- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.710
- 448
kız kardeşin seni kıskanmıs mı ne
kötü niyetle dememştir ablası üzülme.sen bu ara belli çok hassaslaştın bu yüzden dokundu sözleri kardeşinin.benim aldığım elbiseden alsana sende gidip baktınmı hem sade hem şık.iş ortamında bile bi çeketle rahat giyebileceğin bi kıyafet.dün gittim hala vardı.
hem üzme kendini herşeye kafanı takma bak çocuklarını mutlu etmek için seninde mutlu olman lazım ona göre takma herşeyi böyle
bikaç gündür giremiyorum tam alıntı yapıyom msj yazıcam zırt net kesiliyor sinir oluyorumaklımda yorum yapacak bişi gelmiyor bi gereği düşünüdünün evlenme yıldönümü kaldı evlenme yıldönümün kutlu olsun nise sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsin kocişinle.
ay valllaaa hava cok bunaltıcı dimiiii, tek bana oyle gelmıyoooo :26: herkes sıcak sıcak dıyo ama bana da sıcaktan cok bunaltıcı gelıyoooo, bı de hala faranjıtım bogazım dolu nefes almakta zaten güçlük cekiyorum bi de uzerınde bu havalar benı delı edıyooo
harbı üşengeclıgın son safhasıııııben de oyleyım ya, nolcak bızım bu halımızzzz demek ıstıyorummmm bu kadarı havalrdan kanaklı sanırım, bu aksam spor var, hıc gıdesım yok, sabah spor cantasını elime aldım, kocişe zarf attım ben bu aksam spora gıtmıycem galıba hıc canım ıstemıyo dıyeee, demez olaydımmmmm, dır dır dır konustuuuuu ter atınca rahatlıyomuşummm da, spor ıyı gelırmıste, pazar gunu degıtmemısım de, yaz geldı dıye aksatmamalıymısımmm da, oooooooooooof bın pişman oldummmmm, kööös kösss spor cantamıda aldım işe geldımmmm
aynen canım olduuu ama o bana benziyo ben değilahanda burdayım bende öyle dedikleri zaman aa gerçekten benziyomuş dedim şaştım
Eki Görüntüle 223402
işte benim bıdıklarım,,2 foto var küçükkenki halleri kızım 4aylık oğlum 17 aylıkmıştı maşallah pekte tatlılarmış masumlarmış büyüdükçe gıcıklaşıyorlarmış anladım öteki resimlerde şuanki halleri
Eki Görüntüle 223404 Eki Görüntüle 223405 Eki Görüntüle 223406 Eki Görüntüle 223407 Eki Görüntüle 223408 Eki Görüntüle 223409 Eki Görüntüle 223410 Eki Görüntüle 223411 Eki Görüntüle 223412 Eki Görüntüle 223413 Eki Görüntüle 223414 Eki Görüntüle 223415 Eki Görüntüle 223416 Eki Görüntüle 223417 Eki Görüntüle 223418 Eki Görüntüle 223419 Eki Görüntüle 223420
diyetisyenden geliyorum
77,4
baslangıc 15 hazıran
72 :))))) 12 temmuz
toplam 5,4 ve 4,7 si yağğğğğ
sen anlatmak ıstedıgınde bız dınlemek ve elımızden geldıgınce derdıne ortak olup cozum bulmaya calısmak ıcın burda olacagız canım, oyuzden saygı duyuyorummm şu anki halıne, tekrar soyluyorum umarım kısa zamanda hersey yoluna girer
elbısene gelınce cok mu agır bı elbıse canım söz elbısen, şimdi soyle bısı var bızım oralardada dugunlerde gelınden baska kımse pek oyle beyazdır krem rengı fılan gıymez ama boyle çok şatafatlı fılan bı elbıse değilse yıne de düşünebılırsın gıbı, bı foto eklesen fılan kızlarda yorum yaparlar hem daha ıyı olur :44: ayrıca sen o vucuda elbıse bulamıyorum dersen bız napalımmmmmm
Canım benim...
Gün gelecek... Toplayacağım kendimi..
Yazacağım...Yazdığımda bana...
Neler yaşadığımı gördüğünde daha iyi anlayacaksın...
Ama şimdi bir nevi kendime terapi yapıyorum..
