- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
canım diyete yeni başlamışsın normaldir hele bigünde sanki şoklamışsın vücudu doğal yani ama bence sudanda gitmiş olabilir biranda,
bişicik yememişsinki yavrum.düzenli beslenip düzenli spor yaparsan yağ kas dengesini korursun.ilk gün hadi vucudu temizleme adına az beslendin diyelim ama bundan sonra daha düzenli menüler hazırla kendine.helede yazın su kaybını düşünürsek sıvı gıdalar sebze meyveyi eksik etmemelisin günlük menülerindedün diyete başladım.akşama k adar toplam 6 kepekli grisini 1 fincan şekersiz kahve,1 fincan adaçayı,sade soda,domates salatalık,3 zeytin ve 2 lokma yumurta yedim.akşam 1,5 saat falan spor yaptım.4 5 km yürüdüm.kondüsyon aletine bindim....dün sabah 76,4 dü.bugün sabah 74,6 çıktı.kastan mı gitti bi anda anlamadımki((
tartının yeri sabit değildir belki başka bir yere koy dengeli durup durmadığına bak sonrada en seksi halinle tekrar denemeni tavsiye ediyorum
Günaydın kızlar..Ben bu kilomu bi türlü anlayamdım doğrusu bi bakıyosun 1 kilo fazla bi bakıyosun 1 kilo daha zayıfım yani..Bağırsak hareketlerime göre değişiyor sanırımAma bu hafta mutluyum
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden:1.1 gr
toplamda:8.1
hedef:62
bişicik yememişsinki yavrum.düzenli beslenip düzenli spor yaparsan yağ kas dengesini korursun.ilk gün hadi vucudu temizleme adına az beslendin diyelim ama bundan sonra daha düzenli menüler hazırla kendine.helede yazın su kaybını düşünürsek sıvı gıdalar sebze meyveyi eksik etmemelisin günlük menülerinde
hoşgeldin aramıza8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)
hoşgeldin ablacım nerelerdesin sen böle az girer mesaj yazmazsan dolmaz tabimesaj sayın çok çok gel çok çok yazki doldur şu mesaj sayınıIyi günler tazeler , iyi cumalar
Insallah keyifler yerindedir
qivi cigim dogumgünün kutlu olsun , daha nice citir halinle dogumgünleri kutlaman nasip olsun
yeni gelen tazelerde hosgelmisler
kilo bildirimimi yapayim
baslangic........76,7
gecen hafta....75,9
bu hafta.........76
gelen.............100 gr
kaptanim Senam bildirimimi özelden yapamiyorum , mesaj sayim dolmamis
ayrica qivi cigim yasini yazmak bile güzel , niye dert ediyon
benim gibi 36+11 olsan ne yapacaksin
yillar geciyor ama ben 36 ya ayagimi dayadim
bu gidisle kücük oglan kardesimin yasi beni gececek
canım sünnetiniz hayırlı olsun delikjanlı oldu oğluşun desene maşallah iş konusundada hakkında hayırlısı olsun canımkızlar merhaba,hayırlı cumalar..
kilo bildirimimi sena kaptanıma da yapacağım buraya da yazıyorum..sabah daha az çıkmıştım ama az önce yine tartıldım aynıyım.gelen giden yok.
oğlumu salı günü sünnet ettirdik,Allah'a şükürler olsun..şimdi bakımını yapıyoruz işte.. pek giremiyorum nete,geçmişi okuyamadım,hemen de çıkıcam.
hepinizi çok çok öpüyorum,kızlar bu çarşamba işe başlıyorum,bırakıp bırakmama kararımı netleştiricem ona göre istifa edersem ihbar süresi fln..
hakkımızda hayırlısı olsun.
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:73.2 kg
Bu hafta: 73.2 kg
Giden: YOK
Toplam giden: 4800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
hoşgeldin aramıza
hoşgeldin ablacım nerelerdesin sen böle az girer mesaj yazmazsan dolmaz tabimesaj sayın çok çok gel çok çok yazki doldur şu mesaj sayınıbide ne güzel ablam ya desene aynı yaştayız ama seneye ben 37 ondan sonra 38 olcam sen hala 36 genç kalacaksın ben yaşlanacağım ama ama haksızlık buuuuuuuu öpüyorum ablam seni ayrıca kilo vermişsin tebrik ederim senin kapı tutucu ne alemde emekli olmadımı daha
canım sünnetiniz hayırlı olsun delikjanlı oldu oğluşun desene maşallah iş konusundada hakkında hayırlısı olsun canım
ayy başı sağolsun ya genç ölüm daha bi zor rabbim ailesine sabır versin canımhayırlı cumalar kızlar
qivi ve arcak doğum gününüz kutllu olsun.
daha yaşınız için üzüleceğiniz yıllara çok var.
unutmayın ki burda sizden çoooooooooook büyükler var.
siz böyle derseniz biz ne yapalım.
ilk işe başladığımda benim doğduğum yıl mezun olan bir ablamızla birlikte çalışıyorduk.
kızıyordum bu kadın hala niye çalışıyo diye...
ama şimdi ben mezun olduğum yıl doğanlarla çalışıyorum.
yaaaaaaaaaaa keser döner sap döner....gün gelir hesap döner ....
oldu.
ne yazıkki günler geçiyor.
komşumlar kaza yapmışlar.
kızını kaybetmiş çok üzgünüm
dünden beri göz yaşlarıma engel olamıyorum.
allah sıralı ölümler nasip etsin.
tamammı oldumu ah dedim yağlara gitceklermiş bana öyle dediler şuan ağlaya ağlaya eriyolar ve gidiyolar öndeki ben sürüklediğimde senin yağlar canım az kaldı hepsini götürcem uzak yerlere
bugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
ağlamakla olmaz bak böyle yapacaksıınbiraz böyle biraz şundan :87: oh biraz da şunu arada bundan tabi bu da olacak bazen :125: çoğu zaman zaman sonra :119: biz de ve :81: yapacağız bu işler böyle. çok mu açık verdim
hayırlı cumalar kızlar
qivi ve arcak doğum gününüz kutllu olsun.
daha yaşınız için üzüleceğiniz yıllara çok var.
unutmayın ki burda sizden çoooooooooook büyükler var.
siz böyle derseniz biz ne yapalım.
ilk işe başladığımda benim doğduğum yıl mezun olan bir ablamızla birlikte çalışıyorduk.
kızıyordum bu kadın hala niye çalışıyo diye...
ama şimdi ben mezun olduğum yıl doğanlarla çalışıyorum.
yaaaaaaaaaaa keser döner sap döner....gün gelir hesap döner ....
oldu.
ne yazıkki günler geçiyor.
komşumlar kaza yapmışlar.
kızını kaybetmiş çok üzgünüm
dünden beri göz yaşlarıma engel olamıyorum.
allah sıralı ölümler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?