hoşgeldin canımm:80: oo süperr 900 qramla dönmen..bi ben varım galiba +6 kilo ile dönenee anlat bakalım neler yaptın bizsiz nasıl geçti tatilinn..
msni gönderdim sena ablaaaasüperrrr fikirrrrözeline yazarım cnm msn adresinide ver istersen..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaa.torunlarınınızın evlilik yıldönümünüde kutladığınızı günleri gürün inşAllah:92: herkese merhabalar :92:
öncelikle qivi'cimm doğum gününü kutlarım, saglıklı mutlu huzurlu bı omur dılıyorum canım senın ıcın, hersey gonlunce olur inşşşşş
arcak81 doğumgunu şerefine şu kacışlara sen de bı ara verseydın keşke, bence de kocişlerin sabrını cok zorlamamak gerekiyoooo :26:
cerencımmm hosgeldın canımmmgramcıklarla dönmem buyuk basarıııııı, darısı tatıle gıtcek bütün arkadaşların basınaaa
ben de yogun bı haftasonundan cıktım geldımmmevlılık yıldonumumuzduuu, bı sene ne cabuk gectı gitiii yaaaa bızım ıcın yogun ve guzel bı haftasonuyduuuu
herkese ıyı haftalar dılıyorummmm, ofiste bı taraftan netten radyo d dınlıyodumm, bugun dıyetısyenmış konukları bakalım degısık bısıler soylıycek mı, kulaklarımı actım dınlıyorummmm
hoşgeldiiiiiiin..senide tebrik ederim 900 gr almak 3 haftada süper valllaKızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.
bende kocişi bekliyorum benim kız süpürgeden korkuyo:95::95::95::95: gelsin evi süpüreyim o yemek yerkenöqlen olmadan sıcak iyice başlamadan şööyle güzel bir temzilik yapayım kızlar..hadi bana kolay gelsiinnnn:76::76:
bende bilmiyorum hangi bölüm bakıyo yarın bi gideyim bakalım bişey çıkıcak mı?:18:
kızlar evden çıkmadan 5 dk bakıydım dedimm çeneniz düşmüş gene maşşalh şöle bi göz gezdirdimmm leguim hoşgeldin cnmm resim isterim ama ben gelincee paylaş çıtır resimlerini özledim kızz
bu arada şu ebruyeter di sanırım topiğe her geldiğinde bişey söyleyip eleştircene aramızda yer almayı öğrenmelisinn eleştirilerinde yerli yerinde olsa daha ii olur komik duruma düşme sonra zaten yeterince cvp almışsın arkadaşlara tşk ederimm kızlar hepinizi öpüyorum haftaya görüşmek üzereee kendinize ii bakınnnn
kaptanım her dk rahatsız et vallaa hiç rahatsız olmam sendenn kız çektiğimiz resmi gelince at bakıyım bana nasıl olmuşşş ::)))
hoşbulduuum kaptanımmm :)
walla ben de bi ara 64bucukları gördüm ama indim cok sükür :)
sanada maşallah valla azmin beni deli ediyorrrrrrrrrrr
öpücük sana bimilyoncuk kadar :)
bebeeekiiiim hoşbulduuuuummmmmmmmmm :)
özledim seniii kaçış prensesiiiii :)))
ne var ne yok bakeeem, 1 yıl olmuşş dimekkk, allah 50.yılınızı mutlu mesut görmeyi nasip etsin insallaaaaahhhh :)
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara saglıkla inşallah.
