70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
hepinize güzel bi hafta diliyorum.
cuma-cts ankaradaydım.hazır şeyler yedim.dünde pikniğe diye evden çıktık yer bulamayınca tıpış tpış eve döndük.evde mangala niyetlendik.bizimki mangal konusunda deneyimli değil.güzelim tavukları araya verdi.sinirlrndim epey bişey yedim ama bugün hala bildirim kilomdayım.bu haftayı iyi götürmem lazım .kaçamak hakkım kalmadı.10 gün sonra memlekete gidicem. gitmeden 65 i görmek istiyorum.herkese sağlıklı kilo vermeler.....

diyete bir başlasam gerisi çorap söğü gibi gelicek
yorumlara ve eleştirilere tabi ki açığım
ben yediklerimi yazmaktan pek hoşlanmıyorum ama gene yazmaya çalışıcam :78:
sen ne zamandır diyettesin kaptan

kaptanım komutanım günaydın ben bu hafta bildirim yapmadım laklaka vurdum hep biliyorum farklı tartılarda sık tartılınca motivasyon çöküyor o yüzden yasak bana sadece hastane tartısında tartılacağım. ama perşembe akşamı tartılacağım yani tam 14 gün oluyor, sonucu 2ye böler yazarım bu hafta olmaz mı hadi hadi olsun :109:

hoşgeldin lequuu

:92: herkese merhabalar :92:

öncelikle qivi'cimm doğum gününü kutlarım, saglıklı mutlu huzurlu bı omur dılıyorum canım senın ıcın, hersey gonlunce olur inşşşşş

arcak81 doğumgunu şerefine şu kacışlara sen de bı ara verseydın keşke, bence de kocişlerin sabrını cok zorlamamak gerekiyoooo :26:

cerencımmm hosgeldın canımmm gramcıklarla dönmem buyuk basarıııııı, darısı tatıle gıtcek bütün arkadaşların basınaaa

ben de yogun bı haftasonundan cıktım geldımmm evlılık yıldonumumuzduuu, bı sene ne cabuk gectı gitiii yaaaa bızım ıcın yogun ve guzel bı haftasonuyduuuu

herkese ıyı haftalar dılıyorummmm, ofiste bı taraftan netten radyo d dınlıyodumm, bugun dıyetısyenmış konukları bakalım degısık bısıler soylıycek mı, kulaklarımı actım dınlıyorummmm

Son düzenleme:

canım bu kaçamaklar hayatımızın her döneminde olacak olmalıda...sakın pişman olma yediklerinden..neden yedim niye yedim diye üzülme..ohh iyi yaptım ihtiyacım vardı sefam olsun diye düşün ama sakın aynı hafta bir kaçamak daha yapma..haftada 1 kaçamakla kalırsan kilo vermen etkilenmez tıkır tıkrı vermeye devam edersin..birde şunu ekliyim mümkün oldukça aynı türden iki şeyi aynı anda yeme..pasta ve kurabiye..tekini tercih et..kurabiyeyi 2 tane yemişsin bu seferlik olmuş böyle ama tekrarlama..ben çok çeşit olan biryere gittiqimde hepsinden 1 parmak kalınlıqında kesip onları yiyordum hem az yemiş oluyordum hemde hepsinden tatmış oluyordum..yalnız bunları yaparken ayrı bir tabaqa ayır..aynı tabaktan küçülterek yemeqe çalışırsan kalanlarıda yemek isteyebilrsin..ve hemen arkasına mutlaka bitki çayını iç...ben bu şekilde yaptım..senin geçtiqin yollardan geçtim ve seni çok iyi anlıyorum...gelecekte sende 6lı 5 li kilolarda olacak ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaksın cnm..sizleri çıtır olaraka göremk için sabırsızlanıyorum
canım 65e ne kalmışki..sadece biraz dikkat et canım..suyunu sakın ihmal etme..3 litre mutlaka iç..ekmeqi sadece kahvaltıda ye..zaten alışınca ekmeqi aramıyorsun..pilavdan makarnadan uzak durmak bu sıcak havada inan daha kolay..ayran yoqurt cacık yanında hafif bir sebze yemeqi fazlasıyla yetiyor insana..ben inanıyorum tatile çıkmadan 65i göreceksin cnm
canım abzı şeyler doqruşarı ve yanlışları bulmamız için ve motivasyon için gereklidir..menüleri paylaşmak çizelge yapmak bana göre en önemli iki unsur...menülerini yazmazsan yanlışlarını göremeyiz..seni uyaramayız..burda öyle arkadaşlarımız varki menülerini yazmak zorunda oldukalrı için gün içinde kaçamak yapamıyorlar..biz geliyoruz akıllarına..nasıl yazarız bunları yedik diye düşünüyorlar ve yemekten vazgeçiyorlar..dediklerimi uygularsanız zorlanmadan çok rahat kilo verirsiniz..ben geçen yaz haziranın 14ünde başladım..16 kilo verdim 2 ayda karbon diyetiyle..sonar 3 ay ara verdim o arada 5 kilo aldım..sonra tekrar dengeli beslenmeye başladım ve hala devam ediyorum..burda olmayı bu efsaneyi burda yaşamayı seviyorum..burası olmasaydı kesinlikle bukadar kilo veremezdim..tabiki bu arada hergün siteye girip paylaşımda bulunmak çok önemli..öbür türlü kopuyosun ve yazılanlardan çizilenlerden hiçbirşey anlamıyorsun...takıldıqın yada sormak istediqin bişey olursa çekinme yardımcı oluruz..bol iradeler sana..

Kızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.

canım bazı kurallarımız var..bildirim yapmayanlar 2 hafta listeye alınmıyor..bu seferlik olsun ama tekrarlanmasın..onun dışında evde baskülün yokmu cnm..evdeki baskülde tartılmanı öneririm sana..hemde akşam deqil sabah aç karnına tartılıyoruz..akşam kilon çok fazla çıkar..evde baskülün yoksada mutlaka dijital bir baskül temin etmelisin cnm..

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..nice mutlu seneleree

Kızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.

hoşgeldin canımm:80: oo süperr 900 qramla dönmen..bi ben varım galiba +6 kilo ile dönen ee anlat bakalım neler yaptın bizsiz nasıl geçti tatilinn..

hoşbulduuum kaptanımmm :)
walla ben de bi ara 64bucukları gördüm ama indim cok sükür :)
sanada maşallah valla azmin beni deli ediyorrrrrrrrrrr
öpücük sana bimilyoncuk kadar :)

hoşbuldummm tatlımmmmmm walla ii geldii sorma işe geri dönmek her ne kdr itici olsada bunada şükür :)
walla bende normalde 3 kilo alırım diyodum ama almadım, zaten istesem bile yiyemedim bi süre sonra malum sıcaklar felaaan :)

teşekkür ederim güzell anne bende sizi özledimmmmmm cısss şeyler yerken hep aklıma geldiniz walla :)
tatilde bile hasta olabilen bi insanım ben

hoşbuldum kuzuuuuu :)

bebeeekiiiim hoşbulduuuuummmmmmmmmm :)
özledim seniii kaçış prensesiiiii :)))
ne var ne yok bakeeem, 1 yıl olmuşş dimekkk, allah 50.yılınızı mutlu mesut görmeyi nasip etsin insallaaaaahhhh :)

tesekkur ederımm kaptanımmmmm 1 senelık evli oldum bendeeee

bu arada bu sıcakta hasta olmak hıc cekılmıyooo, franjıtı hala atlatamadımmm, bı söyle uzanıp dınlencek zaman olmadı ki atlatayım gerciiii :26: düğün düğün gezdıkkk, araya da kendı yıldonumumuz gırdıııı :26:

kızlar bişey sorucam ben yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum acaba bende insülin direnci mi var :44:

teşekkür ederim sizin de yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah

teşekkür ederim var dijital baskülüm ama anlaşamıyoruz ona kalsa ben 1.5 aydır 75-74lerdeyim ama bu mümkün değil bu haftayı atlatayım, bir çözüm bulacağım

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara saglıkla inşallah.

kızlar evden çıkmadan 5 dk bakıydım dedimm çeneniz düşmüş gene maşşalh şöle bi göz gezdirdimmm leguim hoşgeldin cnmm resim isterim ama ben gelincee paylaş çıtır resimlerini özledim kızz

bu arada şu ebruyeter di sanırım topiğe her geldiğinde bişey söyleyip eleştircene aramızda yer almayı öğrenmelisinn eleştirilerinde yerli yerinde olsa daha ii olur komik duruma düşme sonra zaten yeterince cvp almışsın arkadaşlara tşk ederimm kızlar hepinizi öpüyorum haftaya görüşmek üzereee kendinize ii bakınnnn

kaptanım her dk rahatsız et vallaa hiç rahatsız olmam sendenn kız çektiğimiz resmi gelince at bakıyım bana nasıl olmuşşş ::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…