sevgili sempatik, yeni isin hayirli olsun
Allahim huzur icinde calismani nasip etsin
Kızlar mrb benide alın aranıza 10 gün sonra nişanım var rejimdeyimmm açlıktan bayılıcam nerdeysee
ebruyla olan yazışmalarından dolayı cnm..yarın 11de banı kalkıyor ama zaten bu akşam muazzez tatile çıktı..yok malesefslm kizlar soyle bir gecmisi gozden gecirdim fark etinizmi barkinim kapsama disinda kalmis yani ceza almis niyeki.......
hoşgeldin cnm..bebeqini güle güle büyütürsün inş.merhaba kızlar benide aranzıa alırmısınız
bende kasımda sezeryanla doğum yaptım hamilelkikte sadece 11 kilo aldım doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm amaaaaaaaaaaaaa sonra hızla kilo almaya başladımdoğumdan sonra 58 düşen ben şimdi 70 kiloyum çok mutsuzum çokkk bebeğim daha çok küçük ve bu şehirde tanıdığımızda olmadığı için spora gidemiyorum evdede egzersiz yapamıyorum çünkü bebeğim çok huysuz yaramaz sürekli onunla oynamamı istiyor diyette hiç bana göre değil(((
onun için şimdilik sadece limonlu sıcak suya başladım lisedeykende sıcak suyla 15 kilo vermişdim 8 ayda bakalım şimdi ne yapıcam
kızlar birde biberiye yağı varmış oda çok zayıflatıyormuş duyanınız deneyeniniz oldumu hiç
teşekkür ederim cnm..ben daha başarı hikayemi yazmadım..hedefime ulaşınca yazıcam inşallah..bzi burada birbirimize destek olarak çok güzel kilolar veriyoruz..birbirimizi motive ediyoruz..sende katıl aramıza..ErginSena ne kadar çok kilo vermişsin ben yeniyim daha. Önceleri hep başarı hikayelerini okuyordum aslında Şubattan beri kilo vermeye çalışıyorum bende şok diyet yapıyorum sonrasında sıkılıyorum bırakıyorum o dönemde en fazla 1 kilosunu geri alıyorum. Böyle yapa yapa 9 kilo verdim. Tabi daha çok vermem gerek inş. sizler gibi olabilirim. Azminize hayran kaldım..
gözünaydın cnm..slm kızlar ben geldim herşey yolunda accık rahatsızdım ama geçti çok şükür.erken regl oldum bu aya biraz korktum bişii var diye ama dr gittim herşey yolunda erken olmuşsun accıkta iltihap var dedi yumurtalıklarda vss ilaç kullanıyom nasıl olduysa işteneyse yani ok herşey.
diete devam.gerçi bugün dışardaydım .dişçiye gittim öğle paydosunda bi dürüm çiköfte yedim onun dışında herşey düzene göre:)
bu arada sabah 67.1 gördüm tartıda
hayırlısı olsun cnm sen beqendiysen yeni işini sorun yok..masanda pcnde herşeyinde olur..şimdiden hayırlı olsun..kızlaaarrr
geçmişe bi göz attım geldim
bugün ilk iş günümdü
fena değildi ama daha masam bilgisayarım falan yok
işin işleyişine bakıyorum şimdilik
bakalım ok derlerse pazartesi günü anca kendi masam olacak
ösledimmmm sizleri yaaaaaben geldimmmm...evet zerra ve arcak demiş belenaycım...annem,babam ve gelinimiz geldi,erkek kardeşim yurtdışnda oyüzden...
