70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız kardeşin seni kıskanmıs mı ne

Canım aslında anlamadım...
ben anneme gösterdim.
Sonra kızkardeşim beni aradı..
dedi abla ben hatırlamıyorum kıyafetini senin...

eeeee hatırlamıyorsan nerden biliyorsun değil mi
annem geldi aklıma
of dedim anne ne yaptın...
aramadım tabiii
ama krem rengi dedim.
o da abla en yakınımda sen varsın dedi....
tamam canım ben bakarım başka dedim

canım sen bana tam adını yazsana tekrar...
gittim esparka ama adını hatırlayamadım
çarşıda belki doktorlarda vardır aradığım
carrefoura baktım yok yok
bende ne arıyorsam artık..
hassaslaştın dedin tam üzerine bastın canım
acayip hassasım...
acaip gergin aslında...
uykularım kaçıyor düşün...

listem her hafta değişiyor her salı tarı günü 6 öğün var her gün öğlen et türü akşam sebze türü aralarda meyve,badem,kayısıiyoğurt yer değiştriyor bu hafta istersem her öğlen simit ayran ki ben simiti çok severım

güneş enerjimizi emiyor sanki şapır şapır terliyorum bi de. sırtımdan damlalar süzülüyor iyi bari kilo veriyorum sırt yağlarımdan kurtulurum diye avunuyorum ne iğrencim ama sırtım katlanıyordu artık daha düzgün spor olayını ne yapacağımı ben hiç bilmiyorum ya. 1 aylık üyelik almıştım, sadece bir gün gittim dolmak üzere zamanım her akşam bir işim oluyor atlıyorum sporu. başlayınca tam başlayacağım da bakalım. bu akşam da ilgilenmem gereken bir ayakkabı olayı var, yarın bir şey çıkartmazsam devaam ederim. tabi izin verirlerse yani lütfederlerse inşallah yani umarım

aynen canım olduuu ama o bana benziyo ben değil ahanda burdayım bende öyle dedikleri zaman aa gerçekten benziyomuş dedim şaştım
Eki Görüntüle 223402

yahu benzetmişsin kendini, bi de bilmiyorum etmiyorum şaştım yeme bizi de get ya gitmişsin hürrem rengine boyatmışsın gitmişsin hürrem bukleleri yapmışsın(atıyorum) yüz hatların yanaklar vs zaten benziyor. daha nene şaşıyorsun sen de hele bana o bıdıkların valizde ne işi var

diyetisyenden geliyorum

77,4
baslangıc 15 hazıran

72 :))))) 12 temmuz

toplam 5,4 ve 4,7 si yağğğğğ

benim de ilk ayım böyleydi aman salma sakın maşallah maşallah tütütütütüttü

ben bu kıza yine katılıyorum

düğün ne zaman? ya kıyafetin tek sorunu rengiyse çok sorun değil bence hallederiz :112: renkli aksesuarlarla bu sorunu çözebilirsin. hem ne demekmiş o ucundan benzetme yapmıştır kardeşin alıngan davranma sende benim gibi duygusalsın sanıyorum. ama ben artık alınganlığa fazla yerverden çözüm bulamaya odaklanıyorum. bence elbise konusunda ümitsizliğe kapılıp güzel yüreğini üzme. ben bile ne kıyafetler buluyorum şaşarsınız. internetten ne aldıysam hem de m beden ama lykralı ya da esnek kumaş çuk oturuyor üstüme ama dobişko olduğum için giyinesim gelmiyor benim. yani benim böyleyse senin hiç derdin olmamalı. bir çıksan bir sürü şey bulursun. tekrar o heves olmayabilir artı masraf da cabası. ama dediğim gibi aksesuar olayını bir düşün istersen. renkli şal, kemer, başına ya da göğsüne çiçek, renkli ayakkabı çanta takı toka vs yani zaten bence düz sade renkleri canlı renklerle desteklemek gerekiyor. böyle bir şey yaparsan hiç de gelin gibi değil, üç çocuklu çıtır anne gibi durabilirsin :124:

esparkta chima sanırım zaranın çaprazında daichmannının karşısında köşede kalan bir mağaza.çok abiye olmasada şık davetler için güzel şeyler var.bi fikir olur enazından bi bakın.esparkta daha çok abiye yada davetlik kıyafet bulabilirsin.
takma etme moralini yüksek tut demek bizim adımıza kolay ama uygulamak zor.bu zor günlerde geçer kendine gelir mutlu huzurla hayatına devam edersin inşallah.

