70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offff sıcakta iş görüşmesine gitmek de ne zormuş yaa
yarın 2 yerle daha görüşcem
hayırlısıyla bi tanesi olsa da bende gözümün önüne baksam artık

allah sabır versin arkadaşım,zor...

Hayırlı Cumalar arkadaşlar...

Herkese Selam.. Bildirimimi yapmaya geldim gidicem..
Valla pek de bildirilcek bir halim yok ama neyse... yapıcaz artık..

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.2 kg

Bu hafta: 74.7 kg (aslında 75.8 e kadar çıkmıştım geçen haftadan bu yana )
Gelen: 500 gr

Toplam: 6.3 kg
Hedef: 70 kg

:85::85:

Bu misafir işi beni mahvettiii
Bende de var tabi suç... bir bozdum mu anasını ağlatıyorum işin... bir ortam yok.. ya tam yapıyorum ya hiç.. :97:
Neyse inşallah haftaya 73 lü bir rakam bildiririm en az... :97:

iş yerindeyim.yemek yesem hep kebap,fasfood türü yemek zorundayım.grisini yiyorum bende.....bugün 2. gün.pis şaytan beni dürtüyo.yemek söyle ye diyo ama yenilmicem.durmak yok yola devamDDDD

8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)
hoşgelmiş sefa getirmişsiiin tatlım
ya çok üzüldüm inan evlat acısı gibi büyük bi acı yok heralde off allahım rahmet eylesin,başları sağolsun ailesine sabır versin

çok üzüldüm cnm ya başınız saolsun.evlat acısı çok zordur eminim ALLAH SABIR VERSİN komşuna ve tüm sevenlerine

canım kusura bakma seninde doğum gününmüş atlamışım ben DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNN

özürlerimi sunarım

offff sıcakta iş görüşmesine gitmek de ne zormuş yaa
yarın 2 yerle daha görüşcem
hayırlısıyla bi tanesi olsa da bende gözümün önüne baksam artık

aynı durumdayım cnm bende iş arıyorum.bu hafta hiç bakamadım bişeye valla.inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hem paralı hem rahat hemde tatminkar olsun inşallah

canım verirsin sen misafirini savdınmı gerisi gelir

sen azimlisin iyi verirsin merak etme inşallah istediğin kiloyu haftaya bildirirsin.bendede durumlar pek parlak değil bu hafta

allah sabır versin arkadaşım,zor...

Mektup

Allah sabır versin, çok zor... Allah rahmet eylesin...

hoşgelmiş sefa getirmişsiiin tatlım

ya çok üzüldüm inan evlat acısı gibi büyük bi acı yok heralde off allahım rahmet eylesin,başları sağolsun ailesine sabır versin

çok üzüldüm cnm ya başınız saolsun.evlat acısı çok zordur eminim ALLAH SABIR VERSİN komşuna ve tüm sevenlerine

hepiniz sağolun arkadaşlar
arkadaşımın kızı daha 10 yaşında
arkada emniyet kemeri bağlı olmadığı için takla atınca camdan fırlamış.
ailenin diğerlerinde ciddi bişi yok.
tabi psikolojik olarak ne durumdalar.
hep uyarıp bağlatıyorum çocuklara ama artık daha dikkat edicem.
komşum kızının organlarını bağışlamış
yıllar önce kendi organlarımı bağışlamayı düşünmüştüm ama
allahım korusunda ne zor bir karar evladının organlarını bağışlamak
hadi dünden beri kendime sorduğum soruyu size soruyorum.
siz olsanız napardınız???????????????

özlücez seni yeşimm

tuqba tekini bana verin biletlerin..muazzezle beraber tatil yapamm
canım hoşgeldin aramıza
doqum günün kutlu olsun canım nice yıllaraa
kaptan geldi canım ona yapılcak bildirimler
arzucum senin özelde bildirim yok cnm..unuttun sanırım..
kilo bildirimi yapayim bari
baslangic:82.5
gecen haf:66
bu hafta:65.7
giden :300
toplam giden:16.8
canım sende özele bildirim yapmamışsın..

canım baskülün pili zayıflayınca böyle yapıyor..pilini deqiştirirsen sorun kalmaz tatlım
hoşgeldin cnm yeni başlanan diyetlerde ilk etapta vücuttaki fazla su gider cnm..sonrasında yaqlar erimeye başlar..

canım bu hafta listenin altına eklicem seni haftaya listede olursun..kurallarımız bu şekilde..

ablcım çook üzüldüm..ne dicemi bilemiyorum..Rabbim kardeşimize kabir rahatlıqı ailesinede sabır versin..

bilemiyorum ablacım..herşeye raqmen ve nekadar hayat kurtaracqını bilsemde evladımdan bir parçayı kesip koparmalarına razı gelemezdim heralde..

Son düzenleme:
Arkadaşlarr...bildirimlerinizi özele yapıyorsunuz..buraya yapılan bildirimler geçerli deqildir..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.5
bu hafta 65.6
gelen +2.100
toplamda 24.4
hedef 60...

slm kızlar ben geçen yıl bu topikte kilo vermeye başladım daha sonra diğer topiklere geçtim fakat bazı nedenlerden dolayı tekrar aldım yine bu topikten başlangıç yapmak istedim belli bir kuralınız var mı?:44:

hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım ismim sena ilk hafta bildirim yapıyorsun(özele) ikinci hafta listeye ekliyoruz..kilo çizelgeni yapmanı rica edicem..onun dışında hergün menüleirmizi paylaşıyoruz..takıldıqın biyer olursa sorabilirsin cnm..

Son düzenleme:

canim ilk once allahtan rahmet diliyorum allah anne babasina sabir versin ne kadar zr bir karar olsada ailesi en dogrusunu yapmis dusunsene evlatlarini yitiriyorlar ama baska bedende can buluyor baskalarinin umudu olyor o kucucuk beden kendimizin cocugunun boyle bir durumda kendimizi organ bekleyenlerin onlarin anne babalarinin yerine koydugumuzda daha saglikli karar veririz...

Allah (cc) ailesine sabır versin cennetin çocuğu olmuş yavrum çok zor bir durum
ben de malesef emmniyet kemeri takmıyorum kızlarıma en kısa zaman da bu işi halletmek gerkli ihmale gelmez
organ bağışına gelince çok zor bi durum bende galiba bağışlamazdım

teşekkürler bayadır tartılmıyorum tartıda çıkacak rakamdan korkuyorum valla :18: bana biraz zaman tanırsan sevinirimbiraz adepte olmam lazım da
sizlerin desteğiyle kilo vericem inşallah

PAPATYAM tsk ederım canım dogum günümü kutladıgın ıcın

Kaptanım unutmadım 2-3 haftadır bıldırmıyorum zaten kılomu yazmıstım arkadaslara izinli sayın artıuk dıye olmuyor dıyetı bırakmıyorum(yanı kendıme gore yaptıgım) nerdeyse 3 aydır aynı kılodayım 67-68 sürekli gidip geliyorum moralım bozluyo stres yaptım kafamdan atamıyorum bı turlu her yolu denedım yanı buralardayım dıkkat te edıyorum merak etme ama bildirim yapmak ıstemıyorummanlayısla karsıla benı lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…