ay kız valla havalara gircem şimdikendim yaptım bukonularda hem pratiğimdir hemde masrafsız
günaydın kızlar neredesiniz nasılsınız bakalım güzel bir gün diliyorum
tükkanı ben açmışım yaz geldi böle oldu sanırsam
ben mönüyü yazim bari dünkü mönü:
:125::125::125:
sabah:bir dilim ekmek,biraz peynir bu kadar mide bulantısı bişey yedirmiyor sabahları
ara:
iki adet kuru kayısı,iki adet ceviz
öğle:
sebzeli türlü,üç kaşık yoğurt
ara:
dört adet taze kayısı bir adet şeftali
akşam:
tavuklu taze fasulye üç kaşık,üç kaşık yağsız tuzsuz makarna
ara:
bol bol karpuz yedim
hareket yok arkadaşlar hasta olduğumdan beri sporu bıraktım yapayım diyorum o gücü kendimde bulamıyorum yoruluyorum inşallah düzene girer hayatımda sporumada başlarım
Kızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
30 yaşımı doldurdum vayy be hayat işte Allah sağlık versin de günler öyle böyle geçiyor
Kızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
30 yaşımı doldurdum vayy be hayat işte Allah sağlık versin de günler öyle böyle geçiyor
cok saol canımallah sevdiklerinle beraber hayırlı uzun ömürler versin canım..
nice mutlu senelere, yaşlarayarın da benim doğum günüm :122:
sağol canım biraz daha iyiyim ilaçlara alışmaya çalışıyorum sabah bulantısı olmasa daha iyi olacağım sen nasılsınbelenaycım nasıl oldun. ilaçlara alışabildin mi
yemeklere yağ katıyorum canım sorunum tuz ve şekerle ama yağıda az kullanıyorum makarna aslında fazladandı dünkü mönüde o yüzden yağsız yaptım aslında makarna yemicektim ama yemeğide tuzsuz yiyorum ya hiç tadı olmuyor midem bulanıyor makarna şenlik katsın dedimmenün güzel canım. ama diyetten yağı tamamen çıkarmak doğru değil. çünkü yağda eriyen vücudumuza yararlı hale gelen vitaminler yağ olmazsa direk atılır bu da o vitaminlerin(A,D,E,K VİTAMİNLERİ) yol açar rahatsızlıklar çıkabilir. ben kaçıyorum kahvaltı yapıcam . görüşürüz...
cok saol canım
saol canım senlede burçtaşız o zaman sen kac yasına gırıyorsun
oğluşun kısa zamanda toparlanır inşallahslm kızlarr ben gelebildim ama kalamıycam.sanırım sena yok hala.kızlar ben bu hafta ve gelecek hafta giremicem.oğlum hiç izin vermiyo malum rahatsız.gelecek hafta da düğün var köye gidicez inşş.18 inden itibaren katılıcam haberiniz olsun sena gelince söölerseniz sevinirimm.öpüyorm herkesiii....
epeybi tiftiklemişler seniEki Görüntüle 220534
bu o akşam üzeri. daha önce kesilip rezil olmuş, az buçuk toparladığım hali bide bu. saçlarım kalktığım gibi tarak bile sürülmemiş hali
Eki Görüntüle 220533
bu da o akşam işlemden hemen sonra. baktılar başarısız oldular, jöle sürüp difüzörle anca bu hale getirdiler. ben zaten jöle sürüp difüzör tutunca çok güzel yapabiliyordum saçımı :95:
günaydıngünaydın kızlar neredesiniz nasılsınız bakalım güzel bir gün diliyorum
doğum günü kızı doğum günün kutlu olsun.face saolsun hemen anımsattı yoksa ben yine unutmuşumKızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
cok saol canım yemiş kadar oldum pastayı dasağol canım biraz daha iyiyim ilaçlara alışmaya çalışıyorum sabah bulantısı olmasa daha iyi olacağım sen nasılsın
Eki Görüntüle 220571
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜR NASİP ETSİN SEVDİKLERİNLE BERABER
yemeklere yağ katıyorum canım sorunum tuz ve şekerle ama yağıda az kullanıyorum makarna aslında fazladandı dünkü mönüde o yüzden yağsız yaptım aslında makarna yemicektim ama yemeğide tuzsuz yiyorum ya hiç tadı olmuyor midem bulanıyor makarna şenlik katsın dedim
oğluşun kısa zamanda toparlanır inşallahsende tatilde çok yorulmaz bol bol eğlenirsin bebişinle umarım.
epeybi tiftiklemişler seniüzer,nede iyi para almışlardır
günaydınbaya toparladın ablam yazılarından bile bir neşe bir keyif sağlık fışkırıyor
doğum günü kızı doğum günün kutlu olsun.face saolsun hemen anımsattı yoksa ben yine unutmuşumgünün abuk bi saatinde birden aklıma gelirdi ozamanda çok geç kalmış olurdum herhalde
bu sabah en yakın arkadaşımında doğumu olcaktı hayırlısıyla bu saatlerde dünyaya gözlerini açmış olması lazımhenüz ismi bulunamamış isimsiz kızımız doğdu.
evet o kızımız sağlıkla doğdu inşallahsaol hiloşum önemsemen bile yeter ama face iyi oluyo gerçektenşu taa ne zaman bı isim sormustun bu o bebiş mi hayırlısıyla sag saglım dogsun inşallah
cok tesekkurlersağlıklı mutlu huzurlu uzun bi ömrün olur inşallah canım
mutlu yıllar
evet o kızımız sağlıkla doğdu inşallahakşam arıcam bakalım.
ya aslında hiç unutmam özel tarihleri ama sorun gününde hatırlayamamakbikaç gün öncesinden hatırlar unutmayayım derim sonra üzerinden 1 hafta geçer şunun şusu vardı ya derim üzerinden günler geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?