Son düzenleme:

böyle yer ederım işte beynindeeeee tesekkurler canım guzel dıleklerın içinnnnn

işte elbıseyı senın üzerinde gormedıgımden bılemıycemmm gelıne on basar mısın, gelin gölgede kalır mııııı kardesın senı bılıyooo, korkmuş kızcagız gelin senın yanıdan sönük kalcak dıyeee sen bılırsın canım ölç biç bı kafanda, eşine bı sor onun fıkrını al, bı de empatı yap gelin sen olsan sen gıbı gelse ooha fılan olurmuydunnn içimde kalmasın dıyosan da giy gitsinnnnnnnnn, kıskananlarda catlasınnnn gıymem dıyosanda sen bulursun elbıse o yuzden kafan rahat olsun bu konuda, sen hep o elbıseye gore olanladıgın ıcın kendını bı şartlanma oluşmuştur, bıraz baksan vıtrınlere bı kacını denesen mutlaka bı yakısan, içine sinen cıkacaktırrr, seçim senin kolay gelsin canımmmm

Son düzenleme:

bence o kadar kafaya takılcak bi durum değil tamam alınmıs olabılrıısn kardesının lafına ama bırde onun acısından bak bı kere evlenıcek ve kendi düğününde ablasıda olsa ondan daha fazla dıkkat cekmesını ıstemıyor kötü niyetli deil aslında

anaaaaaaaaaaaaam spora gıtcemmm bırı benı sürüklesin bı zahmettttttttt
zaten bu ara tartıyla ara cok kotü, mehter takımı gıbı ıkı ılerı bı gerı bıle gıdemıyorum, bı ılerı ıkı gerı oldu benımkısıııııı :26: 60lara düşmek ne zor şeymiş anacımmmmmmmm, ne nazlı bu 60lar gelmıyolar bı turluuu takıldım kaldımmmmmm, 70ler benı sevıyo vallaaaa

ay elbise süper bişiymiş yaw valla çok hoş bende kardeşinin yerinde olsam ki oldum 3.5yıl önce düğünümde eğer ablam böyle bişey giyseydi onu düğünüme almazdım herhaldee:84::84:ne biliyim çok dikkat çekmesini istemezdim:113: çok ihtişamlı bişey sonuçta ben gelinim ama dimi en güzel ben olmam lazımm kıskananlar çatlasıınn:130::130:, ama senin yerinde olsaydımda inadıma giyerdim o laftan sonra bananeeee:123:

charm charmmmm adın neydı acabaaaaa :26::26:

saat 5i 20 gecıyo, aksam yemegı faslın bıttı mı bakayımmmmmmmmm

evet 4 te bitti... adım betül bu arada :)

ya dun de 5 te bıtırmıstım ama durup durup 22.30 da filan çekirdek yedim film izliyoken işin içine ettim yani anlayacagınız.. bugun yapmıcam ama ...
ay hıc ara vermemek gerekıyor ya dıyete fılan su verdıgım 1 hafta ara mahvettı benı toparlanması ne zormus agzıma lokma koymazdım 5 te sonra dun resmen yenık dustum cekırdeğe ya..

Son düzenleme:
Bugün ki menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 tavuklu yumurta, az domates, az peynir, 1 biber, 3/4 simit, az kusburnu ezmesi.
Ara: light dondurma.
Öğle: 2-3 peynirli çubuk.
Ara: yok
Akşam (16:00): tavuklu pilav, 2 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay...

2-2,5 lt civarı su...

demek 4 te bıttı haaaaaa ben daha sımdı ofisten cıkıp spora gıtcem, ordan eve gıdıp yemek yemem kacı bulur acabaaa :26:
sana nazar degmesın canımmmmmmmm bızde dun aksam eşimle markete gırdk tam kasaların yanına cekırdek koymuslar, aay dedım alalım mıııı cok zaman oldu tv karsısında cıtlamayalı dedım, sebzemızı meyvemızı aldık dogru eve cekırdek yok dedı kocammmm alsaydık dibini gormeden kalkamazdım valla oturdugum koltuktannnn cıpsı de o yuzden almıyorum eve, bılıyorum kı alırsam günlerin verdıgı özlemle sarılırım zıbıtırım, bayılana kadar dudaklarım acıdan tuzdan baharattan foslayana kadar yerımmmmmm en guzelı eve sokmamak

bu arada betül bende pelin memnun oldummmmm tanıstıgımıza ben kacayım şimdilikkkk, zaten gec bıle kaldım gıtmek ıstemeyınce boyle oluyo işte, hepınıze ıyı aksamlar :79:

:79::79:12.07.2011 salııı

bugünkü menüm

sabah kalkınca yarım litre ılık su içtim yani 2 su bardağı
kahvaltı:11.30

3dilim ekmek

domatesli kabak kızartması(fırında)

3zeytin

2 kk peynir

bol yeşil salata(marul ve yeşil soğan-domates)

