70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltında mideni yakacak yada etkilicek bişey yok ya dediğin gibi üzüntü strestendir.eşiminde sık sık oluyor yanmaması için talcid içiyor yada mide koruyucu haplar var herkesin kullandığı onlardan kullanabilirsin yanma olduğu dönemlerde.yada mide yatıştırıcı içerikli çayları kullanabilirsin.bence kahvaltın çok ideal çalışıyosun çünkü enerjiye ihtiyacın var.kuvvetli bir öğle yemeğinden sonra akşamı hafif geçiştirirsin olur biter.

kızlaaaaaaaaaaaar herhalde kı kımsenın aclıktan buraya bırsey yazmaya takati yok

hee doru dıosun kız green :) bu haftasonuda gıdıcem arkadasım evlenıo ,, hamamyolunda gobuslerı carpıstırak baree bakam hangımızınki buyuk
çiğli nerdeki ben bılmıyorum focada olcak evim oraya beklerım

belenaycım tabıkı nidemek ancak 1haftayı gecmesın mumkunseee 1haftadan sonra pilim bitioooo sonrası pansiyn hızmeti verememekte herkes kendı işini kendi yapmaktadır

he bide foça vardı doğru.zaten foça ve çiğli sahilden birbirine bağlantılı gibi.arada foçaya dondurma yemeye geliyoruz güzel ve sakin bi yere gidiyosun.ve bilki daha çok misafirin olcak foça tatil yeri sonuçta
hamamyolu niye hamamamı gidicez

teşekkür ederim:93: çok yedim. 5 çeşit! ikisi yoğurtlu salata, bir çorba biri şerbetli tatlı :83: halbuki çorbayı içtiğim an doydum. gerisini boşuna yedim bi de yetmez gibi üstüne nescafe xpress içtim ama 125 kcal miş sadece. demiştim ama ben neyse canım sağolsun

ayy sormaa akrabalarım gelmek için yarıs yapıcaklar ozelıkle sıcak aylarda gorumcem demiş sımdıden esıme kasım gibi size gelces dıye-kurban bayramı oluo sanırım- kasımdada sıcak olur sanırsam ..ilk misafirimiz onlar olcak gibi..ayaklarını surumeden gelsınler mumkunseee focayı sadece uydudan gordum evet bayaa sakın bi yere benzıooo

ayy ne bilem eskısehır deyınce aklıma hamamyolu gelıo hemencık.. doktorlar kızılcıklı yerıne olabilüüüürrr bana uyarr bide hamam sefası yaparızzz

canın saolsun tabi canın istedi yemişin.yapacağın bunu akşam menünle dengelemek.nekadar işte yorulsanda yazın günler uzun hem dinlenmeye hemde yürümeye zaman bulabilirsin.biraz yürürsün hafif bi menüde hazırlarsan günü kurtarmış olursun.sonuçta önemli olan düzenli ve dengeli beslenmek.belli bir süreden sonra form tutmaya başlıyor insan.haftada 1 kilo vermezsinde 500 gr verirsin 200 gr verirsin ama verirsin.yeme düzenini nekadar çok değiştirirsen bıraktığında kilo alma olasılığın okadar çok olur yediğin pişman olma ama her seferinde diğer menünle bunu dengele bişicik olmaz

foca çok çok sakin bir yer birazda kuytuda kalıyor.dağlar arasında denize sıfır biyer.ailem yakın bi ilçede oturuyor bu yüzden biliyorum.izmir merkeze 1 saat kadar uzak.izmir kasım aralık ayına kadar sıcak oluyor hatta çoğu zaman benim gidişimi bekliyor sanki yanmayan sobalar yanar oluyor karakış geliyor
eskişehir dediğin nekadar zaten hamam yolu kızılcıklı doktorlar bitti her akşam çıkıyoruz dolaşmaya inanmazsın kızılcıklı ve doktorları adaları 2-3 kere turluyoruz bazende hamam yolu tarafına gidiyoruz 1 saatimizi almıyor dolanmak valla zaman geçmiyo

zaten eskısehır buyuksehır nasıl olmus bılmıyorum 2unıvı var dıye sanırım kendı memleketımken bunu dıyorum yani :) haklısın çok az gezılcek yerı var ve kucuk yanı bi izmit istanbul izmir gibi değil..

