70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pelincim kılo durumunu sormussuncanımben alıstım artık tamam dıyet yapmıyom dıyom yıycem dıyom bu sefer kılo alma korkusu basıyor 2 gün yesem 3 gün dıkkat edıyom ve bu sekılde ne alıyom ne verıyom yanı otomatıge baglandım yanı kendımı koyverme olmuyo evde bozluyo benım iş yerind eaynı devam saglıklı beslenmye ekmek fılan tatlı almıyorum ısyerınde o sekılde dengelemeye calısıyorum yani boyle bı düzensiz düzen oluştu bende anlıycagın

kdr bende geldım samsuna 10 yıl önce ünv deydım yurtta aynı odadan 2 arkadas vardı onlar götürdü gezdirdi cok begendım bende ama o tepeye gıtmedık bafraya fılan gıttık göl kenarında balık yedık fılan güzeldi 4 gün kaldım

24 haziran cuma 79.1 (DİYETE BAŞLANGIÇ GÜNÜ)
3 temmuz pazar 76.4
4 temmuz pazartesi 76.2
5 temmuz 76
8 temmuz cuma 76.3
10 temmuz pazar 76.2, akşamında ise 75.8 (DUKAN DİYETİNE BAŞLANGIÇ GÜNÜM)
11 temmuz pazartesi 75.3
12 temmuz salı 75.1 (BUGÜN)

TOPLAMDA 19 GÜNDE 4 KİLO verdim.

Dukandan önce lahana çorbası diyeti yapıp 2-2.5 kilo da öyle vermiştim

ben çokta şok diyet yapmadım ama arada 5i biryerde ve lahana çorbası ama sadece 1gün dayanabildim..bikerede kiraz diyetiben kilo aldım aldıkça taktım kafaya düşük yaptım,bebek olmadıkça kilo aldım tedavi oldum şiştim verdim aldım derken hep böyle geçti...ocakta spora gittim,şubat mart tedavi tüpte hormon yüklendim kilo almadım hemen ama vücut bzozuld,yani dengeszi hormonlarım..
..acele mayıs haziranda 2ay spora gittim.çabam çok bence ve ben çok şeyide değiştirdim dahada değişecek yeme düzenüm bakalım...benimde geçn hafta menümd emantı vardı annem sayesindeama menünü yaz tabi kişseldir mutlka yinede yaz..ben 2yıl önceki listememi başlasam ozaman 79um nerdeyse şimdi 74..şükür napıyım artık...eşimden dolayıda düzenim yok şimdied tatil deyip sabh çok uyuyor ve ben kahvaltımı tek yapmak istemiyorum..öyle işte...

o tepe samsunda..ooo bafra..haaa... baraja gitrmişiniz annemlerle balık yedik ohh afiyetle..yine gelirsen haber ver ağırlarım seni...

eşimin ailesi daha yakın arabamızla 1.5 saatti biraz geçiyor...yaz haricinde gidiyoruz..annemlerede düğün oldu geçensen 2ay arayla kardeşlerimin hep ordaydım..busene tüp bebekiçin 2ay kaldım...bencede hep yanyanayız denilmemeli..ailelerin yanında kocama hasret kalıyom hele onun annesigilde hep dışarıda hep arkdaşlarıyla..zaten burdada böyle erkek erkeğe geziyolar...ankarada çok çevresi yok ama ben onu bırakıp arkdaşlaırmla çok görüşemem görüş diyor ama...işte eşim özgür bırak beni sende özgür ol diyor bana ama bende birlikteliğe önem veriyorum bilmiyom yaa...inş farklı bi tatil yaparız küçük anlar bile bana yetiyor inanki...
nerdeyse 15 gündür kalabalıktan görüşemedik sadece uyurken oda öyle işte herkes yorgun konuşcak an bile yok yoksa ben yatakta konuşmaya bayılıyorumda...
eşimide evimide özlemişim ohh beee..
geçmiş olsun..benimde dilimin yanına ta boğazıma kadar yara şişmiş..su bile acıtıyor biyandan adet kanamsı sancısı..bunada hamdolsun....yeme düzenime baştan başlıycam kalmadı saat düzenide artık...

