70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 77.5
geçen hafta 68.2
bu hafta 67.3
giden 900 gr
toplam qiden 10.200 gr
çok şükür 10 kiloyu devirdik.
hedef 58 kg
bu gn ankaraya gidicem 2 gün yokum herkese iyi hafta sonları

:2::2:geçmiş doğum günün kutlu olsun dün bi yazamadım hep yazcam diyorum bişey oluyo unutuyorum

iiki doğduuun arzuuu:87::87: iiki doğdun arzuuu iiki doğduunn iiki doğdun mutlu yıllar sanaa:87::87:

gunaydin kizlar
arzu be gividogumgununuz kutlu mutlu olsun olsun ..

sanirim ben yine yerimde sayiyorum ama olsun en azindan almamisimdir guzel olan diyet yapmasamda artik almiyorum ...
cok saol canım benım
:2::2:geçmiş doğum günün kutlu olsun dün bi yazamadım hep yazcam diyorum bişey oluyo unutuyorum

iiki doğduuun arzuuu:87::87: iiki doğdun arzuuu iiki doğduunn iiki doğdun mutlu yıllar sanaa:87::87:

hıhhhkabul etmıyorum geç kaldın bananeneyse bıda olmasın tsk ederım saol

başlangıç : 79.8 kg
geçen hafta : 65.6 kg
bu hafta : 65 kg
giden : 600gr
toplamda giden : 14.800kg:119:
hedef :62 :131:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

en verimsiz haftamı yaşamış bulunmaktayım topu topu 300 gr gitmiş bu hafta dieti tam anlamıyla yapamadım spor deseniz yapamadım sadece hastane mevzusu sırasında hemen hemen tüm gün ayaktaydım aslına hareket halindeydim ama yediklerime dikkat edemedim pek işte .napalım bu hafta böle oldu haftaya ALLAH kerim artık.

BAŞLANGIÇ : 75 KG
GEÇEN HAFTA : 67,9 KG
BU HAFTA : 67,6 KG
GİDEN :300 GR
TOPLAM GİDEN : 7,400 KG
HEDEF : 60 KG

bu arada bildirimler kime yapılacak hemen yolliyimde 1 saate kadar evden çıkıcam çünki.

sağlık dileklerin için teşekkürler cnm
topukluya gelince bende ince topuklular konusunda aynı kkorkuyu yaşıyorum düşünsene bir ortamdasın topuk çıttttttttt diye gidiyor düşünemiyorum

VEEEEEEEEEEE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATIN HEP İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN.

kızlar günaytınn tükanı açtım hadi gelin bakam bildirimlereeee

başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 64
gelen-giden yok ( bunada şükür )
toplam giden 7.3
hedef 59

canım sanamı yapıyoruz bildirimi sana mesaj attım ben .geçen seferki gibi 3-5 kişiye atmiim gene yawww çıkıcam bekliym kime yapılıcaksa söleyin bu hafta yoktum zati geçmişede bakamadım kaptanda yok herhalde

kaptan geldi canım ona yapılcak bildirimler

ayyyy kıyamam ben sana al sana pasta o zaman afiyet olsun ama kilo olmasın

bu hafta tam bi fiasko geçti ama bunada şükür ben alırım diye bile düşündüm hatta dün akşam yemeğinde koca bi tabak yoğurtlu makarna yedim valla şaşırdım yinede 600 gr gitmiş

doğum günün kutlu olsun Allah seni inandırsın bende bi zamanlar 25 tim
yeni yaşın sana yeni umutlar yeni mutluluklar sağlık ve huzur getirsin inşallah.

gunaydin kizlar
arzu be gividogumgununuz kutlu mutlu olsun olsun ..

sanirim ben yine yerimde sayiyorum ama olsun en azindan almamisimdir guzel olan diyet yapmasamda artik almiyorum ...

hayırlı sağlıklı nice yıllara canım..
herkese günaydın hayırlı cumalar

çooook çok teşekkür ederim hepinize mutlu oldum çok duygulandım ailem dışında beni kutlayacak kimse yok sanıyordum. 2yıldır face, eski mailler, bütün hesaplarım iptal ve numaram da değişti. yok zaten hep ailemle kutlamışımdır ama arkadaşlarım tanıdıklarım hep arar bir şeyler yazarlardı insan senenin bir günü mutlu oluyor işte hatırlandığını hatırlıyor. biriciğim ve ailesi kutladılar akşama doğru da ailem arar sanırım. işte bankalar turkcell ve sağolsun kk yani üyeliklerim yani formaliteler falan ama burada böyle cıvıl cıvıl kutlama mesajları teşekkür ederim :85: ay ben bayaa duygusalım sanki bugün yaa yaşlandığımdan mı ki

AL SANA PASTA AMA SADECE BAK DERMİŞİM bugün doğum günün canım kaçamak hakkın olsun 1 dilimcik.

Son düzenleme:
kilo bildirimi yapayim bari
baslangic:82.5
gecen haf:66
bu hafta:65.7
giden :300
toplam giden:16.8

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarqivi ve arcak81doğum gününüz kutlu mutlu umutlu olsunnnnn..yeni gelenler hoşgelmişler:79::79::79::79:diyetimin en verimsiz en saçma bildirimi ile karşı karşıyayım..yaaa basküle bi çıkıyorum 64.6 tekrar çıkıyorum 65.1 bi daha çıkıyorum 65.5nolcek benim bu halim..bende kocişi sabah giderken basküle çıkardım 69.7 git bide hastanede tartıl dedim..adamcağız gitmiş diyaliz hastalarının tartıldığı hassas baskülde tartılmış. 68.6 çıkmışşşş...kızlaaaar bana bi çare napayım ben şimdi.yinede yapayım en kötü ihtimalle bildirimimi
başlangıç: 75.5
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65.5 :78::78::78:
giden 100gr
toplamda giden: 10 kiloooooo gelsin maviiiiii
hedef 57
yaaa bide bu hafta sıfır kaçamak.her gün 9.5 km hzla 40 dk yürüdüm bide yaaaa uffffff

dün diyete başladım.akşama k adar toplam 6 kepekli grisini 1 fincan şekersiz kahve,1 fincan adaçayı,sade soda,domates salatalık,3 zeytin ve 2 lokma yumurta yedim.akşam 1,5 saat falan spor yaptım.4 5 km yürüdüm.kondüsyon aletine bindim....dün sabah 76,4 dü.bugün sabah 74,6 çıktı.kastan mı gitti bi anda anlamadımki((

canım diyete yeni başlamışsın normaldir hele bigünde sanki şoklamışsın vücudu doğal yani ama bence sudanda gitmiş olabilir biranda,

tartının yeri sabit değildir belki başka bir yere koy dengeli durup durmadığına bak sonrada en seksi halinle tekrar denemeni tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…