Birincimiz zerra arkadaşımızı başarılarından dolayı kutlar tebrik ederim0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | zerra | 77.5 | 68.2 | 67.3 | 900 | 10.200 | 58 |
2 | triendy21 | 79.8 | 65.6 | 65 | 600 | 14.800 | 62 |
3 | PAPATYAM | 75 | 67.9 | 67.6 | 300 | 7.400 | 60 |
4 | alaca | 82.5 | 66 | 65.7 | 300 | 16.800 | 60 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.6 | 65.5 | 100 | 10000 | 57 |
6 | KILAVUZ | 86 | 64.8 | 64.7 | 100 | 21.200 | 60 |
7 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 59 |
8 | pinktomato | 78 | 73.2 | 73.2 | 0 | 4.800 | 60 |
9 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15000 | 55 |
10 | Charm | 81 | 74.2 | 74.7 | artı500 | 6.300 | 70 |
11 | mektupp | 78 | 65.2 | 65.9 | artı700 | 12.100 | 62 |
12 | belenay | 82 | 74 | 75.8 | artı1800 | 6.200 | 55 |
13 | erginsena | 90 | 63.5 | 65.6 | artı2100 | 24.400 | 60 |
shryvz ve qereqi düşünüldü arkadaşalrımız izinlidir..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
iklil64 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır..
pinktomato barkinim ve _bilge_ arkadaşlarmız yerinde saydıkalrı için 100 mekikle cezalılardır
belenay erginsena Charm ve mektupp arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
haftada daha güzel bir listede buluşmak ümidiylee
kaptan SENAAA
zeyneeppppgünaydın tatlım hayırlı sabahlarrr:79: nasılsın bebeqim akşamdan beri netten abiye kıyafetlere bakıyorum deqişik bişey bulursam diye...kahvaltı hazırlayıp gelicem tatlım burda olursan konuşuruz..şimdilik öpüyorum canımm
eline sağlık tatlım
ama dikkatimi çekti yaz gelince kilo verme oranları azaldı sankim
iyiyim ablacım çok şükür bu gün çok işim yok sabahtan beri kulubün sınırları içerisindeyim
bende bakmıştım kıyafet modellerine ama çok değişik birşey bulamadım umarım sen bulursun
ben daha buralardayım geldiğinde konuşuruz
ohh iyice tatil moduna girmişsinn...neyse 1 hafta çabuk gelip geçer..napalımkatlanıcaz artık..kıss yeni telini yazda tatilde seni durmadan rahatsız ediyimtünaydın tünaydınn kızlarrrrrr salı günü yola çıkıcamm evi bi temizleyim kocacık ben gelene kadar mahvetmez umarım ona bi haftalık kıyafetlerini üyüleyip hazırlıcam anam tatilemi çıkıyom anlamadımmm görüşürüz gene kızlarrr
Burada yeni gelen arkadaşlara eski arkadaşlar ""hosgeldın"" dıyorlar da ozellikle dıkkatımı cektı klavuz, barkinim,sudem ,arcak,papatyam..........vs:44::44: neden bana ""hoşgeldın demedıler ""demiyorlar yazdıklarıma bıle cvp vermiyorlar!!!memleketım den dolayı mı???dıye dusunmeden de edemedım uzun zamandır merak edıyorum:)))zayıflamama yardımcı degil:))şişmeme yardımcı oldular dermişşşiiiiiiiiiiiiimmmmmm bu şaka tabiiii aman ne yapayım vatan sagolsun canları sagolsun
