70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olur valla bana uyar :) Yarışalım. Bende 80i gördüğümde diyete başladım:) Neyseki indim biraz, boyun kaç?

Bu arada sana dukan testi 7 gün mü verdi atak için? Yoksa kendi başına mı karar verdin?

Yap tabi, şimdi biz 9. takım cuma zayıflama yarışması topicinde 2 arkadaşla beraber başladık. Daha çok kişi olursak birbirimize destekte olabiliriz, yarışabiliriz de:) Daha zevkli oluyor öyle.

ben biraz bakındım netten nasıl bişeydir diye de çok anlayamadım kitabını almak lazım sanırım
özelden bana anlatsana biraz
bi de karatay diyeti diye bişi varmış burdan bi arkadaş da yapıyorum dedi onu mu denesem ki diye de düşündüm

bu dukan diyeti sanırım
eğer et fazlaysa yapamam ben sanırım etle aram yok çünkü

ayy çok sıcakkk :95::95: daral geldii:84::84::84: nefes alamıyorum yaa bende nefes darlıqı vaaaaaaaaaaarrrrrr

Son düzenleme:
Olur valla bana uyar :) Yarışalım. Bende 80i gördüğümde diyete başladım:) Neyseki indim biraz, boyun kaç?

Bu arada sana dukan testi 7 gün mü verdi atak için? Yoksa kendi başına mı karar verdin?
dukan testini yapmadım kitapta yok test.ben kendim öyle başladım.boyum 163.hedefim 57 üniversite yıllarında 55 tim ikide ben üstüne koyayım dedim 57 tespit ettim.7 yi seviyorum sanırım...:).sen atak süresini ne kadar düşünüyosun..

kızlar napıyonuz bakimmmmmmm kardeşimle sahil sefası yapıp geldimmm off yarın çok iş var valiz hazırla kuaför falan derken giremem benn haftaya görüşmek üzereee bakalım tatilden kaç kilo alıp döncemmm

kaptanım kaptanım beniiiiii izinli yaparmısın özele atıyorum numaramı cnmmmm

Yok yok öyle kafana göre yapma sen, bak burdan dukan testini yapacaksın:

Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight

sağda calculate my true weight yazar, ordaki bilgileri doldur sana kaç gün atak yapman gerektiğini vs söyleyecek. Ama bence 7 gün fazla, 80 kiloysan 5 gün yeterli gibi geldi bana

Ben 5 gün yapıcam, hem dukan testi 5 gün veriyor, hem de kitapta yazıyor eğer 10-20 kg arası vermek istiyorsanız 5 gün yapın diye canım

Son düzenleme:

1. si ne yazdığın anlaşılmıyo....

2.si sürekli şikayet halindesin .......

3. sü mutlu olmayı bilmıyormusun sen? .....neden sürekli insanları eleştiriyorsun?...... ne zaman görsem bı eleştiri durumu var....

4. sü ben tatildeyım ve takım a yazmıyorum bıle az önce eskı mesajlarımı kontrol ettim....

29 hazıran 2011 de tatıle gıttıgımı yazmışım ve bırde 4 temmuzda tatılın sıkıcı oldugunu 3-4 cumleyle anlatıp çıkmışım.

şimdi sen benım adımı kullanrak ne yazmaya çalışıyosun ben siteye 11 gundur aktıf olarak yazmıyorum zaten yazılanları bile doğru düzgün okuyamıyorum.,...

bişey yazacaksan isabetli yaz bari ispatlayabileceğin bişey olsun......ben 11 gunudr tatıldeysem kıme hoşgeldın beş gitin yazmışım merak ettim doğrusu ....

bi hayal dünyasında mı yaşıyosun sen?....napmaya çalıştığını hiç çözemiyorum.......kendın yazıp kendın oynuyosun senaryonu.....

üstelik alınganlık konusunda tavan yapmışsın kim kimin memleketınden dolayı onu yadırgıyo ki?

üstelik kimsenın bırbırının memleketınden haberı bıle yok....

sen önce bakış açını değiştir ondan sonra bişeyler yaz....

gelip gidip insanlara suç atamazsın.......kusura bakma....görmezden daha fazla gelemedim.......

evet aynen sena ablaya katılıyorum öyle yaniii ama ben demişimdir kesin boş bıraktığım yok maşallah topiği
Maşallah ne güzel olmuşsun..ne kadar sürede verdin kiloları ..bide nasıl verdin..daha önce bunların cevabını azdıysan kusura akma göremedim ben
ya bana böyle saçma sapan sorularla gelmeyin tabikide dünyaca meşhur markayı alırdımsana değil tabi reklama bayılıyorum ben yaa
canım çok teşekkür ederim heee öyle güzel görükürüm benburanın fotomodeli seçildim artıkın dahada çıtır olup en çıtır hallerimide paylaşmam lazımki topmodel olayım puhahaben nasıl verdim bilmiyorum unuttumvalla burası adamı vezirde yapıyo rezildeherşey burası sayesinde ne yemem ne yememem lazım herşeyi öğrendim en önemliside akşam 6-7den sonra bişey yersem vücutta kalıcağı yağ olucağını öğrendimde öküz gibi yemekten vazgeçtim geceleri,en son 6 veya 7de son akşam yemeğim ve 3litre vazgeçilmezim suuuu böyle yani

