70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim erginsena:))) ayrıca seni tebrik ediyorum gerçekten mükemmel kilo vermişsin. darısı başıma. geçen ay diyetisyene gittim ancak verdiği listeyi pek uygulamadım. şu anda da yıllık izindeyim tatilde. şimdi de biraz dikkat ediyorum ama 25 temmuzdan itibaren de listemi sıkı bir şekilde uygulucam söz:))) listeyi buradan paylaşırım ilerleyen günlerde. kilo çizelgemi de oluşturayım hemen.

babana çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir. kızın için de çok sıkma canını ağustosta verecektir merak etme. şimdiden başarılar kendisine...

canim bence onunla iletism kurarken tehtit iyi sonuc vermiyebilir okula yolamam gibi degilde bir yil sinifta kalmasi kendisine neler kaybetirir ve arkadaslarindan geri kalmasi onun icin iyi olmayacagini anlatin diger arkadaslarin dedigi gibi gerekirse ozel ders aldirtin vede onu ne olursa olsun onemsediginizi anlatin derslerinde geri kalmasinin sebebi bazen aile ici veya okul arkadaslari arasinda iletisim kopuklugundanda kaynaklanabiliyor....

legium.......legium alinti yaptim ama altina yazmayi unutmusum hem hos geldin hemde hemde super gorundugunu soylemeden gecmiyecem biraz kiskandim bana ne ya bende denize gitmek istiyom ama ama ama gidemiyorum artik seneye ayarlama yaptim turkiyeye gitmiyecem burda iki haftalik deniz tatili yapacam yeri bile belirledik kuzenimle hani cannes 'sa gidecegiz hani sufilm festivaliyle unlu firansanin sehri cannes film festivali yapiliyor...

iyi geceler kızlar ivettt bugünki zayıflama adına yaptıklarım
sabahmlet bol maydonozlu lor peyniri şekersiz çay
öğlen:biftek yağsız maydonoz bol diyet kola
akşam:ligt yoğurt limonata şekersiz bir maden suyu..bu gün çok yürüdüm hızlı tempo vee yeni aklı başında bir baskül aldım..akşam 78 kilo çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..canlarınızı sıkmayın anacım diyet yaparken cidden pozitif olmak lazım.. hergün güneş doğar yeterki açık olsun perdeler diyerekten ben yatıyorum yarın yeni bir menüyle karşınızda olucam anacım bekleyin beni..

kızlar spor yapmak zor gelıyorsa muzıgı acıp yarım saat 1 saat dans edın ben son 1 haftadır oyle yapmaya basladım 4 ay sonra dugunum var ınsallah zayfılarım dıyetede baslamayı dusunuyorum ama once spora baslıyım sonra dıyet dedım kendı kendıme.bıde termal kemer varsa onu takıp dans etmenız daha etkılı olur bende zayıflamak ıstıyorum sızınde tecrubelerınız varsa yazın benıde alın aranızaa

ya canım sen hergun boyle yaz bende senın dıyetı uygulayayım yarın bende bugunku menunden baslıcam sporda yapıyorum sureklı yazarım bendee hem tek hıssetmem kendımı

maşallah güzel güzel gidiyosun çıtır olmana az kalmış canım qivinin dediği gibi itekle:104: göbeğindeki yağları itekle:104: ben öyle yaptım gittiler
hoşgeldin canım gel gel sende gel

Üşenmedim gecenin bu saatinde twisterla 20 dakika çalıştım ve ter kan içinde kaldım:) Eminim gram gitmiştir yağlarımdan
müthişşşşşşşazminden dolayı seni kutlarım canımbu istikrarın bu işi başaracqının en büyük gösterqesidir..sana kocaman bir aferinnnn
çok teşekkür ederim canım..bundan böyle senide hergün aramızda görmek isteriz..bu arada tanışmadık sanırım..ben sena
okul kapandıktan sonra çok anlattım artısını eksisini..zaten yıl boyu konuştum hep çocuklarımla..bnm kadar konuşan ve destek olan çok az anne vardır..ama gördümki okul kapandıktan sonra sınavlara kadar olan zaman içinde konuştuklarım ve desteqim hiçbir işe yaramamış..kızım kendi dünyasında pek öyle ders falan düşünüdüqü yok..tekrar tekrar için ciddiyetini ve aksi bir durumda doquracaqı sonuçları anlattım ve anlatmaktan yoruldum..ve sonuçları gördük..aqustosa kaldıı..2 gün önce öqrendik bunları..ben kızıma 2 kelime ettim..sana ders çalış demicem..geleceqin senin ellerinde..16 yaşındasın olacakların farkında olacak kadar büyüksün...benden bu kadar...sana ders çalış demicem..kendin bilirsin dedim...bu sözlerim çok etkili oldu..ters konuşmanın olumlu etki edeceqini bilseydim önceden tavrımı koyardım..her zaman tatlı dil yılanı deliqinden çıkarmıyormuş bunu gördüm..kafasını dersten kaldırmıyor 2 günüdür..nekadar çalışıyor nekadar anlıyor bilmiyorum..ders aldırma konusuna gelince...aslında bi alt katımızdaki komşumuz kimya öqretmeni...saati 40tl diye konuşuyorşardı okulda..öyle 1-2 saatlede olacak iş deqil..bizi aşar sanırım..ama izin dönüşü eşime bi söyliyim bakalım belki olumlu bakar..:26:
canım menün sabah ve öqlen çok güzel..ama akşam bişey yememişsin..ara öqünleri yapsan dicemki tok tuttu ama ara öqününde yok..bukadar az yersen vücut yaq depolar..alması gereken vitaminleri alamaz ve savunmaya geçer..ilk yediqin yaq olarak depolanır..akşamı hepimiz hafif geçirmeye çalışıyoruz ama sadece yoqurt yiyerek deqil..bir çeit yemeqin mutlaka olmalı..ve mutlaka ara öqünlerini yapmalısın canım..

