Eki Görüntüle 222001 Eki Görüntüle 222000
ilk resimde biraz yukardan almış,ikinci resim tam hizadan çekilmiş kızlar ve 64.7 kg.yim...nasılım hala topalağım değilmiyalnız bisiklet çalışınca bacaklar nasıl kütür olmuş şimdi farkettim
hoşgeldin tatlımyeni olduqun için site karışık geliyor sana zamanla alışırsın..burda herkes serbest diyet yapıyo canım bi zorlama yok..menülerimizi paylaşıyoruz her cuma arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ve bu doqrultuda liste hazırlıyoruz..genel bilgilerimiz şöyle; 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda..buqday çavdar yada tahıllı yemeqe qayret ediyoruz..gün içinde başka ekmek yemiyoruz..3 ana 3 ara öqünümüz var..akşam öqününü çok hafif geçiriyoruz ve genelde son ara öqünü yapmıyoruz..pilav makarna gibi bol karbonhidrat içeren besinleri haftada 1 defa 2 kaşık öqlen öqününde tüketiyoruz..erimesi zor olduqundan akşam yemiyoruz..bolbol bitki çayları içip günde 3 litre su içiyoruz..ve günlük menülerimizi burda paylaşıp yaptıqımız hataları görüyoruz..ve zamanla diyetin mantıqını çözüyoruz ve kilolarımızdan kurtuluyoruz..çok zevkli bir süreç..takıldıqın biyer olursa bana ve arkadaşlarımıza sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz..biçok arkadaşımız tatilde azlıqız eylüle kadar..artık idare edicez tatlım..tekrar hoşgeldin
Hadi göster kendini o zaman...
Burann maaşı ne kadar?
canım bildirimlerde 1100 veren olsada özele yapılan bildirimler geçerli..özele yapılan bildirimler listeye geçiyor..yani birinci sensin tadını çıkar hayatımherkese iyi pazarlar
senacım ellerine sağlık . listeyi bu sefer pek bi beğendim.1. olmuşum hiç beklemiyordum bildirimlerde 1100 giden vardı sanki.neyse herkesi tebrik ediyorum.tabiki kendimide kutluyorum.
sanırım emzirmem kilo vermemi sağlıyor. yavaş yavaş da olsa.....önümüzdeki cuma son bildirimi yapıcam. senacım 1.5 ay bayram sonuna kadar izinli sayın beni.samsun bafradaki köyüme gidiyorum.annemlerin yanına.tartılamam heralde tartı yok en önemliside internet. sabit net yok vınn götürcem ama o kadar yavaş ki insanı hasta ediyor .bafra ya 7 km uzaklıkta ama telefonla bile iyi konuşulmuyor.trcellin çekmeyen gücü
sertab gelsin şarkısının devamını ordan söylesin .bakalım istanbul duyacak mı.
gelelim menüme
sabah biraz kaçırdım.negüzel dondurucudan ttb ekmeğimi çıkarmıştım.eşim katmer poğaca almış. ailecek pazar kaçamağı yaptım.yarım katmer, yarım poğaca ,3 zeytin1kk peynir domates ,salatalık,1 yum epey oldu. öğleden sonra pikn,ğe gidicez.ekmek yemicem sebze ve et ızgara yicem.bu hafta 66 görmek istiyorum.....
hoşgeldin tatlımyeni olduqun için site karışık geliyor sana zamanla alışırsın..burda herkes serbest diyet yapıyo canım bi zorlama yok..menülerimizi paylaşıyoruz her cuma arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ve bu doqrultuda liste hazırlıyoruz..genel bilgilerimiz şöyle; 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda..buqday çavdar yada tahıllı yemeqe qayret ediyoruz..gün içinde başka ekmek yemiyoruz..3 ana 3 ara öqünümüz var..akşam öqününü çok hafif geçiriyoruz ve genelde son ara öqünü yapmıyoruz..pilav makarna gibi bol karbonhidrat içeren besinleri haftada 1 defa 2 kaşık öqlen öqününde tüketiyoruz..erimesi zor olduqundan akşam yemiyoruz..bolbol bitki çayları içip günde 3 litre su içiyoruz..ve günlük menülerimizi burda paylaşıp yaptıqımız hataları görüyoruz..ve zamanla diyetin mantıqını çözüyoruz ve kilolarımızdan kurtuluyoruz..çok zevkli bir süreç..takıldıqın biyer olursa bana ve arkadaşlarımıza sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz..biçok arkadaşımız tatilde azlıqız eylüle kadar..artık idare edicez tatlım..tekrar hoşgeldin
asiyeemmmm ohh yayla sefasına doyum olmaz helali hoş olsun bazlamaların gözlemelerin...serin havadada ne gider ama..kıss bidaha giderken benide al yanıan..mahrum bırakma bu güzel ziyafetten beni..canım burdada hava çok sıcak klimayla duruyoruz..e artık mevsimi olacak bu kadar..adanaya ne zaman geçiyorsunuz cnm..slm kızlaaaaaaaaaaaaaaaar.nabersinizzz.ellerine sağlık kaptanım..inşAllah adanaya geçince pil alacağız..buralar yanıyo valla..bende yeni yayladan döndüm tabiii artı 1 kg lasıcak bazlamalr gözlemeler hava serin.. gezmeye gidilirde artısız dönülürmü sırf ayıp olmasın diye aldım bulunduğunuz yerlerde havalar nasıl kızlar burada 35 i geçti:86::86::86::86:kızımı uyutup geliyorum.tabii kociş pc yi ele geçermezse
umarım bi gazla bende başlarım diyete ama bende motivasyon eksikliği var bu sebepten benim ilk günler biraz hızlı kilo vermem lazım..Bütün gün evde oturuyorum haraket te yapmıyorum..Bu arada kilom 77 (bizim tartıda 73 çıkıyorum ama kesin bozuk bizim tartı) boyum 1.74 .
