70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım sendede ne çene varmış yaw oku oku bitmiyo nasihatlerin

Maşallah ne güzel olmuşsun..ne kadar sürede verdin kiloları ..bide nasıl verdin..daha önce bunların cevabını azdıysan kusura akma göremedim ben
ya bana böyle saçma sapan sorularla gelmeyin tabikide dünyaca meşhur markayı alırdımsana değil tabi reklama bayılıyorum ben yaa
canım çok teşekkür ederim heee öyle güzel görükürüm benburanın fotomodeli seçildim artıkın dahada çıtır olup en çıtır hallerimide paylaşmam lazımki topmodel olayım puhahaben nasıl verdim bilmiyorum unuttumvalla burası adamı vezirde yapıyo rezildeherşey burası sayesinde ne yemem ne yememem lazım herşeyi öğrendim en önemliside akşam 6-7den sonra bişey yersem vücutta kalıcağı yağ olucağını öğrendimde öküz gibi yemekten vazgeçtim geceleri,en son 6 veya 7de yerim akşam yemeğimi tabi dombili olma yolunda ilerleyen kocişimin 1haftalık akşam yemeği vakti işyerinde(16.00-00.00 saatleri arasında çalıştığı zamanlarda) olduğu zamanlarda yoksa saat 10u-11i buluyo bazen onun yüzünden ve 3litre vazgeçilmezim suuuu böyle yani

sadece okursan hiç bitmez şekerim. anlaşılmadığımı düşündükçe düşer çenem huyum kurusun ben önceden iki sözlükte yazardım. severim düşünmeyi ve yazmayı :126:

biliyorum canım azda olsa tanıyorum artıkın seni,,ama hakkı var yani söylediklein çok doğru bulduğumuda söylemeden edemiycem iigeceler ben kaçıyorum yarın sabah 9da kayınım gelicekmiş işlerimiz varda erken kalkmam lazım hadi çüss:79::79::79:

sevindim tanıyorum falan demene ben de tam kaçıyordum iyi geceler :79:

trendy 21 saol canım ya.çizelgeyi yaptım.özelden yazamıyormuşum yazdığın mesaj sayısı 100 olması gerekmiş.o yüzden buraya yazdım zenci hatunu keşke sarışın olsaydı ehehe şakaşaka .çokkk teşk.ederimmm hoşbulduk..qivi teşk.

Son düzenleme:

canım sana iyi yolculuklar iyi tatiller bitanem..aldım numarasını sıksık seni rahatsız edicem seni tatile çıktıqınına pişman ediciiiiiiiiimmmmm
Diyette devam ettim canım işte liseye geçicem birde mezun oldum
66 kg oldum en sn.UMARIMM İSTERMİYİM HİÇ SİZİ BIRAKMAK :)

ooo maşallah canım benim mezun olmuşuz tebrikelr hayatım daha nice mezuniyetleree

günaydıııııııııııııııııııııın...dükkanı ben açtım bugün

merhabalarrr ben geri geldim arkedeşler internetim 1 hafta önce açıldı tekrar geldim gidip gidip geliyrm zaten
hoşgeldinnnn

onuda çağırır iki gözlemede ona veririz kimseye bi şeycik demez..hem baldır bizim kaptanımız bal..azıcık yapar ama sonra kıyamaz bana

ayy çok sıcakkk :95::95: daral geldii:84::84::84: nefes alamıyorum yaa bende nefes darlıqı vaaaaaaaaaaarrrrrr
buralarda öyle yyyyaaaaa ..çok geçmiş olsun kaptanım

ebru yeter isimli arkadaş bana bişey dememişsin ama sence de kızların tavrı qivi arkadaşımızında belirttiği gibi aşağıdaki düşüncenden dolayı olmasın..şahsen ben çok iyi hafızalıyımdır ve seni her gördüğümde bizeBuradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu böyle dedğin aklıma geliyodu..sence bizmi alınmalııyız senmi..ayrıca ozmn söylemedim şimdi söyliyim tahminnnnn bile edemeyeceğin kadar düzenli tertipli temiz bir evim...günde iki öğün yemek pişen mutfağım..şımarttığım bir kocam ve ilgilendiğim bir kızım ve dışarıda ilgilenmem gereken insanlar var..ama o maharet arada derede buraya girip yazabilmek..bende yeni yeni becermeye başladımbence alınganlığı bırak

günaydınnn çıtırlarımmmmmmmm ne güzel birgünn ahh denizde olsakta girsekk:82: hadi bakemmm cumaya az kaldı işi hafta başından sıkı tutmak lazım....listemizi bu hafat çok güzel görmek istiyorum...herkes 1 kilonun üstüne çıksınnn..çıkabilirsiniz kızlar sıcaktan zaten bişey yenmiyor bunu iyi kullanalım avantaja dönüştürelim..salatalık yoqurt tonbalıqı yada soqumuş tavuketi tamamdır işteee....hadi bakalım göreyim bu hafta fıstıklarımı...herkes menülerini paylaşsın arkadaşlar...motivasyonumuz yükselsinnnn

