hayırlı cumalar kızlar
qivi ve arcak doğum gününüz kutllu olsun.
daha yaşınız için üzüleceğiniz yıllara çok var.
unutmayın ki burda sizden çoooooooooook büyükler var.
siz böyle derseniz biz ne yapalım.
ilk işe başladığımda benim doğduğum yıl mezun olan bir ablamızla birlikte çalışıyorduk.
kızıyordum bu kadın hala niye çalışıyo diye...
ama şimdi ben mezun olduğum yıl doğanlarla çalışıyorum.
yaaaaaaaaaaa keser döner sap döner....gün gelir hesap döner ....
oldu.
ne yazıkki günler geçiyor.
komşumlar kaza yapmışlar.
kızını kaybetmiş çok üzgünüm
dünden beri göz yaşlarıma engel olamıyorum.
allah sıralı ölümler nasip etsin.
iş yerindeyim.yemek yesem hep kebap,fasfood türü yemek zorundayım.grisini yiyorum bende.....bugün 2. gün.pis şaytan beni dürtüyo.yemek söyle ye diyo ama yenilmicem.durmak yok yola devam DDDD
hoşgelmiş sefa getirmişsiiin tatlım8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)
ya çok üzüldüm inan evlat acısı gibi büyük bi acı yok heralde off allahım rahmet eylesin,başları sağolsun ailesine sabır versinhayırlı cumalar kızlar
ilk işe başladığımda benim doğduğum yıl mezun olan bir ablamızla birlikte çalışıyorduk.
oldu.
hoşgelmiş sefa getirmişsiiin tatlım
ya çok üzüldüm inan evlat acısı gibi büyük bi acı yok heralde off allahım rahmet eylesin,başları sağolsun ailesine sabır versin
hayırlı cumalar kızlar
oldu.
ablacım cok saol haklısın aslında en doğrusu anımızı yaşamak ama aklımız hep geçmişteki keşkeler gelecekteki hayallerle mesgul unutuyoruz o yüzden bazen.
komsunuzun kızına cok üzüldüm yaa allah sabır versın başları saolsun
ayrıca KILAVUZ cum cok tsk ederım dogum gunumu kutladığın için unutmadan yazayım
offff sıcakta iş görüşmesine gitmek de ne zormuş yaa
yarın 2 yerle daha görüşcem
hayırlısıyla bi tanesi olsa da bende gözümün önüne baksam artık
Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Herkese Selam.. Bildirimimi yapmaya geldim gidicem..
Valla pek de bildirilcek bir halim yok ama neyse... yapıcaz artık..
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.2 kg
Bu hafta: 74.7 kg (aslında 75.8 e kadar çıkmıştım geçen haftadan bu yana)
Gelen: 500 gr
Toplam: 6.3 kg
Hedef: 70 kg
:85::85:
Bu misafir işi beni mahvettiii
Bende de var tabi suç... bir bozdum mu anasını ağlatıyorum işin... bir ortam yok.. ya tam yapıyorum ya hiç.. :97:
Neyse inşallah haftaya 73 lü bir rakam bildiririm en az... :97:
ablacım cok saol haklısın aslında en doğrusu anımızı yaşamak ama aklımız hep geçmişteki keşkeler gelecekteki hayallerle mesgul unutuyoruz o yüzden bazen.
komsunuzun kızına cok üzüldüm yaa allah sabır versın başları saolsun
ayrıca KILAVUZ cum cok tsk ederım dogum gunumu kutladığın için unutmadan yazayım
allah sabır versin arkadaşım,zor...
Mektup
Allah sabır versin, çok zor... Allah rahmet eylesin...
hoşgelmiş sefa getirmişsiiin tatlım
ya çok üzüldüm inan evlat acısı gibi büyük bi acı yok heralde off allahım rahmet eylesin,başları sağolsun ailesine sabır versin
çok üzüldüm cnm ya başınız saolsun.evlat acısı çok zordur eminim ALLAH SABIR VERSİN komşuna ve tüm sevenlerine
özlücez seni yeşimmben yıllardır topuklu gymiyorum farkettim bu ara hormonlarım eskisi gibi değil demekki bundanmışneyse bugün mantar topuk yazlık ayakkabı aldım hormonlarımı düzeltmem lazım hemen :84::84::84:
anam bu kız soyundumu dedim ilk pudra üzerini görüncegöbek diyerek söze başlıyorum evet bu resimler itibariyle göbek möbek kalmamış maşallah fıstık gibi olmuşsun
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah .hala olmakta çok güzeldir
abarttım canım 1 ay dediğime bakma ama koşuşturmacaların 1 aydır var aşağı yukarı.evde kendi düzeninde yaşamak ayrı diğer koşuşturmalar farklı nasıl olsa.
