70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sıze bısı sorcam, hastalık munasebetıyle bogazım dolu, bunu gecırecek bısıler bılıyo musunuzzz :26: balgam söktürücü değil de aslında kurutucu bısılere ıhtıyacım var, cunku naparsam yapayım atamıyorummmmmm

hoş geldin canım.ben de kasım annesiyim. ben doğum öncesi kilolu başlamıştım.65-66 dım.80 kg le doğum yaptım.bebeğim 3 aylıkken ben tartıda 79.8 i gördüm şok oldum. zaten hiç bi kıyafetim olmuyordu.bi de 3. bebek .ilki gibi vermek kolay olmuyor.yavaş yavaş abur cuburları azalttım.3 ayda 4 kiloya yakın gitti. mayısta bu topiği buldum 2 aydır buraya takılıyorum. yemelerim daha düzenli.akşaam 7 den sonra bişey yememeye çalışıyorum. meyve harici. düzenli ve sağlıklı biçimde besleniyorum.hemen hemen doğum öncesi kiloma geldim.artık kıyafetlerimin yüzde 95 i oluyor. hergün bi kıyafetimin olduğunu görmek beni ço k mutlu ediyor.yani 5 ayda bu şekilde 12 kg civarı verdim. bide burda menülerimizi paylaşıyoruz yanlışlarımızı görüyoruz. çizelgede kiloların azaldığını ve verilen kiloların arttığını görmek müthiş motive ediyor.pek egzersiz yapamıyorum yapsm süper olcak ama. bazen bebeğimle yürüyoruz okadar işte.sen de verirsin üzülme canım hemen başla ....

sağol senacım valla şuçluluk duydum dün ama arada bi olur inşallah bu kaçamaklar bu hafta başkada yapmamaya çalışıcam iyiki geldin ya topik toparlandı inşallah 6lı 5li rakamları görürüm ama görürrüm görürüm sizlerle olunca vermek kolay

oyy topik yine çalkalanmış neyse durulmuş yine

gereği düşünüldü evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
kılavuz nasılsın canım ne güzel seni gündüz buralarda görmek hep iş icabı götürsen llaptobunu yanındada görüşsek
sudem canım boşver sıkma canını kem söz sahibine aittir
kızlar kdr yi göremiyorum ben hasta falanmı acaba gelmiyor ne zamandır
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tam yerine geldiniz zayıflamak için
givi sen nasılsın canım
arcak sen nasılsın canım
alaca hoşgeldin
green sen nerelerdesin bugün bakim
leguim sen nasılsın tatili yaptın yarasın canım ne güzel hadi bakalım kaldığın yerden devam gerçi kilo alımın pek olmamış bunuda tebrik etmek lazım
zeycey sen nasılsın seninle aynı dönem başladık diyete maşallah sen beni geçtin maşallah sana aman nazarım değmesin :Nazar:aslında bende verirdim ya kortizon kullanmaya başlayınca iki hafta durdu sonra kilo alımı yaşadım inşallah daha fazla almadan keserler ilacı yoksa halim içler acısı gerçi burda olduğum sürece motivasyonum hep iyi oluyor en az hasarla atlatacağıma inanıyorum sonra tekrar ver elini 60lar sonra 50ler

aklıma gelenler bu kadar valla sonra küsmeyin emi herkese selam diyetdaşlarım benim hepinizi çook seviyorum

ben benim çocuklara boğazda hafif bi tahriş,öksürük, balgam olduğunda 1 bar ılık suyun içine 1 tk bal ve limon koyarım bişeycikleride kalmaz.ayrıca ıhlamur adaçayı içebilirsin iyi gelir. soğuk su balgamı arttırır.bol ılık su balgamı çözer ve atılmasına iyi gelir. ama boğazındaki iltihap düzelmadiyse balgama ve boğazda takıntıya sebep oluritekrar bi dr kontrolüne gitmen gerekebilir bazen 1 kutu antibiyotik yetmeyebiliyor. geçmiş olsun canım. umarım çabuk iyileşirsin...

canım kdr in annesi gelecekti yanına yoğundur giremiyordur.gereği düşünüldü nice mutlu yıllara canım.zaman okadar çabuk geçiyor ki benim aralıkta13 yılım dolacak.13 yıl ve 3 çocuk.....

cok saol canım iyiyim ben ama kılo vermeyle aram ıyı deıl 3 aydır aynı kılodayım cok stres yaptıgım ıcın dıkkat etsemde etmesemde kılo gıtmıyor ama sohbete katılıyorum ıstesen de ıyısındı rınsallah canım güzel kılo verıyorun bu ılacla rolmasa ama saglık ıcın napcaz mecbur demi ha bırde kdr bıldıgım kadarıyla yatılı mısafırlerı vardı ondan gıremıyor sanırım

ay canım senın 3 cocugun mu var yaa ben ılk cocugun sanmıstım o bebişi kac yasındasın merak ettım

canım kdr in annesi gelecekti yanına yoğundur giremiyordur.gereği düşünüldü nice mutlu yıllara canım.zaman okadar çabuk geçiyor ki benim aralıkta13 yılım dolacak.13 yıl ve 3 çocuk.....

