70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun tatlım,üzme kendini inşallah verir ...sonuçta o senin gibi hırslı ve tuttuğunu koparan bir kadının kızı...ucundanda olsa senin hırsın onada bulaşmıştır merak etme...

konuyu tam anlayamadım ama sende güçlü bir hatunsun ve aile arasında helede kızkardeşler arasında olur böyle şeyler...arada bende kızkardeşimle yaşıyorum...sonuçta kardeşiz kıyamayız birbirimize...belki oda şu an üzgündür ama sana belli etmiyordur canım

kızlar öncelikle yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum...
bugün öğleden sonra 4 ten beridir sol böbreğim beni öldürdü resmen nasıl bir sancı anlatamam,elim ayağımda davul gibi ödem yaptı...sanırsam bir sorun var ama şükür tansiyonum henüz yükselmedi inşallahta yükselmez...gerçi tansiyon ilacımı düzenli alıyorum ama bekleyip görcem....sancıdan nasıl terledim su gibiyim...güya sıcak duş aldımki belki böbreğim hafifler dedim ama nafile
menümü vereyim kızlar
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,3 tane yağsız pişmiş sucuk dilim,5 yeşil zeytin,çay
öğle(12.15)
yarım lahmacun,1 brd.ayran
ara(15.00)
1 kase yoğurt
akşam(18.00)
5 tane sucuk (yağsız tavada),3 çatal fırında kızarmış sebze kızartması (yoğurtlu)
gün boyu 3.5 lt. su,dahada içerim(böbrek biraz daha hızlansın)
spor yok aslında sıkı çalışıcaktım ama böbreğim tutunca kaldı,yarına iyi olursam yarın yapıcam inş.

tatlımcım,KREVAL ŞURUP var öksürüğü kesiyor ama bence balgam varda sökemiyorsan MUCOPLUS 12OO MG.diye suda eritme balgam sökücü var günde bir kez eritip içersen çok rahat sökersin...ayrıca sigara kullanıp balgam sorunu olanlarda çok memnun kalıyorlar,sigara içen varsa duyurulur...çok şükür kullanmıyorum
tekrar geçmiş olsun canım

deryamm çok teşekkür ederim tatlım..inşallah dediqin gibi olur..

canım çok geçmiş olsun..noluyo sana yaa...böbreklerinde sorunmu vardı tatlım..doktora gösterdinmi..

deryamm çok teşekkür ederim tatlım..inşallah dediqin gibi olur..

canım çok geçmiş olsun..noluyo sana yaa...böbreklerinde sorunmu vardı tatlım..doktora gösterdinmi..

evet canım var
bende doğuştan piyelonefrit denilen bir böbrek hastalığı var,sağ böbreğim 4 te bir kapasite çalışıyor oyüzden yük tamamen sol böbreğimde,zaten yüksek tansiyon sorunumda böbrek rahatsızlığımdan kaynaklı...20 yaşından beri ara ara yükselirdi 30 dan itibaren ilaca başladım ve 9 yıldır tansiyon ilacını aksatmıyorum...anlıyacağın heralde bugün işte çok koşturdum camda açıktı çarpıldım ...öyle olunca böbreğim sancılanmaya başladı kuşum...sıcak tutup suyu bol içince geçer dedim ama şu an beni sıksan suyum çıkar

bu arada sena menülerim 2 haftadır çok az ve saçma oluyor ama bir türlü oturtamadım nolcak bu durum ...kendimi çokda sıkmak istemiyorum ama kilomda 64-65 arası takıldı kaldı...ben menülerime bağladım,çünkü hem öğünlerimi hemde miktar ve içeriklerini azaltmışım ondan heralde...ama bilerek yapmadım kilo takılınca bir özeleştiri yaptım ve bu sonuca vardım nedersin doğrumu sence

