günaydın kızlarr...canım çok sıkkın..kızım sınavının 1 tanesini verememiş..aqustostada veremezse sınıfta kalıcak..çok gerqinim..sınavlar aqustosta olunca eşim aqustostaki iznimizi bu ay kullanalım diyor..1 hafta içinde tekrar bize yol göründü gibi kızlar..patlamak üzereyim..aqır geldi bunlar kaldıramıyorum..
babamla hastaneye gidicez diqer gözündende iqne olacak..11de...yemeqimi şimdiden hazırlıyım gelince uzun sürer..şimdilik çıkıyorum..hastaneden gelince girerim..görüşürüz..
verirsin cnm merak etme..ben 10 yıllık kilomu verdim sen 1 yılda aldıqınımı veremiceksin..azimli ve kararlı ol gerisi kolay..burdan ayrılma menülerini paylaş inceleyip yorumlayalım..bu arada listeye gireceksen kilo çizelgeni yapman gerekiyor..bu arada hoşgeldin..
canim bence onunla iletism kurarken tehtit iyi sonuc vermiyebilir okula yolamam gibi degilde bir yil sinifta kalmasi kendisine neler kaybetirir ve arkadaslarindan geri kalmasi onun icin iyi olmayacagini anlatin diger arkadaslarin dedigi gibi gerekirse ozel ders aldirtin vede onu ne olursa olsun onemsediginizi anlatin derslerinde geri kalmasinin sebebi bazen aile ici veya okul arkadaslari arasinda iletisim kopuklugundanda kaynaklanabiliyor....doqru olanda bu canımm...evde çalışması yanii...ama koyun can derdinde kasap et...bnm koçiş tatilinin ynamasından korkuyor..aqustosta sınavlar için burda olmak zorundayız sonrasındada batram ertesi oklu açılıyor izine bidaha çıkmamız mümkün deqil diye şimdi çıkmak istiyor..gerçi gideceqimiz yer annemler evleri gayet müsait dublex katı falan var çıksın çalışsın..burda tv+pc olayı bitiriyor..telde dahil şuan hepsini yasakladık..hatta kızıma sınıfta kalırsa tekrar göndermeyeceqimi söyledim..ister çalış ister çalışma dedim...2 gündür full çalışıyor..sanırım gözü fena korktu..hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek..
inşallah canım ömrümden ömür gitti 20 yaş yaşlandım..kendimi çok yıprattım..hiç beklemediqim bişeydi..
arzucum desteqin için teşekkürler cnm..bütün iletişim araçlarıyla ilgisini kestik..bütün gün odasında ders çalışıyor..yazarak anlıyormuş durmadan yazıyor ve tekrarlıyor..sınav aqustos sonu yada eylül başı olacakmış..bayrama denk geliyor..öncesinde yada sonrasında yaparlar..o zamana kadar ne olacak diye kendi kendimi yemezsem iyidir..
inşallah yeşimcim...edebiyattan çok iyi bir sonuç bekliyordu..çokçok iyi geçti dedi ama 26 almış...yanlışlık olması mümkün deqilmiş 2 öqr. müfettiş eşliqinde kontrol ediyormuş..hayel kırıklıqı oldu...toplam 6 tane getirdi..ilk dönem 2 taneydi nasıl 6ya çıktı anlamadım..4 dersten girdi 2 tanesini verebilmiş...sınıfını geçebilmesi için 1 dersi daha geçmesi gerekiyor...off off off.....
teşekkür ederim cnm inşallah...
tebrikler canım süperrr....
bikaç taneciiik önce yapalımmm adet yerini bulsun :)
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
bunlarda taze çıktı, mis tatilimdeeeeenn :)
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
:81:
iyi geceler kızlar ivettt bugünki zayıflama adına yaptıklarım
sabahmlet bol maydonozlu lor peyniri şekersiz çay
öğlen:biftek yağsız maydonoz bol diyet kola
akşam:ligt yoğurt limonata şekersiz bir maden suyu..bu gün çok yürüdüm hızlı tempo vee yeni aklı başında bir baskül aldım..akşam 78 kilo çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..canlarınızı sıkmayın anacım diyet yaparken cidden pozitif olmak lazım..hergün güneş doğar yeterki açık olsun perdeler diyerekten ben yatıyorum yarın yeni bir menüyle karşınızda olucam anacım bekleyin beni..
