lavinia ben 7 gün yapmayı düşünüyorum 80 kilo oldumhayatımın en üst sınırı bu ..bende bügün başladım süperr ben gibi birisini buldum gel lavinia senle yarışalım.. hemen hemen aynı kilodayız ve aynı gün başlamışız..
bugün dukana balşladım. Sabah 76.2'ydim ve 1 haftadırda takılmıştı kilom 76.2 - 76.3 gidip geliyordum. Biraz önce tartıldım 75.6 çıktımDukanın kitabında da yazıyordu zaten ilk günden bile farkeder diye
Yap tabi, şimdi biz 9. takım cuma zayıflama yarışması topicinde 2 arkadaşla beraber başladık. Daha çok kişi olursak birbirimize destekte olabiliriz, yarışabiliriz de:) Daha zevkli oluyor öyle.
merhabalarrr ben geri geldim arkedeşler internetim 1 hafta önce açıldı tekrar geldim gidip gidip geliyrm zaten
Süper bende bugün başladım
Sabah: 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 1.5 kaşık yulaf ezmesi, 1 dilim dana jambon
Öğlen: 1 kutu light ton balığı
Akşam: 1 tabak tavuk bonfile ve yanında hardal
1 saat fitness aletleriyle çalışma
1.5 litre su. Yatmadan önce 2ye çıkarabilirim onu:)
Sen kaç gün yapacaksın atağı canım?
haberim olsa bende başlardım seninle ....
bu dukan diyeti sanırım
eğer et fazlaysa yapamam ben sanırım etle aram yok çünkü
E yarın başla o zaman
dukan testini yapmadım kitapta yok test.ben kendim öyle başladım.boyum 163.hedefim 57 üniversite yıllarında 55 tim ikide ben üstüne koyayım dedim 57 tespit ettim.7 yi seviyorum sanırım...:).sen atak süresini ne kadar düşünüyosun..Olur valla bana uyar :) Yarışalım. Bende 80i gördüğümde diyete başladım:) Neyseki indim biraz, boyun kaç?
Bu arada sana dukan testi 7 gün mü verdi atak için? Yoksa kendi başına mı karar verdin?
dukan testini yapmadım kitapta yok test.ben kendim öyle başladım.boyum 163.hedefim 57 üniversite yıllarında 55 tim ikide ben üstüne koyayım dedim 57 tespit ettim.7 yi seviyorum sanırım...:).sen atak süresini ne kadar düşünüyosun..
hoşgeldin canımee anlat bakalım görüşmeyeli neler yaptın umarım birdaha bırakmazsın bizleri
Burada yeni gelen arkadaşlara eski arkadaşlar ""hosgeldın"" dıyorlar da ozellikle dıkkatımı cektı klavuz, barkinim,sudem ,arcak,papatyam..........vs:44::44: neden bana ""hoşgeldın demedıler ""demiyorlar yazdıklarıma bıle cvp vermiyorlar!!!memleketım den dolayı mı???dıye dusunmeden de edemedım uzun zamandır merak edıyorum:)))zayıflamama yardımcı degil:))şişmeme yardımcı oldular dermişşşiiiiiiiiiiiiimmmmmm bu şaka tabiiii aman ne yapayım vatan sagolsun canları sagolsun
Burada yeni gelen arkadaşlara eski arkadaşlar ""hosgeldın"" dıyorlar da ozellikle dıkkatımı cektı klavuz, barkinim,sudem ,arcak,papatyam..........vs:44::44: neden bana ""hoşgeldın demedıler ""demiyorlar yazdıklarıma bıle cvp vermiyorlar!!!memleketım den dolayı mı???dıye dusunmeden de edemedım uzun zamandır merak edıyorum:)))zayıflamama yardımcı degil:))şişmeme yardımcı oldular dermişşşiiiiiiiiiiiiimmmmmm bu şaka tabiiii aman ne yapayım vatan sagolsun canları sagolsun
evet aynen sena ablaya katılıyorum öyle yaniii ama ben demişimdir kesin boş bıraktığım yok maşallah topiğiohh iyice tatil moduna girmişsinn...neyse 1 hafta çabuk gelip geçer..napalımkatlanıcaz artık..kıss yeni telini yazda tatilde seni durmadan rahatsız ediyimrahatsız olup erkenden geri dön bu arada kolay gelsin kuzuuu
ebrucum sen çok yeni sayılmazsın bayadır görüyorum seni burda..bazen yeni gelenler arada kaynıyor bu çok normal..kasıt olduqunu düşünmüyorum canım..hatta ben tatilden döndüm 1-2 kişi ÖZELLİKLE bana hoşgeldin demediler..lafını bile etmedim..herşey karşılıklıdır tatlım..hatta şöyle bir söz var çok seviyorum
giden gitmiştir
gittiqi gün bitmiştir
ben gideni deqil
giden beni kaybetmiştir..
