70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah muz yemek iyi oluyor insanı tok tutuyor
elma yesem açlıktan ölürüm ben heralde öğlene kadar

kızlar yarın kilo bildiremiyeceğim pc servise gidecek şimdiden yazıyorum...
bir de regl oldum o yüzden bu hafta fazla çıkacak tam 72.6 gözüküyor tartıda lütfen listeye ekleyin...
...............................................................................................................................................
512. sayfada bu şekilde bildirmiştim hoşşum ama sanırım gözünden kaçtı...
Reglden dolayı 73 çıktım moral sıfır dün pc servisteydi yazamadım inşallah eklersin....

tebrik ediyorum else 5.de olsan yinede zayıfladın.istersek başarırız ben de zayıf olacağıma inanıyorum koşu bandının bir koluna 50li kilolarda giydiğim pantolonu bir kolunada eteğimi koydum inşallah bu yaza giyecem onları.karbonhidrat diyetini mi yapmayı düşünüyorsun? 6 haziran kızımın 3.doğum günü.o zamana kadar 60 olmak istiyorum.her doğum gününde öyle istedim olmadı inşallah bu sene olacam

ben bu hafta göreceğime inanıyorum 60 ları
tabi hafta sonu cozurtmazsam hehe

tebrikler darısı isteyenleri ben 60ları görmeyeli 1 yıl olacak nerdeyse :1closedeyes:

hedefin kaç bilmiyorum ama ben bir daha 60lı rakamları dahi görmek istemiyorum geçen sene şubatta 63 düm hedefime az kalmıştı yeniden başaracam inş. ankara damı yaşıyorsun

hedefin kaç bilmiyorum ama ben bir daha 60lı rakamları dahi görmek istemiyorum geçen sene şubatta 63 düm hedefime az kalmıştı yeniden başaracam inş. ankara damı yaşıyorsun

bende kupa almışım çok mutlu oldum benim hedefim 58 inşallah ulaşırız hedeflerimize

ben kahvaltımı iyi yapmaya çalışıyorum sabah uyanınca 1 kocaman bardak su içiyorum sonra kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 su daha içiyorum kahvaltıya 1 kuru incir ve 1 kayısı 3 fındık ile başlıyorum muhakkak bir iki dilim meyve yiyorum zaten fazla bir yer kalmıyor kahvaltıya ama ben bol maydanoz, 3 zeytin, bir parça zeytin yiyorum ve kahvaltımı tereyağ ve bal sürdüğğüm ekmek parçasıyla bitiyorum naniknanik amma çok şey yiyormuşum 10:30 da taze sıkılmış meyve suyu içiyorum öğlen kepeğe karışık tost yiyorum genelde nadiren sosuz makarna yiyorum akşama da sebze yemeği yemeye gayret ediyorum saat 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum karnım çok acıkırsa süt içiyorum ama şayet sinirliysem yada üzgünsem aralarda yediğim çikolatanın kadayıfın böreğin haddi hesabı yok :1no2: beni bana bıraksalar 5-6 ayda 60 ı görürüm heralde ama 1 hafta kilo veriyorum diğerinde alıyorum vücudum bozuldu birde acayip selülitlenmişim çok moralim bozuldu onu ne yapıcam hiç bilemiyorum

selam kızlar,

bu hafta süper zayıflamışzınız,herbirinizi ayrı ayrı tebrik ederim,ben hafta için çok umutluydum ama olmadı işte neyse haftaya 77 ye inmiş olacağıma eminim.
sabah 2 dilim kepek ekmeğine yapılmış peynirli tostumu ve 1 tane küçük salatalık yedim,dün spor salonunda 500 kalori yaktım,bugünde hedefim bu kadar kalori yakmak,haftada 2 kilo veren arkadaşları gördükçe nasıl hevesleniyorum anlatamam ama sanırım ben max 1 kilo verebileceğim ama olsun geç olsun güç olmasın değilmi senağlama

ben bildiremedim dün evimde net yok çünkü.akşamda tartılamadım zaten
ama bugün tartılacağım yazarım sonucu.heyecanlıyım

ben duymadım hiç tatlım,
araştırmalarını bizlede paylaşırmısın.

ya kızlar aklıma ne geldi ben dünya kadar vitamin alıyorum,b12,demir,selenyum,kan hapları acaba bunlar kalorilimidir kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben bu hafta adet oldugum için verecegime almış gözüküyorum geçen hafta 78.2ydi bu haftaysa 79.4 gözüktü moralim bozuldu o yüzden dün bildiremedim inşallah haftaya kadar verbilirim ben kupayı geçtim nazar boncugunada razıyım herkesi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

canım kalorilimidir bilmem ama kan hapları kilo aldırır diye biliyorum ama doktora sormadan bırakma derim :)

dr.fevzi özgönül varmış ilk bu karboksipunkturu yapan istanbulda akapunktur yapılcak noktalara uygulanıyormuş gidenler çok memnunmuş yine kk'de okudum araştırmaya devam ediyorum:sm_cool:

KARBOKSıPUNKTUR:

Zayıflamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Haftada 2 kez , ikişer dakika zaman ayırmanız yeterli. Kulaktaki akapunktur noktalarına ve çene altına çok az miktarda karboksiterapi uygulayarak yapılan bir zayıflama yöntemidir.
Kulaktan yapılan karboksiterapi, o bölgedeki akapunktur noktalarının dolaşımını tetikleyerek, bozulan koordinasyonu düzenler, aynı zamanda ıştah ve doyma merkezi de düzenlenir ve metabolizma hızlanır. Dolayısıyla kişi çok az bir hareket bile yapsa çok fazla enerji harcar bu harcanan enerji ile birlikte hızla yağlarında erime oluşur ve bu yağlar enerjiye dönüşerek harcanır.Hastanın çok aşırı diyet yapmasına ve ağır spor yapmasına gerek kalmaz. Tek dikkat etmesi gereken bu tedavi süresince düzenli 6-8 öğün yemek yiyerek hiç açlık hissetmemesi diyebiliriz. Bir de günlük yaşamında yaptığı hareketleri biraz arttırması gereklidir. Masadan kalkıp mutfağa kadar yürüdüğünde bile normalde harcadığı enerjinin 3 katını harcayacağı için hareketlerinde çok az bir artış yapması yeterli olacaktır.
Daha kolay uygulanabilmesi için örnek bir diyet listesi de veriyoruz. Burada amaç belirli ve özel bir diyet uygulayıp sizi bıktırmak değil sadece yemek düzeninizi ayarlamaktır.
Alkol ve aşırı karbonhidrat tüketimi yıkılan yağların enerji olarak kullanılıp vücuttan atılmasını engellediği için, tedavi süresince bunlardan uzak durmamız gerekir. Yapılan karboksipunktur yaklaşık 72 saat etkisini sürdürdüğü için haftada 2 kez uygulamak gerekir. Her uygulama öncesi vücut kilo ve yağ ölçümü yapılarak tedavinin gidişi gözlenir. Her ölçümde kilo kaybı veya yağ kaybı olması gerekir. Eğer bu olmuyorsa işlemde bir problem var demektir.

akşama görümcemde yiyeceğiz yemeği kuru dolma ve yaprak saracakmış nasıl dayanacam kötükedihüso bilmiyorum inşallah çorba ve salata yaparda onlardan yerim en azından :bbo: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…