70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar mrb benide alın aranıza 10 gün sonra nişanım var rejimdeyimmm açlıktan bayılıcam nerdeysee

hoşgeldin cnm..10 gün içinde gözle görülür bir zayıflama formülümüz yok yalnız..bunu bil tatlım..
slm kizlar soyle bir gecmisi gozden gecirdim fark etinizmi barkinim kapsama disinda kalmis yani ceza almis niyeki.......
ebruyla olan yazışmalarından dolayı cnm..yarın 11de banı kalkıyor ama zaten bu akşam muazzez tatile çıktı..yok malesef
hoşgeldin cnm..bebeqini güle güle büyütürsün inş. biz normal beslenerek kilo veriyoruz..biber yaqı yada hapı o tarz şeylere karşıyız..saqlıklı deqil onlar..dengeli beslenerek çok güzel kilolar veriyoruz..sanada tavsiyem bu şekilde kilo vermen..
teşekkür ederim cnm..ben daha başarı hikayemi yazmadım..hedefime ulaşınca yazıcam inşallah..bzi burada birbirimize destek olarak çok güzel kilolar veriyoruz..birbirimizi motive ediyoruz..sende katıl aramıza..
gözünaydın cnm..
hayırlısı olsun cnm sen beqendiysen yeni işini sorun yok..masanda pcnde herşeyinde olur..şimdiden hayırlı olsun..

hoşgeldin cnm..ohh sefan olsun..hakettik yiyip içmeyi gezip eqlenmeyi..bütün kış kilolarımızla mücadele ettik..ödülümüz olsun..bu arada misafirlerin gitmiş Allah kavuştursun cnm..
Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızz evlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn
hoşgeldin cnm..burada aradıqın herşey var..destek motivasyon yardım...çok güzel kilolar verildi bu topikte..aramıza katıl adımını at cnm..hergün menülerini paylaşırsan sana daha kolay yardımcı oluruz..

hoşgeldin cnm..aramıza katılacaksan bildirim günümüz cuma günü..yani yarın nutella yemenin hiç zamanı deqil..cuma günü bildirimini yapıp öyle yemeni tavsiye ederim..

beni de aranıza alın lütfen. evlendikten sonra tam 15-kg. aldım( çok üzgünüm. 1-1,5 yılda alınan kilolar çabuk verilir diyorlar ama bilmiyorum. inşallah verebilirim ben de.

saol cnm.dişçide aslında fazla sıkıntım olmadıda törpülenen dişlerden biri sıkıntı yaptı sadece kaplamalar yerleşti çok şükür işim yok artık dişçide inş.bidaha ylum düşmez :))

kilo konusunda aynen cnm yaa inş.66 yı görürüz ama hiiç ümidim yok inanırmısın bu ara sanki yorgunum sporu aksatıyorum .hastalık egl derken sporu %50 azalttım gibi bu akşamda kız yordu beni yapmadım valla .onu yatırıp koşu bandına çıkayım dedim bende uyumuşum şimdi kalktım artık geçti valla

geçmiş olsun cnm.inşallah düzene girer şeker olayın.bendede kan şekeri düşüşü sık luyor ellerim titriyo vss ama sanırım artık düzeldi gibi bende senin gibi ayarlıyorum ama sen şeker hastasısın tabii acil şifalar dilerim

hayırlı olsun işin cnm.darısı benimde ve isteyenlerin başına diyelim.umarım çok memnun kalırsın .

beni de aranıza alın lütfen. evlendikten sonra tam 15-kg. aldım( çok üzgünüm. 1-1,5 yılda alınan kilolar çabuk verilir diyorlar ama bilmiyorum. inşallah verebilirim ben de.

öncelikle hoşgeldin.

çoğu kadının evlendikten sonra yaptığı hatayı yapmışsın güzelim.((( inşallah çabucak verirsin neyseki kendine gelip silkelenmişsin hemen dzene gir bizden ayrılma spor yap diete başla ve gönder kiloları hemen çöpeee

Son düzenleme:
Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızz evlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn

hoşgeldiniz kızlar

umarımm ne tatlı böyle bir anı :109: şu halime bakılırsa pek ulaşmam mümkün olmayacak o hedefe ablacığım net bir tarih de yok. en geç bir seneye olacak. pat diye olabilir de.. acaba kendime net bir tarih belirlesem o tarihe kadar şu kiloya ineceğim desem ama ben çok hırstan hoşlanmam of abla ben ne yapacağım? erken tarih yıldırım nikahı gibi olsun istemiyoruz elimiz ayağımız dolanmasın diye. hem benim çeyizim yok çeyiz yapmalıyım. bizim nişan tarihi birden bir akşam telefonda belirledi aileler, bir hafta sonra nişanımız oldu. ben başka şehirde çalışıyorum biriciğim başka şehirde ne çektik o alişverişi akşam yol gelip ikimiz yaptık bi de kendi üst başımızı sonra akşam yine dön sabah işe git. bir hafta ne yaşadığımızı biz biliriz düğün de öyle olsun istemiyoruz. ama çok da özlüyoruz birbirimizi üç ayda falan ben veremem herhalde bu kadar kiloyu ya da bir sene içinde verip çoktan almaya başlarım bile of tatlı dertler değil mi bunlar???

Merhaba kızlar...
uyku tutmadı geleyim yazayım dedim..
Çok yoğun geçen günler...
İş eş ev çocuklar...

Kilo bildirimi yapamayacağım artık...
Aslında canım acayip sıkkın...
1 aydır leyla gibiyim...

