psikologa mı gıtmem gerekıyor cözüm olur mu yaa:26:
kesin bencee :) bende oluyodurr :)
slm kızlar ben geldimmmmayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin
Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar nihayet aranızdayım..
Barkinim numaranmı deqişti kuzu..siliyimmi eski numaranı :26:
yeşimm kıss ben evi özledim valla siz çıkın tatile ben topiqi beklerim :82:
sehercim sen rahatına bak tatlım ayın 18ine kadar seni idare ederiz..
derya ve emine ablam siteye girmişsiniz ama hiçbişey yazmamışsınız hadi geldim artık 3-5 satır yazın bu garibe
zeyyceyy aslıı kıss nerelerdesiniz falakaya yatıracam sizi bi gelinde
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
kızlar modemde sorun var vınnla girdim..babam bizde yarın gözüne iqne yapılacak sabah hastaneye gidicez..öqlene yemek hazırlamam lazım tabi önce alışveriş yapmam lazım..çıkıyım bişeyler alıyım..yine gelirim...çok ütüm birikti birazda ütü yapayım..az müsade canlarım...
anaaaa rakibeemmm aynı kilodayız inanmiyrım:81::81::81::81:oleeeeey kaptanım gelmiş hoşgeldin ablacımm..yaramıştır inşAllah tatil..biraz yaramış gibi ama ödemdir 1-2 kilosu toparlarsın 1 hafatya kızma yaa hergün bakıyorum mutlaka arada yazıyorum ..misafir çok oluyo ben gidiyorum ufaklık var..eşim öğlenleride yemeye geliyo ancak işte ..bende çok seviyorum buradaki muhabbeti..daha sık varlığımı hissetiricem artık:86::86::86:
bende korkuyorum yaaa sanki karnım çok şiştiikızlarr hamile olabilirmiyim yaaaaa off adet oldum bitti ikincisini olmadım yani daha gecikme olmadı ama bende baş dönmesi mide bulantısı fenaaaa sürekli uyku halindeyim herkes farkediyo ne oldu sana diyooo tansiyon 9-6 off bide kan bağışında bulundum odamı etkiledi anlamadım ama şimdi test yapsam belli olurmuuuuuu aman ya amann yaaa
hoşgeldiiinnnE geldim o zaman aranızaa:)
Ayy süpersin yaaNe güldüm, moralim bu haldeykenn, gerçekten teşekkürleerrr:))
hoş geldinbiz topikte adam başına haraç kesiyoruz da greenle o sebepten yani yanlış anlama
cnm eşimde bende oğlum ilkokul başlayınca düşünüyoruz tabi hayırlısı ama bakalım dediğin gibi adetim gecikmediği için test gösterirmi bilmiyorum kan testi yaptırcam kan verdiğim içinde olabilir ama mide bulantım fena uyku halide tansiyon düşüklüğüne bağlıyorum bakalımmm ::))))
kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
kızlarr hamile olabilirmiyim yaaaaa off adet oldum bitti ikincisini olmadım yani daha gecikme olmadı ama bende baş dönmesi mide bulantısı fenaaaa sürekli uyku halindeyim herkes farkediyo ne oldu sana diyooo tansiyon 9-6 off bide kan bağışında bulundum odamı etkiledi anlamadım ama şimdi test yapsam belli olurmuuuuuu aman ya amann yaaa
geçmiş olsun:93:ırsi durumlar varsa aman peşini bırakma ilerlemeden
ya diyet yapıyorsun havalar çok bunaltıcı. güneş falan da çarpıyordur. zaten herkes baygın baygın bezgir bekir gibiyiz oturduğumuz yerde bilebildiğin garfield modunda oluyor insan. tansiyon sorunu oluyor illa. çok telaş etme bence ama test yap kafan rahat olsun. hem bebiş gelse nolcak ne güzel severiz işte :81:
umarım tansiyon ve kan vermeye bağlıdır bu durumlar anam yandım yoksa oğlum 4 yaşında daha pek düşünmüyoduk ama olduysa artık seve seve burda büyütürüz bebişiii ::))
E geldim o zaman aranızaa:)
Ayy süpersin yaaNe güldüm, moralim bu haldeykenn, gerçekten teşekkürleerrr:))
kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
en son halim (daha biraz evvel çektim)
fotoların orjinal halleri için fotonun üstüne tılatıp büyütün
CH]
slm kızlar ben geldimmmmayy muhteşem bişey evde olmakk...nihayet evimdeyim çok özlemişim... akşam 11 gibi geldik..bi uyumuşuz deliksiz sabah olmuş...sabah basküle gözlerimi kapata kapata çıksamda korkunun ecele faydası yokmuş 68.3 arkadaşlar neysee tatilin bedeli kimse yok diye yakınmışsınız ama yazın böyle kızlar 1 kişiyi bile bulursanız tutun lafa kaçmasın biyere herkes biyerlerde..üzülmeyiniz lütfen..tilkinin dönüp dolaşacaqı yer kürkçü dükkanıymış..ben döndüm dolaştım yine geldim topiqe bırakın gezsinler kışın hepsi toplanır merak etmeyin
Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar nihayet aranızdayım..
