70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy kıyamam ben sana al sana pasta o zaman afiyet olsun ama kilo olmasın
Eki Görüntüle 221250 Eki Görüntüle 221249
:81: teşekkür ederim belenay sen zaten bu pastalarla benim diyetimi de niyetimi de bozuyorsun öğle arası doğum günümü bahane edip süt helvası yedim zaten her gün bir bahane buluyorum insan doğumgününü helvayla kutlar mı ya acınacak haldeyim ama bir kemalpaşa bi de helva vardı ben sütlüden yana tercih yaptım

doğum günün kutlu olsun Allah seni inandırsın bende bi zamanlar 25 tim
yeni yaşın sana yeni umutlar yeni mutluluklar sağlık ve huzur getirsin inşallah.
inşallah çok sağol nasıl bir zamanlar 25tin yaa aklım almıyor

AL SANA PASTA AMA SADECE BAK DERMİŞİM bugün doğum günün canım kaçamak hakkın olsun 1 dilimcik.

Eki Görüntüle 221256 Eki Görüntüle 221259

olsun yaa satmışım diyetini kilosunu yağını :125: valla gözüm doyuyor missss

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarqivi ve arcak81doğum gününüz kutlu mutlu umutlu olsunnnnn..

çok mok teşekkür meşekkür ederimm:122:

teşekkür ederim çıtırlık falan kalmadı ya heeey gidi hey.. ama 40lı yaşlarımı bekliyorum artık çünkü türk kadınının bakımlı versiyonu 35ten sonra 40larda falan taş gibi ve çok kadınsı oluyor maşallah inşallah ben de öle olcam diye avunuyorum

çok incesin teşekkür ederim komşunun kızına üzüldüm allah sabır versin evlat acısı ne zordur hiç birimizin başına gelmesin

Öncelikleee doğum günün kutlu olsunn Verdiğin taktikler içinde teşekkür ederiimmmm

ne demek ne demek görevimiz teşekkür ederim :109:

canım kusura bakma seninde doğum gününmüş atlamışım ben DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNN

özürlerimi sunarım

Eki Görüntüle 221388 Eki Görüntüle 221389

ama neden onun pastası daha güzel? benim pastam ve balonlarım bu kaddar güzel olsaydı helvayla yetinmezdim işte

yok şekerim tek kural sağlıklı kilo vereceksin ama veremediğin zaman işkence yapıyoruz bu kadar şakaa tabi hoşgeldin

doqum günün kutlu olsun canım nice yıllaraa

çok teşekkür ederim

8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)

gelin geliin hoş geldiniz gel gel gel topiğe gel topiktekiler çıtır kardeşler gel gel gel topiğe gel topiktekiler çıtır kardeşler :87::87::87::87:

canım bu soru çok zor bi soru söz konusu evlat olunca insan ne karar verir bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim yıllarca organ bekleyen birinin kızı ve eşi olmak inanın çok zor birilerinin ölümü sizin yaşamınız oluyor annem 8 yıl organ bekledi artık tam tükendiği anda bir organ bağışı hayatını kurtardı eşimde aynı şekilde belki bu işin içinde olmasam kesinlikle bağışlamam derdim ama ne büyük acıların çekildiğini biliyorum her gün acaba bugünmü ölecek endişesi taşımak nedir çok iyi biliyorum o yüzden ben herhalde bağışlardım şimdi evladın yok söylemesi kolay diyenler olabilir inanın o kadar çok organ bekleyen hasta varki bunların içinde 3 aylık bebekten tutunda 70 yaşına kadar umut eden bekleyen insan var belki birinin ölümünü umut etmek değil amaç ama yapılacak bir şey kalmamış birinin başka birine can olması umut olması veren içinde alan içinde çok zor inanın bir köşede hastasının ölümünden sonra zor bir karara izma atmayı bekleyen yada aclar içinde bu zor kararı vermek zorunda olanlar bir yanda bu zor kararı verecek insanlara umutla bakan onlardan gelecek bir evet cevabını bekleyeninsanlar offf yaşamayan bilmiyor rabbim kimseye yaşatmasın ama organı bağışlayan aile inanın kaybettiği yerine belki bir belki iki can kazanıyor gidenin yerini tutarmı hayır ama belki huzur olur ne dersiniz