Ara ara gelip yazarım...
Yazdıklarınızı okurum çıtırlar...

günaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..

verirsin cnm merak etme..ben 10 yıllık kilomu verdim sen 1 yılda aldıqınımı veremiceksin..azimli ve kararlı ol gerisi kolay..burdan ayrılma menülerini paylaş inceleyip yorumlayalım..bu arada listeye gireceksen kilo çizelgeni yapman gerekiyor..bu arada hoşgeldin..

Son düzenleme:
:92: öncelikle herkese günaydınnnnn:92:

inş hersey yolunda gider canımmm, hayırlı olsun yeni işin, bol kazanclar

hayırdır canımmmmm:26: derdını soylemeyen derman bulamazmışşş, nıye sıkkın bu kadar canın :26: yapabılecegımız bısı var mıııııııı

canım nacızane fıkrımı solemek ıstıyorummm, tatıle cıkmak yerıne evde kalsanız olmaz mıı, çocugunda yerlesık olarak derslerıne agırlık verse :26: hangı dersten kaldıgını bılmıyorum ama tatıl harcamaları yerıne belkı sınav zamanına kadar ozel ders fılan alırsa hersey yoluna gırer, sonucta bı senelık bı kayıp ıhtımalı var karsımızda, tatıle her zaman gıdılırrr, yıne de evdekı durumları bılmedıgım ıcın en ıyı kararı sız verırsınız bu benım nacızane fıkrım :44: :44:

günaydın kızlar nasılsınız
sempatik hayırlı olsun canım iş bulmana çok sevindim bir masam bile yok anlıyormusun hadi gülümsebak Allah bi kapı kapatır birini açar hayırlısı olsun tekrardan

sena sende üzülme canım herşeyde bir hayır vardır geçer inşallah kızın sınıfını

ayşebahar senin canın niye sıkkın neden bildirim yapmıyorsun ne güzel sizin listedeki verdiğiniz kilolara bakıp gaza geliyorduk sen bildirim yap yap bize yarasın:))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz doğru yerdesiniz
arkadaşlar dünkü mönümü yazim ben baktımda dün sadece dondurma yemişim yemek yemedim ekmek yemedim canım sıcakta bişey istemedi saçma oldu bilşiyorum ama dondurmayla günü geçirdirdim arada yoğurt yemişim bide kayısı bunları es geçmeyeyim şöle bi düzene sokamadım hhastalandığımdan beri ama yavaş yavaş olacak inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun
hosgeldın kız
hosgeldın elımızden gelnı yaparız yeterkı payalsımın cok olsun
hayırdır canım Allah kolaylık versın

canım üzülme inşallah gecer tabıkıde ama elınızden gelenı yapın bırlıkte calısın eger sız anlamıyorsanız pelinin dediği gibi dısardan destek alın yanı işin ciddiyetini anlasın kızın ama cok da sıkmadan tabi

hepinize günaydın kızlar havlar cok sıcak artık yaa ankarada bi basıklık var yanı her senekı gibi yakıcı bı sıcak deılde bunaltıcı bir sıcak var hayrı olsun ne dıyelım RAmazanda işimiz zor gibi valla

tek tek yazacaktım ama baktım gereği düşünüldü zaten yazmış, katılıyorum. üşengeçliğin son safhası

evet canım çok haklısın sık sık tartılmak kilo verimini bence durduruyo çünkü insanın aklı hep artıloarda oluyo dikkat ediyim falan diye uğraşırken strese giriyo buda dahada kilo alımına neden oluyo pöff kendimden biliyorum anladım artık 2haftadır hergün sabah tartılıyorum tühh grmlarla gitti oysaki her cuma tartıldığım zaman en azından 1 kilo gidiyodu 1400e kadarda gittiği olmuştu ama bunun etkisi var sanırım eski düzenime döndün ohh be
Kızlar mrb benide alın aranıza 10 gün sonra nişanım var rejimdeyimmm açlıktan bayılıcam nerdeysee
hoşgeldiiinn
hoşgeldiinn canım sende bebişini allah bağışlasın bende ikinci doğumumu yapalı 13ünde 1 yıl olucak ama maşşalah çabuk toparladım sende toparlarsın
hoşgeldiinn sendeee
allah bağışlasın ablacım maşallah allah acılarını göstermesin inşallah
ahanda canım burdan yapıyoruz tam yerini açıverdim
etine dolgunmuş gacıııı
hoşgeldin canım verirsin merak etme bende 2yıllık kilolarımı verdim sende verirsin üzümeee

Son düzenleme:
kızlar günaydıııınnnnn ben dahil olmak üzere çıtır bayanlar ve geleceğin çıtır bayanları hepinize kocaaamaann günaaayddıın aslında tünaydın olayım diyoneyse valla ben çok heycanlı ve meraklıyım 2 haftadır hergün tartılan ben eski düzenime döndüm haftalık tartılmaya tekrardan karar verdim kilo verimi durmuştu grmlarla veriyodum,çünkü hep aklımda artılarım geliyodu bugün dikkat ediyim artık diye strese giriyodum ama artık buhafta çok güzel gidiyo herşeyi gönlümce yiyorum zaman ve miktar önemli tabii,akşam 6-7den sonra bişey yemiyorum suu olursada yeşil çay başka yokk istisnalar kaideyi bozmaz ama arada geç yediklerimde oluyo kociş meyve falan yerken bende onla yiyorum,,işte bakalım buhaftada grmlarla verirsem napcamneyse artıda olmaktan iidir dimiii

triendy seni bu avatarında hürrem karakterine benzeten oldu mu? ben benzettim valla. hoşsun :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…