70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acıktımmmmm

sabah unonun iki dilim denge ekmeği arasına bı pınar light üçgen peyniri sürüp yedim, arada bı kepekli galetayı öğüttümm şimdi de öğle yemeği vaktim geldiiiii ve az önce milli yemeğim olan tavuklu salatamın siparişini verdimmmmmm bu defa yanında bi kase light yogurt yıyecegım, içine keten tohumu ekleyıp
akşama da evde tavuk bagetle tel şehriye çorbası var, hastayım ya bol limonlu kırmızı biberli içiyorum iyi geliyo vallaaa :2: :2:

canım bu kadar ciddiye alındı yazdıkların, bu kadar cevap yazıldı sana, senin diyeceklerin gerçekten bunlar mı? hiç böyle beklemiyordum

canım bence beklemelıydın bak gördüğün üzere gene saçma sapan bişeyler yazıp gıtmıs ne yaptıgı bellı deıl bısey yapıyosan arkasında dur bari demii yaz kaç ondan sonra gel birde söylen gene tek msjla bence o arkadaş cok dengeli biri deil hiç takmaya değmez

tşekkürler canım bnimm

sağol cnm hoşbuldukkk

Canım ben de bildirimde bulunmuştum ama listeye girememişim neden acaba
Ben de girmek isriyorum listeye ama lütfennn
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden:1.1 gr
toplamda:8.1
hedef:62

tefal çok hassas ya eskiden hep ondan kullanırdık çok şık oluyorlar yok cam yok ahşap ama bozuluyorlar hep.

kilo vermeniz durunca ne yapıyorsunuz ?:2:

itekliyoruz:122:

Kızlar ya h. içi çok güzel diyet yapıyorum h.sonu ne de olsa tatil diye ne bulduysam yiyorum.
Geçen hfta iyiydim aslında ama bu hafta sonu pizza ve mangalda et falan yedim.
Şu an acaip pişmanım cuma günü tartıya çıktığımda üzülmezsem iyidir

canım pilini deqiştir..pili zayıflayınca böyle yapıyor..
kızlar bişey sorucam ben yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum acaba bende insülin direnci mi var :44:
canım karbonhidrat aqırlıklı besleniyorsan karbon insanı çok çabuk acıktırır..peynir süt yoqurt yeşillik ve özellikle et ürünleri eklersen menüleirne kesinlikle acıkmazsın..

canım pcye attırıyım akşam eşime yayınlarım..bitane deqil bir sürü çekmiş kızım..bende diyorum neden bukadar uzun süre bekletti:44:
kıss ben boşunamı diyorum bizim topiq baqımlılık yapıyor diye 70in altına düşen bile buırakıp gidemiyor bende dahill
tamam cnm ekledim..
1 günde 7 kiloo sır gibi saklama qıı süüle çabuk nasıl verdin onnnca kiloyuben anlama tartı bozuk falan 7 kilo verdinde formülü bize söylememk için suçu basküle atmaaasüüle çabukk bende vericem 7 kilo bananee:84::84::84::84: kısss pilini deqiş piliniiozaman normale dönerr
canım neden aç kalıyosunki..biz yiyerek zayıflıyoruz..biyerlerde yanlış yapıyorsun cnm..menülerini bizimle paylaşırsa daha saqlıklı deqerlendiririz...
kilo vermeniz durunca ne yapıyorsunuz ?:2:
beslenme şeklimizi deqiştiriyoruz..mesela sabah 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık domates öqlen et+salata akşam et+salata yada yoqurt ayran yersen direncini kırmış olursun..3 litre suyu sakın ihmal etme..
tavuklu salata yaz mevsimi için inanılmaz süper bir menü cnm..
Canım ben de bildirimde bulunmuştum ama listeye girememişim neden acaba
Ben de girmek isriyorum listeye ama lütfennn
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden:1.1 gr
toplamda:8.1
hedef:62
esincim buraya yapılan bildirimler geçerli deqil cnm..bnm özelime bildirim yapman gerekiyor..özele bildirim yaptıktan sonra ilk hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekliyoruz..bu cuma özele bildirim yaparsan diqer haftaya listeyeb eklerim cnm..

canım hepimiz hafta sonu kaçamak yapıyoruz ama ölçülü bir şekilde..pişman olman çok normal pişman ola ola doqru beslenmeyi öqreniyoruz..bugünden itibaren dikkat edersen cumaya yüzün güler..unutmadan şunuda ekliyim et ürünlerini yemende bir sakınca yok..ekmeksiz tükettiqin taktirde kilo verdirir asla aldırmaz..