hoş geldiniz kızlarne çok gelen olmuş :26: göremediğim kaçırdığım yeni gelen arkadaş varsa onlar da hoş gelmiş
çok iyi valla tebrik ederim. bana cinsi tükenmiş demişsin ya senin cinsin değişmiş şekerim
merhaba ebruyeteryazımı beğenmene düşüncelerime katılmana sevindim. burada ben de yeniyim aslında ama pek öyle durmuyorum değil mi :107:biraz alınmış ve içlenmişsin ve önyargı oluşturmuşsun ve önyargı oluşturduğumuzu düşünmüşsün ne yazık ki arkadaşım. olur böyle şeyler. karşılıklı anlayış gerek. ben memleketini bilmem etmem. nerelisin ki memleketinin dert olduğunu düşünüyorsun merak ettim. ırk ayrımına karşıyım ama yapan olsa da buna çok dertlenmemek gerek sanıyorum ya da böyle bir şey olduğundan emin olmadan insarı itham etmek de pek hoş olmamış. daha önce nasıl muhabbet ortamları geçti belki bir şeyler kaçırmışımdır bilemiyorum ama kendini dışlanmı hissettirecek bir şey olacağını da sanmıyorum. insanlar herkesi aynı şekilde karşılayamayabilir ama herkes gibi karşılanmak istiyorsak bu önemliyse bence sen de kendini kabul ettirebilirsin. ortada yanlış anlaşılmalar vs olunca bunun sebebi genelde iki taraftan kaynaklanabilir karşıya çıkışmadan önce kendi içimize dönüp bir kendimizi sorgulamamız iyi olabilir. hem bir şey dikkatimi çekti. sanırım bu topiğe ilk yazdığın şey hatta bir dakika yanlış yazmamak için buluyorum : ''Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))'' bu beni kesinlikle rahatsız etmedi yanlış anlama onun için yazmıyorum içinde beni bağlayan bir durum yok ama belki de tepki toplamıştır. sence de biraz ağır değil mi arkadaşım? yani sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. bir çok kişi bana da hoşgeldin demedi ama zaman sonra yaa burada gelen herkese herkes hoşgeldin diyor bana herkes demedi diye dertlenmedim. fakat ben elimden geldiğince atlamadan hoşgeldin demeye çalışıyorum anlatabilir muyum? şikayetini okuduktan sonra da olası alınganlıklara yerveremek adına daha dikkatli olacağım. yani peki sen insanları nasıl karşılıyorsun burada? ya insanlık halleri bunlar. çok üzerine durmayalım. ne kadar gerçek olsak da bazen ciddi konuşup bazen gırgıra vursak da, asıl amacımız burada bir şeyler kazanmak, naçizane bir şeyler kazandırmak olsa da buranın sanal ortam olduğunu unutmamalıyız şimdi sen çok dertlenme, çok da üzerine durma, olanlar geride kalsın, önümüze bakalım olur mu?
günaydıııııııııııııııııııııın...dükkanı ben açtım bugün
hoşgeldinnnn
onuda çağırır iki gözlemede ona veririz kimseye bi şeycik demez..hem baldır bizim kaptanımız bal..azıcık yapar ama sonra kıyamaz bana
buralarda öyle yyyyaaaaa ..çok geçmiş olsun kaptanım
