- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızım sendede ne çene varmış yaw oku oku bitmiyo nasihatlerin
hoş geldiniz kızlarne çok gelen olmuş :26: göremediğim kaçırdığım yeni gelen arkadaş varsa onlar da hoş gelmiş
çok iyi valla tebrik ederim. bana cinsi tükenmiş demişsin ya senin cinsin değişmiş şekerim
merhaba ebruyeteryazımı beğenmene düşüncelerime katılmana sevindim. burada ben de yeniyim aslında ama pek öyle durmuyorum değil mi :107:biraz alınmış ve içlenmişsin ve önyargı oluşturmuşsun ve önyargı oluşturduğumuzu düşünmüşsün ne yazık ki arkadaşım. olur böyle şeyler. karşılıklı anlayış gerek. ben memleketini bilmem etmem. nerelisin ki memleketinin dert olduğunu düşünüyorsun merak ettim. ırk ayrımına karşıyım ama yapan olsa da buna çok dertlenmemek gerek sanıyorum ya da böyle bir şey olduğundan emin olmadan insarı itham etmek de pek hoş olmamış. daha önce nasıl muhabbet ortamları geçti belki bir şeyler kaçırmışımdır bilemiyorum ama kendini dışlanmı hissettirecek bir şey olacağını da sanmıyorum. insanlar herkesi aynı şekilde karşılayamayabilir ama herkes gibi karşılanmak istiyorsak bu önemliyse bence sen de kendini kabul ettirebilirsin. ortada yanlış anlaşılmalar vs olunca bunun sebebi genelde iki taraftan kaynaklanabilir karşıya çıkışmadan önce kendi içimize dönüp bir kendimizi sorgulamamız iyi olabilir. hem bir şey dikkatimi çekti. sanırım bu topiğe ilk yazdığın şey hatta bir dakika yanlış yazmamak için buluyorum : ''Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))'' bu beni kesinlikle rahatsız etmedi yanlış anlama onun için yazmıyorum içinde beni bağlayan bir durum yok ama belki de tepki toplamıştır. sence de biraz ağır değil mi arkadaşım? yani sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. bir çok kişi bana da hoşgeldin demedi ama zaman sonra yaa burada gelen herkese herkes hoşgeldin diyor bana herkes demedi diye dertlenmedim. fakat ben elimden geldiğince atlamadan hoşgeldin demeye çalışıyorum anlatabilir muyum? şikayetini okuduktan sonra da olası alınganlıklara yerveremek adına daha dikkatli olacağım. yani peki sen insanları nasıl karşılıyorsun burada? ya insanlık halleri bunlar. çok üzerine durmayalım. ne kadar gerçek olsak da bazen ciddi konuşup bazen gırgıra vursak da, asıl amacımız burada bir şeyler kazanmak, naçizane bir şeyler kazandırmak olsa da buranın sanal ortam olduğunu unutmamalıyız şimdi sen çok dertlenme, çok da üzerine durma, olanlar geride kalsın, önümüze bakalım olur mu?