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..
arcakım doğum günün kutlu olsun canım...
mektup çok üzüldüm komşuna Allah sabır versin...
Kilo veren herkese tebrikler...

kızlar 2 haftadır biraz gevşedim sporu azalttım semeresinide gördüm...
kendime tebrik konduruyorum,piravo diyorum...2 haftadır 64.7 ile 65.3 arası gidip geliyorum....takıldım kaldım,inş.geçicidir,çok sinir bozucu...biraz vücut bu rakamlara alışsın bakalım,bekliycem ama bugün yeniden eski tempoma döndüm...elmi yaman beymi yaman görcez
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:64.8
bu hafta:64.7
giden:100 gr.
toplam giden:21.3 kg.
hedef:60 kg.
boy:1.62 cm.
beden:38-40

teşekkürler bayadır tartılmıyorum tartıda çıkacak rakamdan korkuyorum valla :18: bana biraz zaman tanırsan sevinirimbiraz adepte olmam lazım da
sizlerin desteğiyle kilo vericem inşallah
hiç korkma canım..biz ne hikayeler okuduk burda..30-40 kilo verenler 100 küsür kilolardan 50lere inenler...bak bende 90lardan buralara geldim..isteyince azmedince oluyor..zaman isteme bence hemen başla...paşalar gibi çizelgeni yap ve hafta hafta azaldıqını gör..çizelge ve listemiz çok büyük motive kaynaqımız..adapte olmak için burda olman yeterli cnm..bizler elimizden geldiqince ilqilenmeye çalışıyoruz..menülerini yazarsan daha çabuk bu işin içine girersin..yaptıqın her yanlışta uyarı alacaksın ve nasıl beslenmen gerektiqini bu şekilde öqreneceksin..kaybedecek 1 günün bile yok cnm..biran önce çıtır olduqunu görmek istiyorum..hadi hemen bugünden tezi yok başla bakalım..bol iradelerrr

arzucum tabiki herkes kararında özgür..ama her hafta bildirim yapma heyecanı ve herkesin kilo verip kendimizin listenin altında olacaqımızı düşünmek bile bizi korkutup motive eder...listede haftalarca artıda bile görsek kendimizi kendimize sırf bu sebepten kızıp bir sonraki hafta için hırslanmış oluyoruz..ben şahsen burda olmadıqım zaman kilo alıyorum...herşeyi okadar bildiqim halde bi rahatlama illaki oluyor insanda..bence bildirim ve çizelge yapmamak kendi kendimizden kaçıştır...buna izin verme..listeye ekleyip eklememek bnm için hiç problem deqil cnm..sonuçta bir avantajım yok..ne söylüyorsam sizlerin iyiliqi ve daha kolay kilo vermeniz için söylüyorum...listede adınızı görün..her hafta çizelgelerinizi deqiştirin..bu heyecanı yaşayın..menülerinizi paylaşın..ne yemişsiniz görelim..sonrası inan çok kolay geliyor...burada menülerin paylaşılmaması bile herşeyi çok rahat yememizi saqlar..çünkü kimse görmüyor kimse kızmıyor...ben diyete başaldıqım andan itibaren bir ısırık bile yesem menüme yazardım..100qr bile alsam çizelgemi deqiştirirdim halada öyleyim..sizlere örnekler verip tavsiyelerde bulunuyorum son karar sizlerin..ben her türlü kararınıza sayqı duyarım..