ebru yeter isimli arkadaş bana bişey dememişsin ama sence de kızların tavrı qivi arkadaşımızında belirttiği gibi aşağıdaki düşüncenden dolayı olmasın..şahsen ben çok iyi hafızalıyımdır ve seni her gördüğümde bizeBuradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu böyle dedğin aklıma geliyodu..sence bizmi alınmalııyız senmi..ayrıca ozmn söylemedim şimdi söyliyim tahminnnnn bile edemeyeceğin kadar düzenli tertipli temiz bir evim...günde iki öğün yemek pişen mutfağım..şımarttığım bir kocam ve ilgilendiğim bir kızım ve dışarıda ilgilenmem gereken insanlar var..ama o maharet arada derede buraya girip yazabilmek..bende yeni yeni becermeye başladım bence alınganlığı bırak
canım bencede kendı doktoruna bı göster aklında bişey kalmasın dediği gibi belkıde ılac felan verir.tekrar gecmiş olsun
bende senin gibi düşünüyordum ama yazmadım simdi polemik felan olmasın dıye daha kapalı yazdımeline sağlık birde qivi arkadasta yazmıs gercekten de benım bu arkadası her gördüğümde o bıze yazdıgı acayıp msj gelıyor aklıma ve samimiyetine inanmıyorum yani su ana kadarki izlenimim bu
herkese günaydıııın yine bi pzt ve geldik işe
kızlar evden çıkmadan 5 dk bakıydım dedimm çeneniz düşmüş gene maşşalh şöle bi göz gezdirdimmm leguim hoşgeldin cnmm resim isterim ama ben gelincee paylaş çıtır resimlerini özledim kızz
bu arada şu ebruyeter di sanırım topiğe her geldiğinde bişey söyleyip eleştircene aramızda yer almayı öğrenmelisinn eleştirilerinde yerli yerinde olsa daha ii olur komik duruma düşme sonra zaten yeterince cvp almışsın arkadaşlara tşk ederimm kızlar hepinizi öpüyorum haftaya görüşmek üzereee kendinize ii bakınnnn
kaptanım her dk rahatsız et vallaa hiç rahatsız olmam sendenn kız çektiğimiz resmi gelince at bakıyım bana nasıl olmuşşş ::)))
hangi bölüm bakıyo acaba birde açmı yapılıyo bu test:44:
hepinizin ağzına sağlık.....
ebru yeter isimli şahısın yaptıklarına artık yeter diyorum.....
daha fazla susamıycam iş iftiraya kadar geldi 11 gun boyunca sadece 1 mesaj atıyorum adam bana ıftira atıyo hoşgeldin beş gitiin meselesı.....
benım anlamadığım takımdakı bir çok arkadaştan o kadar tepki aldı.....pislik içinde aç aç oturmak zorunda kalıyolar vs.....dedi diye o kadar kişi bu topiğe bi da yazma dedi arkadaştan rahatsız oldu.....hala kendısı gelıp mılletten rahatsız oluyo....
kaç kere gelıp sohbetlere katıldı da ılgı görmedı.....
bizi ne sanıyo ......ırk,dil,din,renk ayrımı yapan insanlar olarak görüyosa bu topikte ne işi var insan sevmediği hoşlanmadıığı ortamda bulunmaz.....bu kadar basit.....haaa hoşlanıyosada toplum içinde kurallara uymasını bılır.....
kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için burda değil...
herkesın tek bı amacı var oda zayıflamak.....
8.5 aydır bu toipkteyım daha kımseye sataşmadım kımseyle kötu bı olayım bı tartıuşmam olmadı ...kımseye karşı alınganlık etmedım.....mesaj sayım bının ustunde kımseye ne iftira attım ne de suçladım.....
ama öyle gelıpte dan dan kımse bana ıftira atamaz....
