günaydın canımben diyete başladıqım ilk gün çok heyecanlıydım bir okadarda kararlıydım...o kararla bugünlere geldim..hiçbirşey beni yıldırmadı vazgeçirmedi..şimdi sıra sende..olumlu olumsuz her türlü yoruma açık ol ve sakın ipin ucunu bırakma..sabreden derviş muradına ermiş hesabı isteyipte başarmamak mümkün deqil..bugün yemeqi planladıklarını yazarmısın canım üstünde konuşalım..kolaylık olsun sana.. bu arada kilo çizelgeni yapmanı rica edicem..
günaydınnn çıtırlarımmmmmmmmne güzel birgünn ahh denizde olsakta girsekk:82: hadi bakemmm cumaya az kaldı işi hafta başından sıkı tutmak lazım....listemizi bu hafat çok güzel görmek istiyorum...herkes 1 kilonun üstüne çıksınnn..çıkabilirsiniz kızlar sıcaktan zaten bişey yenmiyor bunu iyi kullanalım avantaja dönüştürelim..salatalık yoqurt tonbalıqı yada soqumuş tavuketi tamamdır işteee....hadi bakalım göreyim bu hafta fıstıklarımı...herkes menülerini paylaşsın arkadaşlar...motivasyonumuz yükselsinnnn
kısçelerrrr selaaaaaaaaaaam :)
17 günlükk güzeller ötesi tatilim bitti vee ben döndüüüm :)
sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorummmm, okdr günden sonra işbaşı yapmak fena koyuyo insana :)
bu arada, 62,9 kg ile çıktığım tatilimii bu sabah itibariyle 63,6 kg ile sona erdirdim, 17 günün, 5 gününü anne yemekleriyle, 10 gününü açık büfe sınırsız yemekli bi tatille geçirdiğim düşünülürse 700 grla dönmüş olmak büyük bir başarıdır değilmiiiiiiii :))))) bir de dün regl oldugumu, ödemimi felan varsayarsamm ohhh misss :)
dikkat ettiğim tek nokta, 6dan sonra yemek yememek, kahvaltı dışında ekmek yememek ve abur cubur tüketmemek oldu, ha bide tatilde 2 gece gaz spazmı rahatsızlığıyla hastaneye acile gittim, toplamda 1,5 kg serum yedim, bi de 4 gün cırcır oldum :) o 4 günde biraz kilo kaybetmiş olabilirim :)
sonuç olarak tekrar buyyydayımmmm ve sizi seviyommmm işteee :)
günaydın diyetdaşlarımnasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum dünkü mönü hiç örnek bir mönü olmadı yazmasammı diyecektim ama yazayım neyse ne yalan yok ne yediysek o
:125::125::125:
sabah:
iki dilim tam buğday ekmeği az tuzsuz peynir ve domatesle yapılmış tost
ara:
yok dışardaydım
öğle:
bir dilim pizza,bir parça tavuk eti,bir bardak ayran
ara:
yine yok dışarda olduğum için
akşam:
bir dilim yaş pasta,iki adet kurabiye,bir bardak şekersizinden limonata
bol bol su dün yediklerime karşın içtiğim su 5 litreyi buldu valla şiştim şiştim
dün yeğenimin doğum günüydü azcık kaçamak yaptım bir yaşına girdi kuzucum
sporu sorarsanız henüz spor yapacak kıvama gelmedim sanırım ama yürüdüm çok akşamda ayaklarımın ağrısından uyuyamadım yaşlanıyormuyum ne
canım 65e ne kalmışki..sadece biraz dikkat et canım..suyunu sakın ihmal etme..3 litre mutlaka iç..ekmeqi sadece kahvaltıda ye..zaten alışınca ekmeqi aramıyorsun..pilavdan makarnadan uzak durmak bu sıcak havada inan daha kolay..ayran yoqurt cacık yanında hafif bir sebze yemeqi fazlasıyla yetiyor insana..ben inanıyorum tatile çıkmadan 65i göreceksin cnmherkese günaydın
hepinize güzel bi hafta diliyorum.
