çok geçmiş olsun tatlım,üzme kendini inşallah verir ...sonuçta o senin gibi hırslı ve tuttuğunu koparan bir kadının kızı...ucundanda olsa senin hırsın onada bulaşmıştır merak etme...günaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..
verirsin cnm merak etme..ben 10 yıllık kilomu verdim sen 1 yılda aldıqınımı veremiceksin..azimli ve kararlı ol gerisi kolay..burdan ayrılma menülerini paylaş inceleyip yorumlayalım..bu arada listeye gireceksen kilo çizelgeni yapman gerekiyor..bu arada hoşgeldin..
Merhaba kızlar...
uyku tutmadı geleyim yazayım dedim..
Çok yoğun geçen günler...
İş eş ev çocuklar...
Kilo bildirimi yapamayacağım artık...
Aslında canım acayip sıkkın...
1 aydır leyla gibiyim...
Ara ara gelip yazarım...
Yazdıklarınızı okurum çıtırlar...
tatlımcım,KREVAL ŞURUP var öksürüğü kesiyor ama bence balgam varda sökemiyorsan MUCOPLUS 12OO MG.diye suda eritme balgam sökücü var günde bir kez eritip içersen çok rahat sökersin...ayrıca sigara kullanıp balgam sorunu olanlarda çok memnun kalıyorlar,sigara içen varsa duyurulur...çok şükür kullanmıyorumKızlar sıze bısı sorcam, hastalık munasebetıyle bogazım dolu, bunu gecırecek bısıler bılıyo musunuzzz :26: balgam söktürücü değil de aslında kurutucu bısılere ıhtıyacım var, cunku naparsam yapayım atamıyorummmmmm
deryamm çok teşekkür ederim tatlım..inşallah dediqin gibi olur..çok geçmiş olsun tatlım,üzme kendini inşallah verir ...sonuçta o senin gibi hırslı ve tuttuğunu koparan bir kadının kızı...ucundanda olsa senin hırsın onada bulaşmıştır merak etme...
konuyu tam anlayamadım ama sende güçlü bir hatunsun ve aile arasında helede kızkardeşler arasında olur böyle şeyler...arada bende kızkardeşimle yaşıyorum...sonuçta kardeşiz kıyamayız birbirimize...belki oda şu an üzgündür ama sana belli etmiyordur canım
kızlar öncelikle yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum...
bugün öğleden sonra 4 ten beridir sol böbreğim beni öldürdü resmen nasıl bir sancı anlatamam,elim ayağımda davul gibi ödem yaptı...sanırsam bir sorun var ama şükür tansiyonum henüz yükselmedi inşallahta yükselmez...gerçi tansiyon ilacımı düzenli alıyorum ama bekleyip görcem....sancıdan nasıl terledim su gibiyim...güya sıcak duş aldımki belki böbreğim hafifler dedim ama nafile
menümü vereyim kızlar
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,3 tane yağsız pişmiş sucuk dilim,5 yeşil zeytin,çay
öğle(12.15)
yarım lahmacun,1 brd.ayran
ara(15.00)
1 kase yoğurt
akşam(18.00)
5 tane sucuk (yağsız tavada),3 çatal fırında kızarmış sebze kızartması (yoğurtlu)
gün boyu 3.5 lt. su,dahada içerim(böbrek biraz daha hızlansın)
spor yok aslında sıkı çalışıcaktım ama böbreğim tutunca kaldı,yarına iyi olursam yarın yapıcam inş.
deryamm çok teşekkür ederim tatlım..inşallah dediqin gibi olur..
canım çok geçmiş olsun..noluyo sana yaa...böbreklerinde sorunmu vardı tatlım..doktora gösterdinmi..
günaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..[/
verirsin cnm merak etme..ben 10 yıllık kilomu verdim sen 1 yılda aldıqınımı veremiceksin..azimli ve kararlı ol gerisi kolay..burdan ayrılma menülerini paylaş inceleyip yorumlayalım..bu arada listeye gireceksen kilo çizelgeni yapman gerekiyor..bu arada hoşgeldin..
Canım aynı Hürremsin valla...
