kilo aralığımız yok istediğin kiloda aramıza katılabilirsinSon 1 kilo kaldı aranıza katılmayaaaa
geçmiş olsun:93:ırsi durumlar varsa aman peşini bırakma ilerlemedenkızları dr götürdüm ama büyük kızı muayene edecek dr izindeymiş iyimi.:)) randevusuz gittik orda diye .neyseki küçük kızın kontrolü yapıldı miyop teşhisi konmuştu 1 yıl sonra getirin gelişme evresinde görülür bazı çocuklarda geçebilir demiştihala aynıymış ama ilerlememiş iyi olan kısmı bu .benim ailede göz rahatsızlığı genetik galiba annem babam abim ben hep gözlüklüyüz aslında ve büyük kızımda gözlük takıyor ama onun hastalık sonucu oluşan işiydi havale geçirmişti küçükken ordan kaldı .şimdi küçük kızımda banamı çekti yawww offffffff
kızlarr hamile olabilirmiyim yaaaaa off adet oldum bitti ikincisini olmadım yani daha gecikme olmadı ama bende baş dönmesi mide bulantısı fenaaaa sürekli uyku halindeyim herkes farkediyo ne oldu sana diyooo tansiyon 9-6 off bide kan bağışında bulundum odamı etkiledi anlamadım ama şimdi test yapsam belli olurmuuuuuu aman ya amann yaaa
geçmiş olsun:93:ırsi durumlar varsa aman peşini bırakma ilerlemeden
ya diyet yapıyorsun havalar çok bunaltıcı. güneş falan da çarpıyordur. zaten herkes baygın baygın bezgir bekir gibiyiz oturduğumuz yerde bilebildiğin garfield modunda oluyor insan. tansiyon sorunu oluyor illa. çok telaş etme bence ama test yap kafan rahat olsun. hem bebiş gelse nolcak ne güzel severiz işte :81:
Son 1 kilo kaldı aranıza katılmayaaaa
böyle bi haber bekliyodum ne yalan söylim.topik zayıflama değil gebe kalma topiği resmen şimdiye kadar ben yalan olmasın ama ya 3 ya 4 kişi hamile olup ayrıldı diye anımsıyorum :) sırada kim var merak ediyorum bakalım barkinmi olur bi başkasımı
evlenince fikirler değişiyor.bende evlenmeden önce evlenir evlenmez yaparım diyodum.10 sene olmak üzere hala o gün gelmedi
zayıflamak hamileliğe delalet de biz mi bilmiyoruz anlamadım kiama buradaki anneler süper ya ben özeniyorum vallahi. ben evlenince en az bir sene sonra doğru buluyorum anne baba olmayı ama burada canım çok çekti ben de istiyom ben de bu sebepten bu yaz şak diye evlenebilirim sevdiceğimle :123:
bayram dediğin en fazla 1 bilemedin 2 gün para kazanmak olsun bayram seyran bakan yok bu zamanda
geçmiş olsun canım.kalıtsal hastalıklar zaten 2 çocuğa direk geçiyor.göz problemi özellikle 2 çocuklarda muhakkak görülüyor.Allah başka dert vermesin bu zamanda gözlük kullanmayan genç kalmadı.
bukadar belirgin belirtiler varsa hamileysen teste belli olur kanaatindetim ama başka şeylerde etkilemiş olabilir.hamileysen kesin belli olur sonuçta bu bulantılar 1 aylık gibiyken başlıyor diye biliyorum.anne olan sensin sen daha bilirsin kendini
geçmiş olsun:93:ırsi durumlar varsa aman peşini bırakma ilerlemeden
ya diyet yapıyorsun havalar çok bunaltıcı. güneş falan da çarpıyordur. zaten herkes baygın baygın bezgir bekir gibiyiz oturduğumuz yerde bilebildiğin garfield modunda oluyor insan. tansiyon sorunu oluyor illa. çok telaş etme bence ama test yap kafan rahat olsun. hem bebiş gelse nolcak ne güzel severiz işte :81:
hadi bakalım hayırlısı sonuç ne olursa olsun sağlıklı oldaumarım tansiyon ve kan vermeye bağlıdır bu durumlar anam yandım yoksa oğlum 4 yaşında daha pek düşünmüyoduk ama olduysa artık seve seve burda büyütürüz bebişiii ::))
E geldim o zaman aranızaa:)kilo aralığımız yok istediğin kiloda aramıza katılabilirsin
Ayy süpersin yaa
yahu boşver 1 kiloyu geel sen geeel ödemdir hem obizde de bu başladı kedidir kedi misali ödemdir ödem ama hakkat öyle.. kır zincirlerini gel diyete dalalım seninleee yum gözlerini hafifleyip uçalım göklerdeee.. bu topikteee eeeee eeeeeeee bu topikteee e e eeeee..
