- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
canım bu kadar ciddiye alındı yazdıkların, bu kadar cevap yazıldı sana, senin diyeceklerin gerçekten bunlar mı? hiç böyle beklemiyordum
tşekkürler canım bnimmcanım sana iyi yolculuklar iyi tatiller bitanem..aldım numarasını sıksık seni rahatsız edicem seni tatile çıktıqınına pişman ediciiiiiiiiimmmmm
ooo maşallah canım benim mezun olmuşuztebrikelr hayatım daha nice mezuniyetleree
sağol cnm hoşbuldukkkgünaydıııııııııııııııııııııın...dükkanı ben açtım bugün
hoşgeldinnnn
onuda çağırır iki gözlemede ona veririz kimseye bi şeycik demez..hem baldır bizim kaptanımız bal..azıcık yapar ama sonra kıyamaz bana
buralarda öyle yyyyaaaaa ..çok geçmiş olsun kaptanım
ebru yeter isimli arkadaş bana bişey dememişsin ama sence de kızların tavrı qivi arkadaşımızında belirttiği gibi aşağıdaki düşüncenden dolayı olmasın..şahsen ben çok iyi hafızalıyımdır ve seni her gördüğümde bizeBuradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu böyle dedğin aklıma geliyodu..sence bizmi alınmalııyız senmi..ayrıca ozmn söylemedim şimdi söyliyim tahminnnnn bile edemeyeceğin kadar düzenli tertipli temiz bir evim...günde iki öğün yemek pişen mutfağım..şımarttığım bir kocam ve ilgilendiğim bir kızım ve dışarıda ilgilenmem gereken insanlar var..ama o maharet arada derede buraya girip yazabilmek..bende yeni yeni becermeye başladım bence alınganlığı bırak
Birincimiz zerra arkadaşımızı başarılarından dolayı kutlar tebrik ederim0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | zerra | 77.5 | 68.2 | 67.3 | 900 | 10.200 | 58 |
2 | triendy21 | 79.8 | 65.6 | 65 | 600 | 14.800 | 62 |
3 | PAPATYAM | 75 | 67.9 | 67.6 | 300 | 7.400 | 60 |
4 | alaca | 82.5 | 66 | 65.7 | 300 | 16.800 | 60 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.6 | 65.5 | 100 | 10000 | 57 |
6 | KILAVUZ | 86 | 64.8 | 64.7 | 100 | 21.200 | 60 |
7 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 59 |
8 | pinktomato | 78 | 73.2 | 73.2 | 0 | 4.800 | 60 |
9 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15000 | 55 |
10 | Charm | 81 | 74.2 | 74.7 | artı500 | 6.300 | 70 |
11 | mektupp | 78 | 65.2 | 65.9 | artı700 | 12.100 | 62 |
12 | belenay | 82 | 74 | 75.8 | artı1800 | 6.200 | 55 |
13 | erginsena | 90 | 63.5 | 65.6 | artı2100 | 24.400 | 60 |
shryvz ve qereqi düşünüldü arkadaşalrımız izinlidir..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
iklil64 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır..
pinktomato barkinim ve _bilge_ arkadaşlarmız yerinde saydıkalrı için 100 mekikle cezalılardır
belenay erginsena Charm ve mektupp arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
haftada daha güzel bir listede buluşmak ümidiylee
kaptan SENAAA
arkadaşlar bi tartıldum 73 kiloyumoha dedim 7 kiloyu bir günde vermişim.sonra tartıldım 76.600 tartım kafayı yemiş...bu benim kaçıncı tartım.kızlar siz ne marka tartı aldınız önerebileceğiniz ve bozulmayan tartı markası söyleyebilirmisiniz..bu tefaldi.:2:
kilo vermeniz durunca ne yapıyorsunuz ?:2:
tefal çok hassas ya eskiden hep ondan kullanırdık çok şık oluyorlar yok cam yok ahşap ama bozuluyorlar hep.
itekliyoruz:122:
tşekkürler canım bnimm
sağol cnm hoşbuldukkk
hoşgeldin kaçak hatun ,özlettin,amacın buydu dimi
canım pilini deqiştir..pili zayıflayınca böyle yapıyor..
