70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım diyete yeni başlamışsın normaldir hele bigünde sanki şoklamışsın vücudu doğal yani ama bence sudanda gitmiş olabilir biranda,

sabah büyük su bardağına yarım limon sıkıp ılık suyla içtim.4 tane grisini yedim.1 fincanda kahve içtim.acaba yemek söyleyip yesemmi diyorum ama inat ettim bu sefer.kendimi çok azimli gördüm ilk defaDD...bozarsam kendime olan güvenim kaybolacak.o yüzden durmak yok yola devam....haftaya bugün tatile çıkıyorum.koca bir göbek ve kalın bacakları 1 2 cm bari inceltiyim

bişicik yememişsinki yavrum.düzenli beslenip düzenli spor yaparsan yağ kas dengesini korursun.ilk gün hadi vucudu temizleme adına az beslendin diyelim ama bundan sonra daha düzenli menüler hazırla kendine.helede yazın su kaybını düşünürsek sıvı gıdalar sebze meyveyi eksik etmemelisin günlük menülerinde

tartının yeri sabit değildir belki başka bir yere koy dengeli durup durmadığına bak sonrada en seksi halinle tekrar denemeni tavsiye ediyorum

değiştirdim güzelim yok hep değişik ama çoğunlukla 65.5 i gösterdi.pek bi sexydim amabende onu baz aldım:44::44::44:

Günaydın kızlar..Ben bu kilomu bi türlü anlayamdım doğrusu bi bakıyosun 1 kilo fazla bi bakıyosun 1 kilo daha zayıfım yani..Bağırsak hareketlerime göre değişiyor sanırımAma bu hafta mutluyum

Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden:1.1 gr
toplamda:8.1
hedef:62

hele ben bi anlasam.....dün sabah 76,4,akşam 75,2....bu sabah şok şok şok 74,6DDDDDDDD

iş yerindeyim.yemek yesem hep kebap,fasfood türü yemek zorundayım.grisini yiyorum bende.....bugün 2. gün.pis şaytan beni dürtüyo.yemek söyle ye diyo ama yenilmicem.durmak yok yola devamDDDD

kilo veren çıtırlar hepiciğinizi tebrik ediyorum veremiyenlerde üzülmesin haftaya verirsiniz inşallah kendimede teessüf edicem kilo aldığım için ama edemiyorum diyetime dikkat etmeye çalışıyorum inşallah ilaç kesilince tekrar vermeye başlarım ben dünkü mönüyüde yazim bari:

:125::125::125:

sabah:
1 dilim ekmek,peynir

ara:
iki adet ceviz,dört adet taze kayısı

öğle:
üç yumurta kırdım peynirli tuzsuz yiyebildiğim en kolay yiyecek yumurta yanında iki dilim ekmek

ara:
beş adet taze kayısı

akşam:
karpuz,kayısı ve bir kaşık un helvası yedim

ara:
yine kayısı yedim kabızlık sorununa en güzel çözümü böle buldum ben

Iyi günler tazeler , iyi cumalar
Insallah keyifler yerindedir
qivi cigim dogumgünün kutlu olsun , daha nice citir halinle dogumgünleri kutlaman nasip olsun
yeni gelen tazelerde hosgelmisler
kilo bildirimimi yapayim
baslangic........76,7
gecen hafta....75,9
bu hafta.........76
gelen.............100 gr
kaptanim Senam bildirimimi özelden yapamiyorum , mesaj sayim dolmamis
ayrica qivi cigim yasini yazmak bile güzel , niye dert ediyon
benim gibi 36+11 olsan ne yapacaksin
yillar geciyor ama ben 36 ya ayagimi dayadim
bu gidisle kücük oglan kardesimin yasi beni gececek

kızlar merhaba,hayırlı cumalar..
kilo bildirimimi sena kaptanıma da yapacağım buraya da yazıyorum..sabah daha az çıkmıştım ama az önce yine tartıldım aynıyım.gelen giden yok.

oğlumu salı günü sünnet ettirdik,Allah'a şükürler olsun..şimdi bakımını yapıyoruz işte.. pek giremiyorum nete,geçmişi okuyamadım,hemen de çıkıcam.
hepinizi çok çok öpüyorum,kızlar bu çarşamba işe başlıyorum,bırakıp bırakmama kararımı netleştiricem ona göre istifa edersem ihbar süresi fln..
hakkımızda hayırlısı olsun.