yaa arkadaşlar harikasınız hepinizi tebrik ediyorumbirincimiz zerra arkadaşımızı başarılarından dolayı kutlar tebrik ederim0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | [sıze=3]zerra[/sıze] | 77.5 | 68.2 | 67.3 | 900 | 10.200 | 58 |
2 | triendy21 | 79.8 | 65.6 | 65 | 600 | 14.800 | 62 |
3 | papatyam | 75 | 67.9 | 67.6 | 300 | 7.400 | 60 |
4 | alaca | 82.5 | 66 | 65.7 | 300 | 16.800 | 60 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.6 | 65.5 | 100 | 10000 | 57 |
6 | kılavuz | 86 | 64.8 | 64.7 | 100 | 21.200 | 60 |
7 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 59 |
8 | pinktomato | 78 | 73.2 | 73.2 | 0 | 4.800 | 60 |
9 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15000 | 55 |
10 | charm | 81 | 74.2 | 74.7 | [sıze=3]artı500[/sıze] | 6.300 | 70 |
11 | mektupp | 78 | 65.2 | 65.9 | [sıze=3]artı700[/sıze] | 12.100 | 62 |
12 | belenay | 82 | 74 | 75.8 | [sıze=3]artı1800[/sıze] | 6.200 | 55 |
13 | erginsena | 90 | 63.5 | 65.6 | [sıze=3]artı2100[/sıze] | 24.400 | 60 |
shryvz ve qereqi düşünüldü arkadaşalrımız izinlidir..
ismi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
ismi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
iklil64 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır..
pinktomato barkinim ve _bilge_ arkadaşlarmız yerinde saydıkalrı için 100 mekikle cezalılardır
belenay erginsena charm ve mektupp arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
haftada daha güzel bir listede buluşmak ümidiylee
kaptan senaaa
bugün dukana balşladım. Sabah 76.2'ydim ve 1 haftadırda takılmıştı kilom 76.2 - 76.3 gidip geliyordum. Biraz önce tartıldım 75.6 çıktımDukanın kitabında da yazıyordu zaten ilk günden bile farkeder diye
tatlım zaten ilk başlandıqında hızlı kilo veriliyor..sen mutlaka hergün akşam son yemeqini yiyince günlük menünü yaz buraya..analiz edelim..yanlışın olursa uyaralım..baskül çok önemli bu arada..haftalık bildirimlerimiz oluyor..dijital bir baskülün mutlaka olsun..25-30 lira arası olanlar var çok pahalı deqil yani...canım bu yazıyı okuyunca özelime kilo bildirimi yap haftaya senide listeye ekeleyelim tamammı tatlımyeni gelen arkadaşalr hepiniz hoşgeldinizkilonuzu özelime yazarsanız haftaya listemize eklerim..bu hafta bildirmezseniz 2 hafta beklemek zorunda kalırsınız..kuralalrımız böyle...herbirinizi maşallah pek bir azimli gördüm ve bu beni çok mutlu etti..el birliqiyle kilolarımız tıkır tıkır gidecek inşallah..bu arada ben takım kaptanıyım bildirimlerinizi bnm özelime yapmanız gerekiyor..takıldıqınız biyer olursa sorun kızlarr
canım bildirimlerde 1100 veren olsada özele yapılan bildirimler geçerli..özele yapılan bildirimler listeye geçiyor..yani birinci sensin tadını çıkar hayatımayy canım benim annemin yanına gidiyorum demişsin gözlerim doldu..benim annecimde büyük bir heyecanla bekler köye gitmemizi..bizde uça uça gideriz..tatil beldelerine giderken bile o heyecan olmaz içimizde..miss kokan elleriyle o feyizli kalbiyle hazırlar sevdiqimiz bütün yemekleri..herkese ayrı ayrı yapar herşeyi..kim neyi seviyorsa..anneler çok başka hiçbirşeye deqişilmez deqerleri ölçülmez..git tatlım..anneciqine bolbol yardım et..işini üzerinden azalt..iftarı sahuru büyük bir heyecanla hazırla...ben geçen hafta istanbula döneceqimiz gün annemler çarşıya kadar gitmişlerdi..ve bana annem çarşıya