70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun:93:ırsi durumlar varsa aman peşini bırakma ilerlemeden

ya diyet yapıyorsun havalar çok bunaltıcı. güneş falan da çarpıyordur. zaten herkes baygın baygın bezgir bekir gibiyiz oturduğumuz yerde bile bildiğin garfield modunda oluyor insan. tansiyon sorunu oluyor illa. çok telaş etme bence ama test yap kafan rahat olsun. hem bebiş gelse nolcak ne güzel severiz işte :81:

böyle bi haber bekliyodum ne yalan söylim.topik zayıflama değil gebe kalma topiği resmen şimdiye kadar ben yalan olmasın ama ya 3 ya 4 kişi hamile olup ayrıldı diye anımsıyorum :) sırada kim var merak ediyorum bakalım barkinmi olur bi başkasımı

Son 1 kilo kaldı aranıza katılmayaaaa

yahu boşver 1 kiloyu geel sen geeel ödemdir hem o bizde de bu başladı kedidir kedi misali ödemdir ödem ama hakkat öyle.. kır zincirlerini gel diyete dalalım seninleee yum gözlerini hafifleyip uçalım göklerdeee.. bu topikteee eeeee eeeeeeee bu topikteee e e eeeee..

zayıflamak hamileliğe delalet de biz mi bilmiyoruz anlamadım ki ama buradaki anneler süper ya ben özeniyorum vallahi. ben evlenince en az bir sene sonra doğru buluyorum anne baba olmayı ama burada canım çok çekti ben de istiyom ben de bu sebepten bu yaz şak diye evlenebilirim sevdiceğimle :123:

evlenince fikirler değişiyor.bende evlenmeden önce evlenir evlenmez yaparım diyodum.10 sene olmak üzere hala o gün gelmedi hayat planlandığı yada hayal edildiği gibi gitmiyor.şimdiye kadar hiç anne olma isteğim olmadı evliliğimde bu seneye kadar.bende bu topikte anne olmak isteyenler kervanına katıldım gibi kısmetse 2012 yılına atılım yaparak 10. yıl dönümümüze bebek yada bebeklerimizle girmek istiyorum

umarım tansiyon ve kan vermeye bağlıdır bu durumlar anam yandım yoksa oğlum 4 yaşında daha pek düşünmüyoduk ama olduysa artık seve seve burda büyütürüz bebişiii ::))

umarım tansiyon ve kan vermeye bağlıdır bu durumlar anam yandım yoksa oğlum 4 yaşında daha pek düşünmüyoduk ama olduysa artık seve seve burda büyütürüz bebişiii ::))
hadi bakalım hayırlısı sonuç ne olursa olsun sağlıklı olda

kilo aralığımız yok istediğin kiloda aramıza katılabilirsin
E geldim o zaman aranızaa:)

Ayy süpersin yaa Ne güldüm, moralim bu haldeykenn, gerçekten teşekkürleerrr:))

Son düzenleme:
:92: merhaba kızlar :92:

hıc gecmıs fılan okuyamadan dırek yazayım dedım bu defa, zaten sabahtan berı gıremedım sımdı ofıse gırdım dırek topıge daldımmm
sabah durusmalar ıcın bı adlıyeye gıttım, gıdış o gıdış yaniiiii sonra iş bıtmedı, ordan bi keşif işi cıktı, şimdi keşfettıkte geldıkkkkkk akşama da spor var
bu hafa hersey ıyı guzel gıderken dun aksam bı mısafırlık benı mahfettııııııı :26: ondan bıraz bundan bıraz derken, mıde fesatı gecırıyodum vallaaaa gitii güzel haftanın emekleri boşaaaa :78: yarın aksam ıse yıne bı dugun var yıne sehırdısı, benım yarın gırıp gıremeyecegım sımdılık mechul eger ugrayamazsam benı ızınlı sayın, ama yıen gecen haftadakı gıbı anıden gelebılırımde işleri ayarlayabılmeme baglı, işlerimi n ekdr erken halldersem otobuse o kadar erken bınecegım ıcın bılgısayar basına gecıcek vaktım olmayabılırrr, aklınızda olsn yanıııı şimdi bırazcık gecmısı kurcalayayım, hepınızı optummm

kııızzz gelsin bebiş işte yoksa da düşün bence oglun 4 yasında nerdeyse araları 5 yas olur süper yani

ama kan vermenind ecok etkısı olur sıcaklarında canım sen yınede test al ama kesın sonucu göstermeyebilir adet günün geçmediği için.ancak kanda belli olur.ama yeşimin dediği gibi bi farkılık varsa sende hissedersin ben ahmıle oldugumu hissetmiştim gerçi günüm geçmişti ama farklıydım yani ve oyle de oldu hayırlsıı olsun canım büyütürüz burda merak etme sen peşine de ben yeterim yalnız bırakmam seni

cnm eşimde bende oğlum ilkokul başlayınca düşünüyoruz tabi hayırlısı ama bakalım dediğin gibi adetim gecikmediği için test gösterirmi bilmiyorum kan testi yaptırcam kan verdiğim içinde olabilir ama mide bulantım fena uyku halide tansiyon düşüklüğüne bağlıyorum bakalımmm ::))))

Kızlar günaydıınn hepinize bugün benim doğum günüm ve ayrıca nişan yıldönümümüz.
30 yaşımı doldurdum vayy be hayat işte Allah sağlık versin de günler öyle böyle geçiyor

gecmıse döndüm geldimmmm,;
dogum gunun kutlu olsun canımmmmmmmmmmm; mutlu, huzurlu, saglıklı, bol paralı, ask dolu nıce yıllaraaaa

gecmıse döndüm geldimmmm,;
dogum gunun kutlu olsun canımmmmmmmmmmm; mutlu, huzurlu, saglıklı, bol paralı, ask dolu nıce yıllaraaaa

amin canım cok tskler güzel dileklerin için özellikle sonuncuya bayıldım bu ara kaçış problemi hat safhadada eşimde cok tepkılı napcam ben nası düzene koycam bılmıyom inş senin durumlar düzelmiştir biraz

Akşam eşim seni yemeğe götüreyim dedi olur dedim ne zamandır istediğim bi cıss var ondan yiycem
afiyet olsun yağ olmasın canım...
kaptanım hoş geldin....

hamile olma olasılığın varsa anca kan tahlilinde çıkabilir. arkadaşların dediği gibi sıvı kaybı etkisiylede olabilir.hayırlısı olsun..

kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş

kaç sen daha kaç kaç aa valla kızıcammm şaka bi yana cnm sende istemezsin ama böle olmasını bi doktora gitsen yardım alsann strese giriyosun bölee

evet cnm kan tahlli yaptırcam umarım sıvı kaybıdırrr

psikologa mı gıtmem gerekıyor cözüm olur mu yaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…