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:73.2 kg
Bu hafta: 73.2 kg
Giden: YOK
Toplam giden: 4800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)
hoşgeldin aramıza

hoşgeldin ablacım nerelerdesin sen böle az girer mesaj yazmazsan dolmaz tabimesaj sayın çok çok gel çok çok yazki doldur şu mesaj sayını bide ne güzel ablam ya desene aynı yaştayızama seneye ben 37 ondan sonra 38 olcam sen hala 36 genç kalacaksın ben yaşlanacağım ama ama haksızlık buuuuuuuuöpüyorum ablam seni ayrıca kilo vermişsin tebrik ederim senin kapı tutucu ne alemde emekli olmadımı daha

canım sünnetiniz hayırlı olsun delikjanlı oldu oğluşun desene maşallah iş konusundada hakkında hayırlısı olsun canım

sağol belenaycım güzel dileklerin için

hayırlı cumalar kızlar
qivi ve arcak doğum gününüz kutllu olsun.
daha yaşınız için üzüleceğiniz yıllara çok var.
unutmayın ki burda sizden çoooooooooook büyükler var.
siz böyle derseniz biz ne yapalım.
ilk işe başladığımda benim doğduğum yıl mezun olan bir ablamızla birlikte çalışıyorduk.
kızıyordum bu kadın hala niye çalışıyo diye...
ama şimdi ben mezun olduğum yıl doğanlarla çalışıyorum.
yaaaaaaaaaaa keser döner sap döner....gün gelir hesap döner ....
oldu.
ne yazıkki günler geçiyor.
komşumlar kaza yapmışlar.
kızını kaybetmiş çok üzgünüm
dünden beri göz yaşlarıma engel olamıyorum.
allah sıralı ölümler nasip etsin.

ayy başı sağolsun ya genç ölüm daha bi zor rabbim ailesine sabır versin canım

Hep birlikte 6lı rakamları görürüz inş. :) Her Cuma çizelgemi değiştiriyorum bugün yeni 77 oldum :) Buna da şükür şimdilik hedef 65 sonra 60 sonra 55 ama rakamlardan gözüm korkmasın diye hedefi kısa tuttum
Her Cuma tartılmaya ve kilo vermeye devam

tamammı oldumu ah dedim yağlara gitceklermiş bana öyle dediler şuan ağlaya ağlaya eriyolar ve gidiyolaröndeki ben sürüklediğimde senin yağlar canım az kaldı hepsini götürcem uzak yerlere

Ohh iyi olmuş onlara!

Öncelikleee doğum günün kutlu olsunn Verdiğin taktikler içinde teşekkür ederiimmmm

Allahim kimseye evlat acisi göstermesin, ailesine sabir versin
Belenaycim sanada cok gecmis olsun
benim kapi tutturucuyu emekli etmedim
bisikleti camin kenerina koyuyorum , bir tarafinada sandalyeyi koyuyorum
bir elimle cam kenerini bir elimlede sandalyeyi tutarak arada bisikletime biniyorum
ya bazen su aklimi cok seviyorum

cikmam gerekiyor tazeler , sizlere bol sohbetler
arkadasimin mevlüdü var, pasta yapmak icin söz verdim
söyle güzel bir fanta pastasi yapivereyim
kizmayin ,azcicikta ucundan yiyivereyim

ablacım cok saol haklısın aslında en doğrusu anımızı yaşamak ama aklımız hep geçmişteki keşkeler gelecekteki hayallerle mesgul unutuyoruz o yüzden bazen.

komsunuzun kızına cok üzüldüm yaa allah sabır versın başları saolsun

ayrıca KILAVUZ cum cok tsk ederım dogum gunumu kutladığın için unutmadan yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…