Bazen umutsuzluğa kapılıyorum...
Geleceğe dair...
Zamanlı zamansız ölüm korkusu...
Çocukları çok düşünüyorum bu aralar...
Çok küçükler..
anlatacağım sorunları sindiremedim daha içime...
düğünde giyeceğim kıyafet vardı ya bi de..
kızkardeşim abla gelin gibi olma dedi..
krem rengi ya benim söz kıyafetim...
biraz alındım... sonra kıyafet bakmaya çıktım..
malesef bulamadım...
esparkta chima sanırım zaranın çaprazında daichmannının karşısında köşede kalan bir mağaza.çok abiye olmasada şık davetler için güzel şeyler var.bi fikir olur enazından bi bakın.esparkta daha çok abiye yada davetlik kıyafet bulabilirsin.Canım aslında anlamadım...
ben anneme gösterdim.
Sonra kızkardeşim beni aradı..
dedi abla ben hatırlamıyorum kıyafetini senin...
eeeee hatırlamıyorsan nerden biliyorsun değil mi
annem geldi aklıma
of dedim anne ne yaptın...
aramadım tabiii
ama krem rengi dedim.
o da abla en yakınımda sen varsın dedi....
tamam canım ben bakarım başka dedim
canım sen bana tam adını yazsana tekrar...
gittim esparka ama adını hatırlayamadım
çarşıda belki doktorlarda vardır aradığım
carrefoura baktım yok yok
bende ne arıyorsam artık..
hassaslaştın dedin tam üzerine bastın canım
acayip hassasım...
acaip gergin aslında...
uykularım kaçıyor düşün...
kötü niyetle dememştir ablası üzülme.sen bu ara belli çok hassaslaştın bu yüzden dokundu sözleri kardeşinin.benim aldığım elbiseden alsana sende gidip baktınmı hem sade hem şık.iş ortamında bile bi çeketle rahat giyebileceğin bi kıyafet.dün gittim hala vardı.
hem üzme kendini herşeye kafanı takma bak çocuklarını mutlu etmek için seninde mutlu olman lazım ona göre takma herşeyi böyle
bikaç gündür giremiyorum tam alıntı yapıyom msj yazıcam zırt net kesiliyor sinir oluyorumaklımda yorum yapacak bişi gelmiyor bi gereği düşünüdünün evlenme yıldönümü kaldı evlenme yıldönümün kutlu olsun nise sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsin kocişinle.
sağol canım benim...
o kadar içten yazmışsın ki.. sarılasın geldi..
elbisem iki parça....
üstü boyundan bağlanan...
önü v değil u şeklinde düşün...
eteğinin altında astar astara ekli altta tül var....
etek krem saten...
etekte ve üstünde taşlar ve inciler var...
serpilmiş gibi düşün simetrik olarkk..
giydiğimde böyle duruyor...
Canım aslında anlamadım...
ben anneme gösterdim.
Sonra kızkardeşim beni aradı..
dedi abla ben hatırlamıyorum kıyafetini senin...
eeeee hatırlamıyorsan nerden biliyorsun değil mi
annem geldi aklıma
of dedim anne ne yaptın...
aramadım tabiii
ama krem rengi dedim.
o da abla en yakınımda sen varsın dedi....
tamam canım ben bakarım başka dedim
canım sen bana tam adını yazsana tekrar...
gittim esparka ama adını hatırlayamadım
çarşıda belki doktorlarda vardır aradığım
carrefoura baktım yok yok
bende ne arıyorsam artık..
hassaslaştın dedin tam üzerine bastın canım
acayip hassasım...
acaip gergin aslında...
uykularım kaçıyor düşün...
sağol canım benim...
o kadar içten yazmışsın ki.. sarılasın geldi..
elbisem iki parça....
üstü boyundan bağlanan...
önü v değil u şeklinde düşün...
eteğinin altında astar astara ekli altta tül var....
etek krem saten...
etekte ve üstünde taşlar ve inciler var...
serpilmiş gibi düşün simetrik olarkk..
giydiğimde böyle duruyor...