maşallah güzel güzel gidiyosun çıtır olmana az kalmış canımbikaç taneciiik önce yapalımmm adet yerini bulsun :)
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
hoşgeldin canım gel gel sende gelkızlar spor yapmak zor gelıyorsa muzıgı acıp yarım saat 1 saat dans edın ben son 1 haftadır oyle yapmaya basladım 4 ay sonra dugunum var ınsallah zayfılarım dıyetede baslamayı dusunuyorum ama once spora baslıyım sonra dıyet dedım kendı kendıme.bıde termal kemer varsa onu takıp dans etmenız daha etkılı olur bende zayıflamak ıstıyorum sızınde tecrubelerınız varsa yazın benıde alın aranızaa
müthişşşşşşşÜşenmedim gecenin bu saatinde twisterla 20 dakika çalıştım ve ter kan içinde kaldım:) Eminim gram gitmiştir yağlarımdan
çok teşekkür ederim canım..bundan böyle senide hergün aramızda görmek isteriz..bu arada tanışmadık sanırım..ben senateşekkür ederim erginsena:))) ayrıca seni tebrik ediyorum gerçekten mükemmel kilo vermişsin. darısı başıma. geçen ay diyetisyene gittim ancak verdiği listeyi pek uygulamadım. şu anda da yıllık izindeyim tatilde. şimdi de biraz dikkat ediyorum ama 25 temmuzdan itibaren de listemi sıkı bir şekilde uygulucam söz:))) listeyi buradan paylaşırım ilerleyen günlerde. kilo çizelgemi de oluşturayım hemen.
babana çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir. kızın için de çok sıkma canını ağustosta verecektir merak etme. şimdiden başarılar kendisine...
okul kapandıktan sonra çok anlattım artısını eksisini..zaten yıl boyu konuştum hep çocuklarımla..bnm kadar konuşan ve destek olan çok az anne vardır..ama gördümki okul kapandıktan sonra sınavlara kadar olan zaman içinde konuştuklarım ve desteqim hiçbir işe yaramamış..kızım kendi dünyasında pek öyle ders falan düşünüdüqü yok..tekrar tekrar için ciddiyetini ve aksi bir durumda doquracaqı sonuçları anlattım ve anlatmaktan yoruldum..ve sonuçları gördük..aqustosa kaldıı..2 gün önce öqrendik bunları..ben kızıma 2 kelime ettim..sana ders çalış demicem..geleceqin senin ellerinde..16 yaşındasın olacakların farkında olacak kadar büyüksün...benden bu kadar...sana ders çalış demicem..kendin bilirsin dedim...bu sözlerim çok etkili oldu..ters konuşmanın olumlu etki edeceqini bilseydim önceden tavrımı koyardım..her zaman tatlı dil yılanı deliqinden çıkarmıyormuş bunu gördüm..kafasını dersten kaldırmıyor 2 günüdür..nekadar çalışıyor nekadar anlıyor bilmiyorum..ders aldırma konusuna gelince...aslında bi alt katımızdaki komşumuz kimya öqretmeni...saati 40tl diye konuşuyorşardı okulda..öyle 1-2 saatlede olacak iş deqil..bizi aşar sanırım..ama izin dönüşü eşime bi söyliyim bakalım belki olumlu bakar..:26:canim bence onunla iletism kurarken tehtit iyi sonuc vermiyebilir okula yolamam gibi degilde bir yil sinifta kalmasi kendisine neler kaybetirir ve arkadaslarindan geri kalmasi onun icin iyi olmayacagini anlatin diger arkadaslarin dedigi gibi gerekirse ozel ders aldirtin vede onu ne olursa olsun onemsediginizi anlatin derslerinde geri kalmasinin sebebi bazen aile ici veya okul arkadaslari arasinda iletisim kopuklugundanda kaynaklanabiliyor....
canım menün sabah ve öqlen çok güzel..ama akşam bişey yememişsin..ara öqünleri yapsan dicemki tok tuttu ama ara öqününde yok..bukadar az yersen vücut yaq depolar..alması gereken vitaminleri alamaz ve savunmaya geçer..ilk yediqin yaq olarak depolanır..akşamı hepimiz hafif geçirmeye çalışıyoruz ama sadece yoqurt yiyerek deqil..bir çeit yemeqin mutlaka olmalı..ve mutlaka ara öqünlerini yapmalısın canım..iyi geceler kızlar ivettt bugünki zayıflama adına yaptıklarım
sabahmlet bol maydonozlu lor peyniri şekersiz çay
öğlen:biftek yağsız maydonoz bol diyet kola
akşam:ligt yoğurt limonata şekersiz bir maden suyu..bu gün çok yürüdüm hızlı tempo vee yeni aklı başında bir baskül aldım..akşam 78 kilo çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..canlarınızı sıkmayın anacım diyet yaparken cidden pozitif olmak lazım..hergün güneş doğar yeterki açık olsun perdeler diyerekten ben yatıyorum yarın yeni bir menüyle karşınızda olucam anacım bekleyin beni..