tatile 19unda çıkıcaz sonra 25 inde annemin yanına gidicem ramazan bayram falan orda olcam eylülde yiğenimin sünneti olduğundan bida eve dönmicem gelgit yapmıcam.eylül 12 si falan döncem sanırım.
hehe biz oraya bedava tatiğl kazandııık biliyomusun ama baya 2 ay oldu valla gelin alın tatil biletinizi dediler ama eşim almaya gitmedi daha bileti aldıktan hemen sonrada gitmen şart değil 1 sene içinde hangi zaman istersen gidip tatil yapabiliyorsun 1 hafta yanındada 4 aile götürebilirsiniz dedilerdi yani 5 aile bedava tatil yapcaktık orda bakalım bizimki unutmuştur hatırlattığın ii oldu gelince diyim bakiim hala alabiliyomuyuz sorsun(anket yarışmasından sadece 20 aileye veriyorlarmıştı çekilişle bizde çıkmışız ne şans ama)
canım hoşgeldin aramızaslm arkadaşlar kk da yenıyım ilk mesajımbende 70 79 arası oynayanlardanım çevremdekı insanların teneke beyınlerıyle sürekli kilom hakında yorum yapmasından sıkıldım artık o yuzden bende kilo vermek istiyorum bu aralar hcg ye başladım mantıksız bir su şişesi gibi gelıyo ama duygularıma yenıldım işte mantığımdan arındım abur cubur yemeği azalltım bırazcık mekik dambıl yapıyorum bakalım nolcek sonuçlar bu sefer kararlıyım ama
doqum günün kutlu olsun canım nice yıllaraabugün benim doğum günüüümmyaşlandım yahu önceden ağlardım doğum günüm geceleri 16mdan sonra hiç büyümek istemedim çocukluğumu pek anlayamadan genç olduk şimdi de tek ayağımız gidiyor bakalım ama artık gülüp geçiyorum yapacak bişi yok battı balık yan yan gidiyor kırışıklık kremleri 25 yaştan başlıyor ayyyhhh bir yaşıma daha girdim
çok sıkıntı bu işler ya göz önemli olduğu kadar hassas yani gözlük taksan numaran büyüyor takmasan olmuyor. küçük yaştan başlaması dert. umuyorum çok ilerlemez
zayıfken işim olmazdı topukluyla falan. anlamazdım da neden yiyilir böyle bir şey ne gerek var diyebüyük konuşmayacaksın topuklu gitmediğim zaman kötü hissediyorum sanki daha şişko duruyorum ama şişkoyken de yakıştırmıyorum yani koca bir cüsse iki çubuğun tepesinde falan ama topuklu ayakkabı popoyu daha dik, bacakları daha diri gösteriyor ama dolgu topukları acaip rahat kullanıyorum amma ince topuklarda korkuyorum beni taşıyamayacakmış gibi geliyor :18::18:
çok teşekkür ederim
ya bu babetler var ya, onlar da sağlığa zararlıymış pont araştırması yaparken okumuştum bir yerde, çok düz ayakkabılar da(babet gibi) çok yüksek ayakkabılar kadar zararlıymış ayakkabının topuğu olması lazımmış hep babet giymek şekil bozukluğu yapıyormuş. ideal topuk boyu 5-6 cm giyilmeliymiş. ben de gıcık olurum yani bende de olay şudur giyeceksem tam yüksek giyerim ya da normal spor rahat şık düz bir şeyler giy di mi ama yarım topukları nedense anlamsız buluyorum elimde değil.
