ne şımarma ne şımarma valla egom tavan yapıyiiiiiiibi sn elimi bırakmıyoo ee adamı böle yaparlarrr erkege korkuyu vercen hep kadın mı korkacak ya kocam giderse diyee dimi amaa
canım çizelgesiz olursan sena abla kızıyoo bence yap çizelgenii hatta hedeflediğin kilonuda verde ilki benden olsun çizelgenin,eskiden buranın çizelge yapıcısı yapmıştı beni kaptan ama herkezin çok bilmişliği tutunca kimse istemiyo artıkınneyse bekilyorum
Eki Görüntüle 222001 Eki Görüntüle 222000
ilk resimde biraz yukardan almış,ikinci resim tam hizadan çekilmiş kızlar ve 64.7 kg.yim...nasılım hala topalağım değilmi
86 kilodan mı düştün 64 kiloya harikasın....nasıl başardın?ve nekadar zamanda?
Eki Görüntüle 222001 Eki Görüntüle 222000
ilk resimde biraz yukardan almış,ikinci resim tam hizadan çekilmiş kızlar ve 64.7 kg.yim...nasılım hala topalağım değilmiyalnız bisiklet çalışınca bacaklar nasıl kütür olmuş şimdi farkettim
valla yarım saattir bunlarla uğraşıyorum ekliyimde kaçıyım bebişler durmuyo
kızlaar dün kırmızı elbisemi buldum taa 79kiloyken giydiğim elbisemi ve biraz evvel buruşuk buruşuk giydim acayip şaşırdım ne güzel yaa ben neymişim ozamanlar:26::26:
en sonki değişik kırmızı elbisyide taa ozamanlardan beri bulamıyodum onla aynı yerdeymiş ve onun içine hsıkış pıkış zor giriyodum
Eki Görüntüle 222005 Eki Görüntüle 222006 Eki Görüntüle 222007 Eki Görüntüle 222004 Eki Görüntüle 222003 Eki Görüntüle 222002
valla yarım saattir bunlarla uğraşıyorum ekliyimde kaçıyım bebişler durmuyo
kızlaar dün kırmızı elbisemi buldum taa 79kiloyken giydiğim elbisemi ve biraz evvel buruşuk buruşuk giydim acayip şaşırdım ne güzel yaa ben neymişim ozamanlar:26::26:
en sonki değişik kırmızı elbisyide taa ozamanlardan beri bulamıyodum onla aynı yerdeymiş ve onun içine hsıkış pıkış zor giriyodum
Eki Görüntüle 222005 Eki Görüntüle 222006 Eki Görüntüle 222007 Eki Görüntüle 222004 Eki Görüntüle 222003 Eki Görüntüle 222002
resimleri yakındAN görmek için üstlerine tıklayın canlarımöğrenmişsinizdir artık heralde rekor kırcam foto eklemede haa
anam şortunu yirim seninn kaslara bak bacaktaki maşallahh bence gayet iyisin azcıkda verdimi olcakkkkkk acık oda acık yaniii spor belli ama sıkı bacaklarrrr yevrim beeeeeeeee
anam şortunu yirim seninn kaslara bak bacaktaki maşallahh bence gayet iyisin azcıkda verdimi olcakkkkkk acık oda acık yaniii spor belli ama sıkı bacaklarrrr yevrim beeeeeeeee
daha var kız ...benim toto seda sayan tipi geriye doğru oyüzden büyük gibiymiş gibi duruyor ama totomda taş gibi sülemesi ayıp:78yüzden daha vermem lazımda boy yok anacım sizin gibi ...oyüzden çok kızıyom kendime ama malzeme bu naparsın
hamile olmasaydım aranıza katılırdım...ama sizi takip edeceğim..
en başından topiğinizi yavaş yavaş okumaya başlayacağım diyecektim...2000 küsür sayfa var:97::97:
hamile olmasaydım aranıza katılırdım...ama sizi takip edeceğim..
en başından topiğinizi yavaş yavaş okumaya başlayacağım diyecektim...2000 küsür sayfa var:97::97:
teşekkür ederim bitanem o senin fitliğinenişteye söle seni duşta biaz çeksin boyun uzargayet fitsin yavrucumm
cnmm çenemiz düşüktür bizim kaç aylık cinsiyeti ne bakem anlat heleee allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
cnm daha 8 haftalık
siz göbekleri eritmek için uğraşıyorsunuzbende göbeğim biran önce büyüsün istiyorum ...
cnm daha 8 haftalık
siz göbekleri eritmek için uğraşıyorsunuzbende göbeğim biran önce büyüsün istiyorum ...
allah nazarlardan saklasın nerdeyse 7 aylığa kadar beni hamile sanmadılar biraz kilo almış gibi duruyodum anam sonra bi şiştii davul az gelirr paşam sıgmadı bi yerleree en güzel zamnaların cnm tadını çıkarr
ama tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş...çok güzel bir dönem geçiriyorsun tadını çıkar...allah olmayanlara yaşamak isteyenlerede nasip etsin inşallah...ben iki kez yaşadım ve ikiside boyum kadar oldular ,allah eksikliklerini göstermesin,hep mutlu huzurlu ve sağlıklı vatana millete ve ailesine hayırlı evlatlar olsunlar...