tesekkur ederım canımmm valla bır yıl bıle hemencık gecıverdı, gercı bızım ılıskımızde 6 yılımız gectı bı yıl mı gecmıycekkk 13 yıla 3 cocuk guzel olmuşşşş vallaa, güle güle büyüt çocuklarını canımmmm, sağlıklı mutlu huzurlu gunlerde inşşşşş

ErginSena ne kadar çok kilo vermişsin ben yeniyim daha. Önceleri hep başarı hikayelerini okuyordum aslında Şubattan beri kilo vermeye çalışıyorum bende şok diyet yapıyorum sonrasında sıkılıyorum bırakıyorum o dönemde en fazla 1 kilosunu geri alıyorum. Böyle yapa yapa 9 kilo verdim. Tabi daha çok vermem gerek inş. sizler gibi olabilirim. Azminize hayran kaldım..

ben ablanızım canım. ağustosa 37 olucam.kızım 12 oğlum 10.5 yaşında .tekne kazıntım da 8 aaylık. 30 uma kadar yaş almak beni çok korkuturdu.sonra alıştım yaşımın tadını çıkarıyorum....

sevgi saygi dolu daha nice yilar geride birakmaniz dilegiyle evlilik yildonumun kutlu olsun canim....

givi sen nasılsın canım
aklıma gelenler bu kadar valla sonra küsmeyin emi herkese selam diyetdaşlarım benim hepinizi çook seviyorum
teşekkür ederim belenay sen nasılsın? ben şişkoyum. hava çok bunaltıcı. ben yine şişkoyum. ben şişko oldukça hava daha da bunaltıcı. böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :102:

hmm evet ablamın yasındasın am abende az deılım benden küçükle rvar topıkte baya 30 oldum gecen hafta korksak ta kormasakta gelıyo sonra gıdıyo yas valla saglık olsuun yeterkı yavrularınıda allah bagıslasın

sevgi saygi dolu daha nice yilar geride birakmaniz dilegiyle evlilik yildonumun kutlu olsun canim....

tesekkur ederım canımmm, cok sağollllllll hepımız ınşallahhh mutlu huzurlu yuvalarda çocuklarımızla, sevdıgımızın elini tutarak yaşlanırızz

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim herşey yolunda accık rahatsızdım ama geçti çok şükür.erken regl oldum bu aya biraz korktum bişii var diye ama dr gittim herşey yolunda erken olmuşsun accıkta iltihap var dedi yumurtalıklarda vss ilaç kullanıyom nasıl olduysa işte neyse yani ok herşey.

diete devam.gerçi bugün dışardaydım .dişçiye gittim öğle paydosunda bi dürüm çiköfte yedim onun dışında herşey düzene göre:)

bu arada sabah 67.1 gördüm tartıda

Canım çok sevindim... hadi geçmiş olsun, korktuğun olmadı..

Bugün ki menümü yazayım;

Sabah: 1 bard.sirkeli su.
Kahvaltı: 1+çeyrek simit, 2 yumurta, biber, az peynir, az domates, şekersiz çay.
Ara: 8 badem, az beyaz leblebi.
Öğle: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.
Akşam (16:45): Haşlama tavuk, pilav, 2-3 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay..

1,5-2 lt civarı su...

iyi aksamlar tazeler
Sevgili zerra ben burdayken ben ablanizim deme , cünkü bendeniz 36+11 yasindayim.
21 yasinda oglum ,14 ve 12,5 yasindada iki kizim var (Allah bagislarsa)
qivicigim bende yillar yillar yillar önce 38 beden gelinlik giyecegim dedim ve 69 kilodan 54 kiloya 3 ayda düstüm.
o zamanlar spor salonlarida yoktu evde deli gibi ip atliyordum.
Sakin ümitsizlige düsme , sende basarirsin.

Yeni katilan tüm tazeler hosgelmisler

bugün kü menüm
sabah 2 dilim ttb ekmeği
köy peyniri ve iki yum ile yapılmış omlet ,domates,salatalık
ha sabah kalkınca 9 gibi 3 günkurusu 1 kase k flexli süt
arada kiraz kahvaltı 11 de olduğu için öğle gibi de oldu.3 gibi 1 avuç leblebi, üzüm
akşam köz patlıcan salatası kocaman bi tabak,150 gr kadar ızgara flato bi bardak ayran
eşliğinde yedim.gece tekrar meyve yemeyi düşünüyorum.saat 9 gibi zaten 12den önce yatamıyorum

canım benim kabul edersen ben de sana ablacım diyeyim.benim 3 tane ablam var ama gurbette görüşemiyoruz ne güzel tanımasam da ablam demek bile insanın içini ısıtıyor....bu arda rabbim senin ve hepimizin yavrularını bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…