70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgelddiiin sıra artık bizim gezmelerde sen geldiğine göre topiğe bakarsın artık hadi kızlaaarrr gezmeeellleerrreeee16temmuzdan itibaren bi müddet yokum burdaaidare ediverin artıkın
anaaaa rakibeemmm aynı kilodayız inanmiyrımamaa ben buhafta kayışı kopardım
bende korkuyorum yaaa sanki karnım çok şiştiibikaçgündürr kötü şeyler düşünüyorum bidee aman allah korusun allah isteyenlere versin,,3. çocukmu
E geldim o zaman aranızaa:)

Ayy süpersin yaa Ne güldüm, moralim bu haldeykenn, gerçekten teşekkürleerrr:))
hoşgeldiiinnn

hoş geldin biz topikte adam başına haraç kesiyoruz da greenle o sebepten yani yanlış anlama

kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş

:78::78::26:

kızlar az önce haber aldım abimin bir oğlu vardı eşi hamileymiş 3 yıldır uğraşıyordu adetlerinde sorun vardı çok şükür aileye yeni bir bebek daha katılacak 7 ay sonra inşallah

canım hemen test yap emin ol kan testi yapsan daha kesin olur hem yakın bir klinik varsa git yaptır hemen

cnm valla ırsi belli ama dr küçük çocuklarda sık görüyoruz demişti ben geçen yıl ilk göz muayenesini yaptırdım küçük kızıma o zaman çıktı ortaya ama büyüdükçe kayboluyor dedi valla bende anlamadım ilerlememiş dedi bu seneki kontrolde peşini bırakmıcaz dedi 6 ay sonra yine gidicez eğer ilerleme vss varsa gözlük kullanıcaz sanırım.inşallah gerek kalmaz bende küçükken hep kullandım 2 kardeşimde öle ama bende astigmat var miyop yok küçük kızada çıktı büyüğünde hem astigmat hem miyop var o 3 takıyo şuan .bebekken havale geçirmişti o dönemden kalan bir sorun demişlerdi dr lar büyük kızıma .7 yaşından sonra belli olur demişlerdi okula başlayınca çıktı valla aynen ve 0,75 le başladı 3 şuan 21 yaşına kadar 6-7 yi blacak diyolar her yıl ilerliyor numarası malesef.

umarım tansiyon ve kan vermeye bağlıdır bu durumlar anam yandım yoksa oğlum 4 yaşında daha pek düşünmüyoduk ama olduysa artık seve seve burda büyütürüz bebişiii ::))

her şeyin hayırlısı cnm yaa zamanıda gelmiş bence ne güzel arada yaş farkıda olmaz .keşke benimde imkanım olsaydı kız daha 1 yaşındayken düşünüyodum hemen 3.yü ama olmadı sonrada vazgeçtim işte yaş ta 36 artık yapmam ben .

kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş

desene bende 3 senedir salgılanmıyodu kilolar yüzünden giymiyodum yeni başladım giymeye ben çok severim aslında topukluyu ama kilolar gelince artık sadece özel günlerde giyer olmuştum.şimdi yine başladım sürekli giymeye .spor ve uzun alışverişler dışında tabeee

aşkitom hoşgeldin ...valla senin yazını topikte gördükmü topik doluveriyor sanki...bidaha gitme guuuuu...öslüyooooommmmmm

kızlar aklımda kaldığı kadar cevap yazayım...:26:
arcak kuşum nice yaşlara inş....sevdiklerinle mutlu sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum
givi kuzum ,seninde yarınmış doğumgünün sanada şimdiden nice yıllara
muazzezim benimde oğlanların arası 4 buçuk yaş,büyüğüm 4 yaşındayken 2. ye hamile kalmıştım...hayırlısı olsun canım,her işte bir hayır vardır...kanda baktır belli olur ,ben küçüğü adetime 10 gün kala kanda baktırıp öğrenmiştim
papatyam hemşo,çok geçmiş olsun ,ihmal etme kuşum göz önemli
belenaycım,iyi olmana çok sevindim,menünde güzelmiş
unuttuğum varsa kusura bakmayın
yeni gelenler ve gelmeye niyetli olanlar var,hoş geldiniz kızlar

