70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım.diş tedavisde çok zor ben 7 sene önce 5-6 tane kaplama yaptırmıştım da şimdi dişçinin önünden geçerken bile dişi küçültürken matkp gibi ses çıkıyorya o sesgeliyor kulağıma.....
negüzel 67.1 görmüşsün.daha önceden söylemiştim hatırlarsan ben seni rakibem seçmiştim kendi kendime.kilolar ve hedef yakın olunca yani.ben son 3 gün çok kötü gittim çok yedim ama bu cuma 66 yı bereber görürüz inşallah papatyam..

Tesekkür ederim zerracim , benide ablan olarak gördügün icin,
ben de gurbetteyim
Almanya da yasiyorum

ben de ortaokulu yatılı okudum.liseyi ailemin yanında sonra üniversite yine gurbet.annem gitmemi istemedi.kadının içine doğmuş demekki.gidiş o gidiş.20 yıldır gurbetteyim burdada evlenince gidemedik nekadar alışsam çevrem olsada arada gurbet acısı içime çöker ablacım.neyse çocuklarla avunuyorum işte.çok şükür halimize bazen şikayetmiş gibi geliyorda öyle değil .iç dökmek işte...sen nezamandır almanyadasın .dönüş ihtimali var mı canım..

Ne güzel zayifliyorsunuz ,
ben yavas yavas zayiflama ümitlerimi kaybetmeye basladim
ben seker hastasiyim , aniden seker düsüklügü yasiyorum,
dün gece 12 de aniden sekerim düstü ,bal yemek zorunda kaldim , ekmek yememek icin
biraz öncede yine ani düsüs yasadim , karpuz yedim olmadi üzerine kesme seker yedim
biraz ac kalsam yada spor yapsam düsüs yasiyorum

zerracim , bende ailemden ayri büyüdüm , annemler önceden almanyadaydi , beni Türkiyede yasli anneannem bakti
ben 14 yasina girince ailem Türkiyeye kesin dönüs yapti
bende üniversiteyi gurbette okudum
mezun olur olmaz evlenip Almanyaya geldim
bu Agustosta 23 sene olacak Almanyaya geleli
ben istesem bile kesin dönüsü cocuklarim istemiyor

diyetisyene gidiyormusun. şekerin olunca zor tabi.ama kontrollü olunca kilo vermen daha iyi olur.senin muhakkak ara öğünlerin olması gerekiyor aralarda ya da şekeri dengelemen konusunda dyetisyenin yardımcı olur.ayda 1 kilo bile gitse çok iyi. az gibi görünüyor ama yılda 12 kilo yapıyor.şeker ve hgba1c kontrolünü yaptırıyorsundur zaten. sıkma canını canını sıkarsan şekerinin canıda sıkılır düşer yükselir sonra.azda olsa veriyosan gerisini boşver...

haklısın işin içinde çocuklar olunca işler değişiyor.oraya alışınca Türkiye de yaşamak onlar için zor....sağlık olsun

Hiç umudunu kaybetme, sana şeker hastaları için zayıflama diyeti buldum. menüsü gayet zengin, aç kalmadan zayıflayabilirsin, önemli olan sabır:)

SABAH
1 su bardagi sekersiz
çay
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Salatalik, domates
2 dilim kepekli
ekmek

ARA ÖGÜN
1 su bardagi ayran
2-3 adet kepekli bisküvi
1
porsiyon meyve

ÖGLE
3 köfte kadar kadar et (100 gram) veya 1 porsiyon
kuru baklagil yemegi
1 porsiyon sebze yemegi
Salata
1 kase yogurt
2
dilim kepekli ekmek

IKINDI
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz
peynir
1 porsiyon meyve

AKSAM
1 kase çorba
1 porsiyon sebze
yemegi
Salata
1 kase yogurt
2 dilim kepekli ekmek

GECE
1 su
bardagi sekersiz süt
1 porsiyon meyve

yeni gelenler olmuş gelişiniz hoş ve kalıcı olsun.yoksa kilolar gitmiyor....

ben kaçıyorum .çocuklar bahçede oynuyor birazdan gelirler yemeklerini hazırlayayım..

sevgili lolovinia , ilgin icin tesekkür ederim
umarim diyet listesini uygulayabilirim
ben gecen yaz 4 ayda 12 kilo vermeyi basarmistim ,ama o zamanlar seker rahatsizligim yoktu
diyet cok iyi gidiyorduki
yazliga kayinvaldeye ziyarete gidince ayagimi kirdim
sonrada benim diyet rafa kalkti
yemek pisiremedigim icin hemen hemen hergün disaridan yemek yiyiyorduk
yemek yemege pek cabuk alisiverdim
simdide bu aliskanligimi degistirmeye calisiyorum
cokkk cokkk zor

kızlaaarrr
geçmişe bi göz attım geldim
bugün ilk iş günümdü
fena değildi ama daha masam bilgisayarım falan yok
işin işleyişine bakıyorum şimdilik
bakalım ok derlerse pazartesi günü anca kendi masam olacak

canım kdr in annesi gelecekti yanına yoğundur giremiyordur.gereği düşünüldü nice mutlu yıllara canım.zaman okadar çabuk geçiyor ki benim aralıkta13 yılım dolacak.13 yıl ve 3 çocuk.....