Sana Hürrem sultan diyeceğim
Bıdıklarına bayıldım
Ben bir sene Samsun da kaldım...
Vezirköprü ve Havza da kaldım...
Öğretmenliğimin ilk yılları
Taze Çalıkuşuydum bildiğin
Arcakım qivicim belenaycığım...
Neler neler oldu anlatmaya başlasam
Saatlerce burda olmalıyım...
Konuşmalıyız böyle...
Kafam bi duman gerçekten....
Yazacağım kendimi toplayıp ama
Şu düğün ve tatil stresi bir bitse....
sıkıntın neyse geçer inşAllah...bence düğün için beyaz iyi bi seçim değil.hem sen gelin ablasısın..şöyle canlı canlı giyin görsünler çıtır anneyi
Canım benim...
Gün gelecek... Toplayacağım kendimi..
Yazacağım...Yazdığımda bana...
Neler yaşadığımı gördüğünde daha iyi anlayacaksın...
Ama şimdi bir nevi kendime terapi yapıyorum..
Bazen umutsuzluğa kapılıyorum...
Geleceğe dair...
Zamanlı zamansız ölüm korkusu...
Çocukları çok düşünüyorum bu aralar...
Çok küçükler..
anlatacağım sorunları sindiremedim daha içime...
düğünde giyeceğim kıyafet vardı ya bi de..
kızkardeşim abla gelin gibi olma dedi..
krem rengi ya benim söz kıyafetim...
biraz alındım... sonra kıyafet bakmaya çıktım..
malesef bulamadım...
nerde kız resimler koyacam dedin kaçıp gitmişsinsizlere söz verdiğim üzere tatil resimlerim gelceeeeekkkk az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
bikaç taneciiik önce yapalımmm adet yerini bulsun :)
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
bunlarda taze çıktı, mis tatilimdeeeeenn :)
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
:81:
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
çok güzel olmuşsun yaaaaaaa..imrendim valla
çok güzel olmuşsun maşallah tatlımcım yaaaaa...ağzım açık baktım ,maşallah kuzum
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
evet cnm biraz öncede gözüme çarptı lahmacunu bile yarım yemişsin..öqünlerini az tutmanda bi sakınca görmüyorum yaz aylarında iştahımız pek olmuyor..ama öqün atlama..ara öqünlerini mutlaka yap..meyvalar var bolbol yaz meyvaları..bunları hepimiz bu mevsimde tüketmeye özen gösterelim..bol vitamin var hepsinde..sen daha iyi bilirsin benden cnm...en azından almamzı gerekn vitaminleri almış oluruz..3 ana öqün yap diqer 3 ara öqünde süt yoqurt ve çeşitli meyvalar ye..inan sorunların kalmıcak bak göreceksin cnm..iyi haberlerini alınca çocukalr gibi seviniyorum..hastayım dediqin an dizleirmin baqı çözülüyor..sen bnm için çok deqerlisin cnm..seni çok seviyorum..iyi bak kendine lütfen cnmevet canım var
bende doğuştan piyelonefrit denilen bir böbrek hastalığı var,sağ böbreğim 4 te bir kapasite çalışıyor oyüzden yük tamamen sol böbreğimde,zaten yüksek tansiyon sorunumda böbrek rahatsızlığımdan kaynaklı...20 yaşından beri ara ara yükselirdi 30 dan itibaren ilaca başladım ve 9 yıldır tansiyon ilacını aksatmıyorum...anlıyacağın heralde bugün işte çok koşturdum camda açıktı çarpıldım ...öyle olunca böbreğim sancılanmaya başladı kuşum...sıcak tutup suyu bol içince geçer dedim ama şu an beni sıksan suyum çıkar
bu arada sena menülerim 2 haftadır çok az ve saçma oluyor ama bir türlü oturtamadım nolcak bu durum ...kendimi çokda sıkmak istemiyorum ama kilomda 64-65 arası takıldı kaldı...ben menülerime bağladım,çünkü hem öğünlerimi hemde miktar ve içeriklerini azaltmışım ondan heralde...ama bilerek yapmadım kilo takılınca bir özeleştiri yaptım ve bu sonuca vardım nedersin doğrumu sence
sizlere söz verdiğim üzere tatil resimlerim gelceeeeekkkk az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Bayıldım bayıldım bayıldımBenim inmek istediğim kilodasın şu an:) Ve benim şu an olduğum kiloyla başlamışsın, 3 ay sonra benimde 61 kilo olacağımı söylüyo dukan amca, görüciiz bakalım:)
Nasıl bu kadar zayıfladın 3 ayda?? Hangi diyeti yaptın canım?
