ben yıllardır topuklu gymiyorum farkettim bu ara hormonlarım eskisi gibi değil demekki bundanmışkızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
anam bu kız soyundumu dedim ilk pudra üzerini görünceen son halim (daha biraz evvel çektim)
fotoların orjinal halleri için fotonun üstüne tılatıp büyütün
Eki Görüntüle 220980 Eki Görüntüle 220991 Eki Görüntüle 220990 Eki Görüntüle 220989 Eki Görüntüle 220988 Eki Görüntüle 220987 Eki Görüntüle 220986 Eki Görüntüle 220985 Eki Görüntüle 220984 Eki Görüntüle 220983 Eki Görüntüle 220982 Eki Görüntüle 220981 Eki Görüntüle 220992
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah .hala olmakta çok güzeldirkızlar az önce haber aldım abimin bir oğlu vardı eşi hamileymiş 3 yıldır uğraşıyordu adetlerinde sorun vardı çok şükür aileye yeni bir bebek daha katılacak 7 ay sonra inşallah
abarttım canım 1 ay dediğime bakma ama koşuşturmacaların 1 aydır var aşağı yukarı.evde kendi düzeninde yaşamak ayrı diğer koşuşturmalar farklı nasıl olsa.hoşbuldum yeşim..hemen düzelteyim 1 ay tatil yapmadım quu...1 hafta izmirde 5 günde safranboluda kaldık..ayy iyiki 1 ay yapmamışız artık başladıqım kiloda dönerdim burayasen ne zaman çıkıyosun tatile...nekadar kalacaksın cnm..
hoşbuldum yeşim..hemen düzelteyim 1 ay tatil yapmadım quu...1 hafta izmirde 5 günde safranboluda kaldık..ayy iyiki 1 ay yapmamışız artık başladıqım kiloda dönerdim burayasen ne zaman çıkıyosun tatile...nekadar kalacaksın cnm..
hoşbuldum cnm..ama ütü yapamdım çok yoqun geçti bugün yine..
hoşbuldum cnm...sonuçlarımı aldım hafif bir kolit varmış ama daha doktoruma gösteremedim..sadece aile hekimim baktı..bi ara dahiliyeciyede göstericem cnm..
hoşbuldum cnm...sen fıstıksın fazlalık falan yok..daha ne düzeni istiyonnbnm 6 kilo fazlam var..2 haftada veririm inş..
kıss gell sen şimdiden..bak bizim topik bi başka..60lara ineneler bile burda..baqımlılık yapıyoz biz
hoşbuldum tatlımm...kıss sıksık gel lütfen öslüyom göremeyince..aslıdanda bihaber yok..nerelerde acaba..
hiç sanmıyorumhamile falan deqilsin ööle beni yarıyolda bırakıp hamile topiqine gitmek yok deqilsin hamile falannn
hoşbuldum cnm...
tuqbacım hoşbuldum cnm..kıss sen nereye gidiyosun nekadar izin istiyon bakiimm:44:
hoşbuldum deryammmm...bu aralar buralardayım..çok yakın zamanda yeni bir tatil görünmüyor cnm..bayrama anca..
hoşbuldum emine ablam...köyde hep sen geldin aklıma..köydeyim diyordun ya...soba bile yaktırdım inanki üşüyünce..ama herşeye raqmen bi başka ana kucaqı..
