70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kız valla havalara gircem şimdi kendim yaptım bukonularda hem pratiğimdir hemde masrafsız

ben de ne modeller yapardım saçlarıma hem belimdeydi saçlarım ama üst üste rezil kestiler her gittiğim yer ben düzeltirim dedi mahvetti kıydılar saçlarıma kırk yılın başı kalıcı bir şey yaptırayım dedim senin bu model gibiydi istediğim ama başka modellere de razıydım geniş dalgalara, permaya bile razıydım ama rezil oldum. tam 4.5 saat saçımı ıslak beklettiler bi de hasta oldum çok fena bir hafta da iyileştim anca. şikayetçiyim onlardan. hatta buraya yazıyorum bursada ent kuaföre gitmeyin kesinlikle tavsiye etmiyorum. bir kişi dört müşteriye aynı anda bakıcam diye yarım yamalak yapıyor bir saatte çıkıcam diye gidiyorsun üç saati buluyor oradaki herkes öğleden sonra gelmişti akşamki programlarına geç kalmıştı. bana da randevu alırken, en fazla 1.5 saat süreceğini söylediler akşam güzelim saçlarımla 7de gittim 11.30da rezil halde çıktım hatta içime doğdu sanki, işlemden önce ve sonra foto çektim saçlarımı ben de eklesem mi bilmiyorum rezildi ya. ama kaynağı gayet güzel yaptıklarını gördüm allah için.

bu o akşam üzeri. daha önce kesilip rezil olmuş, az buçuk toparladığım hali bide bu. saçlarım kalktığım gibi tarak bile sürülmemiş hali

bu da o akşam işlemden hemen sonra. baktılar başarısız oldular, jöle sürüp difüzörle anca bu hale getirdiler. ben zaten jöle sürüp difüzör tutunca çok güzel yapabiliyordum saçımı :95:

Eklentiler

• $0707112.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
günaydın hanımlar.....
topikte kimsecikler yok.sabah kalkınca 500 ml su eşliğinde 3 günkurusu yedim.birazdan klasik kahvaltımı yapıcam. kahvaltıda gözleme,karışık kızartmayı özledim. 65 e düşünce kendimi zengin bi kahvaltıyla ödüllendircem..bide o gün sevdiğim şeylerden yicem sınırsız ..aslında şimdi doyuyorum.3 ay öncesine kadar doyma hissim yoktu. bugün tartıda 67.2 yi gördüm acayip motive oldum.benim hamilelik öncesi kilom.daha önce demiştim kilolu hamile kaldım diye. tam diyete karar vermişken benim küçük kuzu teşrif etmişti. beni bundan sonrası zorlucak heralde.10 yıldır 63 kg nin altını görmedim. genelde 65 civarındaydım genel olarak kilo aldığım için normal görünüyordu.ama hiçte diyet yapmadım 10 yıldır.bi 2 sene önce25 gün civarı dikkat etmiştim ondada 3-4 kğ civarı verdim diyet maceramın hepsi bu bu topiğe gelene kadar.şidi ki dah iyi kısa süreli şok diyetler hiç doğru değil.önemli olan yavaş sağlıklı ve kalıcı zayıflama...herkese güzel günler dilerim

günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arzuuu cnmm doğum gününnn kutluuuu olsunnnn mutlu güzel sağlıklı huzurluu ailenle nice güzel yaşlaraaaaaaaa

tükkanı ben açmışım yaz geldi böle oldu sanırsam
ben mönüyü yazim bari dünkü mönü:

:125::125::125:
sabah:bir dilim ekmek,biraz peynir bu kadar mide bulantısı bişey yedirmiyor sabahları

ara:
iki adet kuru kayısı,iki adet ceviz

öğle:
sebzeli türlü,üç kaşık yoğurt

ara:
dört adet taze kayısı bir adet şeftali

akşam:
tavuklu taze fasulye üç kaşık,üç kaşık yağsız tuzsuz makarna

ara:
bol bol karpuz yedim

hareket yok arkadaşlar hasta olduğumdan beri sporu bıraktım yapayım diyorum o gücü kendimde bulamıyorum yoruluyorum inşallah düzene girer hayatımda sporumada başlarım

Kızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
30 yaşımı doldurdum vayy be hayat işte Allah sağlık versin de günler öyle böyle geçiyor

menün güzel canım. ama diyetten yağı tamamen çıkarmak doğru değil. çünkü yağda eriyen vücudumuza yararlı hale gelen vitaminler yağ olmazsa direk atılır bu da o vitaminlerin(A,D,E,K VİTAMİNLERİ) yol açar rahatsızlıklar çıkabilir. ben kaçıyorum kahvaltı yapıcam . görüşürüz...

Kızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
30 yaşımı doldurdum vayy be hayat işte Allah sağlık versin de günler öyle böyle geçiyor

allah sevdiklerinle beraber hayırlı uzun ömürler versin canım..

nice mutlu senelere, yaşlara yarın da benim doğum günüm :122:

belenaycım nasıl oldun. ilaçlara alışabildin mi
sağol canım biraz daha iyiyim ilaçlara alışmaya çalışıyorum sabah bulantısı olmasa daha iyi olacağım sen nasılsın

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜR NASİP ETSİN SEVDİKLERİNLE BERABER

yemeklere yağ katıyorum canım sorunum tuz ve şekerle ama yağıda az kullanıyorum makarna aslında fazladandı dünkü mönüde o yüzden yağsız yaptım aslında makarna yemicektim ama yemeğide tuzsuz yiyorum ya hiç tadı olmuyor midem bulanıyor makarna şenlik katsın dedim

kilo verebiliyor muyum merak ediyorum veriyorum sanırım ama hemen olsun istiyorum hem sağlıklı hem çabuk incelmek istiyorum ya :84: dün akşam canım sıkkındı hiç bişey istemedim yemek yemedim. aşkım telefonda aldı gönlümü birşeyler ye diye ısrar edince kıramadım kalktım bir ince dilim kavun yedim geceye doğru ama baş ağrısından uyuyamadım topikte pinekledim. sabah da başım döndü durdu ama kahvaltı yapınca ağrım falan gitti. demek neymiş? uzun süreli öğün atlamamak gerikiyormuş. üzgün olunca vücut daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyor sanırım.
bu arada şişliklerim indi bayaa :81: ellerim bu hafta şişmedi hiç. yüzük parmağımı çok sıkıyordu bazen hatta gece şişiyordu ellerim, yüzüğün acısına uyanıyordum çıkaramıyordum da ama şimdi hep rahat dönüyor yüzüğüm. sanırım çay işe yaradı

oğluşun kısa zamanda toparlanır inşallah sende tatilde çok yorulmaz bol bol eğlenirsin bebişinle umarım.

epeybi tiftiklemişler seni üzer,nede iyi para almışlardır

günaydın kızlar neredesiniz nasılsınız bakalım güzel bir gün diliyorum
günaydın baya toparladın ablam yazılarından bile bir neşe bir keyif sağlık fışkırıyor

doğum günü kızı doğum günün kutlu olsun.face saolsun hemen anımsattı yoksa ben yine unutmuşum günün abuk bi saatinde birden aklıma gelirdi ozamanda çok geç kalmış olurdum herhalde
bu sabah en yakın arkadaşımında doğumu olcaktı hayırlısıyla bu saatlerde dünyaya gözlerini açmış olması lazım henüz ismi bulunamamış isimsiz kızımız doğdu.

cok saol canım yemiş kadar oldum pastayı da

saol hiloşum önemsemen bile yeter ama face iyi oluyo gerçektenşu taa ne zaman bı isim sormustun bu o bebiş mi hayırlısıyla sag saglım dogsun inşallah

sağlıklı mutlu huzurlu uzun bi ömrün olur inşallah canım
mutlu yıllar

saol hiloşum önemsemen bile yeter ama face iyi oluyo gerçektenşu taa ne zaman bı isim sormustun bu o bebiş mi hayırlısıyla sag saglım dogsun inşallah
evet o kızımız sağlıkla doğdu inşallah akşam arıcam bakalım.
ya aslında hiç unutmam özel tarihleri ama sorun gününde hatırlayamamak bikaç gün öncesinden hatırlar unutmayayım derim sonra üzerinden 1 hafta geçer şunun şusu vardı ya derim üzerinden günler geçmiş olur

sağlıklı mutlu huzurlu uzun bi ömrün olur inşallah canım
mutlu yıllar
cok tesekkurler

cok komıksın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…