evet kdrin misafiri vardı ve onlarla nerdeyse 9 gün gezdi oturdu,yedi içti,işi hiçççç bitmedi evde 5 kişi olunca ama ben seviyorum ya kalabalığı ohh evim dağıldı toparlandı baya büyük temzilik yapmıştım onlar gelmeden,onlar varkende sadece ev süpürüldü 1kez silindi..kalabalık ailede büydüğümden alışkınım yani...1 gün gez 2 gün evde oldu,gelinimiz hamile dinlenmiş oldu eşiminde okulda işleri vardı,b,gün mantı yaptı anacım,buzluğada attık 3-4poşet ona kalsa az oldu allahtan un azdı evde:))))
barajda balık,denizler,pikni,k güzeldi yaaa..ve hep beraber onlarla geçen salı burdan çıktık,kayınvalidemlere gitmek istiyolardı yol üzerindeler zaten,,eşiminde 1hafta boşluğu vardı,gittik ziyaretlerini yaptılar..çarşamba onları attık otobüse gittiler.bizde 1haftadır kayınvalidemlerdeydik...görümcem geldi ist.bebek çok hareketlenmiş yeni 5ayı doldu banada aşıksevdim oynadım kokladım çektim içime...içim aktı severken..rabbim tüm isteyenlere tattırısn sağlıkla....yavrum hALA sarılığı var,karaciğer nakli olacak mutlaka
öyle kızlar işte bide szi aklımdaydınız ama orda net yoktueve geldim çanta boşlat,balkon yıka....ayrıca diplomamı aldım kocişim bana geçne hafta cep almıştı bugünde deniz manzarasında keyifle yemek yedik..kahve içtik
hoşgeldin cnm..ohh sefan olsun..hakettik yiyip içmeyi gezip eqlenmeyi..bütün kış kilolarımızla mücadele ettik..ödülümüz olsun..bu arada misafirlerin gitmiş Allah kavuştursun cnm..senacım annemlerin gelmesinden bizim kayınvalidemelre gdip gelme süremiz derken tam 15 gündür kilo alıcam diye ödüm kptu 2kişiyken herşey iydi ama pirinç pilav bile yapmadım annemlere alışkanlık olmuş ama dolmalar biber,karalahana etli dolmalar derken pirinçte yedim,tatlılar..bigün mantıda yedim ama çok çabuk doydum önceden 2tabak yerdim misti anacığımın elinden taze taze....kayınvalidemelrdede öyle geçti,piknikte bol ızgara yedim diyet colayla azda lavaş...
keşkekte yedim ohhhh
ve evime geldim bugün adette oldum şişim hala 74üm çok mutluyum 75 çıktım ama adetle atıp artık 73 olayım yaaaaa....enazından almadım ya şükürler olsunnnlistede paylaşıcam artıkkk...
hoşgeldin cnm..burada aradıqın herşey var..destek motivasyon yardım...çok güzel kilolar verildi bu topikte..aramıza katıl adımını at cnm..hergün menülerini paylaşırsan sana daha kolay yardımcı oluruz..Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızzevlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn
Slm kızlar yarın diyetisyen de tartı günüm 15 haziranda 77,4 ile başladım geçen hafta 72,8 çıktım bakalım yarın ne çıkacak köy ekmeğinin üstüne doya doya nutella sürüp yemek istiyorummmm((( 69:
geçmiş olsun canım.diş tedavisde çok zor ben 7 sene önce 5-6 tane kaplama yaptırmıştım da şimdi dişçinin önünden geçerken bile dişi küçültürken matkp gibi ses çıkıyorya o sesgeliyor kulağıma.....
negüzel 67.1 görmüşsün.daha önceden söylemiştim hatırlarsan ben seni rakibem seçmiştim kendi kendime.kilolar ve hedef yakın olunca yani.ben son 3 gün çok kötü gittim çok yedim ama bu cuma 66 yı bereber görürüz inşallah papatyam..
Ne güzel zayifliyorsunuz ,
ben yavas yavas zayiflama ümitlerimi kaybetmeye basladim
ben seker hastasiyim , aniden seker düsüklügü yasiyorum,
dün gece 12 de aniden sekerim düstü ,bal yemek zorunda kaldim , ekmek yememek icin
biraz öncede yine ani düsüs yasadim , karpuz yedim olmadi üzerine kesme seker yedim
biraz ac kalsam yada spor yapsam düsüs yasiyorum
kızlaaarrr
bugün ilk iş günümdü
beni de aranıza alın lütfen. evlendikten sonra tam 15-kg. aldım( çok üzgünüm. 1-1,5 yılda alınan kilolar çabuk verilir diyorlar ama bilmiyorum. inşallah verebilirim ben de.
Ben 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızzevlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn
Slm kızlar yarın diyetisyen de tartı günüm 15 haziranda 77,4 ile başladım geçen hafta 72,8 çıktım bakalım yarın ne çıkacak köy ekmeğinin üstüne doya doya nutella sürüp yemek istiyorummmm((( 69:
hoşgeldiniz kızlarbeni de aranıza alın lütfen. evlendikten sonra tam 15-kg. aldım( çok üzgünüm. 1-1,5 yılda alınan kilolar çabuk verilir diyorlar ama bilmiyorum. inşallah verebilirim ben de.
iyi aksamlar tazeler
Sevgili zerra ben burdayken ben ablanizim deme , cünkü bendeniz 36+11 yasindayim.
21 yasinda oglum ,14 ve 12,5 yasindada iki kizim var (Allah bagislarsa)
qivicigim bende yillar yillar yillar önce 38 beden gelinlik giyecegim dedim ve 69 kilodan 54 kiloya 3 ayda düstüm.
o zamanlar spor salonlarida yoktu evde deli gibi ip atliyordum.
