70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık tatlım
ama dikkatimi çekti yaz gelince kilo verme oranları azaldı sankim

iyiyim ablacım çok şükür bu gün çok işim yok sabahtan beri kulubün sınırları içerisindeyim
bende bakmıştım kıyafet modellerine ama çok değişik birşey bulamadım umarım sen bulursun
ben daha buralardayım geldiğinde konuşuruz

eline sağlık tatlım
ama dikkatimi çekti yaz gelince kilo verme oranları azaldı sankim

canım bence bunun tatille ilgisi var...tatilde kilo alıyoruz ve gelince toparlanma süreci uzuyor..buda çizelgelerimize yansıyor..yoksa en çok yazın kilo veriliyor..sıcak iştahımızı kesip bolbol su ve sıvı gıda tüketmemizi saqlıyor..ben geçen yıl temmuz ve aqustos ayında 16 kilo vermiştim..bol sıvı tüketerek..bence yaz ayları bizim için avantaj olmalı..

Son düzenleme:

geldm cnm..ayy çok sıcak olmaya başladı..babam bizde diye şort falanda giyemiyorum netten bende pek bişey bulamadım cnm..şimdi yine göz gezdiricem..

tünaydın tünaydınn kızlarrrrrr salı günü yola çıkıcamm evi bi temizleyim kocacık ben gelene kadar mahvetmez umarım ona bi haftalık kıyafetlerini üyüleyip hazırlıcam anam tatilemi çıkıyom anlamadımmm görüşürüz gene kızlarrr

Burada yeni gelen arkadaşlara eski arkadaşlar ""hosgeldın"" dıyorlar da ozellikle dıkkatımı cektı klavuz, barkinim,sudem ,arcak,papatyam..........vs :44::44: neden bana ""hoşgeldın demedıler ""demiyorlaryazdıklarıma bıle cvp vermiyorlar!!!memleketım den dolayı mı???dıye dusunmeden de edemedım uzun zamandır merak edıyorum:)))zayıflamama yardımcı degil:))şişmeme yardımcı oldular dermişşşiiiiiiiiiiiiimmmmmm bu şaka tabiiiiaman ne yapayım vatan sagolsun canları sagolsun

ohh iyice tatil moduna girmişsinn...neyse 1 hafta çabuk gelip geçer..napalımkatlanıcaz artık..kıss yeni telini yazda tatilde seni durmadan rahatsız ediyim rahatsız olup erkenden geri dön bu arada kolay gelsin kuzuuu

ebrucum sen çok yeni sayılmazsın bayadır görüyorum seni burda..bazen yeni gelenler arada kaynıyor bu çok normal..kasıt olduqunu düşünmüyorum canım..hatta ben tatilden döndüm 1-2 kişi ÖZELLİKLE bana hoşgeldin demediler..lafını bile etmedim..herşey karşılıklıdır tatlım..hatta şöyle bir söz var çok seviyorum

giden gitmiştir
gittiqi gün bitmiştir
ben gideni deqil
giden beni kaybetmiştir..
bu kadar canım kimsenin peşinden koşacak halimiz yok..bu arada neden bildirim yapmadın bu hafta..

Gercekten de """Anne""lik anlatılır bır duygu degılAllah bunu hak edenlere vermeli!!!!!hak etmıyenler bır anlık zevklerıne yenık duserek istemeden dogurup sokaklara, coplere atabılecek duygu da olacaklarsa hiç yaşamasınlar daha ıyı bence..........Bu canılıklerı yapabılenlere Annelik hıssı gelmemiş demektır dıye dusunuyorum......her zaman organ bagısında bulunmayı ısterdım ama uygulamayı hep ertelemekteydım sımdı buradan daha da onemlı oldugunu bu cok guzel dızelerle yazılmış olmasından daha da fazla hissettimçok etkilendımAllah herkese organ bagısında bulunmayı nasıp etsıntabiii banada:26::26::26:

Kızlarrrr merhaba herkese..... pazar günleri çalışıyorum ben ..olsun aslında buna şükür.... dün kpss ye girdim bakalım inşallah güzel bi sonuç çıkar..pek umudum yok ama belli olmaz biliyosunuz bu işler kader kısmet... senacım hoşgeldin... bayadır ortalarda yoktun hakkaten.... ben de pek giremiyorum...bikaçgündür dikkat edicem dedim ama sanki koywermiş gibi pizzalar götürdüm :26: offff napalım burda çıkan yemekler zaten yağlı ...evden toparlayıp götürcem walla... çok kötü kilo alıcam burda üstümüzde restaurant var..her müşteri bişe ısmarlıyo... gönderiyo.... yarın ewden getiricem walla olmuyo böle karnım çıkmıyodu sanki böle yürürken bıngıl bıngıl oynuyo ve de 2 kilo aldım gibime geliyo moralim yerlerde ama bırakmıcam peşini dietin bitecek bu iş ağustosa kadar yaaa