Son düzenleme:
selam kızlarr...ben sena ablanın yeqeniyim şuan bizdeler sena ablanın dediqi kumaşları aldık..bi tanede bana aldık sizinle tanışmak için girdim...hadin bana hoşgeldin diyin kızlarr :44:
selam kızlar benide alın aranıza.bi ameliyat oldum 2 aydır yata yata bi tartıldım 80 kiloyu vurmuşum.dukan diyeti kitabını okudum yarın başlıyorum..beraber zayıflıyalım birbişrimize gaz verelim..
70-79 u gördüm aha benim kilom dedim.. :) nasıl bi diyet yapıyorsunuz arkadaşlar.. ne zaman başladınız ?Ben forumda yeniyim açıkçası site biraz karışık..bende zayıflayayım yaa(
slm kaptan takıma iyi sahip çıkıyon valla sürekli burda mısın :44:bende inşallah bu pazartesi başlıyom acilen kilo vermem lazım:96: desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim
bende varım kızlar :86::86::86:
hoş geldiniz kızlar ne çok gelen olmuş :26: göremediğim kaçırdığım yeni gelen arkadaş varsa onlar da hoş gelmiş

çok iyi valla tebrik ederim. bana cinsi tükenmiş demişsin ya senin cinsin değişmiş şekerim

merhaba ebruyeter yazımı beğenmene düşüncelerime katılmana sevindim. burada ben de yeniyim aslında ama pek öyle durmuyorum değil mi :107:biraz alınmış ve içlenmişsin ve önyargı oluşturmuşsun ve önyargı oluşturduğumuzu düşünmüşsün ne yazık ki arkadaşım. olur böyle şeyler. karşılıklı anlayış gerek. ben memleketini bilmem etmem. nerelisin ki memleketinin dert olduğunu düşünüyorsun merak ettim. ırk ayrımına karşıyım ama yapan olsa da buna çok dertlenmemek gerek sanıyorum ya da böyle bir şey olduğundan emin olmadan insarı itham etmek de pek hoş olmamış. daha önce nasıl muhabbet ortamları geçti belki bir şeyler kaçırmışımdır bilemiyorum ama kendini dışlanmı hissettirecek bir şey olacağını da sanmıyorum. insanlar herkesi aynı şekilde karşılayamayabilir ama herkes gibi karşılanmak istiyorsak bu önemliyse bence sen de kendini kabul ettirebilirsin. ortada yanlış anlaşılmalar vs olunca bunun sebebi genelde iki taraftan kaynaklanabilir karşıya çıkışmadan önce kendi içimize dönüp bir kendimizi sorgulamamız iyi olabilir. hem bir şey dikkatimi çekti. sanırım bu topiğe ilk yazdığın şey hatta bir dakika yanlış yazmamak için buluyorum : ''Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))'' bu beni kesinlikle rahatsız etmedi yanlış anlama onun için yazmıyorum içinde beni bağlayan bir durum yok ama belki de tepki toplamıştır. sence de biraz ağır değil mi arkadaşım? yani sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. bir çok kişi bana da hoşgeldin demedi ama zaman sonra yaa burada gelen herkese herkes hoşgeldin diyor bana herkes demedi diye dertlenmedim. fakat ben elimden geldiğince atlamadan hoşgeldin demeye çalışıyorum anlatabilir muyum? şikayetini okuduktan sonra da olası alınganlıklara yerveremek adına daha dikkatli olacağım. yani peki sen insanları nasıl karşılıyorsun burada? ya insanlık halleri bunlar. çok üzerine durmayalım. ne kadar gerçek olsak da bazen ciddi konuşup bazen gırgıra vursak da, asıl amacımız burada bir şeyler kazanmak, naçizane bir şeyler kazandırmak olsa da buranın sanal ortam olduğunu unutmamalıyız şimdi sen çok dertlenme, çok da üzerine durma, olanlar geride kalsın, önümüze bakalım olur mu?

yaa aşkım bana çok incelmişsin dedi çok mu çok mutlu olduum benim kollarım çok genişlemişti ama bayaa farketti öncekine nazaran. aşkım da farketti tabii çocuğun gözünden hiç bişi kaçmıyo :103: işim zor yani benim bayaa normalime dönmem lazım bi de doğum günüm hediyem çok şık çok zevkli bir ayakkabı almış biriciğim. topuklu, bilekten bayaa dolamalı harika bir şey. ama elbise, etek, şort altına güzel olabilecek kendini gösterebilcek birşey. yani benim uzun zamandır giymediğim sanırım bir müddet daha giyemeyeceğim şeyler derken zaten kış gelecek ama ama yaa bana incelmişsin dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…