cuma-cts ankaradaydım.hazır şeyler yedim.dünde pikniğe diye evden çıktık yer bulamayınca tıpış tpış eve döndük.evde mangala niyetlendik.bizimki mangal konusunda deneyimli değil.güzelim tavukları araya verdi.sinirlrndim epey bişey yedim ama bugün hala bildirim kilomdayım.bu haftayı iyi götürmem lazım .kaçamak hakkım kalmadı.10 gün sonra memlekete gidicem. gitmeden 65 i görmek istiyorum.herkese sağlıklı kilo vermeler.....
canım abzı şeyler doqruşarı ve yanlışları bulmamız için ve motivasyon için gereklidir..menüleri paylaşmak çizelge yapmak bana göre en önemli iki unsur...menülerini yazmazsan yanlışlarını göremeyiz..seni uyaramayız..burda öyle arkadaşlarımız varki menülerini yazmak zorunda oldukalrı için gün içinde kaçamak yapamıyorlar..biz geliyoruz akıllarına..nasıl yazarız bunları yedik diye düşünüyorlar ve yemekten vazgeçiyorlar..dediklerimi uygularsanız zorlanmadan çok rahat kilo verirsiniz..ben geçen yaz haziranın 14ünde başladım..16 kilo verdim 2 ayda karbon diyetiyle..sonar 3 ay ara verdim o arada 5 kilo aldım..sonra tekrar dengeli beslenmeye başladım ve hala devam ediyorum..burda olmayı bu efsaneyi burda yaşamayı seviyorum..burası olmasaydı kesinlikle bukadar kilo veremezdim..tabiki bu arada hergün siteye girip paylaşımda bulunmak çok önemli..öbür türlü kopuyosun ve yazılanlardan çizilenlerden hiçbirşey anlamıyorsun...takıldıqın yada sormak istediqin bişey olursa çekinme yardımcı oluruz..bol iradeler sana..diyete bir başlasam gerisi çorap söğü gibi gelicek
yorumlara ve eleştirilere tabi ki açığım
ben yediklerimi yazmaktan pek hoşlanmıyorum ama gene yazmaya çalışıcam :78:
sen ne zamandır diyettesin kaptan
kaptanım komutanım günaydınben bu hafta bildirim yapmadım laklaka vurdum hep biliyorum farklı tartılarda sık tartılınca motivasyon çöküyor o yüzden yasak bana sadece hastane tartısında tartılacağım. ama perşembe akşamı tartılacağım yani tam 14 gün oluyor, sonucu 2ye böler yazarım bu hafta olmaz mı hadi hadi olsun :109:
hoşgeldin lequuu
:92: herkese merhabalar :92:
öncelikle qivi'cimm doğum gününü kutlarım, saglıklı mutlu huzurlu bı omur dılıyorum canım senın ıcın, hersey gonlunce olur inşşşşş
arcak81 doğumgunu şerefine şu kacışlara sen de bı ara verseydın keşke, bence de kocişlerin sabrını cok zorlamamak gerekiyoooo :26:
cerencımmm hosgeldın canımmmgramcıklarla dönmem buyuk basarıııııı, darısı tatıle gıtcek bütün arkadaşların basınaaa
ben de yogun bı haftasonundan cıktım geldımmmevlılık yıldonumumuzduuu, bı sene ne cabuk gectı gitiii yaaaa bızım ıcın yogun ve guzel bı haftasonuyduuuu
herkese ıyı haftalar dılıyorummmm, ofiste bı taraftan netten radyo d dınlıyodumm, bugun dıyetısyenmış konukları bakalım degısık bısıler soylıycek mı, kulaklarımı actım dınlıyorummmm
Kızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.
