70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
ben yıllardır topuklu gymiyorum farkettim bu ara hormonlarım eskisi gibi değil demekki bundanmış neyse bugün mantar topuk yazlık ayakkabı aldım hormonlarımı düzeltmem lazım hemen :84::84::84:

anam bu kız soyundumu dedim ilk pudra üzerini görünce göbek diyerek söze başlıyorum evet bu resimler itibariyle göbek möbek kalmamış maşallah fıstık gibi olmuşsun

kızlar az önce haber aldım abimin bir oğlu vardı eşi hamileymiş 3 yıldır uğraşıyordu adetlerinde sorun vardı çok şükür aileye yeni bir bebek daha katılacak 7 ay sonra inşallah
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah .hala olmakta çok güzeldir

abarttım canım 1 ay dediğime bakma ama koşuşturmacaların 1 aydır var aşağı yukarı.evde kendi düzeninde yaşamak ayrı diğer koşuşturmalar farklı nasıl olsa.
tatile 19unda çıkıcaz sonra 25 inde annemin yanına gidicem ramazan bayram falan orda olcam eylülde yiğenimin sünneti olduğundan bida eve dönmicem gelgit yapmıcam.eylül 12 si falan döncem sanırım.

çok değil 2 haftacık bi yıllık izne çıkcak 16 temmuzdadolu dolu geçirelim diyo tabi biz öyle denizli tatil yerlerine gitmiyoruuuzbursa inegöle gitceezz orda abisi yengesi var onlarda kalcaz 3.5 yıldır zati gidemiyoz onlar gelirse görüşüyoduk neyse işte orlarda gezcez tozcaz accık,sonrassıı rüzgarın ve yüreğimizin çağırdığı götürdüğü yerlere yelken açarız artıkın tam bilmiyorum ama haftalık bildirimlerimi yaparım belki çünkün orda interne var evlerinde ama bakalım

aaa tamam o zaman ohooo bir hafta yeterde artar bile bedava bulmuşum foça güzel diyorlar bir tek oraya gitmek kısmet olmadı bak sana kısmetmiş sayende bide foçayı görürüm sende merkeze gelirsen buyur gel beklerim
hehe buyur gel canımcımmm :):) valla iyi olur banada bi rehber lazımdı soyle bi izmir turu yaptırtmaya
kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
hadi yaaa... ayy ben öleyimmmmm ozamannnn... hem düz taban giyerim bennnn zatii boy uzun bende 183 topuklu gysem kavak agacı gibim olurum vallaha

ilk defa farklı bi mekanda tatil yapcaz cnm kütahyada emet otele gitcez kız kardeşimle salı günü gitcez pazar günü gelcezzz

EMET TERMAL

hehe biz oraya bedava tatiğl kazandııık biliyomusun ama baya 2 ay oldu valla gelin alın tatil biletinizi dediler ama eşim almaya gitmedi daha bileti aldıktan hemen sonrada gitmen şart değil 1 sene içinde hangi zaman istersen gidip tatil yapabiliyorsun 1 hafta yanındada 4 aile götürebilirsiniz dedilerdi yani 5 aile bedava tatil yapcaktık orda bakalım bizimki unutmuştur hatırlattığın ii oldu gelince diyim bakiim hala alabiliyomuyuz sorsun(anket yarışmasından sadece 20 aileye veriyorlarmıştı çekilişle bizde çıkmışız ne şans ama)

slm arkadaşlar kk da yenıyım ilk mesajım bende 70 79 arası oynayanlardanım çevremdekı insanların teneke beyınlerıyle sürekli kilom hakında yorum yapmasından sıkıldım artık o yuzden bende kilo vermek istiyorum bu aralar hcg ye başladım mantıksız bir su şişesi gibi gelıyo ama duygularıma yenıldım işte mantığımdan arındım abur cubur yemeği azalltım bırazcık mekik dambıl yapıyorum bakalım nolcek sonuçlar bu sefer kararlıyım ama

hoş geldin biz topikte adam başına haraç kesiyoruz da greenle o sebepten yani yanlış anlama