eşimin ailesi daha yakın arabamızla 1.5 saatti biraz geçiyor...yaz haricinde gidiyoruz..annemlerede düğün oldu geçensen 2ay arayla kardeşlerimin hep ordaydım..busene tüp bebekiçin 2ay kaldım...bencede hep yanyanayız denilmemeli..ailelerin yanında kocama hasret kalıyom hele onun annesigilde hep dışarıda hep arkdaşlarıyla..zaten burdada böyle erkek erkeğe geziyolar...ankarada çok çevresi yok ama ben onu bırakıp arkdaşlaırmla çok görüşemem görüş diyor ama...işte eşim özgür bırak beni sende özgür ol diyor bana ama bende birlikteliğe önem veriyorum bilmiyom yaa...inş farklı bi tatil yaparız küçük anlar bile bana yetiyor inanki...
nerdeyse 15 gündür kalabalıktan görüşemedik sadece uyurken oda öyle işte herkes yorgun konuşcak an bile yok yoksa ben yatakta konuşmaya bayılıyorumda...
eşimide evimide özlemişim ohh beee..
geçmiş olsun..benimde dilimin yanına ta boğazıma kadar yara şişmiş..su bile acıtıyor biyandan adet kanamsı sancısı..bunada hamdolsun....yeme düzenime baştan başlıycam kalmadı saat düzenide artık...

saol canım ınsallah kısmet bakalım sende gelırsen ank ya beklerım bende

haftya kızkardeşimle eşi buraya gelirse onlar ank.gelicek burdan onlara takılabilirim,buraya gelen gelinimizn eşi yurtdışında..kardeşim 1aylığına gelicek geçen yaz gördüm enson..onun içn gelicem sırf..eşimin işi var ya beni almaya gelir bilmiyom artık..yalnız yakılırım kızkardeşimde eşini postalarsa daha zevkli olur gezer tozarız ankarada benim işim belli olmaz sanada gelirim...kız kardeşim bi çılgındır zaten...

aynen canım olduuu ama o bana benziyo ben değil ahanda burdayım bende öyle dedikleri zaman aa gerçekten benziyomuş dedim şaştım
Eki Görüntüle 223402

Canım aynı Hürremsin valla...
Sana Hürrem sultan diyeceğim

Bıdıklarına bayıldım

o tepe samsunda..ooo bafra..haaa... baraja gitrmişiniz annemlerle balık yedik ohh afiyetle..yine gelirsen haber ver ağırlarım seni...

Ben bir sene Samsun da kaldım...
Vezirköprü ve Havza da kaldım...
Öğretmenliğimin ilk yılları
Taze Çalıkuşuydum bildiğin

Arcakım qivicim belenaycığım...
Neler neler oldu anlatmaya başlasam
Saatlerce burda olmalıyım...
Konuşmalıyız böyle...
Kafam bi duman gerçekten....
Yazacağım kendimi toplayıp ama
Şu düğün ve tatil stresi bir bitse....

slm millet dışarda işlerim vardı yeni geldim anam beni anacığı dışarda kapı önünde doğurmuş herhalde işler güçler hiç bitmiyo vallaa :))

kardeşlerim geldi az sonra havuza inicez artık akşama belki görüşürük anacım ben nasılsa giremicem anca güneşlenirim accukk

ama ama aamaaaaaa ben de sormustum senı, neyın var cnaım demıstım, derdını soylemeyen derman bulamaz, yapabılecegımız bısı var mı demıştimmmmmmm:26: görmedin miii beniiii aysebaharcımmmmm, Allah dermansız dert vermesın dıyorummmm anlatacagın zamanı beklıyorum ben de sabırsızlıkla, ınş yolun agırer hersey, uzme kendını ama bızı de ıhmal etmeeee

canım benim unutmuşum seni...
fark etmem mi okumam mı...
canım çok üzülüyorum aslında...
ama herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum...
zamana ihtiyacım var biraz sanırım...
sizinle paylaşacağım zaten...
msn leriniz olsaydı....
burda bazen herşeyi yazamıyorum işte

canım umarım hersey kısa zamanda yoluna gırer, burdan az cok bırbırmızı tanıyoruz ve benım kk dan tanıdıgım aysebahar guçlü bı kadın, o yuzden sen ıstedıkten sorna herseyın ustesınden gelebılecegıne ınanıyorum ben kk da coklu ozelden msj fılan yazılamıyomu ya, buraya yazamıycaksan kızlarda hep merak edıyolar senın canını bu kadar neyın sıktıgını cunku sen kolay kolay öyle kotuyum fılan dıyen bı ınsan deılsınnn :26:

Canım benim...
Gün gelecek... Toplayacağım kendimi..
Yazacağım...Yazdığımda bana...
Neler yaşadığımı gördüğünde daha iyi anlayacaksın...
Ama şimdi bir nevi kendime terapi yapıyorum..
Bazen umutsuzluğa kapılıyorum...
Geleceğe dair...
Zamanlı zamansız ölüm korkusu...
Çocukları çok düşünüyorum bu aralar...
Çok küçükler..
anlatacağım sorunları sindiremedim daha içime...

düğünde giyeceğim kıyafet vardı ya bi de..
kızkardeşim abla gelin gibi olma dedi..
krem rengi ya benim söz kıyafetim...
biraz alındım... sonra kıyafet bakmaya çıktım..
malesef bulamadım...

teşekkürler ablacım valla bana istediğini diyebilirsin hadi izin verdim,,,,,
ayyyy çok tatlılarr bunları yerim bennn
teşekkür ederim keşke herşey fotolardaki gibi olsalar sessiz sessiz oturup bana baksalar ama şuan bas bas ağlıyolar mama diye hemde ikiside abooowwwwwww ben gidiyorum kafa kalmadı halledip geliyim mamalarıı

sen anlatmak ıstedıgınde bız dınlemek ve elımızden geldıgınce derdıne ortak olup cozum bulmaya calısmak ıcın burda olacagız canım, oyuzden saygı duyuyorummm şu anki halıne, tekrar soyluyorum umarım kısa zamanda hersey yoluna girer

elbısene gelınce cok mu agır bı elbıse canım söz elbısen, şimdi soyle bısı var bızım oralardada dugunlerde gelınden baska kımse pek oyle beyazdır krem rengı fılan gıymez ama boyle çok şatafatlı fılan bı elbıse değilse yıne de düşünebılırsın gıbı, bı foto eklesen fılan kızlarda yorum yaparlar hem daha ıyı olur :44: ayrıca sen o vucuda elbıse bulamıyorum dersen bız napalımmmmmm

kız kardeşin seni kıskanmıs mı ne

üzülme caım herşeyide kafana takıyosun.büyük bir ders olsunda sıkı çalışsın versin.zaten ağustostaki sınavlar daha kolay hatta bu sınavda sorulanlar gibi oluyor iyi çalışsın verir üzülme sen

aynen canım bende tartıda oynamıyorum ama popişim incelmiş en son ölçtüğüm zamndan buyana 2 cm gitmiş ne ara gitmiş nere gitmiş anlamasım

kötü niyetle dememştir ablası üzülme.sen bu ara belli çok hassaslaştın bu yüzden dokundu sözleri kardeşinin.benim aldığım elbiseden alsana sende gidip baktınmı hem sade hem şık.iş ortamında bile bi çeketle rahat giyebileceğin bi kıyafet.dün gittim hala vardı.
hem üzme kendini herşeye kafanı takma bak çocuklarını mutlu etmek için seninde mutlu olman lazım ona göre takma herşeyi böyle
bikaç gündür giremiyorum tam alıntı yapıyom msj yazıcam zırt net kesiliyor sinir oluyorum aklımda yorum yapacak bişi gelmiyor bi gereği düşünüdünün evlenme yıldönümü kaldı evlenme yıldönümün kutlu olsun nise sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsin kocişinle.

sağol canım benim...
o kadar içten yazmışsın ki.. sarılasın geldi..
elbisem iki parça....
üstü boyundan bağlanan...
önü v değil u şeklinde düşün...
eteğinin altında astar astara ekli altta tül var....
etek krem saten...
etekte ve üstünde taşlar ve inciler var...
serpilmiş gibi düşün simetrik olarkk..
giydiğimde böyle duruyor...

Eklentiler

• $muhtesem-gece-elbisesi.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…