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
sıkma canını sena abla yaaa..inşAllah ona ve bu olaya sebep olanlara ders olur..ben herkesten daha fazla üzüldüm bu konuya..kazanır inşAllah
sıkıntın neyse geçer inşAllah...bence düğün için beyaz iyi bi seçim değil.hem sen gelin ablasısın..şöyle canlı canlı giyin görsünler çıtır anneyi
nerde kız resimler koyacam dedin kaçıp gitmişsin
teşekkür ederim canikooommmmm :)
walla ben şunu gördüm ki azimla s.ç.n taşı delermişaccık azmettim, accık sabrettim oldu wallaaah :)
ben sahsen erginsena diyeti yaptım ayrıca bi listem yoktuherşeyden yedim ama cısslardan tadımlık yedim, geç saatlerde yemöedim, ekmeğime şekerime dikkat ettim, abur cubur yemedim, accık spor yaptım ahanda bu :)
kaptanıma burdan sevgilerimi iletiyorum
canım bende ne zamandır senı merak edıyodum.hastalıgını merak ettim.sağol senacım valla şuçluluk duydum dün ama arada bi olur inşallah bu kaçamaklar bu hafta başkada yapmamaya çalışıcam iyiki geldin ya topik toparlandı inşallah 6lı 5li rakamları görürüm ama görürrüm görürüm sizlerle olunca vermek kolay
oyy topik yine çalkalanmış neyse durulmuş yine
gereği düşünüldü evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
kılavuz nasılsın canım ne güzel seni gündüz buralarda görmek hep iş icabı götürsen llaptobunu yanındada görüşsek
sudem canım boşver sıkma canını kem söz sahibine aittir
kızlar kdr yi göremiyorum ben hasta falanmı acaba gelmiyor ne zamandır
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tam yerine geldiniz zayıflamak için
givi sen nasılsın canım
arcak sen nasılsın canım
alaca hoşgeldin
green sen nerelerdesin bugün bakim
leguim sen nasılsın tatili yaptın yarasın canım ne güzel hadi bakalım kaldığın yerden devam gerçi kilo alımın pek olmamış bunuda tebrik etmek lazım
zeycey sen nasılsın seninle aynı dönem başladık diyete maşallah sen beni geçtin maşallah sana aman nazarım değmesin :Nazar:aslında bende verirdim ya kortizon kullanmaya başlayınca iki hafta durdu sonra kilo alımı yaşadım inşallah daha fazla almadan keserler ilacı yoksa halim içler acısı gerçi burda olduğum sürece motivasyonum hep iyi oluyor en az hasarla atlatacağıma inanıyorum sonra tekrar ver elini 60lar sonra 50ler
aklıma gelenler bu kadar valla sonra küsmeyin emi herkese selam diyetdaşlarım benim hepinizi çook seviyorum
fıstık hadı yıne ıyısın annenler felan gelmış ohhh...senacım annemlerin gelmesinden bizim kayınvalidemelre gdip gelme süremiz derken tam 15 gündür kilo alıcam diye ödüm kptu 2kişiyken herşey iydi ama pirinç pilav bile yapmadım annemlere alışkanlık olmuş ama dolmalar biber,karalahana etli dolmalar derken pirinçte yedim,tatlılar..bigün mantıda yedim ama çok çabuk doydum önceden 2tabak yerdim misti anacığımın elinden taze taze....kayınvalidemelrdede öyle geçti,piknikte bol ızgara yedim diyet colayla azda lavaş...
keşkekte yedim ohhhh
ve evime geldim bugün adette oldum şişim hala 74üm çok mutluyum 75 çıktım ama adetle atıp artık 73 olayım yaaaaa....enazından almadım ya şükürler olsunnnlistede paylaşıcam artıkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?