ALLAH HERKESİN ÇOCUĞUNU ESİRGESİN
ablacım ben senin tavsiyelerini başıma tac ederim canım ablamm benimmmcanım spiralle hamile kalmak diye bişi yok.
evet spiral var ama yerinde olmazsa hamile kalırsın
bonun için bir ultrasonla baktır yerindemi diye
öyle kolay kaymıyor çünkü
kanamanın süresini ve miktarını arttırıyor sadece
ama bence senin yumurtlama dönemin
benim o dönemde çok ağrım oluyor.
eline sağlık canım ne güzel yazmışsın
zaten gözümden damla düşmeye hazır
tekrar ağlattın beni
senacım kitap canan tanın
güzel bir kitap akıcı
vede organ nakline değiniyor
bir ailenin yaşadıklarını çok güzel anlatmış.
bende var göndereyim sana diyeceğimde
ama ne zaman ulaşır bilmiyorum.
bir gün ist gelince getireyim.
eğer okumayı seviyorsan sana başka bir kitap tavsiye edeyim sonra
beni o kadar çok etkilemiştiki
zeynebim prensesim hoşgeldin topiqimize ablasıselam kızlarr...ben sena ablanın yeqeniyim şuan bizdelersena ablanın dediqi kumaşları aldık..bi tanede bana aldık sizinle tanışmak için girdim...hadin bana hoşgeldin diyin kızlarr :44:
canım hayırlısı olsun hakkında..sen bu hafta bildirimde yapmaışsın hayırdır??kızlar çok giremiyorum nete sürekli iş görüşmesindeyim
pazartesi bi yere başlıyorum 1 hafta deneme süresi var ondan sonra kesinleşecek bakalım hayırlısı
emine ablacım inanki çok güzle kumaşlar aldık..babamı memlekete uqurlayınca dikicem..inşallah dikince resim eklerim sizlere..ikinci hoşgeldinde benden olsun
zaten başkada kimse yok canım
senaya söyle kumaşlarını bizede göstersin
merak ediyoruz yani...
hoşgeldin canımselam kızlar benide alın aranıza.bi ameliyat oldum 2 aydır yata yata bi tartıldım 80 kiloyu vurmuşum.dukan diyeti kitabını okudum yarın başlıyorum..beraber zayıflıyalım birbişrimize gaz verelim..
kıss ben zaten senin gezmelerine bitiyorum..dondurmaya gelince bende yemeden duramıyorum..bu aralar nerdeyse hergün yiyorumaman iş bitmiyo yavrum bende renklileri yıkıcam gezdim yine ciciler aldım tulum aldım elbise aldımmm bende sıcaktan yoruldum akşam sahilde dondurma keyfi yapcam gene diyett gittiii
tuqbacım senin taşınma işlerin çıkınca topiqten uzak kaldın..yoksa kimsenin sana bişey dediqi yok..bilakis arkadaşlar yardımcı olursan çok memnun olurum cnm..canım çizelgesiz olursan sena abla kızıyoo bence yap çizelgenii hatta hedeflediğin kilonuda verde ilki benden olsun çizelgenin,eskiden buranın çizelge yapıcısı yapmıştı beni kaptan ama herkezin çok bilmişliği tutunca kimse istemiyo artıkınneyse bekilyorum
deryammm çoktann fitt olmuşsun canımmmEki Görüntüle 222001 Eki Görüntüle 222000
ilk resimde biraz yukardan almış,ikinci resim tam hizadan çekilmiş kızlar ve 64.7 kg.yim...nasılım hala topalağım değilmiyalnız bisiklet çalışınca bacaklar nasıl kütür olmuş şimdi farkettim
rekor konusunda sana katılıyorum kuzuuuvalla yarım saattir bunlarla uğraşıyorum ekliyimde kaçıyım bebişler durmuyo
resimleri yakındAN görmek için üstlerine tıklayın canlarımöğrenmişsinizdir artık heralde rekor kırcam foto eklemede haa
teşekkürler cnm..inşallah bende 7 aylık günlerimi görürüm inşallah çok heyecanlıyım...ilk bebeğim olacak allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?