ya bana böyle saçma sapan sorularla gelmeyin tabikide dünyaca meşhur markayı alırdımMaşallah ne güzel olmuşsun..ne kadar sürede verdin kiloları ..bide nasıl verdin..daha önce bunların cevabını azdıysan kusura akma göremedim ben
kızım sendede ne çene varmış yaw oku oku bitmiyo nasihatlerin
sadece okursan hiç bitmez şekerim. anlaşılmadığımı düşündükçe düşer çenemhuyum kurusun ben önceden iki sözlükte yazardım. severim düşünmeyi ve yazmayı :126:
biliyorum canım azda olsa tanıyorum artıkın seni,,ama hakkı var yani söylediklein çok doğru bulduğumuda söylemeden edemiycem iigeceler ben kaçıyorum yarın sabah 9da kayınım gelicekmiş işlerimiz varda erken kalkmam lazım hadi çüss:79::79::79:
kızlar napıyonuz bakimmmmmmm kardeşimle sahil sefası yapıp geldimmm off yarın çok iş var valiz hazırla kuaför falan derken giremem benn haftaya görüşmek üzereee bakalım tatilden kaç kilo alıp döncemmm
kaptanım kaptanım beniiiiii izinli yaparmısın özele atıyorum numaramı cnmmmm
Diyette devam ettim canım işte liseye geçicem birde mezun oldum
66 kg oldum en sn.UMARIMM İSTERMİYİM HİÇ SİZİ BIRAKMAK :)
hoşgeldinnnnmerhabalarrr ben geri geldim arkedeşler internetim 1 hafta önce açıldı tekrar geldim gidip gidip geliyrm zaten
slm canımaslında ben çok eli maşalı bir kaptanım ama bu aralar biraz relaxım (tatilden yeni döndümde) nasip olursa ekim ayında çok sıkı şartlarla devam etmeyi düşünüyorum..işi sıkı tutmadan olmuyor..bazı arkadaşlar benim sıkı takip yapmamamdan dolayı kilo veremiyorlar..bunun önüne geçmemiz lazım..tabiki desteqimizi esirgemeyiz ne senden nede kilo vermek isteyen herkesten..o zaman şöyle yapalım yarın sabah aç karnına tartıl ve özele kilonu yaz..listeye nickini not düşeyim ve haftaya listeye ekliyim senide..bu hafta bildirim yapmazsan önümüdeki hafta deqil diqer hafta listeye alınırsın..onun için yarın bildirimini yap cnm..bugün 2 yeni arkadaşımız bildirimini yaptı haftaya listedeler inşallah..
fıstıqım demle çayı sen gözlemeleride hazırlaama günlerden cuma olsun..bizim kaptan varya (çatlak sena) bakarsın falakaya falan yatırır neden yediniz bunları diye bari cuma kaçamaqı deriz..
buralarda öyle yyyyaaaaa ..çok geçmiş olsun kaptanımayy çok sıcakkk :95::95: daral geldii:84::84::84: nefes alamıyorum yaabende nefes darlıqı vaaaaaaaaaaarrrrrr
1. si ne yazdığın anlaşılmıyo....
2.si sürekli şikayet halindesin .......
3. sü mutlu olmayı bilmıyormusun sen? .....neden sürekli insanları eleştiriyorsun?...... ne zaman görsem bı eleştiri durumu var....
4. sü ben tatildeyım ve takım a yazmıyorum bıle az önce eskı mesajlarımı kontrol ettim....
29 hazıran 2011 de tatıle gıttıgımı yazmışım ve bırde 4 temmuzda tatılın sıkıcı oldugunu 3-4 cumleyle anlatıp çıkmışım.
şimdi sen benım adımı kullanrak ne yazmaya çalışıyosun ben siteye 11 gundur aktıf olarak yazmıyorum zaten yazılanları bile doğru düzgün okuyamıyorum.,...
bişey yazacaksan isabetli yaz bari ispatlayabileceğin bişey olsun......ben 11 gunudr tatıldeysem kıme hoşgeldın beş gitin yazmışım merak ettim doğrusu ....
bi hayal dünyasında mı yaşıyosun sen?....napmaya çalıştığını hiç çözemiyorum.......kendın yazıp kendın oynuyosun senaryonu.....
üstelik alınganlık konusunda tavan yapmışsın kim kimin memleketınden dolayı onu yadırgıyo ki?
üstelik kimsenın bırbırının memleketınden haberı bıle yok....
sen önce bakış açını değiştir ondan sonra bişeyler yaz....
gelip gidip insanlara suç atamazsın.......kusura bakma....görmezden daha fazla gelemedim.......