arkadaşım lütfen sakin.ayrıca hoşgeldin diyim hoşbende yeni geldim sayılır.burda amaç anladığım kadarıyla zayıflamak zaten insanların birbirinr bilgi ve önerilerinden faydalanmak.rejim gb iğrenç bir süreç içinde biraz olsun destek alıp grup psikolojisiyle motivasyon kazanmak..senden ricam insanları germe gerenkk yok.yaaaaaaaa.!!!!!!!...........ne kadar ılgı goruyormuş demek ki eleştirilerim:))""""şuuu dıye!""""!!!!saygısızca konusan bırıyle zaten işim olmaz arkadaşlarınız ne demiş ki:))komık duruma dusen kim acaba???once saygılı olmayı ogrenmelı ınsan hıc kımse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Çünkü gün gelir; Küçümsediğin her şey için önemsediğin bir bedel ödersin ....... Ayrıca ;ben hiç bir zaman kişilere, sahıslara yonelık bır sey de yazmadım:))yarası olan gocunmuş galiba
yaaaaaaaa.!!!!!!!...........ne kadar ılgı goruyormuş demek ki eleştirilerim:))""""şuuu dıye!""""!!!!saygısızca konusan bırıyle zaten işim olmaz arkadaşlarınız ne demiş ki:))komık duruma dusen kim acaba???once saygılı olmayı ogrenmelı ınsan hıc kımse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Çünkü gün gelir; Küçümsediğin her şey için önemsediğin bir bedel ödersin ....... Ayrıca ;ben hiç bir zaman kişilere, sahıslara yonelık bır sey de yazmadım:))yarası olan gocunmuş galiba
sENACIĞIM TATİL ÇOK YORUCUYDU SÜREKLİ SEYAHAT ETTİM. bİRDE TATİLİN ORTASINDA 2 SAATLİK TOPLANTI İÇİN kONYAYA ÇAĞIRDILAR . kONYADAN sİVASA oRDAN iSTANBULA TEKRAR SİVASA TAKRAR KONYAYA TEKRAR SİVASA ORDAN İZMİRE TEKRAR SİVASA EN SONUNDADA CUMARTESİ KONYAYA DÖNDÜK İNANILMAZ YORULDUM VE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLDEDİM ALIŞKANLIK YAPMIŞINIZ BENDE.
evlilik yıldönümün kutlu olsun fıstık,allah nice uzun seneler bir yastıkta kocatsın inşallahtesekkur ederımm kaptanımmmmm1 senelık evli oldum bendeeee
bu arada bu sıcakta hasta olmak hıc cekılmıyooo, franjıtı hala atlatamadımmm, bı söyle uzanıp dınlencek zaman olmadı ki atlatayım gerciiii :26: düğün düğün gezdıkkk, araya da kendı yıldonumumuz gırdıııı :26:
Kızlar günaydın 3 haftalık iznim bitti bu güm işe döndüm. Yorucu ama güzel bir tatildi ve ben sadece 900 gr almışım.
hoşgeldiniz kızlar darısı benim ve gidemeyenlerin başınaherkese günaydın
hepinize güzel bi hafta diliyorum.
cuma-cts ankaradaydım.hazır şeyler yedim.dünde pikniğe diye evden çıktık yer bulamayınca tıpış tpış eve döndük.evde mangala niyetlendik.bizimki mangal konusunda deneyimli değil.güzelim tavukları araya verdi.sinirlrndim epey bişey yedim ama bugün hala bildirim kilomdayım.bu haftayı iyi götürmem lazım .kaçamak hakkım kalmadı.10 gün sonra memlekete gidicem. gitmeden 65 i görmek istiyorum.herkese sağlıklı kilo vermeler.....
arkadaşlar bi tartıldum 73 kiloyumoha dedim 7 kiloyu bir günde vermişim.sonra tartıldım 76.600 tartım kafayı yemiş...bu benim kaçıncı tartım.kızlar siz ne marka tartı aldınız önerebileceğiniz ve bozulmayan tartı markası söyleyebilirmisiniz..bu tefaldi.:2:
evlilik yıldönümün kutlu olsun fıstık,allah nice uzun seneler bir yastıkta kocatsın inşallah
hoşgeldiniz kızlar darısı benim ve gidemeyenlerin başına
legiumcum fıstığım sende hoşgeldin tatlım balım...
kilo vermeniz durunca ne yapıyorsunuz ?:2:
kilo veremiyoruzki(((((( en azından ben vermiyorum.allah kahretsin.psikolojim bozuldu iyice (((
geçen hafta 76,8 di.3 gün rejim yaptım.73,8 e kadar indim.cumartesi akşam ve pazar günü kaçırdım tabiki((....bugün 74,8 im ((((((......çok üzüldüm çoooooookkk ((.5 gün onra tatile gidiyorum ama koca göbekle olmuyo işte ((...çok açım ayrıca.gözümün önünden yemekler geçtikçe elim ayağımın dermanı kesiliyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?