slm kızlar ben geldim herşey yolunda accık rahatsızdım ama geçti çok şükür.erken regl oldum bu aya biraz korktum bişii var diye ama dr gittim herşey yolunda erken olmuşsun accıkta iltihap var dedi yumurtalıklarda vss ilaç kullanıyom nasıl olduysa işteneyse yani ok herşey.
diete devam.gerçi bugün dışardaydım .dişçiye gittim öğle paydosunda bi dürüm çiköfte yedim onun dışında herşey düzene göre:)
bu arada sabah 67.1 gördüm tartıda
Tesekkür ederim zerracim , benide ablan olarak gördügün icin,
ben de gurbetteyim
Almanya da yasiyorum
Ne güzel zayifliyorsunuz ,
ben yavas yavas zayiflama ümitlerimi kaybetmeye basladim
ben seker hastasiyim , aniden seker düsüklügü yasiyorum,
dün gece 12 de aniden sekerim düstü ,bal yemek zorunda kaldim , ekmek yememek icin
biraz öncede yine ani düsüs yasadim , karpuz yedim olmadi üzerine kesme seker yedim
biraz ac kalsam yada spor yapsam düsüs yasiyorum
zerracim , bende ailemden ayri büyüdüm , annemler önceden almanyadaydi , beni Türkiyede yasli anneannem bakti
ben 14 yasina girince ailem Türkiyeye kesin dönüs yapti
bende üniversiteyi gurbette okudum
mezun olur olmaz evlenip Almanyaya geldim
bu Agustosta 23 sene olacak Almanyaya geleli
ben istesem bile kesin dönüsü cocuklarim istemiyor
Ne güzel zayifliyorsunuz ,
ben yavas yavas zayiflama ümitlerimi kaybetmeye basladim
ben seker hastasiyim , aniden seker düsüklügü yasiyorum,
dün gece 12 de aniden sekerim düstü ,bal yemek zorunda kaldim , ekmek yememek icin
biraz öncede yine ani düsüs yasadim , karpuz yedim olmadi üzerine kesme seker yedim
biraz ac kalsam yada spor yapsam düsüs yasiyorum
canım kdr in annesi gelecekti yanına yoğundur giremiyordur.gereği düşünüldü nice mutlu yıllara canım.zaman okadar çabuk geçiyor ki benim aralıkta13 yılım dolacak.13 yıl ve 3 çocuk.....
günaydınnn çıtırlarımmmmmmmmne güzel birgünn ahh denizde olsakta girsekk:82: hadi bakemmm cumaya az kaldı işi hafta başından sıkı tutmak lazım....listemizi bu hafat çok güzel görmek istiyorum...herkes 1 kilonun üstüne çıksınnn..çıkabilirsiniz kızlar sıcaktan zaten bişey yenmiyor bunu iyi kullanalım avantaja dönüştürelim..salatalık yoqurt tonbalıqı yada soqumuş tavuketi tamamdır işteee....hadi bakalım göreyim bu hafta fıstıklarımı...herkes menülerini paylaşsın arkadaşlar...motivasyonumuz yükselsinnnn
sağol senacım valla şuçluluk duydum dün ama arada bi olur inşallah bu kaçamaklar bu hafta başkada yapmamaya çalışıcam iyiki geldin ya topik toparlandı inşallah 6lı 5li rakamları görürüm ama görürrüm görürüm sizlerle olunca vermek kolay
oyy topik yine çalkalanmış neyse durulmuş yine
gereği düşünüldü evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
kılavuz nasılsın canım ne güzel seni gündüz buralarda görmek hep iş icabı götürsen llaptobunu yanındada görüşsek
sudem canım boşver sıkma canını kem söz sahibine aittir
kızlar kdr yi göremiyorum ben hasta falanmı acaba gelmiyor ne zamandır
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tam yerine geldiniz zayıflamak için
givi sen nasılsın canım
arcak sen nasılsın canım
alaca hoşgeldin
green sen nerelerdesin bugün bakim
leguim sen nasılsın tatili yaptın yarasın canım ne güzel hadi bakalım kaldığın yerden devam gerçi kilo alımın pek olmamış bunuda tebrik etmek lazım