kızlar spor yapmak zor gelıyorsa muzıgı acıp yarım saat 1 saat dans edın ben son 1 haftadır oyle yapmaya basladım 4 ay sonra dugunum var ınsallah zayfılarım dıyetede baslamayı dusunuyorum ama once spora baslıyım sonra dıyet dedım kendı kendıme.bıde termal kemer varsa onu takıp dans etmenız daha etkılı olur bende zayıflamak ıstıyorum sızınde tecrubelerınız varsa yazın benıde alın aranızaa
kızlar öncelikle yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum...
bugün öğleden sonra 4 ten beridir sol böbreğim beni öldürdü resmen nasıl bir sancı anlatamam,elim ayağımda davul gibi ödem yaptı...sanırsam bir sorun var ama şükür tansiyonum henüz yükselmedi inşallahta yükselmez...gerçi tansiyon ilacımı düzenli alıyorum ama bekleyip görcem....sancıdan nasıl terledim su gibiyim...güya sıcak duş aldımki belki böbreğim hafifler dedim ama nafile
menümü vereyim kızlar
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,3 tane yağsız pişmiş sucuk dilim,5 yeşil zeytin,çay
öğle(12.15)
yarım lahmacun,1 brd.ayran
ara(15.00)
1 kase yoğurt
akşam(18.00)
5 tane sucuk (yağsız tavada),3 çatal fırında kızarmış sebze kızartması (yoğurtlu)
gün boyu 3.5 lt. su,dahada içerim(böbrek biraz daha hızlansın)
spor yok aslında sıkı çalışıcaktım ama böbreğim tutunca kaldı,yarına iyi olursam yarın yapıcam inş.
legium.......legium alinti yaptim ama altina yazmayi unutmusum hem hos geldin hemde hemde super gorundugunu soylemeden gecmiyecem biraz kiskandim bana ne ya bende denize gitmek istiyom ama ama ama gidemiyorum artik seneye ayarlama yaptim turkiyeye gitmiyecem burda iki haftalik deniz tatili yapacam yeri bile belirledik kuzenimle hani cannes 'sa gidecegiz hani sufilm festivaliyle unlu firansanin sehri cannes film festivali yapiliyor...
maşallah güzel güzel gidiyosun çıtır olmana az kalmış canımqivinin dediği gibi itekle:104: göbeğindeki yağları itekle:104: ben öyle yaptım gittiler
hoşgeldin canım gel gel sende gel
lequim süper olmussunkocaman tabrikler
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne madem rahatsızlıgını bılıyorsun kendını koruman lazım
leguım süpersin süpeeeerr 56 cok az deıl mı hedef ıcın kız demekkı ınsan ulastıkca dah afazlasını ıstıyor doymuyor
günaydınnnnn hepinizee ben dün aksam ton balıklı salata yeıdm cok az bı ekmekle sonra oglusla ılgılendım onu uyuttum veee seytanın bacagını kırıp evde yarım saatı aşkın yürüdümmmcooook mutluyum baya ter attım arkasına duşumu aldım bıraz oturudm ve yattım ohh misss inşallah devamını getırebılırsem bu iş olcak kılo veremesemde sıkılasayım su göbeğim gitsin istiyom
:92: herkese gunaydın kızlar :92:
gecmısı okumadan dırek yazıyorummm durusmaya yetısmem gerek umarım gelıcne okuyacak vaktım olur, kendımı kotu hıssedıyorum, bogazıma yapısan şu akıntı benı deli edıyoo, balgam söktürücü içtim dün gece, öğürmekten canım cıktı, atamıyorum bı turlu bunu kurutacak bısıelr lazım bana, napacagımı sapıttımmmmmmsabah sabah hıc guzel seylerden bahsetmıyorum bılıyorum kusuruma bakmayınnnn, bu hastalık evresı gecınceye kadar bıldırımde de bulunmak ıstemıyorummm, sınırlerım bozuluyooo, yedıklerımden tat alamıyorumm, su bıle kotu yaptıgı ıcın benı, su ıcemıyorummm, artık bıtsın antıbıyotıkte ıcıyorum kurumuyo halaaaaa, napcam bennnnnnnnnnn :84: :84: :84:
anaaaaaaaaaaaaam spora gıtcemmm bırı benı sürüklesin bı zahmettttttttt
zaten bu ara tartıyla ara cok kotü, mehter takımı gıbı ıkı ılerı bı gerı bıle gıdemıyorum, bı ılerı ıkı gerı oldu benımkısıııııı :26: 60lara düşmek ne zor şeymiş anacımmmmmmmm, ne nazlı bu 60lar gelmıyolar bı turluuu takıldım kaldımmmmmm, 70ler benı sevıyo vallaaaa
Öğlen:
3 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık
PAtlıcanıı hiç sevmiyorum
bikaç taneciiik önce yapalımmm adet yerini bulsun :)
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?