Bir insan ne yapması gerekiyorsa onu yapardım. Yaparım. Bir ‘anne’. Evladının acısını gerçekten yaşayan ve bunun ne olduğunu bilen bir anne, hatta baba, ebeveyn, ama hele ki bir ‘anne’ başka bir annenin bu acıyı yaşamasına asla izin vermez. İçinde şefkat duygusu olmayan bir insan zaten anne olmasın! Çocuğu kocaman bir çikolatayı yerken karşılarında o çikolataya uzun uzun dalan başka bir çocuğa aldırmayan insan anne olmasın! ‘hadi bakalım kardeşe de verelim’ diyip o çikolatayı paylaştırmalı, çocuğuna da paylaşmayı öğretmelidir anne. Yani bencil olmamalı. Sadece kendini ve kendi çocuğunu düşünmemeli bir anne. Annelik doğurmakla olmuyor. Anne var, anne var.. ben hiç doğurmadım ama çok annelik yaptım. Anlatabiliyor muyum? Evlat olayı bambaşka bir şey. Umarım gün gelir bana da nasip olur. Kanından canından bir parça. Öl dese belki neden diye sormadan öleceğin ilk belki de tek kişi. Ama Allah korusun da ölüm bu geldi buldu. Tarifsiz bir acı. Düşünmesi bile göğsümü acıtıyor. Her şey tükendi. Sözcükler tarifler hayaller umutlar tükendi. Peki hala küçücük bir şansınız olsun istemez miydiniz? Evladınızı bırakın yılı ayı bir gün daha fazla görmek için neler yapardınız? Bir kez daha ‘anne’ diyebilmesi için? Önündeki koca mama tabağını en sevdiğiniz halınıza bir kez daha dökmesi için? Elleriniz tam bulaşıktayken, hamurdayken tuvaletten ‘anne bitti’ diye seslenmesi için? En zor dersini geçtiğinde koşa koşa gelip boynunuza sarılması sevincini sizinle bir kez daha paylaşabilmesi için hiçbir şey yapmaz mıydınız? Size onunla bir kez daha en güzelleri yaşatmak için size bir müddet daha annelik fırsatı verebilmek için onun nefes alırken şişen göğsünü yine hissedebilmeniz için bir el uzansa o ele ne kadar minnet duyardınız? Tarif edebilir misiniz? Şimdi karşıya geçin ve bakın. Neden bu siz olmayasınız? Yakıp küllerini saklarsanız kavanoza, anlarım daha anlayışla karşılarım. Ama ne yazık ki onun o küçük bedenini kurtçukların yemeyeceğine inanmak keşke bir şeyleri değiştirebilseydi. Adı farklı, anne babası farklı, imkanları farklı, ama yüreği aynı olan başka bir çocuğun organ beklerkenki yaşam umudunu, gözlerindeki muhtaçlığı görmezlikten gelmek neyi değiştirecek? Zaten tükenmedi mi her şey? Neden o çocuğun umudunu paylaşmıyorsunuz? Kaybettiğiniz bebeğiniz hatırına, güzel gülüşleri hatırına neden bencilliğinizden vazgeçip tek umudu belki de senin insafın olan bir ölüm döşeğindekine bir gülücük hediye etmek neden ya neden bu kadar zor? Umuyorum hiç birimiz evlat acısı yaşamaz, hiçbirimiz (ve sevdiklerimiz) hayata organ beklerken göz yummayız ve düşüncelerimize umarım yenik düşmeyiz..
