70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim senacım..hepsi bu topik vede senin ve kızların altın tavsiyeleri sayesinde oluyor...özellikle senin bilinçli beslenme konusundaki tavsiyelerini kulağıma küpe ettim ve hep orda kalacaklar...ömür boyuda seni hiç unutmam tatlımcım....noluyo kız veda gibi oldu ama sadece içimden geçenleri yazmak minnettarlığımı dile getirmek istemiştim

kızlar ben çuf çufluyorum...hepinize hayırlı geceler ve güzel bir pazar günü diliyorum :92::92:iyi geceler

deryamm şu topikte ömrüm oldukça görüşmek istediqim 3-5 kişiden birisin cnm..veda sözünün şakası bile acıttı içimi..

kızlar herkese mrb ben burda sizinle zayıflayanlardm 87 kg ile basladm suan 71 kloyum ama bisorun ben diyetsyenede gidiyodm ama su anda diyeti bırakmak zorunda kaldm bağışıklık sistemim çökmüş kan değerlerim alt üst olmuş durumda serum iğne ilaç kullanıyorm lütfen sizden ricm kan değerlerinize düzenli baktırn unutmayalmki herşeyin başı sağlık

selam kızlar ben geldim.kardeşimdeydim sınavda görevli olduğunda kızına bakmaya gitmiştim.ameliyat oldu ya demiştim.eve yeni geldim. ancak soyun dökün.vss .bu arada canım sıkkın accık ama sonra anlatırım nedenini.ben bi netleştireyim de

senacım ben bi kaç haftadır yapmıyorum bildirim
arzu ve yeşim gibi gelip muhabbete katılıyorum sadece

70-79 u gördüm aha benim kilom dedim.. :) nasıl bi diyet yapıyorsunuz arkadaşlar.. ne zaman başladınız ?Ben forumda yeniyim açıkçası site biraz karışık..bende zayıflayayım yaa(

vallamı? çok teşekkürler resimlerinde süper valla tebrikler çok iyi kilo vermişsin darısı başıma diyim..hedeflediğim kilo 57 :97: senin ki gibi olsun trendi.:) şimdiden çok teşekkür ederim..

Çözümçüyüm ben... Aynadan nefret etmem ama.. Kendimi de acayip beğenirim...

kızlar çok giremiyorum nete sürekli iş görüşmesindeyim
pazartesi bi yere başlıyorum 1 hafta deneme süresi var ondan sonra kesinleşecek bakalım hayırlısı

Canım işin hayırlı olsun...
400 tl olan işşi kabul etmedin değil mi?

harikasın deryam..

Resimlerin harika çıkmış inan..
Spor ne kadar etkili sende rahat görebiliyorum ya...
Süpersin

Süper model Tuğba....

Canım neden canın sıkıldı?
Umarım sorun yoktur...

bende varım kızlar :86::86::86:
hoşgeldin aramıza canımm bol iradelerr
hayırdır canım neyi netleştirceksin:44: kıss yoksa hamilemisin
senacım ben bi kaç haftadır yapmıyorum bildirim
arzu ve yeşim gibi gelip muhabbete katılıyorum sadece
canım ben tatilde olduqum için bildirim yapmadıqının farkında deqilim..unuttun sandım tatlım
70-79 u gördüm aha benim kilom dedim.. :) nasıl bi diyet yapıyorsunuz arkadaşlar.. ne zaman başladınız ?Ben forumda yeniyim açıkçası site biraz karışık..bende zayıflayayım yaa(

hoşgeldin tatlım yeni olduqun için site karışık geliyor sana zamanla alışırsın..burda herkes serbest diyet yapıyo canım bi zorlama yok..menülerimizi paylaşıyoruz her cuma arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ve bu doqrultuda liste hazırlıyoruz..genel bilgilerimiz şöyle; 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda..buqday çavdar yada tahıllı yemeqe qayret ediyoruz..gün içinde başka ekmek yemiyoruz..3 ana 3 ara öqünümüz var..akşam öqününü çok hafif geçiriyoruz ve genelde son ara öqünü yapmıyoruz..pilav makarna gibi bol karbonhidrat içeren besinleri haftada 1 defa 2 kaşık öqlen öqününde tüketiyoruz..erimesi zor olduqundan akşam yemiyoruz..bolbol bitki çayları içip günde 3 litre su içiyoruz..ve günlük menülerimizi burda paylaşıp yaptıqımız hataları görüyoruz..ve zamanla diyetin mantıqını çözüyoruz ve kilolarımızdan kurtuluyoruz..çok zevkli bir süreç..takıldıqın biyer olursa bana ve arkadaşlarımıza sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz..biçok arkadaşımız tatilde azlıqız eylüle kadar..artık idare edicez tatlım..tekrar hoşgeldin

Son düzenleme:
günaydınn çıtırlarımmm herkese mutlu ve huzurlu bir pazar diliyorumveeeeeee birazdan listemiz huzurunuzda olacakkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydınn çıtırlarımmm herkese mutlu ve huzurlu bir pazar diliyorumveeeeeee birazdan listemiz huzurunuzda olacakkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydın ablacım selamlarını anneme söyledim boş kaldıkça sohbetinize katılıcam inş.

0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | zerra | 77.5 | 68.2 | 67.3 | 900 | 10.200 | 58 |
2 | triendy21 | 79.8 | 65.6 | 65 | 600 | 14.800 | 62 |
3 | PAPATYAM | 75 | 67.9 | 67.6 | 300 | 7.400 | 60 |

4 | alaca | 82.5 | 66 | 65.7 | 300 | 16.800 | 60 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.6 | 65.5 | 100 | 10000 | 57 |
6 | KILAVUZ | 86 | 64.8 | 64.7 | 100 | 21.200 | 60 |
7 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 59 |
8 | pinktomato | 78 | 73.2 | 73.2 | 0 | 4.800 | 60 |

9 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15000 | 55 |
10 | Charm | 81 | 74.2 | 74.7 | artı500 | 6.300 | 70 |
11 | mektupp | 78 | 65.2 | 65.9 | artı700 | 12.100 | 62 |
12 | belenay | 82 | 74 | 75.8 | artı1800 | 6.200 | 55 |
13 | erginsena | 90 | 63.5 | 65.6 | artı2100 | 24.400 | 60 |
Birincimiz zerra arkadaşımızı başarılarından dolayı kutlar tebrik ederim
shryvz ve qereqi düşünüldü arkadaşalrımız izinlidir..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
iklil64 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır..
pinktomato barkinim ve _bilge_ arkadaşlarmız yerinde saydıkalrı için 100 mekikle cezalılardır
belenay erginsena Charm ve mektupp arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
haftada daha güzel bir listede buluşmak ümidiylee
kaptan SENAAA

Son düzenleme:
günaydın ablacım selamlarını anneme söyledim boş kaldıkça sohbetinize katılıcam inş.

zeyneepppp günaydın tatlım hayırlı sabahlarrr:79: nasılsın bebeqim akşamdan beri netten abiye kıyafetlere bakıyorum deqişik bişey bulursam diye...kahvaltı hazırlayıp gelicem tatlım burda olursan konuşuruz..şimdilik öpüyorum canımm

ayşebaharcım o 400 TL veren adam dün aradı çalışamam sizinle dedim adam bozuldu valla telefonda

çalışacağım yer başka bi firma ama daha kesin değil 1 hafta deneme süresi var 2 kişi arasında tercih yapacaklar
bu hafta canla başla çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…