nurayy haksızlık oluyo ama , sen böyle her hafta bize fark atarken biz nasıl kupa alalım yaaaa. bir kilo veriyoruz yetmiyo, bütün hafta boğazımızı tutuyoruz yok..kıskanıyoruz valla.:dilcikar:
şaka bir yana azmine hayranım, bravo valla. ama biz de kupa alalım yaniii
nuraycım çok güzel kilo vermişsin biraz tüyo alabilirmiyim.özel bi listenmi var.kafana göre azmı yiyorsun?yada emzirdiğin içinmi çaok verdin
canım gülçiçek merhababebiş cok tatlı maşşşalllah benimde 2 oglum var 4yıl önce dogum yaptım şimdi zayıflamaya çalışıyorum kilo cizelgesini nasıl yapıcam yardım edermısin tesekkür
canım gülçiçek merhababebiş cok tatlı maşşşalllah benimde 2 oglum var 4yıl önce dogum yaptım şimdi zayıflamaya çalışıyorum kilo cizelgesini nasıl yapıcam yardım edermısin tesekkür
kızlar lıste nezaman cıkar?
tam 1yil 9ayda hamilelik 2yila yakindir halim berbatti birgun kalktim boy aynasinda kactigim goruntuye baktim bu sana son bakisim dedim inada bindirdim bazen oyle kilonun kitlendigi yerleri yasadim ama iste o yerlerde uzuldum agladim veremiyorum dedim ama direndim bence rejim once beyinde basliyor kac girisimim basarisiz olmustu bir bilsen ama o aynadaki yansimam beynime yer etti:1shokldum birde ben boydan yirtiyorum hic cok kilolu gorunmedim ama aynadaki goruntu bile bana cok sismanim hissini verdiydi
gece çıkar heralde noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?