Barkinim numaranmı deqişti kuzu..siliyimmi eski numaranı :26:
yeşimm kıss ben evi özledim valla siz çıkın tatile ben topiqi beklerim :82:
sehercim sen rahatına bak tatlım ayın 18ine kadar seni idare ederiz..
derya ve emine ablam siteye girmişsiniz ama hiçbişey yazmamışsınız hadi geldim artık 3-5 satır yazın bu garibe
zeyyceyy aslıı kıss nerelerdesiniz falakaya yatıracam sizi bi gelinde
arzucum doqum günü kutlu olsun tatlım Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin herşey gönlünce olsun canım..
kızlar modemde sorun var vınnla girdim..babam bizde yarın gözüne iqne yapılacak sabah hastaneye gidicez..öqlene yemek hazırlamam lazım tabi önce alışveriş yapmam lazım..çıkıyım bişeyler alıyım..yine gelirim...çok ütüm birikti birazda ütü yapayım..az müsade canlarım...
hoşgelddiiin sıra artık bizim gezmelerde sen geldiğine göre topiğe bakarsın artık hadi kızlaaarrr gezmeeellleerrreeee 16temmuzdan itibaren bi müddet yokum burdaa idare ediverin artıkın
anaaaa rakibeemmm aynı kilodayız inanmiyrımamaa ben buhafta kayışı kopardım
bende korkuyorum yaaa sanki karnım çok şiştiibikaçgündürr kötü şeyler düşünüyorum bidee aman allah korusun allah isteyenlere versin,,3. çocukmu
hoşgeldiiinnn
:78::78: :26:
canım hemen test yap emin ol kan testi yapsan daha kesin olur hem yakın bir klinik varsa git yaptır hemen
her şeyin hayırlısı cnm yaa zamanıda gelmiş bence ne güzel arada yaş farkıda olmaz .keşke benimde imkanım olsaydı kız daha 1 yaşındayken düşünüyodum hemen 3.yü ama olmadı sonrada vazgeçtim işte yaş ta 36 artık yapmam ben .
kızlar aklımda kaldığı kadar cevap yazayım...:26:
arcak kuşum nice yaşlara inş....sevdiklerinle mutlu sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum
givi kuzum ,seninde yarınmış doğumgünün sanada şimdiden nice yıllara
muazzezim benimde oğlanların arası 4 buçuk yaş,büyüğüm 4 yaşındayken 2. ye hamile kalmıştım...hayırlısı olsun canım,her işte bir hayır vardır...kanda baktır belli olur ,ben küçüğü adetime 10 gün kala kanda baktırıp öğrenmiştim
papatyam hemşo,çok geçmiş olsun ,ihmal etme kuşum göz önemli
belenaycım,iyi olmana çok sevindim,menünde güzelmiş
unuttuğum varsa kusura bakmayın
yeni gelenler ve gelmeye niyetli olanlar var,hoş geldiniz kızlar
hoşgeldintabi memleket yemekleri başka olsu aldın kiloları geldin haftaya bişin kalmaz nerden baksan 2-3 kilosu ödemdir onların 2-3 kilosuda harbi kilodur.ee 1 aylık tatilinde bi bedeli olmalı bide tabi memleket sonuçta herşeye değer tatildede üşenmezsem girerim ben topike pc ve vınım yanımda olcak. çok sık olmasada bol bol görüşürüz yine
hoşgeldin kaptancım şükür kavuşturana yaa.cok saol ayrıca güzel dileklerin için öpüyorum dinlen sen kolay gelsin
hoşgeldin canım ne güzel tatili yaptın gewldin sefan olsun bu arada sonuçlarını aldınmı merak ettim
hoşgeldim cnmmmm bende tatillerden sonra bi düzene sokamadım kendimii benide düzene sokkk ihmal etme beni yavrucummmm evet o numara kaybldu cnm yeni hat aldım ama numara giti herkesin özelden ben sana atarım numaramııı
ara beni boya beni gibi olduu ::))))
babanada çok geçmiş olsun cnmmmmmmm
yaşasınnn şükür sonunda listemiz süper olcak ben beceremedim deeeee