canım nereye gidiyosunuz tatile kaç gün kalacaksınız...yok kıss hamile olduqunu düşünmüyorum kan verince bu belirtilerin hepsi olur..ferah tut içini
hehe buyur gel canımcımmm :):) valla iyi olur banada bi rehber lazımdı soyle bi izmir turu yaptırtmayaaaa tamam o zaman ohooo bir hafta yeterde artar bile bedava bulmuşumfoça güzel diyorlar bir tek oraya gitmek kısmet olmadı bak sana kısmetmiş sayende bide foçayı görürüm sende merkeze gelirsen buyur gel beklerim
hadi yaaa... ayy ben öleyimmmmm ozamannnn...kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
ilk defa farklı bi mekanda tatil yapcaz cnm kütahyada emet otele gitcez kız kardeşimle salı günü gitcez pazar günü gelcezzz
EMET TERMAL
hoş geldinbiz topikte adam başına haraç kesiyoruz da greenle o sebepten yani yanlış anlama
kızlar bir yerde okudum mu dinledim mi hatırlamıyorum ama topuklu ayakkabı giymek, sadece kadınlarda bununan bir cinsellik hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş
hoş geldin aramıza .güzel paylaşımlar dilerim.bolda kilo kaybet inşallah :)))
Bencede kesin yapıyor bişeylerr
Teşekkür ederim hoşbuldumm, ama gerçekten ben burdaki ortamı çok hoşş buldumAy inşallah, inşallah bi an önce kurtulurum şu kilolardan=//
Ne olur destek çıkın bana burda, hatta arada sıkıştırın, kızın falan gitsin şu yağlarrrr
slm arkadaşlar kk da yenıyım ilk mesajımbende 70 79 arası oynayanlardanım çevremdekı insanların teneke beyınlerıyle sürekli kilom hakında yorum yapmasından sıkıldım artık o yuzden bende kilo vermek istiyorum bu aralar hcg ye başladım mantıksız bir su şişesi gibi gelıyo ama duygularıma yenıldım işte mantığımdan arındım abur cubur yemeği azalltım bırazcık mekik dambıl yapıyorum bakalım nolcek sonuçlar bu sefer kararlıyım ama
cnm valla ırsi belli ama dr küçük çocuklarda sık görüyoruz demişti ben geçen yıl ilk göz muayenesini yaptırdım küçük kızıma o zaman çıktı ortaya ama büyüdükçe kayboluyor dedi valla bende anlamadım ilerlememiş dedi bu seneki kontrolde peşini bırakmıcaz dedi 6 ay sonra yine gidicez eğer ilerleme vss varsa gözlük kullanıcaz sanırım.inşallah gerek kalmaz bende küçükken hep kullandım 2 kardeşimde öle ama bende astigmat var miyop yok küçük kızada çıktı büyüğünde hem astigmat hem miyop var o 3 takıyo şuan .bebekken havale geçirmişti o dönemden kalan bir sorun demişlerdi dr lar büyük kızıma .7 yaşından sonra belli olur demişlerdi okula başlayınca çıktı valla aynen ve 0,75 le başladı 3 şuan 21 yaşına kadar 6-7 yi blacak diyolar her yıl ilerliyor numarası malesef.
desene bende 3 senedir salgılanmıyodu kilolar yüzünden giymiyodum yeni başladım giymeye ben çok severim aslında topukluyu ama kilolar gelince artık sadece özel günlerde giyer olmuştum.şimdi yine başladım sürekli giymeye .spor ve uzun alışverişler dışında tabeee
kızlar aklımda kaldığı kadar cevap yazayım...:26:
givi kuzum ,seninde yarınmış doğumgünün sanada şimdiden nice yıllara
