bende aynen senın gibi düşünüyordum ama yok öyle değilmiş hatta ben metebolizmamı o kadar bozmuştum ki şok diyetler,zayıflama ilaçları, saçma sapan bana uymayan diyetler . diyetisyenın en buyuk faydası hanı o belli bir zayıflama yaşayınca bırden herseye saldırırsın yeme tatlı krizleri işte bunlar yok oldu bende ben son 4 senedır 74 ü çok az gördüm zayıflayamıyrdum ama şimdi gidiyor :))) ve bu hafta menümde mantı bıle var
Pelincim kılo durumunu sormussuncanımben alıstım artık tamam dıyet yapmıyom dıyom yıycem dıyom bu sefer kılo alma korkusu basıyor 2 gün yesem 3 gün dıkkat edıyom ve bu sekılde ne alıyom ne verıyom yanı otomatıge baglandım yanı kendımı koyverme olmuyo evde bozluyo benım iş yerind eaynı devam saglıklı beslenmye ekmek fılan tatlı almıyorum ısyerınde o sekılde dengelemeye calısıyorum yani boyle bı düzensiz düzen oluştu bende anlıycagın
kdr bende geldım samsuna 10 yıl önce ünv deydım yurtta aynı odadan 2 arkadas vardı onlar götürdü gezdirdi cok begendım bende ama o tepeye gıtmedık bafraya fılan gıttık göl kenarında balık yedık fılan güzeldi 4 gün kaldım
o tepe samsunda..ooo bafra..haaa... baraja gitrmişiniz annemlerle balık yedik ohh afiyetle..yine gelirsen haber ver ağırlarım seni...
tatıllerde tabıkı aılelerde gorüşceksın, herkesın gönlü olacak ama eşinle başbaşa vakıt gecırmek de cok onemlı; belkı de boylesı daha ıyı olmuş bırbırnızle zaman gecırın bol bolaltınızda araba varsa ve maddı oalrak sızı sıkıntıya sokmayacaksa atlayın boşluklarda kaçın bıraz, aman hep yanyanayız zaten denilmemesi lazım, herkes bırbıryle zaman gecıyo onemlı olan kalıtelı zaman gecırmek, gunluk kosusturmacada bı evın ıcınde herkes hep yanayana cocuklar, buyukler ama cocukların da eşlerınde kalıtelı bırlıkte zaman gecırmeye ıhtıyacı var
yazın düzen konusunda haklısın, düğün dernek dolaşmaktan ben de kac haftasonudur ne yaptıgımı nerde uyudugumu bılmıyorum valladolanıp duruyoruz, ınsanın duzenı bozuluncada olmuyo, yemek duzenım bozuluyo, uyku duzenım bozuluyo sonrada boyle hasta oluyorum işte, bı de ordan orayaa gıderken nereye ne harcadıgımıdabılmıyorum, bu ay bütçe sarsıldı bızde vallaaaaa
tatıllerde tabıkı aılelerde gorüşceksın, herkesın gönlü olacak ama eşinle başbaşa vakıt gecırmek de cok onemlı; belkı de boylesı daha ıyı olmuş bırbırnızle zaman gecırın bol bolaltınızda araba varsa ve maddı oalrak sızı sıkıntıya sokmayacaksa atlayın boşluklarda kaçın bıraz, aman hep yanyanayız zaten denilmemesi lazım, herkes bırbıryle zaman gecıyo onemlı olan kalıtelı zaman gecırmek, gunluk kosusturmacada bı evın ıcınde herkes hep yanayana cocuklar, buyukler ama cocukların da eşlerınde kalıtelı bırlıkte zaman gecırmeye ıhtıyacı var
yazın düzen konusunda haklısın, düğün dernek dolaşmaktan ben de kac haftasonudur ne yaptıgımı nerde uyudugumu bılmıyorum valladolanıp duruyoruz, ınsanın duzenı bozuluncada olmuyo, yemek duzenım bozuluyo, uyku duzenım bozuluyo sonrada boyle hasta oluyorum işte, bı de ordan orayaa gıderken nereye ne harcadıgımıdabılmıyorum, bu ay bütçe sarsıldı bızde vallaaaaa
saol canım ınsallah kısmet bakalım sende gelırsen ank ya beklerım bende
