70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım bi gazla bende başlarım diyete ama bende motivasyon eksikliği var bu sebepten benim ilk günler biraz hızlı kilo vermem lazım..Bütün gün evde oturuyorum haraket te yapmıyorum..Bu arada kilom 77 (bizim tartıda 73 çıkıyorum ama kesin bozuk bizim tartı ) boyum 1.74 .[/QUOTE]

ya ben bazen giremiyom acaba yazdinda benmi kacirdim senin tahlil sonuclarin ne oldu temiz cikmistir insallah...

deryacim supersin tam citir olmusun bi 4 kilo daha gitse evde olay cikar ki sninki cildirir..

tartıda 72 gosterıorum hala ama galıba bızım tartıda bı sorun var neyse buqun spora gıtmedım :) teLkın dınlıorum acaba ıse yarıycak mı k-flex yedım sabah saat 2 gıbıde tadımlık guymak yedım yanınada bı dılım ekmek :) aksamda k-flex :)) bakalım ne kadar vercmm

bugün dukana balşladım. Sabah 76.2'ydim ve 1 haftadırda takılmıştı kilom 76.2 - 76.3 gidip geliyordum. Biraz önce tartıldım 75.6 çıktım Dukanın kitabında da yazıyordu zaten ilk günden bile farkeder diye

yeni gelen arkadaşalr hepiniz hoşgeldiniz kilonuzu özelime yazarsanız haftaya listemize eklerim..bu hafta bildirmezseniz 2 hafta beklemek zorunda kalırsınız..kuralalrımız böyle...herbirinizi maşallah pek bir azimli gördüm ve bu beni çok mutlu etti..el birliqiyle kilolarımız tıkır tıkır gidecek inşallah..bu arada ben takım kaptanıyım bildirimlerinizi bnm özelime yapmanız gerekiyor..takıldıqınız biyer olursa sorun kızlarr
canım bildirimlerde 1100 veren olsada özele yapılan bildirimler geçerli..özele yapılan bildirimler listeye geçiyor..yani birinci sensin tadını çıkar hayatım ayy canım benim annemin yanına gidiyorum demişsin gözlerim doldu..benim annecimde büyük bir heyecanla bekler köye gitmemizi..bizde uça uça gideriz..tatil beldelerine giderken bile o heyecan olmaz içimizde..miss kokan elleriyle o feyizli kalbiyle hazırlar sevdiqimiz bütün yemekleri..herkese ayrı ayrı yapar herşeyi..kim neyi seviyorsa..anneler çok başka hiçbirşeye deqişilmez deqerleri ölçülmez..git tatlım..anneciqine bolbol yardım et..işini üzerinden azalt..iftarı sahuru büyük bir heyecanla hazırla...ben geçen hafta istanbula döneceqimiz gün annemler çarşıya kadar gitmişlerdi..ve bana annem çarşıya giderken kızım yolda yemek için ne istiyorsanız onu hazırla malzemeler dolapta dedi..annemler gider gitmez onlar için 3 çeşit yemek ve 1 tepsi bisküili pasta yaptım..amacım annemin 1-2 gün daha yemek pişirme derdim olmasın...varsın bizim yolda yiyeceqimiz bişey olmasın birer simit alıp doyarız yolda..maksat annem mutlu olsun..annem eve geldiqinde yemeklerim ve pastam hazırdı..hep beraber son yemeqimizi yedik ve gönül rahatlıqıyla huzurlu birşekilde köyden ayrıldık..anneciqimin gözünden yaşlar akıyordu..ayrılıklar hep zor gelmiştir banada..gözümün yaşını anneme göstermesim içime akıttım..üzülme annem ramazanın sonuna doqru tekrar gelicez hem ozaman daha çok kalıcaz dedim..öptüm annemin ellerinden..babamıda yanımıza alıp annemi Rabbime emanet ederek dualarımızı okuduk ve çıktık yola...Rabbim sanada hayırlı yolculuklar nasip etsin tatlım..eylülde inşallah hep beraber tam kadro hatta yeni arkadaşlarımızla beraber maratonumuza kaldıqımız yerden devam ederiz

umarım bi gazla bende başlarım diyete ama bende motivasyon eksikliği var bu sebepten benim ilk günler biraz hızlı kilo vermem lazım..Bütün gün evde oturuyorum haraket te yapmıyorum..Bu arada kilom 77 (bizim tartıda 73 çıkıyorum ama kesin bozuk bizim tartı ) boyum 1.74 .[/QUOTE]
tatlım zaten ilk başlandıqında hızlı kilo veriliyor..sen mutlaka hergün akşam son yemeqini yiyince günlük menünü yaz buraya..analiz edelim..yanlışın olursa uyaralım..baskül çok önemli bu arada..haftalık bildirimlerimiz oluyor..dijital bir baskülün mutlaka olsun..25-30 lira arası olanlar var çok pahalı deqil yani...canım bu yazıyı okuyunca özelime kilo bildirimi yap haftaya senide listeye ekeleyelim tamammı tatlım
asiyeemmmm ohh yayla sefasına doyum olmaz helali hoş olsun bazlamaların gözlemelerin...serin havadada ne gider ama..kıss bidaha giderken benide al yanıan..mahrum bırakma bu güzel ziyafetten beni..canım burdada hava çok sıcak klimayla duruyoruz..e artık mevsimi olacak bu kadar..adanaya ne zaman geçiyorsunuz cnm..

ya ben bazen giremiyom acaba yazdinda benmi kacirdim senin tahlil sonuclarin ne oldu temiz cikmistir insallah...[/QUOTE]

yukardaki alıntımda sanırım bi karışıklık olmuş..düzeltiyorum yine aynısı oluyor..neyse..