Sakin ümitsizlige düsme , sende basarirsin.
beni de aranıza alın lütfen. evlendikten sonra tam 15-kg. aldım( çok üzgünüm. 1-1,5 yılda alınan kilolar çabuk verilir diyorlar ama bilmiyorum. inşallah verebilirim ben de.
kızlaaarrr
bugün ilk iş günümdü
Merhaba kızlar...
uyku tutmadı geleyim yazayım dedim..
Çok yoğun geçen günler...
İş eş ev çocuklar...
Kilo bildirimi yapamayacağım artık...
Aslında canım acayip sıkkın...
1 aydır leyla gibiyim...
Ara ara gelip yazarım...
Yazdıklarınızı okurum çıtırlar...
günaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..
verirsin cnm merak etme..ben 10 yıllık kilomu verdim sen 1 yılda aldıqınımı veremiceksin..azimli ve kararlı ol gerisi kolay..burdan ayrılma menülerini paylaş inceleyip yorumlayalım..bu arada listeye gireceksen kilo çizelgeni yapman gerekiyor..bu arada hoşgeldin..
canım hakkında hayırlısı olsunkızlaaarrr
bugün ilk iş günümdü
hosgeldın kızösledimmmm sizleri yaaaaaben geldimmmm...evet zerra ve arcak demiş belenaycım...annem,babam ve gelinimiz geldi,erkek kardeşim yurtdışnda oyüzden...
evet kdrin misafiri vardı ve onlarla nerdeyse 9 gün gezdi oturdu,yedi içti,işi hiçççç bitmedi evde 5 kişi olunca ama ben seviyorum ya kalabalığı ohh evim dağıldı toparlandı baya büyük temzilik yapmıştım onlar gelmeden,onlar varkende sadece ev süpürüldü 1kez silindi..kalabalık ailede büydüğümden alışkınım yani...1 gün gez 2 gün evde oldu,gelinimiz hamile dinlenmiş oldu eşiminde okulda işleri vardı,b,gün mantı yaptı anacım,buzluğada attık 3-4poşet ona kalsa az oldu allahtan un azdı evde:))))
barajda balık,denizler,pikni,k güzeldi yaaa..ve hep beraber onlarla geçen salı burdan çıktık,kayınvalidemlere gitmek istiyolardı yol üzerindeler zaten,,eşiminde 1hafta boşluğu vardı,gittik ziyaretlerini yaptılar..çarşamba onları attık otobüse gittiler.bizde 1haftadır kayınvalidemlerdeydik...görümcem geldi ist.bebek çok hareketlenmiş yeni 5ayı doldu banada aşıksevdim oynadım kokladım çektim içime...içim aktı severken..rabbim tüm isteyenlere tattırısn sağlıkla....yavrum hALA sarılığı var,karaciğer nakli olacak mutlaka
öyle kızlar işte bide szi aklımdaydınız ama orda net yoktueve geldim çanta boşlat,balkon yıka....ayrıca diplomamı aldım kocişim bana geçne hafta cep almıştı bugünde deniz manzarasında keyifle yemek yedik..kahve içtik
hosgeldın elımızden gelnı yaparız yeterkı payalsımın cok olsunBen 72 kilo bir hatunummmm benidee aranızAA alırmısınızzevlendikten sonra 10 kilo aldımm saglıklı ve fit görunumume kavusmak istiyorummm banaa yardım edin lütfeeennnn
hayırdır canım Allah kolaylık versınMerhaba kızlar...
uyku tutmadı geleyim yazayım dedim..
Çok yoğun geçen günler...
İş eş ev çocuklar...
Kilo bildirimi yapamayacağım artık...
Aslında canım acayip sıkkın...
1 aydır leyla gibiyim...
Ara ara gelip yazarım...
Yazdıklarınızı okurum çıtırlar...
günaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..
verirsin cnm merak etme..ben 10 yıllık kilomu verdim sen 1 yılda aldıqınımı veremiceksin..azimli ve kararlı ol gerisi kolay..burdan ayrılma menülerini paylaş inceleyip yorumlayalım..bu arada listeye gireceksen kilo çizelgeni yapman gerekiyor..bu arada hoşgeldin..