kararlı olmak yolun yarısı yoldaşş gel helehoş geldin
ağlamakla olmaz bak böyle yapacaksıınbiraz böyle biraz şundan :87: oh biraz da şunu arada bundan tabi bu da olacak bazen :125: çoğu zaman zaman sonra :119: biz de ve :81: yapacağız bu işler böyle. çok mu açık verdim
arzucum senin özelde bildirim yok cnm..unuttun sanırım..kaptan geldi canım ona yapılcak bildirimler
canım sende özele bildirim yapmamışsın..kilo bildirimi yapayim bari
baslangic:82.5
gecen haf:66
bu hafta:65.7
giden :300
toplam giden:16.8
canım baskülün pili zayıflayınca böyle yapıyor..pilini deqiştirirsen sorun kalmaz tatlımgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarqivi ve arcak81doğum gününüz kutlu mutlu umutlu olsunnnnn..yeni gelenler hoşgelmişler:79::79::79::79:diyetimin en verimsiz en saçma bildirimi ile karşı karşıyayım..yaaa basküle bi çıkıyorum 64.6 tekrar çıkıyorum 65.1 bi daha çıkıyorum 65.5 nolcek benim bu halim..bende kocişi sabah giderken basküle çıkardım 69.7 git bide hastanede tartıl dedim..adamcağız gitmiş diyaliz hastalarının tartıldığı hassas baskülde tartılmış. 68.6 çıkmışşşş...kızlaaaar bana bi çare napayım ben şimdi.yinede yapayım en kötü ihtimalle bildirimimi
başlangıç: 75.5
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65.5 :78::78::78:
giden 100gr
toplamda giden: 10 kiloooooo gelsin maviiiiii
hedef 57
yaaa bide bu hafta sıfır kaçamak.her gün 9.5 km hzla 40 dk yürüdüm bide yaaaa uffffff
hoşgeldin cnmdün diyete başladım.akşama k adar toplam 6 kepekli grisini 1 fincan şekersiz kahve,1 fincan adaçayı,sade soda,domates salatalık,3 zeytin ve 2 lokma yumurta yedim.akşam 1,5 saat falan spor yaptım.4 5 km yürüdüm.kondüsyon aletine bindim....dün sabah 76,4 dü.bugün sabah 74,6 çıktı.kastan mı gitti bi anda anlamadımki((
canım bu hafta listenin altına eklicem seni haftaya listede olursun..kurallarımız bu şekilde..Iyi günler tazeler , iyi cumalar
Insallah keyifler yerindedir
qivi cigim dogumgünün kutlu olsun , daha nice citir halinle dogumgünleri kutlaman nasip olsun
yeni gelen tazelerde hosgelmisler
kilo bildirimimi yapayim
baslangic........76,7
gecen hafta....75,9
bu hafta.........76
gelen.............100 gr
kaptanim Senam bildirimimi özelden yapamiyorum , mesaj sayim dolmamis
ayrica qivi cigim yasini yazmak bile güzel , niye dert ediyon
benim gibi 36+11 olsan ne yapacaksin
yillar geciyor ama ben 36 ya ayagimi dayadim
bu gidisle kücük oglan kardesimin yasi beni gececek
ablcım çook üzüldüm..ne dicemi bilemiyorum..Rabbim kardeşimize kabir rahatlıqı ailesinede sabır versin..hayırlı cumalar kızlar
oldu.
hepiniz sağolun arkadaşlar
arkadaşımın kızı daha 10 yaşında
arkada emniyet kemeri bağlı olmadığı için takla atınca camdan fırlamış.
ailenin diğerlerinde ciddi bişi yok.
tabi psikolojik olarak ne durumdalar.
hep uyarıp bağlatıyorum çocuklara ama artık daha dikkat edicem.
komşum kızının organlarını bağışlamış
yıllar önce kendi organlarımı bağışlamayı düşünmüştüm ama
allahım korusunda ne zor bir karar evladının organlarını bağışlamak
hadi dünden beri kendime sorduğum soruyu size soruyorum.
siz olsanız napardınız???????????????
slmkızlar ben geçen yıl bu topikte kilo vermeye başladım daha sonra diğer topiklere geçtim fakat bazı nedenlerden dolayı tekrar aldım yine bu topikten başlangıç yapmak istedim belli bir kuralınız var mı?:44:
hoşgeldin canımben takım kaptanıyım ismim sena ilk hafta bildirim yapıyorsun(özele) ikinci hafta listeye ekliyoruz..kilo çizelgeni yapmanı rica edicem..onun dışında hergün menüleirmizi paylaşıyoruz..takıldıqın biyer olursa sorabilirsin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?