cok saol canım benımgunaydin kizlar
arzu be gividogumgununuz kutlu mutlu olsun olsun ..
sanirim ben yine yerimde sayiyorum ama olsun en azindan almamisimdir guzel olan diyet yapmasamda artik almiyorum ...
:2::2:geçmiş doğum günün kutlu olsun dün bi yazamadım hep yazcam diyorum bişey oluyo unutuyorum
iiki doğduuun arzuuu:87::87: iiki doğdun arzuuu iiki doğduunn iiki doğdun mutlu yıllar sanaa :87::87:
cok saol canım benım
hıhhhkabul etmıyorum geç kaldın banane neyse bıda olmasın tsk ederım saol
bugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
çok sıkıntı bu işler ya göz önemli olduğu kadar hassas yani gözlük taksan numaran büyüyor takmasan olmuyor. küçük yaştan başlaması dert. umuyorum çok ilerlemez
zayıfken işim olmazdı topukluyla falan. anlamazdım da neden yiyilir böyle bir şey ne gerek var diyebüyük konuşmayacaksın topuklu gitmediğim zaman kötü hissediyorum sanki daha şişko duruyorum ama şişkoyken de yakıştırmıyorum yani koca bir cüsse iki çubuğun tepesinde falan ama topuklu ayakkabı popoyu daha dik, bacakları daha diri gösteriyor ama dolgu topukları acaip rahat kullanıyorum amma ince topuklarda korkuyorum beni taşıyamayacakmış gibi geliyor :18::18:
çok teşekkür ederim
ya bu babetler var ya, onlar da sağlığa zararlıymış pont araştırması yaparken okumuştum bir yerde, çok düz ayakkabılar da(babet gibi) çok yüksek ayakkabılar kadar zararlıymış ayakkabının topuğu olması lazımmış hep babet giymek şekil bozukluğu yapıyormuş. ideal topuk boyu 5-6 cm giyilmeliymiş. ben de gıcık olurum yani bende de olay şudur giyeceksem tam yüksek giyerim ya da normal spor rahat şık düz bir şeyler giy di mi ama yarım topukları nedense anlamsız buluyorum elimde değil.
kararlı olmak yolun yarısı yoldaşş gel helehoş geldin
ağlamakla olmaz bak böyle yapacaksıınbiraz böyle biraz şundan :87: oh biraz da şunu arada bundan tabi bu da olacak bazen :125: çoğu zaman zaman sonra :119: biz de ve :81: yapacağız bu işler böyle. çok mu açık verdim
kızlar günaytınn tükanı açtım hadi gelin bakam bildirimlereeee
başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 64
gelen-giden yok ( bunada şükür )
toplam giden 7.3
hedef 59
canım sanamı yapıyoruz bildirimi sana mesaj attım ben .geçen seferki gibi 3-5 kişiye atmiim gene yawwwçıkıcam bekliym kime yapılıcaksa söleyin bu hafta yoktum zati geçmişede bakamadım kaptanda yok herhalde
ayyyy kıyamam ben sana al sana pasta o zaman afiyet olsun ama kilo olmasın
haahaha çok teşekkür ederim çok tatlısın
çok teşekkür ederim hem niye pasta yok ben hep yiyorum zaten diyet hak getirebugün de senin elinden yerdim fena mı :125: hem bugün kimse bana pasta falan almayacak kutlamayacak sanıyorum
bugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
kaptan geldi canım ona yapılcak bildirimler
gunaydin kizlar
arzu be gividogumgununuz kutlu mutlu olsun olsun ..
sanirim ben yine yerimde sayiyorum ama olsun en azindan almamisimdir guzel olan diyet yapmasamda artik almiyorum ...
hayırlı sağlıklı nice yıllara canım..
herkese günaydın hayırlı cumalar
sağlık dileklerin için teşekkürler cnm
topukluya gelince bende ince topuklular konusunda aynı kkorkuyu yaşıyorum düşünsene bir ortamdasın topuk çıttttttttt diye gidiyor düşünemiyorum
VEEEEEEEEEEE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATIN HEP İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN.
haahaha çok teşekkür ederim çok tatlısın
çok teşekkür ederim hem niye pasta yok ben hep yiyorum zaten diyet hak getirebugün de senin elinden yerdim fena mı :125: hem bugün kimse bana pasta falan almayacak kutlamayacak sanıyorum
dün diyete başladım.akşama k adar toplam 6 kepekli grisini 1 fincan şekersiz kahve,1 fincan adaçayı,sade soda,domates salatalık,3 zeytin ve 2 lokma yumurta yedim.akşam 1,5 saat falan spor yaptım.4 5 km yürüdüm.kondüsyon aletine bindim....dün sabah 76,4 dü.bugün sabah 74,6 çıktı.kastan mı gitti bi anda anlamadımki((
tartının yeri sabit değildir belki başka bir yere koy dengeli durup durmadığına bak sonrada en seksi halinle tekrar denemeni tavsiye ediyorumgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarqivi ve arcak81doğum gününüz kutlu mutlu umutlu olsunnnnn..yeni gelenler hoşgelmişler:79::79::79::79:diyetimin en verimsiz en saçma bildirimi ile karşı karşıyayım..yaaa basküle bi çıkıyorum 64.6 tekrar çıkıyorum 65.1 bi daha çıkıyorum 65.5 nolcek benim bu halim..bende kocişi sabah giderken basküle çıkardım 69.7 git bide hastanede tartıl dedim..adamcağız gitmiş diyaliz hastalarının tartıldığı hassas baskülde tartılmış. 68.6 çıkmışşşş...kızlaaaar bana bi çare napayım ben şimdi.yinede yapayım en kötü ihtimalle bildirimimi
başlangıç: 75.5
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65.5 :78::78::78:
giden 100gr
toplamda giden: 10 kiloooooo gelsin maviiiiii
hedef 57
yaaa bide bu hafta sıfır kaçamak.her gün 9.5 km hzla 40 dk yürüdüm bide yaaaa uffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?