giderken kızım yolda yemek için ne istiyorsanız onu hazırla malzemeler dolapta dedi..annemler gider gitmez onlar için 3 çeşit yemek ve 1 tepsi bisküili pasta yaptım..amacım annemin 1-2 gün daha yemek pişirme derdim olmasın...varsın bizim yolda yiyeceqimiz bişey olmasın birer simit alıp doyarız yolda..maksat annem mutlu olsun..annem eve geldiqinde yemeklerim ve pastam hazırdı..hep beraber son yemeqimizi yedik ve gönül rahatlıqıyla huzurlu birşekilde köyden ayrıldık..anneciqimin gözünden yaşlar akıyordu..ayrılıklar hep zor gelmiştir banada..gözümün yaşını anneme göstermesim içime akıttım..üzülme annem ramazanın sonuna doqru tekrar gelicez hem ozaman daha çok kalıcaz dedim..öptüm annemin ellerinden..babamıda yanımıza alıp annemi Rabbime emanet ederek dualarımızı okuduk ve çıktık yola...Rabbim sanada hayırlı yolculuklar nasip etsin tatlım..eylülde inşallah hep beraber tam kadro hatta yeni arkadaşlarımızla beraber maratonumuza kaldıqımız yerden devam ederiz
umarım bi gazla bende başlarım diyete ama bende motivasyon eksikliği var bu sebepten benim ilk günler biraz hızlı kilo vermem lazım..Bütün gün evde oturuyorum haraket te yapmıyorum..Bu arada kilom 77 (bizim tartıda 73 çıkıyorum ama kesin bozuk bizim tartı) boyum 1.74 .
slm canımslm kaptantakıma iyi sahip çıkıyon valla sürekli burda mısın :44:bende inşallah bu pazartesi başlıyom acilen kilo vermem lazım:96: desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim
ayy yakın olsan ne güzel olur sena abla yyyaa..bide çay demlerdik gözlemelerin yanına..ohhh toroslara nazır içerdik çayımızı ..belki bi gün kısmet olur evimde aüırlarım seni.adanaya hafta sonu gideceğiz inşAllah..bu sıcakta napıcaksak orada zerra sertap erener bizim yaylayada gelsin nasıl sıfır çeker görsün
Burada yeni gelen arkadaşlara eski arkadaşlar ""hosgeldın"" dıyorlar da ozellikle dıkkatımı cektı klavuz, barkinim,sudem ,arcak,papatyam..........vs:44::44: neden bana ""hoşgeldın demedıler ""demiyorlar yazdıklarıma bıle cvp vermiyorlar!!!memleketım den dolayı mı???dıye dusunmeden de edemedım uzun zamandır merak edıyorum:)))zayıflamama yardımcı degil:))şişmeme yardımcı oldular dermişşşiiiiiiiiiiiiimmmmmm bu şaka tabiiii aman ne yapayım vatan sagolsun canları sagolsun
hemen farkediyosa bende yapıyım
valla sen genelde gördüğüm kadarıyla muhabbete katılmıyorusn soru felan sormuyorsun oyle oluncada arada kaynıyo gıbısın sankı.benım izlenimim arada gelıp 1-2 msj yazıp gıdıyorsun cogu da kıloyla ılgılı olmuyo sankı çözemedim ben seni anlıycagın:4naı4:
Senacım ıyıce ara sogumadan yazayım tahlıl sonuclarına sevındım ama sankı bısey yazmıstın tekrar baska bı doktora felan gıdıcem dıy eyanlıs mı hatırlıyorum
evet sabah yulafla yapılmış krep az lor şekersiz çay..
öğlen tavuk haşlama yoğurt
akşam 4-5 yağsız köfte yoğurt
yarım saat hızlı tempo yürüyüş... ben dukan diyetine başladım kızlar bakalım ne olacak..
lavinia ben 7 gün yapmayı düşünüyorum 80 kilo oldumSüper bende bugün başladım
Sabah: 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 1.5 kaşık yulaf ezmesi, 1 dilim dana jambon
Öğlen: 1 kutu light ton balığı
Akşam: 1 tabak tavuk bonfile ve yanında hardal
1 saat fitness aletleriyle çalışma
1.5 litre su. Yatmadan önce 2ye çıkarabilirim onu:)
Sen kaç gün yapacaksın atağı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?