Öğlen:
3 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık
PAtlıcanıı hiç sevmiyorum
charm charmmmm adın neydı acabaaaaa :26::26:
saat 5i 20 gecıyo, aksam yemegı faslın bıttı mı bakayımmmmmmmmm
evet 4 te bitti...adım betül bu arada :)
ya dun de 5 te bıtırmıstım ama durup durup 22.30 da filan çekirdek yedim film izliyoken işin içine ettim yani anlayacagınız.. bugun yapmıcam ama ...
ay hıc ara vermemek gerekıyor ya dıyete fılan su verdıgım 1 hafta ara mahvettı benı toparlanması ne zormus agzıma lokma koymazdım 5 te sonra dun resmen yenık dustum cekırdeğe ya..
demek 4 te bıttı haaaaaaben daha sımdı ofisten cıkıp spora gıtcem, ordan eve gıdıp yemek yemem kacı bulur acabaaa :26:
sana nazar degmesın canımmmmmmmmbızde dun aksam eşimle markete gırdk tam kasaların yanına cekırdek koymuslar, aay dedım alalım mıııı cok zaman oldu tv karsısında cıtlamayalı dedım, sebzemızı meyvemızı aldık dogru eve cekırdek yok dedı kocammmm alsaydık dibini gormeden kalkamazdım valla oturdugum koltuktannnn cıpsı de o yuzden almıyorum eve, bılıyorum kı alırsam günlerin verdıgı özlemle sarılırım zıbıtırım, bayılana kadar dudaklarım acıdan tuzdan baharattan foslayana kadar yerımmmmmm en guzelı eve sokmamak
bu arada betül bende pelin memnun oldummmmm tanıstıgımızaben kacayım şimdilikkkk, zaten gec bıle kaldım gıtmek ıstemeyınce boyle oluyo işte, hepınıze ıyı aksamlar :79:
3 yemek kasıgı patlıcan yemegıyle nası doyup masadan kalakabıldın dıyecektım ki zaten patlıcanı sevmıyomussun
canim benim sen cok duygusal bir donem yasiyorsun beliki aslinda dugun telasi ve uc cocukla istedigin gibi hazirlanamamak seni etkilemis kardesinin dedikleri konusundada yesime katiliyrum kotu bir niyetle soyledigini sanmiyom aysecigim ayrica yasadiklarini bilmiyom ama suna eminimki senin o duygusal yapinin altinda cok guclu bir karekter var eminin sorunun hakinda gelirsin...
canım benim unutmuşum seni...
fark etmem mi okumam mı...
canım çok üzülüyorum aslında...
ama herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum...
zamana ihtiyacım var biraz sanırım...
sizinle paylaşacağım zaten...
msn leriniz olsaydı....
burda bazen herşeyi yazamıyorum işte
üzülme caım herşeyide kafana takıyosun.büyük bir ders olsunda sıkı çalışsın versin.zaten ağustostaki sınavlar daha kolay hatta bu sınavda sorulanlar gibi oluyor iyi çalışsın verir üzülme sen
aynen canım bende tartıda oynamıyorum ama popişim incelmiş en son ölçtüğüm zamndan buyana 2 cm gitmiş ne ara gitmiş nere gitmiş anlamasım
doqru olanda bu canımm...evde çalışması yanii...ama koyun can derdinde kasap et...bnm koçiş tatilinin ynamasından korkuyor..aqustosta sınavlar için burda olmak zorundayız sonrasındada batram ertesi oklu açılıyor izine bidaha çıkmamız mümkün deqil diye şimdi çıkmak istiyor..gerçi gideceqimiz yer annemler evleri gayet müsait dublex katı falan var çıksın çalışsın..burda tv+pc olayı bitiriyor..telde dahil şuan hepsini yasakladık..hatta kızıma sınıfta kalırsa tekrar göndermeyeceqimi söyledim..ister çalış ister çalışma dedim...2 gündür full çalışıyor..sanırım gözü fena korktu..hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek..:92: öncelikle herkese günaydınnnnn:92:
inş hersey yolunda gider canımmm, hayırlı olsun yeni işin, bol kazanclar
hayırdır canımmmmm:26: derdını soylemeyen derman bulamazmışşş, nıye sıkkın bu kadar canın :26: yapabılecegımız bısı var mıııııııı