işte benim bıdıklarım,,2 foto var küçükkenki halleri kızım 4aylık oğlum 17 aylıkmıştı maşallah pekte tatlılarmış masumlarmış büyüdükçe gıcıklaşıyorlarmış anladım öteki resimlerde şuanki halleri
Eki Görüntüle 223404 Eki Görüntüle 223405 Eki Görüntüle 223406 Eki Görüntüle 223407 Eki Görüntüle 223408 Eki Görüntüle 223409 Eki Görüntüle 223410 Eki Görüntüle 223411 Eki Görüntüle 223412 Eki Görüntüle 223413 Eki Görüntüle 223414 Eki Görüntüle 223415 Eki Görüntüle 223416 Eki Görüntüle 223417 Eki Görüntüle 223418 Eki Görüntüle 223419 Eki Görüntüle 223420
aynen canım olduuu ama o bana benziyo ben değilahanda burdayım bende öyle dedikleri zaman aa gerçekten benziyomuş dedim şaştım
Eki Görüntüle 223402
o tepe samsunda..ooo bafra..haaa... baraja gitrmişiniz annemlerle balık yedik ohh afiyetle..yine gelirsen haber ver ağırlarım seni...
Canım aynı Hürremsin valla...
Sana Hürrem sultan diyeceğim
Bıdıklarına bayıldım
Ben bir sene Samsun da kaldım...
Vezirköprü ve Havza da kaldım...
Öğretmenliğimin ilk yılları
Taze Çalıkuşuydum bildiğin
Arcakım qivicim belenaycığım...
Neler neler oldu anlatmaya başlasam
Saatlerce burda olmalıyım...
Konuşmalıyız böyle...
Kafam bi duman gerçekten....
Yazacağım kendimi toplayıp ama
Şu düğün ve tatil stresi bir bitse....
ama ama aamaaaaaa ben de sormustum senı, neyın var cnaım demıstım, derdını soylemeyen derman bulamaz, yapabılecegımız bısı var mı demıştimmmmmmm:26: görmedin miii beniiii aysebaharcımmmmm, Allah dermansız dert vermesın dıyorummmm anlatacagın zamanı beklıyorum ben de sabırsızlıkla, ınş yolun agırer hersey, uzme kendını ama bızı de ıhmal etmeeee
işte benim bıdıklarım,,2 foto var küçükkenki halleri kızım 4aylık oğlum 17 aylıkmıştı maşallah pekte tatlılarmış masumlarmış büyüdükçe gıcıklaşıyorlarmış anladım öteki resimlerde şuanki halleri
Eki Görüntüle 223404 Eki Görüntüle 223405 Eki Görüntüle 223406 Eki Görüntüle 223407 Eki Görüntüle 223408 Eki Görüntüle 223409 Eki Görüntüle 223410 Eki Görüntüle 223411 Eki Görüntüle 223412 Eki Görüntüle 223413 Eki Görüntüle 223414 Eki Görüntüle 223415 Eki Görüntüle 223416 Eki Görüntüle 223417 Eki Görüntüle 223418 Eki Görüntüle 223419 Eki Görüntüle 223420
ama ama aamaaaaaa ben de sormustum senı, neyın var cnaım demıstım, derdını soylemeyen derman bulamaz, yapabılecegımız bısı var mı demıştimmmmmmm:26: görmedin miii beniiii aysebaharcımmmmm, Allah dermansız dert vermesın dıyorummmm anlatacagın zamanı beklıyorum ben de sabırsızlıkla, ınş yolun agırer hersey, uzme kendını ama bızı de ıhmal etmeeee
canım umarım hersey kısa zamanda yoluna gırer, burdan az cok bırbırmızı tanıyoruz ve benım kk dan tanıdıgım aysebahar guçlü bı kadın, o yuzden sen ıstedıkten sorna herseyın ustesınden gelebılecegıne ınanıyorum benkk da coklu ozelden msj fılan yazılamıyomu ya, buraya yazamıycaksan kızlarda hep merak edıyolar senın canını bu kadar neyın sıktıgını cunku sen kolay kolay öyle kotuyum fılan dıyen bı ınsan deılsınnn :26:
teşekkürler ablacım valla bana istediğini diyebilirsin hadi izin verdim,,,,,Canım aynı Hürremsin valla...
