaş güveç ,3 kaş pirinç pilavı
yedim. akşam meyve içim sıyrılırsa su eşliğinde leblebi,yatmadan süt
ben henüz tatile çıkmadım ama fazla giremiyorum. 4 gb kotalı vınn var ayın 17 de kota dönemi var ama bizimki bu cumaya bile yetmiyebilir. ben kaçtım hoşça kalın

selam kızlar ben geldimmm.hatırladınızmı benii

hastane işlerimiz bitti çok şükür 2 yeğenimin de ameliyatları başarılı geçti iyiler çok şükür hastaneden de çıktılar bende evime geldim anccak ama hemen dişlerim için dr gittim geçici dişlerim takıldı asıl dişlerim pazartesi takılacak.yarın büyük kızlarımın göz kontrolleri var onlarla ilgilencem yani yarında yokum .ben hastanede diete pek dikkat edemedim açıkçası yarı diet yaptım denebilir ama hemen hemen neredeyse 2 gün hep ayakta hareket halindeydik stresten ve dişlerimin durumunu düşünürseniz abartamadım yemek olayını zaten ama bi gün pide döner diğer gün dürüm adana yedim akşamları dikkat ettim sadece hastane kafesinden salata yedim o kadar .neskafe üstüne neskafe içtim diyebilirim ama yanii .ama çok şükür hala kilom aynı almadım ama vermedimde bakalım yarın ne gösterir bugün dikkat etmeye başladım normal yemeklerimi yedim .düzene girerim yarından sonra günlerim normale döner yanii hareketli bir hafta oluyo benim için ama çpok şükür iyiyim .inşallah bi arıza yapmam 10.000 bakım lazım bana

neyse görüşürüz .ben sabah pek yemek yiyemedim dişlerim nedeni ile sadece yarım dilim buğday ekmeği üzerine lıght beyaz peynir sürdüm 1 bardak çay o yanii. öğlen dişlerim takıldı yarım lahmacun ve 1 bardak ayran yedim .akşamda yayla çorbası içtim tüm gün yediklerim bunlardan ibaret .

slm kızlarr ben gelebildim ama kalamıycam.sanırım sena yok hala.kızlar ben bu hafta ve gelecek hafta giremicem.oğlum hiç izin vermiyo malum rahatsız.gelecek hafta da düğün var köye gidicez inşş.18 inden itibaren katılıcam haberiniz olsun sena gelince söölerseniz sevinirimm.öpüyorm herkesiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…