teşekkür ederim sizin de yıldönümünüz kutlu olsunnice mutlu yıllara inşallah
teşekkür ederimvar dijital baskülüm ama anlaşamıyoruz ona kalsa ben 1.5 aydır 75-74lerdeyim ama bu mümkün değil bu haftayı atlatayım, bir çözüm bulacağım
canım karbonhidrat aqırlıklı besleniyorsan karbon insanı çok çabuk acıktırır..peynir süt yoqurt yeşillik ve özellikle et ürünleri eklersen menüleirne kesinlikle acıkmazsın..kızlar bişey sorucam ben yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum acaba bende insülin direnci mi var :44:
canım pcye attırıyım akşam eşime yayınlarım..bitane deqil bir sürü çekmiş kızım..bende diyorum neden bukadar uzun süre bekletti:44:kızlar evden çıkmadan 5 dk bakıydım dedimm çeneniz düşmüş gene maşşalh şöle bi göz gezdirdimmm leguim hoşgeldin cnmm resim isterim ama ben gelincee paylaş çıtır resimlerini özledim kızz
bu arada şu ebruyeter di sanırım topiğe her geldiğinde bişey söyleyip eleştircene aramızda yer almayı öğrenmelisinn eleştirilerinde yerli yerinde olsa daha ii olur komik duruma düşme sonra zaten yeterince cvp almışsın arkadaşlara tşk ederimm kızlar hepinizi öpüyorum haftaya görüşmek üzereee kendinize ii bakınnnn
kaptanım her dk rahatsız et vallaa hiç rahatsız olmam sendenn kız çektiğimiz resmi gelince at bakıyım bana nasıl olmuşşş ::)))
kıss ben boşunamı diyorum bizim topiq baqımlılık yapıyor diyesENACIĞIM TATİL ÇOK YORUCUYDU SÜREKLİ SEYAHAT ETTİM. bİRDE TATİLİN ORTASINDA 2 SAATLİK TOPLANTI İÇİN kONYAYA ÇAĞIRDILAR . kONYADAN sİVASA oRDAN iSTANBULA TEKRAR SİVASA TAKRAR KONYAYA TEKRAR SİVASA ORDAN İZMİRE TEKRAR SİVASA EN SONUNDADA CUMARTESİ KONYAYA DÖNDÜK İNANILMAZ YORULDUM VE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLDEDİM ALIŞKANLIK YAPMIŞINIZ BENDE.
tamam cnm ekledim..msni gönderdim sena ablaaaa
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaa.torunlarınınızın evlilik yıldönümünüde kutladığınızı günleri gürün inşAllah
hoşgeldiiiiiiin..senide tebrik ederim 900 gr almak 3 haftada süper vallla
bende kocişi bekliyorum benim kız süpürgeden korkuyo:95::95::95::95: gelsin evi süpüreyim o yemek yerken
dahiliye yada endokrinoloji kan testi ile ortaya çıkıyo aç gitmek gerekiyooooo
1 günde 7 kilooarkadaşlar bi tartıldum 73 kiloyumoha dedim 7 kiloyu bir günde vermişim.sonra tartıldım 76.600 tartım kafayı yemiş...bu benim kaçıncı tartım.kızlar siz ne marka tartı aldınız önerebileceğiniz ve bozulmayan tartı markası söyleyebilirmisiniz..bu tefaldi.:2:
canım neden aç kalıyosunki..biz yiyerek zayıflıyoruz..biyerlerde yanlış yapıyorsun cnm..menülerini bizimle paylaşırsa daha saqlıklı deqerlendiririz...geçen hafta 76,8 di.3 gün rejim yaptım.73,8 e kadar indim.cumartesi akşam ve pazar günü kaçırdım tabiki((....bugün 74,8 im ((((((......çok üzüldüm çoooooookkk ((.5 gün onra tatile gidiyorum ama koca göbekle olmuyo işte ((...çok açım ayrıca.gözümün önünden yemekler geçtikçe elim ayağımın dermanı kesiliyo ((
beslenme şeklimizi deqiştiriyoruz..mesela sabah 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık domates öqlen et+salata akşam et+salata yada yoqurt ayran yersen direncini kırmış olursun..3 litre suyu sakın ihmal etme..kilo vermeniz durunca ne yapıyorsunuz ?:2:
tavuklu salata yaz mevsimi için inanılmaz süper bir menü cnm..acıktımmmmm
sabah unonun iki dilim denge ekmeği arasına bı pınar light üçgen peyniri sürüp yedim, arada bı kepekli galetayı öğüttümmşimdi de öğle yemeği vaktim geldiiiii ve az önce milli yemeğim olan tavuklu salatamın siparişini verdimmmmmm bu defa yanında bi kase light yogurt yıyecegım, içine keten tohumu ekleyıp
akşama da evde tavuk bagetle tel şehriye çorbası var, hastayım ya bol limonlu kırmızı biberli içiyorum iyi geliyo vallaaa :2: :2:
esincim buraya yapılan bildirimler geçerli deqil cnm..bnm özelime bildirim yapman gerekiyor..özele bildirim yaptıktan sonra ilk hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekliyoruz..bu cuma özele bildirim yaparsan diqer haftaya listeyeb eklerim cnm..Canım ben de bildirimde bulunmuştum ama listeye girememişim neden acaba
Ben de girmek isriyorum listeye amalütfennn
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden:1.1 gr
toplamda:8.1
hedef:62
Kızlar ya h. içi çok güzel diyet yapıyorum h.sonu ne de olsa tatil diye ne bulduysam yiyorum.
Geçen hfta iyiydim aslında ama bu hafta sonu pizza ve mangalda et falan yedim.
Şu an acaip pişmanım cuma günü tartıya çıktığımda üzülmezsem iyidir
tatlım olayı kişisele bağlayacak kadar alıngan değilim arkadaşın gelıp gidip sataşmasından sıkıldım artık....
diyet-diyabet polikliniği açılmıştı numara almadan danışmak için bile gidiyorsun. sana eğitim falan verebiliyorlar. ölçüm cihazıyla ölçüyorlar orada, seni direkt sevk edebiliyor. ölçüm cihazı parmaktaki kılcal damardan alınan kanı ölçtüğü için doğru rakamı veremeyebiliyor. kan alıyorlar açlık kan şekerin ölçülüyor. asıl önemlisi yüklemenin sonucu. bir kutu glikoz yüklemesi yaptırıyorlar. onun sonucu çok önemli. ben geçen yaz ölçtürdüm. belirtiler kesin diyabetti. çıktı bende. ilk sağlık ocağında kandan ölçüldü, evde aletle ölçüldü, diyabet bölümü ölçtü, kanım laboratuarda yine ölçüldü, hepsinde bayaa kritik çıktı hatta hemen eğitime alınıp az kalsın o gün ilaca başlatılacaktım. ama yükleme sonucu çok iyi çıktı anlamadım. doktor maşallahın var benden iyisin sen hastaysan hepimiz hastayız dedi ben şok. öyle girmiştim ki o psikolojiye, bütün belirtileri vardı sanki hala var ama demek başka bişi. benim ailemde herkes diyabet. benim olasılığım çok yüksek. zaten bu yüzden de kilo vermem sağlıklı beslenmem gerekiyor. sen de tek bir yerde ölçtürme derim. bence üzerine dur, hatta hemen gidip aletle ölçüm iste diyabet bölümünden ya da bir sağlık ocağına acile falan gitsen de hemen yaparlar çok önemsiyorlar. yarın da aç gidip kan verirsin. ciddi bir şey bu. ne kadar erken teşhiş, o kadar iyi:128:
sudem direkt sana karşı bir iftira yok. biraz sakin ol. kişisel meseleye çevirmemiş arkadaş. sudem bana böyle yapıyor dememiş vs demiş hepimize taş atmış. eminim cevaplarımızı okuyunca kendisi de eğri oturup doğru tartacaktır. ben art niyeli biri olduğunu gerçekten düşünmüyorum. hani bazı insanlar ortamı yumuşatmak, yanaşmak amaçlı iyi niyetle laf edecek, espri falan yapacak, iyi kötü yorum yapacak olurlar ama farkında olmadan patavatsızlık ederler ya da karşı tarafa rahatsız edici gelirler ortam kaldırmaz falan. yıldızlar barışmaz falan. bu durum böyle bir şey olsa gerek.