bugünümüde rapor edeyim,bakalım nediyceksiniz
sabah(07.30)
1 kase tavuk göğsü parçalı sade şehriye çorbası(bol pulbiberli),1 dlm.köy ekmeği
öğle(12.10)
yarım kuşbaşılı pide,söğüş salata
ara(16.00)
5 kaşık yoğurt,1 salatalık
akşam
3 kaşık yoğurt,5 tane fındık
gün boyu 3.5 lt. su
SPOR18.10-20.00 arası)
35 dk. ayakta eliptik bisiklet,30 dk. 6.0 da yürüme bandında yürüyüş,20 dk. yürüme bandının bel kemeri,60 tane üst karın,60 tane alt karın mekiği,her biri 15 taneden 1 er set bacak basen ve kalça hareketleri

ohhh kaç gündür spor yapmıyordum kendimi kötü hissediyordum ,kendime geldim şükür...yok anacım spor bende bağımlılık oldu,yapmayınca suçluluk hissediyorum,huzursuz oluyorum

canım dönem dönem bunları yaşamamız çok normal...sonuçta arada canımız bişey istiyor ve yiyiveriyoruz..ben mesela hergün dondurma yiyorum..çünkü çok seviyorum..ve kilo almıyacaqımı düşünerek yiyorum ve inanki kilomu etkilemiyor...sende yasak bişey yediqinde bunu deneyebilirsin..1-1.5 ay aynı kiloda takılmak çok normal cnm..vücut arada direnişe geçer..bu direnci kırmak için beslenme tarzımızı 1-2 günlük deqiştirmemiz gerekiyor..mesela ben sıfır kaçamakla tamamladıqım bazı haftalar kilomda deqişiklik olmuyorsa bir simit yada hamurişi yerdim..ertesi gün takılan kilolardan eser kalmazdı..sende 1 günlük bi deqişiklik yapabilirsin listende..

bugün kaçamak günümüz..listeye laf söylememem lazım..ama normal bir liste gözüyle bakarsak 3 öqünde olmamış..sabah tavuklu şehriye çorbası tek başına yetipte artar bile...bende bu çorbayı çok yaparım ve çokta severim..diyeceqim o ki fazlasıyla doyuruyor..ekmeqe hiç gerek yoktu..öqlen zaten pide yemişisn akşamda ara öqün gibi yemişisn...muhtemelen öqleni dengelemek için yemişsindir..ama ben yinede bu listeyi kaçamak listesi olarak görüp normal karşılıyorum...

90 kilodan 65kiloya inen arkadaşı kutluyorum:) Ben 79la başladım 2 hafta oldu, şimdi 76yım, inş 69a incem yakında :) Herkese allah sabır versin, en önemlisi sabır

iyi akşamlar kızlar mönüyü yazim ben yarına kalmasın bugün cozuttum ben kaptandan bi azarı hakettim galibaya bu ilaçlar iştahımı açıyor tabi sabah hariç sabah ölüp diriliyom mide bulantısından ama öğleden sonra sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim pöfff

:125::125::125:
sabah:
bir dilim ekmek biraz peynir çeyrekten az domates zorla yedim

ara:
iki ceviz ,dört adet kayısı

öğle:
iki kaşık taze fasülye,üç kaşık yoğurt

ara:
dört adet kayısı

akşam:
üç kaşık türlü,4 kaşık makarna,bir bardak fanta

1 saat sonra:
yarım kıymalı pide semizotu salatası,yoğurtlu havuç salatası

ara:
biçok karpuz

anam bu ne ya yazarken bile yoruldum yerken nasıl yorulmadım ben offf nolcak böle ya :84::84::84:

aynen dediğin gibi tatlım...bugün kaçamak günüydü ya öğleni o yüzden öyle yedim ve akşamıda aynen dediğin cuk oturdu dengelemek için yaptım...uyuz bir menü oldu farkındayım ama birazda kafam bozuldu ya kiloma oyüzden böyle oldu...diyorum ya 2 haftadır gıcık ve dengesiz bir beslenmem oldu,biraz motivasyon dağıldı,iş yerinde denetleme derken düzenim tamamen şaştı...ama bugün sporla bu olaya noktayı koydum ve eski düzenime dönüyorum kuşum merak etme tatlım...sende geldin oldu ballı kaymak

canım sana sonuna kadar katılıyorum.
kendim konusunda karar vereli çok olmuştu.
vermeye kararlıyım ama olay evlat olunca bilemiyorum cevabım ne olur.
rabbim böyle bir sınavla imtihan etmez inşallah hiçbirimizi....
ama organ bağışı konusunda
en son yürekler ölür....
kitabını okuyunca daha çok etkilenmiştim.