ebru yeter isimli arkadaş bana bişey dememişsin ama sence de kızların tavrı qivi arkadaşımızında belirttiği gibi aşağıdaki düşüncenden dolayı olmasın..şahsen ben çok iyi hafızalıyımdır ve seni her gördüğümde bize
hoş geldiniz kızlarne çok gelen olmuş :26: göremediğim kaçırdığım yeni gelen arkadaş varsa onlar da hoş gelmiş
çok iyi valla tebrik ederim. bana cinsi tükenmiş demişsin ya senin cinsin değişmiş şekerim
merhaba ebruyeteryazımı beğenmene düşüncelerime katılmana sevindim. burada ben de yeniyim aslında ama pek öyle durmuyorum değil mi :107:biraz alınmış ve içlenmişsin ve önyargı oluşturmuşsun ve önyargı oluşturduğumuzu düşünmüşsün ne yazık ki arkadaşım. olur böyle şeyler. karşılıklı anlayış gerek. ben memleketini bilmem etmem. nerelisin ki memleketinin dert olduğunu düşünüyorsun merak ettim. ırk ayrımına karşıyım ama yapan olsa da buna çok dertlenmemek gerek sanıyorum ya da böyle bir şey olduğundan emin olmadan insarı itham etmek de pek hoş olmamış. daha önce nasıl muhabbet ortamları geçti belki bir şeyler kaçırmışımdır bilemiyorum ama kendini dışlanmı hissettirecek bir şey olacağını da sanmıyorum. insanlar herkesi aynı şekilde karşılayamayabilir ama herkes gibi karşılanmak istiyorsak bu önemliyse bence sen de kendini kabul ettirebilirsin. ortada yanlış anlaşılmalar vs olunca bunun sebebi genelde iki taraftan kaynaklanabilir karşıya çıkışmadan önce kendi içimize dönüp bir kendimizi sorgulamamız iyi olabilir. hem bir şey dikkatimi çekti. sanırım bu topiğe ilk yazdığın şey hatta bir dakika yanlış yazmamak için buluyorum : ''Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))'' bu beni kesinlikle rahatsız etmedi yanlış anlama onun için yazmıyorum içinde beni bağlayan bir durum yok ama belki de tepki toplamıştır. sence de biraz ağır değil mi arkadaşım? yani sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. bir çok kişi bana da hoşgeldin demedi ama zaman sonra yaa burada gelen herkese herkes hoşgeldin diyor bana herkes demedi diye dertlenmedim. fakat ben elimden geldiğince atlamadan hoşgeldin demeye çalışıyorum anlatabilir muyum? şikayetini okuduktan sonra da olası alınganlıklara yerveremek adına daha dikkatli olacağım. yani peki sen insanları nasıl karşılıyorsun burada? ya insanlık halleri bunlar. çok üzerine durmayalım. ne kadar gerçek olsak da bazen ciddi konuşup bazen gırgıra vursak da, asıl amacımız burada bir şeyler kazanmak, naçizane bir şeyler kazandırmak olsa da buranın sanal ortam olduğunu unutmamalıyız şimdi sen çok dertlenme, çok da üzerine durma, olanlar geride kalsın, önümüze bakalım olur mu?
canım bencede kendı doktoruna bı göster aklında bişey kalmasın dediği gibi belkıde ılac felan verir.tekrar gecmiş olsunarzucum teşekkür ederim hayatım..yok doqru hatırlıyorsun..az miktarda kolik çıktı sonuçlarda..aile hekimime gösterdim çok önemsiz bişey bu zaten herkeste bu miktarda kolik olur dedi..ama sen yinede tahlili isteyen doktoruna göster hiç sanmıyorum ama belki ilaç verir dedi..bende hala doktora gösteremedim..
1. si ne yazdığın anlaşılmıyo....
2.si sürekli şikayet halindesin .......
3. sü mutlu olmayı bilmıyormusun sen? .....neden sürekli insanları eleştiriyorsun?...... ne zaman görsem bı eleştiri durumu var....
4. sü ben tatildeyım ve takım a yazmıyorum bıle az önce eskı mesajlarımı kontrol ettim....
29 hazıran 2011 de tatıle gıttıgımı yazmışım ve bırde 4 temmuzda tatılın sıkıcı oldugunu 3-4 cumleyle anlatıp çıkmışım.