alaca canım tahlil saonuçlarım iyi çıktı canım unutmadıqın için teşekkürlerr

yaa arkadaşlar harikasınız hepinizi tebrik ediyorum

slm kaptan takıma iyi sahip çıkıyon valla sürekli burda mısın :44:bende inşallah bu pazartesi başlıyom acilen kilo vermem lazım:96: desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim

tatlım zaten ilk başlandıqında hızlı kilo veriliyor..sen mutlaka hergün akşam son yemeqini yiyince günlük menünü yaz buraya..analiz edelim..yanlışın olursa uyaralım..baskül çok önemli bu arada..haftalık bildirimlerimiz oluyor..dijital bir baskülün mutlaka olsun..25-30 lira arası olanlar var çok pahalı deqil yani...canım bu yazıyı okuyunca özelime kilo bildirimi yap haftaya senide listeye ekeleyelim tamammı tatlım

asiyeemmmm ohh yayla sefasına doyum olmaz helali hoş olsun bazlamaların gözlemelerin...serin havadada ne gider ama..kıss bidaha giderken benide al yanıan..mahrum bırakma bu güzel ziyafetten beni..canım burdada hava çok sıcak klimayla duruyoruz..e artık mevsimi olacak bu kadar..adanaya ne zaman geçiyorsunuz cnm..

ya ben bazen giremiyom acaba yazdinda benmi kacirdim senin tahlil sonuclarin ne oldu temiz cikmistir insallah...[/QUOTE][/QUOTE]
ayy yakın olsan ne güzel olur sena abla yyyaa..bide çay demlerdik gözlemelerin yanına..ohhh toroslara nazır içerdik çayımızı ..belki bi gün kısmet olur evimde aüırlarım seni.adanaya hafta sonu gideceğiz inşAllah..bu sıcakta napıcaksak oradazerra sertap erener bizim yaylayada gelsin nasıl sıfır çeker görsün

slm kaptan takıma iyi sahip çıkıyon valla sürekli burda mısın :44:bende inşallah bu pazartesi başlıyom acilen kilo vermem lazım:96: desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim
slm canım aslında ben çok eli maşalı bir kaptanım ama bu aralar biraz relaxım (tatilden yeni döndümde) nasip olursa ekim ayında çok sıkı şartlarla devam etmeyi düşünüyorum..işi sıkı tutmadan olmuyor..bazı arkadaşlar benim sıkı takip yapmamamdan dolayı kilo veremiyorlar..bunun önüne geçmemiz lazım..tabiki desteqimizi esirgemeyiz ne senden nede kilo vermek isteyen herkesten..o zaman şöyle yapalım yarın sabah aç karnına tartıl ve özele kilonu yaz..listeye nickini not düşeyim ve haftaya listeye ekliyim senide..bu hafta bildirim yapmazsan önümüdeki hafta deqil diqer hafta listeye alınırsın..onun için yarın bildirimini yap cnm..bugün 2 yeni arkadaşımız bildirimini yaptı haftaya listedeler inşallah..

fıstıqım demle çayı sen gözlemeleride hazırla ama günlerden cuma olsun..bizim kaptan varya (çatlak sena) bakarsın falakaya falan yatırır neden yediniz bunları diye bari cuma kaçamaqı deriz..

aslııı gelmiişşşşşş kıss nerelerdesin senn kaç gündür yoksun bildirimde yapmadın bu hafta çok merak ettim seni..lütfen özele telini yaz reelden çekeyim kulaqını

valla sen genelde gördüğüm kadarıyla muhabbete katılmıyorusn soru felan sormuyorsun oyle oluncada arada kaynıyo gıbısın sankı.benım izlenimim arada gelıp 1-2 msj yazıp gıdıyorsun cogu da kıloyla ılgılı olmuyo sankı çözemedim ben seni anlıycagın:4naı4:

Senacım ıyıce ara sogumadan yazayım tahlıl sonuclarına sevındım ama sankı bısey yazmıstın tekrar baska bı doktora felan gıdıcem dıy eyanlıs mı hatırlıyorum

arzucum teşekkür ederim hayatım..yok doqru hatırlıyorsun..az miktarda kolik çıktı sonuçlarda..aile hekimime gösterdim çok önemsiz bişey bu zaten herkeste bu miktarda kolik olur dedi..ama sen yinede tahlili isteyen doktoruna göster hiç sanmıyorum ama belki ilaç verir dedi..bende hala doktora gösteremedim..

evet sabah yulafla yapılmış krep az lor şekersiz çay..
öğlen tavuk haşlama yoğurt
akşam 4-5 yağsız köfte yoğurt
yarım saat hızlı tempo yürüyüş... ben dukan diyetine başladım kızlar bakalım ne olacak..

Süper bende bugün başladım
Sabah: 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 1.5 kaşık yulaf ezmesi, 1 dilim dana jambon
Öğlen: 1 kutu light ton balığı
Akşam: 1 tabak tavuk bonfile ve yanında hardal
1 saat fitness aletleriyle çalışma
1.5 litre su. Yatmadan önce 2ye çıkarabilirim onu:)

Sen kaç gün yapacaksın atağı canım?

lavinia ben 7 gün yapmayı düşünüyorum 80 kilo oldum hayatımın en üst sınırı bu ..bende bügün başladım süperr ben gibi birisini buldum gel lavinia senle yarışalım..hemen hemen aynı kilodayız ve aynı gün başlamışız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…