merhaba zayıf hatunlar bugun 5 gunum 1.5 kılom gıttı kavun ıse kesınlıkle yarıyor sızde deneyın daha hızlı kılo verılıyor
:81::81::81::81:oleeeeey kaptanım gelmiş hoşgeldin ablacımm..yaramıştır inşAllah tatil..biraz yaramış gibi ama ödemdir 1-2 kilosu toparlarsın 1 hafatya kızma yaa hergün bakıyorum mutlaka arada yazıyorum ..misafir çok oluyo ben gidiyorum ufaklık var..eşim öğlenleride yemeye geliyo ancak işte ..bende çok seviyorum buradaki muhabbeti..daha sık varlığımı hissetiricem artık:86::86::86:
kızlarr hamile olabilirmiyim yaaaaa off adet oldum bitti ikincisini olmadım yani daha gecikme olmadı ama bende baş dönmesi mide bulantısı fenaaaa sürekli uyku halindeyim herkes farkediyo ne oldu sana diyooo tansiyon 9-6 off bide kan bağışında bulundum odamı etkiledi anlamadım ama şimdi test yapsam belli olurmuuuuuu aman ya amann yaaa
Son 1 kilo kaldı aranıza katılmayaaaa
afiyet olsun yağ olmasın canım...
kaptanım hoş geldin....
hamile olma olasılığın varsa anca kan tahlilinde çıkabilir. arkadaşların dediği gibi sıvı kaybı etkisiylede olabilir.hayırlısı olsun..
hoşgelddiiin sıra artık bizim gezmelerde sen geldiğine göre topiğe bakarsın artık hadi kızlaaarrr gezmeeellleerrreeee 16temmuzdan itibaren bi müddet yokum burdaa idare ediverin artıkın
anaaaa rakibeemmm aynı kilodayız inanmiyrımamaa ben buhafta kayışı kopardım
bende korkuyorum yaaa sanki karnım çok şiştiibikaçgündürr kötü şeyler düşünüyorum bidee aman allah korusun allah isteyenlere versin,,3. çocukmu
hoşgeldiiinnn
:78::78: :26:
aşkitom hoşgeldin ...valla senin yazını topikte gördükmü topik doluveriyor sanki...bidaha gitme guuuuu...öslüyooooommmmmm
deryaaaaaaaaa
aşkolsun ben varım sena var
senacım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum yeşim..hemen düzelteyim 1 ay tatil yapmadım quu...1 hafta izmirde 5 günde safranboluda kaldık..ayy iyiki 1 ay yapmamışız artık başladıqım kiloda dönerdim burayasen ne zaman çıkıyosun tatile...nekadar kalacaksın cnm..
hoşbuldum cnm..ama ütü yapamdım çok yoqun geçti bugün yine..
hoşbuldum cnm...sonuçlarımı aldım hafif bir kolit varmış ama daha doktoruma gösteremedim..sadece aile hekimim baktı..bi ara dahiliyeciyede göstericem cnm..
hoşbuldum cnm...sen fıstıksın fazlalık falan yok..daha ne düzeni istiyonnbnm 6 kilo fazlam var..2 haftada veririm inş..
kıss gell sen şimdiden..bak bizim topik bi başka..60lara ineneler bile burda..baqımlılık yapıyoz biz
hoşbuldum tatlımm...kıss sıksık gel lütfen öslüyom göremeyince..aslıdanda bihaber yok..nerelerde acaba..
hiç sanmıyorumhamile falan deqilsin ööle beni yarıyolda bırakıp hamile topiqine gitmek yok deqilsin hamile falannn
hoşbuldum cnm...
tuqbacım hoşbuldum cnm..kıss sen nereye gidiyosun nekadar izin istiyon bakiimm:44:
hoşbuldum deryammmm...bu aralar buralardayım..çok yakın zamanda yeni bir tatil görünmüyor cnm..bayrama anca..
hoşbuldum emine ablam...köyde hep sen geldin aklıma..köydeyim diyordun ya...soba bile yaktırdım inanki üşüyünce..ama herşeye raqmen bi başka ana kucaqı..
cnmm salı günü kız kardeşimle tatile çıkıyozz kesin kilo alıp gelcem kendimi kısmayı düşünmüyorumm gelince beni toparlarsınn
umarım dediğin gibi değilimdir dimi dimi ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?