öyleyim napimcok komıksın kız
geceliği kaç para sizin pansiyonun böyle hizmet göreceksek bizde gelelim bari tatileslm hanımlar umarım kilo vermede basarılı olmus olan arkadaslarım vardır..
benımde 1haftalık yatılı misafirlerim vardı..dahası ev pansiyon misaliydi kımısı geldi 3gun 1gece 5gun 1hafta olarak tamamladılar :):)
allahtan kostur kostur oldugum için fazla yıyemedim :)) sabah korkarak tartıldım ohhh 73te kalmısım
bişey oğrendım sizede söleyeyım : gun içerisinde karnınızı cekın ve 10a kadar sayın -bu karın kaslarınızı calıstıyormus- bende denedim ve işe yaradı onden
4aylık-yengem öle diyip durmustu misafirliği boyunca bana- bi göbegim vardı sımdı nıyahet 2aylıga ındırmıs bulunmaktayımne zaman aklınıa gelırse
yapın bulasık yıkarken yemek yaparken vs işte..
haftasonu memleketıme gidicem dugunler var.. az zayıf gideyim yawss
iradenizi ölçüyom bakim dayanacaklarmı diye
25e giriyorum. Heey gidi bir zamanlar 25 ne kadar büyük yaştı beBirşey söyleyim mi bu forumda çok kişiyle burçtaşız hatta çok ilginç ajandaya bir bakar mısınız 9 temmuzda kaç kişi doğmuş şok
Ya belenay sen şaka mısın böyle şey konur mu şu topiğe of yaa
günaydınBaya toparladın ablam yazılarından bile bir neşe bir keyif sağlık fışkırıyor
içgüveysinden hallice diyelimtoparlandım dimi sağol canım benim artık bu hastalıkla yaşamaya alışmalıyım gitmeye niyeti yok bari barış imzalayalım dedim ah ilaçlarda mide bulantısı yapmasa pek daha iyi sevişecezdeNeyse artık bunada şükür
sen nasılsın bakalım
geceliği kaç para sizin pansiyonun böyle hizmet göreceksek bizde gelelim bari tatile
gölcükteydin değilmi yiğenim var orda kısmet olup ona gidersem senin kapınıda tıklarım göbek yarıştırırızgel kuzum gelyol paran senden okadar beleşe hersey ideal kalitede
gölcükteydin değilmi yiğenim var orda kısmet olup ona gidersem senin kapınıda tıklarım göbek yarıştırırız
izmirdede çiğliye gidersiniz bende oraya gelirim ne olmuşgeleceksen cabuk gel gıııııııııı eylülde izmire tasınıoss ona göree :) gerci ozamana kadar göbüşler kuçulecek belkıde kımbılır yada sıfır bedennn oleeeeee dicem amma gerceklere donelım ve su karın egzersizine devam edelim
benımde bi hamama gidesim var sormaaa yaaa... hamam alıskanlık yapıo ınsanda yawsss.. bi kese attırmak istiyorum derimi yuzsunlerrr
hoşgeldinslm kızlar ben geldimmmmayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin
Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar nihayet aranızdayım..
Barkinim numaranmı deqişti kuzu..siliyimmi eski numaranı :26:
yeşimm kıss ben evi özledim valla siz çıkın tatile ben topiqi beklerim :82:
sehercim sen rahatına bak tatlım ayın 18ine kadar seni idare ederiz..
derya ve emine ablam siteye girmişsiniz ama hiçbişey yazmamışsınız hadi geldim artık 3-5 satır yazın bu garibe
zeyyceyy aslıı kıss nerelerdesiniz falakaya yatıracam sizi bi gelinde
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbime hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
kızlar modemde sorun var vınnla girdim..babam bizde yarın gözüne iqne yapılacak sabah hastaneye gidicez..öqlene yemek hazırlamam lazım tabi önce alışveriş yapmam lazım..çıkıyım bişeyler alıyım..yine gelirim...çok ütüm birikti birazda ütü yapayım..az müsade canlarım...
slm kızlar ben geldimmmmayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin
derya ve emine ablam siteye girmişsiniz ama hiçbişey yazmamışsınız hadi geldim artık 3-5 satır yazın bu garibe
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
kızlar modemde sorun var vınnla girdim..babam bizde yarın gözüne iqne yapılacak sabah hastaneye gidicez..öqlene yemek hazırlamam lazım tabi önce alışveriş yapmam lazım..çıkıyım bişeyler alıyım..yine gelirim...çok ütüm birikti birazda ütü yapayım..az müsade canlarım...
izmire taşınıyorsan ozaman o pansiyonu izmire taşı ben gelim bari herşey beleş mi bak ona göre gelirimgeleceksen cabuk gel gıııııııııı eylülde izmire tasınıoss ona göree :) gerci ozamana kadar göbüşler kuçulecek belkıde kımbılır yada sıfır bedennn oleeeeee dicem amma gerceklere donelım ve su karın egzersizine devam edelim
benımde bi hamama gidesim var sormaaa yaaa... Hamam alıskanlık yapıo ınsanda yawsss.. Bi kese attırmak istiyorum derimi yuzsunlerrr
slm kızlar ben geldimmmmayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?