yarası olan gocunur dogru söylemişsin ama sen gelıp gidip gocunuyon senın yaran ne ?yaaaaaaaa.!!!!!!!...........ne kadar ılgı goruyormuş demek ki eleştirilerim:))""""şuuu dıye!""""!!!!saygısızca konusan bırıyle zaten işim olmaz arkadaşlarınız ne demiş ki:))komık duruma dusen kim acaba???once saygılı olmayı ogrenmelı ınsan hıc kımse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Çünkü gün gelir; Küçümsediğin her şey için önemsediğin bir bedel ödersin ....... Ayrıca ;ben hiç bir zaman kişilere, sahıslara yonelık bır sey de yazmadım:))yarası olan gocunmuş galiba
haklısın canım lafının ardında bile duramıyo ki ....aslında muhatap olmazdım da adımı kullanmış....
canım bu kadar ciddiye alındı yazdıkların, bu kadar cevap yazıldı sana, senin diyeceklerin gerçekten bunlar mı? hiç böyle beklemiyordum
canım bence beklemelıydın bak gördüğün üzere gene saçma sapan bişeyler yazıp gıtmıs ne yaptıgı bellı deıl bısey yapıyosan arkasında dur bari demiiyaz kaç ondan sonra gel birde söylen gene tek msjla bence o arkadaş cok dengeli biri deil hiç takmaya değmez
slm kizlar soyle bir gecmisi gozden gecirdim fark etinizmi barkinim kapsama disinda kalmis yani ceza almis niyeki.......
Kızlar ya h. içi çok güzel diyet yapıyorum h.sonu ne de olsa tatil diye ne bulduysam yiyorum.
Geçen hfta iyiydim aslında ama bu hafta sonu pizza ve mangalda et falan yedim.
Şu an acaip pişmanım cuma günü tartıya çıktığımda üzülmezsem iyidir
Kızlar mrb benide alın aranıza 10 gün sonra nişanım var rejimdeyimmm açlıktan bayılıcam nerdeysee
merhaba kızlar benide aranzıa alırmısınız
bende kasımda sezeryanla doğum yaptım hamilelkikte sadece 11 kilo aldım doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm amaaaaaaaaaaaaa sonra hızla kilo almaya başladımdoğumdan sonra 58 düşen ben şimdi 70 kiloyum çok mutsuzum çokkk bebeğim daha çok küçük ve bu şehirde tanıdığımızda olmadığı için spora gidemiyorum evdede egzersiz yapamıyorum çünkü bebeğim çok huysuz yaramaz sürekli onunla oynamamı istiyor diyette hiç bana göre değil(((
onun için şimdilik sadece limonlu sıcak suya başladım lisedeykende sıcak suyla 15 kilo vermişdim 8 ayda bakalım şimdi ne yapıcam
kızlar birde biberiye yağı varmış oda çok zayıflatıyormuş duyanınız deneyeniniz oldumu hiç
slm kizlar soyle bir gecmisi gozden gecirdim fark etinizmi barkinim kapsama disinda kalmis yani ceza almis niyeki.......
ahan da benben her hafta sonu neler yiyorum bi bilsen :125: sonra nasılsa saldım diye hafta içine de taşmaya başlıyor o kaçamakların. ve sonrası sıfır motive ne yediğini bile bile saya saya ye. yediğin her parça için kaç gün dişini sıkmak zorunda kalacağını düşün. sonra ister istemez frenleyebiliyorsun
kızlar iş icabı laptopumu iş yerine getirmek zorunda kaldım...oyüzden arada bakıp hemencecik çıkıveriyorum...
oyüzden bir görünüp bir kayboluyorum bilginize kızlar....ama gün içinde sizi okumakta güzelmiş yahuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?