2kaşık yoğurt

1bardak az şekerli çay

kalktıktan 10dk sonra

4-5tane üzüm

ara

6 tane kayısı

akşam

kara mercimek pilavıazcık sulu

yoğurt ve 1domates yemeği düşünüyorum

ve şimdiden 2litre su içtim yatana kadar 3 hatta 3.5litreyi bulur

eşim ayın 16sında izne çıkıyo 2 hafta doya doya bizim bizde kendimizce alıcaz bebişleri gidicez biyerlere bol bol gezmek eğlenmek istiyorum bunaldım evde,,bakalım inşallah kilo alıpta dönmem yinede dikkat edicem bakalım neyse şimdilik bukadar oğlan uyuyo kızda başımda mauseyi kurcalıyo gıcık masanın üstünde şuan neyse ben bi diğer taraftaki işlerimi hallediyim müsadenizle

Son düzenleme:

aaynen oyle eve hıc sokmamak lazım ama ıste bende gelen gıdene ıkram etmek ıcın aldım guya :)
o yuzden bulunduruyorum evde.. cayın yanına fılan koymaya... cıps hıc almıyorum.. bekarken paket paket yerdım bır gunde..
cips delisiydim. .ama evlendıkten kısa bır sure sonra bıraktım cıpsı.. sımdı yedıgım cook nadırdır o da az alırım paket paket değil yanı... :)
ama cekırdek bır baska hele tuzlu olcak tuzsuzda yuzune bakmam zaten.. bayılıyorum.. neyse daha yok dun yedıgım bı sure gıtsın napım... :97:

bende memnun oldum canım hadı sana ıyı sporlar olsun...

Son düzenleme:
canim benim sen cok duygusal bir donem yasiyorsun beliki aslinda dugun telasi ve uc cocukla istedigin gibi hazirlanamamak seni etkilemis kardesinin dedikleri konusundada yesime katiliyrum kotu bir niyetle soyledigini sanmiyom aysecigim ayrica yasadiklarini bilmiyom ama suna eminimki senin o duygusal yapinin altinda cok guclu bir karekter var eminin sorunun hakinda gelirsin...

senacım kızın inşallah sınavı geçer. canını sıkmamaya çalış.
ayşebahar sıkıntın her ne ise inşallah kolaylıkla hallolur.
bugün kü menüm yazmasam daha iyi ya,
sabah 3 günkurusu,k flex sütle bi kase
saat 11 .30 gibi kahvaltı yaptım.3 zeytin,1 kk peynir,menemen,2 dilim ttb ekmeği
arada activa,1 kase kiraz
akşm 6 da akşam 2 biber,1 kabak dolması,2 bar ayran epeydir dolma yapmamıştım. çok ta severim fazla kaçırdım ama karnım tok
arada meyve ve yatmadan 1 bar yy süt...

doqru olanda bu canımm...evde çalışması yanii...ama koyun can derdinde kasap et...bnm koçiş tatilinin ynamasından korkuyor..aqustosta sınavlar için burda olmak zorundayız sonrasındada batram ertesi oklu açılıyor izine bidaha çıkmamız mümkün deqil diye şimdi çıkmak istiyor..gerçi gideceqimiz yer annemler evleri gayet müsait dublex katı falan var çıksın çalışsın..burda tv+pc olayı bitiriyor..telde dahil şuan hepsini yasakladık..hatta kızıma sınıfta kalırsa tekrar göndermeyeceqimi söyledim..ister çalış ister çalışma dedim...2 gündür full çalışıyor..sanırım gözü fena korktu..hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek..
inşallah canım ömrümden ömür gitti 20 yaş yaşlandım..kendimi çok yıprattım..hiç beklemediqim bişeydi..

arzucum desteqin için teşekkürler cnm..bütün iletişim araçlarıyla ilgisini kestik..bütün gün odasında ders çalışıyor..yazarak anlıyormuş durmadan yazıyor ve tekrarlıyor..sınav aqustos sonu yada eylül başı olacakmış..bayrama denk geliyor..öncesinde yada sonrasında yaparlar..o zamana kadar ne olacak diye kendi kendimi yemezsem iyidir..
inşallah yeşimcim...edebiyattan çok iyi bir sonuç bekliyordu..çokçok iyi geçti dedi ama 26 almış...yanlışlık olması mümkün deqilmiş 2 öqr. müfettiş eşliqinde kontrol ediyormuş..hayel kırıklıqı oldu...toplam 6 tane getirdi..ilk dönem 2 taneydi nasıl 6ya çıktı anlamadım..4 dersten girdi 2 tanesini verebilmiş...sınıfını geçebilmesi için 1 dersi daha geçmesi gerekiyor...off off off.....

teşekkür ederim cnm inşallah...

diyetisyenden geliyorum

77,4
baslangıc 15 hazıran

72 :))))) 12 temmuz

toplam 5,4 ve 4,7 si yağğğğğ
tebrikler canım süperrr....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…