ben zamanında yaptım canım
tavsiye etmem
Kızlarrrr merhaba herkese..... pazar günleri çalışıyorum ben ..olsun aslında buna şükür.... dün kpss ye girdim bakalım inşallah güzel bi sonuç çıkar..pek umudum yok ama belli olmaz biliyosunuz bu işler kader kısmet... senacım hoşgeldin... bayadır ortalarda yoktun hakkaten.... ben de pek giremiyorum...bikaçgündür dikkat edicem dedim ama sanki koywermiş gibi pizzalar götürdüm:26: offff napalım burda çıkan yemekler zaten yağlı ...evden toparlayıp götürcem walla... çok kötü kilo alıcam burda üstümüzde restaurant var..her müşteri bişe ısmarlıyo... gönderiyo.... yarın ewden getiricem walla olmuyo böle karnım çıkmıyodu sanki böle yürürken bıngıl bıngıl oynuyo ve de 2 kilo aldım gibime geliyo moralim yerlerde ama bırakmıcam peşini dietin bitecek bu iş ağustosa kadar yaaa
Bu sitede okumuştum 1 haftada 5 kilo veren vardı..Merak ettim
valla yarım saattir bunlarla uğraşıyorum ekliyimde kaçıyım bebişler durmuyo
kızlaar dün kırmızı elbisemi buldum taa 79kiloyken giydiğim elbisemi ve biraz evvel buruşuk buruşuk giydim acayip şaşırdım ne güzel yaa ben neymişim ozamanlar:26::26:
en sonki değişik kırmızı elbisyide taa ozamanlardan beri bulamıyodum onla aynı yerdeymiş ve onun içine hsıkış pıkış zor giriyodum
Eki Görüntüle 222005 Eki Görüntüle 222006 Eki Görüntüle 222007 Eki Görüntüle 222004 Eki Görüntüle 222003 Eki Görüntüle 222002
resimleri yakındAN görmek için üstlerine tıklayın canlarımöğrenmişsinizdir artık heralde rekor kırcam foto eklemede haa
hoşgeldin tatlımyeni olduqun için site karışık geliyor sana zamanla alışırsın..burda herkes serbest diyet yapıyo canım bi zorlama yok..menülerimizi paylaşıyoruz her cuma arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ve bu doqrultuda liste hazırlıyoruz..genel bilgilerimiz şöyle; 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda..buqday çavdar yada tahıllı yemeqe qayret ediyoruz..gün içinde başka ekmek yemiyoruz..3 ana 3 ara öqünümüz var..akşam öqününü çok hafif geçiriyoruz ve genelde son ara öqünü yapmıyoruz..pilav makarna gibi bol karbonhidrat içeren besinleri haftada 1 defa 2 kaşık öqlen öqününde tüketiyoruz..erimesi zor olduqundan akşam yemiyoruz..bolbol bitki çayları içip günde 3 litre su içiyoruz..ve günlük menülerimizi burda paylaşıp yaptıqımız hataları görüyoruz..ve zamanla diyetin mantıqını çözüyoruz ve kilolarımızdan kurtuluyoruz..çok zevkli bir süreç..takıldıqın biyer olursa bana ve arkadaşlarımıza sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz..biçok arkadaşımız tatilde azlıqız eylüle kadar..artık idare edicez tatlım..tekrar hoşgeldin
ayşebaharcım o 400 TL veren adam dün aradı çalışamam sizinle dedim adam bozuldu valla telefonda
çalışacağım yer başka bi firma ama daha kesin değil 1 hafta deneme süresi var 2 kişi arasında tercih yapacaklar
bu hafta canla başla çalışmam lazım
Birincimiz zerra arkadaşımızı başarılarından dolayı kutlar tebrik ederim0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | zerra | 77.5 | 68.2 | 67.3 | 900 | 10.200 | 58 |
2 | triendy21 | 79.8 | 65.6 | 65 | 600 | 14.800 | 62 |
3 | PAPATYAM | 75 | 67.9 | 67.6 | 300 | 7.400 | 60 |
4 | alaca | 82.5 | 66 | 65.7 | 300 | 16.800 | 60 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.6 | 65.5 | 100 | 10000 | 57 |
6 | KILAVUZ | 86 | 64.8 | 64.7 | 100 | 21.200 | 60 |
7 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 59 |
8 | pinktomato | 78 | 73.2 | 73.2 | 0 | 4.800 | 60 |
9 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15000 | 55 |
10 | Charm | 81 | 74.2 | 74.7 | artı500 | 6.300 | 70 |
11 | mektupp | 78 | 65.2 | 65.9 | artı700 | 12.100 | 62 |
12 | belenay | 82 | 74 | 75.8 | artı1800 | 6.200 | 55 |
13 | erginsena | 90 | 63.5 | 65.6 | artı2100 | 24.400 | 60 |
shryvz ve qereqi düşünüldü arkadaşalrımız izinlidir..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
iklil64 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır..
pinktomato barkinim ve _bilge_ arkadaşlarmız yerinde saydıkalrı için 100 mekikle cezalılardır
belenay erginsena Charm ve mektupp arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
haftada daha güzel bir listede buluşmak ümidiylee
kaptan SENAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?