E geldim o zaman aranızaa:)
Ayy süpersin yaaNe güldüm, moralim bu haldeykenn, gerçekten teşekkürleerrr:))
kızlarr hamile olabilirmiyim yaaaaa off adet oldum bitti ikincisini olmadım yani daha gecikme olmadı ama bende baş dönmesi mide bulantısı fenaaaa sürekli uyku halindeyim herkes farkediyo ne oldu sana diyooo tansiyon 9-6 off bide kan bağışında bulundum odamı etkiledi anlamadım ama şimdi test yapsam belli olurmuuuuuu aman ya amann yaaa
kııızzz gelsin bebiş işte yoksa da düşün bence oglun 4 yasında nerdeyse araları 5 yas olur süper yani
ama kan vermenind ecok etkısı olur sıcaklarında canım sen yınede test al ama kesın sonucu göstermeyebilir adet günün geçmediği için.ancak kanda belli olur.ama yeşimin dediği gibi bi farkılık varsa sende hissedersin ben ahmıle oldugumu hissetmiştim gerçi günüm geçmişti ama farklıydım yani ve oyle de oldu hayırlsıı olsun canımbüyütürüz burda merak etme sen peşine de ben yeterim yalnız bırakmam seni
Kızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
30 yaşımı doldurdum vayy be hayat işte Allah sağlık versin de günler öyle böyle geçiyor
gecmıse döndüm geldimmmm,;
dogum gunun kutlu olsun canımmmmmmmmmmm; mutlu, huzurlu, saglıklı, bol paralı, ask dolu nıce yıllaraaaa
afiyet olsun yağ olmasın canım...Akşam eşim seni yemeğe götüreyim dedi olur dedim ne zamandır istediğim bi cıss var ondan yiycem
kaptanım hoş geldin....slm kızlar ben geldimmmmayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin
Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar nihayet aranızdayım..
Barkinim numaranmı deqişti kuzu..siliyimmi eski numaranı :26:
yeşimm kıss ben evi özledim valla siz çıkın tatile ben topiqi beklerim :82:
sehercim sen rahatına bak tatlım ayın 18ine kadar seni idare ederiz..
derya ve emine ablam siteye girmişsiniz ama hiçbişey yazmamışsınız hadi geldim artık 3-5 satır yazın bu garibe
zeyyceyy aslıı kıss nerelerdesiniz falakaya yatıracam sizi bi gelinde
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
kızlar modemde sorun var vınnla girdim..babam bizde yarın gözüne iqne yapılacak sabah hastaneye gidicez..öqlene yemek hazırlamam lazım tabi önce alışveriş yapmam lazım..çıkıyım bişeyler alıyım..yine gelirim...çok ütüm birikti birazda ütü yapayım..az müsade canlarım...
amin canım cok tskler güzel dileklerin için özellikle sonuncuya bayıldım bu ara kaçış problemi hat safhadadaeşimde cok tepkılı napcam ben nası düzene koycam bılmıyom inş senin durumlar düzelmiştir biraz
afiyet olsun yağ olmasın canım...
kaptanım hoş geldin....
hamile olma olasılığın varsa anca kan tahlilinde çıkabilir. arkadaşların dediği gibi sıvı kaybı etkisiylede olabilir.hayırlısı olsun..
kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
kaç sen daha kaç kaç aa valla kızıcammm şaka bi yana cnm sende istemezsin ama böle olmasını bi doktora gitsen yardım alsann strese giriyosun bölee
evet cnm kan tahlli yaptırcam umarım sıvı kaybıdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?