ya bu babetler var ya, onlar da sağlığa zararlıymış pont araştırması yaparken okumuştum bir yerde, çok düz ayakkabılar da(babet gibi) çok yüksek ayakkabılar kadar zararlıymış ayakkabının topuğu olması lazımmış hep babet giymek şekil bozukluğu yapıyormuş. ideal topuk boyu 5-6 cm giyilmeliymiş. ben de gıcık olurum yani bende de olay şudur giyeceksem tam yüksek giyerim ya da normal spor rahat şık düz bir şeyler giy di mi ama yarım topukları nedense anlamsız buluyorum elimde değil.hadi yaaa... ayy ben öleyimmmmm ozamannnn...hem düz taban giyerim bennnn zatii boy uzun bende 183 topuklu gysem kavak agacı gibim olurum vallaha
slm arkadaşlar kk da yenıyım ilk mesajımbende 70 79 arası oynayanlardanım çevremdekı insanların teneke beyınlerıyle sürekli kilom hakında yorum yapmasından sıkıldım artık o yuzden bende kilo vermek istiyorum bu aralar hcg ye başladım mantıksız bir su şişesi gibi gelıyo ama duygularıma yenıldım işte mantığımdan arındım abur cubur yemeği azalltım bırazcık mekik dambıl yapıyorum bakalım nolcek sonuçlar bu sefer kararlıyım ama
Bencede kesin yapıyor bişeylerr
Teşekkür ederim hoşbuldumm, ama gerçekten ben burdaki ortamı çok hoşş buldumAy inşallah, inşallah bi an önce kurtulurum şu kilolardan=//
Ne olur destek çıkın bana burda, hatta arada sıkıştırın, kızın falan gitsin şu yağlarrrr
hehe biz oraya bedava tatiğl kazandııık biliyomusun ama baya 2 ay oldu valla gelin alın tatil biletinizi dediler ama eşim almaya gitmedi daha bileti aldıktan hemen sonrada gitmen şart değil 1 sene içinde hangi zaman istersen gidip tatil yapabiliyorsun 1 hafta yanındada 4 aile götürebilirsiniz dedilerdi yani 5 aile bedava tatil yapcaktık orda bakalım bizimki unutmuştur hatırlattığın ii oldu gelince diyim bakiim hala alabiliyomuyuz sorsun(anket yarışmasından sadece 20 aileye veriyorlarmıştı çekilişle bizde çıkmışız ne şans ama)
bugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
çok sıkıntı bu işler ya göz önemli olduğu kadar hassas yani gözlük taksan numaran büyüyor takmasan olmuyor. küçük yaştan başlaması dert. umuyorum çok ilerlemez
zayıfken işim olmazdı topukluyla falan. anlamazdım da neden yiyilir böyle bir şey ne gerek var diyebüyük konuşmayacaksın topuklu gitmediğim zaman kötü hissediyorum sanki daha şişko duruyorum ama şişkoyken de yakıştırmıyorum yani koca bir cüsse iki çubuğun tepesinde falan ama topuklu ayakkabı popoyu daha dik, bacakları daha diri gösteriyor ama dolgu topukları acaip rahat kullanıyorum amma ince topuklarda korkuyorum beni taşıyamayacakmış gibi geliyor :18::18:
çok teşekkür ederim
ya bu babetler var ya, onlar da sağlığa zararlıymış pont araştırması yaparken okumuştum bir yerde, çok düz ayakkabılar da(babet gibi) çok yüksek ayakkabılar kadar zararlıymış ayakkabının topuğu olması lazımmış hep babet giymek şekil bozukluğu yapıyormuş. ideal topuk boyu 5-6 cm giyilmeliymiş. ben de gıcık olurum yani bende de olay şudur giyeceksem tam yüksek giyerim ya da normal spor rahat şık düz bir şeyler giy di mi ama yarım topukları nedense anlamsız buluyorum elimde değil.