bu kadar canım kimsenin peşinden koşacak halimiz yok..bu arada neden bildirim yapmadın bu hafta..
ya bana böyle saçma sapan sorularla gelmeyin tabikide dünyaca meşhur markayı alırdımMaşallah ne güzel olmuşsun..ne kadar sürede verdin kiloları ..bide nasıl verdin..daha önce bunların cevabını azdıysan kusura akma göremedim ben
selam kızlarr...ben sena ablanın yeqeniyim şuan bizdelersena ablanın dediqi kumaşları aldık..bi tanede bana aldık sizinle tanışmak için girdim...hadin bana hoşgeldin diyin kızlarr :44:
selam kızlar benide alın aranıza.bi ameliyat oldum 2 aydır yata yata bi tartıldım 80 kiloyu vurmuşum.dukan diyeti kitabını okudum yarın başlıyorum..beraber zayıflıyalım birbişrimize gaz verelim..
70-79 u gördüm aha benim kilom dedim.. :) nasıl bi diyet yapıyorsunuz arkadaşlar.. ne zaman başladınız ?Ben forumda yeniyim açıkçası site biraz karışık..bende zayıflayayım yaa(
bugün dukana balşladım. Sabah 76.2'ydim ve 1 haftadırda takılmıştı kilom 76.2 - 76.3 gidip geliyordum. Biraz önce tartıldım 75.6 çıktımDukanın kitabında da yazıyordu zaten ilk günden bile farkeder diye
slm kaptantakıma iyi sahip çıkıyon valla sürekli burda mısın :44:bende inşallah bu pazartesi başlıyom acilen kilo vermem lazım:96: desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim
hoş geldiniz kızlarbende varım kızlar :86::86::86:
çok iyi valla tebrik ederim. bana cinsi tükenmiş demişsin ya senin cinsin değişmiş şekerimvalla yarım saattir bunlarla uğraşıyorum ekliyimde kaçıyım bebişler durmuyo
kızlaar dün kırmızı elbisemi buldum taa 79kiloyken giydiğim elbisemi ve biraz evvel buruşuk buruşuk giydim acayip şaşırdım ne güzel yaa ben neymişim ozamanlar:26::26:
en sonki değişik kırmızı elbisyide taa ozamanlardan beri bulamıyodum onla aynı yerdeymiş ve onun içine hsıkış pıkış zor giriyodum
Eki Görüntüle 222005 Eki Görüntüle 222006 Eki Görüntüle 222007 Eki Görüntüle 222004 Eki Görüntüle 222003 Eki Görüntüle 222002
resimleri yakındAN görmek için üstlerine tıklayın canlarımöğrenmişsinizdir artık heralde rekor kırcam foto eklemede haa
Gercekten de """Anne""lik anlatılır bır duygu degılAllah bunu hak edenlere vermeli!!!!!hak etmıyenler bır anlık zevklerıne yenık duserek istemeden dogurup sokaklara, coplere atabılecek duygu da olacaklarsa hiç yaşamasınlar daha ıyı bence..........Bu canılıklerı yapabılenlere Annelik hıssı gelmemiş demektır dıye dusunuyorum...... her zaman organ bagısında bulunmayı ısterdım ama uygulamayı hep ertelemekteydım sımdı buradan daha da onemlı oldugunu bu cok guzel dızelerle yazılmış olmasından daha da fazla hissettim çok etkilendım Allah herkese organ bagısında bulunmayı nasıp etsın tabiii banada :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?