amaaaaaaaaaaaaaaaaaan bu ne sıcak yaaaaaaaa

sogukta hıc olmazsa ustuste karnıbahar gıbı gıyınebılıyosun, aksamları uzerıne fazladan bı yorgan ne bıleyım işte bı battanıye işini çözüyooo; ama bu sıcakta napcazzz soyun soyun nereye kadar arkadaslaaaaaar
ofiste afaganlar bastı vallaaaa, pencere acık esen hava sıcak olduktan sonra ne işe yararrr
ayrıca bu sıcakta faranjit olan kendime de tebrıklerımı ıletmeyı bı borc bılırimmmm :2:

tatlım olayı kişisele bağlayacak kadar alıngan değilim arkadaşın gelıp gidip sataşmasından sıkıldım artık....

adımı kullandıysa yapmadıgım bıseyı yaptım dedıyse yeter bu bır ıftıradır.....
yarası olan gocunur dogru söylemişsin ama sen gelıp gidip gocunuyon senın yaran ne ?

memleketınden rahatsızmısın da sen gocundun ?.....

canım bu kadar ciddiye alındı yazdıkların, bu kadar cevap yazıldı sana, senin diyeceklerin gerçekten bunlar mı? hiç böyle beklemiyordum
haklısın canım lafının ardında bile duramıyo ki ....aslında muhatap olmazdım da adımı kullanmış....

en iyisi görmezden gelmek aslında.....

slm kizlar soyle bir gecmisi gozden gecirdim fark etinizmi barkinim kapsama disinda kalmis yani ceza almis niyeki.......

merhaba kızlar benide aranzıa alırmısınız
bende kasımda sezeryanla doğum yaptım hamilelkikte sadece 11 kilo aldım doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm amaaaaaaaaaaaaa sonra hızla kilo almaya başladımdoğumdan sonra 58 düşen ben şimdi 70 kiloyum çok mutsuzum çokkk bebeğim daha çok küçük ve bu şehirde tanıdığımızda olmadığı için spora gidemiyorum evdede egzersiz yapamıyorum çünkü bebeğim çok huysuz yaramaz sürekli onunla oynamamı istiyor diyette hiç bana göre değil (((
onun için şimdilik sadece limonlu sıcak suya başladım lisedeykende sıcak suyla 15 kilo vermişdim 8 ayda bakalım şimdi ne yapıcam
kızlar birde biberiye yağı varmış oda çok zayıflatıyormuş duyanınız deneyeniniz oldumu hiç

ahan da ben ben her hafta sonu neler yiyorum bi bilsen :125: sonra nasılsa saldım diye hafta içine de taşmaya başlıyor o kaçamakların. ve sonrası sıfır motive ne yediğini bile bile saya saya ye. yediğin her parça için kaç gün dişini sıkmak zorunda kalacağını düşün. sonra ister istemez frenleyebiliyorsun

Kızlar mrb benide alın aranıza 10 gün sonra nişanım var rejimdeyimmm açlıktan bayılıcam nerdeysee

amaaaan bu da ben sen benim nişan fotolarımı görsen rezilim rezil. fil yavrusu gibiyim. bi de şiş şiş ödemim de varmış ah şimdiki kafam olaydı sıksaydım biraz dişimi erkek tarafından komşuları falan nişan fotolarımı gördüler hep yaa bi de salona çerçevelendi falan :84: ama düğünden çıkaracağım acısını. koydum kafaya 55 olmadan gelinlik giymem diye düğün fotolarımızı gördüklerinde oğlan başka kızla mı evlendi derlermiş sana tavsiyem ödeminden, toksinlerinden kurtul kendini daha iyi hafif hisset önce. bi de buraya da yazmıştım bir haftalık yaklaşık 3 kilo verdiren güzel bir diyet var diyetisyenin böyle acil durumlar için verdiği. bir bak istersen :101:

gel gel hoşgeldin

slm kizlar soyle bir gecmisi gozden gecirdim fark etinizmi barkinim kapsama disinda kalmis yani ceza almis niyeki.......

a aaa neden ki yaa :96:

Tek değilim demek ki bu sabahta domates, peynir yedim öğlen ton balıklı salata ara da 1 elma 3 litre su bitti bile..
Bana kalsa günde 4 buçuk falan içiyorum geçen hafta abarttım 5 litre içtim
Regl döneminden olsa gerek

kızlar iş icabı laptopumu iş yerine getirmek zorunda kaldım...oyüzden arada bakıp hemencecik çıkıveriyorum...
oyüzden bir görünüp bir kayboluyorum bilginize kızlar....ama gün içinde sizi okumakta güzelmiş yahuuuuuu

bend edıyecektım bugun calısmıyomu acaba dıye iyi yapmışsın canım kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…