Son düzenleme:
canım bencede kendı doktoruna bı göster aklında bişey kalmasın dediği gibi belkıde ılac felan verir.tekrar gecmiş olsun

bende senin gibi düşünüyordum ama yazmadım simdi polemik felan olmasın dıye daha kapalı yazdımeline sağlık birde qivi arkadasta yazmıs gercekten de benım bu arkadası her gördüğümde o bıze yazdıgı acayıp msj gelıyor aklıma ve samimiyetine inanmıyorum yani su ana kadarki izlenimim bu

herkese günaydıııın yine bi pzt ve geldik işe

kısçelerrrr selaaaaaaaaaaam :)

17 günlükk güzeller ötesi tatilim bitti vee ben döndüüüm :)

sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorummmm, okdr günden sonra işbaşı yapmak fena koyuyo insana :)

bu arada, 62,9 kg ile çıktığım tatilimii bu sabah itibariyle 63,6 kg ile sona erdirdim, 17 günün, 5 gününü anne yemekleriyle, 10 gününü açık büfe sınırsız yemekli bi tatille geçirdiğim düşünülürse 700 grla dönmüş olmak büyük bir başarıdır değilmiiiiiiii :))))) bir de dün regl oldugumu, ödemimi felan varsayarsamm ohhh misss :)

dikkat ettiğim tek nokta, 6dan sonra yemek yememek, kahvaltı dışında ekmek yememek ve abur cubur tüketmemek oldu, ha bide tatilde 2 gece gaz spazmı rahatsızlığıyla hastaneye acile gittim, toplamda 1,5 kg serum yedim, bi de 4 gün cırcır oldum :) o 4 günde biraz kilo kaybetmiş olabilirim :)

sonuç olarak tekrar buyyydayımmmm ve sizi seviyommmm işteee :)

teşekkür ederim canım en kısa zamanda göstericem

hoşgeldin canımmmmmmmmmm:92::92::92::92: ohh ne güzel geçirmişsin tatlinii...anne yemekleri açık büfe kahvaltılarrr ohhh kıss ben 6 kiloyla döndüm tatilden seninkide kilomu neyse çoqunu verdim azı kaldı...geçmiş olsun hayatım qaz sancın büyük ihtiamlle hava deqişiminden kaynaklanmıştır öbürüde öyle neyse gelmiş geçmiş seni aramızda tekrardan görmek çok gzüel..tekrar hoşgeldin canım..

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin.oh yarasın tatil iyi stres atmışsındır..700 gr la dönmen büyük başarı canım..ben iki günlüğüne giidyorum 1 kg la dönüyorum.sen bu işi çözmüşsün demekkii..cuma ya kesin eksilerdesin..herkes tatile gidiyo ama ben ben ben

teşekkür ederim canım en kısa zamanda göstericem

sen zahmet etme kaptanım bu sıcaklarda dr a git falan ..bana mail at ben akşam kocişe gösteririm çok iidir işinde bak benden söylemesi

günaydın hanımlar
bugün benim ilk günüm umarım bu haftayı diyetle geçirmeyi başarırım

hoşgeldin canım özlemiştik seni yaşadıgın rahatsızlıklar için geçmiş olsun dıyorum hava değişimi yediğin yemeklerden kaynaklı bi durumdur ayrıca tebrık ederım kılo almadan döndüğün için

günaydın hanımlar
bugün benim ilk günüm umarım bu haftayı diyetle geçirmeyi başarırım

günaydın canım ben diyete başladıqım ilk gün çok heyecanlıydım bir okadarda kararlıydım...o kararla bugünlere geldim..hiçbirşey beni yıldırmadı vazgeçirmedi..şimdi sıra sende..olumlu olumsuz her türlü yoruma açık ol ve sakın ipin ucunu bırakma..sabreden derviş muradına ermiş hesabı isteyipte başarmamak mümkün deqil..bugün yemeqi planladıklarını yazarmısın canım üstünde konuşalım..kolaylık olsun sana..bu arada kilo çizelgeni yapmanı rica edicem..

Son düzenleme:
günaydın diyetdaşlarımnasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum dünkü mönü hiç örnek bir mönü olmadı yazmasammı diyecektim ama yazayım neyse ne yalan yok ne yediysek o

:125::125::125:
sabah:
iki dilim tam buğday ekmeği az tuzsuz peynir ve domatesle yapılmış tost

ara:
yok dışardaydım

öğle:
bir dilim pizza,bir parça tavuk eti,bir bardak ayran

ara:
yine yok dışarda olduğum için

akşam:
bir dilim yaş pasta,iki adet kurabiye,bir bardak şekersizinden limonata

bol bol su dün yediklerime karşın içtiğim su 5 litreyi buldu valla şiştim şiştim
dün yeğenimin doğum günüydü azcık kaçamak yaptım bir yaşına girdi kuzucum
sporu sorarsanız henüz spor yapacak kıvama gelmedim sanırım ama yürüdüm çok akşamda ayaklarımın ağrısından uyuyamadım yaşlanıyormuyum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…