hepinize günaydın kızlar havlar cok sıcak artık yaa ankarada bi basıklık var yanı her senekı gibi yakıcı bı sıcak deılde bunaltıcı bir sıcak var hayrı olsun ne dıyelım RAmazanda işimiz zor gibi valla
tek tek yazacaktım ama baktım gereği düşünüldü zaten yazmış, katılıyorum. üşengeçliğin son safhası
diyetisyenden geliyorum
77,4
baslangıc 15 hazıran
72 :))))) 12 temmuz
toplam 5,4 ve 4,7 si yağğğğğ
diyetisyenden geliyorum
77,4
baslangıc 15 hazıran
ay valllaaa hava cok bunaltıcı dimiiii, tek bana oyle gelmıyoooo :26: herkes sıcak sıcak dıyo ama bana da sıcaktan cok bunaltıcı gelıyoooo, bı de hala faranjıtım bogazım dolu nefes almakta zaten güçlük cekiyorum bi de uzerınde bu havalar benı delı edıyooo
harbı üşengeclıgın son safhasıııııben de oyleyım ya, nolcak bızım bu halımızzzz demek ıstıyorummmm bu kadarı havalrdan kanaklı sanırım, bu aksam spor var, hıc gıdesım yok, sabah spor cantasını elime aldım, kocişe zarf attım ben bu aksam spora gıtmıycem galıba hıc canım ıstemıyo dıyeee, demez olaydımmmmm, dır dır dır konustuuuuu ter atınca rahatlıyomuşummm da, spor ıyı gelırmıste, pazar gunu degıtmemısım de, yaz geldı dıye aksatmamalıymısımmm da, oooooooooooof bın pişman oldummmmm, kööös kösss spor cantamıda aldım işe geldımmmm
diyetisyenden geliyorum
77,4
baslangıc 15 hazıran
diyetisyenden geliyorum
77,4
baslangıc 15 hazıran
öylee benim eşimde sana iyi geliyor der durur..sanırım o aralar ona pek sarmıyorumda ondan...
naber canım..tatil yaptınmı...ankaramda yanıyomuş varya samsunda acaip ve nemde varrrr....allahtan annemelr ankra havasına alışkın ya geöen hafta bıurası ılıktı hatta nem yoktu serin serin gezdik oturduk bu hafta olsalardı duramazlardı...
of süper yaalisteni bekiyoruz neler yaptınız
yok canım ya ne tatılı, bızımkısı anca agustostaaa, ofiste tam gaz devam ediyoruz bız calısma hayatınaaaa :126:
ankara bunaltıcı gercektendeeee ve ben bu bunaltıcı hava da bı de faranjıtım19 mayısta gıttık bızde samsunaaa, bı gece kaldım ıkı gun dolandık, sahılde faytona bındık, teleferığe bındık, rus pazarını gezdık, bandırma gemısı kapanmıstı etrafında dolandık, ben begendım guzel bı yer
toprağım...biz hızlı veremyenler hemende atlıyoruz napalım değilminasılsın...nasıl gidyor iişler...ben evimdeyim ve iş yapasım yok...annemler varken eve bakamaıdm sonraDA onlarla çıktık dün eve geldik..rehavet var bende bide adetim biyandan... ama sabah çilek reçeli yaptım yaaaa.. tabi kıvam olmuşmu diye baktım tadına bikaç kere tabağa alıp...iyiki çok reçel yapmıyom bu sayede oldumu diye baakrken kilo alırım..yoksaa reçel normalde çok yemem..vişne ekşi hoşuma giderde...şekersiz çay sayesinde tatlılardan soğudum tabi dondurma ve sütlüler hariç.....
bizde gelenelri eşi,mle gzediriyoruz işte oraları ve daha fazlasını ....amisos tepesinde dün oturduk eşimle...bana diploma hediyesi yemek yedirecekti ama ağır bişey yemek istemedim günlerdir ailelerimizle dolmalr ,pidelr,ızgraalr oldu zaten..hem evimin yoluna düşünce diyet tam buldu beni...
bende ton balıklı salata yedim...kahvemide içtim ohhhh..deniz manzarasında..orda öyel oturup denize atsaydım dertlerimieşim samsun hayranı bende çok seviyorum artık....6yıldır burdayım....eylülde olacak 6 yılımız yaaa
aynı bildiğin gibiyim çalışıyom iş-ev-cocuk-koca dörtgenindekılomda 3 aydır değişme yok 67-68 arasıyım hep bunada şükür diyim almayım da ama bugun eşime dedim aksama evdeki koşu bandını hazırla bundan sonra bi şekilde yürüyecem gecede olsa dedim kılo veremıyom barı su göbek fılan toparlansın azcık vücudum sıkılassın .pers cuma da ıns oruclu gecırmek ıstıyom bakalım
baya olmuş artık samsunlu olmuşsun senbu arada kac kılo oldun canım sennnn, gıttı mı baya kılocuklar arzuya da aynı soruyu soracagımmm bıldırımsız fılan nası gıdıyooooo, ınsan koyvermıyo muuuu :44:
amisosun adı aklıma gelmemıştı, telefrıkle oraya cıktık, orda çektıgım bı foto eklıyım durrr yolu düşen ugrasınnnEki Görüntüle 223438
olduk canım 24 sene ankarada yaşasamda....yani benim spor haziran 18de bitti,1hafta temzilik yaptım,sonra annemler geldi,1haftada kaynanamdaydık....ahhh
pelincim veremeyince bildirimde yapamadım..dedim ya takıldım 74e bunada zar zor indim bozulmuş vucüt,hormonlar duman olmuş....spora yeniden başlıycam bugün sancım var diye sabah yapamadım evde...akşmlarıda brini bulsam yanıma yürüsem eşim gıcık yürümez benle
..ama yazın düzen olmuyoki aha yarın akşam ve cuma akşamı kına var,sünnet var.
.haftaya da belki kızkardeşim eşiyle antepten gelebilir..bu yaz eşimin okulda işi bitmedi bende misafir ağırlıyomolsun gezeriz işteee..samsunu bidaha...aslında amasra,bartın taraflaırnı düşünüyoz yada trabzon tarafını gelsinler bakalımda....
buyursun gelsinler samsunu merak edenler...gezilcek yer...olmasa biz eşimle burda bu yaz misafir gezdiririzznasıl öğretman anlamadım 1ay tam tatil yok ,sınavlar btti şimdide staj takibi..amann çok oluncada çok kalıyoz aillerde oda sıkıyor..şöle başbaşa olucakki...
tebrikler....bende 2 sene önce sporsuz sadece evde 2haftada 2kilo verdim diyetisyenle..sonra bıraktım ama listeler sahiden kilo verdiriyor...ama bizamn sonra bana sıkıcı geliyor..ben ayda 3kiloyada razıyım nerde.....meto yavaş..bağırsak kronik bozuk...bende hormonlar atılıacak....zor işim zor...hızlanmıyor birazda fazla azim yok aslında çoookk istiyorummm ama öle işte.....
devam et..negüzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?