70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm hanımlar umarım kilo vermede basarılı olmus olan arkadaslarım vardır..

benımde 1haftalık yatılı misafirlerim vardı..dahası ev pansiyon misaliydi kımısı geldi 3gun 1gece 5gun 1hafta olarak tamamladılar :):)

allahtan kostur kostur oldugum için fazla yıyemedim :)) sabah korkarak tartıldım ohhh 73te kalmısım

bişey oğrendım sizede söleyeyım : gun içerisinde karnınızı cekın ve 10a kadar sayın -bu karın kaslarınızı calıstıyormus- bende denedim ve işe yaradı onden

4aylık-yengem öle diyip durmustu misafirliği boyunca bana- bi göbegim vardı sımdı nıyahet 2aylıga ındırmıs bulunmaktayım ne zaman aklınıa gelırse

yapın bulasık yıkarken yemek yaparken vs işte..

haftasonu memleketıme gidicem dugunler var.. az zayıf gideyim yawss

geceliği kaç para sizin pansiyonun böyle hizmet göreceksek bizde gelelim bari tatile

iradenizi ölçüyom bakim dayanacaklarmı diyeucundan azcık bişey olmaz ama çok az ye tamammı

günaydın Baya toparladın ablam yazılarından bile bir neşe bir keyif sağlık fışkırıyor

toparlandım dimi sağol canım benim artık bu hastalıkla yaşamaya alışmalıyım gitmeye niyeti yok bari barış imzalayalım dedim ah ilaçlarda mide bulantısı yapmasa pek daha iyi sevişecezde Neyse artık bunada şükür
sen nasılsın bakalım

içgüveysinden hallice diyelim
hastalık zor helede muhtaçlık dahada bir zor.muhtaç olunan içinde zor elinden bişey gelmiyor rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin heleki bu zamanda dosr bildiklerin düşman oluyor en iyisimi kendimize çok çok iyi bakmam

Kızlarrrrrr herkese merhaba.... uzun bi aradan sora yine sizlerleyim... ay çok özledim sizleri yaaa işe girdiğimi sölemiştim zaten... sabahları yoğun değilde...akşama dooru yoğun oluyorum.... giremyiorum pek.... dietimde ne aşağıya ne yukarıya... allahtan kilo almadım....hatta görenler ne kadar süzülmüşün işe girince kilolar gitti felan diolar neyse bikaçgündür gene başladım sıkı şekilde...yarın tartılamıcam ama neyse napalım.... hepinizi öpüyorum adios çüüüzzzzzzz

gölcükteydin değilmi yiğenim var orda kısmet olup ona gidersem senin kapınıda tıklarım göbek yarıştırırız

geleceksen cabuk gel gıııııııııı eylülde izmire tasınıoss ona göree :) gerci ozamana kadar göbüşler kuçulecek belkıde kımbılır yada sıfır bedennn oleeeeee dicem amma gerceklere donelım ve su karın egzersizine devam edelim

benımde bi hamama gidesim var sormaaa yaaa... hamam alıskanlık yapıo ınsanda yawsss.. bi kese attırmak istiyorum derimi yuzsunlerrr

slm kızlar ben geldimmmm ayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin

Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar nihayet aranızdayım..
Barkinim numaranmı deqişti kuzu..siliyimmi eski numaranı :26:
yeşimm kıss ben evi özledim valla siz çıkın tatile ben topiqi beklerim :82:
sehercim sen rahatına bak tatlım ayın 18ine kadar seni idare ederiz..
derya ve emine ablam siteye girmişsiniz ama hiçbişey yazmamışsınız hadi geldim artık 3-5 satır yazın bu garibe
zeyyceyy aslıı kıss nerelerdesiniz falakaya yatıracam sizi bi gelinde
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
kızlar modemde sorun var vınnla girdim..babam bizde yarın gözüne iqne yapılacak sabah hastaneye gidicez..öqlene yemek hazırlamam lazım tabi önce alışveriş yapmam lazım..çıkıyım bişeyler alıyım..yine gelirim...çok ütüm birikti birazda ütü yapayım..az müsade canlarım...

Son düzenleme:
izmirdede çiğliye gidersiniz bende oraya gelirim ne olmuş sonuçta sen her ay eskişehirdesin bir yerde göbekleri kavuştururuz

hoşgeldin tabi memleket yemekleri başka olsu aldın kiloları geldin haftaya bişin kalmaz nerden baksan 2-3 kilosu ödemdir onların 2-3 kilosuda harbi kilodur.ee 1 aylık tatilinde bi bedeli olmalı bide tabi memleket sonuçta herşeye değer tatildede üşenmezsem girerim ben topike pc ve vınım yanımda olcak. çok sık olmasada bol bol görüşürüz yine

hoşgeldin kaptancım şükür kavuşturana yaa.cok saol ayrıca güzel dileklerin için öpüyorum dinlen sen kolay gelsin

izmire taşınıyorsan ozaman o pansiyonu izmire taşı ben gelim bari herşey beleş mi bak ona göre gelirim

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ne güzel tatili yaptın gewldin sefan olsun bu arada sonuçlarını aldınmı merak ettim

kızlar midem yanıyor ya canım bir şey yemek istemiyor. birazdan yemeğe çıkarım ablalar mis gibi yemekler yapmışlardır iştahım açılır bu sefer de :125:
sabah : iki küçük domates + 4 zeytin+ lor sürülmüş 1 dilim tam tahıl + lor ve reçel sürülmüş 1 dilim tam tahıl yedim. zaten bu aralar diyet listem sabah : bol domates salatalık biber + 2 porsiyon peynir + 2 dilim ekmek + 5-6 adet zeytin + 1-2 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez + haftanın iki günü 1 adet yumurta. zaten yumurta hakkımı haftalardır kullanmadım kaçamaklarıma sayıyorum. sabahki ara öğünü kaldırdık iyi oldu zaten kahvaltımla öğle öğünüm arasında 4 saat oluyor. onun yerine kahvaltıı biraz zenginleştirdi. ama acaba kısmasam mı kahvaltımdan midem çok yanıyor acaba keyfim yok biraz ondan mıdır ben üzülünce mideme vuruyor birazdan çok yicem diye korkuyorum :18:

hoşgeldim cnmmmm bende tatillerden sonra bi düzene sokamadım kendimii benide düzene sokkk ihmal etme beni yavrucummmm evet o numara kaybldu cnm yeni hat aldım ama numara giti herkesin özelden ben sana atarım numaramııı

ara beni boya beni gibi olduu ::))))

babanada çok geçmiş olsun cnmmmmmmm

yaşasınnn şükür sonunda listemiz süper olcak ben beceremedim deeeee

Akşam eşim seni yemeğe götüreyim dedi olur dedim ne zamandır istediğim bi cıss var ondan yiycem

merhaba zayıf hatunlar bugun 5 gunum 1.5 kılom gıttı kavun ıse kesınlıkle yarıyor sızde deneyın daha hızlı kılo verılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…