Son düzenleme:

sıkma canını sena abla yaaa..inşAllah ona ve bu olaya sebep olanlara ders olur..ben herkesten daha fazla üzüldüm bu konuya..kazanır inşAllah

sıkıntın neyse geçer inşAllah...bence düğün için beyaz iyi bi seçim değil.hem sen gelin ablasısın..şöyle canlı canlı giyin görsünler çıtır anneyi
sizlere söz verdiğim üzere tatil resimlerim gelceeeeekkkk az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
nerde kız resimler koyacam dedin kaçıp gitmişsin

Bayıldım bayıldım bayıldım Benim inmek istediğim kilodasın şu an:) Ve benim şu an olduğum kiloyla başlamışsın, 3 ay sonra benimde 61 kilo olacağımı söylüyo dukan amca, görüciiz bakalım:)

çok güzel olmuşsun yaaaaaaa..imrendim valla

çok güzel olmuşsun maşallah tatlımcım yaaaaa...ağzım açık baktım ,maşallah kuzum

ehiehiiiii şımarırııım amaaaa :)
daha cook calışmam lazım, göbecik var kocaman wallah resimlerde de belli, o da gitceeek kısmetse :) hedefimi kaptanımın yüksek müsadeleriylenn 56ya çekmeye karar werdimmm

siz en güzelsiniz bikerem bananeee hıhhhh :)

evet cnm biraz öncede gözüme çarptı lahmacunu bile yarım yemişsin..öqünlerini az tutmanda bi sakınca görmüyorum yaz aylarında iştahımız pek olmuyor..ama öqün atlama..ara öqünlerini mutlaka yap..meyvalar var bolbol yaz meyvaları..bunları hepimiz bu mevsimde tüketmeye özen gösterelim..bol vitamin var hepsinde..sen daha iyi bilirsin benden cnm...en azından almamzı gerekn vitaminleri almış oluruz..3 ana öqün yap diqer 3 ara öqünde süt yoqurt ve çeşitli meyvalar ye..inan sorunların kalmıcak bak göreceksin cnm..iyi haberlerini alınca çocukalr gibi seviniyorum..hastayım dediqin an dizleirmin baqı çözülüyor..sen bnm için çok deqerlisin cnm..seni çok seviyorum..iyi bak kendine lütfen cnm
sizlere söz verdiğim üzere tatil resimlerim gelceeeeekkkk az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

hadi bekliyoruz bebeqimm

Nasıl bu kadar zayıfladın 3 ayda?? Hangi diyeti yaptın canım?

teşekkür ederim canikooommmmm :)
walla ben şunu gördüm ki azimla s.ç.n taşı delermiş accık azmettim, accık sabrettim oldu wallaaah :)
ben sahsen erginsena diyeti yaptım ayrıca bi listem yoktu herşeyden yedim ama cısslardan tadımlık yedim, geç saatlerde yemöedim, ekmeğime şekerime dikkat ettim, abur cubur yemedim, accık spor yaptım ahanda bu :)

kaptanıma burdan sevgilerimi iletiyorum

ben bekliyoruz yazana kadar yayınlamışsın canım...çook muhteşemm...denize giresim geldi zaten gerginim iyi gelirdi..resimlerde süpersin maşallahhhh

tatlımm çok teşekkür ederim cnm...dualarını eksik etme emi bitanemm:82:

kızlar herkese hayırlı geceler ben kaçarrr tatlı rüyalarrrr

canım bende ne zamandır senı merak edıyodum.hastalıgını merak ettim.

çok dıkkat et kendıne hastalıgın ılerlemesın.....sürekli muyenelerıne kontrollerıne git hiç aksatma.

annem aksatınca dr çok kızıyo...

bi de canımcım yazı puntonu ve rengini azcık büyütürsen gözlerımı yormadan yazdıkalrını daha rahat okurum....

fıstık hadı yıne ıyısın annenler felan gelmış ohhh...

gereği düşünüldü canımın içi geçmiş evlilik yıldönumun kutlu olsun canım...

barkınım banlanmış ınsallah kısa surede aramızda olur

senacım herşeyde vardır bi hayır ....sabırlı ol....hayırlısı inşş...

green nerde yahu????????

ezgi ılknur gelıyo mu onu da göremıyom....????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…