şimdi sen benım adımı kullanrak ne yazmaya çalışıyosun ben siteye 11 gundur aktıf olarak yazmıyorum zaten yazılanları bile doğru düzgün okuyamıyorum.,...
bişey yazacaksan isabetli yaz bari ispatlayabileceğin bişey olsun......ben 11 gunudr tatıldeysem kıme hoşgeldın beş gitin yazmışım merak ettim doğrusu ....
bi hayal dünyasında mı yaşıyosun sen?....napmaya çalıştığını hiç çözemiyorum.......kendın yazıp kendın oynuyosun senaryonu.....
üstelik alınganlık konusunda tavan yapmışsın kim kimin memleketınden dolayı onu yadırgıyo ki?
üstelik kimsenın bırbırının memleketınden haberı bıle yok....
sen önce bakış açını değiştir ondan sonra bişeyler yaz....
gelip gidip insanlara suç atamazsın.......kusura bakma....görmezden daha fazla gelemedim.......
canım bencede kendı doktoruna bı göster aklında bişey kalmasın dediği gibi belkıde ılac felan verir.tekrar gecmiş olsun
bende senin gibi düşünüyordum ama yazmadım simdi polemik felan olmasın dıye daha kapalı yazdımeline sağlık birde qivi arkadasta yazmıs gercekten de benım bu arkadası her gördüğümde o bıze yazdıgı acayıp msj gelıyor aklıma ve samimiyetine inanmıyorum yani su ana kadarki izlenimim bu
herkese günaydıııın yine bi pzt ve geldik işe
kısçelerrrr selaaaaaaaaaaam :)
17 günlükk güzeller ötesi tatilim bitti vee ben döndüüüm :)
sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorummmm, okdr günden sonra işbaşı yapmak fena koyuyo insana :)
bu arada, 62,9 kg ile çıktığım tatilimii bu sabah itibariyle 63,6 kg ile sona erdirdim, 17 günün, 5 gününü anne yemekleriyle, 10 gününü açık büfe sınırsız yemekli bi tatille geçirdiğim düşünülürse 700 grla dönmüş olmak büyük bir başarıdır değilmiiiiiiii :))))) bir de dün regl oldugumu, ödemimi felan varsayarsamm ohhh misss :)
dikkat ettiğim tek nokta, 6dan sonra yemek yememek, kahvaltı dışında ekmek yememek ve abur cubur tüketmemek oldu, ha bide tatilde 2 gece gaz spazmı rahatsızlığıyla hastaneye acile gittim, toplamda 1,5 kg serum yedim, bi de 4 gün cırcır oldum :) o 4 günde biraz kilo kaybetmiş olabilirim :)
sonuç olarak tekrar buyyydayımmmm ve sizi seviyommmm işteee :)
sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorummmm, okdr günden sonra işbaşı yapmak fena koyuyo insana :)
bu arada, 62,9 kg ile çıktığım tatilimii bu sabah itibariyle 63,6 kg ile sona erdirdim, 17 günün, 5 gününü anne yemekleriyle, 10 gününü açık büfe sınırsız yemekli bi tatille geçirdiğim düşünülürse 700 grla dönmüş olmak büyük bir başarıdır değilmiiiiiiii :))))) bir de dün regl oldugumu, ödemimi felan varsayarsamm ohhh misss :)
dikkat ettiğim tek nokta, 6dan sonra yemek yememek, kahvaltı dışında ekmek yememek ve abur cubur tüketmemek oldu, ha bide tatilde 2 gece gaz spazmı rahatsızlığıyla hastaneye acile gittim, toplamda 1,5 kg serum yedim, bi de 4 gün cırcır oldum :) o 4 günde biraz kilo kaybetmiş olabilirim :)
teşekkür ederim canım en kısa zamanda göstericem
sen zahmet etme kaptanım bu sıcaklarda dr a git falan ..bana mail at ben akşam kocişe gösteririm çok iidir işinde bak benden söylemesi
günaydın hanımlar
bugün benim ilk günüm umarım bu haftayı diyetle geçirmeyi başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?