Sana Hürrem sultan diyeceğim
Bıdıklarına bayıldım
Ben bir sene Samsun da kaldım...
Vezirköprü ve Havza da kaldım...
Öğretmenliğimin ilk yılları
Taze Çalıkuşuydum bildiğin
Arcakım qivicim belenaycığım...
Neler neler oldu anlatmaya başlasam
Saatlerce burda olmalıyım...
Konuşmalıyız böyle...
Kafam bi duman gerçekten....
Yazacağım kendimi toplayıp ama
Şu düğün ve tatil stresi bir bitse....
teşekkür ederim keşke herşey fotolardaki gibi olsalar sessiz sessiz oturup bana baksalar ama şuan bas bas ağlıyolar mama diye hemde ikiside abooowwwwwww ben gidiyorum kafa kalmadı halledip geliyim mamalarııayyyy çok tatlılarr bunları yerim bennn
Canım benim...
Gün gelecek... Toplayacağım kendimi..
Yazacağım...Yazdığımda bana...
Neler yaşadığımı gördüğünde daha iyi anlayacaksın...
Ama şimdi bir nevi kendime terapi yapıyorum..
Bazen umutsuzluğa kapılıyorum...
Geleceğe dair...
Zamanlı zamansız ölüm korkusu...
Çocukları çok düşünüyorum bu aralar...
Çok küçükler..
anlatacağım sorunları sindiremedim daha içime...
düğünde giyeceğim kıyafet vardı ya bi de..
kızkardeşim abla gelin gibi olma dedi..
krem rengi ya benim söz kıyafetim...
biraz alındım... sonra kıyafet bakmaya çıktım..
malesef bulamadım...
Canım benim...
Geleceğe dair...
Çok küçükler..
malesef bulamadım...
üzülme caım herşeyide kafana takıyosun.büyük bir ders olsunda sıkı çalışsın versin.zaten ağustostaki sınavlar daha kolay hatta bu sınavda sorulanlar gibi oluyor iyi çalışsın verir üzülme sengünaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..
aynen canım bende tartıda oynamıyorum ama popişim incelmiş en son ölçtüğüm zamndan buyana 2 cm gitmiş ne ara gitmiş nere gitmiş anlamasımya kızlar ben inceldim sanki bayaa ama kilom değişmiyor sanırım. bu perşembe tartılacağım çok merak ediyorum. tabiiki diyete tam anlamıyla uymuyorum eksik yediğim de fazla yediğim de var. mecbur geç yemek yiyorum ama az yiyorum. ama vermiş olmalıyım yine de.. kaçamaklar dengeler vs. ama ama insanım ben mazotla çalışmıyor ki bünye mecbur yiyeceğiz napalım
kötü niyetle dememştir ablası üzülme.sen bu ara belli çok hassaslaştın bu yüzden dokundu sözleri kardeşinin.benim aldığım elbiseden alsana sende gidip baktınmı hem sade hem şık.iş ortamında bile bi çeketle rahat giyebileceğin bi kıyafet.dün gittim hala vardı.
Canım benim...
Geleceğe dair...
Çok küçükler..
malesef bulamadım...
sen anlatmak ıstedıgınde bız dınlemek ve elımızden geldıgınce derdıne ortak olup cozum bulmaya calısmak ıcın burda olacagız canım, oyuzden saygı duyuyorummm şu anki halıne, tekrar soyluyorum umarım kısa zamanda hersey yoluna girer
elbısene gelınce cok mu agır bı elbıse canım söz elbısen, şimdi soyle bısı var bızım oralardada dugunlerde gelınden baska kımse pek oyle beyazdır krem rengı fılan gıymez ama boyle çok şatafatlı fılan bı elbıse değilse yıne de düşünebılırsın gıbı, bı foto eklesen fılan kızlarda yorum yaparlar hem daha ıyı olur :44: ayrıca sen o vucuda elbıse bulamıyorum dersen bız napalımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?