Bencede kesin yapıyor bişeylerr

hoş geldin aramıza .güzel paylaşımlar dilerim.bolda kilo kaybet inşallah :)))

Teşekkür ederim hoşbuldumm, ama gerçekten ben burdaki ortamı çok hoşş buldum Ay inşallah, inşallah bi an önce kurtulurum şu kilolardan=//

Ne olur destek çıkın bana burda, hatta arada sıkıştırın, kızın falan gitsin şu yağlarrrr

tamammı oldumu ah dedim yağlara gitceklermiş bana öyle dediler şuan ağlaya ağlaya eriyolar ve gidiyolaröndeki ben sürüklediğimde senin yağlar canım az kaldı hepsini götürcem uzak yerlere

hoşgeldin canım bu işte ilk öncelik kararlı ve azimli olmak sonrası gelir canını sıkma bak banada herkez kilom hakkında yorum yapıyorlardı tabi doğumlardan önce çıtır pıtır gördükleri için beni çok kilolu geldim gözlerine ama neyseki o pis görüntümden kurtuldum şimdi herkez zayıflamışsın kız diyolar e heralde diyorum siz beni ne sandınız zombimi

ben yarın tartıdan emin değilim yaaa,bu hafta tam bi fiaskoyduu off hiç tartılmasammı acep valla harbi kilolar kaldı ya sanırım vücut bana kızıyo artık yeter nerene vercen diyeee,yada gerçektende arzunun nazarı değdi çekemedi beni gıcıııııkii bakalım sıra sende olsun çabuk in benim kiloma bekliyorum seni burda sonra beraber devam edelim hadeeeeyoksa ben 64ü bile göremiycem ne göz varmış sendede arzuuuya bidaha foto falan koymıcam ahanda küstüüüüm

bugün benim doğum günüüümm yaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim

çok sıkıntı bu işler ya göz önemli olduğu kadar hassas yani gözlük taksan numaran büyüyor takmasan olmuyor. küçük yaştan başlaması dert. umuyorum çok ilerlemez

zayıfken işim olmazdı topukluyla falan. anlamazdım da neden yiyilir böyle bir şey ne gerek var diye büyük konuşmayacaksın topuklu gitmediğim zaman kötü hissediyorum sanki daha şişko duruyorum ama şişkoyken de yakıştırmıyorum yani koca bir cüsse iki çubuğun tepesinde falan ama topuklu ayakkabı popoyu daha dik, bacakları daha diri gösteriyor ama dolgu topukları acaip rahat kullanıyorum amma ince topuklarda korkuyorum beni taşıyamayacakmış gibi geliyor :18::18:

kızlar aklımda kaldığı kadar cevap yazayım...:26:
givi kuzum ,seninde yarınmış doğumgünün sanada şimdiden nice yıllara

çok teşekkür ederim

hadi yaaa... ayy ben öleyimmmmm ozamannnn... hem düz taban giyerim bennnn zatii boy uzun bende 183 topuklu gysem kavak agacı gibim olurum vallaha
ya bu babetler var ya, onlar da sağlığa zararlıymış pont araştırması yaparken okumuştum bir yerde, çok düz ayakkabılar da(babet gibi) çok yüksek ayakkabılar kadar zararlıymış ayakkabının topuğu olması lazımmış hep babet giymek şekil bozukluğu yapıyormuş. ideal topuk boyu 5-6 cm giyilmeliymiş. ben de gıcık olurum yani bende de olay şudur giyeceksem tam yüksek giyerim ya da normal spor rahat şık düz bir şeyler giy di mi ama yarım topukları nedense anlamsız buluyorum elimde değil.