zeycey sen nasılsın seninle aynı dönem başladık diyete maşallah sen beni geçtin maşallah sana aman nazarım değmesin :Nazar:aslında bende verirdim ya kortizon kullanmaya başlayınca iki hafta durdu sonra kilo alımı yaşadım inşallah daha fazla almadan keserler ilacı yoksa halim içler acısı gerçi burda olduğum sürece motivasyonum hep iyi oluyor en az hasarla atlatacağıma inanıyorum sonra tekrar ver elini 60lar sonra 50ler
aklıma gelenler bu kadar valla sonra küsmeyin emi herkese selam diyetdaşlarım benim hepinizi çook seviyorum
sağol senacım valla şuçluluk duydum dün ama arada bi olur inşallah bu kaçamaklar bu hafta başkada yapmamaya çalışıcam iyiki geldin ya topik toparlandı inşallah 6lı 5li rakamları görürüm ama görürrüm görürüm sizlerle olunca vermek kolay
oyy topik yine çalkalanmış neyse durulmuş yine
gereği düşünüldü evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
kılavuz nasılsın canım ne güzel seni gündüz buralarda görmek hep iş icabı götürsen llaptobunu yanındada görüşsek
sudem canım boşver sıkma canını kem söz sahibine aittir
kızlar kdr yi göremiyorum ben hasta falanmı acaba gelmiyor ne zamandır
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tam yerine geldiniz zayıflamak için
givi sen nasılsın canım
arcak sen nasılsın canım
alaca hoşgeldin
green sen nerelerdesin bugün bakim
leguim sen nasılsın tatili yaptın yarasın canım ne güzel hadi bakalım kaldığın yerden devam gerçi kilo alımın pek olmamış bunuda tebrik etmek lazım
zeycey sen nasılsın seninle aynı dönem başladık diyete maşallah sen beni geçtin maşallah sana aman nazarım değmesin :Nazar:aslında bende verirdim ya kortizon kullanmaya başlayınca iki hafta durdu sonra kilo alımı yaşadım inşallah daha fazla almadan keserler ilacı yoksa halim içler acısı gerçi burda olduğum sürece motivasyonum hep iyi oluyor en az hasarla atlatacağıma inanıyorum sonra tekrar ver elini 60lar sonra 50ler
aklıma gelenler bu kadar valla sonra küsmeyin emi herkese selam diyetdaşlarım benim hepinizi çook seviyorum
hoşgeldin kdrcimm ..kilo almaman çok iyi...ösledimmmm sizleri yaaaaaben geldimmmm...evet zerra ve arcak demiş belenaycım...annem,babam ve gelinimiz geldi,erkek kardeşim yurtdışnda oyüzden...
evet kdrin misafiri vardı ve onlarla nerdeyse 9 gün gezdi oturdu,yedi içti,işi hiçççç bitmedi evde 5 kişi olunca ama ben seviyorum ya kalabalığı ohh evim dağıldı toparlandı baya büyük temzilik yapmıştım onlar gelmeden,onlar varkende sadece ev süpürüldü 1kez silindi..kalabalık ailede büydüğümden alışkınım yani...1 gün gez 2 gün evde oldu,gelinimiz hamile dinlenmiş oldu eşiminde okulda işleri vardı,b,gün mantı yaptı anacım,buzluğada attık 3-4poşet ona kalsa az oldu allahtan un azdı evde:))))
barajda balık,denizler,pikni,k güzeldi yaaa..ve hep beraber onlarla geçen salı burdan çıktık,kayınvalidemlere gitmek istiyolardı yol üzerindeler zaten,,eşiminde 1hafta boşluğu vardı,gittik ziyaretlerini yaptılar..çarşamba onları attık otobüse gittiler.bizde 1haftadır kayınvalidemlerdeydik...görümcem geldi ist.bebek çok hareketlenmiş yeni 5ayı doldu banada aşıksevdim oynadım kokladım çektim içime...içim aktı severken..rabbim tüm isteyenlere tattırısn sağlıkla....yavrum hALA sarılığı var,karaciğer nakli olacak mutlaka
öyle kızlar işte bide szi aklımdaydınız ama orda net yoktueve geldim çanta boşlat,balkon yıka....ayrıca diplomamı aldım kocişim bana geçne hafta cep almıştı bugünde deniz manzarasında keyifle yemek yedik..kahve içtik
Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızzevlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?