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..sonuç neqatif olsada üzülme herşeyde bir hayır vardır..iş yerinde hamur işi çıkıyorsa evden götür ama normal yemek çıkıyorsa dikkat ederek yiyebilirsin..yaqlıysa suyunu yemezsin sorun kalmaz..ben kursa giderken köfte ve yoqurtlu semiotu slatası götürüyorsum..tonbalıqı+domates salatalıkla geçirdim geçtiqimiz yazı..menüleri yazın hazırlamak daha kolay canım..bu arada hoşbuldum özlemişim buaraları

herkese iyi pazarlar
senacım ellerine sağlık . listeyi bu sefer pek bi beğendim.1. olmuşum hiç beklemiyordum bildirimlerde 1100 giden vardı sanki.neyse herkesi tebrik ediyorum.tabiki kendimide kutluyorum.
sanırım emzirmem kilo vermemi sağlıyor. yavaş yavaş da olsa.....önümüzdeki cuma son bildirimi yapıcam. senacım 1.5 ay bayram sonuna kadar izinli sayın beni.samsun bafradaki köyüme gidiyorum.annemlerin yanına.tartılamam heralde tartı yok en önemliside internet. sabit net yok vınn götürcem ama o kadar yavaş ki insanı hasta ediyor .bafra ya 7 km uzaklıkta ama telefonla bile iyi konuşulmuyor.trcellin çekmeyen gücü
sertab gelsin şarkısının devamını ordan söylesin .bakalım istanbul duyacak mı.
gelelim menüme
sabah biraz kaçırdım.negüzel dondurucudan ttb ekmeğimi çıkarmıştım.eşim katmer poğaca almış. ailecek pazar kaçamağı yaptım.yarım katmer, yarım poğaca ,3 zeytin1kk peynir domates ,salatalık,1 yum epey oldu. öğleden sonra pikn,ğe gidicez.ekmek yemicem sebze ve et ızgara yicem.bu hafta 66 görmek istiyorum.....

kızlar trabzon uzungöle giden var mı. 10 gün sonra gitmeyi planlıyoruz.2-3 gün kalıcaz.kahvaltısı güzel olan bi yer olsun tam pansiyon açık büfe istemiyorum. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Maşallah ne güzel olmuşsun..ne kadar sürede verdin kiloları ..bide nasıl verdin..daha önce bunların cevabını azdıysan kusura akma göremedim ben

hoşgeldin tatlım yeni olduqun için site karışık geliyor sana zamanla alışırsın..burda herkes serbest diyet yapıyo canım bi zorlama yok..menülerimizi paylaşıyoruz her cuma arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ve bu doqrultuda liste hazırlıyoruz..genel bilgilerimiz şöyle; 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda..buqday çavdar yada tahıllı yemeqe qayret ediyoruz..gün içinde başka ekmek yemiyoruz..3 ana 3 ara öqünümüz var..akşam öqününü çok hafif geçiriyoruz ve genelde son ara öqünü yapmıyoruz..pilav makarna gibi bol karbonhidrat içeren besinleri haftada 1 defa 2 kaşık öqlen öqününde tüketiyoruz..erimesi zor olduqundan akşam yemiyoruz..bolbol bitki çayları içip günde 3 litre su içiyoruz..ve günlük menülerimizi burda paylaşıp yaptıqımız hataları görüyoruz..ve zamanla diyetin mantıqını çözüyoruz ve kilolarımızdan kurtuluyoruz..çok zevkli bir süreç..takıldıqın biyer olursa bana ve arkadaşlarımıza sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz..biçok arkadaşımız tatilde azlıqız eylüle kadar..artık idare edicez tatlım..tekrar hoşgeldin[/QUOTE]

umarım bi gazla bende başlarım diyete ama bende motivasyon eksikliği var bu sebepten benim ilk günler biraz hızlı kilo vermem lazım..Bütün gün evde oturuyorum haraket te yapmıyorum..Bu arada kilom 77 (bizim tartıda 73 çıkıyorum ama kesin bozuk bizim tartı ) boyum 1.74 .

umarım bi gazla bende başlarım diyete ama bende motivasyon eksikliği var bu sebepten benim ilk günler biraz hızlı kilo vermem lazım..Bütün gün evde oturuyorum haraket te yapmıyorum..Bu arada kilom 77 (bizim tartıda 73 çıkıyorum ama kesin bozuk bizim tartı ) boyum 1.74 .[/QUOTE]

alıntı yapamamışım..

Hadi göster kendini o zaman...
Burann maaşı ne kadar?

slm kızlaaaaaaaaaaaaaaaar.nabersinizzz.ellerine sağlık kaptanım..inşAllah adanaya geçince pil alacağız..buralar yanıyo valla..bende yeni yayladan döndüm tabiii artı 1 kg lasıcak bazlamalr gözlemeler hava serin..gezmeye gidilirde artısız dönülürmüsırf ayıp olmasın diye aldımbulunduğunuz yerlerde havalar nasıl kızlar burada 35 i geçti:86::86::86::86:kızımı uyutup geliyorum.tabii kociş pc yi ele geçermezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…