hoşgeldin cnm..diyetsiz spor kas yapar..kaslar sıkılaşıncada onları eritmek yaqları eritmekten çok daha zordur..kilo vermeden yapılabilecek en doqru spor yürüyüştür...onun dışında heleki fazla kilon varsa kesinlikle bir kısmını vermeden spor yapamanı tavsiye etmem..vücudundaki yaqlar diyet yapmadan spor yaparsan direk kasa çevrilir ve erimesi çok güçleşir...bizim sana kilo vermen konusunda yardımcı olabilmemiz için senin günlük bütün yedikelrini bilmemiz gerekir..bunun içinde günlük menüleirni bizimle paylaşman şart..yoksa artılarını ve eksilerini göremeyiz..4 ay uzun bir zaman..dediklerimizi yaparsan 10 kilo rahat verirsin cnm

günaydınn çıtırlarımmmkalktım koçişle kahvaltımı yaptım şimdide form çayımı yudumluyorum :126: siz daha uyuyun anacımm gün başladı hava miss gibi şuan sıcakta çok yok ohh ne güzell bugün tekrar hastaneye gidicez babamın gözündeki bandaj açılacak..doktorun verdiqi randevuya göre safranboluya gidiş günümüz belli olacak..dönüşte bikaç parça cici alıcam kızımla kendime..eve gelmem kaç olur bilmiyorum..fazla oyalanmam öqlen öqlen..kalkın hadi yaa

cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne madem rahatsızlıgını bılıyorsun kendını koruman lazım

leguım süpersin süpeeeerr 56 cok az deıl mı hedef ıcın kız demekkı ınsan ulastıkca dah afazlasını ıstıyor doymuyor

günaydınnnnn hepinizee ben dün aksam ton balıklı salata yeıdm cok az bı ekmekle sonra oglusla ılgılendım onu uyuttum veee seytanın bacagını kırıp evde yarım saatı aşkın yürüdümmm cooook mutluyum baya ter attım arkasına duşumu aldım bıraz oturudm ve yattım ohh misss inşallah devamını getırebılırsem bu iş olcak kılo veremesemde sıkılasayım su göbeğim gitsin istiyom

günaydınnn.....arkadaşlar...
belenay nasılsın kuzum...sana çok üzülmüştüm yokkken hastayken...

:92: herkese gunaydın kızlar :92:

gecmısı okumadan dırek yazıyorummm durusmaya yetısmem gerek umarım gelıcne okuyacak vaktım olur, kendımı kotu hıssedıyorum, bogazıma yapısan şu akıntı benı deli edıyoo, balgam söktürücü içtim dün gece, öğürmekten canım cıktı, atamıyorum bı turlu bunu kurutacak bısıelr lazım bana, napacagımı sapıttımmmmmm sabah sabah hıc guzel seylerden bahsetmıyorum bılıyorum kusuruma bakmayınnnn, bu hastalık evresı gecınceye kadar bıldırımde de bulunmak ıstemıyorummm, sınırlerım bozuluyooo, yedıklerımden tat alamıyorumm, su bıle kotu yaptıgı ıcın benı, su ıcemıyorummm, artık bıtsın antıbıyotıkte ıcıyorum kurumuyo halaaaaa, napcam bennnnnnnnnnn :84: :84: :84:

alacammmm cok teşekkür ederiiimmm aşama aşama gitti anacım hepsi sizlerin desteğiyleee :)
uff fransada deniz keyfi başkadır diyosuuun süpperr süpperrrr :) avrupa plajları hatun görsün :)

maşallah güzel güzel gidiyosun çıtır olmana az kalmış canım qivinin dediği gibi itekle:104: göbeğindeki yağları itekle:104: ben öyle yaptım gittiler

hoşgeldin canım gel gel sende gel

nassı itekliyozz ayollll :)

lequim süper olmussun kocaman tabrikler

teşekkür ederimm pericik :)

teşekkür ederim cnm :)
walla 68 kg felanken hedefimi 62den 58e çektimm, bu kdr kolay kilo werilebildiğini görünce fazla verilen kilo göz cıkarmaz didim:)
62li rakamları tartıda görüyorum şu anda, ama hala vücudumdan tamamen mutlu değilim, ve mutlu olabileceğim bir kiloya inmem için 4 kilodan fazla vermem gerektiği aşikar :) yani 58lik hedef de yetmicek bana :)
0 beden bana cok itici geliyo açıkçası, şu anda 38 beden gömleklere , eteklere, elbiselere girebiliyorummm rahatça, amaa ben 36 beden olmak istiyorummmm hayatımda ilkkk defaaaaaaaaaaaaa :81:

canım yaaaa bukdr hasta mı oldun sennn
çok geçmiş olsun bebişim yaa dikkat et kendine, ben bilmem ki hiç naapılır, annene felan sorsana, ne warsa onlarda var walla
uff habersiz bırakma bizi, dikkat et kendneee

GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
leguim süper çıkmışsın maşallah sana tatil bitti şimdi kaldığın yerden devam zayıfladıkça yeni resimlerini görmek istiyoruz
ayşebahar canım sen nasıl oldun bu aralar sıcaklardanmıdır nedir bende böle bi mutsuz üzgün bi sinirli halim var sıkma canını kardeşin belkide kötü bi amaçla söylemedi şaka yapmıştır tabi gelin gibi olacaksın hem zayıfladın hemde sen gelin ablasısın boşver kardeşin şimdi evlenecek ya onun stresinden ne söylediğini kavrayamaz sen boşver giy takl takıştır valla üç çocuk annesi çıtır olmak herkese nasip olmaz
sudem canım sağol merak etmişsin beni ilaçlarımı aldığım sürece iyiyim canım ama sıcaklar ağrıları tetikliyor ilacın dozunu düşürdü doktor iki gündür hafif ağrım var buna şükür ya mızmızlanmamak lazım beterin beteri var sen nasılsın canım
kılavuzcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine varya senin kahvaltılarına hastayım ben ya süper kahvaltı yapıyorsun dareısı başıma bu aralar kahvaltıyla aram bozuk mide bulantısından dolayı anlaşamıyoruz
senacım kızın tam ergenlik döneminde bu geçiş zordur Allah yardımcınız olsun ah gençler bi görebilseler neyin doğru olduğunu inşallah verir sınavını bak çalışmaya başlamış demekki oda bazı şeylerin farkına vardı bende yaşadım bu zor süreçleri kardeşim liseye giderken hep çalış çalış derdim benim yanımda kalıyordu eniştesi çok kızaredı bu kızın hali ne olacak diye bilgisayar telefon hayatının ayrılmaz parçasıydı ders çalışmaya pek vgönüllü değildi meğerse kuzum dersi derste anlayanlardanmış üniversite zamanı geldi çattı biz kazanamıyacak bu kız ne yapacağız derken şimdi 3, sınıfa bile geçtiistediği üniversite ve istediği bölümü kazandı çok şaşırdık ve çok mutlu olduk inşallah senin kızında atlatır bu dönemi seni çok iyi anlıyorum insanın uykuları kaçıyor valla ama üzülsekte sonuç güzel oluyor canım gençler bir ucundan toparlıyorlar merak etme aile sağlam olunca hiç korkma oda toparlar
charm canım azmine bayıldım ne güzel baya kilo verdin maşallah ben senden önce başladım sen beni geçtin maşallah tu tu tu nazar değmesin
kdr sen ne yapıyorsun dönmüşsün aramıza sevindim kilo verememkten dert yanma bak ben almaya başladım aynıydık seni geçtimkilo aldım ben ama olsun ilaçlar kesilince yine veririm sende vücudunu kandır biraz normal ye şok olsun sonra tekrar vermeye başlıyorsun
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok

belenaycım cok saol canım bugun moarlım ıyı dün güzel geçti inş hep böyle devam eder sende daha ıyısındır ınsallah

kzılar bsıey sorcaktım az oncekı yazımda unutmusum bende degısıklık olsun dıyo form plus cay aldım şeftalili bu zamana kadar emzirdiğim için almıyorudm sizce sakıncası olur mu bılen var mı arda 1 tane içsem :44:

aynı aynı bugün çarşamba, yarın tartılcam artık yanaşmak istiyorum ya 69.9 görsem bile of ya ne güzel olur

Öğlen:
3 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık
PAtlıcanıı hiç sevmiyorum

aynı aynı ben de sevmem. misafirlikte olursa ancak nezaketen yerim. ama geçen bir patlıcan yediiim adı 'kendini beğendi' ama patlıcan değil sanki bambaşka bir şey bayıldıım tarifini aldım güveç kaselerde. ilk fırsatta deneyeceğim onu. eğer bir yerde rastlarsan sakın patlıcan diye ı-ıh yapma kesinlikle ye derim

oooooooooooooooooooooooo oley! oley! oley!!! vallahi bravo sana. süper ya darısı başıma. ama bak ne güzel erken davranmışsın yaza incelmişsin. benim incelmem en erken baharı bulacak, derken bişi anlamayacağım yine gelsin kilolar ama tebrik ettim. şukela kutluyorum seni. sondan 3. fotoda bacaklar süper görünüyor bu arada:128: boyun kaç lequu? kafadan boy-kilo-zaman grafiği çizerekten kendi gelecek ihtimalimi hesaplamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…