bi kere zaman ayır temizlen sonra sık sık yaparsın temiz temiz olursun.kuaföre gidip valla açamam bi yerimi :)) oturur kendim yaparım.ki hani çok temiz sayılmazdım 1 aya yakın zaman geçti son yapışımın ona rağmen bak 10-15 dk dan fazla sürmedi.bazen denk gelmiyor zaman olmuyor üşeniyorum falan ozaman zor oluyor dediğin gibi ağdayla yapışıyoruz birbirimize büyük aşk yaşıyoruzbencede jıletten acıl durumlar harıcınde uzak durmakta fayda var, aslında bende agdaya alıstırmıstım ama bıraz ara verdım sımdı yıne canım yanıyooo, napcagımı bılemedımmm:44: etrafımdaki 10 arkadasımda 8i kuafore gıdıyolar bu iş için ama ben ona da gıdemıyorummm :26:
onunla yapısıp kaldıgım coktur oyuzden cesaret edemem
onu beze sürüp kullanıyosun ama ben daha zorlandım onda. yiğenlerim ağda makinası kullanıyolar onun hazır ağdası var onu eritip özel bezini alıyosun ona sürüp kullanıyosun.ama onunda baya işi var.çamsakızından vazgeçme anacım en kolayı o boşversıcaklıgını iyi ayarlamak gerekıyor onun bırde ılık olanı var gördüm ama kullanmadım hıc belkı o daha kolaydır
onu beze sürüp kullanıyosun ama ben daha zorlandım onda. yiğenlerim ağda makinası kullanıyolar onun hazır ağdası var onu eritip özel bezini alıyosun ona sürüp kullanıyosun.ama onunda baya işi var.çamsakızından vazgeçme anacım en kolayı o boşver
bi kere zaman ayır temizlen sonra sık sık yaparsın temiz temiz olursun.kuaföre gidip valla açamam bi yerimi :)) oturur kendim yaparım.ki hani çok temiz sayılmazdım 1 aya yakın zaman geçti son yapışımın ona rağmen bak 10-15 dk dan fazla sürmedi.bazen denk gelmiyor zaman olmuyor üşeniyorum falan ozaman zor oluyor dediğin gibi ağdayla yapışıyoruz birbirimize büyük aşk yaşıyoruzbida pişman olup sık sık yapmaya başlıyorum vs.bence dende bi dişini sık yap sonra temiz temiz yazın rahat edersin valla popom bile terliyodu bak şimdi efil efil derlerya popom serinledi valla
sıcaklıgını iyi ayarlamak gerekıyor onun bırde ılık olanı var gördüm ama kullanmadım hıc belkı o daha kolaydır
en doğrusunu yaptın.ben daha etkilisini duymadım şimdiye kadar hepsi geçici çözümler.makinaylada alınıyor ama hassas bölgeler için zor.ama yinede ağda kadar etkili değil.hmm bende yapamam bezle .alıştım bende devam o zamandogumdan sonra bıle korktum yapmaya ama genede jilet vurmayım bıdaha baş edemem dıye bekledım azcık gec yaptım kokrtugum kadar olmadı allahtan
bencede jıletten acıl durumlar harıcınde uzak durmakta fayda var, aslında bende agdaya alıstırmıstım ama bıraz ara verdım sımdı yıne canım yanıyooo, napcagımı bılemedımmm:44: etrafımdaki 10 arkadasımda 8i kuafore gıdıyolar bu iş için ama ben ona da gıdemıyorummm :26:
muhakkak etkilidir ama unutmaki kamuya açık alan nekadar temiz ve hijyenik bir ortam bilemezsin.utanmayı boşver işin sağlık boyutuda var :26: ağda yapışıyo ısısını ayarlamak lazım biraz meşakatli oluyor ama dedimya sonuca değiyor.bende vivetin sir agdasını kullanıyorum daha dogrusu kullanıyodummmm, o da ıyı baya ama işte son yapıslarım buyuk husranla sonuclandı, sınırlenıp bıraktımmmnormal cam sakızını yapıstırınca bı daha cıkartamayısım cok var o yuzden uzak duruyorum:26: ya bu kuafor olayına alıssan cok rht edersın dıyo herkes, kadınlar işinin ehlı ne de olsa 5 dakka da bıtırıyolarmısss :44: bıde onlarda sir agdayla alıyolarmıs baya ıncelme oluyomuşşş, ama işte nerde ben de o cesarett, utanırım zatennn:26: hanı evlerıne temızlıkcı kadın cagırıp o gelmeden cokta pis gozukmesın evım dıye bı ön temızlık yapan kadınlar var ya onlara benzerım, gıtmeden kendımı bı budarım fılannnnn bılemem kı zaten ne derecede gıdılır, nası davranılır :26: yaz geldı yaaaa mutlaka bı cozum bulmak lazımmmmm, bende bebek gıbı dolanmak ıstıyorummmmmmm
en doğrusunu yaptın.ben daha etkilisini duymadım şimdiye kadar hepsi geçici çözümler.makinaylada alınıyor ama hassas bölgeler için zor.ama yinede ağda kadar etkili değil.