aa ordada karakıs oluyormuymus yaa ben ılıman gecer dıye dusunmustum hani deniz kenarında ya ozaman kıslıkları dagıtmayayım dursun bakam

kara kış olmuyor ama feci esintisi var eskişehirin ayazını aratmaz ama işte izmirin farkı öyle 3-5 ay kış olmaz 1 hafta soğuksa 1 hafta güneşli ılıman bazen sıcak bazen soğuk ama soğuğu eskişehiri aratmaz sadece kısa sürer okadar :26:

anladım cnm çok sağol bılgılerın için.. anam ozaman oranın ayazı yakar adamı kara fatma olup mu gidicem sımdı memleketime :82::82:

anladım cnm çok sağol bılgılerın için.. anam ozaman oranın ayazı yakar adamı kara fatma olup mu gidicem sımdı memleketime :82::82:
eskişehirde ayazdan yüzün uyuşur acırya.izmirde rüzgar oldumu resmen yanar kavrulur gerilir yüzün bide deniz havasıya rüzgarıda daha feci oluyor.ben eşimle görüştüğüm bir dönem 1 hafta boyunca sahilde falan dolaşmıştık o bir haftada resmen yüzüm kabukumsu bi tabaka kapladı kabardı alerji gibi oldu mahvolmuştum.aman dikkat ette nemlendiricisiz koruyucu bişey sürmeden çıkma esintili zamanlarda.

kızz bende ayda yılda bir nemlendırıcı surerım aklıma gelme duruma baglı olee diyim ayoll kokos bırı olsaydım dıyorum bazen bakımlı filan iyi olurdu ama bendekı bu tembellık ne olacak bılmıyrummm...

izmirde olmak en azından benım bakımlı hatun olmamı saglayabılır haklısın bu konudakı calısmalarımı hızlandırıcam kesınlıkleee

eylulun ortasında evı tasıcaz buyuk ihtimal eşim bayramda kımse calısmaz tatıl yapar dıo ama bence calısan olur gibime gelıo evi badana felan olcak o bakımdan ama eskıdenmıs o bence tatılmıs seyranmıs diyip oturan sımdı herkes iş aş peşinde..

kızları dr götürdüm ama büyük kızı muayene edecek dr izindeymiş iyimi.:)) randevusuz gittik orda diye .neyseki küçük kızın kontrolü yapıldı miyop teşhisi konmuştu 1 yıl sonra getirin gelişme evresinde görülür bazı çocuklarda geçebilir demişti hala aynıymış ama ilerlememiş iyi olan kısmı bu .benim ailede göz rahatsızlığı genetik galiba annem babam abim ben hep gözlüklüyüz aslında ve büyük kızımda gözlük takıyor ama onun hastalık sonucu oluşan işiydi havale geçirmişti küçükken ordan kaldı .şimdi küçük kızımda banamı çekti yawww offffffff

hemen yazıp çıkayım işlerim var malum kaç gündür evde yoktum birikti hep

sabah mönüm de şölee

aç karnına

3 kuru kayısı
1 bardak kiraz sapı suyu

20 dk sonra

2 dilim lıght ekmek
2 ad lıght karper
2 ad zeytin
1 domates
1 salatalık
1 ad çay

öğle mönüm

1 kase yayla çorbası

Son düzenleme:

aaa tamam o zaman ohooo bir hafta yeterde artar bile bedava bulmuşum foça güzel diyorlar bir tek oraya gitmek kısmet olmadı bak sana kısmetmiş sayende bide foçayı görürüm sende merkeze gelirsen buyur gel beklerim

:81::81::81::81:oleeeeey kaptanım gelmiş hoşgeldin ablacımm..yaramıştır inşAllah tatil..biraz yaramış gibi amaödemdir 1-2 kilosu toparlarsın 1 hafatyakızma yaa hergün bakıyorum mutlaka arada yazıyorum ..misafir çok oluyo ben gidiyorum ufaklık var..eşim öğlenleride yemeye geliyo ancak işte..bende çok seviyorum buradaki muhabbeti..daha sık varlığımı hissetiricem artık:86::86::86:

kızlarr hamile olabilirmiyim yaaaaa off adet oldum bitti ikincisini olmadım yani daha gecikme olmadı ama bende baş dönmesi mide bulantısı fenaaaa sürekli uyku halindeyim herkes farkediyo ne oldu sana diyooo tansiyon 9-6 off bide kan bağışında bulundum odamı etkiledi anlamadım ama şimdi test yapsam belli olurmuuuuuu aman ya amann yaaa

bayram dediğin en fazla 1 bilemedin 2 gün para kazanmak olsun bayram seyran bakan yok bu zamanda

geçmiş olsun canım.kalıtsal hastalıklar zaten 2 çocuğa direk geçiyor.göz problemi özellikle 2 çocuklarda muhakkak görülüyor.Allah başka dert vermesin bu zamanda gözlük kullanmayan genç kalmadı.

bukadar belirgin belirtiler varsa hamileysen teste belli olur kanaatindetim ama başka şeylerde etkilemiş olabilir.hamileysen kesin belli olur sonuçta bu bulantılar 1 aylık gibiyken başlıyor diye biliyorum.anne olan sensin sen daha bilirsin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…