kızlar ne olur okuyunben spiral taktıralı(şubat 11detakıldı) 5 ayoldu ve kanamalarım ilk ay 6gün sonrakilerde 3 gün olarak normale çabuk döndü,8 aydır falan ayın 9unda başlıyordu ama 3 ay önce 9 gün gecikti ve 18inde başladı 2 aydırda 16ında başlıyo tam,,yaa ama ben gebelikten korkuyorum 2gündür çok kötü karnımda bi acı var tam rahmin olduğu yerde elim ayağım titriyoo çünkü benim 2 bebişim var zaten biri 2 küçük daha 1 yaşına yeni gircek5gün sonraa,ya ne düşünücemi bilmiyorum off okadar moralim bozuk ve üzgünümkii napcam gerçekten olabilirmi böyle bişey bişey diyin spiralle gebe kalanları gördüm nette dahada kötü oldum ben 3. hamileliğe hazır değilim bebeklerim çok küçük ben istemiyorum,karnım hala durup durup sancı giriyo çok acı veriyoo off olabilirmi böyle bişeyy 3 ay önceki gecikmede test yapmıştım çok hafif ikinci çizgi var gibiydi korkmuştum ama ertesi gün başlayınca rahatlamıştım acaba üstüne adetmi gördüm

90 kilodan 65kiloya inen arkadaşı kutluyorum:) Ben 79la başladım 2 hafta oldu, şimdi 76yım, inş 69a incem yakında :) Herkese allah sabır versin, en önemlisi sabır

çok teşekkür ederim tatlım..62ye kadar inmiştim 15 gün önce..2 hafta üstüste tatil yapınca böyle oldu..sende katıl aramıza..bildirimini yaparsan özelime haftaya listeye eklerim..

canım durr panik yapma bu arada herkeste olur bendede oluyor..hatırlasana geçtiqimiz haftalarda bende iştah patlaması yaşamıştım ve doymak bilmiyordum..böyle zamanlarda ben şahsen canım ne istiyorsa yiyorum zaten geçici bir dönem..bikaç güne geçiyor..hatta bir ara akşam saat 10larda yarım ekmek arası bişeyler yediqimi bile bilirim..vücut istiyorsa ihtiyacı var demektir..abartmamak şartıyla yiyebilisin..seninde zaten akşamdan sonrası fazla olmuş onların dışında menün gayet güzel..dün zaten kaçamak günümüzdü ona sayalım..tamammı tatlım
deryammm...motivasyonun ne kadar önemli olduqunu kendi diyete beşladıqım günlerden bilirim...onun için kaptanın tutumu son derece önemli...üstüste sizi boş bıraktım istemeyerek..üzgünüm..ama inşallah bundan sonra beraberiz..eylül döneminde zaten bütün arkadaşalrımız burda olur..yeniden dopdolu devam ederiz..hadi bakalım bu hafta yeniden başlamış olalım..haftaya güzel sonuçlar bekliyorum herkesten...
ablacım kitabın başlıqı ilqimi çekti özet geçebilirmisin bize..

tuqbacım durr hemen panik olma git sprali kontrol ettir..spral reql düzensizliqi yapar erken yada geç gelmesi bu alet takılıyken normaldir..ben kış boyu spralle ilgili problemler yaşadım hatta bir ara dayanamayıp çıkartmayı bile düşündüm..iyiki çıkartmamışım bahrada tekrar normale döndüm ve şimdi çok rahatım..ben geçen yaz taktırmıştım sen daha yenisin..ben bile hala sorunlar yaşıyorsam senin yaşaman çok doqal canım..hamile olduqunu düşünmüyorum belki yara falan oluşmuştur...mutlaka jinekoloqa gidip sprali kontrol ettir ve muayene ol canım..ve bunu lütfen hemen yap vakit geçirme..biran önce için rahatlasın ..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
trendy canım dur hemen kuruntu yapma spiral varsa olmaz bişey zaten takılan spiral düzensizlik yapar diyorlar gerçi hiç kullanmadım ama duyduklarımla seni rahatlatmak istedim inşallah hamile değilsindir canım günün geçtiyse bi test yap hatta kan testi en kesin sonuc aklına takılı kalacağına yaptır rahat et

