70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canımm:80: oo süperr 900 qramla dönmen..bi ben varım galiba +6 kilo ile dönen ee anlat bakalım neler yaptın bizsiz nasıl geçti tatilinn..

sENACIĞIM TATİL ÇOK YORUCUYDU SÜREKLİ SEYAHAT ETTİM. bİRDE TATİLİN ORTASINDA 2 SAATLİK TOPLANTI İÇİN kONYAYA ÇAĞIRDILAR . kONYADAN sİVASA oRDAN iSTANBULA TEKRAR SİVASA TAKRAR KONYAYA TEKRAR SİVASA ORDAN İZMİRE TEKRAR SİVASA EN SONUNDADA CUMARTESİ KONYAYA DÖNDÜK İNANILMAZ YORULDUM VE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLDEDİM ALIŞKANLIK YAPMIŞINIZ BENDE.

süperrrr fikirrrr özeline yazarım cnm msn adresinide ver istersen..
msni gönderdim sena ablaaaa
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaa.torunlarınınızın evlilik yıldönümünüde kutladığınızı günleri gürün inşAllah
Kızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.
hoşgeldiiiiiiin..senide tebrik ederim 900 gr almak 3 haftada süper vallla
öqlen olmadan sıcak iyice başlamadan şööyle güzel bir temzilik yapayım kızlar..hadi bana kolay gelsiinnnn:76::76:
bende kocişi bekliyorum benim kız süpürgeden korkuyo:95::95::95::95: gelsin evi süpüreyim o yemek yerken
bende bilmiyorum hangi bölüm bakıyo yarın bi gideyim bakalım bişey çıkıcak mı?:18:

dahiliye yada endokrinoloji kan testi ile ortaya çıkıyo aç gitmek gerekiyooooo

hoşbuldummm cnmmm az resm eklemedim dimiii napıııım ama sewiyom sizlerle paylaşmayıııı :)
laptopımın sarjını otelde unuttum walla kargoda smdi geldiginde eklerim bebekimm :)
tatile cıkıyomussun sende, ii tatiller cnm bnm iice eglen gez ohh missss

aaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, darısı başına canım senin de sevdıcegınle kavustugun gunlerı gorururz ınşşşş

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara saglıkla inşallah.

tesekkurler canımmm o gun yazmısın kacış fılan dıyeee, kocişlerin sabrını zorlamamak lazım :26: bunu dıyen de ben yanı sıcaklar ıyıce bastırmadan kaçışlardan kurtulup tadını cıkarmak lazım valla, çöl sıcagı fılan gelıyo yıne dıyolar o sıcaklarda insan yataga yatınca eli kolu birbirne değse sıcakta afaganlar basıyo

Son düzenleme:

hepinizin ağzına sağlık.....

ebru yeter isimli şahısın yaptıklarına artık yeter diyorum.....

daha fazla susamıycam iş iftiraya kadar geldi 11 gun boyunca sadece 1 mesaj atıyorum adam bana ıftira atıyo hoşgeldin beş gitiin meselesı.....

benım anlamadığım takımdakı bir çok arkadaştan o kadar tepki aldı.....pislik içinde aç aç oturmak zorunda kalıyolar vs.....dedi diye o kadar kişi bu topiğe bi da yazma dedi arkadaştan rahatsız oldu.....hala kendısı gelıp mılletten rahatsız oluyo....

kaç kere gelıp sohbetlere katıldı da ılgı görmedı.....

bizi ne sanıyo ......ırk,dil,din,renk ayrımı yapan insanlar olarak görüyosa bu topikte ne işi var insan sevmediği hoşlanmadıığı ortamda bulunmaz.....bu kadar basit.....haaa hoşlanıyosada toplum içinde kurallara uymasını bılır.....

kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için burda değil...

herkesın tek bı amacı var oda zayıflamak.....

8.5 aydır bu toipkteyım daha kımseye sataşmadım kımseyle kötu bı olayım bı tartıuşmam olmadı ...kımseye karşı alınganlık etmedım.....mesaj sayım bının ustunde kımseye ne iftira attım ne de suçladım.....

ama öyle gelıpte dan dan kımse bana ıftira atamaz....

Son düzenleme:

hangi bölüm bakıyo acaba birde açmı yapılıyo bu test:44:

diyet-diyabet polikliniği açılmıştı numara almadan danışmak için bile gidiyorsun. sana eğitim falan verebiliyorlar. ölçüm cihazıyla ölçüyorlar orada, seni direkt sevk edebiliyor. ölçüm cihazı parmaktaki kılcal damardan alınan kanı ölçtüğü için doğru rakamı veremeyebiliyor. kan alıyorlar açlık kan şekerin ölçülüyor. asıl önemlisi yüklemenin sonucu. bir kutu glikoz yüklemesi yaptırıyorlar. onun sonucu çok önemli. ben geçen yaz ölçtürdüm. belirtiler kesin diyabetti. çıktı bende. ilk sağlık ocağında kandan ölçüldü, evde aletle ölçüldü, diyabet bölümü ölçtü, kanım laboratuarda yine ölçüldü, hepsinde bayaa kritik çıktı hatta hemen eğitime alınıp az kalsın o gün ilaca başlatılacaktım. ama yükleme sonucu çok iyi çıktı anlamadım. doktor maşallahın var benden iyisin sen hastaysan hepimiz hastayız dedi ben şok. öyle girmiştim ki o psikolojiye, bütün belirtileri vardı sanki hala var ama demek başka bişi. benim ailemde herkes diyabet. benim olasılığım çok yüksek. zaten bu yüzden de kilo vermem sağlıklı beslenmem gerekiyor. sen de tek bir yerde ölçtürme derim. bence üzerine dur, hatta hemen gidip aletle ölçüm iste diyabet bölümünden ya da bir sağlık ocağına acile falan gitsen de hemen yaparlar çok önemsiyorlar. yarın da aç gidip kan verirsin. ciddi bir şey bu. ne kadar erken teşhiş, o kadar iyi:128:

sudem direkt sana karşı bir iftira yok. biraz sakin ol. kişisel meseleye çevirmemiş arkadaş. sudem bana böyle yapıyor dememiş vs demiş hepimize taş atmış. eminim cevaplarımızı okuyunca kendisi de eğri oturup doğru tartacaktır. ben art niyeli biri olduğunu gerçekten düşünmüyorum. hani bazı insanlar ortamı yumuşatmak, yanaşmak amaçlı iyi niyetle laf edecek, espri falan yapacak, iyi kötü yorum yapacak olurlar ama farkında olmadan patavatsızlık ederler ya da karşı tarafa rahatsız edici gelirler ortam kaldırmaz falan. yıldızlar barışmaz falan. bu durum böyle bir şey olsa gerek.

yaaaaaaaa.!!!!!!!...........ne kadar ılgı goruyormuş demek ki eleştirilerim:))""""şuuu dıye!""""!!!!saygısızca konusan bırıyle zaten işim olmazarkadaşlarınız ne demiş ki:))komık duruma dusen kim acaba???once saygılı olmayı ogrenmelı ınsan hıc kımse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Çünkü gün gelir; Küçümsediğin her şey için önemsediğin bir bedel ödersin .......Ayrıca ;ben hiç bir zaman kişilere, sahıslara yonelık bır sey de yazmadım:))yarası olan gocunmuş galiba

arkadaşım lütfen sakin.ayrıca hoşgeldin diyim hoşbende yeni geldim sayılır.burda amaç anladığım kadarıyla zayıflamak zaten insanların birbirinr bilgi ve önerilerinden faydalanmak.rejim gb iğrenç bir süreç içinde biraz olsun destek alıp grup psikolojisiyle motivasyon kazanmak..senden ricam insanları germe gerenkk yok.ve bu gereksiz alınganlığıda bırak bence senin ne memleketini biliriz nede küçümseriz çünki kimse kimseyi zaten tam anlamıyla tanımıyorki..lütfen amaca uygun hareket et..sevgiyle...

arkadaşlar bi tartıldum 73 kiloyum oha dedim 7 kiloyu bir günde vermişim.sonra tartıldım 76.600 tartım kafayı yemiş...bu benim kaçıncı tartım.kızlar siz ne marka tartı aldınız önerebileceğiniz ve bozulmayan tartı markası söyleyebilirmisiniz..bu tefaldi.:2:

canım bu kadar ciddiye alındı yazdıkların, bu kadar cevap yazıldı sana, senin diyeceklerin gerçekten bunlar mı? hiç böyle beklemiyordum

evlilik yıldönümün kutlu olsun fıstık,allah nice uzun seneler bir yastıkta kocatsın inşallah

Kızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.

hoşgeldiniz kızlar darısı benim ve gidemeyenlerin başına
legiumcum fıstığım sende hoşgeldin tatlım balım...

benimki blue house

geçen hafta 76,8 di.3 gün rejim yaptım.73,8 e kadar indim.cumartesi akşam ve pazar günü kaçırdım tabiki((....bugün 74,8 im((((((......çok üzüldüm çoooooookkk((.5 gün onra tatile gidiyorum ama koca göbekle olmuyo işte((...çok açım ayrıca.gözümün önünden yemekler geçtikçe elim ayağımın dermanı kesiliyo((

hoşbuldumm ablacııım teşekkür ederimmmmm :)
başladık yeniden bakalımmm hayırlısııı :)

nası kilo verememişsin bence süper.hatta çok bile vermişsin 3 günde 3 kilo ama su kaybıdır sanırım.en sağlıklısı haftada 1 kilo .yoksa vücut metabolizman bozulur.arada vücut duraklama devresine girer direnç kiloları vardır.bu aşamada yapılacak sık sık tartılmayın.ve yaptığınız diyete devam.ama tabi sağlıklı bi metotla diyet vermenizde önemli...direnci kırdıktan sonra gene gidiyor hızla canınızı sıkmayın yani ..

devammmm...

Selam kızlar...
Misafirlerim gitti, bu hafta yeniden gelecek olanlar var ama..
Bu diyet bozulunca toparlamak baslamak kadar zor oluyormus... bugun yalnız kaldım ve yenıden basladım..
Ama yıne elım bıseylere gıtmek ıstıyor sureklı.. engelliyorum.. toplamda 7 kilo oldu giden devamıda gelsin artık inşallah..
Motıvasyonumu olusturuyorum... menulerımı yazmaya devam ettıkce bu artıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…