kararlı olmak yolun yarısı yoldaşş gel helehoş geldin
ağlamakla olmaz bak böyle yapacaksıınbiraz böyle biraz şundan :87: oh biraz da şunu arada bundan tabi bu da olacak bazen :125: çoğu zaman zaman sonra :119: biz de ve :81: yapacağız bu işler böyle. çok mu açık verdim
ilk defa farklı bi mekanda tatil yapcaz cnm kütahyada emet otele gitcez kız kardeşimle salı günü gitcez pazar günü gelcezzz
oh negüzel kız kıza kafa dinliyceniz oğluşu götürmiycen demek bende istiyoooom:84: canım şaka bı yana memnun kalırsan söyle bende uygun bı zamanda boyle bı otele gıtmek ıstıyorum cunku bel fıtıgım ıcın
EMET TERMAL
benı beklersen coook beklersın zira ben 65 i göremk ıcın nerdeyse 3 aydır beklıyom beklıyom beklıyomben yarın tartıdan emin değilim yaaa,bu hafta tam bi fiaskoyduu off hiç tartılmasammı acep valla harbi kilolar kaldı ya sanırım vücut bana kızıyo artık yeter nerene vercen diyeee,yada gerçektende arzunun nazarı değdi çekemedi beni gıcıııııkii bakalım sıra sende olsun çabuk in benim kiloma bekliyorum seni burda sonra beraber devam edelim hadeeee yoksa ben 64ü bile göremiycem ne göz varmış sendede arzuuuya bidaha foto falan koymıcam ahanda küstüüüüm
bugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
çok sıkıntı bu işler ya göz önemli olduğu kadar hassas yani gözlük taksan numaran büyüyor takmasan olmuyor. küçük yaştan başlaması dert. umuyorum çok ilerlemez
zayıfken işim olmazdı topukluyla falan. anlamazdım da neden yiyilir böyle bir şey ne gerek var diyebüyük konuşmayacaksın topuklu gitmediğim zaman kötü hissediyorum sanki daha şişko duruyorum ama şişkoyken de yakıştırmıyorum yani koca bir cüsse iki çubuğun tepesinde falan ama topuklu ayakkabı popoyu daha dik, bacakları daha diri gösteriyor ama dolgu topukları acaip rahat kullanıyorum amma ince topuklarda korkuyorum beni taşıyamayacakmış gibi geliyor :18::18:
çok teşekkür ederim
ya bu babetler var ya, onlar da sağlığa zararlıymış pont araştırması yaparken okumuştum bir yerde, çok düz ayakkabılar da(babet gibi) çok yüksek ayakkabılar kadar zararlıymış ayakkabının topuğu olması lazımmış hep babet giymek şekil bozukluğu yapıyormuş. ideal topuk boyu 5-6 cm giyilmeliymiş. ben de gıcık olurum yani bende de olay şudur giyeceksem tam yüksek giyerim ya da normal spor rahat şık düz bir şeyler giy di mi ama yarım topukları nedense anlamsız buluyorum elimde değil.
ağlamakla olmaz bak böyle yapacaksıınbiraz böyle biraz şundan :87: oh biraz da şunu arada bundan tabi bu da olacak bazen :125: çoğu zaman zaman sonra :119: biz de ve :81: yapacağız bu işler böyle. çok mu açık verdim
iyiki doğduunn qiviiibugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
çok teşekkür ederim
benı beklersen coook beklersın zira ben 65 i göremk ıcın nerdeyse 3 aydır beklıyom beklıyom beklıyomyok kız sen devam et kılo arada durur bılıyosun ben göremedim sen gör 62 yi
canım mutlu yıllar sana sevdıklerınle ınsallahayrıca dedıgın dogru bende de bel fıtıgı varya oyel cok düzde gıymıycekmısım cok topukluda orta olacakmıs az topuklu saglık ıcın ayrıca son tarıfıne bayıldım
çok teşekkür ederimmutlu yıllarrr cnmmmmmmmmm nice güzel yaşlaraaaaa
mutlu yıllar sana sevdıklerınle ınsallahayrıca dedıgın dogru bende de bel fıtıgı varya oyel cok düzde gıymıycekmısım cok topukluda orta olacakmıs az topuklu saglık ıcın ayrıca son tarıfıne bayıldım
günayyyddddıııınn çıtırlar ve geleceğin çıtır bayanlarııı
iyiki doğduunn qiviiiiiki doğdun qivi iiki doğduuun iiki doğduuun mutlu yıllaaaarrr saaanaaaa :87::87:
givi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜR DİLİYORUM SEVDİKLERİNLE BERABERsana pasta yok işte diyet yap diyet
hayırlı sağlıklı nice yıllara canım..
herkese günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?