günaydın günaydın günaydııııııınlarrrrrrrrrrrrrbugün çoook mutluyum kızlarr baskülde süper rakamlar gördüm bu sabah...inşallah 1-2 güne 62ye tekrardan merhaba dicem perşembe sabah 68.3le tatilden döndüm bu sabah itibariyle 63.6yım :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: açıkçası 2 haftada falan veririm diye düşünmüştüm demekki hepsi ödemmiş..birde tatilde su tüketimim 1 litreyi geçmedi böyle olunca yediklerimi sindirmekte ve dışarı atmakta zorlandım..eve dönüncede su oranım tekrar 3 litreye çıkınca vücuttaki fazlalıklar biranda gidiverdi...ama çok çabuk oldu uçuyorum mutlluluktannnödül olarak kocaman karışık bir tost yedim şimdi bitki çayımı içiyorum kızım oqlum ve eşim uyuyorlar babam namaz kılıyor...onlarda kalkınca hep beraber bol çeşitli bir kahvaltı yapıcaz..ikinci kahvaltım olacak yanii bugün 11de babamı doktora götürücez sonra kızımla yengemlere gidicez..orada büyük bir kumaşçı var ve en güzel kumaşların metresi bile 4 lira..eylüldeki düqün için kızıma ve kendime abiye kıyafet dikmek için kumaş alıcaz..kumaşlar için çok heyecanlıyım..bazen düşünüyorum nekadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorum diye çok zaman söylüyorum zaten ben polyannayımdır diye ve bu halimi çok seviyorum..:82::82:

sağol arkadaşım biraz daha rahat olmaya çalışırım ama benim korkum ilaçların süresi uzarsa bu iştahla ne yaparım ona korkuyorum yoksa iki aydır güzel gidiyordu şimdi sporda yapamıyorum ağrılarım olduğu için neyse önümüzde çok zaman var dimi zamana yayarım bende kilo verme işini zaten burda olduğum sürece siz izin vermeyin emi benim aşırı yemelerime kızın bana

canım su oranın ve içtiqin bitki çaylarının sayısıyla ilgili bilgi verebilirmisin..(1 günlük)

inşallah ablacım yaa,,benim karnımdaki rahim yerinde başlayan sancılar ağrılar akşam başlıyo 2gündür,bak bu sabah yine ii biraz,demin test yaptım negatif çıktıı,nasıl rahatladım çok panik yaptm haklısın:26: ,ama 2.bebişimede ansızın gebe kaldığımı öğrendim daha oğlum 3 aylıktı kucağımda kolayca gebe kalmışım çok zor günlerdi ama şükür 2side sağlıkla büyüyolar ama 3.bi bebek düşünemiyorum ne biliyim olan bebişlerime sağlık versin rabbim,isteyenlere versin bebişi sağlıkla,ama ben çok zor
haklısın aslında ama ne biliyimdediğim gibi işte kızıma hamileliğimde zorlanmıştım oğluşum daaha çok küçüktü onunlada ilgilenmek bakmak gerekiyordu bide bende mide bulantısı uyku hali falan çok olmuştu çok zor oldu hiç rahatça uzanarak bi gebelik olmadı 2. si oyüzden daha bunlarda çok küçük tekrar bi gebeliği kaldıramam gibi geliyo zor işte anlıyosunuzdur herhaldee
bide ebe bana yara var orda git baktır nisaiyeye spiral yarayı dahada büyütür demişti ama bi türlü gidemedim,ama bu ağrılardan sonra gidicem pazartesiye randevu aldım inşallah kayma olmamıştır yaa,sena abla bide daha benim reglim 16sında başlıyo yani ortalardayım geçen 16sında oldum 3gün bittii benim korktuğum spiralle hamile kalanlar oluyomuş bide üste adet görebiliyorlarmış..ondan korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…