70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 74 kiloyum ..spor yapiyorum hergun iste hafta 4 5 gun ama birturlu kilo vermedim tek vucudum sertlesti baya ondan biraz azaltim sporu hertarifim celik gibi oldu sinir olmaya basladim.. ben su iciyorum aslinda ama iste olmuyoo bide kendimi tutamiyorum cok yiyorum off off.. neler tavsiye edersiniz tok tutmak icin yiyecekler neler .. bide yasim 18 ama kilom belli olmuyor sukur ..boyum is 1.64 civari.. spor yaptikca kuvvetlendimi hissediorum tek onun icin sporda yapmak istemiom artik.. napacagima gercektende bilmiyorum bazen okadar cok yiyorum ki dogdumu farkedemiyorum..
lutfen yardim edin neler tavsiye edersiniz??

selam kızlar herkesin haftası iyi geçer inş
benim kilom bu haftada aynı malesef yani 76 veremedim ama almadım allahtan bugün itibariyle tekrar dikkat etmeye başladım
bugünkü menüm
sabah bir dilim ekmek ve peynir
öğlen iki tane köfte bol yeşil salata
ikindi bir kase yoğurt bir dilim kepekli ekmek
akşam (ne yiyeceğimi bilmiyorum çünkü kayınvalidemler gelecekmiş yemek yapmış ama ne yemeği olduğunu bilmiyorum henüz delikafaduldendelikafadulden )

bi de bir saat yürüdüm öğle saatlerinde hava biraz serindi ama canım çok sıkkındı o yüzden oğlumu iyice sarmaladım koydum arabasına çıktım evden inş üşümemiştir bebişim:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum :1hug:

ben bir ara keten tohumu denedim ama adetim gecikince ondan sanıp bıraktım iyice araştır aklına yatarsa keten tohumu ve bol su işe yarayabilir ben düzenli kullanamadım ama kullandığımda iştahım az oluyor bazen olmuyordu

herkese iyi akşamlar... a.s.neler yapdım bugün neler
sabah erken kaldım evden erken cıkyım bir saat yürüdüm... kahvaltım 60 gr kepekli ekmek 30 gr peynir arada diyet bisküvi..
öglen havuçlu bişey vardı yaglı tatlılı yogurtlu nasıl bişeyse sulu köfte mercimek corbası.. köftenin sadece köftesinden aldım 7 yane kadar bir kaç kaşıkda yogurt ekmek hiç yemedim. ara ögün yapamamdım.. bugün iyi beslenemedim valla size döndüm... akşama mercimek patlıcan var...
durun durun daha bitmedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile315 dakka yürüfüm eve geldim spor aletim var ona bindim step tahtamı cıkardım bandıllarla calıştım step yaptım.. yer hareketleri göbek basen 250 yanede sopa cevirdim 1 saate denk getirdim.. süperim dimi birde güzel yeseydim....
valla kendimle gurur duydum :roflol::roflol:

Merhaba arkadaşlar malesef yine aynıyım ben ya 70.4 kg. Çıldıracam niye veremiyorum ben ya. Bugün aktara gittim adamcağızın kafası şişmiştir herhalde benden. PKOS için macun karışım verdi ve karışık bitki çayı verdi zayıflamak için. Bakalım işe yarayacak mı?

iyi aksamlar kizlar, umaim hepiniz iyisinizdir a.s.
Kilom gecen hafta 77.9. Bu sabah tartildim 76.3 inmisim :dance:

yemeklerden önce veya sabah aç karna ve akşam yatmadan önce bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke bir çay kaşığı bal içmek kesiyor iştahı canım. ben 1 aydır filan kullanıyorum, hem cilde saça tansiyona kolesterole her şeye iyi geliyor, midende problem yoksa kesinlikle tavsiye ederim:)

ama sporu bırakmamalısın, diyet sporsuz oldu mu sönmüş balon gibi oluyoruzkaydirigubbakcemile3

kızlar inş geç kalmamışımdır ben 69 olmuşum:teytey::teytey: ...yaşasın ..ya sonunda ...60 ları gördüm ..:dance:

sağol cnm inş ..ben dün bide yardımcı bi ürün sipariş ettim nisanda düğünümüz var ..doğru değil belki ama ...biraz daha hızlandırmak istiyorum ..yarın gelcek ..ürün...

araştırıp almışsındır inşallah zararı olmaz faydasını görürsün deneyip memnun kalıp bakalım bize tavsiye edecekmisin

bebişlerim tebrikler ...elsecim nasılsın ..canım geyik sohbetlerinede gelsene izmir topiğine ...gerçekten çok hoş sohbet ...bu arada avatarına bayıldım ..çok hoşuma gitti ...

uffff be kociş aşkın varya ...müthiş bende hep öyle derim kızarlar bana ...benim gibi düşünenlerde varmış sevidim valla ...

bebişlerim tebrikler ...elsecim nasılsın ..canım geyik sohbetlerinede gelsene izmir topiğine ...gerçekten çok hoş sohbet ...bu arada avatarına bayıldım ..çok hoşuma gitti ...

canım sağol iyiyim sen nasılsın?
valla topiklere yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3

iyiym bende ya benim diş yine bicoştu bicoştu anlatamam ..kaç gündür diş ağrısı çekiyodum ..doktora gittim anitibiyotik verdi ..tabi ..nisanın 3 ünde kurtulcam ..inş ..onun dışında iyiyim ..bu gün çarşıyı gezdim kaçgün fırsatım olmadı müthiş indirim vardı herşeyde ..biraz alışveriş yaptım ..kliomdan dolayı ..keyifliyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…