Son düzenleme:
menümüde vereyim tam olsun bari
sabah07.15)
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üzeri beyaz peynir,3 çatal sucuklu yumurta,6 yeşil zeytin,söğüş domates,çay
öğle(12.15)
az pors.sebzeli tavuk göğüs kavurma,1 brd.ayran
ara(15.30)
3 taze kayısı
akşam(19.00)
4 tane kızarmış köfte,8 tane patates kızartma,bol yeşil salata,1 brd.kola:86:
gün boyu 3,5 lt. su dahada içiyorum
spor yapamadım halim kalmadı onun yerine işten gelince yemeği yaptıktan sonra çabucak kenarları sildim,toz aldım sonra yemek yedim (sayılmaz ama hiç yoktan iyidir)

canım hemen test yap emin ol kan testi yapsan daha kesin olur hem yakın bir klinik varsa git yaptır hemen

kızlarr vallaa bilmiyorum ne olcak birazda ben mi abartıyorum bilmiyorum ama hayırlısı tabikii kan testi yaptırıcamm k

kimsecikler yok ben kaçıyorum öpüldünüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:92::93:

hoşbuldum yeşim..hemen düzelteyim 1 ay tatil yapmadım quu...1 hafta izmirde 5 günde safranboluda kaldık..ayy iyiki 1 ay yapmamışız artık başladıqım kiloda dönerdim buraya sen ne zaman çıkıyosun tatile...nekadar kalacaksın cnm..

hoşgeldin kaptancım şükür kavuşturana yaa.cok saol ayrıca güzel dileklerin için öpüyorum dinlen sen kolay gelsin

hoşbuldum cnm..ama ütü yapamdım çok yoqun geçti bugün yine..

hoşgeldin canım ne güzel tatili yaptın gewldin sefan olsun bu arada sonuçlarını aldınmı merak ettim

hoşbuldum cnm...sonuçlarımı aldım hafif bir kolit varmış ama daha doktoruma gösteremedim..sadece aile hekimim baktı..bi ara dahiliyeciyede göstericem cnm..

hoşbuldum cnm...sen fıstıksın fazlalık falan yok..daha ne düzeni istiyonn bnm 6 kilo fazlam var..2 haftada veririm inş..

merhaba zayıf hatunlar bugun 5 gunum 1.5 kılom gıttı kavun ıse kesınlıkle yarıyor sızde deneyın daha hızlı kılo verılıyor

kıss gell sen şimdiden..bak bizim topik bi başka..60lara ineneler bile burda..baqımlılık yapıyoz biz

hoşbuldum tatlımm...kıss sıksık gel lütfen öslüyom göremeyince..aslıdanda bihaber yok..nerelerde acaba..

hiç sanmıyorum hamile falan deqilsin ööle beni yarıyolda bırakıp hamile topiqine gitmek yok deqilsin hamile falannn
Son 1 kilo kaldı aranıza katılmayaaaa

hoşbuldum cnm...

tuqbacım hoşbuldum cnm..kıss sen nereye gidiyosun nekadar izin istiyon bakiimm:44:

aşkitom hoşgeldin ...valla senin yazını topikte gördükmü topik doluveriyor sanki...bidaha gitme guuuuu...öslüyooooommmmmm

hoşbuldum deryammmm...bu aralar buralardayım..çok yakın zamanda yeni bir tatil görünmüyor cnm..bayrama anca..
deryaaaaaaaaa
aşkolsun ben varım sena var
senacım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

hoşbuldum emine ablam...köyde hep sen geldin aklıma..köydeyim diyordun ya...soba bile yaktırdım inanki üşüyünce..ama herşeye raqmen bi başka ana kucaqı..

cnmm salı günü kız kardeşimle tatile çıkıyozz kesin kilo alıp gelcem kendimi kısmayı düşünmüyorumm gelince beni toparlarsınn

umarım dediğin gibi değilimdir dimi dimi ::)))

cnmm salı günü kız kardeşimle tatile çıkıyozz kesin kilo alıp gelcem kendimi kısmayı düşünmüyorumm gelince beni toparlarsınn

umarım dediğin gibi değilimdir dimi dimi ::)))

canım nereye gidiyosunuz tatile kaç gün kalacaksınız...yok kıss hamile olduqunu düşünmüyorum kan verince bu belirtilerin hepsi olur..ferah tut içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…