:92: öncelikle herkese günaydınnnnn:92:
inş hersey yolunda gider canımmm, hayırlı olsun yeni işin, bol kazanclar
hayırdır canımmmmm:26: derdını soylemeyen derman bulamazmışşş, nıye sıkkın bu kadar canın :26: yapabılecegımız bısı var mıııııııı
canım nacızane fıkrımı solemek ıstıyorummm, tatıle cıkmak yerıne evde kalsanız olmaz mıı, çocugunda yerlesık olarak derslerıne agırlık verse :26: hangı dersten kaldıgını bılmıyorum ama tatıl harcamaları yerıne belkı sınav zamanına kadar ozel ders fılan alırsa hersey yoluna gırer, sonucta bı senelık bı kayıp ıhtımalı var karsımızda, tatıle her zaman gıdılırrr, yıne de evdekı durumları bılmedıgım ıcın en ıyı kararı sız verırsınız bu benım nacızane fıkrım :44: :44:
evet canım çok haklısın sık sık tartılmak kilo verimini bence durduruyo çünkü insanın aklı hep artıloarda oluyo dikkat ediyim falan diye uğraşırken strese giriyo buda dahada kilo alımına neden oluyo pöff kendimden biliyorum anladım artık 2haftadır hergün sabah tartılıyorum tühh grmlarla gitti oysaki her cuma tartıldığım zaman en azından 1 kilo gidiyodu 1400e kadarda gittiği olmuştu ama bunun etkisi var sanırım eski düzenime döndün ohh benası kilo verememişsin bence süper.hatta çok bile vermişsin 3 günde 3 kilo ama su kaybıdır sanırım.en sağlıklısı haftada 1 kilo .yoksa vücut metabolizman bozulur.arada vücut duraklama devresine girer direnç kiloları vardır.bu aşamada yapılacak sık sık tartılmayın.ve yaptığınız diyete devam.ama tabi sağlıklı bi metotla diyet vermenizde önemli...direnci kırdıktan sonra gene gidiyor hızla canınızı sıkmayın yani ..
devammmm...
hoşgeldiiinnKızlar mrb benide alın aranıza 10 gün sonra nişanım var rejimdeyimmm açlıktan bayılıcam nerdeysee
merhaba kızlar benide aranzıa alırmısınız
bende kasımda sezeryanla doğum yaptım hamilelkikte sadece 11 kilo aldım doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm amaaaaaaaaaaaaa sonra hızla kilo almaya başladımdoğumdan sonra 58 düşen ben şimdi 70 kiloyum çok mutsuzum çokkk bebeğim daha çok küçük ve bu şehirde tanıdığımızda olmadığı için spora gidemiyorum evdede egzersiz yapamıyorum çünkü bebeğim çok huysuz yaramaz sürekli onunla oynamamı istiyor diyette hiç bana göre değil(((
onun için şimdilik sadece limonlu sıcak suya başladım lisedeykende sıcak suyla 15 kilo vermişdim 8 ayda bakalım şimdi ne yapıcam
kızlar birde biberiye yağı varmış oda çok zayıflatıyormuş duyanınız deneyeniniz oldumu hiç
hoşgeldiinn sendeeeErginSena ne kadar çok kilo vermişsin ben yeniyim daha. Önceleri hep başarı hikayelerini okuyordum aslında Şubattan beri kilo vermeye çalışıyorum bende şok diyet yapıyorum sonrasında sıkılıyorum bırakıyorum o dönemde en fazla 1 kilosunu geri alıyorum. Böyle yapa yapa 9 kilo verdim. Tabi daha çok vermem gerek inş. sizler gibi olabilirim. Azminize hayran kaldım..
allah bağışlasın ablacım maşallah allah acılarını göstermesin inşallahben ablanızım canım. ağustosa 37 olucam.kızım 12 oğlum 10.5 yaşında .tekne kazıntım da 8 aaylık. 30 uma kadar yaş almak beni çok korkuturdu.sonra alıştım yaşımın tadını çıkarıyorum....
ahanda canım burdan yapıyoruz tam yerini açıverdimHoŞŞBULLDDUUMMMMMBEN 1 AY OLDU İŞE BAŞLADIM PEK DİKKAT EDEMİYORUMM ÇALIŞIPTA SPOR DİYET YAPAN ARKADAS VAR MI BANA YARDIMCI OLSUN BİRDE BENDE O CUBUGU NASIL YAPABILIRIM 72 KG .................................................. 55 ŞEKLİNDEE
etine dolgunmuş gacııııBu da geçen yaz 72-73 belkide 75 kilo civarındayken valla tam hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 223057 Eki Görüntüle 223058 Eki Görüntüle 223059 Eki Görüntüle 223060 Eki Görüntüle 223061 Eki Görüntüle 223062 Eki Görüntüle 223063
İBRET-İ ALEM OLSUN, yerseniz aynen böyle olursunuz benim gibitam diyetinizi bozacakken ya da kaçamak yapacakken bu fotoğraflar, özellikle ayıcık yazanlar aklınıza gelsin
hoşgeldin canım verirsin merak etme bende 2yıllık kilolarımı verdim sende verirsin üzümeeebeni de aranıza alın lütfen. evlendikten sonra tam 15-kg. aldım( çok üzgünüm. 1-1,5 yılda alınan kilolar çabuk verilir diyorlar ama bilmiyorum. inşallah verebilirim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?