ablacım ben senin tavsiyelerini başıma tac ederim canım ablamm benimmm
zeynebim prensesim hoşgeldin topiqimize ablasışimdi annemle konuştum yengemi soruyorlar ananemle beraber..çok selamları var söylersin yengeme..sıksık gel topiqe canım istersen listeye ekliyim iskelet olarak gezersin ortalıkta
canım hayırlısı olsun hakkında..sen bu hafta bildirimde yapmaışsın hayırdır??
emine ablacım inanki çok güzle kumaşlar aldık..babamı memlekete uqurlayınca dikicem..inşallah dikince resim eklerim sizlere..
hoşgeldin canımburda en iyi verebildiqimiz şey yüksek performans canım..gel destek olarak motive edelim birbirimizi..
kıss ben zaten senin gezmelerine bitiyorum..dondurmaya gelince bende yemeden duramıyorum..bu aralar nerdeyse hergün yiyorum
tuqbacım senin taşınma işlerin çıkınca topiqten uzak kaldın..yoksa kimsenin sana bişey dediqi yok..bilakis arkadaşlar yardımcı olursan çok memnun olurum cnm..
deryammm çoktann fitt olmuşsun canımmmçok az yolun kalmış brawo bnm canımaa
rekor konusunda sana katılıyorum kuzuuu
hoşgeldin cnmRabbim bebeqini hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin..
çok teşekkür ederim senacım..hepsi bu topik vede senin ve kızların altın tavsiyeleri sayesinde oluyor...özellikle senin bilinçli beslenme konusundaki tavsiyelerini kulağıma küpe ettim ve hep orda kalacaklar...ömür boyuda seni hiç unutmam tatlımcım....noluyo kız veda gibi olduama sadece içimden geçenleri yazmak minnettarlığımı dile getirmek istemiştim
vallamı?canım çizelgesiz olursan sena abla kızıyoo bence yap çizelgenii hatta hedeflediğin kilonuda verde ilki benden olsun çizelgenin,eskiden buranın çizelge yapıcısı yapmıştı beni kaptan ama herkezin çok bilmişliği tutunca kimse istemiyo artıkınneyse bekilyorum
aranızda isveç diyeti yapan var mı arkaaşlar..
1- KADERSİZLER: Bu tip kadınlar genelde üniversiteyi iyi dereceyle bitirirler, sigara içerler. Konuşurken en uygun kelimeleri seçmeye özen gösterirler. Her ne yaşarlarsa yaşasınlar deneyimlerinden bir şeyler kazanmaya çalışırlar. Genelde makyaj yapmazlar. Genelde erkekler tarafından terk edilirler, duygusal ilişkilerinde başarılı değillerdir. Alkole düşkündürler.
2- GÜLENLER: Hayatın her alanından keyif almaya çalışan bu kadınlar çok duygusal olurlar. En basit bir olay karşısında kolayca ağlayabilen bu kadınlar hala kahramanlık hikayelerine yürekten inanırlar. Erkeklerin egemenliğini seven bu kadınlar televizyon izlemeye bayılırlar. Erkekler tarafından kolayca güldürülebilirler.
3- UTANGAÇLAR: Kitap okumayı severler. Örgü gibi el işlerini sevmezler. Arkadaşlarıyla genelde son çıkan kitaplar üzerine sohbete girerler. Sabit fikirlidirler. Ağırbaşlı erkeklerden hoşlanırlar. Evcil hayvanları severler. Etraflarındaki insanlar onları genel olarak "mükemmel" diye tanımlarlar.
4- FİLOZOFLAR: Bu kadınlar inanılmazlardır. Genelde erkek kıyafetleri içinde gördüğümüz bu kadınlar görünüşlerine pek önem vermezler. Kolay kolay ağlamayan bu kadınlar kimse için de kolay kolay dışarısını izleyerek düşüncelere dalıp geçirebilirler. Karşı cinsle çok az ilgilenirler. Kimse kolay kolay yakın dostları olamaz. Sırları genelde birilerinin kaderlerini belirleme yeteneklerinde yatar.
5- SANATÇILAR: Yetenekli olan bu kadınlar çoğu zaman yeteneklerinden yorulup gizliden gizliye yalnız bir hayat sürmeyi isterler. Tanrının onları, güzellik artı yetenek ikilisiyle özel olarak yarattıklarını düşünürler. Evlerinde çok sık misafir ağırlayan bu kadınların arkadaşları genelde içkiye düşkündürler. Hayatın anlamı üzerine arkadaşlarıyla uzun sohbetler gerçekleştiren bu kadınların, birini çok mutlu edebilme yetenekleri vardır.
6- NAZİKLER: Erkekleri gereğinden fazla seven bu kadınlar, evliliğe meyillidir. Genelde sakin ev hayatına aileye düşkün olan bu tip kadınlar erkeklerin eş seçimi sırasında ilk tercih ettiği kadınlardır.
