- 22 Şubat 2009
- 472
- 1
- 118
- 35
bende 74 kiloyum ..spor yapiyorum hergun iste hafta 4 5 gun ama birturlu kilo vermedim tek vucudum sertlesti baya ondan biraz azaltim sporu hertarifim celik gibi oldu sinir olmaya basladim.. ben su iciyorum aslinda ama iste olmuyoo bide kendimi tutamiyorum cok yiyorum off off.. neler tavsiye edersiniz tok tutmak icin yiyecekler neler .. bide yasim 18 ama kilom belli olmuyor sukur ..boyum is 1.64 civari.. spor yaptikca kuvvetlendimi hissediorum tek onun icin sporda yapmak istemiom artik.. napacagima gercektende bilmiyorum bazen okadar cok yiyorum ki dogdumu farkedemiyorum..
lutfen yardim edin neler tavsiye edersiniz??
bende 74 kiloyum ..spor yapiyorum hergun iste hafta 4 5 gun ama birturlu kilo vermedim tek vucudum sertlesti baya ondan biraz azaltim sporu hertarifim celik gibi oldu sinir olmaya basladim.. ben su iciyorum aslinda ama iste olmuyoo bide kendimi tutamiyorum cok yiyorum off off.. neler tavsiye edersiniz tok tutmak icin yiyecekler neler .. bide yasim 18 ama kilom belli olmuyor sukur ..boyum is 1.64 civari.. spor yaptikca kuvvetlendimi hissediorum tek onun icin sporda yapmak istemiom artik.. napacagima gercektende bilmiyorum bazen okadar cok yiyorum ki dogdumu farkedemiyorum..
lutfen yardim edin neler tavsiye edersiniz??
kızlar inş geç kalmamışımdır ben 69 olmuşum:teytey::teytey: ...yaşasın ..ya sonunda ...60 ları gördüm ..:dance:
tebrikler darısı başımızayerimseniben
kızlar inş geç kalmamışımdır ben 69 olmuşum:teytey::teytey: ...yaşasın ..ya sonunda ...60 ları gördüm ..:dance:
sağol cnm inş ..ben dün bide yardımcı bi ürün sipariş ettim nisanda düğünümüz var ..doğru değil belki ama ...biraz daha hızlandırmak istiyorum ..yarın gelcek ..ürün...
bebişlerim tebrikler ...elsecim nasılsın ..canım geyik sohbetlerinede gelsene izmir topiğine ...gerçekten çok hoş sohbet ...bu arada avatarına bayıldım ..çok hoşuma gitti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?