yalnız kilo topiği ne muhabbetine döndü bakar mısınız kımsecıklerın yoklugundan
eli hafif biri her yeri alabilir makinayla oda beceri işibıkını bolgesıne makına tamamd adaha hassas yerlere nası kullanıyolar onu yaaaa
hıc olmazsa sayfamızı boş bırakmıyoruzzzzbu da kılo gıbı bı dert işte kadınlar içinnnn
bıkını bolgesıne makına tamamd adaha hassas yerlere nası kullanıyolar onu yaaaa
hıc olmazsa sayfamızı boş bırakmıyoruzzzzbu da kılo gıbı bı dert işte kadınlar içinnnn
eli hafif biri her yeri alabilir makinayla oda beceri işiama yinede o bölge için makina zor epey acıtıyor ağda onun yanında acısız kalıyor bence
şimdi zor geliyosa bence kuaföre git bi temizlesin paklasın senikuafor olmaz dıyosun yaniiiiiii, kimse benı kufore gaza getırmeyecek mi yaaaaa
aay makınayla olmaz orası yaa, kimin eli ne kadar hafıf olursa olsun :18:
benım de cıkma vaktım geldı, artık sıra akşamcılardaaaaaaben kacar bugunlukkkk, kuafor tecrubesı olanlar benı gaza getırır, yasadıklarını paylasırlrasa sevınırımmm belkı gaza gelırım tatıl oncesıııı hepınızı opuyorummm
a aaaaaaa ilk defa duydum. mantıklı yani sıcakta bolardığına göre.. zaten çıkartıp biraz havalandığında toparladığını farkediyorum. şişe tutacağıma paket yapıp direkt dolaba koyasam olmaz mı kicnm topuklu ayakkabı giymenin zevki ayrıdır bende çok rahat ederim topukluyla benim sevdiğim bi ayakabımın arkası bollaşmıştı çıkıyoduu cnmm su şişesini buzlkta dondur ayakkabının dışında ve içinde gezdir soğuktan ayakkabı büzüşüyo iiii oluyo aklında olsun denersinnn
bend efarmasinin topıgınde kesfettım kumbara yapıp ayda bır ceyrek altın almaya calısıyorlar bende basladım dün itibariylen agustos sonu dogacak yegenıme takacagımız altını alcam ınsallah birikince
ya üniden bir arkadaşıma acaip benziyorsun :96: ve saçlarında gayet normal ki..
bayaa değiştirmiş simasını. saçları çok hoş duruyor ama sertapa kumral çok yakışıyor hani hep öyle bildik ya ondan herhalde.:26:Eki Görüntüle 220272 yaa amaa kızlar bide sertap erenerin yeni saç rengine bi bakın muhteşem olmuşşşşşşşşşşş bende isteremmm bayıldım yaaaaaaaa şuan saçım çok koyu açmak zor olurr kızıl siyah çünkü sçaım offfffffffffff
ya cesaret ettimde noldu olmadıı biz ablamla boyuyoz zaten bir birimizi genelde ablama mükemmel ötesi giriyo istediği sarı renk en son yapışımızda azcık fiasko olmuştu ama,fazla beklemiş saçında uçları bembeyaz olmuştu zaten zamanında üstüste yaptığı saç boyaları yüzünden mahfoldu saçları sonkinde ucuz atlattı valla,, ya ben çok istiyodum bende bi, gariplikmi var acep geçen hafta evde kendim boyadım yine aynı sarıdan aldım ama tıpatıp yine öyle oldu niye resimdeki gibi girmiyo yaaa:84:
ahanda benim saç rengim
Eki Görüntüle 220300
ay kız valla havalara gircem şimdi
a aaaaaaa ilk defa duydum. mantıklı yani sıcakta bolardığına göre.. zaten çıkartıp biraz havalandığında toparladığını farkediyorum. şişe tutacağıma paket yapıp direkt dolaba koyasam olmaz mı ki
ya bana ne zamandır diyorlar bak altın koy kenara her ay diye ama kolay değil kiçeyizim yok ya be sevmezdim öyle şeyleri. aman anne çeyiz ne evlenecek olursam o gün gelir alırım diyordum. para biriktiriri, evlenirsem o zaman çıkan yenilerden alırım evlenmezsem başka şeye yatırım yaparım falan diyordum. offff aptal kafam şimdi hiç bişiciğim yok. ıvır zıvır alabiliyorum ancak bu aydan sonra toparlamayı düşünüyorum ya altın alıcam ya da çeyiz seti alıp taksite gireceğim. o topiğe ben de uğrasam iyi olacak ev geçindirmek ev kurmak hele birikim yapmak çok zor çook
ya üniden bir arkadaşıma acaip benziyorsun :96: ve saçlarında gayet normal ki..
bayaa değiştirmiş simasını. saçları çok hoş duruyor ama sertapa kumral çok yakışıyor hani hep öyle bildik ya ondan herhalde.:26:
ba yıl dım!!!!!!!!!!!!!!işte ben bu seçı seviyorum ya.. hem boyatmak istediğim renk(belki biraz daha açığı da olabilir) hem de sevdiğim dalgalardan yaaaa ben saçımı hiç boyatmadım daha. önce hep yeşil isterdim, sonra bir kere bir tutamın uçlarını maviye boyattım ama hiç mi hiç belli olmadı. ama bir kere gölge yaptırdım hala uçlarda var tabi boyanmayınca. iyi de oldu ben zaten diplerden istemiyordum. kuaförlerde boyamam ne güzel doğal rengin var yazık ederiz gibi cevaplar verdiler hep. ben de söz dinledim kıymet bileyim dedim. ama su dalgası kesin yaptırcam dedim bir ay kadar önce yaptırdım allahım rezil ettiler saçımı dipleri dutmadı, uçlar perma gibi karış kuruş oldu bi de neyseki çabuk uzuyor da ben bir şekle sokarım zamanla. neyse ya ne dertliymişim ama senin dalgalar nasıl? örme mi perma mı? su dalgası mı? kendin mi yaptın? çok tatlı duruyor saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?