canım nacızane fıkrımı solemek ıstıyorummm, tatıle cıkmak yerıne evde kalsanız olmaz mıı, çocugunda yerlesık olarak derslerıne agırlık verse :26: hangı dersten kaldıgını bılmıyorum ama tatıl harcamaları yerıne belkı sınav zamanına kadar ozel ders fılan alırsa hersey yoluna gırer, sonucta bı senelık bı kayıp ıhtımalı var karsımızda, tatıle her zaman gıdılırrr, yıne de evdekı durumları bılmedıgım ıcın en ıyı kararı sız verırsınız bu benım nacızane fıkrım :44: :44:
inşallah canım ömrümden ömür gitti 20 yaş yaşlandım..kendimi çok yıprattım..hiç beklemediqim bişeydi..günaydın kızlar nasılsınız
sempatik hayırlı olsun canım iş bulmana çok sevindim bir masam bile yok anlıyormusun hadi gülümsebak Allah bi kapı kapatır birini açar hayırlısı olsun tekrardan
sena sende üzülme canım herşeyde bir hayır vardır geçer inşallah kızın sınıfını
ayşebahar senin canın niye sıkkın neden bildirim yapmıyorsun ne güzel sizin listedeki verdiğiniz kilolara bakıp gaza geliyorduk sen bildirim yap yap bize yarasın:))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz doğru yerdesiniz
arkadaşlar dünkü mönümü yazim ben baktımda dün sadece dondurma yemişim yemek yemedim ekmek yemedim canım sıcakta bişey istemedi saçma oldu bilşiyorum ama dondurmayla günü geçirdirdim arada yoğurt yemişim bide kayısı bunları es geçmeyeyim şöle bi düzene sokamadım hhastalandığımdan beri ama yavaş yavaş olacak inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun
hosgeldın kız
hosgeldın elımızden gelnı yaparız yeterkı payalsımın cok olsun
hayırdır canım Allah kolaylık versın
canım üzülme inşallah gecer tabıkıde ama elınızden gelenı yapın bırlıkte calısın eger sız anlamıyorsanız pelinin dediği gibi dısardan destek alın yanı işin ciddiyetini anlasın kızın ama cok da sıkmadan tabi
hepinize günaydın kızlar havlar cok sıcak artık yaa ankarada bi basıklık var yanı her senekı gibi yakıcı bı sıcak deılde bunaltıcı bir sıcak var hayrı olsun ne dıyelım RAmazanda işimiz zor gibi valla
inşallah yeşimcim...edebiyattan çok iyi bir sonuç bekliyordu..çokçok iyi geçti dedi ama 26 almış...yanlışlık olması mümkün deqilmiş 2 öqr. müfettiş eşliqinde kontrol ediyormuş..hayel kırıklıqı oldu...toplam 6 tane getirdi..ilk dönem 2 taneydi nasıl 6ya çıktı anlamadım..4 dersten girdi 2 tanesini verebilmiş...sınıfını geçebilmesi için 1 dersi daha geçmesi gerekiyor...off off off.....üzülme caım herşeyide kafana takıyosun.büyük bir ders olsunda sıkı çalışsın versin.zaten ağustostaki sınavlar daha kolay hatta bu sınavda sorulanlar gibi oluyor iyi çalışsın verir üzülme sen
aynen canım bende tartıda oynamıyorum ama popişim incelmiş en son ölçtüğüm zamndan buyana 2 cm gitmiş ne ara gitmiş nere gitmiş anlamasım
senacım kızın inşallah sınavı geçer. canını sıkmamaya çalış.
ayşebahar sıkıntın her ne ise inşallah kolaylıkla hallolur.
bugün kü menüm yazmasam daha iyi ya,
sabah 3 günkurusu,k flex sütle bi kase
saat 11 .30 gibi kahvaltı yaptım.3 zeytin,1 kk peynir,menemen,2 dilim ttb ekmeği
arada activa,1 kase kiraz
akşm 6 da akşam 2 biber,1 kabak dolması,2 bar ayran epeydir dolma yapmamıştım. çok ta severim fazla kaçırdım ama karnım tok
arada meyve ve yatmadan 1 bar yy süt...
tebrikler canım süperrr....diyetisyenden geliyorum
77,4
baslangıc 15 hazıran
72 :))))) 12 temmuz
toplam 5,4 ve 4,7 si yağğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?