70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr...ben sena ablanın yeqeniyim şuan bizdeler sena ablanın dediqi kumaşları aldık..bi tanede bana aldık sizinle tanışmak için girdim...hadin bana hoşgeldin diyin kızlarr :44:

ikinci hoşgeldinde benden olsun
zaten başkada kimse yok canım
senaya söyle kumaşlarını bizede göstersin
merak ediyoruz yani...

ikinci hoşgeldinde benden olsun
zaten başkada kimse yok canım
senaya söyle kumaşlarını bizede göstersin
merak ediyoruz yani...

hoş bulduk teşekkür ederim...
üzgünüm söyleyemeyeceğim şuan yoldalar
artık buradan okur o zaman gösterir ama çok güzel kumaşlar aldık

selam kızlar benide alın aranıza.bi ameliyat oldum 2 aydır yata yata bi tartıldım 80 kiloyu vurmuşum.dukan diyeti kitabını okudum yarın başlıyorum..beraber zayıflıyalım birbişrimize gaz verelim..

yaa hiç bilmiyodum yumurtlama öneminde ağrı olduğunu ,ama ben şuan 23. günümdeyim ve yumurtlama dönemi adetin başladığı günden itibaren sayaınca 14. günle 16. günler arasında olur oyüzden ben geçtim sanırım yumurtlamayı sanırım civciv olmıycak busefer sabahki testte negatif çıktı azda olsa rahatladım yani,neyse gidip göstericem doktora gelsin şu pazaratesi
valla nesli tükenen cinslerden olduğun kesin yaneeee
bende 2.yim galibaa tam bana uyuyo en azından bana uyan tek o var diğerlerindende az biraz 2ye alsam tam ben olucam
selam kızlarr...ben sena ablanın yeqeniyim şuan bizdeler sena ablanın dediqi kumaşları aldık..bi tanede bana aldık sizinle tanışmak için girdim...hadin bana hoşgeldin diyin kızlarr :44:
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnn
selam kızlar benide alın aranıza.bi ameliyat oldum 2 aydır yata yata bi tartıldım 80 kiloyu vurmuşum.dukan diyeti kitabını okudum yarın başlıyorum..beraber zayıflıyalım birbişrimize gaz verelim..
hoşgeldin öncelikle canım valla biz birbirimize aylardır gaz vere vere uçurduk gel birazda sana verelim bizde gaz boool:94:

hoşbulduk triendy21 canım saol bi sattir çizelge oluturuyorum bende ama olmuyo neyseee. yaw bende çizelgesiz katılırım boyum 163 kilom 80 olmuş hayatımda 80 görmemiştim onuda görmüş olduk neyse ki.:)hadi bakalım bende geldim yarından itibaren yazıcam buraya.kimse okumasada kendi kendime gez veririm:)

hşgg cnm aa kimse okumasada olurmuuu çenemiz boldur bizimm bu aralar biraz sakinledikkkkk yaz bakalım bizde yeni bi menü görelimmmm

derya kuzum napıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mazide dolanıyordum aşkitom...çok sıcak totomdan duman çıkıyor,nolsun be kuzucum...
haftasonu klasiği,çamaşır,temizlik,yemek,spor...şu an son posta beyazlar dönüyor hayırlısıyla işler bitmiş olcek...sen nörüyon guuu

aman iş bitmiyo yavrum bende renklileri yıkıcam gezdim yine ciciler aldım tulum aldım elbise aldımmm bende sıcaktan yoruldum akşam sahilde dondurma keyfi yapcam gene diyett gittiii

bugünkü aktivasyon vede mönümüde vereyim hemencik
sabah(10.00)
2 dlm.çökelikli sebzeli (küçücük boy kesmiştim)börek,söğüş domates biber salatalık,5 yeşil zeytin,çay
öğle(12.00)
1 tabak susuz kuş başılı taze fasülye
akşam(17.00)
fırında yağlı kağıt üstünde az sıvı yağ tuz ve pul biberle harmanlanmış,kabak biber ve patates kızartması( üzerine bol sarmısaklı yoğurtlu) tabikide 1 porsiyon
gün boyu 3 lt.su
SPOR12.40-15.00 arası)
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,40 dk.6.0 da yürüme bandında yürüyüş,25 dk.yürüyüş bnd.kemeri,50 tane üst 50 tane alt karın mekiği,20 er taneden 1 er set bacak,kalça ve basen hareketleri
gün içindede ev temizliği,çamaşır,yemek pişirme ve evcil hayvanların temizliğide bitti...
şu andada turşu gibi oldum ve size koştum hemen

maaşallahh tü tü kızz bide spor yapmışşş ben pestil gibi yatardımm anacımmm

aman iş bitmiyo yavrum bende renklileri yıkıcam gezdim yine ciciler aldım tulum aldım elbise aldımmm bende sıcaktan yoruldum akşam sahilde dondurma keyfi yapcam gene diyett gittiii

sefan olsun boşver...tulum bende istiyorumda benim boyum senden kısa nasıl durur cesaret edemiyorum ama fırsat bulursam deniycem güzel olursa alırım belki...kilomuz hemen hemen yakın ama bende boy 1.62 kuşum

canım çizelgesiz olursan sena abla kızıyoo bence yap çizelgenii hatta hedeflediğin kilonuda verde ilki benden olsun çizelgenin,eskiden buranın çizelge yapıcısı yapmıştı beni kaptan ama herkezin çok bilmişliği tutunca kimse istemiyo artıkınneyse bekilyorum

maaşallahh tü tü kızz bide spor yapmışşş ben pestil gibi yatardımm anacımmm

napayım kız...geçen haftalar sporu ağır aksak yapmıştım çok huzursuzdum...o yüzden iş yapsamda işten kötüde gelsem hergün yapıcam artık...öyle olunca günün yorgunluğunuda terle atıyorsun duşta üstüne cila gibi geliyorda yalnız sıcak zorluyor biraz...balkon kapısı açıkta olsa duman çıkıyor spor bitene kadar

çok hoşsun kız yirin seni ben...maşallah allah neşeni bozmasın

yok anam valla maşallahın varr ben yapamazdımm helal sana

sefan olsun boşver...tulum bende istiyorumda benim boyum senden kısa nasıl durur cesaret edemiyorum ama fırsat bulursam deniycem güzel olursa alırım belki...kilomuz hemen hemen yakın ama bende boy 1.62 kuşum

tulum bu sene çok var öle güzellerkii denemedn bile aldım hemen kesin olur diyee eve gelip denedim süper oldu ben çok beğendim straplez umarım doğru yazmışımdırr kocacık ne dicek bakalımmm olsun aldım ben giyerimmm kalçayı filan güzel gösteriyo

kocişin bulmuş senin gibi hatunu bide çıtır oldun accukta kıskansın demi...öyle olunca bizde biraz şımarıyoruz hani değilmi...

kocişin bulmuş senin gibi hatunu bide çıtır oldun accukta kıskansın demi...öyle olunca bizde biraz şımarıyoruz hani değilmi...

ne şımarma ne şımarma valla egom tavan yapıyiiiiiii bi sn elimi bırakmıyoo ee adamı böle yaparlarrr erkege korkuyu vercen hep kadın mı korkacak ya kocam giderse diyee dimi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…