70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam 1yil 9ayda hamilelik 2yila yakindir halim berbatti birgun kalktim boy aynasinda kactigim goruntuye baktim bu sana son bakisim dedim inada bindirdim bazen oyle kilonun kitlendigi yerleri yasadim ama iste o yerlerde uzuldum agladim veremiyorum dedim ama direndim bence rejim once beyinde basliyor kac girisimim basarisiz olmustu bir bilsen ama o aynadaki yansimam beynime yer etti:1shokldum birde ben boydan yirtiyorum hic cok kilolu gorunmedim ama aynadaki goruntu bile bana cok sismanim hissini verdiydi

kızlar ben işim gereği çarşamba günü antlyaya gittim pazar akşamı döndük eyvah kilo aldım diye düşünüyordum akşam yemekleri geç bittiyor ama ben genelde balık yedim ve tatlı yemedim malesef azıcık alkol aldım ortama uymak adına birde sabahları 1 saat sahilde yürüyüş yaptım bu sabah tartıldım gözlerime inanamadım 72,2 olmuşum çok mutlu oldum ben bu gazla bu haftada 1 kilo veririm heralde tabi eve gelmenin rahatlığı olmazsa bu arada ben günlük tartılmıyorum canım sıkılmasın diye günlük değişimler çok oluyor bozmayın moralinizi haftada bir tartılın bence :teselli:

gezinirken buldum bu tarifi kızlar denemekten zara çıkmaz sanırım kaydirigubbakcemile5

Metabolizma hızlandırıcı Çorba
Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

nuraycım çok güzel kilo vermişsin biraz tüyo alabilirmiyim.özel bi listenmi var.kafana göre azmı yiyorsun?yada emzirdiğin içinmi çaok verdin

efsanurcum hic listeye uymadim zaten liste beni geriyor desem yeri sana mutfak sirrimi yazayim benim en buyuk avantajim evde esim yemek yemedigi icin kendime hazirliyorum sabah haricinde ekmek yemiyorum,tatliyi tamamen kestim sadece light biskuvi yiyerek gecistiriyorum ama light diye cok yemiyorum oglen izgarayi salatayla yiyorum gunde 1kase yagsiz yogurt yiyorum aksam dersen kesinlikle salata disinda birsey yemiyorum salata yoksa sebze yemegi oda ekmeksiz son yemegim 6-7arasi sonrasi sadece cay ve biskuvi 1-2tane anliycagim aksamlari karnim ac yataga giriyorum birde 11aylik kizim var emiyor cok hareketli sporu onun pesinde yapiyorum desem yeri sanirim sirkeli suyumu ihmal etmiyorum izgaralarda tercihim tavuk haslamasinida severim ama sadece gogus kismini sebze haslama tercihim brokoli havuc kbahar salatalarim yagsiz ve tuzsuz limonlu sadece kalori hesabi yapmiyorum ,meyvelerden elma,mandalina ve ananas yiyorum ananas zayiflamaya en yardimci meyve yaptiklarim bunlar

süper.bende bunları yapıyorum hemen hemen.ama sanırım çok yavaş gidicek.hayırlısı bakalım

slm kıslar bır haftadır yoktum kıslar kayınvalıdemdeydım ben bu hafta kılo vermedım sanırım tartılmadım ama tartımyok evde cunku bu hafta kayınvalıdemde kaldıgım ıcın dıyet yapamadım kıslar ama bugun tekrar basladım dıyetıme sporumada baslayacagım en son 69 dum ınsallah 60 olurum kıslar hazırana kadar devam marotona optummm sevgılerle

canım gülçiçek merhababebiş cok tatlı maşşşalllah benimde 2 oglum var 4yıl önce dogum yaptım şimdi zayıflamaya çalışıyorum kilo cizelgesini nasıl yapıcam yardım edermısin tesekkür

selamkızlar yenı ısten geldıgım ıcın anca kılomu verebılıyorum.sımdı tartıldım tok karnına 69 kılo geldım oysakı dün daha azdı neyse ama olsun ılk haftamda 70.3 den 69.0 a düsmek cok mutlu ettı benı.mıgdemden rahatsızlanmasaydım daha cok verebılırdım.ama memnunum.kızlar ılk hafta oldugu ıcın bılmıyorum bu kılo cızelgemı nasıl degıstırıyoruz yanı kılo yerınden oynadı ayarlanması lazım onu benmı ayarlıyorum ve nasıl?yardımcı olurmusunuz?

hg cnm diyet gruplarına girişte en üztte kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir başlık var onu tıkla orda resimli anlatım var ordan yapabilirsin....kaydirigubbakcemile2

özelden msj atdım cnm nasıl yapacağını umarım yardımcı olmusumdur

gezinirken okuduğum bilgilerden bir bölümünü paylaşmak istedim
"Uzun süreli kilo verme programlarından çıkan bireylerde belli bir süre sonra sıkılma ve diyeti bozma eğilimleri görülebilir. Bu istenmeyen durumları önlemek için haftanın belli günleri koruma programınızda masum kaçamaklar yapmalı ancak bunları telafi edici önlemler almalı, battı balık yan gider mantığını savunmamalısınız."

boyunun uzun olması avantaj ne güzel benim üstüm 42 alt tarafım 46 ya da 48 bedenlik tam bilmiyorum yakın zamanda alışverişe gitmeye cesaretim olmadı bir de boyum 1.59 olunca alt taraf dikkat çekiyor.en çok sinirime giden insanlar konuşurken ya da sen giderken arkandan kilolarına bakmıyorlarmı çıldırıyorum ben de inat ettim verecem bu kiloları dediğin gibi herşey beyinde bitiyor çok denemem oldu ilk hafta bitmeden bıraktım yıldım bir ay yaptım bıraktım ama anladım ki haftada yarım kilo versem bile en fazla bir sene sonra istediğim kilodayım gayret edersem 3 en fazla 5 ay.başlamazsak hep böyle kalacaz vede kilolar yenilerini davet ediyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…