kararlı olmak yolun yarısı yoldaşş gel hele hoş geldin

ağlamakla olmaz bak böyle yapacaksıın biraz böyle biraz şundan :87: oh biraz da şunu arada bundan tabi bu da olacak bazen :125: çoğu zaman zaman sonra :119: biz de ve :81: yapacağız bu işler böyle. çok mu açık verdim

a cnm süperr eşine söle baksın tatil hala geçerlimi sizde gelin beraber gidelim tanışırız kız iştee bi kaçkişi tavsiye etti bizde hep ege akdeniz filan sıkılmıştık otelide çok beğendim hem termal bakalımm kız kıza gitcez eminim eğlenceli olcak

cnm hşgeldin öncelikle söyleyebilceğim etrafın söledikleri umrunda olmasınnn bide böle şeyler kullanmasan daha ii olur ama sen bilirsin genede kaptanımız ergin sena sana daha net anlatır ve fırçalarr :) şaka bi yana cnm hergün menünü yazarsan yavaş yavaş düzenli beslenmeye alışıyoruzzz

mutlu yıllarrr cnmmmmmmmmm nice güzel yaşlaraaaaa

kızlar günaytınn tükanı açtım hadi gelin bakam bildirimlereeee

başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 64
gelen-giden yok ( bunada şükür )
toplam giden 7.3
hedef 59

benı beklersen coook beklersın zira ben 65 i göremk ıcın nerdeyse 3 aydır beklıyom beklıyom beklıyom yok kız sen devam et kılo arada durur bılıyosun ben göremedim sen gör 62 yi

canım mutlu yıllar sana sevdıklerınle ınsallah ayrıca dedıgın dogru bende de bel fıtıgı varya oyel cok düzde gıymıycekmısım cok topukluda orta olacakmıs az topuklu saglık ıcın ayrıca son tarıfıne bayıldım

günayyyddddıııınn çıtırlar ve geleceğin çıtır bayanlarııı

iyiki doğduunn qiviii iiki doğdun qivi iiki doğduuun iiki doğduuun mutlu yıllaaaarrr saaanaaaa :87::87:

tamam tamam bişey demedim ağlama kendim için istiyosam neyim sırf senin için istiyorum 62ye inmeyi yoksa ben memnunum vermesemde oluuurrneyseyaa ben korkuyorum tartılmaktan dün karnım çok şişti niye yaa içime kötü şeyler doğuyoo,ben 3.çocuk istemiyorum,araştırdım baya hamilykende kanama olabiliyomuş çok korkuttu o ihtimal beni bide spiral var olsa bişey değil spiral yüzünden yaşamıyomuş bebişlerallahım isteyenlere ver sağlıklı bebişler yarabbim ne olur benim olan bebişlerime sağlık ver istemiyorummm

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı camalar

givi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜR DİLİYORUM SEVDİKLERİNLE BERABER sana pasta yok işte diyet yap diyet

yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz sefa getirdiniz

bildirimi yapim ben

başlangıç 82

geçen hafta 74

bu hafta 75,8 ilk defa böle oldu ben biliyodum zatiah kortizon vah kortizon yaktın beni sen kortizon

gelen 1800

hedef 55

gü naay dınn

mutlu yıllarrr cnmmmmmmmmm nice güzel yaşlaraaaaa
çok teşekkür ederim

çok çok teşekkür ederim inşallah
nasıl ama olmuş mu tarifimiz

gunaydin kizlar
arzu be gividogumgununuz kutlu mutlu olsun olsun ..

sanirim ben yine yerimde sayiyorum ama olsun en azindan almamisimdir guzel olan diyet yapmasamda artik almiyorum ...

günayyyddddıııınn çıtırlar ve geleceğin çıtır bayanlarııı
iyiki doğduunn qiviii iiki doğdun qivi iiki doğduuun iiki doğduuun mutlu yıllaaaarrr saaanaaaa :87::87:

haahaha çok teşekkür ederim çok tatlısın
givi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜR DİLİYORUM SEVDİKLERİNLE BERABER sana pasta yok işte diyet yap diyet

çok teşekkür ederim hem niye pasta yok ben hep yiyorum zaten diyet hak getire bugün de senin elinden yerdim fena mı :125: hem bugün kimse bana pasta falan almayacak kutlamayacak sanıyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…