ösledimmmm sizleri yaaaaaben geldimmmm...evet zerra ve arcak demiş belenaycım...annem,babam ve gelinimiz geldi,erkek kardeşim yurtdışnda oyüzden...
evet kdrin misafiri vardı ve onlarla nerdeyse 9 gün gezdi oturdu,yedi içti,işi hiçççç bitmedi evde 5 kişi olunca ama ben seviyorum ya kalabalığı ohh evim dağıldı toparlandı baya büyük temzilik yapmıştım onlar gelmeden,onlar varkende sadece ev süpürüldü 1kez silindi..kalabalık ailede büydüğümden alışkınım yani...1 gün gez 2 gün evde oldu,gelinimiz hamile dinlenmiş oldu eşiminde okulda işleri vardı,b,gün mantı yaptı anacım,buzluğada attık 3-4poşet ona kalsa az oldu allahtan un azdı evde:))))
barajda balık,denizler,pikni,k güzeldi yaaa..ve hep beraber onlarla geçen salı burdan çıktık,kayınvalidemlere gitmek istiyolardı yol üzerindeler zaten,,eşiminde 1hafta boşluğu vardı,gittik ziyaretlerini yaptılar..çarşamba onları attık otobüse gittiler.bizde 1haftadır kayınvalidemlerdeydik...görümcem geldi ist.bebek çok hareketlenmiş yeni 5ayı doldu banada aşıksevdim oynadım kokladım çektim içime...içim aktı severken..rabbim tüm isteyenlere tattırısn sağlıkla....yavrum hALA sarılığı var,karaciğer nakli olacak mutlaka
öyle kızlar işte bide szi aklımdaydınız ama orda net yoktueve geldim çanta boşlat,balkon yıka....ayrıca diplomamı aldım kocişim bana geçne hafta cep almıştı bugünde deniz manzarasında keyifle yemek yedik..kahve içtik

senacım annemlerin gelmesinden bizim kayınvalidemelre gdip gelme süremiz derken tam 15 gündür kilo alıcam diye ödüm kptu 2kişiyken herşey iydi ama pirinç pilav bile yapmadım annemlere alışkanlık olmuş ama dolmalar biber,karalahana etli dolmalar derken pirinçte yedim,tatlılar..bigün mantıda yedim ama çok çabuk doydum önceden 2tabak yerdim misti anacığımın elinden taze taze....kayınvalidemelrdede öyle geçti,piknikte bol ızgara yedim diyet colayla azda lavaş...
keşkekte yedim ohhhh
ve evime geldim bugün adette oldum şişim hala 74üm çok mutluyum 75 çıktım ama adetle atıp artık 73 olayım yaaaaa....enazından almadım ya şükürler olsunnnlistede paylaşıcam artıkkk...

Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızz evlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn

iyiyim canım teşekkür ederim..herrşeyin başı sağlık.inşAllah herşey normale dönerde ilacın kesilir beni sollarsın canım..bende iki haftadır öyle kalakaldımöyle bir yapışmışki bu yağlar vücut atamıyor:86::86::86:ama değil iki hafta iki ayda aynı kiloda kalsam vazgeçmemmmmtabiii hep kaptanım ve bu topic sayesindeeee

enginsena sır sülemem bir günde 7 kilo verdiren diyetrica ediyorum beni listenin başarı sırasının en üstüne yazınyok benim tartı da sıcaklardan beyni sulandı sanırım pillerini değiştirdim gene uçmuş..bozuldu ya gene..neyse yenisine bakıcam bakalım. eczanede tartıldım 77.500 gram çıktı..
sabah krep yulaf kepeğiyle yapılmış..lor şekersiz çay
arada ayran
öğlen balık ızgara diyet kola
akşam diyet yoğurt.çay içiyorum bide biri tarhun dedi tarhun çayı yaptım içtim vücuttaki ödemi ve tuzu atıyormuş.kanı sulandıurıp enerji veriyormuş vs vs bi sürü faydası varmış.çorbaların üstüne( yoğurtlu tabi)çok güzel oluyordu.çayıda fena değil..

hoşgeldin kdrcimm ..kilo almaman çok iyi...sen ilahiyat okumuştun değilmi?bende sınava girdim bu sene ilahiyat yazıcam hayırlısı olsun bakalım
Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızz evlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn

hoşgeldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.......burası başka topik.kilo vermeden çıkış yok

HoŞŞBULLDDUUMMMMM BEN 1 AY OLDU İŞE BAŞLADIM PEK DİKKAT EDEMİYORUMM ÇALIŞIPTA SPOR DİYET YAPAN ARKADAS VAR MI BANA YARDIMCI OLSUN BİRDE BENDE O CUBUGU NASIL YAPABILIRIM 72 KG .................................................. 55 ŞEKLİNDEE

Slm kızlar yarın diyetisyen de tartı günüm 15 haziranda 77,4 ile başladım geçen hafta 72,8 çıktım bakalım yarın ne çıkacak köy ekmeğinin üstüne doya doya nutella sürüp yemek istiyorummmm (((69:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…