7- ÇÖZÜMCÜLER: Bu kadınlar doğuştan iyidirler, nazik ve akıllı olan bu kadınlar öz eleştiri yapabilme özelliğine sahiptirler, ilişkilerde kendi hatalarını çok kolay kabul ederler ve çözmeye çalışırlar. Genelde sigara içen bu kadınlar, aynadan nefret ederler. Kendi görüntülerinden çoğu zaman hoşnut olmayan bu kadınların en büyük hayali bebek sahibi olmaktır. Genelde doğadan ilham alarak şiir ve yazı yazmayı severler, romantiklerdir
kızlar çok giremiyorum nete sürekli iş görüşmesindeyim
pazartesi bi yere başlıyorum 1 hafta deneme süresi var ondan sonra kesinleşecek bakalım hayırlısı
bugünkü aktivasyon vede mönümüde vereyim hemencik
sabah(10.00)
2 dlm.çökelikli sebzeli (küçücük boy kesmiştim)börek,söğüş domates biber salatalık,5 yeşil zeytin,çay
öğle(12.00)
1 tabak susuz kuş başılı taze fasülye
akşam(17.00)
fırında yağlı kağıt üstünde az sıvı yağ tuz ve pul biberle harmanlanmış,kabak biber ve patates kızartması( üzerine bol sarmısaklı yoğurtlu) tabikide 1 porsiyon
gün boyu 3 lt.su
SPOR12.40-15.00 arası)
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,40 dk.6.0 da yürüme bandında yürüyüş,25 dk.yürüyüş bnd.kemeri,50 tane üst 50 tane alt karın mekiği,20 er taneden 1 er set bacak,kalça ve basen hareketleri
gün içindede ev temizliği,çamaşır,yemek pişirme ve evcil hayvanların temizliğide bitti...
şu andada turşu gibi oldum ve size koştum hemen
Eki Görüntüle 222001 Eki Görüntüle 222000
ilk resimde biraz yukardan almış,ikinci resim tam hizadan çekilmiş kızlar ve 64.7 kg.yim...nasılım hala topalağım değilmiyalnız bisiklet çalışınca bacaklar nasıl kütür olmuş şimdi farkettim
valla yarım saattir bunlarla uğraşıyorum ekliyimde kaçıyım bebişler durmuyo
kızlaar dün kırmızı elbisemi buldum taa 79kiloyken giydiğim elbisemi ve biraz evvel buruşuk buruşuk giydim acayip şaşırdım ne güzel yaa ben neymişim ozamanlar:26::26:
en sonki değişik kırmızı elbisyide taa ozamanlardan beri bulamıyodum onla aynı yerdeymiş ve onun içine hsıkış pıkış zor giriyodum
Eki Görüntüle 222005 Eki Görüntüle 222006 Eki Görüntüle 222007 Eki Görüntüle 222004 Eki Görüntüle 222003 Eki Görüntüle 222002
resimleri yakındAN görmek için üstlerine tıklayın canlarımöğrenmişsinizdir artık heralde rekor kırcam foto eklemede haa
selam kızlar ben geldim.kardeşimdeydim sınavda görevli olduğunda kızına bakmaya gitmiştim.ameliyat oldu ya demiştim.eve yeni geldim. ancak soyun dökün.vss .bu arada canım sıkkın accık ama sonra anlatırım nedenini.ben bi netleştireyim de
hoşgeldin aramıza canımmbende varım kızlar :86::86::86:
hayırdır canım neyi netleştirceksin:44: kıss yoksa hamilemisinselam kızlar ben geldim.kardeşimdeydim sınavda görevli olduğunda kızına bakmaya gitmiştim.ameliyat oldu ya demiştim.eve yeni geldim. ancak soyun dökün.vss .bu arada canım sıkkın accık ama sonra anlatırım nedenini.ben bi netleştireyim de
canım ben tatilde olduqum için bildirim yapmadıqının farkında deqilim..unuttun sandım tatlımsenacım ben bi kaç haftadır yapmıyorum bildirim
arzu ve yeşim gibi gelip muhabbete katılıyorum sadece
70-79 u gördüm aha benim kilom dedim.. :) nasıl bi diyet yapıyorsunuz arkadaşlar.. ne zaman başladınız ?Ben forumda yeniyim açıkçası site biraz karışık..bende zayıflayayım yaa(
günaydınn çıtırlarımmmherkese mutlu ve huzurlu bir pazar diliyorum veeeeeee birazdan listemiz huzurunuzda olacakkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydın ablacımselamlarını anneme söyledim boş kaldıkça sohbetinize katılıcam inş.
aranızda isveç diyeti yapan var mı arkaaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?