hoşgeldin canımmmmmmmmmm:92::92::92::92: ohh ne güzel geçirmişsin tatlinii...anne yemekleri açık büfe kahvaltılarrr ohhhkıss ben 6 kiloyla döndüm tatilden seninkide kilomu neyse çoqunu verdim azı kaldı...geçmiş olsun hayatım qaz sancın büyük ihtiamlle hava deqişiminden kaynaklanmıştır öbürüde öyle neyse gelmiş geçmiş seni aramızda tekrardan görmek çok gzüel..tekrar hoşgeldin canım..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin.oh yarasın tatil iyi stres atmışsındır..700 gr la dönmen büyük başarı canım..ben iki günlüğüne giidyorum 1 kg la dönüyorum .sen bu işi çözmüşsün demekkii..cuma ya kesin eksilerdesin..herkes tatile gidiyo ama ben ben ben
hoşgeldin canım özlemiştik seni yaşadıgın rahatsızlıklar için geçmiş olsun dıyorum hava değişimi yediğin yemeklerden kaynaklı bi durumdur ayrıca tebrık ederım kılo almadan döndüğün için
kaptanım komutanım günaydınben bu hafta bildirim yapmadım laklaka vurdum hep biliyorum farklı tartılarda sık tartılınca motivasyon çöküyor o yüzden yasak bana sadece hastane tartısında tartılacağım. ama perşembe akşamı tartılacağım yani tam 14 gün oluyor, sonucu 2ye böler yazarım bu hafta olmaz mı hadi hadi olsun :109:
hoşgeldin lequuu
:92: herkese merhabalar :92:
öncelikle qivi'cimm doğum gününü kutlarım, saglıklı mutlu huzurlu bı omur dılıyorum canım senın ıcın, hersey gonlunce olur inşşşşş
arcak81 doğumgunu şerefine şu kacışlara sen de bı ara verseydın keşke, bence de kocişlerin sabrını cok zorlamamak gerekiyoooo :26:
cerencımmm hosgeldın canımmmgramcıklarla dönmem buyuk basarıııııı, darısı tatıle gıtcek bütün arkadaşların basınaaa
ben de yogun bı haftasonundan cıktım geldımmmevlılık yıldonumumuzduuu, bı sene ne cabuk gectı gitiii yaaaa bızım ıcın yogun ve guzel bı haftasonuyduuuu
herkese ıyı haftalar dılıyorummmm, ofiste bı taraftan netten radyo d dınlıyodumm, bugun dıyetısyenmış konukları bakalım degısık bısıler soylıycek mı, kulaklarımı actım dınlıyorummmm
canım bazı kurallarımız var..bildirim yapmayanlar 2 hafta listeye alınmıyor..bu seferlik olsun ama tekrarlanmasın..onun dışında evde baskülün yokmu cnm..evdeki baskülde tartılmanı öneririm sana..hemde akşam deqil sabah aç karnına tartılıyoruz..akşam kilon çok fazla çıkar..evde baskülün yoksada mutlaka dijital bir baskül temin etmelisin cnm..
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..nice mutlu seneleree
teşekkür ederim sizin de yıldönümünüz kutlu olsun:92: herkese merhabalar :92:
canım bazı kurallarımız var..bildirim yapmayanlar 2 hafta listeye alınmıyor..bu seferlik olsun ama tekrarlanmasın..onun dışında evde baskülün yokmu cnm..evdeki baskülde tartılmanı öneririm sana..hemde akşam deqil sabah aç karnına tartılıyoruz..akşam kilon çok fazla çıkar..evde baskülün yoksada mutlaka dijital bir baskül temin etmelisin cnm..
kızlar bişey sorucam ben yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum acaba bende insülin direnci mi var :44:
tesekkur ederımm kaptanımmmmm1 senelık evli oldum bendeeee
bu arada bu sıcakta hasta olmak hıc cekılmıyooo, franjıtı hala atlatamadımmm, bı söyle uzanıp dınlencek zaman olmadı ki atlatayım gerciiii :26: düğün düğün gezdıkkk, araya da kendı yıldonumumuz gırdıııı :26:
hangi bölüm bakıyo acaba birde açmı yapılıyo bu test:44:
ramazan girmeden bende yaptırcam kan tahlılı dahılıyeye gıtcem bende de var sanırım ondan krize giriyom resmen yapar mı kı dahılıyye:44:
ramazan girmeden bende yaptırcam kan tahlılı dahılıyeye gıtcem bende de var sanırım ondan krize giriyom resmen yapar mı kı dahılıyye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?